satc test

18534-1028

You Are Most Like Charlotte!

You are the ultimate romantic idealist
You've been hurt before, but that hasn't caused you to give up on love.
If anything, your resolve to fall in love is stronger than ever.
And it's this feminine optimism that men find most appealing about you.

Romantic prediction: That guy you are seeing (or crushing on)?
Could be very serious - if you play your cards right!


Hittade testet hos 
Living for fashion och du kan själv testa här

Orlando&Kate

18534-1027
Visst ser det nice ut. Såna här bilder ser mysiga ut. I like. Vill ha lite kärlek...

clinique

18534-1026

Idag hamnade ny mascara i min ägo! Yey! Eller ja, betalade lite för den, men inte så himlans mycket egentligen. Mams köpte två mascaror och fick giftbasket. Vilket ledde till att jag fick en mini parfym (clinique simlpy), en liten rouge att ha i väskan (har visserligen alltid rouge i väskan, men den här färgen passar mig bättre än mams) och en lipgloss/mascara. Två i ett vilket jag tycker verkar rätt bra. Mycket nöjd! :)

bild clinique.com

Jess

Jessica ute på stan. Gillar sättet hon har sin lugg på, det senaste har jag och min lugg verkligen inte varit på samma sida. Den har ett helt annat liv och vill inte alls närma sig att se ut sådär.
Färgen på hennes läppar är också snygg, åt det orangea hållet nästan. Schysst tycker jag.
18534-102518534-1024
bilder sweetkisses.us

trl

Både Shakira och Charlize Theron var gäster hos MTV TRL. Shakira körde på lila, stor färg just nu äve n om hennes var lite väl blek (känns lite urtvättad) för mitt tycke. Charlizr har en schysst outfit, synd bara att byxorna är i läder, det drar ner det hela rejält.
18534-102318534-1022

bilder gettyimages.com

jaha

Känner mig väldigt ur form ikväll.
Efter föredraget med mamma så försvann all min energi vilket nästan resulterade i att jag svimmade. För att få snabb energi åt jag choklad och vindruvor vilket i sin tur ledde till att jag mådde fruktansvärt illa. Blev nog en chock i kroppen. Känslan jag har går inte att förklara. Ruskigt jobbigt!

Samtalet med doktorn var deppigt värre. Mina reslutat var urusla och doktorn verkar tycka det är hopplöst. Hon ska fundera på en lösning och återkomma. På ett sätt är det skönt att veta att det är därför jag är så orkelös, men det är också jobbigt att jag måste äta mer för att komma upp ur det igen. Äta är dessvärre det sista jag är intresserad av. Grattis, jag är fast i den onda spiralen.

På jobbet frågade verkligen alla hur jag mådde eftersom jag var sjuk igår. Fick nästan dåligt samvete, men vadå jag mådde ju inte alls bra på morgonen då jag skulle gått till jobbet. Tycker bara det är jobbigt att få den enorma uppmärksamheten för att jag är hemma en dag med jobbig huvudvärk. Så var det minsann ingen som reagerade då B var hemma i tre dagar med hög feber och huvudvärk. Nåväl, jag är väl den mer öppna personen av mig och B.

Har äntligen skrivit på avtal för att jobba fram till sommaren. Känns som en sten föll från mitt hjärta, dessutom fick jag löneförhöjning. Yey! Nästan så jag vill ut och shoppa imorgon! :) Fast det kommer jag nog göra ändå.

Hann inte kolla något på stan idag, åkte direkt till jobbet och sedan rusade jag till grejen med mams.
Vi gick till fel ställe först så sedan fick vi trycka på gasen genom halva stan i högtrafik för att hamna rätt. När vi sedan var på väg därifrån hamnade vi mitt i vimlet där stans alla kändisar var med. Njae, kändisar vet jag förresten inte. Paps hade visst också fått inbjudan men kunde inte gå för någon annan grej.

Imorgon ska jag antagligen vara mitt sportiga jag, eller hur ;) Men det verkar som att jag ska på hockey med min älskade paps. Trevligt. Gillar lite quality-time med honom!

Dagens outfit 30/11

Sista dagen på november. November är nog en av de mer sega månaderna tycker jag. December är ljus med jul och advent, men november, nej det är bara grått och trist tycker jag.

Efter jobbet ska jag på något föredrag med mams, någon stå-upp komiker som skulle snacka.

Detta gör jag iklädd:

- svarta byxor, Mango
- vitt linne, Zara
- v-ringad tröja i nougat, H&M
- Clark's boots på fötterna (lite för tjocka strumpor inser jag eftersom jag är lite varm...)

Tillbaka till jobbet.

Halvvägs

Arbetsveckan är snart halvvägs. Bara för att jag varit så trött det senaste har jag nu lyckats vända helt på dygnet. Somnar inte på kvällen och sover länge på morgonen. Och imorgon ska jag jobba förmidag, ojoj, det blir ingen pretty sight.

Inatt vaknade jag vid tre-tiden av ett enormt oljud. Det haglade som tusan här i stan! Och allt verkade ta sikte på mina fönster vilket gav ett öronbedövande ljud, som jag inte kunde komma ifrån! Billarm gick igån och det kändes kaosaktigt. Jag var lite rädd att fönstrenaskulle gå sönder men de klarade sig. Trodde ett tag att de hade gjort det för det lät så fruktansvärt mycket,  men det lät bara så mycket.
Naturens krafter är nog det som skrämmer mig mest. Jag har sån respekt för de krafterna, det känns som att man som människa blir ganska liten och inte kan kämpa emot särskilt mycket.

Nu ska jag in i duschen och sedan måste jag diska. Åhh vad jag längtar tills paps kan komma hit och installera min diskmaskin, men det lär nog dröja.


morgondagen

Börjar känna mig nervös inför morgondagen. Jag ska ha telefontid med min doktor och kommer då få besked på mitt blodvärde med reserverna. (Vid kroppen har reserver där man sparar järn för att kunna använda då det är för lite i blodet)

Jag börjar bli nervös för vad hon kommer säga. Det finns ett par olika underöksningar man kan göra för att klargöra vad det är för fel. Den enda jag inte gjort hittills är att få ett rör i fel kroppsdel. If you get what i mean. Skulle egentligen gjort den undersökningen i somras, men då hon erkände att hon hade småa hopp oom att hitta något avbokade jag tiden och sköt det på framtiden. Jag har redan gjort en undersökning med ett rör ner genom  matstrupen. Inget att rekomendera, jag skakade och svettades på hela kroppen. Pappret på sängen var blött då jag reste mig upp.

Egentligen finns det bara en sak som är bekymret och det är mitt matintag.  Jag är väl oroad över vad hon kommer säga om det. Har gått hos dietist tidigare men eftersom jag inte är vegetarian kan de egentligen inte säga något. De ger tips om vad jag ska äta och hur mycket och ofta, men det hjälper mig inte direkt. Nu har jag en remiss till en ny dietist men väntetiden är upp till ett år.

Magen är orolig känner jag. Dessutom är det lite konstigt att prata om sådana här saker i telefon. Det är så opersonligt och ger inte direkt tillfälle till stunder att tänka efter och ställa frågor.


Det är av den här anledningen som jag ikväll har funderat mycket på kläder till lördag. Skönt att tänka på det lättsamma istället för det jobbiga. Jag kan inte gå och fundera på allt det jobbiga hela tiden, då knäcks jag!


Det är så sjukt, under dagen är det vissa tankar som återkommer ständigt, och de gäller mat.
Ska jag äta, nej.
Borde jag, ja.
Vill jag, nope!
Ständigt upprepar detta sig. Blir trött bara av de tankarna. Men de senaste dagarna har jag kännt mi så svag, på ett sätt som jag inte gjort på ganska lång tid och det gör mig orolig. Det är svårt att göra något man vet att man borde då det tar emot i varenda muskel och tanke.
Jag dricker mycket vatten, det får jag egentligen inte. Det har jag egentligen inte fått göra sedan jag var 13-14år. Visst jag får dricka ett glas vatten ibland, men är jag törstig ska jag dricka saft, juice eller liknande. Allt för att få i mig lite energi. Men det är så gott att dricka flera stora glas med vatten, känna hur det renar och gör mig fräschare.

Kanske borde fråga paps om jag kan få gå några gånger och tala med min psykolog igen. Jag känner hur mina tankar bara blir mer ensidiga och det känns fel men jag har inte ork eller lust att göra något åt tankarna själv. Tidigare har hon hjälpt mig att stärka mig och inse mina möjligheter och fördelar. Att lära mig att dela på de onda tankarna och de goda.
Hon öppnade mina ögon på hur jag fungerar, vilket sätt som fungerar, men nu det senaste har det inte fungerat.
Eftersom det är så mycket problem brukar jag då jag är sjuk (det är dessvärre oftast några dagar per månad som jag blir sjuk hemma i sängen) få ge mig tillåtelse att gå ner mig ordentligt. När jag sedan är frisk igen har jag ny kraft att orka ta itu med allt jobbigt och kunna ta det lättare utan att det drar ner mig.
Men det senaste har jag fått vara så stark hela tiden. Dessutom har jag inte varit sjuk särskilt mycket, bara krasslig en dag här och en dag där. Då hinner jag inte samla kraft vilket innebär att jag nu går på lågvarv.

Nu blev det lite svamligt känns det som. Jag ska värma lite glögg, försöka tänka lite positivt, kanske är det SATC eller så läser jag en bok. Sedan blir det sängen och lite sömn.
Imorgon närmar sig allt mer...


fint

Det här är ju lite enklare, men väldigt sött. Kanske en annan infallsvinkel. Det är ju det, jag har förslag men kan inte bestämma mig för vilken stil jag vill köra. Det här är faktiskt snyggt och schysst att piffa till! Hmm, får kanske bli en sväng imorgon också!
18534-1020

bild shopbop.com

en annan

Den är outfitten är också snygg, påminner mycket om den jag precis bloggade om. Det får nog bli något åt det här hållet. Jag kanske ska ta det jag skrev i det andra inlägget och se om jag kan hitta örhängen eller armband till...
18534-1019konsten att klä sig

Ja hur tänker man då man ska klä sig för olika tillfällen.
Jobbet/skola, date, umgås med vänner, släktträff, middagsparty eller utekväll.

De flesta har nog lite varierat mellan dessa tillfällen, men jag tycker att i dagens samhälle blir skillnaden allt mindre. Det är lite synd men jag försöker att variera mina stilar efter tillfälle.

När jag ska till jobbet tänker jag oftare på att vara bra klädd. Det är inget direkt krav där eftersom de flesta inte verkar intressera sig alls för sitt utseende, ganska vanligt i reklambranschen. Men har jag jeans på mig försöker jag att vara lite snyggare upptill för att väga upp det.
Gångerna då jag haft sneakers till jobbet är lätträknade, efter att blivit upväxt med en pappa som har kostym, slips och vit skjorta varenda dag så får man en viss instälnning.

Skolan är lite mer blandat, det händer ofta att jag bara slänger på mig jeans, kofta och sneakers eftersom jag alltid har åkt till skolan tidigt som tusan. Oftast har jag åkt hemifrån strax före sju och då känns allt som inte är mysigt och bekvämt helt fel!


De sällsynta tillfällen då jag går på date, eller är medveten om att jag är på date (jepp, vanligt!), brukar jag ta något favoritplagg på mig. Då vet jag att jag har något snyggt och bekvämt på mig. För på en date vill man ju visa sina bästa sidor och det gör jag i mina favoritplagg.

Med vänner är jag som en kamelont. Jag har en väldigt varierad vänkrets. Å ena sidan de som drar på sig jeans och en tröja och å andra sidan de som är lika itnresserade av kläder som jag är. Däför klär jag "ner" mig med de i jeans och tröja och anstränger mig lite extra med de som är likasinnade.

Släktträff sitter i ryggraden på mig, då klär man sig lite extra snygg! Enda gången jag haft jeans hos farmor och farfar är om vi åkt dit för en fika en eftermiddag eller jag träffar dem utan planering. Mormor, och då morfar levde, brydde sig inte så mycket men jag försökte att klä mig okej ändå.
Inom familjen brukar vi alltid kolla av vad de andra har på sig så att vi hamnar på samma nivå, tar pappa skjorta och slips kan jag inte ta jeans, det blir så fel.

Middagsparty innebär för mig en snygg jobboutfit. Jag tar snyggare byxor och skjorta eller en snyggare tröja upptill. Men ändå relativt klädd om man säger så.

På party kan jag visa mer hud, men man ser mig inte i djupa urringningar eller kortkorta saker. Det är inte min stil och jag har alltid haft den inställningen.


Jag skrev ju att jag är en kamelont och det är väldigt sant, jag ändrar mig efter tillfälle, vänner och bekantskapskretsar.
Som nu på lördag, då kan jag inte vara för trendig. Det skulle missuppfattas. Jag kan inte klä mig för fint heller, för då skulle vissa tro att jag försöker lyfta på näsan och vara något förmer.
Inget av det stämmer ju, men jag vill inte gå på en fest där jag uppfattas på något sätt som inte är sant. Därför anpassar jag min klädsel i viss mån för att slippa sådant.
Det har nämligen varit flera gånger då jag fått höra kommentarer om jag varit för snyggt klädd. Eftersom det är så onödigt har jag nu börjat att tänka på det. Löjligt att jag gör egentligen.
Det är ju inte som att jag ändrar på vem jag är bara för att jag anpassar min stil. Innanför kläderna är jag samma gamla Emmaria! Det är bara mitt yttre som anpassas :)


Jag har inte tänkt så mycket på kamelont-fenomenet förrän jag läste en bok där de kom fram till att en av karaktärerna var det. En bok av Jane Green, minns inte vilken men de är så bra allihopa!

elegant

Detta är en outfit jag gillar. Elegant och stylish. Det är enkelt men ändå schyssta detaljer. Förutom att det svarta är en "jumpsuit" gillar jag det starkt.
18534-1018

På lördag skulle jag faktiskt kunna ta svarta byxor, svart halternecktopp med paljetter framtill och ett sidanband i midjan som bryter av. Hmm, det skulle faktiskt kunna funka. Elegant, lite hud och stylish. Tål att funderas på och testa såklart! :)


bilden är från shopbop.com

halsduk

Jag är ett freak av halsdukar! Jag har två stora påsar fulla, och det är halsdukar som jag väljer mellan varenda dag! Har jag en diskret klädsel tar jag en färgglad halsduk, har jag en klädsel med lite mer färg så väljer jag diskretare halsduk. Den här halsduken fårn Juicy Couture får gärna bli en del av min samling :) 
18534-1018
bild från shopbop.com


rosett

Den här snygga väskan från Asos vill jag gärna ha. Söt med rosettdetaljen!
18534-1016

bild från asos.com


dilemma

På lördag är det som sagt party och jag har två dilemma. Det ena är ju outfit, men det var kanske inte så oväntat... Det andra är present eller inte.
Festen är en förlovnings/inflyttningsfest. Paret i fråga har redan fått förlovningspresent av mig, visserligen har de inte fått någon inflyttningspresent, tror jag... De flyttade in för ganska länge sedan!
Men jag kan inte komma på fest och inte ta med mig något.

Funderar på att antingen köpa en cool kruka med lite speciell/rolig växt i, eller kanske en vas och sätta en blombukett i. Vilket är bäst?
Eller ska jag köpa något helt annat? Jag är så kass just nu på att hitta på några bra grejer...
Eftersom de är ett par blir det lite extra svårt. Köpa något till en tjej är oftast ganska lätt, en kil-present kan också funka. Men till ett par... Vad tusan ska jag köpa?!
Tips mottages med största tacksamhet! :)

topp

Ojoj, vilken kass kvalitet! Men jag har som bekant ingen egen kamera och så kom jag på att jag har en webkamera liggandes. Vips så åkte den fram, till allas förskräck. Kanske kan det nu bli tal om bild på dagens outfit... Hmm, får se hur det blir, bilderna är ju rätt kassa!
18534-1015

Detta är då den topp som jag inhandlade idag på TopShop. Den går i olika nyanser av mörk lila, en ljus lila och tre nyanser av grönt. Det är babydoll känsla över den med knyt under brösten som blir en rosett i ryggen. (de som har någon som hjälper till att knyta vill säga...)
Egentligen gillar jag den här toppen jättemycket, men vi klickar inte riktigt idag. Åhh, vill hitta något till festen på lördag. Har hela tiden tänkt ta min svarta omlottklänning, men hur snygg den än är så känns den off för den här festen! Vill vara söt och snygg, men det får inte bli för speciellt (de som ska på festen skulle inte uppskatta eller förstå om jag tex hade shorts på mig).
Att det ska vara så svårt...Uppdatering: Toppen påminner om den här klänningen i sin modell.18534-1021
Men färgerna är roligare i toppen jag köpte.

Dagens outfit

Snö ute, men det är nårga plusgrader vilket här i stan innebär slask. Snön ligger aldrig särskilt länge inne i stan. Tack och lov, är ingen snöfantast direkt. Det är härligt en vecka i fjällen, men i stan, nej där kan det vara!

- svarta cheap monday
- rosa stickad tröja
- linne under

Ute drar jag på mig min Henry Lloyd, skinnhandskar, halsduk (för dagen blir det antagligen en ljus) och skor, ja det blir nog de halvhöga lite boots-aktiga Clarksen. De andra stövlarna är ju mocka och jag vill inte att de ska bli förstörda av slask blandat med salt.


JC-reklam


18534-1014

Såg en reklam på tv för JC. Mischa som dansar lite i en studio med vit bakgrund och säger "hi i'm Mischa Barton and i'm an actress". Typ något sådant, sedan fnissade hon lite på slutet och sade att hon visste vad hon skulle säga mer.. Okej jag gillar Mischa men den kändes lite kystade den där reklamen. Hon hade på sig den snygga
klänningen jag såg i affären i helgen.

Aouch


18534-1013

Detta är kanske inte vad man vill se på sin älskades bröst, hans ex namn. Som dessutom sitter placerat prcis utanför hans hjärtat... Enligt uppgift ska Mischa vara upprörd över tatueringen och det förstår jag. Svårt att komma i rätt stämning om du får se någon annans namn hela tiden...

bild celebweb.org

Hilton

Lika är de mor och dotter Hilton. Gillar Nickys kappa eller kofta.
18534-1012
bild gettyimages.com

tupp

Idag var jag uppe med tuppen! Men huvudet gjorde ont som tusan och jag kände att jobbet inte var och tänka på så det fick bli sängen ett tag till. Det jobbiga är ju bara att vänta till någon kommer till jobbet och då ringa... En kollega är alltid där jättetidigt så det löste sig. Men vaknade efter ett tag och fick för mig att jag glömt att ringa...

Nu när jag vaknade igen känns det mycket bättre! Skönt, en hel dag med världens huvudvärkd hade jag inte pallat.
Så nu är det bara att fixa i ordning tänderna så att de är exemplariska sedan :)

Lite seg fortfarande...

svart klänning

Det var någon som frågade om tips var man kunde hitta en snygg svart cocktail-klänning, liknande den som Agnes hade i Idol.
Jag såg en idag! Mango har en ursöt klänning.
Tubtopp upptill med smala axelband, kan tas bort om det önskas!
Nertill var det en lite ballongaktig kjol, eller volangig. Äh, jag kan inte förklara men det var precis en sådan klänning.

Dessvärre hittar jag inte kommentaren och därmed ditt namn, men om du läser detta så bege dig genast till Mango. (Jag hoppas du har en sådan i närheten!) Lycka till!


Vad skönt, höll ju på att glömma detta. Men nu kan jag sova gott :)

glögg och sova

Har kännt mig ur form hela dagen. Det är något skumt med min kropp. Den senaste tiden när jag tränat har jag blivit kallsvettig under passet. All energi har bara försvunnit och jag har fått korta stunder då jag trott att jag skulle svimma. Inte bra alls.
Ändå tycker jag att jag ätit under dagen idag. Åt samma middag som igår, det blev över potatisgratäng och rostbiff. Sedan åt jag en frukt innan träningen för lite extra energi. Hmm... Fast jag åt ju ingen frukost. Boven i dramat, mat som alltid!

Anyhow, nu sitter en mugg med glögg på värmning i mikron och jag tänkte ta två Frinn Crisp till, urgott! Sedan ska jag sova för imorgon ska jag jobba förmidag. Sedan blir det tandläkaren.... Gammal vän till familjen så det är väl trevligt men jag hoppas att han inte har några trista besked. 

Godnatt, sweet dreams!
Jag hoppas jag slipper drömma om mitt ex inatt också! Han har funnits i tankarna hela dagen... Blaha..

sött

På lördag ska jag på fest och jag vill se söt ut, snygg visst, men jag är nog mer söt. (haha, det lät lite konstigt när jag läste meningen igen...) Vad jag menar är att jag klär mig hellre i en söt topp, än ett plagg som jag ska se snygg ut i, det snygga är på ett annat sätt och det är mer jag att vara det söta. Då känner jag mig som snyggast och det är viktigt, att man känner sig snygg för det lyser igenom!
18534-1011Revlon


18534-1010
Kate Bosworth som modell för
Revlon. Gillar hennes utseende, det är så fint att hon har olika färger på ögonen också!
18534-100918534-100818534-1007
http://www.katebosworthfan.com

Elle US

Av någon anledning som jag inte vet ännu, så gillar jag olika tidningsomslag. Såhär ser Scarlett Johansson ut på januari-numret av Elle, amerikanska versionen. Men jag gillar inte alls bilden, Scarlett som är så söt!
18534-1006igen

Där är det igen, V-tecknet. Lindsay ser schysst ut i enkel vardagsklädsel.
18534-1005
bild från clasos.com


nyduschad

Hemma efter träningen och sitter här nyduschad. Huden börjar skrika efter lotion så jag ska strax dra över något lager! :) Jobbigt men underbart härligt efteråt.

Har ännu inte ätit efter träningen och orden fårn min doktor klingar i huvudet "du måste äta efter träningen". Jag ska. Men måste bara smörja mig, och skölja ur håret en gång till. (hade i inpackning, men den gick inte ut helt...)

Nej, nu skriker alla mina sinnen och jag får lyssna på både huvudet, huden och allmän känslan. Lotion och gröt får det bli! Med lite glögg efteråt, oslagbar kombination?! Haha, glögg passar allt! Jag är helt galen, har redan sörplat i mig en och en halv flaska, själv! Paps blev lite fundersam och frågade försiktigt om det var vinglögg jag drack. Han verkade lite lugnare efter att jag försäkrat att min favorit är saftglöggen från livsmedelsaffären!

Dagens outfit

Lite rushigt på jobbet så jag hinner varken blogga eller svara på kommentarer, men jag lovar att det kommer!

Idag tog jag på mig:

- svarta cheap monday
- vitt ribbat linne
- brun stickad tröja med knappar
- älskade clarksen

Kallt som tusan ute, känner inte alls för träning idag, men efteråt kommer jag vara nöjd och glad!

ny grej

Lindsay Lohan har börjat ge igen med samma mynt mot papparazzifotograferna. Nu för tiden tar även hon med sig en kamera på stan och fotar de som tar kort på henne... Well, alla sätt är bra förutom de dåliga!
18534-1004
bild celebweb.org


segt

Måndag morgon brukar vara väldigt segt för mig! Går sällan upp vid den tiden jag bestämt och ställt klockan på. Varför, ja det är skönare att ligga kvar i sängen!

Inatt drömde jag först något trevligt och sedan något lite konstigt... Att jag dömde det alltså...
Det första var att jag drömde att jag mams och paps var bortresta över jul, precis som vi kommer att göra nästa år. vi var i Dubai av alla ställen tror jag. Sol, stränder och ljuvligt! Mmm, härlig dröm, jobbigt bara när jag sedan tittar ut och det är -3 grader...
Det andra som hände var att mitt ex ringde. Han säger alltid bara "hej, vad gör du?". Som om jag alltid fattar att det är han. Nu var det faktiskt ett tag sedan vi hade kontakt, av någon för mig okänd anledning men det är faktiskt skönt. Han brukar bara innebära problem!

Idag blir det, som vanligt på måndagar, först jobb och sedan direkt till träningen!

Favvo

Den här kabelsitckade tröjan är min all-time favorit. Den är ganska preppy, ursnygg och funkar alltid! Vad lycklig jag skulle bli om jag fick den. Eller så ska jag kanske köpa den själv helt enkelt... Har bara inte hittat den i rätt färg och storlek. Vill antingen ha en mörkblå eller en off-white. Klassisk färg med andra ord.
Detta var också ganska snyggt men jag har en känsla av att den här färgen är något jag kan tänkas tröttna lättare på.
18534-1003

bild från
http://www.polo.com/

advent

18534-1002
Vad fin den här adventsljusstaken var! Min blev sådär, än så länge... Har inget direkt pynt ännu, ska försöka fixa det imorgon!

Tänkte värme en kopp med glögg och se om det är något på tv. Behöver varva ner, mysa till det lite för att sedan kunna gå och lägga mig och sova gott inför den kommande veckan. På lördag är det party och det ska blir trevligt. Har både kläd-dilemma och present dilemma. Men det får jag åtekromma till.


bild från åhlens.com


sick and tired

Varning! Dags för trist blogginlägg igen...


Jag är verkligen sick and tired av att snacka och tänka på mat. Eftersom jag i veckan fick veta att mitt blodvärde ligger under det lägsta i intervallet det bör ligga, har nu samtalsämnet fått sin spets igen.
Söndagen har jag spenderat hemma hos föräldrarna.
Sedan jag var 13-14 år har mat varit rena pesten. Att slippa äta var som en sport för mig, de saker jag hittade på för att gömma, slänga eller helt enkelt slippa äta är helt sanslösa. Då jag en gång var oaktsam ledde det till läkare och allt möjligt. Men min mamma ville ha sin egen lilla koll på mig och jag blev tvungen att väga mig varje vecka, vikten noterades noga och varje gång jag vägde mindre än veckan innan var det inte roligt. Detta är inget annat än en orolig förälders försök att ta hand om sitt barn, men det fick helt fel effekt på mig. Vid vägningen lärde jag mig även att dricka stora mängder vatten i förväg för att väga lite extra. Nu när jag skriver ner det låter det helt galet, men det var så det var.
Mat har aldrig varit skoj eller viktigt för mig. Om jag någonsin bläddrat i mat-tidningar har det räckt med det och mitt matintresse sjönk ännu mer, att se bilderna mättade mig också.
Jag befarar vad mitt telefonsamtal med doktorn i veckan kommer sluta med. När man kollar blodvärdet kan man även ta et annat blodprov då man tittar på "reserverna" i blodet för att se hur mycket järn man har där. På mig brukar alltid dåligt blodvärde vara lika med dåligt "reserv"-värde. Detta är i sådana fall andra gången på tre månader som jag har dåliga värden. Usch, jobbig tanke.


Jag läste en insändare i Damernas (har jag för mig att det var...) och där skrev någon att man ska sluta glorifiera ätstörningar. Jag förstår precis vad hon menar och håller med.
Dessvärre har jag redan en så skev viktbild.
Jag brukar inte tala om vikt med någon eller visa min matnoja. Oftast ser ju människor omkring mig att jag inte är så stor och då förväntas jag oftast inte äta särskilt mycket. Min rädsla för att äta på offentliga platser är dessutom något som påverkar mig. Äta i bamba fanns inte. Hård macka kanske, eller fil. Grönsaker var också populärt, men en tallrik full med mat...Inte en enda gång under grundskolan till gymnasiet hände det!

Klädmässigt är jag helt galet ute och cyklar också! Jag kan komma hem och gråta för att en hel dag på stan lett till x antal provningar av för stora kläder. Men om jag hittar märken med extremt små storlekar och jag då inte kan ha minsta storleken, då är världen på väg neråt.
Det är som att jag vill ha kakan och äta den. (intressant ordval, jag vet...)
Nej aldrig blir man nöjd, men jag antar att det är det som är problemet!

Innan mina problem med mat började så läste jag en bok om bulimi. Det var egentligen det som startade allting. En bok om bulimi där en tjej svälte sig och inte insåg hur smal hon var. Hjälp vad konstig jag tyckte hon var, men den boken startade något i mitt huvud och så var det kört...

Bulimi har inte varit min grej, att trycka i mig mat gör mig illamående, jag gillar ju inte mat! Det är ett nödvändigt ont men absolut inget gott!
Antagligen kommer jag att ta bort det här inlägget imorgon eller så, men jag ville få det ur mig.. Får se hur jag känner när jag ser det i pränt....
Jag vill också säga att detta skriver jag BARA för min egen skull.

Ätstörningar är inte häftigt eller coolt. Det är rena helvetet!! Rena helvetet!
Och när man är fast, ja då är det (nästan) omöjligt att släppa de sjuka tankarna!


mer juligt

Jag vet inte varför men jag är inte så förtjust i de traditionella adventsljusstakarna, vissa stjärnor är fina, men just nu är jag mest inne i en period då jag gillar en mordernare touch.
I mitt stora rum hänger en krans som liknar den här:
18534-1000
Men min hänger på sidan och påminner mer om detta hjärtat:
18534-1001

Kanske ser konstigt ut såhär på bild, men i verkligheten funkar det bra.

Nu ska jag dona med min adventsljusstake och tända det första ljuset!

bilder fårn ikea.se

Julmys

Det börjar ju närma sig och idag har det blivit lite pyntat även i mitt hem. I köksfönstret hänger dne här julstjärnan från IKEA. Fin och enkel som jag verkligen gillar!
18534-999

billd ikea.se

juicy

Det här smyckeskrinet från JUICY COUTURE var jättesött. Tänk vad roligt att plocka fram sina smycken från detta varje morgon och kväll.
18534-998
bilder från netaporter.com


Vince kofta

Gillar koftan fårn VInce, påminner mycket om min gråa i tunt stickad ull.
18534-997
bilder shopbop.com

Marc Jacobs

MARC JACOBS
METALLIC DOT CROPPED JACKET
18534-996

bild från netaporter.com

LBD


18534-99518534-994

A little black dress.
Ja det är vad varje tjej borde ha i sin garderob. Själv skulle antingen den ursnygga wrapen från Diane von Furstenberg eller den söta från Burberry London få lägga sig till rätta under min julgran!
Jag har ju min svarta wrap från Topshop, men det finns stor plats i klänningsdelen av garderoben! :)

bilder netaporter.com

dress

Fastnade för den här Anna Sui klänningen. Inte min stil egentligen, men jag bara föll pladask.
18534-993


bild netaporter.com

i like

Här är två bilder från Asos som visar två trender jag gillar, eller nästan tre faktiskt.
Den vänstra bilden visar shorts med strumpor under, något jag använder själv och tycker är snyggt! Modellen har ju mönstrade strumpor, jag gillar det absolut, men när jag provade ett par själv så känner jag mig inte snygg. Så det får jag nog vänja mig vid...
Dessutom bär modellen en kortärmad blus, snyggt, feminint och lättburet!

Den högra bilden visar ett mode som jag inte tror att någon missat. Nämligen kofta med skärp i midjan. Ursnyggt och det piffar upp den tristaste vardags-outfit.
18534-991
bilder från asos.com


kulturell Lindsay

Lindsay Lohan besökte galleri med bilder på Marilyn Monroe.
Lindsay kör också med silverhalsband och hänge.. :)
18534-992


bild från celebweb.org

Rachel&Adam

Rachel och Adam ute på stan. Rachels tröja ser söt ut, kanske inte moderiktig, men söt. Jag har en väska från H&M som har foder i precis samma mönster...
18534-990
bilder från celebweb.org


alot of Nicole

18534-989

Nicole gillar leggings ser man på den vänstra bilden. Gillar halsbandet hon har på den högra!
Provade en klänning som påminde om Nicoles, på mittbilden, men den var inget för mig. Gillade färgerna på den jag provade, men jag såg så miniliten ut i modellen...

bilder från clasos.com

Uppdatering: nu vaknade jag till och såg att hon ju fakiskt har likadant halsband på mittbilden, men en kortare variant. Hellu!! Nåväl, jag gillar det!

ute o flyger

Jessica Smpson är ute och ska flyga hem till södern för att fira första Thanksgiving på ett tag utan Nick.
18534-988down-under

Mingel från AFI Awards i Australien. det mesta var inget direkt som jag fastnade för, men detta såg ok ut.
18534-987

bilder från gettyimages.com


1:a advent

Ja så var den här, första advent och vi tar oss ännu ett steg närmare jul.
Har ingen direkt adventskänsla ännu, men än finns det gott om tid!

Idag ska jag sätta upp mina stjärnor och dona lite, sedan hoppas jag att jag får tid och lust att pyssla lite. Vad det blir återstår att se, men det är egentligen inte det viktiga.

Känner mig bättre idag, men ändå inte på topp. Tur att det fortfarande är helg så att det finns hopp* om 100% jag till den nya veckan!*det finns där hela tiden.... För att förstå så kan man läsa ett tidigare inlägg om tro, hopp&kärlek.

törnrosa

Nu tänker jag förvandlas till Törnrosa. Och förhoppningsvis vakna imorgon och må bättre :)

Om det ändå var en prins inblandad också... :) Drömma går ju och det är just det jag ska göra nu...
Godnatt!

Notebook

I augusti blev jag tipsad att se The Notebook då jag upptäckte skådespelerskan Rachel McAdams. Ikväll var det äntligen dags. Jag har inte hittat den tidigare, men nu så!
Åhhhhh vad bra den var!!!! Helt underbar, men sorglig, får erkänna att ett par tårar rullade nerför mina kinder. (Blir lite extra känslig då jag mår dåligt...)
Den handlar om Noah och Allies kärlekshistoria. Se den!!

18534-986
Fem solar av fem möjliga! Riktigt sevärd :)


Mischa&Cisco

De är väl ändå inte förlovade... Eller?!
18534-985


Klänning

18534-984

Såg även där här klänningen i verkligheten. Gillade den faktiskt, men så tog förnuftet över och sade till mig att mina tillfällen att använda den är för lätt räknade....

bild från Mischa-B


Keeper?!

18534-983

Detta är ett inköp från JC idag. Det är som en kortärmad kofta som är "snurrad" framtill. (datorn jag sitter vid har så mörka inställningar, men jag hoppas man får en bra bild av hur det ser ut...)
Den är i ett tunt stickat material. Jag föll för den med en gång. Föll först för den i brunt men så hittade jag den här färgen som jag gillar mer. Den är väl sångon slags grön färg med blått i. Snygg!
Men så blir jag lite osäker, den kostade 299:- och jag söker råd. Ska jag behålla den? Var ärliga :)

För den som är intresserad fanns den som sagt i brunt, men även i svart!

Just nu har jag mitt Filippa K-linne under, men det finns fler alternativ...

Sjuk

Efter en sväng på stan kom jag hem och kände mig kass! Ont i huvudet och nu har jag feber också. Skit!
Isch...

Jaja, får väl vara tacksam att det är helg så jag inte missar jobb eller skola. Men på helgen vill jag ju vara ledig och ha kul! Nåväl nästa helg är det party och då måste jag vara frisk så jag får väl offra den här helgen istället...

Köpte ett långt halsband med tro hopp och kärlek. Bilden som numera är över mitt namn är en bild på berlockerna. Eftersom jag gillar det budskapet tycker jag att det kan symbolisera vem jag är.

Tro - utan tro skulle jag inte komma någonstans i mitt liv, tron på livet, tron på kärleken och framförallt tron på mig själv!

Hopp - med allt som jag gått igenom hade jag inte varit den person jag är idag om jag inte hade hopp

Kärlek - ja vad vore livet utan kärlek?!

18534-982

Såhär ser halsbandet ut när det hänger runt min hals.

Jessica vs Paris

18534-981

Reagerade inte först på att Paris hade likadan klänning som Jessica under promotion av The Dukes of Hazzard.
Det jag tycker är intressant är hur olika en outfit uppfattas beroende på vem som bär den. Ganska uppfriskande faktiskt. Gillar dem både i den röd-vita klänningen, men på helt olika sätt!

bild från people.com

Beyonce

18534-980
Vad mysig hon ser ut när hon är out and about i New York med Jay-Z!


bild från gettyimages.com

Idol 2005

18534-979

Frågan är hur folk kommer rösta nu.
Jag vet att jag varit negativ om Sebastian, men det är mest för att jag inte känner att han passar i Idol-konceptet. Han är grym i den genren han kör.
Läste på Idol-sajten att Clabbe, som inte avslöjar vem han vill ska vinna, säger såhär om ettan resp tvåan:
"...den han hoppas på ska vinna behöver kicken samt budgeten för att gå långt. Den som han ser som tvåa kommer klara sig ändå. Vänder man på steken är det inte lika säkert att det kommer gå lika bra för båda."

Och jag tror han tycker Agnes ska vinna och att Sebastian kommer tvåa. För Sebastian har sin grej och han kommer bli stor även som tvåa. Titta bara på Darin. Och vinner Agnes kommer hon nå stora framgångar eftersom jag tycker konceptet passar henne bättre!


Så för att citera Expressens Quetzala Blanco "Rösta på Agnes - annars blir jag skogstokig"


Bild från tv4.se/Idol2005

Helg :)

Hur man än gör så blir dte alltid helg till slut! Ljuvligt :)
Sova länge, göra saker som jag vill och helst inte måste. Slappna av ordentligt behöver alla.

Igår fick jag trista nyheter, julen blir inte som jag trott. Jag har alltid firat med den delen av släkten som jag umgås med, men nu är det slut med det. Vi är sådana där vartannat år människor, detta året är bror min, farmor&farfar och mormor(hoppas jag!) med oss. Det kan jag leva med, men nästa år!
Då blir det jag, mams och paps. Vad säger ni om det... Skit säger jag! Antagligen reser vi bort.
Tydligen föreslog bror min att vi skulle fira med hans sambos släkt, men as if! Jag gillar inte dem, inte en chans i världen att jag skulle fira jul med dem. Deras traditioner är helt andra än våra och då åker jag hellre bort istället!
Fasen alltså! Det här lade en skugga över hela julen, känner mig inte alls lika peppad längre.

Gårdags kvällen var tv-kväll hos en kompis. Såg en film som var riktigt märklig, minns dessvärre inte namnet.. Och så såg jag självklart Idol!
Rätt folk i finalen tycker jag! :)

Ikea

Hemma igen från IKEA. Valde fel varuhus! De hade inte alls bra sortiment, skulle åkt norrut istället för söderut.. Well, nästa gång så! :)
Köpte lite smågrejer.

Fryser som tusan så nu ska jag dricka en kopp te och kura under en filt. Återkommer med inköpsdetaljer :)

Shorts

18534-978

Shorts och stumpor funkar, kul komplement till att bara använda kjol och strumpor. Men aldrig hade jag väl trott att jag för x antal år sedan skulle ta på mig shorts med strumpbyxor igen... :)

bild från gettyimages.com

Jude

Han har inget trevligt sätt, men vila mina ögon på honom kan jag offra mig på :)
18534-977
bild från gettyimages.com

Paris

Söt outfit på Paris. Men varför är det antingen eller gällande hennes stil?
Gillar väskan, kanske man inte ska erkänna men det gör jag! Skulle gärna ha en själv!
18534-976
clasos.com


Lindsay

Snygg outfit, gillar den röda toppen.
18534-975
clasos.com

Dagens outfit 25/11

Jag hade tänkt ta på mig de nya shortsen idag, men på morgonen kände jag bara inte för det. Vet inte riktigt varför men men... Brukar inte ta på mig kläder jag på morgonen tycker känns fel, det är viktigt för mig att trivas i mina kläder för annars blir det en låång dag!
Istället för shorts blev det:

- blått smock/babydoll-linne med brodyr och pärlor längst ner
- svart kofta
- jeans
- svarta stövletter

Idag ska jag åka till IKEA, vill  hitta något adventsljusstake-aktigt att ha i ett av mina fönster. För två år sedan fick jag en fin stjärna av paps, men jag behöver något mer. SKulle vilja ha något som inte är som en vanlig stjärna eller ljusstake. Tror att det kan finnas något på IKEA. Hoppas åtminstone!

tidigt

Det är nog alldeles för tidigt för att gå upp! I huset mitt emot är det bara tänt i ett fönster.
Jag är ingen morgonmänniska, insåg att jag nog blivit tröttare av att bara sega mig på morgonen så idag försökte jag gå upp när jag bestämt mig för att gå upp. Har väl inte gjort så mycket viktigt än så länge, men det var nog bra att komma upp.
Hjälp vad jag är trött just nu. Skulle gärna slänga mig i sängen och sova i en dryg timma till. Men jag har lovat... Och det brukar vara trevligt när jag väl är där!

Nu ska jag dricka lite te, äta två Finn Crisp och försöka vakna ännu mer!

God morgon :)

kväll måste sova!

Varje kväll, klockan bara tickar iväg! Jag blir galen.

Ska upp tidigt imorgon, vill inte se ut som ett spöke. Kokar kamomillte som får göra mig sällskap i sängen och förhoppningsvis hjälper mig att somna.
Avslutar med en bild på Jessica. Vill inte vara i hennes skor just nu....
18534-974more duff

Hilary Duff på något Teen People event. Med var även hennes pojkvän och hans tvillingbror.
(Minns dessvärre inte deras namn, men det gör inte mig något ändå)
18534-973
Visst är hon söt Hilary, men hon ser lite osäker ut på bilderna. Det behöver hon inte vara, hon är jättesöt och duktig på både att skådespela och att sjunga. Go for it Hilary!


Hilary Duff

18534-972

Inte bara en klänning hade hon på Emmy utan två! Gillade den här bäst.


En annan Rachel

18534-970
Looking good Rachel!Looking like this

18534-971

Looking like this tror jag inte Jessica kommer ha svårt att hitta killar, när hon känner att det är aktuellt vill säga.
Tycker nog egentligen att den enda kändis som betett sig som en "normal" person efter ett uppbrott är Jennifer Aniston. Det är väl inte konstigt om man mår dåligt efter att ens äktenskap tagit slut. Det är bara naturligt att känna sig sviken/ledsen. Så många kändisar verkar hoppa till nästa ganska snabbt, eller var jag hård i mina antaganden nu?!

Rachel Stevens

18534-969

Hon ser väldigt snygg ut här Rachel, schysst topp som hon matchar med lite slitna jeans. Visserligen tror jag det varit ännu snyggare om hon haft något "snyggare" nertill, men detta funkar bra som det är.
Hennes frisyr är väldigt fin, ännu en som klippt lockarna...

bilder gettyimages.com

Vuxenpoäng

Ojoj vilka vuxenpoäng jag fick med posten idag.
Den dagstidning jag prenumererar på hade skickat mig ett kort som ger rabatter i stan. Mest kulturella saker som konserter, bio, teater, operan, konserthuset osv. Det där är ett såddant där kort som mina föräldrar haft typ alltid, men att jag skulle ha ett i min ägo... Det har känts väldigt avlägset.

Började dagen med att bli stucken i armen, hade inte så bra blodvärde men jag ska ha telefontid med doktorn nästa vecka och då kommer den riktiga domen...

Var själv på jobbet någon timma innan en kom tillbaka, en kille som bara är ett par år äldre än mig. Vi hade rätt kul i några timmar. Snackade och diskuterade saker. Antagligen kommer vi att jobba mer ihop efter nyår, vore kul att få en mer tydlig inriktning på mina uppgifter!

Nu ska jag kolla upp om jag kan gå och sola om en stund, min hud börjar redan krångla efter bara en och en halv vecka utan ljusbehandling. Det sista jag behöver är att få tillbaka hela alltet ordentligt igen.
Dessutom är det ganska skötn att få lite ljus och värme på sig när vädret utanför fönstret är allt annat än uppiggande.

Jeans

Jag är på jakt efter ett par jeans i modellen loose upptil och tightare nertill. Har någon tips på var jag hittar liknande byxor till ett rimligt pris?!? Förslag mottages med största tacksamhet :)

Jag var på H&M och provade deras &denim, men de storlekarna är nog för stora för alla mindre storlekar var slut. Hittade efter lååång tid ett par i rätt storlek men blev riktigt besviken i provrummet där jag upptäckte att modellen var helt fel!
Åhh....

Den typen av byxor kan jag inte ha på mig på jobbet, men det kan vara skönt att ha ett par byxor off-duty som är helt annat än det jag tar på mig på jobbet.
Så störande att jag aldrig hittar det jag letar efter. Innan jag ville ha sådan byxor hittade jag massvis med olika varianter, men nu minns jag ju självklart inte var...


Shorts

När jag var på H&M i fredags hittade jag ett par shorts, svarta eller mörkt grå med ljusare gråa streck i tyget. Lite kortare än de shortsen jag har innan.
Köpte dem inte då eftersom jag tänkte kolla efter shorts i Köpenhamn. De enda jag hittade där var i helt fel storlek så det blev inget, men idag gick jag på shortsen igen och slog till. 249:- är inte så mycket för ett snyggt plagg som dels funkar nu under vintern med strumpor till och sedan under våren/sommaren utan något och matchat med ballerinas eller sandaler. Känns som en hit.
De är väldigt lika Ebbas på den bilden hon har på sin blogg, men de jag köpte har diskretare ränder och utan bandet i hällorna.

Dress me up

Hamnade på Handbag.com via ytligheter och hittade den här  underbart snygga klänningen. Den är, hör och häpna, från H&M! Jag gillar den jättemycket och tänker bege mig ut på stan imogron för att försöka hitta den! Tillfälle att ha den känns inte så viktigt, bara jag får prova den och förhoppningsvis då köpa den!
18534-968
bild från Handbag.com


Vogue

18534-967
Keira Knightley pryder amerikanska Vogue.
Funderar på att köpa den! Känns lockande, får väl se hur det blir...


Fler Omslag

Fler omslag blir det...
18534-966Omslag

Surfade runt och hittade en hel del tidningsomslag. Här är två på Nicole.
Amerikanska Seventeen, decembernumret och Australiensiska Cleo.
18534-96118534-960Jimmy Choo

18534-959

Nicole Richie blir nytt ansikte för Jimmy Choo. "I've been a Jimmy Choo fan since I was a little girl, and it's such an honour for me to represent them. I feel like a princess!" Säger Nicole själv om uppdraget.
Och visst verkar hon vara ett fan, här är hon iklädd tre olika par av Jimmy Choo's.
18534-958


Avundsjuk, jag?! Aldrig... Bara jättemycket :)


Spike TV Video Game

På Spike TV Video Game verkade svarta klänningar vara grejen. Här är Charlize, Natasha Bedingfield (som jag inte kände igen...) och Josie Maran. Jag har tidigare bloggat om Maria Menounos klänning och precis som på henne är jag itne förtjust i ryggen på Charlize klänning. Då föredrar jag nog hur Josie's klänning ser ut i ryggen, söt rosett, men synd att man ser hennes behåband.
18534-957
bilder från clasos.com


Law&Miller

Jude och Sienna kör den klassiska posen "om vi tittar ner i marken kanske de inte ser oss". Sorry men det slutade fungera efter man fyllde fyra... (eller runt där...)
18534-956
bild från clasos.com


V-tecknet

Lindsay har väl inte sin bästa outfit på sig, men hon se schysst ut ändå.
Har sett på en hel del papparazzi bilder att hon gör v-tecknet då hon fotograferas. Ganska kul grej egentligen...
18534-955

bild från Clasos.com


Glamour

Efter att Charlotta Flinkenberg slutade som chefredaktör på Veckorevyn berättade hon att hon skulle starta en ny tidning. Läste i senaste Dagens Media som kom förra veckan att det är inget mindre än en svensk upplaga av Glamour som hon ska göra.
Lite märkligt att faktiskt starta en tidning vars största konkurrent är just Veckorevyn, eller så är det kanske det som är tjusningen...

Läste även att vi i julreklamen för Lindex får se Emma Wiklund i New York....

Dagens outfit 24/11

- off-white kofta
- vitt cherry tee
- mörka jeans Filippa K
- svarta låga Clark's

Runt halsen har jag min randiga smala halsduk, men den är lite jobbigt och glider runt så ibland drar jag av den :)

Nu blir det lite fika.

Sagan är slut....

Nu verkar det som att sagan är slut.
De har gått ut officiellt med att de nu går delade vägar. Jag som vill tro på kärleken... Nåväl, ibland växer man ifrån varandra.
18534-954

Lady Di


18534-953


 Mario Testino ställer ut bilder som han tog på Princess Diana 1997precis innan hon gick bort.  De togs för Vanity Fair. Jag gillade Lady Di och minns känslan då jag fick höra om hennes olycka. Tragiskt!

and she sings


18534-952
Jag har två låtar av Lindsay i min MP3-spelare. Minns inte vad de heter typ Over och Rumors tror jag. Gillar den typen av musik, men hon har inte direkt slgait igenom här, detsamma gäller Hilary Duffu Har en hel del av hennes låtar också!
Bilden är tagen då hon uppträde på Emmygalan, har jag för mig...

bild från people.

inte sjuk...

Nicole Richie är inte anorektiker utan bara lik sin adoptivpappa Lionel, hon är ett nervöst vrak. Åtminstone är det så Lionel själv vill förklara att Nicole inte är sjuk och att " Pappa jobbar på fallet".
Nåväl, det där var en ny bortförklaring för att någon inte har någon ätstörning, har vi inte hört dem alla snart?!

18534-951
bild från clasos


in her shoes

Filmen ikväll In her Shoes var väldigt bra! Den innehöll mycket, allt från kärlek, syskonrelationer (som var huvduämnet) sorg, smärta, vänskap och bråk till djur och skor!
Folk skrattade och snyftade lite om vartannat. En riktigt sevärd film.
Den handlar om två systrar, Maggie (Diaz) och Rose (Collette), de är som natt och dag men deras starka syskonband gör att de ändå behöver varandra.
18534-950
Majoriteten av biobesökarna var kvinnor, men några hade släpat med isg pojkvän/sambo/make och det var kanske inte deras favoritfilm men jag tror nog att de kunde uppskatta den ändå.

Den får fyra solar av fem.

rushigt

Arbetsdagen är slut och jag har inte hunnit blogga särskilt mycket ännu.
Ska snart springa härifrån och träffa mams. FÖrst fika och sedan bio.

Lovar att återkomma med hur den var!

Dagens outfit 23/11

Känner mig blek och glåmig idag... Inte alls kul. Kanske inte så illa som det känns...
Velade som tusan i garderoben men till slut blev det:

- svarta byxor, Mango
- ribbat linne, Filippa K
- cerise v-ringad tröja, Massimo Dutti
- svarta Lacoste skor
Emmy awards

Bläddradebland bilderna från Emmy Awards. Här är några klänningar som jag fastanade för.

18534-948

Faith Hill har en söt klänning med rosett i midjan. Delta Godrem har en fin spetsig klänning. Minns inte vad kvinnan på den högra bilden heter, och helt ärligt är väl hon sådär... Men hennes klänning är söt och det var den jag fastande för!
18534-949

Lindsay var snygg och dramatisk, hon kan det där den tjejen. (Ser hon inte smalare ut igen förresten?)
Kelly Rowland hade en enkel klänning på sig men bar upp den fint. Emmy Rossum har en söt vit klänning med vid kjol.
Hilary såg söt ut, klänningen vet jag itne riktigt vad jag tyckte om egentligen, men hon är söt i det mesta!

bidler från Gettyimages

Jessica


18534-947

Jessica SImpson fotograferades för Marie Claire, vet inte om det är en gammal bild vilket är mycket möjligt. Men gillade den ändå, så det spelar helt enkelt ingen roll! :)

onsdag

En dag närmare helgen, en dag närmare lönen och ännu en ny dag att ta sig an.

Hade ställt klockan tidigt idag. Var uppe och bläddrade i tidningen, men så frös jag. Gick och lade mig i sängen och vips så sov jag! Vaknade för mindre än en timma sedan. Får helt enkelt se det såhär, jag behövde nog sova!

Idag blir det jobb efter lunch, sedan ska jag träffa mams. Vi ska gå på bio, se In her Shoes. Och morgondagen ska jag brja med att agera nåldyna.. Nejdå, ett stick får räcka!

Så mycket saker att göra, så lite tid. Får se vad jag hittar på innan det gäller att rusa ut genom dörren!

onödigt vetande

Den som tittat på Laguna Beach på MTV, det ska vara verklighetens OC, kanske känner igen Talan. Han var Kristins flört från och till och skapade en del drama med rykte om sig som en riktig tjejtjusare!
Nu ska han enligt rykten vara förlovad (!) med Kimberly Stewart! Snacka om vändning...
18534-946
bild från Clasos.com


Golden Girls

Pantertanter!
18534-945

Rose, Dorothy och Blanche hette de i serien. Åhh, vilka minnen. Brukade titta på det när jag skulle äta efter skolan när jag var liten. Fick egentligen inte titta på tv på eftermiddagarna men när mamma förstod att jag inte åt annars så såg hon genom fingrarna. Men det var egentligen inte ok.

bild gettyimages.com

unoriginal sin

Ännu ett SATC-avsnitt ikväll. Ska bli kul den 14/12 då det blir SATC marathon på tv3! Jippie!
Söt brosch Carrie har här, ett fint guldhjärta.
18534-944


Och med detta säger jag godnatt :)


Positivt

Med anledning av mitt inlägg tidigare ikväll, som handlade om min verklighet, den som jag brukar hålla mig borta ifrån här i bloggen, tänkte jag nu lista lite saker (små som stora) som hjälper till att göra livet lite mer positivt.


 1. Julen närmar sig med stormsteg!
 2. all den kärlek som finns omkring mig
 3. Glögg (min nygamla favorit :) )
 4. min familj och mina vänner
 5. ett jobb som jag gillar och är mycket givande
 6. skriva önskelista att lämna till mams (barnsligt nöje)
 7. att öppna min adventskalender den 1/12 och smaka hur Jelly Beans smakar
 8. få lite extra julkänsla på fredag då jag ska till kyrkan, se luciatrupp och höra adventssånger
 9. gå på bio imorgon med mams och se In her Shoes
 10. festen nästa helg (kommer säkert mer om den!)
Det finns en hel del att vara glad för, saker som kan hjälpa till att lyfta vardagen!
Nu tänker jag lägga mig i sängen glo lite på Frasier, som jag av någon märklig anledning tycker är kul. Varför vete gudarna men ändå!


Agnes

18534-943
Såg Idol idag på eftermiddagen. De visar tydligen repriser från tidigare omgångar. Hade turen att få se det första fredagsavsnittet, det såg jag aldrig då det begav sig.
Agnes sjöng underbart fint och jag tycker att hon var den som lyste mest redan i program ett!
Sibel är en peron jag har riktigt svårt för. Jag är itne elak eller något, utan det är bara något hos henne som jag inte gillar. Så är det ju, man kan inte gilla alla människor! Undra vad stylisten tänkte med i
fredags förresten, hennes klädsel var ju helt fel! Fägerna var inte snygga och hur plaggen satt på henne... Nej jag tyckte synd om henne då!

hittade bilden här

ointressant

Försök att inte gäspa, eller scrolla helt enkelt bara neråt för lite skojigare ämnen...


Idag har jag varit helt slut! Har sovit inte mindre än tre gånger, mellan en halvtimma och fyrtiofem minuter vardera. Det är väldigt oroande för att vara mig! Ska ta blodprover på torsdag så jag hoppas de kan visa något relevant. Inte bra det här alls.
Spelar ingen roll hur jag försöker peppa upp mig... Men men, snart blir det nog bra igen!
Det är så mycket annat som påverkar mig även om jag försöker att inte låta det göra det.
Paps ska opereras för en sak i december, väntar på prover för en annan sak som ingen vet varför han har och nu befarar det värsta... (Åtminstone gör nog jag det...) Mams har det inte heller världsbäst nu.
Mormor mår inte så bra efter att hon ramlade och ja det finns mer....
18534-942
"To be touched by the hands of an angel"
Det är nästan så att jag önskar att det kunde hända, ibland är det bara för mycket!


Tisdagar är verkligen sega tv-mässigt! Vid åtta är det ingenting, nu går ju inte DW lägre, så jag får väl ge det där Grey's Anatomy (eller var det Gray's?!)

bild från asos.com

my feet

....vill prydas med skor som dessa! Minns inte om jag bloggat om dem tidigare eller inte, men visst är de söta!?! Synd bara på klacken, den är inte något jag skulle palla att springa efter vagnen i på kullersten. Sedan tilltalar inte heller priset min plånbok, surprise! :)
18534-941
Bild från net-a-porter


much mischa

18534-940

Här är hon vid inspelningen av OC iklädd bruna strumpbyxor och kort kjol med en av alla sina Chanel-väskor. Läste någonstans (kan det ha varit i Klick?!) att hon samlar på Chanel-väskor. Den som ändå hade råd med det...


Mischa

Jag gillar Mischas skor. Ursnyggt, något linanade som det jag är ute efter. Men itne i mocka... Halsbandet är inte dumt det heller.
18534-939

I morse såg jag förresten lite av videon med James Blunt där Mischa är med, det lila jag såg var bra, men jag var mellan vaket och sovande tillstånd så jag får återkomma om en mer bestämd åsikt...

Hmpf

Var ruskigt trött i morse. På träningen igår kände jag att jag ätit dåligt på sistone. Inte bra alls, men jag får försöka att skärpa mig. Men nu ska jag skippa det snacket, ganska ointressant att läsa om antar jag...

Blev irriterad p å en kollega som sjapplat sig och försöker få det att verka som att jag inte kan göra mitt jobb. Argh. Jag kan just den delen bättre än honom, fattar inte vad hans problem är...

Har blivit kompis med bror min igen, snackade julklapps inköp. Det blir nog bra det här :)
Fast problemet brukar alltid vara att hitta på något bra till just min bror. Någon som har tips? Kille runt 30. Kräsen, prylgalen och okej stil.

Julklappar ja, ställde just fram adventsljusstakar på jobbet. Gräsliga saker som ser ut som plastgranar. Känns väldigt typiskt det här stället att inte ha traditionella grejer.

Dagens outfit 22/11

Idag var det varmare ute så jag passade på att klä mig lite lättare... Fast nu fryser jag så det kanske var dumt. Men den som vill vara fin, får lida pin!

- svart sidenblus InWear
- grön koft/bolero med svart broderi Mango
- svarta jeans Cheap Monday
- låga Clark's med snörning


braff & moore

Zach Braff och Mandy Moore är ett sött par. Här är på inspelningen av Scrubs.
18534-938
people.com

back again

Jaha, så var de ett par igen... Välmatchade och granna. (snarare ett uttryck än sanning...)
18534-937

people.com


sur

Kom just hem från träningen. Hade lite seg start på dagen, men den har varit bra ändå.
Tränade som sagt efter jobbet och bastade också. Väldigt skönt, men jag känner att huden tar kål nu! Måste smörja mig massa!

Hade glömt mobilen hemma och hade en hel del missade samtal och meddelande.
Bland annat hade min bror messat och frågat om jag ville gå på Robbie Williams. Det vore ju skoj, en grym utomhus konsert med en riktig entertainer liksom!
Men... och det var det här men:et som gjorde mig sur.
Eftersom bror min köpt jämnt antal biljetter ville han att jag skulle fixa någon att gå med. De jag kan tänka på har antingen köpt själva eller tycker det är för dyrt!
Så säger han: Men du kan väl fixa någon, det är ju så jobbigt med en udda. (sättet han sa det på lät tre gånger värre än det ser ut i skrift...)
Bara för att jag inte är hopklistrad vid höften med sambo eller pojkvän ska väl inte jag begränsas i vad jag vill göra. Vill jag gå på konsert kan jag väl göra det. Dessutom kan han ju avboka en biljett då om det blir så himla jobbigt! ARGH!!!!!!!
Till saken hör att det inte är första gången han tycker det är jobbigt om jag ska hänga med på såna här grejer bara för att jag är singel.
Hemmafester är det lugnt, men han verkar tycka det är jobbigare med mig som udda när det är utanför husets fyra väggar. Urtöntigt!

Nu vill jag inte ens gå längre... Men jag vet ju att jag kommer ångra mig senare om jag skulle avboka nu. Kommer antagligen inte vara sur på honom i juli, i så fall är det nog något annat som spökar...

Argh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dagens outfit 21/11

Somrig har jag fått höra att jag ser ut idag... Det tolkar jag till fräsch! :-)

- jeans
- ljus blus från H&M med lite spets upptill
- Clark's
- svart kofta över axlarnaNicole and hubby

18534-936

Nicole och DJ AM är ute på stan. Nicole ser så snygg ut här. Mörka stuprör, en mörk shrug (såg det ut osm på en annan bild) och svart sidenlinne. Diademet i håret blir en snygg detalj och väskan var riktigt snygg!

från celebweb.org

Rachel Stevens

Kände nästan inte igen henne först. Men det är Rachel Stevens, hon har klippt håret och trimmat magen, eller så gillar hon bara att visa den... Hon var snygg i håret i alla fall!
18534-935
från gettyimages.com


jaha...

Måndag morgon, ont i huvudet, det är kallt och jag har ingen riktig energi till någonting...
Till råga på allt har jag glömt köpa mjölk! Hade det inte varit så kallt hade jag bara kunnat springa ut och köpa, men som det är nu får det vänta lite...

Idag blir det jobb och träning.
Skönt att träna, har bara kommit iväg en gång i veckan för ofta nu, ska nog kunna ändra på det. Men å andra saidan går jag ganska mycket och det är en hel del spring i trappor både hemma och på jobbet! Det är sjätte vs tredje våningen, så lite blir det allt...

Summer

18534-934

Snygg outfit på Rachel Bilson i rollen som Summer i OC. När kommer säsong 3 till Sverige?! Vill se nu! :-)


kul min


18534-933

Jessica kör med en rolig min...
Gillar färgen på hennes läppar. Svagt rosa, nästan lite beige som jag tycker är snyggt och trivs i själv.
Färgen på hennes naglar är också snygg, lagom rött, inte för stark färg...
I övrigt är klädseln inget att hurra för, men hon lyckas se söt ut ändå! :-)


från sweetkisses

Kirsten i extensions

Väldigt vad alla har extensions nu då... Jag vill ha längre hår jag med! Kanske något till önskelistan?!
Tänkte att jag skulle lägga upp en önskelista, eller två faktiskt! En med riktiga Önske-saker och en med saker som är lite mer rimliga...
18534-932


Skärpet

Det rosa skärpet ser ut såhär:
18534-931
Den högra bilden är ruskigt dålig... Sorry. Men man förstår nog hoppas jag!
På den vänstra bilden har jag på mig den gråa koftan som jag hade i fredags. Både mams och paps gillade den vilket kom som en glad överraskning.

Clark's och mys

18534-930

Detta är mina Clark's med mina nya mysbyxor nerstoppad i dem.
Såg en tjej på ströget som hade svarta på sig, en kort stund tänkte jag "nej..." men det gick snabbt över! Jag gillar mina bruna. Alla andra skor är svarta, skoj med en annan färg då!


Jeansblus

Detta är min jeans-blus. Men jag måste säga att bilden inte gör den rättvis.
Den är riktigt söt i verkligheten och jag föll för den med en gång. Lite svår att matcha med kanske, men lite byxor har jag som inte är jeans...
18534-929Svart bolero

18534-928
Den svarta boleron, jätte-enkel men jag gillar den och tror att den kan komma till användning.
Funkar till det mesta och kan vara bra att ha i början av kvällen då det är party nu på vintern.


Kofta

Ljus kofta som är ett underbart mjukt material. Ville ha en svart också men de var alldeles fel storlek, de andra färgerna var inget som jag passade i eller skulle använda egentligen.
Den är lite genomskinlig, men det kan jag leva med...
18534-927


Polo

Okej, jag ber om ursäkta för kvaliteten på bilderna, men här följer lite visningar av det jag köpte igår!

18534-926
Den blåaktiga polotröjan. Härligt material och billig! Kostade 99 danska kronor.


Nicole i hatt

18534-925

Snyggt Nicole! Gillar Nicole i den här outfitten. Skulle själv inte komma på tanken med den hatten, men hon passar i den tycker jag.
Har hon blekt håret? Det ser så väldigt ljust ut...

från clasos.com

Sienna med Extensions

Nej jag vet inte, här ser hon inte direkt bättre ut med långt hår... Är det bara jag eller har hon tappat en del av sin stil sedan sommaren? Känner inte alls samma aha-upplevelser när jag ser henne nuförtiden...
18534-924klänning

Den här ryggen tycker jag förstör en klänning som i övrigt är söt.
18534-923


Stuprör


18534-922

Mischa är en bra modell för att visa hur snyggt det är med stuprör. Tycker JC gjorde ett bra val av modell, men skyltdockorna som ska se ut som Adam och Mischa är lite fånigt tycker jag!

bild från people

She's coming back

Självklart är det Britney jag talar om! Nu ser hon mer ut som den Britney vi känner och gillar.
Hon har en bit kvar, men som sagt hon närmar sig! Go Britney!
18534-921

bild från People


Köpenhamn

Det blev lite spenderande i Köpenhamn, men jag hade kunnat köpa mer! Så dyker den där rösten upp i mitt huvud: "behöver jag verklgen det?" Det var dels fyra olika ursnygga kavajer, en svart bolero/kavaj, ett par cowboy-aktiga stövlar, ett par svarta platta lite snyggare stövlar, tre ursnygga väskor, två par wedges och så vidare.

Zara:


- vita mysbyxor (som jag tänkt köpa i somras men aldrig gjorde av någon anledning...)

- vit kofta*, v-ringad lite längre (dvs når över linningen på låga jeans=bra!) *fast den är väl mer off-white...
- blå-aktig polo (fin till mina ögon enligt mams...)

- svart bolero, en knapp högst upp, tre-kvartslång ärm

- blus i jeans, liten holk-ärm, guldpluppar som knappar, "viktorians" krage och figursydd (ursnygg)Mango:

- svart baslinne, brottarlinne (hittar aldrig dem i Gbg, använder ofta dem i olika sammanhang)
- smalt rosa skärp, flätat i både mocka och läder

Det var kläderna, hittade inget annat faktiskt. Vi var där lite sent på förmiddagen, men jag tittade på en massa ursnygga saker. Får återkomma till det senare :-)

Var även inne i en affär som kan vara rätt mysig, Systrene Greene (tror det stavas så...)

- 4 runda ljus (ska göra en egen adventsljusstake med dem)
- ett vitt fat att ha värmeljus på
- lite mindre vitt fat som jag ska ha smågrejer i eller ha till te-påsen (det sista är mams tycke..)
- nagelborste
- träslev
- minipåsar med Haribo-godis (perfekt i väskan)
- kryddor, curry och vitlökspulver

Hmm, ja det var nog det....

Igår fick jag inviga mina nya stövlar också, de är rena himmelriket :-) Jättenöjd med det köpet!


Shopping!

Ny kategori: Shopping!
Kanske inte kan bli så mycket till mig själv eftersom julen närmar sig, men jag har inte uppdaterat mina kategorier sedan jag startade den här bloggen. Därför är mer kategorier att vänta, men jag smygstartar med den här! :-)

Ännu en söndag

Solen skiner ute, det är blå himmel, vitt på gräset (där solen inte kommer åt...) och hurra det är ett par plusgrader!  Den som inte förstått det innan, kyla är inte min grej.
Vet inte riktigt vad som står på programmet idag, sov längre än jag tänkt mig, snoosade (heter det så?!) i en timma innan jag gick upp! Åt långsam frukost och sitter nu här.
Tänkte att jag skulle cykla en sväng på träningscykeln, kan passa på när jag är här. Skönt att träna flåset och att dessutom kunna göra det till tv:n är inte dumt alls :-)

Känns som jag kanske ska bli förkyld :( Ännu mer nu än innan, vilket talar emot en tur på cykeln, men det är väl egentligen bara när man har feber/halsont som man ska hålla sig ifrån tränning?
Jag får se... Njuta av dagen tänkte jag åtminstone göra!

trött efter härlig dag

Det blev en lång dag i Köpenhamn med efterföljande pizza hos min bror. Urmysigt är ordet som bäst beskriver dagen!

Nu är jag helt slut, men imorgon lovar jag att en redogörelse för dagens fynd kommer. Jag kan inget lova, men jag ska försöka fixa bilder! :-)


Innan ögonlocken faller ihop tänker jag kasta mig ner i sängen och sova gott!

Stövel!

Hurra, nu är den min!!

18534-920

Har tittat och provat skon riktigt länge, och idag slog jag till! Det blev den bruna varianten av den här stöveln och den är urskön och snygg!
Funkar med jeansen nersoppade och lite viader byxor kan hänga utanpå. Ohh, I love!


Orkar inte skriva mer nu. Men imorgon blir det Köpenhamn och jag lovar återkomma med resultatet! :)

idol

har en otäck känsla att min favorit Agnes åker ut.... hoppas inte, jag vill att Jens åker.. Sanningens minut!Erkände för länge sedan, jag är fast i idol-träsket :)


Uppdatering: Jag hade fel! Visserligen ville jag att Jens skulle åka, men usch vad jag hade empati med honom, tyckte riktigt synd om honom när han pratade ner sig själv vid "förlust"-intervjun.

Sienna

Sienna i en outfit som jag gillar. Randig tröja funkar alltid, jeans, stövlar och stor väska likaså. De dinglande örhängen krävs nästan för att lyfta hennes enkla, kortklippta frisyr.
18534-919mer Lucky

Eva Mendes, Mandy Moore och Jessica Biel var på samma tillställning som Olsen's.
Vet inte riktigt vad jag tycker om dessa tre klänningar... Evas känns för mycket "jag slängde runt mig en sarong" för min smak, såg inte så bra framifrån och då kanske den var bättre! Mandy's klänning var fin, men jag önskar den hade haft annan längd, eller kanske inte...
Jessica ser ut att ha en klänning på sig med något ljust upptill, hade hon skippat det ljusa tunna hade det varit snyggare. Från midjan och upp, får hon låga betyg av mig, men från midjan och ner får hon bra mycket högre!
18534-918
bilder från gettyimages.com


Lucky

Tvillingarna på Olsen på Lucky Magazine launch. Mary Kate ser helt okej ut, Ashley känns väldigt 70-tal, men vadå, hon är söt och passar i mycket. Gillar Ashleys clutch.
18534-917
bilder från Gettyimages.com

snabbis

Har varit hos mormor hela eftermiddag.
Efter jobbet gick jag på stan, köpte helt underbara Clark's(ska fixa bild, live eller via nätet)! I love! Lite annat smått och gott blev det också.. Rapportering kommer.

Nu ska jag packa väskan inför helgen. Ska ju till Köpenhamn imorgon över dagen. Så redan ikväll åker jag till mams & paps, tjänar alltid en kvart på det :)  Beroende på när vi kommer hem igen så stannar jag där över helgen. Kan vara skönt. Får se, men jag packar för hela helgen så att jag kan ändra mig sedan!Ps, hann inte svara på kommentarer nu, men jag ska göra det när jag kommer till mams&paps. Det är så kul med kommentarer, bra och dåliga :) (fast bra är ju snäppet bättre såklart ;-) )

Dagens kritk/fundering

Läser en rubrik på Expressen att Linda Rosing har lämnat Fadde.
Varför räknas det som en nyhet? Hon är inte känd för något, hon har inte gjort något (förutom att ha sex i tv då...och vika ut sig) men ändå är hennes företeenden något att skriva artiklar och löpsedlar om.
Hon hävdade i Dolce Vita att hon inte ville vara med på fler löpsedlar, men seriöst vad gör hon för att motverka det? I mina ögon: ingenting.
Sedan är väl inte saker som de verkar, det tidningarna skriver är ju inte sanning bara för att det är tryckt svart på vitt. Titta bara på vad de skrev om Runar och Mischa!

Jag erkänner villigt att jag läser de där artiklarna om Linda, men jag slutar ändå inte förstå varför de skrivs. Kan säga såhär, om de slutade skriva om henne skulle jag inte sakna artiklarna och jag skulle inte heller undra vad hon har för sig.
Vad är det vi människor fascineras av gällande kändisar och dokusåpa figurer?

Som sagt jag är inte bättre än någon annan, det är bara att läsa min blogg ;-)
Men vissa personer skulle jag inte sakna ett dugg om de föll ur medierapporteringen. Egentligen är jag nog mer intresserad av hur kändisarna klär sig och ser ut än vad de gör för konstiga saker.

Vad gör en person känd, vem skapar personerna och vad är det som gör att vi nappar på betet?

Det finns så många exempel: Paris Hilton, Nicole Richie, Kimberly Stewart, Linda Rosing med många flera!

Tänk på alla dem som faktiskt utför något, ger samhället något tillbaka eller åtminstone jobbat för att få sin berömdhet.

Dagens outfit 18/11

Idag drog jag på mig leggings och kjol först, sedan tittade jag på termometern och oups vad kallt det var. Drog av mig kläderna och på med byxor istället. Men lite fin är jag ändå :)


 • svarta byxor ("kostymbyxor" för att använda ett uttryck jag tycker är lite småfånigt), Mango
 • vit skjorta, Paul&Friends
 • grå omlottkofta i tunn ull, H&M (lite asymetrisk och omlott utan knappar ed)
 • svart smalt skärp i midjetrakten, H&M
 • svart stövletter, Ehh....?

Bekvämt, snyggt och jag slipper frysa. Alltid något :)


Sömn

Nu är det dags för lite sömn igen.
Brände mig på tungan förut, usch! En gång brände jag mig så mycket att huden lossnade, i munnen!*


Imorgon är det fredag och jag ska försöka köra finfredag! Vi får väl se hur bra det funkar... Men jag har försökt att köra lite snyggare stil nu och det funkar. Med det menar jag inte bara jeans och kofta. Utan lite mer tanke bakom... Små saker som piffar till det, som skärp, halsband, armband, örhängen, scarf, halsduk och så vidare.

Imorgon är en annan dag, så nu ska jag sova så jag får uppleva den snabbare och lite mer utvilad! :)
*Oj, hoppas ingen tyckte det var äckligt. Inte min mening.


Bloggar

Jag höll ju på att glömma!
Camilla undrade om jag ville lista 10 bästa bloggarna.

Eftersom jag inte vill ranka dem så listar jag, i icke given ordning, de 10 bloggar som jag försöker läsa varje dag:

De flesta av dem är bloggar som jag längst ganska länge. Men jag läser så jättemånga fler... Så ingen glömd, bara det att dessa tio hamnade inom ramen. Ska jag lista de flesta jag läser skulle det ta riktigt lång tid!
Kanske något för fler att göra? Vore kul att veta vad olika personer läser.
Tycker det är så kul när jag hittar en ny rolig blogg genom andra eller genom avtryck bland mina kommentarer.

A lot of...

...Rachel!
18534-91618534-915

Hon funkar i olika stilar och ser så bra ut i allt. Livet är orättvist :-)

Sixty

Mischa gillar Miss Sixty, har sett henne i flera olika par.
18534-914Nicole hos Leno

Spelade som sagt in avsnittet där Nicole var hos Jay Leno. Det gick igår kväll men jag spelade in reprisen, videon låter så jobbigt...

Vad tyckte jag då:
Var inte särskilt imponerad. Hennes klänning var fin, men hon såg så himla liten och tanig ut. Hennes kropp ser ut som en trettonårings. Kanske hemskt att säga, jag har själv fått höra det, men det är inte alltid roligt att höra sanningen...
Sedan måste jag säga att det är så fånigt att det absolut inte är en självbiografi utan en novell*. (*på engelska, minns inte direkt översättning...typ skönlitterär..) Efter lite snack så kunde hon erkänna att huvudpersonen delvis var baserad på hennes liv.
Hon verkade inte alls vilja skoja, som han brukar göra med sina gäster, utan hon svarade ganska kort eller också så förstod hon inte...
Jag har haft en helt annan bild av Nicole sedan Simple Life, då var hon riktigt galen men nu, nu är hon ganska plain. Hört talas om lagom? :-)
18534-913

Alltså jag gillar ju Nicole, men det var faktiskt så jag kände det.


Gucci Spring 2006 Fashion Show

Lindsay Lohan var där klädd i en svart klänning med en vågad urringning. Hon ser snygg och dramatisk ut.
18534-911
Charlize Theron i grön klänning, snygg som alltid.
18534-910
Jessica har på sig en klänning som inte många skulle se snygga ut i, men hon lyckas. Visst man får lite känsla av ett träd, men det är härliga färger och det gör sig snyggt till hennes gyllenbruna hud och blonda hår!
 18534-909

bilder från gettyimages.com

Ben/Ryan

Jag blev så förvånad att jag måste visa det. Benjamin McKenzie den mest osynliga av OC-stjärnorna var på Gucci's vårvisning. VIlket i sig var ganska förvånande... Nåväl, här är han livs levande Ben a.k.a. Ryan:
18534-908
gettyimages.com


Paris

Gillar Paris klänning, men ryggen är lite väl urringad för min smak...
18534-907
Nicki kör en ganska enkel klädsel, inget vi inte sett henne i tidigare.. De delar nog inte garderob systrarna Hilton... Gillar färgen på Nickis läppar, röda utan att vara för mycket..


bild Gettyimages.com

Märklig

Märkligt outfit på Eva Longoria. Klänningen hade kunnat funka utan den ruskiga boleron och skorna... De ser ut som något en amerikans hemmafru trippar omkring i och det är inte vackert!
18534-906
bild från Gettyimages.com

Leno, jobb, bloggtopp blaha

Upptäckte igår kväll att Nicole Richie skulle vara med på Jay Leno. Så jag satte videon på inspelning till reprisen idag på morgonen. Ska bli kul att se intervjun och vad de pratar om. Vad hon har på sig också såklart!

Nu har jag gjort det jag skulle, kul morgondagen blir... Blaha...
Missar möte på jobbet i eftermiddag, men jag tror inte det blir så trevligt. Chefen verkar lite edgy idag!

Tänkte gå ner och hämta posten nu. Så händer något :)

Fattar inte vad problemet är med den här Bloggtoppen, loggade in mig där och då står dte att min blogg är avstängd, men jag har placering och den finns jag inte ens på... Mailade till dem så får jag se vad resultatet blir. Fortsättning följer liksom.... Att det ska behöva vara så meckigt!

Me: a stalker

Att jag gillar Jessica SImpson är väl ingen nyhet. Här kommer lite bilder på henne:
18534-905
18534-90318534-902

Hon är urtypen för att visa hur snyggt det är med ett baslinne, tröja/kofta och jeans med stövlar. Looking good!
Hennes
ring är snygg, glittrar, men är ändå lagom i storlek. Förstår faktiskt inte varför så många i Hollywood har så stora stenar, det är ju ganska opraktiskt...
18534-904

Jag läste någonstans att hon skulle ha ätit upp sig som följd av alla skriverier och, påstådda, problem i äktenskapet. Men om det är sant så tror jag inte att hon skulle påverkas negativt av det. Den här bilden visar hur Jessica såg ut då hon tränade som bäst inför Dukes of Hazzard.

Bilder från sweetkisses

Dagens outfit 17/11

For whom it may concern....


 • gubbyxor Filippa K
 • svart blus Zara
 • rosa stickad tröja H&M
 • svart skärp i midjan (minns ej, gammalt...)

Det är kallt idag så det blev ingen kjol, får ta det imorgon eller så.

Efterlysning: hjälp till frissigt hår!
Nu när mitt hår är lite kortare blir detta problemet mer kännbart. Så om någon har tips på hjälp mot frissigt hår, helst inget som direkt känns i håret... Jag är lite känslig mot tunga produkter i håret.
Dela gärna med er!


Brrr...

Idag var det kallt ute. Men solen skiner och det är ju trevligt.
Fast som den köld-hatare (starkt ord, men jag kom inte på något annat) jag är så föredrar jag faktiskt plusgrader och grått väder framför kyla och sol.
Jag mår alltid illa då jag tar på mig kläder när det är kallt och det är uschigt!

Tror att jag är allergisk mot något på mitt jobb, det kittlar som tusan i näsan och jag nyser ofta. Inte bra...

Idag känns det som att jag kommer få mindre att göra och tänk då imorgon... Fast då är det annonsdag, vilket leder till hela 10minuters jobb! Wohoo!

I eftermiddag är det jag + internationell ekonomi = sant.
Trist men ett måste! Fast bara jag kommer in i det så är det lugnt, det är jag säker på.

Så var det kväll igen....

Tänk vad tiden går fort när man ha roligt!

Idag har det blivit en massa klädbloggande. Det är helt enkelt det som jag varit intresserad av idag. Sån tur att jag kan anpassa min bogg efter mitt eget önskemål :)

Ska göra mig i ordning och lägga mig i sängen, kanske läsa eller kolla på tv. Kommer ngo somna lika sanbbt som igår. Så fort jag tog av mig glasöginen där jag låg i sängen så föll mina ögonlock ganska snabbt! Fast det har egentligen inte hindrat mig innan, kan inte komma ihåg hur många gånger jag somnat med glasögonen på mig... Snacka om chock när jag vaknar.

Imorgon ska jag jobba tidigt. Funderar på att ta på mig kjol, fast är det kallt så vet jag inte... Får se imorgon, men det lutar starkt åt det hållet :-)

Sov gott!

Jessica

Höstig outfit på Jessica Alba. Tycker det är så himla snyggt med såna där stickade tröjor! Superklassiskt, funkar länge och till mycket. Ska nog ta och investera i en!
18534-901

bild från people.com


Bloggtoppen

Hurra! Nu kommer sanningen fram, jag är registrerad på Bloggtoppen.
Ska bli kul att se registrerat hur många besökare min kära lilla blogg har.

http://www.bloggtoppen.se/tracker.php?do=in&id=1090"

Leggings

Jag gillar leggings och står för det ;)
18534-900


Riktigt stort var det för några år sedan (igen...) och jag fastnade för det då. Har använt leggings lite sporadiskt sedan dess och nu verkar fler hålla med mig. Hurra :)
Skrev om leggings redan i augusti.. och kommentarerna höll inte med mig. Though luck.


en annan...

Den här klänningen kan också funka, på jul, nyår eller valfritt tillfälle. Ryggen gillar jag ockcså. Klänningen är från LAMB.
18534-899

från shopbop


Klänning till jul...

18534-898
Kanske kan den här röda enkla klänningen vara perfekt till jul?! Jag gillar att klä upp mig på jul, alla delar av släkten delar inte det med mig. Men vem bryr sig?! Jag klär mig för min egen skull...
Ryggen var dock väldigt nära gränsen till tråkig.

från Shopbop.com

Kirsten

18534-897
Snyggt Kirsten!


Kofta

18534-896

KOrtare kofta an vara shcysst, lite avslappnat. Men med en skjorta under blir det snäppet snyggare. Har en liknande, men vill ha fler!

från shopbop

Kavaj

I'm loving it!
18534-895
Den här outfitten är ruskigt snygg. Vill ha en kavaj som ser ut såhär. Helt rätt känsla.
Den kommer från Generra.


sött från fcuk

Lite söta blusar och tunikor från French Connection. Den gröna längst ner till vänster är väldigt lik en blus jag fyndade från InWear som var provkollektion. De både längst ut till höger är likadana i olika färger, men de var snygga bägge två...
Gillar den slinkiga saken i mitten längst ner. Snyggt med leggings till!
18534-894

bilder från Frenchconnection.com

fcuk

18534-89318534-892
Lite blandat med saker som jag gillar från French Connection.

bilder från frenchconnection.com


TopShop

Var inne på TopShops hemsida och hittade lite saker jag gärna skulle ha i min garderob.
18534-891

Pennkjolen känns mer rätt än någonsin och den här var lite roligare en en helt enkel svart, som jag redan har en... Den röda kappan är ursöt, ska se om jag hittar någon söt kappa i färg i Köpenhamn!
Den blå koftan i mitten är jättesnygg, undra om inte det var den Ebba har bloggat om?!
Leggings är riktigt snyggt, kommer nog blogga lite mer om det senare har jag tänkt...
Shortsen har jag tänkt köpa, har bara en sak jag funderar över: vad har man för strumpor till mörkblåa shorts?
Linnet är ett sovlinne, det borde väl kunna duga för eventuella sängkamrater (om de inte föredrar utan något alls vill säga ;) ). Toffeln är söt och mysig, trr nog att något liknande kommer hamn i min ägo snart!

Bilder från TopShop.

TopModel

Ikväll är det dags för ett nytt avsnitt av TopModel!
Jag har ganska länge trott att Arwen ska vinna alltihop, men nu är jag tveksam. Hon var ju med i Café i de senaste numret och jag har svårt att tänka mig att det går ihop med de uppdrag som man får som vinnare i TopModel. Men helt ärligt förstår jag inte vem som skulle kunna vinna om det inte är Arwen...
Så jag hoppas fortfarande på Arwen.
18534-890
Hjälp det ser ut som att spindelns ben(eller vad tusan det heter) är i hennes öga.. Läbbigt!


Bild från Tv3.se

segt

Ruskigt segt på jobbet idag. Inget händer, inte ens telefonerna ringer.
Hon som jag jobbar med är inte på kontoret varken idag, imorgon eller fredag. Det innebär att jag inte kommer ha så mycket att göra. Segt som sagt!

Känns som om hela stan har hamnat i något slags vakuum, tittar ut på gatan och där är nästan ingen alls. En gammal farbror som lunkar fram, någon hurtig sak som cyklar förbi, en som står vid bankomaten.... Ingenting om man jämför med igår, förra veckan eller en månad sedan.

Snart ska jag gå, hade ju tänkt titta efter concealer på stan, men jag håller på att få huvudvärk så jag får nog stå över! Det är en dag imorgon också :)

Selma

18534-889

Selma Blair kramar om Patrick Wilson, hennes pojkvän?! Ingen aning om de är tillsammans, men de ser hemskt söta ut!

bild från Gettyimages.com

Dagens outfit 16/11

Idag blev det lite småfint.

- svarta Cheap Monday
- svart linne Promod
- gul tunika/klänning med blommor på och knappar framtill H&M
- svart kofta, H&M (ett måste i det här vädret...)
- svarta platta stövlar (ganska fula egentligen, men ok på sitt sätt) från okänt ställe

Jag lovar, på heder och samvete, att så snart en kamera hamnar i min ägo om så ens bara för ett lån så ska det fotas och läggas upp bilder! Så den som väntar på något gott.... :-)

Busy

Försov mig på morgonen inför mitt besök hos hudläkaren. Inte bra... 20 minuter att äta frukost, klä på mig och kasta mig ut genom dörren. När jag väl var på plats, i tid! Så fick jag vänta i 25 minuter. Störande!
Talade med en tant i väntrummet, hon hade hudcancer i ansiktet och skulle opereras. Det syntes ingenting, konstigt hur sådant fungerar...

Nu sitter jag på jobbet.
Det var ruskigt kallt när jag gick upp! Tur att mams lämnade min tjocka jacka igår! :-) Myspys..
Ikväll blir det städande och pluggande, varvat med tv:n förstås.
Lite bloggande ska jag nog hinna med också...

It's time

Nu ska jag sova! Är ruskigt trött!

Förstår faktiskt inte varför jag är så trött, jag sover inte mindre nu än jag gjort innan... Kanske borde kolla upp om järnvärdet i blodet har blivit bra. Kan vara boven i dramat... Usch det var trista saker!

Imorgon blir inte så stressig dag, vilket känns skönt!
Tänkte leta efter bra concealer/täckningscreme. Det enda jag avnänder det till, eller snarare kommer använda det till, är under ögonen. Jag har oturen att vara utrustad med fel nyans under ögonen, oberoende sömn och dryck!

Håller på och letar efter bra affärer att shoppa i under Köpenhamnsturen. Någon som har tips? Gärna danska märken, någorlunda billiga, men snyggt!
Var kan man handla Vila kring ströget till exempel?
Alla dessa frågor!

godnatt!

Såå rätt!

Detta är såå rätt! Pinsamt nog... Haha....

Fick tipset och länken via Fröken J.

Vad ska de tro om oss svenskar... :-)

desperate glögg

Trevlig tisdag kväll.
Först fika på stan med en kompis. Hemma igen, tittar på Desperat Housewivesx2 och till det dricker jag glögg! Mmmm...vardag/fest/date

18534-887
Tre snygga outfits att inspireras av. Fler olika av Vinter Trenderna visades på Shopbop med leggings till. Hurra säger jag som gillar det!

Från vänster till höger tänker jag mig
- vardag: jobb eller skola
- fest: kanske inte vanlig utgång, men en schysst hemmafest kanske?! Eller fin middag...
- date: snyggt, bekvämt och avslappnad stil med en känsla av medvetenhet. Så vill jag uppfattas på en date och är jag på det viset så är jag mitt bästa jag!


Bilder är ihopklippta från Shopbop.


Enkelt och schysst

Gillar den här stilen. Det är riktigt enkelt, ingen extravagans, men tillsammans gör det hela skillnaden. Den rutiga kavajen är riktigt snygg såhär!
18534-888
från Shopbop

V-ringat

18534-886
Theory har en hel del snygga tröjor, med mera! Den här v-ringade tröjan är riktigt snygg. I like.


från Shopbop


partybag

18534-88418534-885
Snygga väskor som skulle göra en enkel partyoutfit!

Den silvriga är ursöt och den glittrar! =aldrig fel för min del, vi får glittra ikapp ;-)
Den högra väskan är lite mer speciell, men jag gillar den av just den anledningen. Dessutom har den ett "handtag" bestående av en guldring så man kan ha väskan hängande på handleden.från Shopbop


Skjorta

18534-883
Snygg rutig skjorta. Halsduken är inte så dum den heller...

från Shopbop

Bloggtoppen

Varför blir jag inte tillagd på Bloggtoppen?! Registrerade mig i slutet av förra veckan och är fortfarande inte "godkänd".. Vad är det som tar sån tid?
Någon som har någon uppfattning eller lust att förklara för mig hur det fungerar?!


eftermiddagen...

Har hunnit med en del pluggande, bläddra snabbt genom Elle, Frida och Cosmopolitan. Ska titta i King senare! Alexander Skarsgård på utsidan :-)

Nu ska jag ner på stan och träffa en kompis. Sedan blir det Desperate Housewives hela kvällen! Synd bara att det är sista avsnitten på ett bra tag...

Well, I'm off!

Frisyr

Snygg frisyr på Nicole! Gillar hur hon har fått till sin frisyr.
18534-883

Bild från Clasos

Äntligen

Äntligen hamnade Elle i brevboxen på jobbet! :-)
Dessutom kom Cosmopolitan, King och så tog jag en Frida. Frida är riktigt skojig att läsa. Inte direkt att jämföra med tidningar som Elle och Damernas, men den är enkel att ta till sig, skvaller som är gammalt.. Äh, fem minuter är den värd! Och vi får kanske 10 exemplar så att jag tar hem ett att bläddra i märks inte ens!

Var i affären på vägen hem, mjölken räckte knappt till flingorna i morse, såg en stor back med julglögg och jag kunde bara inte låta bli. Premiärkoppen får bli till Deserate Housewives ikväll! Mmm... längtar!
Upptäckte att det är julmarknad i Nyhavn på lördag, trevligt. I lite lagom doser kan jag se det juliga nu. Får se vad jag tycker om spektaklet runt den 15 december... Antagligen inte lika pigg på det då!

Nu ska jag äta lunch!

Usher


18534-881

Här är Usher med skådespelerskan Emmanuelle Chriqui på screening av en film de båda spelar i.
Usher är en trevlig kille att vila ögonen på ...


Dagens outfit 15/11

Velade fram och tillbaka i morse men till slut blev det:

- mörka jeans, FIlippa K
- linne, cherry tee
- chokladfärgad tröja med knappar fram, ("farfars-tröja", fast tjockare) H&M
- svarta skor, Clark's

Svider lite ögonen och kittlas i näsan, ska jag bli förkyld?! Usch nej...

pinsamt

Läste på Aftonbladet att det ska pågå en operation på nätet som går ut på att man ska rösta för att behålla Jens i tävlingen. Anledningen uttrycks på en sajt såhär:

"Tänk om det gick att arrangera Sveriges största tv-kupp där alla röstade på Jens så att Piteås i särklass mesigaste karaokekung (...) gick och vann hela skräpet. Vilken härlig tragedi för Sony BMG och flintskallen Breitholtz!"
Medlem på Forum Flashback


Hjälp vad pinsamt för Jens, är han kvar den här veckan också lär ju ingen ta honom på allvar! Nej, jag hoppas han åker ut. De är fyra kvar och av de fyra så är Jens den som borde åka ut. Sedan Sibel och sist så vinner Agnes :-)

jag ska bara...

Mitt vanligaste uttryck antagligen. Och så är jag alldeles för optimistisk också!

Ska gå och lägga mig, men först så ska jag bara... (förstår ni vad jag menar..)

- kolla när bussen går till jobbet imorgon
- packa väskan
- ta fram bröd som jag kan ta med mig och äta på väg hem från skolan imorgon eftermiddag
- plocka undan de tre väskor* som jag har i hallen


Godnatt!


*helt galet, hur kan jag använda alla dessa väskor? och jag vill ha fler!!

Hurra

Jag ska åka till Köpenhamn till helgen! Yey!
Så länge som jag velat åka, nu har jag pengar, vilja att shoppa och möjlighet att göra det!
Tänkte se om jag hittade en julklapp till bror min. Ska för första gången spana in herravdelningen på Zara. Schysst pris och snyggt, om det motsvarar damavdelningen vill säga.

Självklart blir det en låång sväng för min del på Zara. Jag kan vara därinne i upp till två timmar. Eftersom jag har den kroppsstorleken som jag har är det ett paradis för mig på Zara.
Tänk att ta på sig byxor som passar, skjortor, koftor, toppar och så vidare!

Sedan blir det en sväng till Bodum, lite köksgrejer kanske?!
Systrene Greene blir det alltid. Köpte flera söta skålar i glas där när jag var i Köpenhamn i våras med mams.
Åker alltid en gång på våren och en gång på hösten, ibland så blir det till och med en sväng på sommaren. Jag älskar Köpenhamn!

I somras var jag i Spanien och besökte självklart Zara, men är lite sur på mig själv för dte var många bra grejer som jag inte köpte. Dumt!
Bland annat hittade mams ett par ursnygga shorts till mig, som jag tyckte var onödiga att köpa!
Onödiga, har ni hört något så dumt?!

Men men, chans att göra bot på alla dumma saker från tidigare. Bara att slipa shoppingtänderna och fundera på vad jag ska/borde/behöver köpa! Oh, sweet joy!

Orlando

Nice kille på omslaget av GQ!
18534-880Marie Claire

18534-879
Mischa i Marie Claire - AUS


Rachel

18534-878

Svart funkar alltid...

Ashley

18534-877
Schysst outfit som vanligt!
Bild från People

familj

Söta nyblivna familjen Williams/Lodger (eller vad heter han Heath...). Två veckor gammal är dottern. Sweet!
18534-876
bild från People

dagens outfit 14/11

Väldigt enkelt klädd idag.

- jeans, levi's
- svart längre linne, lager 157
- svart v-ringad tröja, St Tropez
- smal halsduk, rosa/grön randig
- skor Lacoste

Jepp, så är det. Ska iväg och träna sedan, har ätit för lite idag, tur att det är instruktörspass, då blir det inte så mycket tränande gentligen. Mer ryckande i maskinen.

Flirt

Gjorde Expressens Webbtest: Så bra är du på att flörta.
Resultatet blev:

Grattis!

En bra flirtare tycker om sig själv och det märks. Du är en superbra flirtare! Fortsätt i samma stil!

Visst, kanske kan jag flirta, men sedan då... Det är ju där det svåra börjar!

Testa själv.

Walk the line

Premiär av Walk the line.

Visst är hon söt Reese, men jag får lite känslor av julklappspaket när jag ser henne... Gillar fallet p klänningen, men det hade nog funkat utan rosetten också.
18534-874
Chloe Sevingy och Jessica Alba var också på premiären.
18534-875

bilder Getty Images

Sienna

Sienna verkar gilla sina byxdräkter.Själv är jag väl lite små tveksam fortfarande. Tycker nog att Sienna har förlorat en hel del av sin touch från sommaren. Och vem är inte på samma tillställning om inte Jude Law... Coinsidence? I think not...
18534-873

Bild från Getty images

Joy

Joy Bryant har en snygg kavaj på sig. Vet itne om det är en halsduk under kavajen eller om banden fortsätter från kavajslaget... Det får gärna tas bort...
18534-872
Bild från getty images


Så det kan bli...

Var på ljusbehandling, sista gången som sagt. Bara läkarbesöket kvar så slipper jag detta ett tag. *hoppas*
Ruskigt seg idag! Men det är ju måndag... I eftermiddag blir det instruktörspass på gymmet så jag måste åka tidigare till jobbet. Är så ruskigt optimistisk ibland!

På väg från vagnen hamnade jag mitt i en filminspelning. Var lite orolig att de skulle skrika på mig eftersom jag hamnade mitt i alltihop, men jag överlevde.
Undra vad det var för film.

I helgen såg jag Som man bäddar får man ligga - svensk film som utspelar sig här i stan. Det jobbiga är att jag hela tiden försöker förstå var de är någonstans i filmer från stan...
MInns en film jag såg i en stad på östkusten med kära J, vi satt hela filmen igenom och diskuterade var någonstans de befann sig, den var nämligen också från stan. Men eftersom ingen annan verkade gilla den heller så blev de inte sura på oss.


men hjälp...

Detta tror jag absolut inte på.

19-åriga "OC"-stjärnan och JC-modellen Mischa Barton pekas ut som Runar Sögaards nya kvinna

Mer Taryn...

Hittade fler bilder. Gillar kjolen hon har på sig på bilden nedan.
18534-870
Nedan: Tycker hon ser söt ut, fin make-up och snygg i håret.
18534-871
Bilder från clasos.com


Taryn

Taryn Manning har en skön stil. Har alltid sett henne lite som den roll hon ofta har... Men honhar många flippar. Visst, vissa outfittar är sådär och ibland har hon konstig make-up. Trots det gillar jag henne.
Hon har varit med i lite olika filmer som Crazy/Beautiful, Crossroads, 8 mile, Cold Mountain, A lot like love.. Dessutom har hon gjort lite musik också, tror jag...

Här är lite exempel på hur hon kan se ut på röda mattan:
18534-86918534-868
bilder från getty images


Kväll

Kom hem för ett tag sedan. Fick ruskigt ont i magen efter middagen. Det var jättegod mat som serverades men på grund av stressen så reagerar min mage på mat som är tung för magen.
Tryckte snabbt i mig lite botmedel och slapp det allra värsta. Ibland gör det så ont att jag gråter...

Nu ska jag titta på One Tree Hill som jag missade förut, hörde att nästa vecka var season finale. Inte bra. Det var ju nyligen det började igen, känns det som åtminstone.
Gilmore Girls var sött som vanligt, har ju sett dem men det är kul att se ändå, sitter och väntar på oika scener som är i några avsnitt, inväntar fortfarande ett avsnitt... Snart kommer väl det också :-)

Imorgon måste jag åka tidigt till jobbet eftersom jag råkade tacka ja till en instruktörs-tid innan jag slutat jobbet. Oups! Men om jag är på jobbet cirka 40min tidigare än vanligt är det lugnt och jag kan med gott samvete gå i tid!

Bäst att bestämma vad jag ska göra till unchen imorgon redan nu, lär knappast bli tid för det imorgon. Först är det sista ljusbehandlingen, sedan hem, äta lunch och iväg till jobbet. Segt attd et är sista gången även om det tar mycket tid. Får gå på vanligt solarie några gånger nu, för annars är jag orolig att huden inte kommer att hålla sig... Alla dessa bekymmer!

Jessica x2

På den vänstra bilden har hon på sig den ursnygga koftan från Vince. Hittade den på Shopbop i somras och det var kärlek vid första ögonkastet! (Som kortis ska jag inte ha sådana koftoor, men som med så mycket annat, drömma går ju!)
Den högra bilden är från ett photoshoot för Teen People. Hon ser väldigt söt och snäll ut, passande för Teen People!
18534-86718534-866
Hur mycket jag än försöker så faller jag nog snarare under söt och snäll än snygg och cool. Men det är positvt och det är väl det som räknas... :-)


Allure

18534-865
Gillar Rachel McAdams!
Har fortfarande inte sett den där filmen med henne, som så många rkeommenderat mig, men snart så :-)Vogue

Söta Reese Witherspoon.
18534-864


Elle US

18534-863
Joss Stone pryder amerikanska Elle.


Harper's Bazaar

Jag får erkänna att jag inte är det största fanet av Catherine Zeta-Jones, men hon ser bra ut!
18534-862


mörkt

Klockan är halv fem och det är nästan mörkt. Usch, gillar verkligen inte den här årstiden.

Har gjort två fynd hemma i mams garderob. Ett svart brett skärp som hon köpte på 60-70-talet, tänkte ha det utanpå min svarta kappa, riktigt snyggt!
Sedan hittade jag en svart skinnväska mams köpt på marknad i Italien. Älskade redan då och har varit lite avis på den. Nu fick jag den, på långlån... Går att få ner ett A4-block, men kanske inget jag kommer göra varje dag...
Den är enkel med rem som är tillräckligt lång för att ha snett över axeln, precis vad jag var ute efter! Istället för att vara rakt kantig så är det där hålet är snett. Ehh, alltså tre sidor är raka medan den fjärde är sned.
Svårt att förklara, ska försöka ta kort, men snyggt tycker jag att det är!

Snart kommer käre bror hit till mams och paps för middag. Trevligt och mysigt!
Hoppas han vill köra mig hem också :-)

Sunday morning

Har legat och myst i sängen i ungefär en timma. Inte alls lika mysigt när man är själv, men man får helt enkelt göra det bästa av det man har :-)
Väntade länge igår på att en kompis skulle höra av sig ohc till sist plingade det till, blev lite biljard ute igår. Rätt lugnt, men jag kände inte för att stanna hemma.

Idag verkar det vara kallt ute... Något jag inte är förtjust i, verkar som att veckan kommer bli mer novemberig än det varit hittills!

Fars dag idag, ska åka en sväng till farfar, morfars grav får ett ljus. Sedan hoppas jag på middag med mams och paps! Såå trist att fixa något själv jämnt och ständigt, dessutom äter jag inte ordentligt då heller. Kan inte direkt hymla med att det är så.  Men oj vad allt skulle bli jobbigt om mams insåg läget!

Frukost kanske....

På vägen hem...

Så det blev träning. Tvekade och velade in i det sista. Till och med när jag stod i hissen på väg hemifrån så tyckte jag att jag fortfarande kunde ändra mig. Vel-emmaria!!
Men jag hade ju bestämt mig, och ville faktiskt träna! Nu känns det skönt, blev lite dragande i maskinerna, lite flås och svett. Inte lika effektivt som ett pass, men vad gör man?! Jag gillar att variera mig. Får ta ett pass i nästa vecka.

På vägen hem på vagnen gick det på en kille som var såå min stil. Han hade på sig jeans, enkel stickad grå tröja under en blå kavaj.Runt halsen hade han en randig smal halsduk. Brunt hår, bruna ögon.. Om jag ändå hade varit lite snyggare (jag kom ju just från träningen...) och lite modigare! Men lite trevligt ögongodis skadar inte, någonsin! :-)
18534-861
clasos.com


Laura Bailey

Modellen Laura Bailey klär sig ofta snyggt. Gillar många av hennes outfittar, vissa är väl sådär, men det är ju mäsnkligt att göra några felval. Här är några exempel.
18534-860
18534-859
Bilder från Getty Images


Nu så...

Tror jag att det blir tärning. Känner verkligen inte för det, borde städa och plugga.
Men ibland så vet man att det är bra för en och det är väl bara att bita ihop!

Hjälp, försöker verkligen med världens peppning av mig själv. So far, no good!

Men jag ska! Det ska jag verkligen. Måste bara ta en tallrik flingor först, så att jag inte får blodsockerfall under träningen eller på väg hem. Det är inte så bra oh risk för svimning också.
Just det ja, kompisen som inte hört av sig gjorde det, tyckte jag skulle hänga med en massa par. As if! Är på uschigt humör och jag vill inte behöva se en massa söta par pussa på varandra, hålla om varandra och vara allmänt gulliga.

Nej träning får det bli! Jag är ju påklädd så jag börjar närma mig att lämna lägenheten....

Inspiration

Jag inspireras väldigt mycket av att titta på kändisbilder. Dels när de är på galor men framförallt när de är i sina vardagliga kläder på stan.

Galaklänningar är ursnyggt och jag skulle verkligen önska att jag hade användning av en eller flera sådana klänningar. Men let's face it, jag lever inte ett sådant liv. Det är det ganska få som gör!

Vardagsstilarna däremot, det är något som jag skulle kunna ta på mig. Det handlar mer om kombinationer, tips om vad som faktiskt kan matcha och även se vad som kan vara mindre lyckat.

Att leta på nätet bland alla butiker är också roligt, det finns så mycket tröjor, kjol, klänningar, väskor och byxor att beundra.
Läste om någon som inte förstod varför man ville titta på alla dyra plagg och tycka om dem. Jag har en liten inbyggd spärr, den gör så att jag inte gillar ett plagg, som kostar alldeles för mycket, så mycket att jag verkligen måste ha det. Sådana där ha-begär får jag av kläder i min prisklass. Men jag måste vara realistisk. En topp för 3.000:- kan jag inte betala. Jag är student för sjutton!
Att sen lägga mer pengar på ett klädesplagg än hyran, det känns helt galet!

Sedan gillar jag att titta på folk på stan. Där kan jag också finna inspiration.

Och tidningar såklart! Det roliga med att ha mitt jobb nu är att jag känner att jag kan lägga mer pengar på utländska magasin. Nu var det ett tag sedan, men eftersom jag fick oväntat inflöde av pengar häromdagen kan jag nu unna mig någon tidning igen!

Det som det verkligen handlar om för mig är att klä mig i det som jag gillar, är bekväm i och som ser snyggt ut. Om detta fungerar så utstrålar jag det jag vill!

Keira

18534-858
Keira Knightley ser snygg ut i klänning med ett hårt tag om sin väska.

bild från People


Lördag

Vaknar och allt känns bara kasst!

Vädret är trist, det är bara ett ord som beskriver vad jag ser utanför fönstret: Grått!
Känner att jag blir galen, på allt. Har en massa planer, men kommer mig inte för att göra någonting. Hur kasst är inte det!?!

Borde verkligen åka och träna, för då kommer jag att känna mig lite bättre. Så det är planen so far, peppa upp mig för att åka till träningen!

Skulle träffa en kompis för en fika, men har inte fått något svar ännu. Hade lite halvt om halvt pratat om att träffa K ikväll, men han velar in i det sista och jag är riktigt tveksam till om vi kommer ses. Ses vi inte ikväll kommer det nog dröja ett bra tag tills nästa gång! För dte är så vi fungerar.
Vi har en helt egen kultur, det vi har och är (är och är, men ja vad ska jag skriva...) kan inte förklaras och inte heller förstås av utomstående.
Blir så trött på kompisar som bara skriver av allting som svart och vitt.

En perosn som man har en historia med och den relationen till som jag har till K, den går inte att förklara och jag önskar att folk bara kunde lägga ner. Varför vara så präktiga hela tiden? Åhhh... Nu blev jag irrieterad igen. Okej om det handlar om att vilja det bästa för mig, men det känns inte som om det är så.

Vissa verkar bara vilja glänsa, fine jag har inte pojkvän/sambo/fästman, men varför klanka ner på mig för det?!


Som sagt, allt är usch!

Pride & Prejudice

Keira Knightley och Rosamund Pike på premiären av Pride & Prejudice.
18534-857
Keira ser snygg ut i sin långa aftonklänning. Gillar verkligen Rosamunds outfit. Lite speciell, men den är i en snygg färg och kul.

bilder från Gettyimages

"7th On Sale Online" Gala

18534-854
Helena Christensson klär sig ofta i brunt, och hon gör det så bra! Gillar verkligen brunt, speciellt den färgen hon har på sig och i siden dessutom!
Söta Sophia Bush, färgen på hennes klänning är fin, släpet likaså. Men den är lite konstigt sydd rund bysten... Gemma Ward ser snygg ut och kör strikt modellpose framför fotograferna.
Scarlett är visserligen söt, men hennes klänning! Färgen är fel och även modellen. Nej den gillade jag inte.
18534-855
Dylan Lauren i underbart vacker klänning. Färgen och modellen är suverän!
Precis som Jennifer Lopez har ett ganska intetsägande ansiktsuttryck så känner jag verkligen ingenting när jag ser henne... Bara en fråga, varför?! Mark Anthony, ge tillbaka din fru hennes egen stil! För den du tvingar henne till är gräslig!!
Lauren Bush ser riktigt söt ut i guldskimrande klänning. Uringningen är riktigt vågad, men hon bär det utan att se något annat än söt ut!

bilder från Gettyimages

British Fashion Awards

De här klänningarna fastnade jag för på British Fashion Awards:


18534-853
Gillar modellen och känslan på den här guldfärgade klänningen som Stella Tenant har på sig. Men den hade varit snyggare på någon med lite mer färg i huden, det blir lite väl blekt nu...
18534-852
Laura Bailey är rolig eftersom hon har leggings till och gör något mer utav en klänning som annars bara hade försvnnit i mängden. Nu kommer alla mode-människor att undra vad det är med mig, men jag gillar faktiskt fortfarande leggings. Det kan göra en lite trist klädsel snäppet roligare!
18534-856
Emilia Fox ser vsserligen lite stel ut, men jag tycker hon lyckas se söt ut i en klänning som mycket väl skulle kunna göra sin bärare till en riktig tant.
18534-851
Den här klänningen är fantastiskt vacker! Färgen, materialet och fallet, vilken underbar klänning!


bilder från GettyImages

fake...

Okej, jag vill inte vara elak. Men den här damen tycker jag ser så väldigt fake ut....

N.R i N.Y.

Nicole Richie gjorde New York.
Dels signerade hon sin bok på Virgin Mega Store. Pappa
Lionel var där och supportade sin dotter.
18534-849

Hon var även på MTV TRL. Gillar absolut hennes stil här, men jag har en synpunkt! Visa magen känns väldigt off faktiskt. Jag har gått och blivit gammal, gillar inte alls när det blir stora glipor mellan tröja och byxor. Det ser faktiskt mindre klätt ut och kan många gånger dra ner stilen.
Men håret är suveränt! I like!
18534-850

bilder från Gettyimages

Ingen alls...

Nej inga Elle på jobbet idag... Märkligt de brukar ju alltid komma. Men jag börjar bli orolig för att de glömt hälften av våran post den senaste veckan! Vi har två postfack och det ena har varit tomt sedan mitten av förra veckan.. Kan det månne vara vikarier på Posten?!

Well, jag har en hel del att plugga ändå så jag får väl läsa en bok eller något annat istället... Jag vet ju att den kommer på måndag istället :-) Härligt med något att se fram emot.

Köpte en variant på vik-kort fast lite mer fancy på Ordning&Reda. Min favoritaffär eftersom jag älskar ordning och reda på skrivbord både på jobber och hemma!

Nu ska jag snart lämna jobbet och ta en sväng på TopShop först! Hann inte med det på lunchen.

SItter på ny arbetsplats nu :-) Känns väldigt bra!

Freitag

Så var den här, dagen man går och väntar på hela veckan... Fredagen!
Riktigt härligt, men jag trivs med vad jag gör under veckan så jobbet är ingen pina, men det är sovmorgnar jag är ute efter :-)
Ska byta plats på jobbet. Känns bra, för som det är nu känner jag mig nästan lite ensam.... Sitter längst bort från allt och alla, men nu när jag flyttar hamnar jag mitt i smeten :-)

Hjälp gjorde misstaget att titta mig i spegeln, eller så kanske det var tur. Ser riktigt trött och sleten ut. Ska nog ta en tupplur när jag kommer hem sedan, annars somnar jag framför Idol ikväll...

Back to work, back to reality... (det ska vara musik...)


dagens outfit

Snabbt nu:

-jeans Filippa K
-linne Zara
-Omlottklänning TopShop
-svarta skor Lacoste
-beige kappa H&M
-silversmycken: ringar i öronen, silverring från Esprit, silvrig klocka, halsband med hjärt-berlock


Mer senare, ciao!

usch....

Plötsligt bara så mår jag jättedåligt.
Ont i huvudet, trött och konstig i kroppen.... Instinktivt tror jag att dte har att göra med min dåliga sömn och mat det senaste.
Men det handlar nog mest om sömnen. Jag har ätit mycket mindre utan att känna av det på det här viset...

Ska upp okristligt tidigt imorgon. Dags för frukostmöte. Every now and then så gör jag paps glad genom att följa med honom på frukosten, det är rätt kul när jag väl är där. Men det är just det, gå upp tidigt är inte min grej! Ofta blir dessutom fredagkvällen rätt förstörd.
Efter en lång vecka av skola och jobb brukar jag vara trött, men att då avsluta med frukost kl 7.00 på fredagen förbättrar inte utgångspunkten.

Well, imorgon är det Idol på tv och de ska sjunga två låtar vardera. Spännande :-)
Hjälp, det här att ha kvällarna fria är inte bra för mig, blir genast alldeles engagerad i alla såpor!

Nåväl, nu ska jag göra mig i ordning, packa träningsväskan eftersom jag hoppas orka åka direkt till träningen.

Har absoult inga planer för helgen, kanske fika med en kompis på lördag, men jag tror det när jag ser det!
Skulle vara roligt att hitta på något skoj, något annat... Kanske kan ringa Y.... Eller njae, jag vet inte.
Jepp, vel-emmaria är fortfarande närvarande! Och den här gången tänker jag köra chicken-style! Hur bra gick det sist när jag var rakt på?! Fast jag fick ju veta och slapp gå omkring och undra.

Nej, sängen var det!

Kan man köra träningsväska och handväska?! (urfånigt ord, men ni kanske fattar hur jag menar...)
På lunchen kan jag knappast släpa omkring på hela träningsväskan... Hmm, får fundera!
Gillar inte att känna mig som en packåsna!

Boleros


18534-84818534-847

De här två bolero/jackorna är den känsla som jag letar efter! Dessvärre är den första i skinn verkar det som, den andra är svart/grå med glitter i. Visst det kan vara snyggt, men jag vill ha något som funkar på dagtid också! Imorgon så, då blir det ordentlig räd på TopShop, live!
Har verkligen börjat gilla TopShop, konstigt eftersom jag tyckte nästan illa om grejerna där för ett år sedan.
Nåväl, jag är inte sämre än jag kan ändra mig, snarare tvärtom!

Bilder från TopShop

två tummar upp

Jepp det är vad min budget får! :-)
Enormt tillskott till kassan igår och det känns ruskigt bra!

Jag hade verkligen beslutat mig för att snåla eftersom jag vill köpa fina julklappar till mina älskade.
Men det här inflödet gjorde att mina shoppingbegär har vaknat till liv igen!

Och vad handlade jag idag, efter att jag missat bussen till skolan!?!
Jo jag köpte två diadem och två förpackningar med hårnålar på H&M. Hurra vad bra jag är!

Alltså jag är kass på att shoppa när jag kan och bäst på att hitta underbara saker då jag inte har tid eller pengar!

Så... hurra!
Imorgon får det bli ett par affärer på lunchen...

JC-Mischa

Såhär snyggt blir det då Mischa modellar för JC. I like!
18534-846
bilder från Mischa-B

His style

People listar tio saker att gilla med Jake Gyllenhaal. Gillar hans stil på de här bilderna.
18534-845

Den vänstra representerar en stil som jag ofta faller för. Lite casual men ändå snygg och man ser att det är en kille som bryr sig lite granna om sin klädsel.
Den vänstra är siktigt snygg, kostym funkar på alla killar! Den kille som inte är snygg i kostym har antingen en för stor eller för liten kostym på sig... Gillar att man inte alltid har slips till kostym och skjorta.
Jag är uppväxt med en pappa som har kostym, skjorta och slips varenda dag på jobbet! Därför är det kul med lite förnyelse, slips är visserligen ett underskattat sätt att piffa till en klädsel för välklädda herrar, men det kan också vara ganska trist!


Paris

Paris måste vara en av de kändisar som har riktigt varierad stil. Från att ena dagen nästan inte ha någonting på sig, varierat med att gå enkelt klädd i jeans, till att andra dagar ha långa böljande klänningar, eller som här i jeans topp med kappa.
En sak är säker, man vet aldrig var man har henne och även om hon oftast gör riktiga stilmissar kan även hon ha sina bra dagar och det är faktiskt kul att se vad hon har tagit på sig den här gången!
18534-844

bilder från Gettyimages


Nope

Det blev inget Stella-plagg för min del.
Var först i en butik, där fanns en del grejer. Men jag får nog hålla med
Camilla Thulin, H&M är alltid H&M. Tycker faktiskt inte det är värt 300:- för en smal halsduk med lite silke längst ut på kanten.
Det kanske fanns snyggare grejer innan jag hann dit och det hoppas jag. Men eftersom många plagg fanns i storlekarna L eller 42 resp 44 så kunde jag ändå se en hel del plagg, fast i fel storlek...

I den andra affären var det helt slutsålt, förutom halsdukarna. Kansk faller jag för grejen och köper en halsduk för att ha ett plagg, men jag vet inte...

Det enda jag gillade var faktiskt bikinisarna, jag är ju helt galen i bikinis. Har 6 olika som jag varierat mellan bara nu i sommar. Men det är ju så tydligt att det är Stella och att betala 500:- (tror jag det var...) känns fel. Dessutom har vi nyligen lämnat sommaren och dessvärre blir det nog ingen varm semester för min del i vinter.

Hysteri är inte något för mig... Men det är rätt kul att så många anstränger sig så mycket.
Jag tror att H&M gör en enorm affär på dessa samarbetena. Det rycks och drog nästan lika mycket i plaggen runt omkring Stella-kläderna, så visst tjänar H&M på att dra dit  en massa folk. För handlade gjorde folk idag, vare sig det var Stella-plagg eller vanlig H&M.

Nu väntar jag på att alla bloggare ska berätta om sina fynd och tankar på hela spektaklet! Spännande :-)

Dagens outfit 10/11

Idag tog jag på mig:

-favvojeansen (som börjar bli för gamla... )
- svart blus med puffärm
- svart kofta
- skärp i midjan
- svarta stövlar
-beige kappa

Nu blir dte kaffe dör de andra men jag hålle rmig till té!

Snart helg :-)

Det enda som lyser upp den här mogronen, njae riktigt så illa är det inte...
Men det är skönt att veta att det är fredag imorgon! mycket att göra innan det blir relaxande dock...

När klockorna ringde imorse blev jag helt förvånad och försökte komma på när jag skulle gå upp. Lite väl mycket tankeaktivitet sådär på morgonen!

FIck starta dagen med en huvudvärkstablett och det är inte så bra....
Ikväll måste jag lägga mig tidigt! Ska upp i ottan imorgon...

Beautysleep

Dags för min skörd av beauty sleep. Något jag inte fått särskilt mycket av det senaste... Har inte kunnat somna på kvällen, väldigt jobbigt!
Tänkte se om jag hittar lite söta kläder att sova i. Typ linnen med matchande hipsters/boxershorts/shorts. Jag är inte direkt den som man hittar sovandes i negligé... Jag trivs inte i det, de är oftast i slinkiga material och då glider jag bara runt i sängen. Har testat ett par gånger, hade dessutom en sidenpyamas en gång som ledde till att jag ramlade ur sängen! Jepp det var pinsamt och snacka om chock!

Skrev
tidigare om att jag fallit för reklamen och inhandlat Visine. Efter en hel dags användande, eller rättare sagt 1-2 droppar i vardera ögat vid tolv, kan jag konstatera att de hjälper mig!
Nu, 11 timmar senare börjar mina ögon bli lite trötta, men det står att man kan ta både morgon och kväll.. Så det är inte så konstigt.

Kontentan är att jag är mycket nöjd och rekomenderar det till andra som har trötta ögon!

Jag köpte pipetter, engångsförpackning, eftersom flaskan bara håller en månad och jag hoppas slippa ta varje dag... Det fnns flera olika varianter, men har man som mig symptomen trötthet av för mycket arbete framför en datorskärm, läsande eller kanske bilkörning så bör man välja för Trötta ögon.
Eller fråga för bästa hjälp! Det gjorde jag :-)

You go girl

Nobody messes with my men but me!
18534-843
Summer i kvällens avsnitt av O.C. då hon inte gillar Reed's sätt mot Seth och Zach.


Bild från OC Style

Isn't she lovely

18534-842
Totally Team Aniston!

Bilder från Clasos resp Getty Images


Nicolex3

18534-841
Nicole Richie ute på stan. Gillar verkligen längden på hennes jeans i den vänstra bilden. Ursnygg!
Jackan eller vad det är på den högra bilden ser schysst ut. Men jag förstår inte att hon inte tröttnat på sina glasögon? Hon har ju haft den modellen på solglasögon jättelänge... Fast dte är klart, hittar man något man gillar...

Bilderna är från Clasos.com


I'm bad

Blir ingen träning ikväll heller.
Hade lite ärenden att fixa efter jobbet och därför tog jag inte med mig några träningskläder. OCh åka nu blir det nog inte av...
Imorgon kan jag inte så det får nog bli på fredag eftermiddag tror jag.
Ska visserligen på frukostmöte då och sedan jobba, men jag behöver träna och om jag åker direkt hem efter jobbet så vet jag att jag inte kommer göra något ändå!

Nu ska jag äta en macka, tror jag... Har varit lite dålig på matfronten det senaste.
Dels är jag inte så hungrig, men det är också för att det är så trist att fixa mat själv till en person...

Hade inte så kul eftermiddag på jobbet.
Varje månad lägger jag upp en bokning för en av våra kunder och den här mmånaden gjorde jag på ett nytt sätt.
Det visade sig att det då blev fel eftersom vissa uppgifter gällande priset som legat automatiskt tidigare nu skulle läggas in manuellt.
Men hur ska jag veta det?! Jag är inte tankeläsare och jag har inte fått någon kurs i systemet och då är det inte så lätt! En sak som var fel hade jag gjort, och det erkände jag. Men det andra var faktiskt inte något jag visste om hur det fungerade.
Vi snackade om det och jag tror min kollega insåg att jag inte kunde veta det... Så nu känns det lugnt, men ändå. Perfektionisten här tyckte inte det var skojigt...

På tal om...

...kända ansikten för svenska kedjor.
Mini Andén, från TopModel, är
Twilfits ansikte i deras jul/vinterkampanj. Snyggt tycker jag :-)
18534-840
Bild från Twilfit.se

Dagens outfit 9/11

Idag kör jag schysst enkel klädsel.


 • svarta knälånga shorts
 • vitt linne
 • ljusblå v-ringad långärmadtop med rynk vid bysten
 • silversmycken
Bekvämt, frågan är bara vilka skor det blir till och ytterplagg!


Nothing special

Det är egentligen inget speciellt med den här bilden på Jessica. Tycker bara hon ser söt ut även i de enklaste vardagskläderna. Det handlar om utstrålningen och att tro på sig själv, man måste inte vara hippast eller trendigast på stan. Tycker inte jag åtminstone...18534-839
Bild från Jessica-style.com


UN

United Nations Honors The Unsung Heroes Of Poverty
Alyssa Milano är söt med ett snyggt halsband, men hennes klänning är lite trist. Modellen är fin men kan göras snyggare.
Jennifer Lopez har en riktigt trist klänning. Ingenting händer... Om hon ändå piffat till det lite med accessoarer eller markerad midja!

ACE Awards

Tvillingarna Olsen på ACE Awards. Ashley är lika söt som alltid. Blir riktigt förvånad över vilken uppryckning MaryKate har gjort. Nice!
18534-838
Men jag kan inte låta bli att undra vad som hänt med Jessica. Hon saknar något i sin blick. Kansk är det så att privatlivet trasslar ändå trots alla dementier. Men här ser hon visserligen ut som vanligt...
Hennes klänning är söt i modellen, tyget är sådär och med risken att låta lite dum, hennes kurvor framhävs lite extra mycket av ränderna... Kanske inte så smickrande. Hon ser större ut än hon är.

http://www.gettyimages.com/editorial

Otippat

Lite otippad längd på Hilarys kjol kanske. Men jag tycker hon ser söt ut!
18534-837
http://www.gettyimages.com/editorial

Trött, härligt, ögon

Vaknade och var verkligen hur trött som helst. Sov längre än jag borde, men det var bara ljusbheandling jag skulle på så det krävdes ingen direkt klädsel eller tillfixning. Borsten genom håret, sättas upp med ett spänne, på med jeans kofta och dunväst, ta väskan och ut genom dörren!

Hann med rätt vagn och allt, tack och lov :-)

Vädret var jättehärligt vilket gjorde att jag sakta men säkert piggnade till. Tänk vad det gör för mitt sinne....
Har nu en sån där härlig känsla i kroppen och jag hoppas för allt i världen att inget kommer att förstöra det.

Gick in på apoteket när jag gick hem och köpte Visine. Jepp jag har total fallit för tv-reklamen.
Men det senaste året har jag haft jobbigt med trötta ögon utan att förstå vad det är. Så nu ska jag testa. Resultatet kommer senare.


Sova, arg

Nu ska jag sova.
Men jag är arg på min sk kompis som jag skulle luncha med...

Jag är alldeles för mesig, gillar inte konflikter och därför blir jag överkörd istället.
Mitt eget fel, men jag blir inte mindre arg på den som kör över mig för det.

Får nog träna imorgon så jag får ur mig mina känslor! Idag kom jag aldrig iväg...

Jag ska

 • inte låta mig bli överkörd
 • inse att jag är en bra person som är värd bättre än så!

SATC

I brist på bra tv-program och i väntan på Desperate Housewives tittade jag lite granna på mitt favoritavsnitt av Sex and the City. Favoriten är nummer 30, Ex and the City. Det är helt underbart bra.
Carrie inser att Big verkligen ska gifta sig och i slutet så sitter tjejerna först och snackar om filmen Våra bästa år med Robert Redford och Barbara Streisand. I sista scnerna träffar Carrie utanför Plaza, där han haft sin förlovningsmiddag, och så säger de farväl... Åhh! Sååå bra!
18534-836
Blev inspirerad, gick in på SATC hemsidan och fastnade för några olika citat från de olika karaktärerna. Här följer några:

 • "It's like the riddle of the Sphinx... why are there so many great unmarried women, and no great unmarried men?" – Carrie

 • "A guy can just as easily dump you if you fuck him on the first date as he can if you wait until the tenth." –Samantha

 • "One month was interesting, two months was numbing... three months, I'm going out of my mind." –Miranda - Miranda om hur det är att inte ha sex på tre månader...

 • "Men cheat for the same reason that dogs lick their balls... because they can." –Samantha

 • "Were we all, in fact, just dating the same person over and over again?" –Carrie

 • "You know the rule... good on paper, bad in bed." –Samantha

 • "Women are for friendships, men are for fucking." –Samantha

 • "Is sex ever safe?" –Carrie

 • "Honey, before you buy the car, you take it for a test drive." –Samantha- till Charlotte efter att hon berättat att hon och Trey inte haft sex innan de gifter sig.

 • "Does a string of bad dates really equal one good one?" -Carrie Om det är sant så tycker jag att mina bra dejter borde poppa upp nu! Minns knappt min senaste dejt som var bra...


Ord utan betydelse

Blir så irriterad ibland.
Hade ju bestämt att äta lunch med en kompis tidigare. Men det blev inget, har inte hört ett ljud och det är inte ovanligt för personen i fråga. Argh!
Det blir ju så att orden inte får någon betydelse då det är en person som bara lovar och lovar...

Jag är inte perfekt på något vis, men får jag förhinder meddelar jag mig på något vis och jag försöker att inte lova saker som jag inte kan hålla.

Glögg

18534-835Okej, skjut mig inte, men jag känner verkligen för glögg!
Jag är verkligen inte för att starta julfirandet för tidigt eftersom det har en tenedens av att bli trist när julen äntligen är här om man gör det. Men glögg, det är ju så gott!
Jag är kanske lite konstig men den glöggen jag gillar mest är helt vanlig lättglögg som man kan köpa i matvaruaffären. Så himla gott!
Kanske får bli en flaska nästa gång jag går till affären...

 


JC

Läste hos sigrid att även Mischa ska vara modell för JC. Gick in på hemsidan och visst är det så!
Det var väldans JC, vadan denna uppryckningen?!
Det är väl deras sätt då de numera gör marknadsföringskampanjer in-house (since Sienna i våras...). Undra vad som kommer härnäst, kanske dyker även Rachel och Ben upp, de väntade ju ett tag med att "släppa" bilderna på Mischa efter att Adam kom upp på Billboards! Det vore väl inte så dumt en riktigt OC JC inför julen... :-)
18534-834
bilder från JC

Accessorize

Mischa är företaget Accessorize ansikte utåt. Här är några bilder för kampanjen winter 05/06.
18534-833
Hon är snygg som alltid!


Jacka/bolero/kavaj?

Åh vad snygg den här bolero/jacka/kavajen var på Jenny Frost!
18534-832

Har letet ruskigt länge efter något liknande. Det enda liknande jag har hittat har varit på TopShop. Men de har kostat runt 6-800kronor och det håller inte för min budget. Okej om det var ett ytterplagg, men det är det ju inte... Nej mer trendanpassade grejer som den här tycker jag det är bättre att köpa billigt!


http://www.gettyimages/editorial

Sarah Jessica

18534-831
Hon har varit borta ett tag men så fort hon är tillbaka visar hon att hon är en stilikon att räkna med. Jag gillar verkligen Sarah Jessica's stil!
Hon hade visst peruk i paparazzibilden i veckan... Hon är fin i håret här också.

http://www.gettyimages.com/editorial

Klänning

Snygg klassisk, enkel klänning med rosett i midjan och lite ballongkjol.
18534-830

http://www.gettyimages.com/editorialEbba i Amelia

Bläddra lite snabbt i Amelia som kom idag.
Det är Glamour-nummer och de hade några sidor stiltips från Ebba von Sydow.
Kul att läsa. Tror jag.... Eftersom jag bara tittat ännu.

Men jag kan inte låta att bli lite nyfiken. Hon ger nämligen råd till klädsel vid dejter.
Läste i SvD att hon gärna delar med sig av saker, men kärleken den höll hon till sig själv.
Kan hon inte hinta något någon gång? :-)

Fast å andra sidan förstår jag ju att hon vill ha det för sig själv, but still...

Möte, grått, lunch

Det är lite smågrått ute, sådär som det är på hösten i november. Men tack och lov är temperaturen inte som vanligt. Åh vad jag gillar det här. MEN om det skulle vara så att det leder till kallare vinter eller sämre sommar, då vill jag hellre ha en ordentlig vanlig höst!

Hela morgonen har gått åt till möte. Tyckte det var sådär, det var så mycket han inte kunde svara på och mycket som fortfarande inte är klart.
Men eftersom den perosnen som sitter närmast som ansvarig aldrig informerar tyckte jag det var bra med lite information. Kommer nog aldrig förstå hur sånt där fungerar. Vet en sak och det är att jag skulle ge mer infomation till mina medarbetar om jag var chef och hade uppgifter.
Han som var här blev förvånad över att vi inte visste mer och det säger ganska mycket!

På lunchen idag ska jag träffa en kompis, ska bli trevligt!

Just det ja, har gått och tänkt länge på ett par skor som jag var säker på låg i klädkammaren hemma hos mams och paps, tji fick jag! Sist jag rensade bland mina skor var jag tvungen att skära ner lite på antalet och just de skorna fick lida! Sååå störande! Det var nämligen ett par i modellen jodphurs. (Stavas det så?!)
Tydligen fick jag inte ha mer än 30 par skor och då fick några slaktas...

Dagens outfit 8/11

Idag känner jag mig snyggt klädd i:


 • mörka jeans FIlippa K
 • vit skojrta Paul&Friends
 • kort kofta med sidenband och rosett H&M/Emmaria
 • silverhjärta runt halsen, silversmycken i övrigt
 • svarta stövletter minns ej märket
 • beige kappa H&M (ett par år gammal, men klassisk!)
 • brun/guld/turkos scarf från H&M
Min beige kappa är ett plagg jag gillar men sällan använder. Dessutom har jag alltid behövt åka så långa vägar tidigare att det känts dumt att skrynkla till kappan innan jag kommit fram!
Men idag gillade jag att ha den på mig så den kommer nog bli mer frekvent nu :-)Mitt hjärta

Hittade ett silverhjärta som jag fått någon gång när jag var yngre. Jättefint hängsmycke som jag nu har på mig. Oftast så har jag ett enkelt guldhalsband, men det är kul att ha något i silver att variera med! Hittade även ett silverarmband, men jag behöver hjälp med att få på mig det...Mindre bra!
Fynden gjorde jag i ett av mina smyckesskrin, toppen!

Nu blir det sängen!
Imorgon är det jobbet som gäller och träning på kvällen har jag tänkt mig :-)

Wrap

18534-829
Generra
Tie Front Wrap, Smog


från Shopbop.com

Netaporter

Litet smakprov av vad jag gillade då jag surfade in på Netaporter och tittade på deras nyheter,
18534-828


http://www.netaporter.com


Obs
Vill bara lägga till att jag inspirerats av någon medbloggare att göra litet collage, hoppas ingen känner sig sur över att jag hämtat inspiration, men jag tyckte det var en bra idé.
Minns bara dessvärre inte riktigt vem det var....


Tunika

18534-827
ANTIK BATIK
DORA WASHED SILK BLOUSE
Den här Tunikan från Antik Batik tycker jag är riktigt snygg! Men dessvärre skulle jag inte se klok ut i den. Drömma går ju :-)

Från NetaporterMischa & Rachel


18534-82618534-825
Två tjejer vars stil jag gillar och influeras av.

Är det jag?

Skrev lite kort förut om att jag är lite confused i en relation till en kille.
Det är svinkul att umgås med honom, han är lite galen vilket gör att det aldrig är trist. Men han kan vara seriös och sansad också. Hela registret med andra ord.
Vissa stunder känns det som att vi är polare liksom, men andra stunder så förs det in något annat... Någon vibb som dallrar till.

Fast är han alltid sådan med sina tjejkompisar? Jag vet inte eftersom jag oftast inte umgås med andra tjejer med honom. Han är en person som är väldigt öppen och inbjudande, han ställer frågor då han undrar något (inte nyfiket, utan intresserat).
Men jag vet inte, vill han känna av mig först?
Sedan är han en sån där person som snackar mycket också... Därför är det lite svårt att veta vad han menar och vad han inte menar.
Tänker se hur han agerar och gå på den stilen den här gången.

Sist med X var jag aktiv och det slutade ju sådär... Även om jag i dagsläget är rätt tacksam för det, han var rätt mycket. Det fanns så många bestämda åsikter hos honom och jag är inte sådan att jag vill anpassa mig på det viset. Lite anpassar man ju sig alltid, men han hade en färdig form och han ville bara ha en tjej att sätta i formen färdig för gjutning.
Det betyder ju fortfarande inte att jag inte är mitt allra mest dazzling self nästa gång vi ses! :-)

Men det handlar mer om mig som person, i det sällskapet som jag alltid träffar honom visar jag alltid lite extra hur dazzling jag är. Ganska otacksamt eftersom det nog dessvärre har effekten att de tror jag är en person med näsan i vädret. Vilket är sooo not true!

Art

Jag känner mig lite konstnärlig idag har målat ett par akvareller ikväll.
Ibland kommer det bara över mig och då måste jag måla. Egentligen ville jag måla i olja men jag lade upp mina oljefärger på vinden och även om det inte är långt till vinden så känner jag inte för att stå där och rota på kvällen.

Men som sagt det blev några akvareller och det är kul att skapa!

Ska nog fortsätta målandet och försöka bli klar innan E.R. börjar.
Har haft en lång period då jag itne följt med i E.R. men nu har jag börjat kolla igen den här säsongen, ganska bra faktiskt. Men det är inget program jag kan zappa under. Om jag zappar är det alltid något man missar och handlingen blir lite trist...

Rolling Stones

Paris Hilton var på Rolloing Stones konsert i schysst Stones-tröja. Den är rätt cool ändå.. ser ut att vara Vintage eftersom det står tour 81-82.Eller en re-make...
18534-824
http://www.gettyimages.com/editorial


Gosh

Trodde inte jag skulle säga detta, faktiskt. Men jag vill verkligen träna idag! Dessvärre har mitt kort gått ut.
Jag ska ju köpa nytt, men man får rabatt som student, det är ju aldrig fel. Dessvärre har jag inte fått kortet och min betalningsbekräftelse vägrar att skriva ut sig.
Väntar på att käre bror ska höra av sig och hjälpa mig, men det ser mörkt ut so far.

Om jag inte kunnat fixa det till imorgon kommer jag att köpa kortet ändå. Jag behöver min träning!

Killar, förresten, varför så svåra att tyda?
Känner mig som Carrie i ett avsnitt av SATC där hon inte vet vad hon och Aidan har för relation. Friend/boyfriend/friend/boyfriend... Help!

Kanske utvecklar den här situationen senare, men nu får jag fortsätta jobba!

Smile

Jessica Simpson ser inte bara bra ut, kan sjunga och har egna märken utan sysslar också med välgörenhet. Här är hon i Afrika (kanske inte direkt fashion-moment, men syftet är ju gott) för en organisation som heter Operation Smile, hon har varit aktiv med dem i fyra år. Good work!
18534-823
från
PeopleDagens outfit 7/11

Regnet öser ner, stundtals åtminstone, men det är ändå ganska varmt ute...

- bruna byxor, Zara
- vitt linne, Zara
- vit skjorta, Peak Performance
- svarta skor, Lacoste

Idag blev det en fläta av luggen eftersom den efter min tur till ljusbehandlingen stod åt alla håll.

Spekulationer

Det har länge spekulerats i vad Sienna och Jude har för relation. Den senaste tiden har flera bilder tagits på dem tillsammans, men snälla, säg att det är just spekulationer. Sienna, du kan få någon så mycket bättre!

18534-82118534-822
Bild från People och Clasos

Desperate

Tisdag kväll känns långt bort just nu, här är det jag väntar på: Desperate Housewives.

18534-82018534-819
Tittar man på de här bilderna kan man undra om det är så att det är Eva Longoria är den som inte vill hänga med de övriga... Inte en enda bild poserar hon med de övriga på.

http://www.gettyimages.com

Melrose Place

18534-818

Ett strävsamt par, Doug Savant och Lori Laughin (?!) från Melrose Place. Gifta och håller ihop.

http://www.gettyimages.com/editorial

Don't you just love it....

Nope.
Måndag morgon, trött eftersom jag inte kunde somna igår på grund av helgens oregelbundna sovtider!
Det är urtrist väder ute, regn, rusk och höstigt!
Det kan lika bra bli sådant väder att jag kan använda min Henry Lloyd, som det är nu är det bara mittemellan hela tiden.... Åhh, tacka vet jag sommaren! :-)

Ska strax rusa ut i ovädret för att åka till ljusbehandlingen. Visserligen skönt att stå i ljuset i dryga tre minuter, men segt ändå! Fast dte är bara den här veckan och ett besök nästa vecka kvar.
Sedan ska jag på återbesök och eftersom jag blivit så fin i huden lär jag inte få gå tillbaka till ljuset....

Well, så är det..
Nu ska jag kasta på mig lite kläder och ge mig ut!

Gilmore Girls

18534-817

Gillade Gilmore Girls mer än One Tree Hill, men å andra sidan har jag sett alla avsnitten av GG. Jag gillar den serien, också... I'm a junkie :-)


Harry Potter-Premiär

Harry Potter har haft premiär i England.

18534-816

Trion det handlar om, som i verkligheten heter Rupert, Emma och Daniel. De är Harry Potter-filmerna för mig och jag undrar hur man ska kunna byta ut de skådespelarna i kommande filmer?!
18534-812

Madonna är lite mer preppy än då vi såg
henne på MTV EMA... Här i sällskap med dottern Lourdes. Kan det ha något att göra med detta?!
18534-814

Vet inte riktigt om jag antingen gillar eller tycker illa om den här outfitten på Pixie (hon till vänster). Kanske lite väl mycket med all spetsen, men det är schysst på något sätt. Gillar frisyren med snedlygg, uppsatt och hårband. Om jag kunde få det sådär snyggt!


18534-81318534-815

Claudia Schiffer (vänstra bilden) såg snygg ut i brun siden-skjortklänning, jeans och stövlar. Gillade stövlarna väldigt mycket!
Imelda Staunton (högra bilden) hade en rolig väska. Lite väl liten, men den var kul!

bilder från Getty images

Irish

Mischa är abroad på Irish Film and Television Award. Ganska vågad klänning måste jag säga. Annars ganska enkelt, med diskreta accessoarer och målade naglar. Klänningens tyg är snyggt, går i lite olika nyanser av grönt, piffar upp det hela lite.
18534-811
http://www.gettyimages.com/editorial


O.T.H.

One Tree Hill
18534-810
Gillade inte alls kvällens avnsitt. Såg det just eftersom jag spelade in det tidigare ikväll.
Hoppas nästa vecka är som vanligt igen,men varför ska Haley och Nathan göra allt så svårt?! Jag hoppas ju på dem. Och Lucas och Brooke såklart :-)


Casual

18534-809

Gillar den enkla känslan i Kirstens kläder. Här ser hon helt okej ut även i vardagen. Ibland gillar jag inte hennes stil i privata sammanhang, men det här ser schysst ut.
Randig tröja funkar, jeans, stövlar och en skinnväska som ser snygg ut!

bild från
isifa

Wrap

18534-808

Detta är min wrap-klänning från TopShop. Min är svart, men annars är de likadana.
Gick och drömde om klänningen i över en månad, sedan slog jag till och det ångrar jag inte ett dugg! Snarare tvärtom :-)

Det var ju många som köpte wrapklänningen på H&M, men jag vet inte varför jag inte gjorde det, men nu i efterhand gör det inget. För jag tror inte att den suttit lika bra på mig som den jag köpt!
Stolerkarna på TopShop är väldigt bra för någon som inte är så stor i kroppen, som jag.


Sarah Jessica

18534-807

Sarah Jessica Parker spelar in en film i New York. Lite mörkare hår än vad man är van vid, men det ser snyggt ut!

http://www.gettyimages.com/editorial

Grå söndag

Tittar ut genom fönstret och det känns verkligen grått och trist. Regnet hänger i luften, det blåser och marken är full av löv.

Vaknade nyss, var ute och satt  på en bar och drack lite drinkar och snackade igår. Riktigt trevligt, men på slutet av kvällen kom fredagsnatten ikapp mig och jag trodde jag skulle somna there and then. 

Men nu är jag utvilad, idag tänkte jag göra lite mat. Sådan som jag gillar att värma och därmed lätt kan äta innan jobbet eller mellan jobbet och skolan!

Nu får det bli frukost! Magen börjar kurra...

Lördag fast söndag

Hela dagen har jag varit alldeles seg!
Sov för lite inatt och hade svårt att komma igång, men jag var ute på stan en sväng.
Fick till en väderanpassad klädsel;

-jeans
-ljusblå tröja med lite rynk
-hallonrosa/vita/röda-randiga gummistövlar
-regnjacka

Eftersom jag är helt hopplös på att klä mig efter vädret så är jag stolt över min outfit :-)

Nu ska jag äta middag och sedan ska jag bege mig till lite kompisar och möjlitgvis utgång...

My boo

Kommer ihåg att det gick rykten kring Usher och Alicia Keyes då de spelade in låten "My Boo". En låt som jag gillade (och fortfarande gillar) och jag tror de skulle passa bra ihop.
18534-806

Titta bara vad väl de matchar varandra!

bild från Clasos


Mx2

Meena och Molly såg coola ut på Motorolas 7-årsjubileum.
18534-80518534-804
http://www.clasos.com


Nicky's väska

Nicky Hilton med en väska som jag tycker var kul, lite speciell med handtaget.
18534-802
18534-803
http://www.clasos.com


Nicole i siden

Nicole Richie iklädd ett enkelt svart sidenlinne. Det är det som håller uppe stilen på hennes outfit tycker jag. I övrigt ser hon inte ut som vanligt om man tittar på ögonen, hon ser nästan ledsen ut.
18534-801
http://www.clasos.com


Mr and Mrs

Kul att se Ryan och Reese tillsammans, de senaste bilderna har de bara varit för sig.
18534-800
http://www.gettyimages.com/editorial


Vaknar till liv

Gårdagkvällen blev inte som jag tänkt mig, men det var riktigt kul!
Först var några kompisar här, fikade, kollade lägenheten och snackade lite. Väldigt trevligt!
De gick relativt tidigt, vid elva-tolv kanske... Då la jag mig på soffan i myskläder och slappade. OCh vad händer inte då om att telefonen ringer...
Blev utdragen på stan av några andra kompisar, blev en riktigt kul kväll som slutade med att jag inte vågade gå hem i mörkret och sov hos en kompis. GIck sedan hem tidigt på morgonen, sov vidare och har nu försökt att komma till liv ett tag här...

Dagen har nästan försvunnit känns det som, jag hade ju tänkt åka en sväng till stan... Det blir det nog inte riktigt, har faktiskt inga planer, får se vad som sker!

fördom

Vad snackar killar om?!

När de är tillsammans bara killar och umgås, vad snackar de om?
Vssa säger att killar visst snackar känslor, om deras tjejer och så vidare. Mina killkompisar är ganska olika typer och därför har jag stött på killar som talar om "djupare" saker och andra som bara snackar ytliga grejer.
Men vad är sanningen? Snackar killar på samma sätt osm tjejer, fast de velar säkert inte som tjejer.
Men frågar killar varandra om råd när det gäller en tjej?

Blev plötsligt så nyfiken på detta fenomen!

Ibland tror jag vi är mer lika än vad som märks, tjejer och killar, men ibland blir jag säker på motsatsen!


Uppdatering: när jag läste igenom vad jag skrivit insåg jag att jag inte riktigt förmedlade det jag är mest nyfiken på... Jag är inte generellt nyfiken, utan undrar hur mcyket de snackar känslor, hur de skabete sig med en tjej och så vidare. Sedan är jag medveten om att alla snackar olika, men generellt... Alla åsikter välkomnas!

Mischax3

Mischa Barton, ja vad ska man säga, ser lika bra ut som alltid!
18534-79818534-799
18534-797

Här är nog Mischa ute med sin hund i en paus mellan tagningar av OC eftersom hon har en tröja på sig som jag sett på still-bilder från säsong tre. För inte kan hon väl ha det så lyxigt att hon får kläderna?! Fast jag tror jag läst någonstans att hon inte gillar Marissas klädstil...

bild från OC Style

goda saker

Nu har jag varit hos mormor, hon är på ett hem eftersom hon ramlade för ett tag sedan. Det var skönt att se att hon var piggare, men minnet... Det är inte vad det brukade vara! Som tur är har hon inga problem med att känna igen oss. Det är verklgien min fasa för det skulle jag nog inte kunna ta!
Det räcker med att hon ställer samma fråga tusen gånger, inte vet varför hon är på hemmet och så vidare..

Nu ska jag dega ett tag efter en lång vecka. Sedan kommer ett par kompisar över för lite girl-talk. De har inte sett min lägenhet sedan den kom iordning, hoppas de gillar vad de ser.
Men den personen vars smak är mest lik min och därmed för mig känns viktigast har redan sett den och gett den varma betyg! För jag känner henne och hon är ingen skådespelare...

Jessica

Söta Jessica Alba.
18534-79518534-796
bild från Getty Images.My favourite

18534-794

Mitt favoritpar. Rachel och Adam, det här är nog från OC tror jag...
nicky

Nicky var på Lakers match. Ny pojkvän vid sin sida?! Men jag har inte koll på hennes kärleksliv alls, hon var ju gift förra hösten, men hon har väl ingen officell pojkvän nu?


Tycker förresten hon var snygg i sitt blonda hår på bilderna!

Lindsay

18534-79318534-791
Lindsay Lohan på Fendi iklädd en klänning som jag gillar, men den känns inte riktigt som henne på något vis... Gillar hennes hårfärg!

http://www.gettyimages.com/editorialKappan

Gillar Liv Tyler's kappa, den had ehon på sig då Fendi öppnade ny butik i New York.
18534-790
http://www.gettyimages.com/editorial


Paris


18534-789

Söt topp på Paris, hennes väska var ganska söt den också... Hjälp vad liten hennes hund är!

http://www.clasos.com


Nicolex3

Söt på en fotoshoot för ElleGirl. Fortsättning på den med ballongerna? Gillar den prickiga kappan, även om den nog skulle kännas som lite väl mycket om man använde den för ofta...
18534-787
Varför blir inte mitt hår sådär snyggt? En hårdag med det där resultatet och jag skulle vara nöjd...ett tag iallafall :-)
18534-786
Hon äter! Men antagligen bara minsta lilla eftersom hon aldrig går upp i vikt..
18534-788
http://www.clasos.com


Mitt hår!

Nej nu är det inte kul längre!
Mitt hår är uschigt och det har inte blivit bättre heller... Nu är det två veckor sedan jag klippte mig och håret borde verkligen ha lagt till sig nu.
I nacken är det knäppt också, min virvel snurrar ihop sig vilket leder till att håret ser helt rufsigt om jag tittar i en spegel bakifrån.

Ute verkar det vara salt också eftersom håret blir alldeles klibbigt så fort jag lämnar huset.

Inget bra med håret alls! Färgen känns dessutom dassig... MIn naturliga, men ändå!
Fast det skulle ingen annan hålla med om, får alltid höra att min färg är så fin eftersom den är naturlig. Blond sådan...


Outfit 4/11

Blev inte så mycket finfredag idag, men jag hade ju faktiskt fintorsdag igår istället. Fast tilläggas kanske bör att jag inte ser ovårdad ut för det....


 • vitt Cherry Tee
 • grön/turkos omlottröja H&M
 • jeans Filippa K
 • låga Clarks med snörning (grävde fram dem igår då jag rensade...)
Nu blir det morgonkaffe (eller té snarare, men mage pallar inte kaffe).


Stylein

Gick på samma skola som Elin Nyström som är designern bakom  märket Stylein. Läs mer på Aftonbladet idag.

Utöver det kan jag hålla med Sofie om valet av ansikte åt H&M's Stella Kollektion, märkligt att de inte valde någon mer känd person. Det blev så slätstruket nu....

Hår, väska, kläder, sova

Försökte att fixa till mitt hår så det skulle bli lite "vågigt" med hjälp av en plattång, men det gick uruselt och nu ser håret gräsligt ut i stället... :-(
Sitter istället och funderar på vilken väska jag ska ta imorgon, har haft ganska stor väska de senaste dagarna för att jag behövt ta med en massa grjer, men imorgon behöver jag inget särskilt med mig... Kanske ska ta min turkosa, den har jag inte använt på länge... Eller den svarta från FIlippa K-butiken, eller den gröna från H&M eller ja, någon helt enkelt!
Vad jag gillar såna där enkla bekymmer, till skillnad från mycket annat betydligt jobbigare som snurrar i huvudet är det skönt att fundera över ytliga saker!

Dessutom ska jag ju komma på en outfit till morgondagen, har insett att om jag inte bestämmer mig kvällen innan är risken stor att jag tar på mig alldeles för slappa saker. Brukar dessutom alltid ångra det då jag kommer till jobbet!

Nu ska jag sova!

Just det ja, måste säga att jag tycker det är urkul med en massa kommentarer! Försöker att svara på det mesta, tack :-)


Exempel

Amber Tamblyn får ursäkta, men det här tycker jag är typexemplet över hur man inte ska se ut då man använder shorts nu i höst. Inte ett dugg snyggt. Mina shorts är längre, ger en mer klädd känsla, det här påminner för mycket om en minikjol, fel med andra ord.
18534-785
http://www.gettyimages.com/editorial


hits