I fjällen

Nu är jag i fjällen. Imorgon ska jag åka skidor, något jag inte gjort på många år... I min familj ses detnästan som allmänbildning så jag hoppas kunna fräscha upp det lite. Är lite nervös men ska bli kul också. Har varit en tuff vecka med mycket att göra och en del att tänka på, men hoppas på en grej ska bli bra. Dags att sova, godnatt!

hilary

Gillar Hilarys look. Fint linne matchat med raka byxor.


somrigt

Vad fantastiskt underbart somrig Nicky ser ut här. Längtar verkligen efter sommar känner jag. Ett starkt sug! Och ändå bestämde jag idag att jag ska åka till fjällen en sväng nästa vecka... Jag som jublar för att temperaturen stiger och snön smälter. Nåväl, det finns en liten söt kille som gör det lite extra kul. Han är 3,5 år och världens bästa brorson! Idag ringde han mig och frågade om jag ville komma hem till honom på fredagsmys. Exakt hur sött är inte det?! Mitt hjärta smälte, ännu en gång.


LC at Shopbop

Jag gillar verkligen Laurens look här. Passar henne himla fint!


blommor

Okej, nu syns det lite dåligt här men Erin har ett ganska fint blomhalsband på sig. SNyggt som enda detalj till en i övrigt väldigt enkel outfit.


torsdag

Vad härligt att det är varmt ute! Visserligen har det varit grått väder idag, men flera plusgrader räcker långt för mig. Äntligen blev det pilates idag. RIktigt jobbigt men himla kul. Verkar som det blir förlängning också, ännu roligare! Just nu hoppas jag på vinst för Frölunda!


en väska..

Ännu en detaljbild! Här en snyggt brun väska. Är lite sugen på brunt nu i vår, tittar lite efter en sådan väska...

bild
http://stockholmstreetstyle.feber.se


some color

På våren blir jag extra sugen att ha färg på naglarna. Har inte haft något färgat lack på länge eftersom jag haft några möten då jag kännt att det inte riktigt passat sig. Men nu ska det blir färg. Frågan är väl om det blir rosa eller med korall. Tror nog på det första!


Essies lack är riktigt bra! Men det är även Depend och Mavala tycker jag.


detaljer

Snygga detaljer som får mig att tänka vår!


LBD

Victoria Beckhams klädmärke har den här fina svarta klänningen. Snyggt fall i kjolen och fint med den synliga dragkedjan!


bilder netaporter.com


tisdag

Gårdagen tog knäcken på mig. Helt slut idag! Känner mig dock lite piggare nu ikväll. Hoppas det jobbiga viruset ska sticka iväg ordentligt nu. Så fort jag känner mig tillräckligt bra ska jag dra igång träning igen. Längtar verkligen efter att svettas lite. Och skön trötthet som man får efter att man tränat, inte tröttheten av att inte orka på grund av dum sjukdom.. Stor skillnad på tröttheter!


detail

Snygg detaljer på bilden. Söta skor och snygga jeans.

bild
http://stockholmstreetstyle.feber.se 


my fave

Min favorit Olivia Palermo på stan i New York. Snygg väska har hon också.


helg

Helgen är slut och jag är lite bättre, men inte mycket. Segt som tusan med andra ord.
Igår njöt jag ändå av lite sol och mys med familjen. Fick kramar och pussar av brorsonen som värmde. Sedan blev han lite arg när jag skulle åka hem. Fast efter ett äpple av mamma var det glömt :) Han är för go'!
Anade tidigt att Anna skulle vinna melodifestivalen. Det var inte min favorit, men jag förstår att många röstade på henne. Däremot tror jag inte alls att den kommer gå hem i Eurovision. Fast det är inte direkt hela världen det heller.


Camilla i Chanel på pre-Oscar middag förra veckan.


Diane

Fina Diane på omslaget av brittiska Marie Claire. Fast jag gillar omslagsbilden bättre än de inne i tidningen, de är så mörka! Nu går vi mot ljusare och färggrannare tider..

On Dawson’s Creek: "I have never seen one episode of Dawson’s Creek. I must be the only person on this planet. I went to a Women in Hollywood event two months ago and Katie Holmes was being honored. And all of her clips of Dawson’s Creek were with Josh and it was so weird. He was all pimply and had a bloated face [laughs]. I had to call him and he was like, 'Don’t watch it! Don’t watch it!' Very funny."


She's flying solo

Så fick jag äntligen sett första avsnittet av High Society som jag skrev om häromdagen. Även om Tinsley är huvudpersonen är även hennes syster, en tjej systern bor ihop med och en galen kille med i serien. Jag har inte mycket positivt att säga om systerns kompis och den galna killen, de var överdrivna drama-queens och de spelar säkert inte ens!

Behållningen är Tinsley Mortimer. Jag gillar henne och får stå ut med de jobbiga människorna för det här kommer jag se mer av.

Promotionbilder för serien hos CW.


SATC2

Ytterligare en anledning att längta efter vår och sommar: Sex and the City film nummer 2 har premiär! Tjoho!
Ser verkligen fram emot uppföljaren! Det som är kul är att det inte är så mycket som läckt kring storyn. Förra filmen visste man det mesta innan premiären, men det här är ganska blankt.

Filmens trailer ser ni nedan. Det väcks några frågetecken måste jag säga! Men den känns gladare än första filmen. 


the Young Victoria

Förra veckan såg jag The Young Victoria med Emily Blunt coh Rupert Friend.
Ett klassiskt kostymdrama med vackra kreationer och miljöer. Storyn var bra. Jag gillade filmen riktigt mycket!


Här är huvudpersonerna på en visning av filmen. Emily känner jag främst igen från Djävulen bär Prada. Rupert, som är ihop med Keira Knightley, känner jag igen från den film där de träffades. Tror det för Förnuft och Känsla,men är lite osäker...


misstaken

Svenska Josephine Bornebusch misstogs för Kate Bosworth då hon lämnade ett cafe med bland annat Alexander Skarsgård och Joel Kinnaman. Josephine är för övrigt grym i Solsidan på fyran. Schysst stil bjuder hon även på här. Kavaj, sjal och solbrillor, det räcker så lagom!


Sienna

Den här bilden på en casual Sienna påminner mig om min jeansskjorta! Jag har haft min jeansskjorta från Levi's i 6-7 år och varje vår/sommar åker den fram. Dags för den att se ljuset igen tror jag! Sörjer fortfarande den jeansskjorta jag blev av med en nyår för flera år sedan. Den kvällen är överhuvudtaget inte en av mina bättre om man säger så...


Och självklart bär hon aviators också. My hang-up helt klart!


torsdag

Torsdagen har passerat. Status är densamma... Missade pilates idag, igen! Sååå trist :( Hoppas få chansen att ta igen det, men ändå! Inför mars skrev jag en lista på mål jag vill ha för att känna mig fit-for-fight. Har knappt kunnat försöka uppnå något ännu... Men snart är jag frisk och då minsann!!


Whitney i snygg outfit. Måste erkänna att jag blev lite besviken då jag såg en massa bilder på henne rökandes, det passade inte in på min bild av Whitney...


High Society

I oktober skrev jag om att socialistan Tinsley Mortimer får en egen reality-serie hos CW. Det är samma kanal som visar Gossip Girl, TopModel, One Tree Hill, 90210 med flera. Inatt har serien nu premiär och jag måste spana in det imorgon! Tinsley brukar köra på vackra klänningar, men hon är inte som Olivia som matchar, mixar och har mycket fokus på detaler. Hur som ska det bli kul att följa hennes serie High Society!

Här nedan är hon vackert klädd i hellång klänning på fest i samband med Oscars-galan i söndags.


onsdag..

Mår fortfarande samma typ, feber, ont i kroppen mm. Kasst! Den här veckan har jag, so far, inte kunnat ta det så lugnt som jag velat/behövt. Det har varit läkarbesök, prover, röntgen, test, ljusbehandling bland annat. Väldigt uttröttande men också skönt att man blir tagen på allvar och utreds.
Nu ska jag sova. Trots en lång sovstund i eftermiddags så är jag trött!


sammanfattning

Kate sammanfattar på ett bra sätt det jag vill bära i vår, inga direkta nyheter, mer konstateranden!
Randigt - såklart! Är helt såld på ränder, värre för varje år..
Nätta jackan - Kates är en urfin fårn Chanel, jag nöjer mig med en billigare, men det är ju så fint!
Pilotglasögon - Blir vårens & sommarens solglasögon för mig.
Längden på byxorna - är löjligt förtjust i den där längden  som slutar vid knölen på foten ungefär.
Ballerinas - mina fötter skriker efter nätta och fina ballerinas!


somrigt

AnnaLynne spenderade helgen i Pureto Rico. Det gjorde hon med stil, i en fin långklänning i härligt mönster.


Rules by Mary

Rules by Mary är inget märke jag brukar spana in eller har så mycket åsikter om för att vara helt ärlig. Men när jag såg kampanjbilderna på Glamours hemsida tyckte jag de var så fina!

bilder glamour.se


Olivia

Olivia fotad i London av The Sartorialist. Fint!

bild thesartorialist.blogspot.com


a return

ÄNTLIGEN nytt avsnitt av Gossip Girl. Lite väl mörkt för att sändas på våren, men bra som alltid. Fast en sak gillar jag inte, eller ett par rättare sagt...


Mitt favvo-par Blair och Chuck!


Kristin

Jag är egentligen inget fan och har inte sett något av The Hills-avsnittet då hon tagit över Laurens roll, men ibland får hon till det klädmässigt. Här till exempel! Snygg vardagslook att längta efter att härma då vädret tillåter.


solsken

Härlig bild. Armestuk på jackan och färgglad liten väsk. I love it!


aviator

Jag är lite besatt av att hitta ett par snygga solglasögon i aviator-modell. Än så länge har jag lite hopp eftersom jag fortfarande befinner mig i sjuksoffan och alltså mest sitter hemma och längtar efter den perfekta modellen. Det optimala vore att hitta ett par stilrena på barnavdelningen, då är nämligen antagligen storleken bra till mitt huvud...


bilder netaporter.com


Oscars..

Ett smakprov av kändisar på Röda Mattan inatt under Oscarsgalan. Vissa bilder är från ankomsten just till själva galan, medan andra är från fester efter/ i samband med galan.





Gillar Leas sminkning i grönt, därav den lilla bilden också.


Oscars - Zoe

Zoe var tidigt på den röda mattan för Oscarsgalan. Är alldeles för trött för att orka ge ordentlig bedömning... Upptill är hon fin dock! Nertill... Njae, får ge ett nytt betyg imorgon! Godnatt!


Sedan, lite längre fram..

Tänk vad härligt att slippa tjocka jackor, pälsiga skor och annat. Snart vill jag kunna slänga på mig jeans och en kavaj och ett par nättare skor. För mig handlar det då om Converse eller kanske ett par ballerinas. Lovely!


O her.

Söt jacka, lite duffelkänsla på den. Accessoaren ger mig vill-ha lustar. En Alexa från Mulberry hade inte varit helt dumt!


pretty in pink

Jessica Lowndes från 90210 var snygg i rosa på pre-Oscar party i helgen. Fina volanger, sot modell på klänning och fin färg!


Zoe

Zoe Saldana var riktigt söt i en beige spetsigklänning!


Emanuelle

Fint! Alldeles precis vad jag hade önskat utav den här fredagen.

bild jak&jil


happy on set

Leighton ser glad ut då hon spelar in scener för Gossip Girl. Hennes gröna kappa är himla fin!


Margherita

Margherita Missoni på modevisningsevent i Milano. Hon verkar gilla band-i-pannan grejen för hon har haft det en del på sistone..


LC for Kohls

Fina bilder på Laurens kollektion för Kohls. Ser somrigt och härligt ut. Det längtar jag verkligen efter!


onsdag (I think...)

Jisses alltså. Mådde kasst på jobbet i måndags, blev bara sämre när jag var där och gick till sist hem. Väl hemma mådde jag sämre, sämre, sämre och sämst. Feber, ont i kroppen och magkramp - jepp Magsjuka! Usch och fy satans alltså. Totalt utdäckad igår, pappa tyckte jag var som i koma.. Idag har jag lyckats ta en dusch och hålla mig uppe, eller ja, i sängen större delen av dagen. Får hoppas på bättring imorgon.
Så himla trist eftersom jag hade flera spännande och roliga saker inplanerade den här veckan!


GG is coming back

Om en vecka är de tillbaka, Gossip Girl visar de tio sista avsnitten på säsong tre med start måndag (i USA). Wihoo! Uppehållet har varit alldeles för långt. De har även fått klart att det blir en fjärde säsong, wiho igen!


lite bling

Ashley har stora blingiga örhängen. Den stilen är mer jag än långa, hängande varianter. Såg att Gina Tricot har lite fina varianter på stora örhängen. Kanske värda att spana in snart..


snö...

Whitney ser inte heller helnöjd ut över all snö som kommit... Men hennes jacka, den är fina grejer!


idag helst

Såhär hade jag gärna klätt mig idag. Och fått njuta av lite solsken. Här är det nämligen ganska grått och trist.


gammal bild från sartorialist tror jag.


Kate

Kate har en himla fin tröja på sig här. Gillar detaljerna på axlarna. Snyggt på en i övrigt casual tröja.


söndag

Idag har jag mest degat. Kollat lite på mina distanskurser och tränat light. Igår firade vi mamma med middag hela familjen. Farfar åkte hem till sig innan melodifestivalen, medan vi såg det tillsammans resten. Eftersom jag älskar min familj gillar jag när vi umgås såhär! Filip var supersöt och go' som vanligt. Mamma fick sin present igår och blev väldigt glad för den superfina koftan jag hade hittat. Skulle gett henne något annat, men tyckte hon skulle passa i den här! Och det gjorde hon :)


Lär dröja innan jag kan ha snedfläta, kan inte ha någon fläta alls i hela håret just nu..


Longoria

Eva Longoria hör inte direkt till någon favorit när det kommer till stil. Men den här härliga koftan älskar jag! Härlig färg och modell. Ser så mysig ut att svepa in sig i!


hits