in 3D

Ashley Tisdale var på Burberry Prorsums visning i LA. Det speciella med visningen var att den var i 3D. Gillar Ashleys svarta klänning och det faktum att kjolen står ut lite av sig själv! Härlig känsla.


for sunshine

I vår vill jag ha pilotbrillor på näsan! Precis som Lauren. Fast förhoppningsvis en aning mindre i storleken, annars ser jag nog inte klok ut. Tips på var jag hittar ett par (inga äkta RayBans här inte) till vettigt pris?


på fingret

Himla söt snirklig ring. Bars av Vanessa Hudgens på InStyles Golden Globe-fest.


Almost asleep...

Testar att blogga via min iPhone. Går sådär just nu, jag är trött! Återkommer imorgon istället :)

mixing it

Olivia besöker inte bara New Yorks modevecka, hon har i helgen besökt London och modeveckan där. Hennes senaste grej verkar vara att mixa olika mönster/material. Lite miss-matchning helt enkelt. I det här läget är jag mest nyfiken på vad hon bär under kavajen! Ser fint ut.


bow

Lauren Conrad visade upp en fin variant av rosettfrisyren. En låg variant med rosetten lite snett i nacken. Riktigt fint! Fast jag har för kort hår nu.. Kan inte ens göra fläta!


Bild Laurens twitpic


Berlin filmfestival

Camilla Belle flög till Berlin för att delta i den tyska filmfestivalen. Hon bjöd på dressad  svart klänning och vacker långklänning i cerise. Min favorit är helt klart den rosa klänningen!


tre stycken Molly

Molly Sims har besökt flera visningar under Fashion Week. Här är tre looker hon kört på. Jag gillar den röda klänningen med guldhalsbandet. Sedan tycker jag omm örhängena hon har på mittbilden. Jag är mer för stor sten/pärla/eller dylikt framför hängande saker.


torsdag

Idag har jag klippt mig. Himla nöjd men just nu är det lite för bulligt vilket gör att det blir lite för snällt och det gillar jag inte.. Men när fallet vant sig och jag gått igenom det med plattången så kommer det kännas toppen hela tiden!
Har även varit på min Pilates-kurs ikväll. Väldigt kul! Det är lite svårt med mycket att tänka på, men märker skillnad på att man förstår övningarna bättre och kan hålla kolla på alla magmusklerna... Rutor till sommaren kanske ;) Haha, nej det tror jag väl inte riktigt, men en starkare (plattare) mage, kroppskontroll och bättre andningsteknik vore inte helt dumt att komma ut ifrån kursen med.

Nu är jag alldeles galet trött och ska strax sova.


detail

Fin detaljbild av något jag är mycket trött på. Tjocka vinterjackor/kappor/parkasar. Köpte en vårjack i förrgår. Med 20% rabatt. SUVERÄNT!


bild, minns ej...


Alexa

Alexa på Mars-numret av Vogue. Hade önskat ljusare toner och vackert intryck. Det här är lite trist för att vara vår helt enkelt. Men Alexa gillar jag. Hennes frisyr är en inspiration för mig just nu!


inte för nära...

Whitney och Olivia på front row, nära men inte för nära...


get fit (for fight)

Har varit krasslig/sjuk så himla länge. Tyvärr innebär det dåligt med träning och jag känner det. Behöver träning för att må bra, hantera astma och känna mig i form. Just nu stämmer inget av det. Har börjat på Pilates vilket är superkul (och svårt!) men det gör inget för min kondis eller formen. Eller okej, magmusklerna blir superstarka, men ja.. Vill känna mig fit helt enket!


polkagris

Jag är väldigt förtjust i randigt, nästan så det blir lite löjligt hur jag sugs till randigt i alla butiker. Mörkblått och vitt är det snyggaste men svarta, rosa och röda ränder funkar också. Laurens linne med en blomma på var supersöt!


pale pink

Whitney är en aktiv besökare under Fashion Week i New York. Ibland i lite udda outfits och ibland i något finare. Den här var helt okej, gillar den bleka kavajen, lite laxrosa sådär.


alla ♥ dag

Alla Hjärtans dag. Jag äter lite gele-hjärtan och njuter av att vara ledig och inte göra något vettigt alls.
Söta cola-flaskor med röda hjärtan på! Hade varit fint att ha en så söt flaska. Men diet, det dricker jag inte.


väskan!

Vill känna mig fräsch och snygg. Kunna klä på mig roligare saker och inte frysa häcken av sig.
Miranda - I envy you. Dessutom har hon en vrålfin Prada väska.


front row

Hoppas få se mycket av Olivia under New York Fashion Week. Här front row på Port 1961 iklädd en skjorta från Zara! Det gillar jag med henne, hon blandar hej vilt, återanvänder och har alltid (nästan iaf) snygg stil. Go Olivia!


fredag

Kallt, trött och inspirationen är noll. Tror det får bli en färglös kombo, eller så drar jag till en färgglad halsduk, det får räcka. Idag blir det jobb också. Hade kul igår på jobbet, hoppas på en rerun idag.


kjoldröm

Rihannas kjol är himla fin. Fast matchningen... Skulle föredragit något mer diskret även om svart är bra. Ibland känns det som att hon ska göra det för svårt hela tiden. Hon är ju såå söt i sig.


cute

Olivia på filmvisning i New York. Väldigt söt klänning! Fast jag hade nog skippat/bytt ut skärpet..


Anne InStyle

Anne är aktuell i Valentine's Day och Alice i Underlandet. Här pryder hon InStyle i en vacker klänning.


On her appearance: 'I think I've got really weird features. I have very large features on a very small head. But, you know, I'm not going to beat myself up... I look like myself, and I think at the end of the day, as nice as pretty is, authenticity is more important.'

On playing the White Queen: 'When I found out
Tim Burton was on, I basically went into the studio and said, ‘I'm here, I want to play the White Queen. I'm just letting you know I will do anything to be in this movie.''

On planning: 'I don't time anything. I never plan an image I want to project. It's always very much where I am right now.'

väska

Lite kul, den här "gubbväskan" är av märket Sandquist skrivs det om på flera ställen just nu. 1095kr kostar de. Och jag har redan en sådan här. Såhär ser min ut. Tycker den är fulsnygg på något vis, känns väldigt pensionärs-aktig. Men ändå är det något som drar den till mig :) Haha, kan verkligen INTE förklara det.


bild glamour.se


onsdag

Dagen går i studerandets tecken, tyvärr även i trötthetens. Fast idag är jag inte lika deppig som igår iallafall, då ville jag mest dra täcket över huvudet och gråta en skvätt, tror på att man ska gråta om man behöver det. Kanske inte jämnt och ständigt då men ni fattar nog :)
Idag har jag visat upp mig hos doktorn, ordentligt granskad blev jag och ska starta igång min flera besök/v på SU. Ska gå på ljusbehandling. Känns bra eftersom det brukar hjälpa mig, men det tar himlans massa tid för att vara ärlig!


Nu vill jag slänga ut alla tjocka kläder och se ut som Rachel. Okej det funkar väl nu också, men jag gillar inte att behöva frysa...


Zara vår

Zaras vår ser jordnära ut. Mycket färger som är svårburna för mig, men snygga och inspirerande bilder är det. Den översta är mest jag och helt klart något jag redan bär.

bilder lånade från glamour.se


Glamourama

Igår var det då premiär för Glamourama. Svensk serie, filmad för nätet, om de tre bloggande (med mera) tjejerna Anna, Petra och Michaela. Jag har följt deras bloggar från start, tror nästan jag började före iallafall Petra och Michaela.. De var underhållande och bjöd på sig själva med lite skämskudde framme. Fasiken, jag gillar det! Att Michaela var narrator hade jag anat sedan innan, Anna är väl som jag trodde (såg ju henne i Lyxfällan) och Petra, henne blir jag himla impad av. Den tjejen gör bort sig, enormt mycket, kan bjuda på det samtidigt som hon känns seriös i sin yrkesroll. Räkna med mig som följare av det här! Och förresten tycker jag de borde ta det som en komplimang att det uppfattas som en svensk variant av The City. De skiljer sig självklart åt, men det känns ändå som att det är så nära vi kan komma och det är inte illa.


bild stureplan.se


tisdag

Igårkväll busade jag med världens bästa 3,5-åring. Han är helt enkelt underbar! Pussar, kramar, att han kommer fram och tar min hand för jag ska följa med till hans rum eller när han kiknar av skratt och ropar "ta mig då Emma". Då kittlar jag honom och blåser på hans mage. Riktigt hit kan jag berätta :)

Ikväll blir det föreläsning och innan dess är det plugg på schemat. Lite mycket nu några veckor, men det är bara att bita ihop!


Hur söt är inte Thandie i snedfläta med band?! Önskar jag kunde härma, men mitt hår klarar knappt en vanlig fläta...


hellångt

AnnaLynne är i Miami och bar en väldigt fin långklänning i helgen. Sådär vill jag också se ut när vädret låter mig!


Sweet little lies

Lauren är på promotionsturné för sin senaste bok Sweet Little Lies som släpptes i USA 2:a februari. Själv har jag beställt en kopia från Amazon men det dröjer ett tag innan den kommer, betalar inte extra för frakt.. Alltid lika kul att se vilka looks Lauren kör på. Den mönstrade klänninegn på första bilden gillar jag riktigt mycket. Blekrosa/beige topp med glansiga tights är också fint!


måndag

Måndag och här sitter jag och pluggar, fixar och donar. Läser en kurs om bloggar så jag ska skriva en blogg som en del av uppgiften. Har försökt att få till ett utseende som jag gillar men det blir inte riktigt som jag vill. Grr! Riktigt störande när man inte kan hitta problemet!
I övrigt har jag ringt lite samtal och måste fixa ett par saker som jagar mig. Önskar jag inte sköt saker på framtiden... Det är ju nuet som gäller! Nåväl, nu behöver jag något att äta. Tror det får bli grapefrukt, sedan ska jag försöka fixa lite lunch också. Vet vad jag är sugen på, men det kräver en sväng till affären.. Får se!


time flies

Time flies when there's a lack of inspiration...
Annars har det egentligen varit en helt okej vecka. Snöstorm som ledde till bullbak istället för föreläsning, premiär för Pilates-träning och bokning av resa till Mallorca! Det sista är så himla kul och jag längtar redan :) Sol, värme och de som är viktigast för mig, allt i ett!

Det står att det här ska vara Ashley, men jag tycker det ser ut mer som Mary-Kate. Hursom gillar jag jackan!


casual monday

Klädinspirationen tar slut innan den fått fart när det är fullt med snö ute. Nu ska jag försöka komma på något bra att slänga på mig innan det blir jobb!

bilder netaporter.com


Lea

Inatt hölls Grammy Awards i USA och min favorit på röda mattan var Lea Michele från tv-serien Glee. Hennes klänning var himla fin och det var snyggt att hon matchar så sparsmakat med endast armband, det räcker alldeles utmärkt!


hits