Olivia


söndag

Har haft en helt slapp helg. Fredagen blev lite väl lång och intensiv vilket tog slut på alla krafter jag hade. Fast det var en bra dag! Hängde med världens bästa pappa, var på IKEA, monterade tv-möbel och gick på cocktail/födelsedagskalas.
Nu sitter jag i soffan med datorn i knäet, dricker cola och äter pepparkakor. Himla soft!


mocca och fransar

Supersnygg mockasin i mocca med fransar! Ett par beige eller svarta hade inte varit så dumt att ha i garderoben! Riktiga vill-ha känslor!

bilder jcrew


Goldene Kamera

Diane tog emot pris på en tysk gala igår. Hon såg himla fin ut i en hellång klänning med vintage-känsla. Örhängena och flätan i håret är fina detaljer.


Stella S/S10

Snygg reklambild för Stella McCartneys spring/summer 2010. Den där klänningen är himla fin!


inspirera

Vintern är inte ens nästan rolig längre. Här dröms det om sol, vår, värme och färger!

Rosa och rosett, liten och söt väska!

Looken till vänster är helt klart min favorit! Randigt är alltid fräscht och en skön sommarklänning till platta sandaler är ett givet kort.


Lite mer nertonade färger med söt påsväska i beige samt sandaler mer åt det brunbeigea hållet.

bilder netaporter.com


Ashley

Till våren är jag sugen på ankelboots med peeptoe. Det är himla snyggt med smala byxor, svarta skor och så bara tår. Helst med färggranna naglar då också. Det är såna där små detaljer som gör att jag längtar efter att låsa in mina UGGs i garderoben. Fast nu måste de användas, skönast och varmaste skorna helt klart!

Update: Lite åt det här hållet, vilket är lite förvånande för det är egentligen inte direkt min stil!


Calvin Klein

Calvin Klein höll party i LA. De flesta av gästerna bar somriga färger, med Nicky Hilton som ett undantag. Jag gillar Molly och Kates klänningar. Mollys i härligt gul ton med fina fickor, Kates i laxrosa med rund ringning och lång ärm.


a little pink

När jag flyttade så tyckte jag att rosa var alldeles för flickigt och hade inga rosa detaljer alls hemma. Trots att rosa och blått är mina favoritfärger! Men det senaste året, drygt har jag totalvänt. Numera är mitt badrum rosa och jag har en hel del rosa detaljer i mitt stora rum. När det kommer till lakan är det vitt eller rosa som gäller därmed. Det rosamönstrade på översta bilden är himla fint. Fast jag har massa mjuka fin i bra kvalitet.


Kristin wears Pink

Kristin var på premiären av When in Rome. Hennes ceriserosa klänning var ursöt! Himla fin modell!


Alexa

Alexa var en av besökarna då Chanel Coutoure visningen hölls i Paris. Söt klänning, men skorna är inte min stil!


Rose Byrne

Who What Wear har spotlight på Rose Byrne och jag härmar dem. Rose har en rolig stil, vågar utan att det är konstigt.

bild who what wear


på tivoli

Några månader gamla bilder på Olivia. Här på tivoli med en av Teen Vogue's bloggare. Olivia har en himla söt outfit med söt kavaj och fin kjol.


volang

Kommer jag tröttna på volanger snart? Tveksamt...


änglar

Änglar, söta och fina!

bild: minns ej...


J Crew

J Crew är ett amerikanskt märke som jag verkligen hade velat kunna köpa. De ser ut att ha riktigt snygga saker på sin hemsida. På den översta bilden poserar modellen med svenska Fjällräven. Nästan så man blir lite stolt att det är svenskt :)

Himla sött ribbat linne med volanger framtill. Hade kunnat tänka mig ett par olika sådana. Perfekt att ha till en kofta och jeans/shorts.


Fast när jag bara är hemma, eller är sjuk blir det mestadels den här typen av byxor jag bär.


AnnaLynne

Just nu är jag inne på skor och väskor. Brukar bli så vid den här tiden, då det fortfarande är rea och vinterkläder känns för trist. Gillar AnnaLynne's gröna väska. Det är himla snyggt med väska i färg, även om det inte behöver vara grällt bara för att det är färg.
Schyssta tights också, struktur men utan att vara lacktights.


tisdag

Tisdag idag, precis som månaden i övrigt har det varit en ganska gråtrist dag. Fast den lystes upp lite nu på kvällen när jag upptäckte att jag klarade en tenta i Textil som jag gjorde för ett par veckor sedan. Känns bra!
Annars har jag varit hos doktorn och mest tagit det lugnt idag. Hoppas mina luftrör ska bli bättre snabbt! Börjar nästan vänja mig med känslan av tryck på bröstet, det är rätt stört!


Lauren

Fräsch Lauren i jeans och blus. Vårfräscht.

Tänk om man hade turen att få åka till sviter fyllda med saker att plocka med hem, gratis. Det är väl det som skiljer kändisarna och oss dödliga åt!


3*Olivia

Trippelt upp av Olivia. Jag föredrar de två översta lookerna. Eller främst den i mitten egentligen.


in pink

Söta Leona med min favorit accentfärg - rosa. Helsvart med rosa detaljer som halsduk, armband och mobil(!). Schysst!


Leslie

Det var inte bara Ashley Olsen som bar blå klänning på InStyles efterfest till Golden Globe. Leslie hade en vacker klänning i fin färg, fast av de två, i färgen, snarlika klänningarna föredrar jag Ashleys.


fredag

Härligt med fredag. Fast den här veckan blev mycket lugnare än planerat. Mår tyvärr inte helt bra, men på något vis känner jag mig lättad för att gårdagen gick någorlunda bra, om man nu kan säga det om en begravning... Tror jag ska ta det lugnt i helgen för att ta nya tag nästa vecka. Känner att jag om och om igen snuvas på chansen att starta det nya året med nya tag. Framförallt känns det trist när sådana som är omkring mig inte riktigt visar förståelse... Nej, jag är besviken på vissa faktiskt, fast jag förstår inte varför jag räknade med något annat heller egentligen. Alldeles för snäll är jag! Grr.. 


...

Idag har inte varit den bästa dagen direkt. Min älskade farmor lämnade oss precis innan nyår och idag var begravningen. Jag är helt slut, mentalt och fysiskt. Måste acceptera, men just nu vill jag inte det. Fast jag måste släppa henne, låta henne bli en ängel.

Älskade farmor, ingen är som du! Jag kommer alltid minnas dig som den du var. //Din Lilla Docka


blek rosett

Gammal streetstylebild, eller från i höstas tror jag. Gillar den toppen! Blekrosa med rosett nertill. Himla fint! Resten funkar det också.


skjortklänning

Hittade den här urfina skjortklänningen hos Netaporter. Jag gillar verkligen skjortklänningar, himla skönt plagg. Sedan gillar jag klänningar med markering på höften, mycket skönare än markerad midja. Åh, den är verkligen perfekt ju!

bilder netaporter.com


on the Dash

Söta Jessica spelar in Gossip Girl. Har läst mig till att de tydligen gör någon slags "assassin"spel när en karaktär fyller år. Får väl se längre fall om det stämmer! Jag gillar iallafall den look Vanessa har här. Fin kappa och halsduk!


The City goes STHML

Läste just att det som Anna, Michaela och Petra pysslat med är en webbserie för TV3, kallad Glamourama. Det var ungefär det jag trodde faktiskt. De verkar ju alla gilla The City och visst känns det som en svensk version av den serien. Trots att jag tittar massor på tv på webben, uteslutande amerikanska serier, måste jag försöka kommer över att inte titta på svenska kanaler och bänka mig framför tv3 play. Premiär 8 februari. KUL!!


from acne

Brukar inte spana in Acnes utbud så mycket. Men inne hos Netaporter såg jag den här klänningen som jag fastnade för. Gillar verkligen tyget!


bilder netaporter.com


tisdag..

Dagen har varit ganska lång, större delen iallafall. Åkte på kursintro, men mår rätt kass och såhär efteråt hade jag kunnat låta det vara. Hoppas på en bra kurs trots allt. Mina luftrör funkar inte i det här fuktiga och kalla vädret. It sucks!


2*MiuMiu

Två riktigt snygga väskor från Miu Miu. Vilken som, fast helst båda hade passat bra vid min sida!


Whitney in the City

Whitney har njutit av solen i Miami men är nu tillbaka i New York.


for spring

En alldeles utmärkt soft vardagsklädsel att anamma i vår. Hade gärna burit det idag, men sparar nog det till våren och klär mig varmt idag! Den typen av kofta är min hang-up sedan ganska länge. Svårt att hitta någon bra i skön kvalitet bara.


blekrosa

Emily Blunt var riktigt fin på Golden Globe. Iklädd en blekrosa klänning med tyll såg hon glad ut på röda mattan! Snyggt med lagom mycket accessoarer till. Två breda och likadana armband på vardera armen är riktigt snyggt. Absolut något att kopiera!


Glee!

Dianna och Lea från tv-serien Glee var klädda i vackra långklänningar. Klänningarna var riktigt fina båda två och passande för röda-mattan-gala!


Ashley

Natten till måndag hölls Golden Globe i LA. Efter galan hålls en hel del efterfester. En av dem anordnar InStyle och Warner Bros.
Ashley Olsen var på efterfesten i en smashing blå klänning. Gillar den riktigt mycket!


sandaler

Det hör väl inte till vanligheten att köpa sandaler i januari, men det har jag gjort. Hittade de här fina sakerna och slog till! Har man storlek 35 gäller det att passa på när de finns kvar.


bild vagabond.com


familia Missoni

Angela Missoni gör ett retoriskt smart drag och satsar på familjen i sommarkampanjen. Syftet är att visa kläderna i sådan miljö de är menade för. Familjen är ju nummer ett i min värld och att jag gillar det här blir därmed inte så konstigt.

“I wanted to highlight our reality and our lifestyle, which is reflected in our unique product and in the artisanal aspect. This campaign really reflects the mood I’m in these days, even from a design stance.”


Lo

Lo var på stan och filmade till The Hills. Hon såg fräsch ut i helsvart med boots, Chanelväska och pilotbrillor. Himla fint!


måndag

Starten av en ny vecka har gått. Den kommer bli lite rolig men framförallt kommer tyvärr fokus att ligga på något tråkigt och ledsamt. Får försöka ta en dag i taget! Äntligen är det iallafall inte svinkallt ute vilket jag gillar. Fast den här fuktiga luften är katastrofal för mina luftrör.. 


sötisar

Übersöta paret Ed och Jessica fotades tillsammans på The art of Elysium-galan. Inte helt vanligt att de fotas ihop på den här sortens event, men kul när det sker! Börjar få Gossip Girl-abstinens och det kommer inte tillbaka förrän i mars... Kasst.


the art of..

Hollywood slog på stort igår då en tillställning kallad The art of Elysum hölls. Många kändisar gick på den röda mattan. Den första jag fastnade för var Camilla Belle. En ljuvlig grå klänning. Volym, nivår, sidenrosett (tror jag) bidrar till en vacker klänning. Riktigt fint på Camilla!


blått!

Olivia i fin blå klänning på fest. Gillar det här med markerade axlar! Olika varianter..


Nina

Nina Dobrev är med i Vampire Diaries. En amerikansk tv-serie om vampyrer i stil med Twilight kan man säga. Ganska mycket till och med. Läste lite om vad som ska hända i del två av säsong ett och gillar inte riktigt när de bygger upp för en sak och sedan bara gör en helomvänding. Nåväl, här är Nina på några bilder från tidningen Self Magazine.

Den rosa mönstrade kappan är helt klart min favorit!


when in rome

Verkar som en söt film, lagom tjejig och lite komedi. Gillar Kristen Bell också.


you know you want it

Gossip Girl-stylisten Eric Daman firade lanseringen av sin bok You know you want it. En stilbok tydligen. En del av Gossip Girl-gänget var på plats för att hjälpa till och fira!

“Remember to admire, attire — and be inspired.”

“Admire: what’s around you every day — art, architecture, entertainment. Look and learn from the world around you. Are you attracted to the roses or peonies at the deli? Do you read Vogue or the New York Times or both? Do you prefer film noir or romantic comedies? Whatever we admire helps identify us as individuals as does our attire, and all the things we admire usually influence our attire, so I believe it’s important to be aware of what we admire, and being conscious of this can help us identify our personal taste a bit more precisely and help us create a style that is our own, which will in turn inspire you and hopefully others.”

Blair is my girl Friday, a nod to old Hollywood glamour, something most women can identify with, but I like to keep it contemporary — a new twist on the old classic pearls with a bit of bling. And you can never go wrong with a signature headband, be it bejeweled or basic.”


DK

Diane bär en klänning av Karl Lagerfeld då hon går på Sherlock Holmes-premiär i Berlin. Jag gillar klänningen, lite speciell men inte för utflippad för det.


Olivia

Olivia på röda mattan i New York. Gillar henne som vanligt även om just det här inte var något over-the-top.


it's cold

Hu vad kallt det är! Fryser mest hela tiden känns det som. Började dagen med tennis! Himla härligt, men lite jobbigt att gå upp (och ut) så tidigt. Imorgon blir det dock ännu tidigare.. Bara att bita ihop!


Supersöta Jessica är varmt klädd.


på topp

Under kylan har jag faktiskt för första gången varit ordentlig och burit mössa. Inte vilken som helst utan en fin pälsmössa. Väldigt lik den på bilden!
Mössan är(eller var ska det tyvärr vara) min farmors. Det känns himla fint att bära den och veta att hon burit den! Dessutom har hon också ärvt/fått den.


bild stockholmstreetstyle.feber.se, via google.se


sommar

Min lägenhet är superkall, har tänt en massa ljus, dricker té och sitter under täcket. Det enda jag kan tänka på är sommar, grönt gräs (trots att jag är allergiker) och en blå himmel. Jag har absolut inte längtat efter kyla och känner det i mina luftrör och i huden, de gillar det inte och inte jag heller.

Summer lovin' helt enkelt!

Söt klänning! Gillar att fickorna har storblommigt mönster!


..

Är det inte rätt tröttsamt/konstigt att "alla" stora modebloggar alltid ska fastna för samma kollektioner/visningar/samarbeten/märken (eller sätt in valfritt motsvarande ord)?! Väldigt mycket sådant på en del bloggar. Blir lite trist att läsa i längden.



Gillar ju dem egentligen, men just den grejen känns så oinspirerande!

dubbelt upp Leighton

Leighton satsar hårt på sin musikkarriär. Under upphållet från inspelning av Gossip Girl ägnade hon mycket tid åt att uppträda med musiken. Hon vågar ganska mycket rent stilmässigt. Här är två outfits hon kört på. Visserligen klär hon i mycket, men jag fördrar den övre med blått linne, tight kjol och glittrigt skärp!


like a bag

Den här svarta påsväskan finns att köpa på Åhléns. Jag har gjort det strax före jul. Har inte invigt den ännu, men tror nog den åker på imorgon till jobbet! Har länge gillat den modellen men haft svårt att hitta en snygg variant.


bild åhlens.se


O&J

Olivia och pojkvännen Johannes njöt av värmen under semester kring nyår. Åh, vad jag längtar efter plusgrader! Helst måånga plusgrader!


vinterfin

På inspelning av Gossip Girl. Jessica i egna kläder och Blake som sin karaktär Serena.


warm accessoricing.

Whitney, Olivia och Erin visar haldukar ska ska ta värmen i kylan. Olivias still vinner mitt val, ur ett snygg-aspekt. Whitneys är mer likt vad jag skulle välja, tjockt, täcker och värmer.


every day

Lita vardaglig inspiration från Kate, Nicky och Alexa.


garden collection

Det handlar om inspiration! Speciellt med kampanjbilderna för H&Ms ekologiska kollektion som släpps i mars!

Perfekt klädd för en sommarfest.


Underbart söta skjorts! Vill verkligen ha dem! Jobbigt...

Varm sommardagsdröm.

Supersöt kjol! Matchas bäst med baslinne.


2010

Aningens sent, men 2010 - bring it on!


hits