ljus i mörkret

Nu är det pyntat hemma. Två stjärnor i köket. En diskret "glas" variant från Ikea och en som står på en träfot med en större stjärna från Markslöjd. I vardagsrummet har jag en stor rejäl ljusring, också från Ikea. Ska bara fixa någon krans och något mer pynt i köket så ska nog den rätta känslan hålla ända fram till jul.
image6526
bild ikea.se

another...

18534-6523
En annan snygg liten väska att ta med sig på kvällsaktiviteter. Den här är lite coolare. SKulle passa mig perfekt de gånger då jag känner mig lite för mesig i stilen. Har faktiskt funderat lite på ett skärp med nitar, men tvekar på om det skulle bli använt.. Hmm..

bild shopbop.com

all black

Ashley var iklädd helsvart på musée-invigning i veckan. Visa midjan är väl inte min grej och det syns inte riktigt om det är ett misstag eller meningen, men skinnjackan är snygg och lite längre tight kjol är ett bra komplement till höstens korta variant.
18534-6524

sequin-purse

18534-6522





En underbart söt väska med paljetter och kedja som axelband. Perfekt att dra med på middag eller party. Ibland kan en rolig väska vara just det där extra som behövs...





bild shopbop.com

bara ben

Idag är det visserligen inte så kallt som det var i början av veckan, men det är långt ifrån att man kan gå med bara ben. Bara ben, Ray-Bans och en MiuMiu-väska på armen, looking good Vanessa.
18534-6521

rosetter återkommer...

18534-6520

Rosetterna återkommer här hos mig. Paris Hilton tog med sig svenska killen Alex någonting för att möta föräldrarna. Paris bar en söt liten jacka i lös modell med en rosett framtill. Jättefin!

coat

Ursnygga kappa från French Connection. De är i nästan samma modell, den ena är dock längre än den andra.
18534-651818534-6519
bilder fcukbymail.com

svart & guld

18534-6516









Att matcha svart och guld är riktigt snyggt! Härligt effektfullt. Den här långklänningen kommer från Notte by Marchesa. Det är väl just till kvällen/natten den passar bäst och specifikt tänker jag på nyår. Ett sånt party det skulle bli!










bild netaporter.com

sienna

Kolla in Sienna i annonser för Tod's. De säljer både skor och väskor. Kollade på hemsidan och det är ju ganska klassiskt, men lite snyggt också. Annars tänker jag nog tråkmärke när jag tänker Tod's. Kan vi ana ett försök att hippa till märket med Sienna som ansikte utåt?!
18534-6515

stor rosett

Penelope var på spansk gala och bar en härligt blå långklänning. Baktill pryddes den av en stor rosett. Tycker klänningen var riktigt fin som den var, rosetten känns ganska överflödig. Kan inte låta bli att fundera på hur man sitter med den där saken på sig?!
18534-6511

frukost

Idag ringde min klocka ruskigt tidigt, kvart över fem! Skulle på frukostmöte i Domkyrkan. Jättetrevligt, sjöng Hosianna och Bered en väg för Herran, såg Göteborgs Luciatrupp och fick vörtbröd med julskinka! EN sak jag verkligen saknar från att gå i skolan är att man inte går till kyrkan på advent eller julavslutningen. Det finns inget som ger mig sådan julkänsla som att sjunga såna där låtar.
Idag tänkte jag plugga, såklart, men även pynta lite här hemma. Fram med stjärnor i fönstret, på med en julig duk och lite pyssel. Förra året hade jag bara två adventsstjärnor här hemma, orkade inte med mer eftersom jag måded väldigt dåligt, i år ska jag ändra på det! En julig duk på soffbordet och ska se om jag kan hitta två kransar, en på insidan och en på utsidan av ytterdörren.
Om ett tag kommer jag bli jättetrött men än så länge har jag ganska mycket energi! Att gå på frukostmöte gör mig lika motiverad som att gå på min projektläsningskurs, jag vill bli klar och komma ut i arbetslivet! Det är härligt att känna den viljan eftersom det varit några år då jag inte haft den känslan.

köp

Inhandlade ett par stövlar idag. De där svarta i lack som hypades under sensommaren/tidiga hösten från Vagabond, fast de här är i skinn. Men de kommer nog bara göra en kort visit hemma. De är bra men inte till det priset. VIll ha ett par snygga vardagliga stövlar, men dessa var helt enkelt inte rätt. Tyvärr.

chi?

Kände inte igen Katie Holmes bredvid lill-Tom. Jisses, den frisyren tar bort hennes vackra ansikte. INte för att hon inte passar i det, men hon är ju söt i sig utan det markanta. Det är coolt att hon visar upp sin längd trots att hennes make är ganska kort, eller åtminstone inte lång!
18534-6510
bild people.com

hairdetails

Två söta diadem som skulle smycka håret på ett fint sätt i vinter.
18534-650918534-6508
bilder monsoon.co.uk

rosa fluff

Lily Allen bar en rosa klänning på British Fashion Awards. Å ena sidan gillar jag verkligen klänningen, men å andra sidan inte. Jag kan helt enkelt inte bestämma mig. Lite söt är den allt. Vad tycker ni?
18534-6507
bild people.com

så fint

Rachel ser söt ut i en fin kappa med snygga detaljer som kortare ärm, svarta knappar, liten puff och snygg ärm.
18534-6506

arena

Mischa är på omslaget av tidningen Arena. Lite annan stil än man är van att se Mischa i... Snygg bild!
18534-6505

blått

18534-6504










Den här blåa tonen gillar jag, snyggt sommar som vinter. Det passar lika bra tll en sommarklädsel som till helsvart en november dag, typ idag... Vet inte avrför, men stickade västar är något jag hakat upp mig på just nu.













bild shopbop.com

torsdag

Åh vad skönt! Vaknar och känner mig helt utvilad! Var ett tag sen den känslan infann sig. Ska snart åka inåt stan, men först försöka leta reda på ett par stövlar...
Idag ska jag plugga, men först ljusbehandling. Den här helgen får nog bli totalfokus på studier eftersom så mycket annat poppar upp hela tiden. Hoppas ni har en bra torsdag!

dålig

Idag har jag varit dålig på att blogga, men jag har varit grym på att vara faster! Ständigt springande efter livligaste killen i stan. Han är så underbar! Idag har han fögyllt min dag och gett mig mycket positiva feelings. När han springer fram för att ta min hand och sedan leda mig någonstans, det är så härligt och sött! Han är ju inte så gammal... Köpte julklapp till honom igår. En fin sak, ska hitta lite mer grejer också. Så kul!
Har kollat på senaste GG-avsnittet, bra som alltid. Såg det bara ltie snabbt, får försöka se det bättre imorgon. Dags att sova, är helt slut! Godnatt.

onsdag

Ute är det grått och regnigt, men inne är det desto mysigare. Snart är det lunch och brorsonen kommer. Blir en bra dag det här men jag lär ju vara helt slut ikväll!
Säsongsavslut på Grey's idag har jag för mig att jag hörde. Spännande avsnitt... IDag försöker jag att inte stressa, lättare sagt än gjort, men det ska gå!

mörker, kyla, ljus

Snart sover jag sittande. Blev galet trött och ska somna ordentligt tänkte jag. Försökte sätta ihop en adventsstjärna som är likadan som den här på bilden, men med vit stjärna. Det gick inte!! Jättestörande! När den väl är monterad ska den stå i köket. Blir nog fina grejer!
Imorgon är det Filip-bus/mys på schemat! Wiho.
18534-6503
bild
http://www.markslojd.se/

jessica

Jessica såg påklädd ut då hon hade paus från filminspelning i Canada. I hennes hand bär hon en Seophora-påse så man kan ju ganska enkelt räkna ut att det är beauty-prylar som inhandlats. Hela hennes outfit ser riktigt fin ut!
18534-6501

girly bag

18534-6500


Väldigt tjejig väska. Små volanger och gulddetaljer. Väldigt söt och skulle bli snygg till det mesta!
Märket är Be&D.



bild netaporter.com

kul kappa

Inatt är det dags för nytt Gossip Girl-avsnitt igen. Härligt! Läste att det bara finns fem avsnitt klara att visa med nattens kommande inräknat, allt på grund av den himla strejken. Kan de inte bara komma överens?! Läste att det handlar om så mycket pengar att typ alla skådespelare kan ryka om det fortsätter för länge.
Blairs kappa på inspelning i New York är ganska kul!
18534-6499
bild people.com

rosetter

Rosett och siden, två rätt kan bara ge en bra kombination! Den här söta toppen är fin i modellen och skulle gärna få förgylla min garderob. Någon som håller med mig?
18534-6498
bild shopbop.com

linea pelle

Lauren Conrad, LC i The Hills, har fått designa en större väska, en myntportmonnä och en liten kuvertväska för Linea Pelle Collection. Alla tre artiklarna finns i svart, brun och olivgrön. Jag gillar kedjedetaljerna, men främst på kuertväskan och portmonnän. 
18534-6496
Här har Lauren den stora väskan på ett event.

sån där höst

Det här ser så där höstigt ut. Hösten verkar redan ha gått i över i vinter, bara att bylsa på sig!
18534-6495
bild shopbop.com

ett av tre

Av dagens planerade möten blev endast ett av tre faktiskt av. Jaja, det var vettigt i alla fall!
Nu är det soffan med datorn i knäet. Ska försöka skissa lite på projektledningen. Man är väl kvinna...
I övrigt ska jag tra fram min kalender och skriva in det jag har att göra den närmsta tiden, har varit lite dålig på att anteckna ordentligt i den.

change of plans

Tro det eller ej, men ännu en gång har mina planer för veckan förändrats. Det verkar inte vara någon idé att försöka vara strukturerad... Nu ska jag åka på ljusbehandling iallafall. Hoppas jag hinner fram innan de stänger!


colorful

Snyggt att matcha en grå-svart outfit med en härligt färgglad sjal. Ett stylingtips att använda sig av då man känner sig lite trist... Det syns inte så bra här, men hennes strumpbyxor är lite mönstrade vilket ger lite liv. Jag har faktiskt två par mönstrade som jag köpte till nyår förra året, ganska fina men skulel nog inte ha dem alltför ofta till vardags...
18534-6494

purple top

Rebecca Taylor gör den här lila toppen. Ursöt modell som skulle passa perfekt till svart kjol på julfest i december!
18534-6492
bilder shopbop.com

one of those...

En sån där dag då jag känner mig stressad så att jag blir anti... Idag blir det utbildning, plugg och fika. Imorgon händer iallafall något som kommer ge mig energi. Då kommer jag att träffa världens bästa brorson! Hela familjen ska barnvakta. Myspys.
Vill klä upp mig idag, men det är ju så satans kallt så det lär väl bli något bekvämt och skönt istället...som vanligt.

vb

Har på fyran i bakgrunden med Viktoria Beckhams dokumentär om LA-flytten. Säga vad man vill om Posh men hon är underhållande! Hon bjuder verkligen på sig själv och jag måste undra, gör hon sig till eller är hon sån där?!?!

galet seg

Oj, idag gjorde jag inte många knop. Hade utbildning och det gick väl sådär... Jag är trött och seg, men det blir mer utbildning imorgon.. tjo. Nu sitter jag i soffan och njuter av att inte göra så mycket alls...

Hmm, det här var ju vettigt...

snart jobb

Nu ska jag strax åka till jobbet. Det lockar inte att gå ut, men det är nog lite svårt att jobba hemifrån...
Återkommer senare istället!

chloe

Såg de här snygga bilderna hos Modefeber och ville bara lägga upp den här också. Chloé Sevigny i annonser för Chloe Resort, bilderna är ur italienska Elle
18534-6491
bildkälla

conceal

Kollade in ett bildspel hos Expressen med test av concealer mot mörka ringar under ögonen. Medan bilden laddas läser jag följande:

Naturligt snyggt L'Oréal Touche Magique Pris: 115 kronor Betyg: 5 getingar. Ett prisvärt alternativ till de dyrare konkurrenterna! Har en schyst konsistens som täcker "lagom" bra. Resultatet ser naturligt ut.
Låter ju jättebra! Så kommer bilden och det är den jag redan har... Jaja, då slipper jag byta iallafall!
bild expressen.se


debutant

Igår hölls Le Bal des Debutantes i Paris och två som deltog var Whitney och Lauren kända från serien The Hills. Det är endast special-inbjudna som deltar på debutantbalen som också kallas Le Bal de Haute Couture eftersom alla deltagare bär vackra kreationer under festen.
18534-6488

snö

Tittar ut genom fönstret och ser snöflingor som blåser omkring. Inte särskilt många så de lär väl knappast lägga sig, jag är inte redo för snö ännu!

nitarna

18534-6486

Cool detalj med nitarna på kappan! Alldeles lagom när de är i två rader längst ner.


frusen

Känner mig jättefrusen idag. Hur ska det då bli när jag kommer ut?! Hjälp.
Idag är det studier och sedan jobb som står på schemat. Veckan är redan ganska välplanerad och min vana trogen blir jag stressad redan innan veckan har hunnit dra igång. Nästa vecka ska jag försöka att inte bestämma för mycket. Det är ju ändå jobb två kvällar och skola en kväll, alldeles lagom. Speciellt med tanke på att det är tenta på fredagen. Nej men så stressad är jag inte, inte som förra veckan.
Nu ska jag fortsätta läsa. Tänkte skriva ut någon gammal tenta också, väldigt bra att använda sig av!

buona notte

Nu säger jag godnatt bloggen! Hoppas alla haft en härlig helg. Min har varit riktigt bra!
Bröllopet var så fint och idag har jag bara varit vilket också kännts skönt. Imorgon är det ny vecka och full fart framåt!

such a bow

Mitt guldiga diadem med rosett på som jag köpte på Glitter i början av veckan har faktiskt blivit mycket bättre än jag trodde. Jag känner mig inte barnsligt söt utan bara söt med det på huvudet. Idag har det livat upp mitt trötta jag vilket har behövts. Kolla in den här varianten i svart och guld, rena drömmen! Väldigt Blair från Gossip Girl... Märket är Anna Vince och den som vill ge mig en tidig julklapp får en diskret hint! :)
18534-6485

l-o-v-e

Egentligen är väl inte nyckelringar min grej, det blir så krims-kramsigt och jag har hur många nycklar som helst på knippan som det är. Fast på senare tid har jag kommit på hur bra det är att ha något att kunna dra i för att få upp nycklarna, de ligger ju alltid längst ner i väskan... Den här söta nyckelringen finnes hos TopShop, onödig men söt!
18534-6484

soffan

Dagen har spenderat i ganska segt tillstånd. Jag är ganska trött, men det hoppas jag ta igen inatt. Imorgon måste jag vara fit-for-fight eftersom pluggväxeln ska dras upp ordentligt.
VI har tittat på gamla kort, diabilder, från när jag och min bror var liten. Åh vad söta vi var! Roligast tycker jag det är att se kort på mig och min bror tillsammans, när han bär mig, vi badar osv.
Nu blir det soffan med lite julmust! Tankarna kretsar mest kring julklappar faktiskt. Jag vill gärna fixa det snart och självklart med bra och riktade klappar!


dresses

18534-6480






Nu har jag avklarat bröllopet, klänning hittades och jag kände mig riktigt fin i den! Fin och bekväm, tror faktiskt det är en klänning som kan funka vid andra stunder också. Kanske annat bröllop eller finare fest bara.
Såg den här hos TopSHop och den var också riktigt fin. Härlig färg, söta volanger och fin uppe kring hals och krage.







dempsey

Patrick Dempsey är dubbelt aktuell nu. Dels i Grey's Astronomy men även i Disney-filmen Enchanted. Såg att Enchanted översatts till Förtrollad och har premiär i Sverige den 22 december. He looks fine!
18534-6482

fotriktigt

I julklapp förra året fick jag ett par svarta stövlar. De är ursnygga på alla sätt men tyvärr får jag ont i min fot, på ett visst sätt som jag haft i flera år till och från, då jag har dem på mig längre än fem minuter. Nu när vintern kommer är jag på jakt efter ett par platta stövlar, svarta som inte ger mig ont i fötterna, eller lämnar ett stort svart hål i min plånbok. Här är tre fina varianter från TopShop.
18534-6481
bild topshop.com

lite seg

Idag är jag lite seg. Igår var det dags för bröllopet jag snackat om. Vigseln var ganska kort, festen var bra, maten god och dans till en hel del bra låtar! Trodde jag skulle känna mig lite deppig eftersom jag var där själv men det brydde jag mig inte ett dugg om. Huvudsaken var ju att jag hade kul och det hade jag! Finfin i min klänning kände jag mig också. Fick flera komplimanger!

lördag

Mycket att göra idag. Tiden går snabbt ibland. Hjälp!
Måste fortsätta fixa. Bloggar ordentligt imorgon! Hoppas ni har en härlig lördag!!

all grey

Jag minns knappt när jag såg himlen sist. Det är genomgrått här i Göteborg. Typiskt november-väder, regnet hänger i luften och det är så kallt så kallt. Penelope Cruz är också helgrå, men oj så mycket snyggare det är på henne än utanför fönstret! Bilden är från Mango, så antagligen är kläderna från systrarna Cruz's kollektion.
18534-6479

ringar

Med OS i Kina nästa år, eller hur var det, passar det med ringar som detaljer.. Ehh, det passar ju lika bra ändå förstås. TYckte det här var jättefint, men så upptcäkte jag att det var ett skärp och inte ett armband som jag trodde först. Hade varit roligare som armband! Märket är Michael Kors, mannen som nog alltid kommer att få mig att tänka på Project Runway!
18534-6483
bild netaporter.com

mössa

Efterlyser snygg mössa i bomull. Gärna i den här stilen som Lauren har på sig! Fast det är klart, man (eller åtminstone jag) är så mycket snyggare i mössa då jag är solbränd och somrig, på vintern känns det inte lika klockrent, trots att det är då det borde passa bäst!
18534-6472

fin färg

18534-6478

Färgen på Naomis klänning är fantastiskt fin. Modellen på klänningen är också fin.


ad from gap

Jag har inte så stor erfarenhet av Gap, en kofta är köpt där och sällan använd, men deras reklamannonser brukar vara härligt färgglada. De senaste som kommer lagom inför julshoppingen skiljer sig inte från de tidigare. Kändisar, färger och stickat! Lovely! Bäst gillar jag Amanda Peet med sitt lilla barn i en randig overall eller tröja.
Lite Benetton-känsla i reklambilderna faktiskt.
18534-6474

frye

Frye-stövlarna var inte riktigt min melodi, deras MC-boots som finns den här säsongen gillar jag desto bättre. Även de här flatsen kommer från märket Frye. Riktigt söta, kan lätt tänka mig ett par i varje färg. De skulle passa perfekt till det mesta under våren och sommaren.
18534-6473
bilder shopbop.com

trea

Här är tre snygga plagg från Graham&Spencer. Den stickade tröjan ser lite soft ut, kan funka till tights eller shorts kanske. Den rosa klänningen har skärp i midjan och fickor vilket jag gillar, jättefin! Lite mer party är silverklänningen, kanske kan passa någon som vill glittra på nyårsfesten?!
18534-6471
bilder netaporter.com

about you now

Den här låten tycker jag är skön! Schysst sound.

trötthet

Känns som att vintertröttheten slagit till på mig. Jag är trött, trött, trött.
Nåväl, idag är det fredag! Tjiho. Ska strax lämna hemmet för några ärenden. Sedan ska jag försöka plocka iordning lite här hemma och helst börja plugga. Ligger ju efter min plan så jag hoppas jag kan komma igång idag. Hela dagen imorgon kommer att gå bort pga bröllop, söndag lär jag väl vara seg igen. Nej, nu ska jag inte gå händelserna i förväg. SNart ska jag gå, tänkte göra ett par saker i mina kvarter innan jag åker till SU.

skönt

Det var någon anledning som jag missade, men vi slutade tidigare på jobbet idag. Väldigt skönt faktiskt! Jobbade ju på dagen så det jämnade ut sig, men ändå med plus. Slappar i soffan. Ska strukturera mitt nya arkiv, en sån där mapp med flera fack, för att få ordning på viktiga papper. Bättre sent än aldrig!

stickning

Fin stickad capeliknande tröja. Myspys! Väldigt skön ser den ut hur som helst.
18534-6470
bild shopbop.com

too cute?

18534-6468










Jag gillar söta detaljer, färgen rosa, volanger, spets och sånt där som är ganska tjejigt, men det finns alltid en tunn lina som avgör om det är för sött. Den här klänningen från Anna Sui är där och vacklar tycker jag. Superfin och söt, men är den för söt?! Heltäckande strumpbyxor och svart kofta kanske skulle neutralisera. Hur som, den är fin!






hos trl

18534-6467







Kristen Bell gästade Mtv:s TRL i kort svart klänning med kort kofta över. Sött och enkelt.
Ska bli kul att se Kristen då avsnitten av Heroes där hon medverkar komma till Sverige. Eller har de kommit? Utöver Heroes gör Kristen rollen som "Gossip Girl", eller roll och roll, hon är berättaren. Läste någon artikel där hon sa att hon uppmärksammats mer för det i Gossip Girl än för hennes roll som Veronica Mars. Folk om visst fram till henne och sa: XOXO Gossip Girl. Haha lite kul tycker jag!








kalender

Det blev en sån här kalender, i storlek A5. Den lilla blir så pyttig, alltid skönt att kunna skriva utan att det blir kladdigt. Först är det ett plast-ark där det står 2008, bakom finns en plastficka där man kan lägga lappar men framförallt kan dekorera hur framsidan på kalendern ska se ut! Jag funderar på att köpa (eller om det finns hemma) ett färgat ark och skriva mitt namn. Då blir det 2008 och under det Emma. Eller om jag vill pyssla mer. Får se. Viktigaste är att jag är nöjd. Kalendern ska trots allt följa med under ett år!
18534-6466

bild ordningochreda.se

alldeles vanligt

Rachel fotas lite i perioder känns det som, här är hon på stan i basic outfit med svarta byxor, vit skjorta och tröja utanpå. Det roliga är att hon piffar med ett par petrolblå skor. Idag kändes det inte lika bitande kallt som det var igår, alltid en förbättring!
18534-6465

hiss eller diss?


Förlåt men jag bara måste fråga, hiss eller diss? De här byxorna ser otroligt osmickrande ut i mina ögon! Nope in i min garderob kommer de inte. Sen undrar jag över det här med att kalla dem jodphurs, det finns ju skor som man kallar jodphurs också... Upplys mig gärna.

torsdag

Vaknade på riktigt dåligt humör men nu känns det bättre. Gjorde några ärenden på stan, sitter nu på jobbet och har pratat i telefon. Blir ett kort gästspel idag, men det underlättar för dem ändå tror jag.
Idag har jag äntligen köp kalender för nästa år. Velade ltie men tror att jag valde rätt. Eftersom jag alltid köper från Ordning och reda så brukar jag välja lite olika modeller från år till år.

sug

Åh vilket sug jag fick efter kall julmust och fullkornspepparkakor! Kanske ska festa loss på ICA imorgon mellan mina jobb.


a twin

Med ena halvan på sjukhus förstår man Ashleys allvarliga min. Stor mysig sjal hon har. Fint helt enkelt.
18534-6463
bild people.com

em, nu blir det fotbolls-em

Smyglånar bild från Aftonbladet! Hurra vad skönt att de klarade av att vinna viktiga matchen mot Lettland. Någon uttryckte så klyftigt att det skulle bli en Lett match, haha. Såg inte matchen eftersom jag kom hem när det inte var så mycket kvar. Skönt att veta att det blir EM i sommar! Haussa nu inte upp lagets möjligheter, det brukar inte båda gott... Kolla på damerna nu senast.
18534-6462
bild
http://www.aftonbladet.se

guldkant

18534-6461







Rhiannas look under sitt uppträdande på AMA:s var smashing. Guldigt glittrande och fint pannband som ger mig 20-tals vibb, mycket sånt nu! När jag är låg försöker jag se postiva saker och det finns ju såklart. Jag har världens bästa föräldrar som ställer upp jämnt, en bror som är bara min och jättebra, en supermysig brorson för att nämna några saker. Idag känns det bara som att jag blivit lite pressad att känna dåligt samvete. Det gillar jag inte eftersom jag inte behöver ha det, i de där fallen i allafall!
Nu ska jag värma glögg, kollar på Grey's Anatomy och sedan blir det Ugly Betty och/eller Sex and the City. Eller kanske Gossip Girl! Hur som, något som ger mig annat att tänka på och gör mig lite lättare till sinnet.


crappy

Anledningar till att jag inte orkar med den här onsdagskvällen:

  • det är svinkallt ute och jag vill ha sommar, nu!
  • jag är trött och har lite ont i magen
  • är superstressad över att min planering bara fallit för varje dag som gått den här veckan
  • hatar att inte veta var superstora spindeln kom ifrån och därför nojja mig hela tiden!

nitar

18534-6460






Försöker att inte blogga så mycket om SATC bilder, men den har kan jag inte låta bli! Gillar kombinationen av rosa klänning med ett svart nitbälte. Sött+hårt=alldeles lagom coolt! Så fint så. Nu ska jag rusa!











bild people.com

svinkallt!

Satans vad kallt det var när jag stod och väntade på vagnen. Ikväll är det jobbdags och på vägen dit och hem skulle jag gärna svepa in mig i en tjock dunjacka och sätta fötterna i ett par Uggs. Riktigt rått är det, man blir liksom kall ända in i märgen. Det är bara att konstatera, vintern är typ här(fast för ett par dagar sedan var det väl varmare?!) och jag gillar det inte!
18534-6461
bilder via google.se

flying

Rachel fotades på flygplatsen, kändisar måste flyga jämnt och sätndigt verkar det som, och ser söt ut i fin jacka. På flygplatsen möttes hon av hunden Thurmen-Murmen som hon köpte ihop med Adam Brody på den gamla goda tiden. Gillar väskan hon har på armen, ser ut att vara till en dator. Det vill jag också ha, en snygg datorväska alltså! Jag har två olika, en mer portföljig och en med axelband, men jag vill ha en lite coolare.
18534-6462

modellen

Den här tjejen är med i Disneyfilmen High School Musical 1&2, minns dock inte vad hon heter. Här är hon på premiären av HSM2 på DVD. Hennes klänning är helt fantastiskt söt! Den där modellen är min favorit, snyggt med stendetaljerna på kragen. Enda saken jag skulle ändrat på, om jag fått designa själv, vore att göra kjolen rak eller möjligtvis lite vid med tyll.
18534-6456

klock-armband

Marc by Marc Jacobs klock-halsband har hypats ganska mycket, här är ett i samma stil fast som armband. Jag gillar armbandets kedje som känns lite kraftigare. I övrigt känns det nog mer praktiskt med haksbandet...
18534-6455
bild netaporter.com

i håret

18534-6454



Visst är det mer hårband och diadem i butikerna igen? Tycker det vimlar. Gärna lite glittrigt och med rosett på. Igår föll jag föga och gjorde en stor investering, not! Smet in på Glitter och hittade ett diadem i guldglitter med en liten rosett på. Alldeles perfekt. Egentligen lite väl gulligt för vad jag vill ha, men igår hade jag diademet till svart rundhalsad tröja och mörka jeans, en FilippaK-outfit med linne, tröja, byxor när jag tänker efter, och i den kombinationen tyckte jag det funkade.







bild shopbop.com

nail-set

Den som läst min blogg vet att skönhets-kit som ofta säljs till jul inte är min grej. Fats jag ska ändra på det lite, hittade nämligen ett med nagellack och nagelprylar och det är absolut min grej! Detta finns hos Asos.com, synd att man inte kan kombinera färger själv bara...
18534-6453
bild asos.com

de la Renta

18534-6452



Oscar de la Renta står för den här fina kjolen. Det är snygg blå färg som matchas snygt med svarta detaljer. Jag tänker mig en svart tight topp, kanske med ryggringning, samt svarta strumpor och heels och så är man kittad för julfest!





bild netaporter.com

man(d)y mys

Mandy Moore fotades vid en bil i lila lång tröja. Hon ser väldigt mysigt klädd ut tycker jag och luggen passar henne bra!
18534-6451

tyll eller ej?

Provade min klänning igen igår. Den är jättefin verkligen och jag tror jag kommer känna mig bra klädd på bröllopet. Den enda grejen är nu att det är lite tyll som sticker ner under själv tyget, cirka fyra centimeter. Innan har jag varit helt säker på att det inte ska vara någon tyllkant på min klänning, men igår blev jag osäker. Tyllet är ton-i-ton med klänningen.
Vad tycker ni? Är tyllkant hit eller shit?

cool blivande

Nicole verkar ha skippat sina extensions och har nu axellångt hår. En frisyr som inte är helt olik min faktiskt... Jag gillar hennes stil här. Snygg och cool, tror nog hon kommer konkurrera med Gwen Stefani om coolaste mamma-stilen!
18534-6450

all tired

Det här gråa vädret gör det supersvårt att vakna till och tycka det är okej att gå till jobbet. Behöver komma igång med pluggande igen efter sjukperioden, men det går bli imorgon. Behöver jag säga att min veckoplanering har falerat totalt?! Det enda jag gjort som var bra som inte stod där var att jag städat och dammsugit hemma! Inte dumt alls. Städmässigt hänger nu min städgarderob över mig, den är nämligen allt annat än städad... Stora garderoben behöver också en genomgång.
Snart är det fikadags här. Mums. Chokolatte och ostmacka är absolut en av fördelarna med det här jobbet!

trött Emma

Nu är jag trött! Igång igen, men krafterna är inte helt intakta så jag märker att jag måste anstränga mig lite extra. Minnet är kortare än vanligt och jag har lättare för att gå ner i dalarna. Inte bra, försöker jobba på det!
Imorgon skulle jag plugga och vara hos föräldrarna för att sedan jobba, men det blev change of plans. Ska jobba på dagen, hem en kortis och sedan jobba igen. Hur ska jag orka?! Nåväl, det är pengar och det är svårt att säga nej till. Ni måste jag sova för att orka med morgondagen!
Väldigt bra föreläsning idag förresten men sista tjugo minutrarna var mindre bra. Då orkade jag inte lyssna riktigt och när han drog över så kändes det ganska off. Kvällskurser är dryga då de slutar nio, lite heligt att sluta i tid då tycker jag! Fast gästföreläsningen var peppande, åh vad jag vill ut och jobba när jag läser den här kursen, på ett positivt sätt.
Godnatt!

HILLbillie

När det är jämngrått och trist ute är det lätt att sakna sommaren. Tittar man sedan på serier där det är varmt och somrigt blir längtan ännu starkare. Senaste Hills-avsnittet finns att kolla in hos Mtv. Har kollat på större delen men inte allt. Hinner nog inte det heller faktiskt... Imorgon är en annan dag!
18534-6449

vintrig inspiration

Sarah Michelle Prinze, hon har bytt till makens efternamn tydligen, såg snygg ut på LAX i veckan. Hennes kappa är ursnygg med kragen, de stora knapparna och den korta ärmen. Mössan är i lös modell vilket jag gillar, ska nog försöka hitta en liknande som jag kan ha utifall att.
18534-6448

knee socks

Nu när det blir kallare ute gäller det att klä på sig så man slipper jobbiga förkylningar. Lager-på-lager är min taktik eftersom tjocka tröjor blir så antingen eller, (varmt eller kallt). Knästrumpor är super att ha ovanpå strumporna till kjol/klänning. Inspireras av Lindsay, Rhianna, Prada och MiuMiu.
18534-6447
bild från whowhatwear.com

cool look

Gillar den här looken, ser lagom coolt ut. Långklänningen är jättefin med gulddetaljerna runt ringningen. Sedan gillar jag det glittriga bandet modellen bär utanför håret, lite 1920-tal.
18534-6446
bild asos.com

ur form

Det stör mig att jag känner mig såpass ur form som jag gör. När jag är sjuk tillåter jag mig själv att "gå ner mig" för att samla energi som jag sedan lever på under mina friska perioder, som förhoppningsvis är längre än de sjuka såklart. Den här veckan är jag tillbaka och ska ta skola och jobb som vanligt igen, men jag orkar/vill/känner inte för det, alls. Nåväl, ikväll är det föreläsning och det ska bli intressant, vi har en gästföreläsare som jag inte minns vad han heter eller ska prata om...
Dagen har varit trevlig, trots formsvackan. Har ätit lunch med pappa! Nu ska jag samla kraft och läsa lite innan jag ska köra inåt landet för lite skola.

ovanlig stil

Sienna visar en helt ny stil i tidningen Pop.
18534-6445

lagom

De här fina halsbanden och armbanden tycker jag är alldeles lagom. Hjärtana är ganska små och diskret vilket gör att det blir stilrent och inte för gulligt. Ett sådant armband vore inte dumt att matcha med mammas stela i silver som jag har nästan varje dag.
18534-6440
bilder shopbop.com

expressfart

Inget får igång min städnerv som stora läbbiga spindlar. Nu har jag slängt tidningar, påsar och dammsugit överallt. Sprutade lite "radar" på väl valda ställen också. Häck väck!
Nu ska jag försöka varva ner med glögg och några Finn Crisp, är lite hungrig och att somna med kurrande mage brukar inte funka så värst bra. Kollar på inspelad high school film. Sån där som jag nog inte skulle erkänna för alla att jag kollar på... Haha!

babyshower

När jag hör babyshower tänker jag på den galna översättning som någon gjort i en film/serie där just babyshower diskuterades. Det stod nämligen rakt översatt, dvs barn/bebis-dusch. Helknasigt! Igår hölls en babyshower för Nicole och Joels kommande barn. Såhär glada såg de ut då!
18534-6439

x-mas dress

Söt enkel klänning i rött. Skulle passa i ett julfirande med svarta heltäckande strumpor och några armband. Fin utan att bli för söt. Jag gillar det!
18534-6438
bilder shopbop.com

AMAs

Natten till idag gick American Music Awards av stapeln och det var många som gick på röda mattan. MIn favorit var söta Vanessa. Hennes korta guldskimrande klänning var alldeles lagom utan att bli tacky. Jättefint! Hennes skor var också snygga, är svag för skor med band/rep som snurras runt ankeln a la ballerina. Klicka här för att höra snyggt arr av Rhiannas Umbrella som går över i duet med NeYo (eller vad han heter). Riktigt bra!
18534-6437

stålis

Ojoj, vilken pärs! Pratade i telefon och tittar upp emot taket i hallen, vad ser jag... Jo en enorm spindel! Alltså jag överdriver inte, den var jättestor. Lade snabbt på och ringde pappa för lite hjälp. Tack vare lite insektspray och en mopp så tog jag död på den. Det kommer nog regna i två veckor med tanke på den storleken, men det är det värt! Min kompis är miljövän och tyckte att jag skulle ha kvar den som husdjur. Tror inte det. Får se hur jag ska kunna somna nu, men jag klarade mig bra mycket bättre än förra gången. Då storgrät jag så pappa fick komma och ta hand om den. Då gick jag även omkring i gummistövlar inne några dagar efteråt... Lite äldre, lite mer stålkvinna!

nylon

De där systrarna kan konsten att pryda ett omslag. Den här gången är det Mary-Kates tur att synas på Nylon. Schysst bild, ska bli kul att se bilderna inne i tidningen sedan också!
18534-6436

metallic

18534-6435








Asos har fått in en hel del festlgia plagg nu inför jul och nyår. Det finns både snyggt och mindre snyggt att välja mellan. Den här klänningen tycker jag hör till den första kategorin! Ursöt modell med lite puff nertill. Detaljerna är fina och rolig färg. Summan är helt enkelt en väldigt fin klänning som skulle passa perfekt till en nyårsfest!







bild asos.com

inte alltid som man tänkt

Igår skrev jag en planering för veckan, är nog lite påverkad av projektledningskursen! Det trista är bara att den föll redan första dagen. Egentligen skulle jag gått på ljusbehandling före deras lunch, men det hann jag inte. Låg nämligen och vred mig så att jag aldrig somnade och då var det supersvårt att komma upp imorse! Snart är jag på väg ut ur dörren iallafall. Blir lite tuffare med tiderna, men jag ska nog hinna någorlunda.
Måndag alltså. Jag är inte så energifylld som jag borde vara. Ska försöka vända på det!


kappa

18534-6432







Det vore inte svårt att finna en massa snygga kappor den här säsongen, jag tjatar jag vet! Kolla in den här djupt röda fårn TopShop. Ursnygg! Lite korta ärmar, bara att kompletter med ett par extra långa svarta handskar. Midjan markeras snyggt och det är fint fall. Snygg alla gånger!






bild topshop.com

glögg

Jepp, nu sitter jag här i soffan med tända ljus och en mugg med glögg bredvid mig. Ikväll är det dags att ta ett litet steg närmare julen. Mys! Jag har ju fortfarande en julstjärna i köksfönstret, pinsamt nog, men den är genomskinlig och syns inte utifrån... Mamma påminde mig om att jag har en ny julstjärna som väntar, en som står på en fot. Nice! Ska försöka pynta lite mer i år än förra året. Då mådde jag inte särskilt bra så det kändes oviktigt faktiskt. Måste bara göra en rejäl städning hemma bara... Skulle behöva en städfirma som går igenom allt. Börja från scratch liksom, som när jag flyttade in. Jaja, snart läggdags!

fair trade

MIljövänliga och rättvisemärkta produkter och plagg blir allt vanligare. Sedan jag var på ett föredrag som handlade om bland annat miljön och rättvisemärkt så har jag faktiskt tänkt mycket mer på det än jag gjorde innan föredraget. Trist att en hel del produkter fortfarande är dyrare, men små steg är bättre än inga alls. Tycker jag åtminstone.

H&M har organiska kläder och nu såg jag att TopShop har rättvisemärkt och återvinningsbara saker. Väskorna i olika modeller och färger är återvunna ur matpåsar från Kambodja,det står följande vid varorna på hemsidan: Shopper made from recycled food bags in Cambodia. Okej, kanske inte de allra snyggaste, men att använda dem till lunchlådan, att handla eller till gymmet, de funkar de absolut som! Jag föredrar själv "påsmodellen".
Den här tröjan är Fair Trade-märkt. Väldigt söt, jag är ju ganska svag för det stickade mönstret runt hela ringningen!
18534-6433
bilder topshop.com

ljuvligt söt

Carrie Underwood har vunnit amerikanska Idol och verkar fortfarande framgångsrik. Vet inte varför, men jag har fått för mig att de lyckas bättre i tex USA än Idolerna här i Sverige. Hon bar en fantastiskt ljuvlig rosa klänning på premiären av Enchanted, Patrick "McDreamy" Dempseys senaste film. Carrie har tydligen gjort en låt i soundtracket till filmen. Jag blev alldeles kär i den här klänningen! Underbart söt.

18534-6429


Här är musikvideon förresten.

blake

Blake Lively verkar vara Gossip Girls Mischa Barton i OC. Det vill säga den som får mer press än de andra. Av alla tidningsbilder och annat som jag sett på gänget ur Gossip Girl så verkar Blake vara mest populär.  Här är hon i holliday (jul-nyår) inslag i InStyle.
18534-6428

dressad

Rachel såg väldigt dressad ut på något slags charity-event. VÄldigt snyggt att hon bar mörkt röda skor till sin svarta klänning. Sånt där enkelt knep som jag gillar för att piffa till med små medel.
18534-6422

konstig klack

Kolla in de här skorna! Klacken sitter på fel sida. Mycket märkligt! Designern är Marc Jacobs tydligen. Jag gillar dem inte. Vad tycker du?
18534-6421

sött

Kristen Bell pyntade sin tofs med en blomma. Ett enkelt men effektivt sätt att göra en vanlig tofs lite roligare eller bara söt! Själv är jag väldigt nöjd med min klippning. Lite lugg var precis vad mitt glåmiga ansikte behövde :)
18534-6420

japansk

Cool Beyonce på omslaget av Harpers Bazaar, den japanska varianten!
18534-6419

vilodag

Idag tänker jag bara ta det lugnt. Trots att jag borde vara trött på det efter en lång sjukperiod så är jag så slut idag att inget annat kan orkas med. Möjligtvis fila på lite projektledning i soffan, men annars ska jag vara lugn. Började dagen med sötaste 14-månaders killen som fick sitta på min mage. Armarna är nu lite sega efter en hel del bärande, men tänk vad stark jag blir! Nåväl, nu har han åkt hem till sig igen och nu finns det tid att vila. Pensionärsvarning jag vet, men jag har ju som sagt varit sjuk länge och det är ganska jobbigt att gå från 10 till 100 på en gång!

solig dag

Lördag idag och solen skiner. Mycket varmare än i början av veckan. Dagen började då Filip vaknade. Efter dte halv sov jag bara vilket innebär att jag är ganska trött. Dessutom har vi varit på promenad nu, så medan Filip tar en nap, så är även faster sugen på en liten nap... Får bli lite senare.
Vill hälla i mig dunderhonung eller något så jag får massa kraft och energi. Men Filips skratt, pussar och kramar hjälper till ganska bra!

victoria secret

Ingen har väl missat att Victoria Secret Fashion Show gick av stapeln igår i LA?! Spice Girls uppträdde med gammalt och nytt, Seal och Heidi gjorde även en duett ihop. Ska bli kul att se det, hoppas TV3 visar även i år!?! Sist var det grymt bra med Justin, nice!
18534-6418

med mode

Hittade just en ny blogg som jag gillar! Här kan man själv spana.
Tycker många sk modebloggar som är populära har tappat mycket den senaste tiden. Modet har försvunnit nästan helt och inläggen är allt mer sporadiska. Kul med lite nytt alltså!

natalie

Omslaget var inte så himla fantastiskt men bilderna inne i tidningen var fina. Vet inte varför men bilder på cyklar tycker jag är så himla snygga! Finns en bild på Chloe Sevigny som jag diggar mycket. Natalie är en sån där människa att avundas, smart, söt och ambitiös!
18534-6417

hayden

Söta Hayden är inte så himla gammal, 18 kanske, men rör sig vant på röda mattan i fina klänningar och grejer. Att dessutom krama på Milo Ventimiglia, även om det bara är vänskapskramar, är ju inte heller dumt! Här ser hon först ursnygg ut i trenchcoat och sedan lika fin i tight svart kjol och vit axelbandslös topp.
18534-6411

girls

Ytterligare bra avsnitt av Gossip Girl. Fast, jag?! Nej då :) En veckas uppehåll, igen, innan det kommer nytt. SKönt att veta ändå för annars hade jag blivit smått irriterad när jag inte hittade det nya nästa vecka... Drama, drama, drama!
18534-6410

lovely

Visst var Rachel fin i sin klänning på premiär i New York! Så fint med det blå som bryter av, ingen dum inspiration till studentklänning om man vågar gå lite utanför det hel-vita. Känns dock väldigt avlägset med vitt nu när det är mitten av november..
18534-6409

glada toner

Jag blir glad av den här låten! Och glad ska man vara när det är fredag och jag äntligen mår som Emma och inte som sjuklingen.

fredag!

Fredag idag. Humöret är högre än det var igår! Har varit en sväng på stan, köpte en present till en kompis. Det blev en t-shirt från Zara. Svart med lite zebrarandiga bokstäver i grå/silver med texten Have you ever..? Tyckte den var lite kul, min kompis brukar gilla roliga t-shits.
Utöver det har jag varit på ljusbehandling och hos frisören. Blev inte jättestor förändring men det känns skönt! Snart kommer min bror och brorson och då blir det mysbus!

lite off

Usch känner mig jätteoff idag. HUmöret sjunker ju senare dagen blir... Not good. Imorgon är det fredag! Då ska jag gå till frisören och bli lite tillfixad i håret. Eftermiddagen/kvällen kommer även min bror och brorson. Då blir det lek och bus på hög nivå. Jag har inte träffat Filip på snart två veckor och de känns jättelänge! Imorgon blir mys.

blah

Torsdag idag och allt känns ganska blah. Jag är allt mer mig själv men är hemma även idag. Så trött som jag blev på en liten grej igår så funkar det helt enkelt inte att jobba. Idag har varit ganska grått och trist. Jag ställde klockan på nio. Sedan vaknade jag halv tolv. Oups! Sov inte tllräckligt igår så jag intalar mig att det var kroppen som behövde den där sömnen!

stilen

Jessica Alba besökte TRL och spelade Operation med Alicia Keyes. Ett spel som jag endast vet om från amerikanska serier som jag sett, dvs aldrig sett irl. Jessicas stil är riktigt snygg. Casual snygg skulle uttrycka den. Kjolen är lite snyggare modell och matchas med en t-shirt för att göra det mer casual. Hennes armband piffar till det och hela looken är snygg helt enkelt!
18534-6402

wishes

När saker känns grått och trist får man försöka vända det och tänka positivt. Snart är december här med julshopping, ljus, glögg, julmust, julbord och julfester. Jag har försökt att redan nu fundera över vad jag ska köpa till mina nära och kära. Mest fokus ligger än så länge på Filip. Mina föräldrar och brorsan är inte heller helt lätta, jag vill hitta riktigt bra grejer i år! Sedan kan man även börja fila på sin egen önskelista. Jag har lite tankar, men för den som saknar inspiration kan man kolla in shopbops wishlist. Det är väldigt fint och inspirerande, men knappast saker som kommer finnas på min önskelista.
18534-6400

looks

Hade de här två bilderna i min folder upptäckte jag. De är från amerikanska Elles hemsida med streetstyle under modeveckorna. Tjejen till vänster har sin stil i sin enkelhet och det gillar jag! Hon till höger lyser upp med orange härlig klänning, spana även in hennes hårband i påfågelstil.
image6395
bilder elle.com

sparkle

18534-6394









Söta blingade ballerinas kan verkligen lysa upp en outfit. De här kommer från MiuMiu och kanske inte passar förrän i vår, men de kan ju bäras som inneskor innan dess. Oj, låter som jag brukar använda det, men på julafton kanske!



bild mytheresa.com

mörk choklad

Att äta mörk choklad ligger i tiden. Det anses väl inne för att använda ett fånigt ord. Jag har inte gillat choklad mörkare än Marabous mjölkchoklad tidigare men nu har jag ändrat uppfattning. På ett event jag var i september så fick man en goodiebag som innehöll en mörkchoklad-kaka. Den var riktigt god och nu har jag även testat Marabous 70% vilken också var god! Att det dessuom inte är helt onyttigt att äta mörk choklad, fast den kanske ska vara starkare förresten, gör inte det hela sämre. Mums!
18534-6393
bild via google.se

a lot

Kate syns inte så jätteofta på mingel, men här fotades hon på ett event som hedrade Clive Davis. Jag tycker hon ser väldigt söt och cool ut, men vilken mix! Mönstrad klänning, annat mönster på sjalen, nitar och grejer. Mismatch är svårt att få till, men jag diggar Kates look. Fast jag skulle nog inte bära det själv...
18534-6391

flashy

18534-6390




Av någon anledning har jag vid något tillfälle skrivit upp mig på att få nyhetsbrev från Seophora, kollar bara ibland och just idag gjorde jag det. Lösögonfransar har länge fascinerat mig, speciellt som jag sett på sistone med några utmärkande i ögonkanten. Kolla in det här. Väldigt coolt, fast kanske inget man har en vanlig dag i Götet.... Nåja, drömma går!


done

Nu har jag gjort skol-uppgifterna. Inte särskilt svåra, men när huvudet inte är med så blir det lät lite snurrigt. Fast det är ganska skönt att ha kommit igång faktiskt.

mitt i veckan

Onsdag då. Sitter hemma och ska försöka få in lite uppgifter i ett excel-dokument. Huvudet känns lite mer med, men så fort jag är ute så kommer det och jag blir i min egen värld och trött. Nåja, ska inte klaga så mycket..
Sol och klart även idag, men ruskigt kallt! Usch, kan det inte bli några fler grader igen? Det är skillnad på 0-gradigt och plus fem. 

nightie

Godnatt. Ytterligare en icke-frisk dag, men imorgon är en annan dag! Den här låten hörde jag på radio förut, inte alls dum. Gillar att han har lite mindre pojkig look i videon också. Nej, godnatt var det!

beauty

Åh vad fräsch hon ser ut här, Reese Witherspoon. Mycket snyggt omslag.
18534-6389

patchwork

I somras var det en hel del snack om patchwork-väskor, kändes som det dog ut lite. Den här snygga saken kan man hitta hos Asos, finns även i Tan, men den var inte alls lika snygg. Axelrem+handrem=snyggt och praktiskt!
18534-6384

bild asos.com

wednesday means gossip

18534-6388





Imorgon kommer nytt Gossip Girl avsnitt. Kul! Har även hört att kanal5 köpt in serien, men de börjar visst inte visa förrän till våren.. Lite trist, men bättre än inget! Gossip Girl har ganska många avsnitt klara tydligen, så de kan klara sig ett tag till om strejken i USA fortsätter. Hoppas den är löst så alla roliga serier fortsätter komma med nytt.











ashlee

Ashlee är på omslaget av CosmoGirl. Att hon opererat sig är väl ingen tvekan om, men jämför omslaget och bilden från festen, visst ser hon annorlunda ut? Eller är det bara annan sminkning som stökar till det? Vem vet...
18534-638618534-6385

spice girls+tesco

Jag tycker den här var lite kul. Fast med mer betoning på lite än kul. Minns när jag och en kompis var i London och bodde i mina föräldrars kompis lägenhet. Han pratade om Tesco så att vi (eller åtminstone jag) uppfattade det som en plats, inte en butikskedja. Kände mig lite snopen när jag förstod grejen.

little bows

Stora blingiga örhängen är inte min grej, men mindre och söta är mer jag. De här söta små rosett-örhängena kommer från Ginette-NY. Väldigt fina och väcker lite ha-begär!
18534-6382
bild shopbop.com

lauren

Senaste The Hills-avsnittet höll samma vanliga nivå. Fattar verkligen inte vad Audrina ser i den där JustinBobby-typen. Han framställs inte direkt som drömprinsen, i mitt tycke. Jag menar, helt ointresserad av det hon säger och rapar i tid och otid, sånt hade jag dissat med en gång. Lite vanlig hyfs kan man väl kräva?!
18534-6383
bild people.com

keri

Keri är filmaktuell och syns lite här och där, som sig brukligt inför premiär. Visserligen har Keri lite trist klädstil, men hon är så söt att dte väger upp. Klänningen hon bär på Paige Six ser ursnygg ut. Övriga bilder är från TRL hos MTV i New York.
18534-6381

söt

Söta Hayden i helsvart på något LA-event. Hayden var i Japan och protesterade mot delfin-jakt (eller liknande), något som blivit väldigt omskrivet. Inte så konstigt kanske, hon är ju inte särskilt gammal och känd skådis dessutom.. Nu, tillbaka till Betty.
18534-6380

pretty

18534-6379







Gillar den här klänningen, fast säsingsmässigt hade den nog passat bättre i en annan färg, gärna midnattsblått! Tror det var dne här klänningen
Audrina bar på Motorolas party förra veckan. Ganska likt i allafall!











kalender

Den tiden på året igen, köpa ny kalender! And I like it. Köper sedan cirka tio år tillbaka kalender från Ordning och Reda och efter lite funderande så har jag bestämt att det här året inte är annorlunda. Frågan är ju bara vilken typ av kalender, vilken färg och vilken storlek. Storlek är klart egentligen, det blir en A5 (om det är halv a4) och det ska inte bli en svart för det har jag haft i år. Det vore lite kul att ha en färg som sticker ut, som en orange. Rosa är jag men såg bara mes-rosa och det vill jag inte ha. Tror det blir någon med spiral, kanske en sådan där jag kan sätta ett kort ed i en plastficka som blir framsidan. Vet inte men snart måste jag bestämma mig innan de tar slut!
18534-6378
bild ordning-reda.com

aptrist

This sucks. Hemma imorgon också, det här funkar inte. Fick iallafall sjukintyg för veckan ut. Nu hoppas jag på torsdag! Gah! Tips, få INTE bihåleinflammation. Hur man nu kan undvika det... Fast jag har lärt mig att risken ökar om man är gravid eftersom slemhinnorna är extra känsliga då. Inget som har något med mig att göra, mina slemhinnor är känsliga ändå.
Flumflum... Tycker synd om mig själv.


chanel-bike

Hos Modefeber läste jag att Chanel ska göra några cyklar som kommer säljas i samband med s/s-08. Cool, vem skulle itne vilja cykla runt på stadens gator med en sådan cykel? Fast det är klart, man kan ju knappast ställa den på gatan om man ska in någonstans... Priset, nätta 78000kr, cirka.
18534-6377
bild mode.feber.se

kall dag

Väldigt kall tisdag. Ska bege mig utanför huset idag. Hoppas det går bättre än sist jag försökte mig på det. Känns bättre idag, men är väldigt trött, redan... Inte bra. Så himla kallt ute, dessutom kom det pyttelite snö från himlen, men som tur är lade den sig inte! Vill INTE ha vinter redan. Det kommer säkert, men så länge vill jag ha det så varmt som möjligt! Off we go.

bedtime

Dags att sova. Jag är väldigt trött, men ändå kommer jag inte i säng tidigare... Knasigt. Imorgon ställer jag klockan, måste vända tillbaka dygnet. Lätt att säga.... Avslutar även idag med en video. Så grymt bra låt, sorglig och fin.

you

Ursnyggt omslag för tidningen You med Rhianna
18534-6376

in Chuck

Amerikanska serien Chuck får gästspel av Rachel Bilson som Lou. Serien säger mig inget, mer än att det vore kul att se henne spela där. Kollade på en sneak peak och hon kändes väldigt Seth Cohen... Väldigt mysig tröjklänning med luva och fickor!
18534-6375

iceskating

WhoWhatWear skriver om Ice Skating Skirts och visst är det fint! Jag skulle nog använda kort vippig kjol, men hey.. Fint och snyggt, passar till mycket och går att kl snyggt eller mer vardagligt. Perfekt plagg med andra ord. Jag gillar både Molly och Ashleys lookar!
18534-6374

bild whowhatwear.com

lite vel

Åh varför blir det alltid två saker på samma dag och så kan man inte välja... Till helgen är det så för mig. Å ena sidan är det en kompis som jag försöker återknyta bekantskapen med som ska ha fest, där jag inte känner någon och jag tror det blir ganska parigt. Å andra sidan ska en kompis, som fyllt år, ha fest med antagligen utgång och då kommer folk jag känner och det kan bli kul, brukar det bli beroende på mitt humör... När jag bara luftade saken för mina föräldrar, av någon anledning, så tyckte de bägge på alternativ ett.
Jag är väldigt sugen på att gå ut och shakea och därför känns det andra som ett bra alternativ plus att jag vet att det blir kul. Men å andra sidan kanske jag förstör återknytande-möjligheten med den första om jag inte går dit. Gah!

toppigt

Holliday-inspiration finns att spana hos TopShop. Blandat med stilar, men alltid snygga detaljer som ger det lilla extra som är precis vad jag gillar med TopShop. Kjolen i skinn (?) är i vippig modell till skillnad från de tighta vi mest sett hittills. Kul! Den lilla plajettbeströdda väskan/portmonnän är kul och skulle vara perfekt att ha till höstens och vinterns party.
18534-637318534-6372
bilder topshop.com

klipp

Nu har jag bokat klipptid, behöver saker att se fram emot nu när jag varit sjuk så länge. Frågan är ju bara hur klippet ska bli. Längden vill jag inte ta för mycket på, det jag funderar över är någon slags lugg. Absolut ingen slags hellugg, det är inte min grej! Men kanske lite som ramar in ansiktet nu på vintern när man är blek och glåmig. Kristen Bell ha fin sned lugg, men lite kort och tjock kanske. Det här eller det här känns fortfarande aktuellt faktiskt. Främst det sistnämnda eftersom det är lite kortare som man kan fixa till men inte så markant att det tar över....
18534-6371

the perfect couple

Hade fått det här i mailen och lite träffande kändes det eftersom jag senast igår efterfrågade tips om bröllopspresent! The Perfect Couple, består av Bridella och Mr Right och kan köpas på Voodolls.se eller Designtorget för 159kr i ett set.
18534-6370

Bridella är tidernas vackraste brud. Hon är intelligent och generös. Även om hennes humor är långt mer sofistikerad än hennes mans så skrattar hon gärna åt hans skämt. Hon kan pyssla om honom när han har 37,5 graders feber och tycker synd om sig själv.

Bridella har visst överseende med att hennes man refererar till Zlatan som om han vore en familjemedlem. Hon kan även tänka sig att sanktionera en och annan helkväll med polarna.
                                        

Mr Right är den perfekta äkta maken. Han avgudar sin fru och tar varje tillfälle i akt att visa det.

Mr Right är ärlig, omtänksam, humoristisk, vältränad, romantisk och en fantasifull älskare. Han är en fantastisk kock och tar gärna hand om disken också. Mr Right skulle aldrig drömma om att sitta och pilla sig i naveln och rapa framför TV:n. Han snarkar inte och är alltid noga med att fälla ner toasitsen.

en kvartett

Fyra urfina kappor från TopShop. Jag har sagt det förr, kappor skulle jag vilja ha massvis av olika varianter av. Den grå passar bra om man har klänning eller kjol på sig, den röda är en härlig färgklick i fin modell, den ljusa skulle bara var så himla fin på vintern och den svarta passar lite ruskigare väder.
18534-6369
bilder topshop.com

en sån morgon

Oj vilken snurrig morgon det blev. Först fick jag ställa klockan tidigt för att kunna ringa jobbet och säga att jag inte kunde jobba, idag heller. Väldigt skönt att de var förstående, så jobbigt annars. Jag är ju sjuk så det ä ju sant.
Sedan kliade det som attans på min lilla kropp att jag inte kunde sova. Tog en tablett och när den slog in somnade jag och sov, ett bra tag! Trots att det är sol känns det inte jättelockande att ta sig utanför dörren idag, minus 5 grader på morgonen! Usch.

lite låg

Känner mig lite låg. Imorgon när jag vaknar har jag varit sjuk i mer än två veckor... Det känns skit. Jag är helt efter i tiden... och skolan! Måste säga att jag är enormt tacksam för min partner i arbetet på kvällskursen, jag har fått skjuta på vår pluggträff ett par gånger nu. Nej, nu ska jag kolla lite till på tv, äta wienerbröd och sedan försöka komma i säng i tid. Kanske kan se något Gossip Girl-avsnitt i sängen, mysigt, trevligt och skönt att bli trött till.
Den här låten gillar jag. Godnatt bloggen!
 

wunderbar

18534-6368





Helt underbar grön klänning från Zac Posen. Härlig modell och roligt med annan färg än svart!










bild netaporter.com

piffa till

En vanlig poloklänning kan enkelt piffas till med lite mini-nitar. Kolla in Leightons snygga klänning! (Hon som spelar Blair i Gossip Girl)
18534-6367

söndagsmys

Om jag inte hade varit sjuk i två veckor hade jag kanske uppskattat en mys-söndag, som det är nu gör jag det inte på samma sätt. Efter en kort promenad är jag nu alldeles slut och ligger på soffan. Detta vore nice att ha på sig idag, kofta fårn Stella McCartney, mysbyxor ala Juicy Couture och ursöt ballerina-tofflor från Asos. (Endast 86,28 kr!)
18534-6366
bilder asos.com och netaporter.com

Hjälp!

Bröllopet jag ska på närmar sig med stormsteg och jag vet verkligen inte vad jag ska köpa i bröllopspresent! Jag har ju begränsat med pengar och tyvärr ingen att köpa tillsammans med, jag vet också att min kompis är ganska kräsen. Dessutom ska det ju passa paret, inte bara min kompis. Gah! Mottager med största tacksamhet alla sorters tips! Om det så är hemsidor med förslag så give me, please :)
18534-6365
bild via google.se

kind of bling

18534-6364


Platta skor med lite blingande stenar som dekoration har jag länge gillat. Har dock inte hittat några som fallit mig helt i smaken. TopShop har några, men de har varit sådär.. Dessa kanske inte ser så bekväma ut, men utseendemässigt verkar de bra! Kommer från H&M och kostar nog runt 200, har jag för mig. Finns i svart också.




bild hm.com

fine

Helsvart med gula skor var ganska effektfullt på blivande mamman Nicole. Hennes sjal ger också lite lyft från det svarta, I like. (Sorry, klippte bort Joel...)
18534-6363

blazer

Så snygg stil! Fotad av The Sartorialist, såklart. Gillar looken med tight kjol och blazer samt rutig skjorta. Nice!
18534-6362

what a top

Anna Sui har gjort den här söta, svarta toppen! Perfekt party topp som funkar till jeans, snygga byxor eller kjol, helst tight sådan. Vad perfekt att ha en sådan topp att matcha till festerna i vinter. Snart är det julfester och annat då det behövs ltie piffigt. Jag känner att mina snygga toppar har fått användas ltie väl mycket, men det är svårt att hitta något som är fint och rätt stil..
18534-6361
bild netaporter.com

hit eller shit

18534-6360
Jag gillar stickat, nu i höst har jag diggat mycket stickat som är långt, utan/kort ärm, lite stor modell etc. Fast så såg jag den här bilden på Katherine Heigl och blir lite osäker.. Är det så snyggt som jag intalat mig? Det kanske är ett sånt där plagg som är snyggt i teorin men i praktiken inte så mycket... Vad tycker ni, hit eller shit?

koftan

18534-6359










Vilken snygg look! Kanske mer vår än höst/vinter men vad gör det. Den grå koftans detaljer är så fina, modellen är ursöt och jag gillar den helt klart! Enda saken är väl att ärmen inte är hellång, men hey ibland får man offra något.. Märket är Juicy Couture.





så var det söndag

Mindre tät i näsan. Trött. Frustrerad. Ganska seg. Lite låg.
That's how I feel today.

time for bed

Nej nu sitter jag är och är jättetrött, varför inte bara gå och lägga mig då? En enkel fråga och nu blir det ett enkelt svar. Först lite yoghurt, äter dubbel pencillin-dos, då behövs lite god bakterikultur! Jag gillar Alicia Keyes, hennes senaste singel är riktigt skön. Check it out!

mer nytt hos H&M

Kollade in på H&M igen och jag gillar det som de har fått in! Skärpet kostar endast 40 spänn och kan lätta göra underverk för en klädsel. Det svarta kan man bära till svart för att ge lite glitter-känsla. Eller ta det ceriserosa för att piffa till det hela med en accentfärg. Möjligheterna är många! Den lila kjolen är väldigt snygg i färg och modell, frågan är väl helt enkelt hur lång den är...
18534-635718534-6358
bilder hm.com

schysst

Blake Lively från Gossip Girls är schysst klädd i stuprör, en lite over-size rundhalsad tröja och heels. På axeln har hon en Stella McCartney väska med det stickade mönster som även fanns på en tröja och i halsduk. Jag föredrar nog halsduken framför väskan!
18534-6356

färgstark

18534-6355










Färg är alltid trevligt. Den här klänningen får mig att längta efter bara ben igen, men som med många andra klänningar kan man säkert "hösta" till den med strumbyxor och kofta. Fast det är klart, vissa klänningar hör hemma vid sommar eller höst-säsongen! Inte både och...








dogeared

Jag gillar när smycken kommer med en liten text eller mening. Då blir det alltid lite roligare. Här är två exempel 
som kommer från Dogeared. Fina att bära, söta att ge bort och kul att få!

Some wear their hearts of their sleeve. Now you can wear your words on your wrist. In the car, in the office, at the kitchen sink, now you can look down and see a powerful and feminine reminder of your own fearlessness.

This gift is ready to bring love and a little magic into the life of the wearer... simply make a wish when you put on the necklace, and when the necklace wears off, your wish is ready to come true!

bilder dogeared.com

moto

Motorola hade party och det bjöds på olika stilar. Ljus med en bar axel på The hills-Audrina, Molly Sims i svart klänning, för mig okänd tjej i söt fransig klänning och Brittany i rockig stil. Gillar Brittanys rock-stil trots att det är långt fårn min egen stil. Skönt med en stilmix!
18534-6352

lovely

Tydligen var det någon slags klubb som öppnade i huvudstaden igår. Jag bor på Sveriges framsida, så jag är inte direkt intresserad, däremot är det kul att kolla på vimmelbilder ibland. Elin Klings klänning var fantastiskt fin! En riktig drömklänning från Betsey Johnson. Daphnes klänning var också väldigt fin!
18534-6350
bilder stureplan.se

satan i gatan

Upp som en sol och ner som en pannkaka.
Om jag hoppades ha kraft nog för att pallra mig utanför hemmets vrå så slogs det i spillror idag. Galet trött! Körde till och med omvägar bara för att slippa hamna i korsningar med spårvagnar och massa bilar ex Korsvägen. Sånt där brukar aldrig störa mig annars, fattar inte riktigt hypen kring att Korsvägen är så svårt att klara.
Imorgon måste jag må hur bra som helst för att palla jobb på måndag. Åhh...
image6349

Tänkte köpa en kofta i julklapp till min brorson. Han skulle bli så söt i den med jeans till och tröja under.

all kraft

Sitter här och samlar kraft. Idag måste jag lämna tillbaka en bok på biblioteket, den skulle lämnats förra veckan men jag fick "krav"brev i tisdags eller onsdags. Blir väl ett bra test för att se hur jag mår utanför hemmet. Men jag drar mig lite... Med tablett i kroppen ska det nog gå, hoppas jag! Idag smittar jag inte iallafall! Tack vare pencillinet.
18534-6348

bild people.com

svart stövel

18534-6347






Svarta stövlar skulle man kunna har massor av. Ett par platta till vardags, ett par vardags med klack, och motsvarande två par fast lite roligare till party. De här är ursnygga och kommer från Sergio Rossi.





resort

Shopbop har fått in lite resort-kollektioner och det ger sommarkänslor... Attans, det får ju inte börja än! Först är det jul. Sedan kommer sommarlängtan på allvar. Den här klänningen gillar jag, men den funkar nu också, med strumpbyxor och kofta vill säga.
18534-6346

i Lula

Det är inte bara i Elle som man kan hitta Keira Knightley, tidningen Lula har också intervju samt bilder med henne. Flera väldigt snygga bilder tycker jag. Hon är oftast sötast på det här viset eller på paparazzibilder, på röda mattan är hon lite för mycket oftast.
18534-6345

lördag

Seg. Mår inte så bra som jag vill göra. Sol. Kallt (tror jag). Trött på att vara sjuk!
image6339


(nästan) åtta

Klockan är nästan åtta och Idol börjar strax i fyran. Förra veckan såg jag det inte och det gjorde mig inget, idag blir det kanske lite zappande... Får se. Känner mig så uttråkad. Kanske ser en film istället.
Klockan nio tänker jag se Isprinsessan iallafall för första avsnittet var ganska bra! Dags att flytta fokus från datorn till tv:n.
Hoppas ni har en ljuvligt trevlig kväll framför er!

armband

Fint stelt armband från Giles & Brother. Jag gillar både modellen och stenarnas färg.
18534-6338
bilder shopbop.com

fina nyheter

Eftersom många bloggar skrivit om nyheter hos H&Ms webshop så var jag tvungen att kolla in där. Tröjan med paljett-rosett på var ursöt! Lagom söt och fin, den vill jag absolut ha. Någon som vet om den finns i butik? Skorna var lite coola, inget jag skulle köpa men snygga trots allt. Diademet var ruskigt snyggt. Tänk att ha det på nyår eller så, då krävs inte så mycket mer av frisyren utan diademet gör jobbet. Schysst! Samma där, någon som vet om det finns i butik?
18534-633718534-633618534-6335
bilder hm.com

quote

Igår kollade jag på en hel del Gossip Girl. Då fastnade ett citat som jag tyckte var lite kul. Blair(den mörkhåriga) sade:
I never say never, but... for you I'll make an exception!

image6334

dresses...

Två donnor i fina klänningar.. Eller? Njae, jag har svårt för kombination rosa och rött så Evas klänning är sådär i mina ögon. Kerrys däremot är urfin! Jag älskar blått, speciellt i den nyansen och gärna i silke för det blir så snygg lyster!
18534-6333

headlines

Via Veckorevyn har jag nu Spice Girls nya singel på datorn. Väldigt schysst! Den är mysig och bra, I like.

fredag

Sov länge. Mår lite bättre. Trött. Nyduschad. Film. Soffan.

Kort och koncist.

tröttast

Jag är så sjukt trött på att ha ont, vara trött och inte orka. Imorgon måste jag må bättre annars blir jag galen!

Kollade på Will Traveler på femman förut. Mycket bra serie trots att jag brukar bli enormt stressad av sådana där katt-och-råtta serier. Det finns en anledning till att jag inte pallade att kolla på Prison Break.

Imorgon är det nya tag. Well, jag har helgen på mig. Sov gott!


casual A

Ashley fotades på New Yorks gator i ovanligt casual stil. Trots hennes sneakers och träningsbyxor (? e.d.) ser on fräsch ut med stram tofs, solisar, skinnjacka och väldigt snygg rosa-grå-halsduk! Har jag sagt att jag börjar bli trött på att vara sjuk och inte klä mig i annat än mysbyxor och varma tröjor?!
18534-6332

a dress...

18534-6315








Den här klänningen gillar jag. Främst modellen, men mönstret funkar väl det också. Klänningen är sådan jag gillar, visar axlarna. Har provat liknande klänningar, tyvärr är de ofta så stora....








cerise

Sedan Lindsay lämnade Utah har hon mest synts i kjol och/eller tights. Här bär hon utställda jeans, väst och en härligt ceriserosa sjal! Snyggt med färgklick på det där viset.
18534-6331

Nicole

Nicole ser ursnygg ut i helsvart med röd Chanel-väska på axeln! Jag tycker inte skorna är någon hit men allt annat är fint. Från basker och väska till skinnjacka och tunika. Magen växer och växer på henne.
18534-6330

B vs S

I Gossip Girl kretsar storyn kring Blair(till vänster) och Serena(till höger). Storymässigt tycker jag Serena är den mest intressanta, Blair är så stel och överklassig medan Serena är gladare och öppnare. Stilmässigt däremot så föredrar jag oftast Blair med sina söta klänningar och gulliga stil, även om det går till överstyr ibland. Serena ska vara mer cool och det är inte alltid jag tycker det är snyggt då. Avsnittet jag såg igår, nummer 7, var bra, inte lika bra som de innan, men självklart bra underhållning!
18534-632918534-6328

stor o mysig

18534-6327





Veckorevyn har börjat med Streetstyle, ett kul inslag som jag gillar. Ibland riktigt snyggt, ibland inte alls i min smak. Kolla in den här tjejen och då tänker jag främst på en sak, halsduken! Underbart stor och mysig. I love. Enligt bildtexten ska den kunna hittas på Indiska. Jag som inte varit i närheten av stan på två veckor känner ett allt större behov. Fast oftast räcker det att bara komma ut och vara bland folk och inte känna mig så sunkig och sjuk.










fancy coat

Kolla in Carries (nej inte Den Carrie) kappa. Ursnygg sak med volanger framtill. Egentligen borde man ju ha en gå-borts-kappa, det vore lite kul! Fast som med mycket annat, budgeten behöver nog vara en annan i sådana fall!
18534-6326

bekräftat

Så har hon bekräftat sin graviditet. Egentligen var det väl ingen som tvivlade vid det här laget, men alltid trevligt då det kommer från rätt person. Titta bara på den här bilden, hur kan hon vara annat än just gravid? Vad kul för henne, har för mig att jag läst att hon länge velat ha barn...
image6325
bilde people.com

sovmorgon

Idag sov jag utan någon väckarklocka. Har inte fått så mycket sömn de två senaste nätterna pga febern. Idag tog jag igen det! Sov till halv tolv. Väldigt skönt och behövligt! Visserligen vaknade jag av fönsterputsarna en sväng, men jag somnade ganska raskt om.
Idag händer...inte mycket. Same old same old. Ute är det grått och höstigt. Så inte ens en önskan om att kunna gå ut finns.. Nu ska jag byta från pyamas till myskläder, vilken förändring :)

från en till en annan

Känns som att dagarna som sjuk spenderas i säng, soffa, vid datorn, soffa och säng. Over and over. Bitter jag, nej varför tror ni det?! Gah...
Jag har två extremer när jag mår som jag mår nu. Dels kan jag börja gråta för minsta lilla sak, som att jag inte kan dela min pencillintabletter då de är för stora för att svälja i min onda hals. Men jag kan också bli ganska kort och lindrar inte saker jag tänker. Har inget bra exempel där, men så är det iallafall.
Ikväll har jag kollat på Closer, Grey's och Studio 60. Underhållning, men that's it. Tycker alla serier har en dålig period, eller så hänger det helt enkelt på tittaren, i det här fallet jag.
Läggdags var det. Hoppas jag mår lite bättre imorgon, inte sämre iallafall för då blir jag jättedeppad.

Godnatt!

maybe

Tror jag har hittat min klänning till bröllopet jag ska på nu i november. Den måste fixas lite med bara så jag hoppas det går! Vore rena drömmen annars. Ursnygg färg, modellen är precis som jag önskat och priset är sanslöst bra. Men så vore det ju en grej... Mamma behöver fixa&trixa lite, men det ska gå, det tror vi båda två!

julfeeling

18534-6324



18534-6323

Har på flera bloggar läst om att de köpt julmust redan och nu fick jag bara ett sådant sug efter det! Märkligt, fram till för bara ett par år sedan så gillade jag inte julmust, men nu minsann. Glögg gillar jag också, men inte vinglögg utan den varianten man kan köpa på Ica. Gott värre. Nu har jag något ytterligare att se fram emot efter jag blivit frisk. Varken julmust eller glögg känns som goda smaker till en täppt näsa och ond/tjock hals. När jag orkar ska jag göra fruktsallad, det är bättre!


bilder via google.se

i Elle

Jag gillar ju att posta tidningsomslag och bilder, så här är några på Keira i amerikanska Elle. Brittiska Elle har Eva Longoria men det omslaget gillade jag inte alls, så det postar jag inte här.

18534-6322
On cell phones: "I hate them... It rings and then I realize that I don't want to talk to anyone. So I always press ignore... [After throwing her BlackBerry into the sea] I went, 'Oh, my God I want to be eco-friendly but I've chucked a BlackBerry into the sea... so I went diving into the water, which I hadn't actually been in, because there were meant to be barracudas or something, and I sort of fished around and couldn't find it anywhere."

On the word cute: "I hate cute, I've always hated cutesy. My mom used to ban the word cute. Absolutely banned."

On romantic comedies: "I'm a total romantic- I love romantic films. But I don't like being raped by sugar."


On becoming aware of her sexual powers: "Oh, my god. I don't think I'm aware of it now! No... I'm lying. I don't know why I said that. No, I'm not lying, actually. I'll just have an argument with myself!"


h&m+cavalli

Jag har inte kännt något behov av att köa för något av H&M's samarbeten och jag tycker likadant det här året som tidigare. Kläderna känns inte alls som min stil och framförallt har jag svårt för grejen att de är så överexponerade. En rolig grej vore om de kunde marknadsföra hälften och ha en hel del som blev lite som en överraskning!
Skulle det vara något som lockar mig så är det väl någon accessoar, kanske det här armbandet. Men det är inte värt något köande och helt ärligt tycker jag nog bara det är kul i en dag innan det hamnar bland allt annat krimskrams jag sällan (läs aldrig) använder.
18534-6319

puff

Kjolen är ordentligt puffad på Sarah Jessica. Upptill bär hon grått stickat och färgklicken ser ut att bestå av en färgglad, randig kuvertväska.
18534-6318

ugly betty

Appropå serier... Igår var verkligen spännande i både Ugly Betty och Desperate Houseviwes. Sånt tur att fortsättningen går redan nästa vecka! Visserligen är jag en känslomänniska men det är sällan jag blir tårögd för tv-serier, med två undantag. 1. i OC på slutet av säsong 1 när Marissa flyttar från sin pappa och Ryan åker till Teresa (Töntigt men sant). 2. i SATC då Carrie bryskt säger till mr Big att hålla sig borta innan hon åker till Paris. Även om han är som han är så hoppades jag alltid på dem (och så slutade ju serien, undrar nu hur filmen blir!!!)

Anyhow, igår var det så sorgligt på slutet av UB och pga att jag är sjuk så blev det lite tårar. Fånigt egentligen det är ju fiction, men ibland kan man inte kontrollera... Och när jag är sjuk gråter jag åt allt. Klassiskt exempel är när jag storgrät för att vi inte hade ketchup hemma, var väl 10-15år tror jag.
image6317

strejk

Kan inte låta bli att det låter lite kul, tills jag inser vilka effekterna är... I USA pågår just nu en strejk, en strejk av de som skriver tv-serier. Vet inte varför men det låter som ett skämt, att det kan vara något att strejka för?! Men men, i olika yrken måste man se till att ha drägliga arbetsförhållanden och rätt lön.
Serier som drabbas är bla Grey's Anatomy som inte spelar in något nytt under tiden strejken pågår. Cashmere Mafia kommer antaligen att skjutas fram och inte börja den 27 november som planen var. Allt pga den här strejken. Nåväl, är det någon gång man ska vara nöjd med att Sverige ligger lite efter så är det väl nu då.
image6316

fint

18534-6314







Söta Diane bär de hypade nitskorna från Burberry Prorsum. De är inte direkt min stil men jag tycker Diane bär upp dem väl till en ljust rosa klänning som hon i sin tur klär ner med en sjal runt halsen. Så enkla knep för att få rätt nivå på stilen.









at ACE

Här är några av deltagarna på ACE Awards. Jessica i dressad klänning, Lucy Liu i härligt svart med volanger i kjolen, Mandy Moore var lite väl diskret i svart tight långärmad sak. Heidi bar hellång kjol och mönstrad överdel, inte så spännande, men det funkade.
18534-6312

dubbelt upp

Idag på morgonen har jag hunnit med två läkarbesök. Ett bokat sedan en månad tillbaka och ett akut pga min sjukdom. Båda besöken gick bra. Eller ja, hur man nu ska se det. Första besöket innebär ljusbehandling igen, min hud verkat må bäst av det. Andra besökt genererade i dubbelkur av penicillin. Inte så kul kanske, men nu är jag fruktansvärt trött på att vara sjuk så nu ska jag bli frisk!
Ska äta ett rostat bröd och sedan ta första dosen. Egentligen fick man visst inte äta i samband med tabletten men jag vet sedan innan att jag mår väldigt illa om jag inte äter något.

Här är sol förresten, inte så fsligt kallt heller. Orkar tyvärr inte med en promenad, men lite ljusare blir allt när solen skiner.

en sån kombo

18534-6311






Beyonce är ute och rör sig, tror hon var i Tokyo på den här bilden. Nåväl, det är hennes klänning jag diggar. Att kombon brunt och rosa var så kul, trodde jag inte. Jag gillar hennes klänning riktigt mycket. Så fin så!









Bild people.com

V

Åh vilken soft stil på Vanessa. Skulle gärna få tag i hennes Marc by Marc Jacobs kofta och MiuMiu (eller vilket märke det nu är...) väska. Väldigt schysst stil med mössa baktill.
18534-6310

a little glitter

Juicy Couture har gjort den här tunikan med muddar i paljetter. Alldeles lagom med glitter i söt modell!
18534-6308
bilder shopbop.com

tolani

Peoples hemsida är kul, det är snygga bilder påkändisar. Dessutom har de rolgia bildteman ibland. Idag kollade jag in "I really love my ...". Jessica Albas sjal är riktigt snygg, härliga färger och fint mönster. Märket är Tolani, som är okänt för mig.
18534-6309
bild people.com

annorlunda skärning

En skinnjacka i lite annorlunda skärning från YaYa. Jag tycker nog att den här modellen gör sig bättre i stickade tröjor än som skinnjacka.

stort halsband

18534-6306
Stora halsband kan bli väldigt effektfullt, speciellt om det matchas till en enkel klänning! Jag tycker den här tjejens halsband var ganska coolt. Fast det måste vara till en enkel, diskret klänning/topp för rätt effekt.

kasst. på riktigt

Idag kan jag lova att ni inte vill byta med mig. Efter att ha varit jätteförkyld och dålig i en vecka, med ungefär en dag som jag kände mig bättre på, så är jag nu jättedålig! Har inte kunnat sova inatt pga feber. Snuvan är så tät så det finns inte och jag mår jättedåligt helt enkelt.
Sorry, men det är ingen idé att säga annat än hur det faktiskt är.

utklädnad

18534-6305



Jag har tidigare berättat att jag gärna vill gå på fest med masker. I övrigt är maskerad inget för mig, jag har aldrig gillat Halloween fester eller andra fester med maskeradtema. När jag var yngre hade jag lite utklädningssaker men det var liksom en älvkjol, en tunn genomskinlig cape och andra tjejiga icke särskilt avancerade utklädsningssaker. Något jag gärna skulle vilja fixa till är en 1920-tals look. Det hade varit riktigt coolt! Charleston modet alltså. Ska jag på maskerad med fritt tema får det nog bli det.








bilson

En av sakerna jag saknar med OC är Rachels karaktär Summer. Hon var en frisk fläkt och hade snygg stil. Rachel egna stil är också fin även om hon inte imponerar lika mycket privat som offentligt, just nu iallafall. PÅ den här bilden finns flera detaljer jag gillar dock. Solglasögonen, skinnjackan, Chanel-väskan och Missoni (?!) sjalen.
18534-6304

2*mys

En mysig klänning är nästan ett måste i garderoben, kravet är väl helt enkelt bara mysig samt snygg. Piece of cake!?! Kanske itne, men det finns att välja på. Stickade tröjor är min grej och jag har ju faktiskt inte hitta höstens stickade tröja... Kanske den bara "ramlar" över mig. Hoppas går ju!
18534-630318534-6302
bilder shopbop.com

it feels like crap

Åh, mår verkligen itne alls bra nu. Förkylningen har tagit ett återtag om min kropp.. HUr dumt är inte det?!
Funderar på om jag fått influensa eftersom jag nu har lite ont i kroppen, fast jag tror inte jag har tillräckligt mycket feber för det... Nåväl jobbigt är det!
Jag är så trött på personer som tar mycket plats men inte har någon förståelse för andra!
Imorgon ska jag fika med en kompis vilket ska bli riktigt trevligt. Var ett tag sedan, men mår jag såhär bör jag nog stanna hemma eftersom jag ska jobba resten av veckan och inte har tid eller råd att vara sjuk!

en sån nit


Kolla på den här tjejen söta stil som hon matchar med ett hårband som pryds av nitar. Så fint så. Hittar jag rätt accessoar tror jag faktiskt att även jag kan bära nitar!
18534-6301

julia

Jag gillar Julia Roberts, med två grymma filmer som Pretty Woman och Notting Hill kan hon göra massor med floppar utan att jag slutar digga henne. Här är hon på omslaget av Vanity Fair. Härligt ljust och enkelt.
18534-6300

lång dag

Väldigt lång dag idag, trevligt och intressant, men låång dag! Måste erkänna att när jag satt på ett föredrag höll jag på att somna och sånt gör jag aldrig annars. Till mitt försvar får jag säga att jag inte mår bra samt  att det var mörkt och varmt i lokalen. Nåväl idag har jag varit nära två partiledare, en vd för ett stort rullande företag och två personer som jobbar i eu-kommissionen. Kul att se det här eventet live eftersom jag hört så mycket om det tidigare! Jag är glad att jag var med.

purple purse

Kuvertväskor är så trevligt. De behöver inte vara diskreta eller trista, de kan piffa till en outfit och är ofta i bra priser. Här är fyra lila kuvertväskor från TopShop. Urfina! Bäst gillar jag den övre till vänster.
18534-6298
bilder topshop.com

keira+elle

Åh vilken snygg klänning Keira bär på omslaget av Elles decembernummer! Jättefint.
18534-6299

gg

Den här veckan är det dags för nytt Gossip Girl-avsnitt och det ska bli trevligt! Kolla in söta Leighton som spelar Blair. Här är hon på location i New York och spelar in skridsko-scener. Fint och sött!
18534-6287

okristligt tidigt

När klockan ringer då för sex på morgonen är det något galet! Så tidigt är min kropp inte gjord för att gå upp. TIll råga på allt så är min förkylning inte bättre. Den onda känslan jag hade i svljet stämde tyvärr... Hur kan förkylningen komma tillbaka igen efter en vecka? Jag har ju inte ens kännt mig frisk!?!
Frukostdags.

sovdags

18534-6297
Nu är det dags att sova! Imorgon ska jag vara på plats klockan sju. Ska jobba på ett event hela dagen. Det blir nog kul! Är jättetrött nu så det blir nog inga problem att somna. Hoppas verkligen bara att jag orkar med morgondagen. Att vara sjuk och inte bli riktigt frisk på en gång är verkligen frustrerande.

wimbledon

Filmen Wimbledon som gått på tv3 ikväll är söt. Jag gillar den och Kirstens stil i filmen. Hennes kavaj är devine och jag vill ha en likadan. En annan sak med den filmen är att jag blir så tennissugen. Jag har försökt börja spela tennis igen men det verkar ju jättesvårt att få plats på en kurs! De verkar vilja att man går en intensivkurs på typ fem heldagar först, vem har tid med det?! Någon som ställer upp på privatlektioner? :)
18534-6295

klart

Med blå himmel och sol kommer lite kallare morgnar och kvällar. Då är det käckt att ha med en snygg mössa som värmer och håller borta förkylningar (hint..). Den här snygga hittas hos TopShop. Jag gillar färgen väldigt mycket, stickningen är också riktigt snygg!
18534-6260
bild topshop.com

sarah michelle

Det är inte ofta Sarah Michelle Geller visar sig på röda mattan, men här är hon på visning av en film. Jag gillar hennes look väldigt mycket. Visst ser det ut som hon har dragit upp en kjol som hon bär som klänning? Tycker jag iallafall! Älskar volangerna och det fina fallet, ursnyggt. Halsbandet hade on klarat sig utan speciellt med tanke på hur rejält med armband hon har.
18534-629418534-6293

little twin

Ashley är i New York och har flera dagar visat sig i pälsar. Frågan många nu ställer är om de är äkta eller inte... Om de är det första lär hon göra sig många ovänner. Kolla in hennes breda silverarmband, det är lite coolt! 
18534-6291

så snyggt!

Kolla in de här snygga bilderna från Shopbops Lookbook.  Levande bilder med ursnygga matchningar. Mycket stickat med finare material, blir vrålsnyggt ju!
18534-628318534-628218534-628118534-6280
bilder shopbop.com

with a bow

H&M har olika varianter på hårband med rosetter på, kan vara riktigt fint på rätt person! På mig skulle det nog bara se barnsligt ut. Blair har en stor rosett i sitt hår, det känns nästan bättre. LIten rosett blir mest gulligt medan större ger effekt. Äh, vet inte hur jag menar men större är bättre!
18534-6286
bild hm.com

lovely

Hittade den här bilden någonstans, någons Cruise-collection var den till minns jag, men vilket märke har helt fallit bort. Fin bild iallafall! Stilen känns sådär schysst gammal, typ 60-tal kanske (?), och fotot vid havet är ju så fint. Jag älskar verkligen havet, året om!
18534-6284

piu piu

Idag är jag lite bättre. Har en annan kraft än tidigare, men känner mig så konstig bak i svaljet, nåväl det har vänt iallafall! Det är sol och blå himmel ute. Ljuvligt. Om en stund kommer Sveriges sötaste 14-månaders. Då blir det bus och mys. Det är verkligen skönt att känna sig bättre, att det har vänt!

Vad gör ni den här härliga söndag?

godnatt bloggen

Nej, nu ska jag ta och lägga mig. Jättetrött och det är min förkylnings fel! Vill verkligen få kraft och energi igen. Detta känns så tråkigt att hålla på med i längden... På måndag ska jag jobba och då måste jag vara frisk!

Godnatt bloggen, vi ses imorgon.
(Tänker på galenskaparnas "godnatt macken, vi ses imorgon"(på göteborgska) om ni minns...)

liknande

Den här Tibi-klänningen är väldigt lik den jag i början av veckan provade från Nümph. Funderar fortfarande lite på den eftersom modellen är precis min stil, fast den hade behövt vara mindre... Trist!
18534-6278

enkelt

Stuprör, flats och en färgglad topp, mer än så behövs inte alltid till en schysst vardaglig outfit.
18534-6277

choklad

En topp i lite annorlunda tappning med extra stora ärmar och knyt framtill finns i färgen choklad hos TopShop. Kan nog vara schysst till stuprör och heels! Lägg till  någon stor ring eller ett gäng armband och en kuvertväska så har du en perfekt lagom outfit.
18534-6276

smile

Lindsay ler och ser glad & fräsch ut. Den här gången kanske det faktiskt gått in i henne att hon behövde förändra sitt leverne... Nu ska jag försöka mig på att ta en promenad och köpa en tidning. Det är jag värd som är sjuk och allt!
18534-6275

shiny

Kolla in brittiska Vogue med Sienna på omslaget. Alldeles silvrigt och fint! Väldigt glammigt.
image6274

lördag idag

Lördag. Sol. Blåsigt. Någorlunda varmt (10-12grader). INGEN snö.
Ursäkta min skadeglädje men hur härligt är det inte att vi på bäst, ehum förlåt, västkusten inte fick någon snö inatt!! Det hade varit alltför deprimerande om det varit vitt ute redan i början av november. Det är tillräckligt deprimerande att jag är sjuk och missar kul grejer idag. Det känns faktiskt som The story of my life. Jag är alltid sjuk när det händer skojiga saker! Inte alltid, men alltför ofta iallafall.

inspirerande stil

De här bilderna behöver inga ord, det är bara snyggt och inspirerande! LIte olika stilar, men lika snyggt för det!
18534-6273

teen

Lånade den här bilden av Gladys-Camilla. Gillade bilden på Rhianna på omslaget av Teen Vogue. Det ser fräscht ut. Inte så dumt ett klä ner en axelbanslösklänning med linne under, man har ju sett fler stjärnor som gjort det, men frågan är hur bekvämt det skulle vara...
18534-6267

skärp

Jag tycker det är väldigt snyggt om man har cardigan på det här viset med skärp i midjan. Hade det några gånger i vintras/våras, ska nog testa det igen! I övrigt blir jag mäkta avis på den här tjejen som kan gå i shorts med bara ben... Ahh...
18534-6266
bild thesartorialist.blogspot.com

färgpalett

Kolla in de härliga färgerna! Hos netaporter finns alltid lite att sukta efter. Topp från Chloé som passar utmärkt till stuprör, blå klänning (Alexander McQueen) som är snygg och mysig, lila slapp Erotokritos-klänning och härligt v-ringad grön tröja från Paul&Joe.
18534-6265
bilder netaporter.com

nelly

Nelly var en av artisterna som besökte München för Europe Music Awards igår kväll. Jag kollade inte alls, förr tyckte jag det var kul, men det ha jag nog vuxit ifrån. Gillar Nellys långa bruna klänning. Nitarna kring ringningen är gjorda på ett sätt så att de inte ser hårda ut, mer mjuka på något vis. Det gillar jag!
image6264
bild people.com

lipstick

Cashmere Mafia är inte den enda nya tjejserie som börjar inom kort, Lipstick jungle som baserar på Candace Bushnells bok har också blivit serie. Brooke Shields är en av de tre huvudrollsinnehavarna. Lipstick Jungle verkar inte lika snygg som CM, men av nedan klipp att döma så lär det bli bra drama och relativt likt boken.


fredag!

Härligt med fredag. Eller ja, typ. Mår kanske aningens bättre idag, tror jag. Det verkar gå troll i mitt schema för de hade inte ens uppskrivet att jag skulle jobba idag, jag som tycker det är så jobbigt att sjukanmäla mig...
Nu tänkte jag gå och sola. Kanske inte det bästa att göra när man är sjuk, men jag ska jobba hela dagen på måndag och då vill jag inte känna mig som en blekfis. I eftermiddag ska vi passa Filip. Myspys.
Idag lyser solen och det är blå himmel, nice!

L&S

Åh vilka minnen jag får av det här clippet. Det här var en riktig favorit när jag var yngre. Tror den serien och Vänner var det första jag kollade på, tror bägge gick på femman. Varför visas inte repriser som den här nu?
Nu ska jag sova, mår illa och är helt slut. Imorgon skulle jag jobba, men det blir det inget av, får gå upp och ringa och sjukanmäla mig!
 

bitar

Förut kollade jag in Oasis sida, nu var det Dorothy Perkins tur. Hittade några saker som fångade mitt intresse lite extra. Den lila koft/ponchon ser mysig ut, perfekt att bara dra på sig. Trots att armband fortfarande är rätt känns stora ringar som vårens armband, den här är riktigt nice, precis som den platta stöveln! Den ljusa klänningen med stickat mönster ser så fin och mysig ut, tänker den till strumpbyxor och stövlar. I mitten är en klänning som jag tycker är underbart fin! Är det någon som vet om Dorothy Perkins skickar till Sverige? Den vore nämligen riktigt nice att bära på kommande bröllopet.
18534-6263
bilder dorothyperkins.com

a dress

Så fort jag är frisk måste jag bege mig ut för en ordentlig jakt efter klänning. Kan itne riktigt slappna av och mina inslag till hur den kan se ut är hur många som helst, tyvärr motsvarar inga de som finns i butikerna just nu. Den här klänningen bar Amanda Bynes på någon premiär eller liknande, modellen är jättefin. Jag skulle inte ha något emot en klänning med ärm, fast i den här takten är jag nöjd bara det är en klänning och den inte är svart.
18534-6262

rumours

Okej, vad säger ni om senaste ryktet om miss Olsen? Hon ska tydligen ha kommit mycket bra överens med cyklisten Lance Armstrong. Hmm, jag har ganska svårt att tro på det där faktiskt. Well, konstigare saker har hänt i kändisvärlden, jag menar Katie och Tom är ju gifta och har barn ihop! Who knew... Då ryktena går är jag ruskigt nöjd med att vara okänd och ointressant av medier, tänk vad jobbigt att synas in i minsta detalj hela tiden!
18534-6261

wrap

18534-6258








Kappor, jag säger då det. Helt hang-up! Den här är nog mer fin och söt än varm och praktisk. Så är det ju också det som är det fina då jag bara surfar runt för inspiration, det behöver inte vara praktiskt alls, fint är det viktigaste kravet! Iro är märket och kappan heter något Wrap, vilket känns ganska passande.












bio

När jag är sjuk blir jag lätt uttråkad. Det är jag nu. Har surfat runt massa och hittade lite kul sidor.
Klart ni vill få gratis biobiljetter. Vad gör man på vintern när det är kallt och mörkt ute, jo går på bio!

Klicka
HÄR så värvas ni av mig (skriv bara emmaria under värvad av) och starta ert eget konto! Come on, bio är ju så mysigt. När vi väl börjat få biljetter får vi dessutom tipsa om bra filmer.

Fasen jag har ju ett par biobiljetter liggandes, måste verkligen få iväg mig på bio, snarast!!

absolutely trött

Jag är helt slut. Känns som att någon tappat ur min kropp på energi. Helt knäppt och jobbigt.
Förut när jag stekte pannkakor fick jag sitta ner! Och nu känner jag mig som Filip när han är trött, att bara lägga ner huvudet känns så skönt. Borde ju egentligen gå och lägga mig. Måste bara ha en kopp té först, min hals pallar inte riktigt med min hosta annars.
Sitter vid min egen dator och är supernöjd med designen. Dels färgen, på den här skärmen är det lila (!) och även rubriken för det är liksom en skugga på den, ursnyggt! Hoppas ni diggar looken också.


smakprov

Hos Emma hittade jag det här smakrpovet till Chasmere Mafia. Looking good! Kom igen nu tv3, lägg in det i tablån från start!

cashmere mafia

Läste just på Ebbas blogg att Tv3 ska ha köpt in nya serien Cashmere Mafia, som jag bloggade om redan i juli, som börjar visas i USA i december. Serien liknas vid Sex and the City, utspelar sig på Manhattan och har Lucy Liu i en av huvudrollerna. Spännande, då är det bara att vänta på att Gossip Girl blir köpt också!
18534-6257
bild via google.se

oasis

Kollade in hos Oasis och hittade några godbitar. Klänningen i en lilablå ton kanske ser trist ut, men med rätt accessoarer kan den nog bli riktigt festlig! Sjalen ser mysig ut, jag är inne på sjalar just nu och den här är i en härlig nyans. Den andra klänningen är i en modell jag gillar, mönstret är väl sådär men det är fina färger. Det är mycket skinnkjolar nu, den här har även mocka detaljer som gör den lite speciell och fin!
18534-6256

is B back?

18534-6255
På den här bilden ser Britney mer normal ut än hon gjort på ganska länge. Är hon på väg tillbaka? Stilmässigt verkar det hopplöst för kära Brittan, men hennes senaste platta hyllas av kritiker. Jag diggar singeln Gimme More. Min bror har plattan, ska nog försöka lyssna på den imorgon. Kanske lägga över något till min mp3.
PS. Videon hör inte till hennes bättre! Den känns så billigt gjord, inte som Oops I did it again, I'm a slave 4 you eller Lucky. DS

långtröjor

Kolla in de här snygga tröjorna från Filippa K. Såg ett inlägg på modefeber och kollade in hos Filippa K. Den v-ringade tröjan ser skön och mysig ut, med ett skärp i midjan, sturmpbyxor och stövlar skulle den passa bra till jobbet. Koftan är lite lik en fårn Marc by Marc Jacobs som jag bloggat om tidigare. Mys på hög nivå hos FIlippa K med andra ord.
image6253image6254
bilder filippak.se

pink chiffong

Devine dress! Rosa chiffong med detaljer kring ringningen. I like it. Märket är Rebecca Taylor.
image6252
bilder netaporter.com

teknik hjälp!

Efterlysning!

Jag behöver hjälp med någon sida där man kan få information om vilka program som är kompatibla med Windows Vista. Jag har en superbra bror som kan allt vad datorer heter, men just Vista är utanför hans domäner eftersom det är såpass nytt.

Tacksam för alla tips!

lackat

Det är lack överallt den här hösten. Lack kan ju lätt bli lite...tacky! Tar man ett par stövlar till en ganska enkel vardags outfit tror jag man får rätt mix, men till kort kjol och party topp blir det nog fel stil. De här med skärpdetalj upptill kommer från Miu Miu.
18534-6251
bild netaporter.com

glada toner

Hittade den här låten på något vänster efter att ha hört den på radio några gånger. Riktigt skön glad musik.
Miss Blue med VIncent.

js

Två saker gillar jag med Jessicas väska. Dels att det är en så stark färg vilket gör hennes klädsel lite roligare. Tänk med en svart väska till polo och jeans hade det inte varit så speciellt alls. Sedan gillar jag att hon satt en sjal som dekoration! Det gjorde jag ett tag för några år sedan, funderar på att börja igen, det kan ju piffa till det hela på ett enkelt sätt!
18534-6250
bild people.com

status quo

Ja, som rubriken säger, tillständet är oförändrat. Kanske inte var så smart att dra igång när Filip kom igår, men det är ju så svårt att låta bli! Känner mig äldigt blek och glåmig, måste försöka sola snart. Om inte annat så senast måndag. Allt är samma som igår, det jobbiga är bara att jag skulle skrivit tenta i eftermiddag och det orkar jag inte. Kasst! Vi har omtentamens vecka i december, då minsann gör jag comeback. Shit, måste lämna tillbaka boken kom jag på... Ska kolla om jag kan förlänga lånet!

hits