det är inte du, det är jag!

Nej, varför försöka hålla liv i något som bara ger dåligt samvete.
Efter velande i ett år väljer jag att slänga in ett sista inlägg i min blogg.

Efter fem år av bloggande är det dags att säga hejdå! Mitt läsarantal har varierat liksom mitt intresse för det här. Mycket av charmen är borta, liksom mitt intresse av det här. Läsa bloggar kommer jag fortsätta med, men inga fler inlägg här. 19:e mars skrev jag det här inlägget, utan att posta det men det gör jag nu:

"Loggade in på mitt konto och hade inte alls tänkt skriva det här inlägget, men så fick jag en känsla och jag tänker följa den.
När jag började blogga år 2005 hade jag väldigt många besökare, jag låg högt på listan över besökta bloggar och triggades av det. Sedan kom bloggtrenden igång ordentligt och antalet bloggar ökade något enormt. Följden blev bland annat färre besökare för mig. Något som egentligen inte gjorde något, rätt skönt för att vara ärlig, jag har ju trots allt hela tiden haft många fler besökare än jag någonsin trodde den där tiden i juli 2005! I samband med att det "gick bra" i mitt bloggande fick jag möjligheten att ha en Pro-blogg. Fick det under en viss period, som då kändes enormt lång. Nu är den tiden slut och jag känner att det är en himla bra spark i baken att ta beslutet och sluta blogga. Hade tänkte göra det förra sommaren då bloggen fyllde fyra, sedan nu i sommar när den fyller fem. Men nej, jag slutar helt enkelt nu.
Det har varit himla kul att blogga. Jag har ventilerat mig, gått igenom ganska mycket; mått toppen, mått fruktansvärt dåligt för att vara helt ärlig och nu mår jag rätt okej, fast kanske inte toppen. Det här har varit min chans att fly den verklighet jag lever i och jag har hållit det för mig själv. Jag har inte berättat för vänner om den här bloggen utan låtit den vara min tillflyktsort.
Kanske blir det fler inlägg, just nu tror jag inte det, men inspirationen flödar/tryter ständigt så inget är skrivet i sten.

Men nu mina vänner, nu är det 2010 och dags att säga på återseende (för tillfället)!"


hits