Lea

Lea Michele bar en vacker klänning på ett Glee-event


been a while..

Mitt mobila bredband har strulat länge och är nu hel uppsagt. Därför har jag inte kunnat uppdatera under min ledighet. Tillbaka vi en dator nu, så vi ses snart igen!

PS BLOGGEN FYLLER ÅR!


end of an era

Sista avsnittet av The Hills har visats i USA. Har inte sett hela, men lyckades finna sista klippet på nätet. Det skulle vara liste speciellt läste jag.. De ville väl fånga kritik och funderingar och mest bara visa att allt inte är som man tror... Fast det tror jag de flesta som följt dem så länge redan förstått! Säsongen med Kristin har jag hållit mig undan, men innan var jag ett STORT fan av the Hills. Tänkte se sista avsnittet när det blir tillängligt någonstans. The aftershow har jag sett iallafall. Skrämmande när man ser Heidis fruktansvärda förändring!

the Crew.

Lauren med Liz Gateley, en av the masterminds bakom serien.

Lauren! I vrålfin klänning!

Kristin i snygg klänning.

Whitney kör ofta på färg, så även här!

Lo är mycket, men kanske inte modeoraklet bland gänget. Fast jag gillar henne skarpt ändå!

bilder från mtv.com


jess

Jessica Szohr - I want your denim jacket! Har haft två jeansjackor, rena raset båda två(OBS, vi snackar 14-16år gammal=nåågra år sedan..). Alldeles för stora. Små ska de vara, som Jessicas!


2*street

Shorts! Det är grejer det.


fluff

Blair waldorf kan inte ha en dålig dag. Hur ska man kunna gömma sig i en stor röd fluffig och alldeles underbar balklänning?!


idag...

Bakom mina solglasögon...
Laurens stil skulle passa mig utmärkt idag! Gillar nagellacket och den där ringen har jag fortfarande inte släppt ännu..


onsdag

JObbar bara kväll idag. SKulle vara sol men här där jag är verkar molnen ha samlats. Sov kasst inatt och mår rentutsagt för j*kligt idag. Länge sedan jag var på så här dåligt humör!
Ska lägga mig på solstolen och hoppas jag kan sova lite.  Och att humöret vänder tillbaka för såhär funkar det inte att vara när man ska ringa upp okända människor och måste ha mycket tålamod.


Snyggt!!


smiling color

Olivia ser glad och fin ut i lila klänning. Skulle väl skippat skärpet men klänningen gillar jag!

Och detaljerna är hon som oftast bra på (-minus skörpet då...)!


3*street

Snygg inspiration tycker jag!


på Chanel haute couture

Jessica, Leighton och Blake var på Chanels visning i Paris. Relativt olika stilar, framförallt sticker Leighton ut i svart skinnklänning. Min favorit är nog Jessica ändå!


cute bikini

Vilken söt bikini Lo har här! Älskar volanger :)


watch

Den här klockan tror jag det är. Verkligheten slår såklart inte bilden. Är supernöjd! Den passar perfekt!


bild via google.se


torsdag

SKulle åkt båt efter jobbet idag men det blev bus hemma istället. HImla kul, som vanligt. Idag var han lite extra kram-go min brorson. Han pussade och klängde på mig, supermys!
Dagen på jobbet kändes lååång, men äntligen fick jag fixat länken på min klocka. Är såå glad ! Den är superfin. Ska se om jag hittar en bild..


GG in Paris!

Nu har de börjat spela in Gossip Girl i Paris! Säsong fyra börjar med tre av de ordinarie karaktärerna på plats i franska huvudstaden. Kan inte bli annat än bra! Eller?!

Macaroner, härliga klänningar och ballonger! Känns nästan lite som Carrie...


Blake och Leighton är två av de tre på plats...


@armani

Olivia var på Armanis visning. I mönstrad kjol, maffig ring och vit blus. Fräscht och snyggt!


tisdag

Vilken dag jag haft! Började med att pappa hjälpte till med en del grejer hemma. Satte upp min spegel i lilla hallen, en hylla i garderoben och annat värdefullt småfix! efter lunch ihop blev det några timmar jobb och efter det kom mamma o pappa för att hämta mig. De hade inte berättat vad vi skulle göra, det var en överraskning! Vi åkte till Heaven 23 med utsikt och där åt vi. Dessutom fick jag en fantastiskt fin klocka jag tittat ut. Det är en present för att jag tagit examen. Att jag fått tragla är inget att skämmas över(det är ju inte pga lathet eller dumhet direkt), men jag ger f-n inte upp.
Superduper fin Calvin klein klocka blev det. Passar precis min handled och ska imorgon ta av ett antal länkar så den passar perfekt! Sååå himla glad :)


blommigt och somrigt


2 bags

Två snygga väskor, Marc by Marc Jacobs och Alexander McQueen.

bilder netaporter.com


fredag

Härligt med fredag. Jag är ganska trött på grund av ett test jag gjort nu på förmiddagen, men tänkte slänga mig i en solstol och bara njuta av vädret! KÖpte fyra engelska pocketböcker förut och vill börja plöja dem nu :) Får se hur länge de håller, jag slukar verkligen böcker just nu!


Liten jacka

Selena gomez (?) spelar in film i Monte Carlo. Gillar verkligen hennes lilla jacka! Snyggt med pärlorna som detalj.


hits