Gott nytt år!

Ikväll skålar vi in det nya året! Ses nästa år helt enkelt!

2008

Hade tänkt sammanfatta året, månad för månad, men det får bli en årssummering rakt av.

- Pappa fixade min hall, den är vrålfin nu!
- Insåg att jag började skratta och le igen (och mena det!)
- kom in i studierna
- trivdes på jobbet
- konferens i Stockholms skärgård
- semester i Italien!
- sjuk hela juli... mindre kul.
- hamnade i katastrof-grupp för arbete i första kursen
- firade världens bästa två-åring
- hamnade med riktigt bra folk i nästföljande grupparbeten
- firade två julaftonar!
- tyvärr var det lite för mycket sjukdomar under året (mig och andra), önskar att det nya året kunde lämna dem bakom sig!
 
Viktigast av allt, nära och kära! De som står ut med mina berg-och-dalbanor, ger kärlek, är mitt skyddsnät och vilka jag inte hade varit den jag är utan!

Till nästa år ska jag försöka Fånga dagen bättre! Bli klar med skolan, vara frisk som en nötkärna och kanske är det året då jag finner drömprinsen?!

Möjligheterna är många och den enda som kan begränsa dem är jag själv!

vila i form...

Jag har knappt vaknat ännu... Trött överallt. Tur att nyårsfest inte kräver lika mycket av mig som en tenta skulle göra. Det hade nog gått sådär nämligen. Lyssnar på glada låtar på Spotify för att pigga upp mig! Ska vila en stund innan det är dags att fixa i ordning mig. Blir mörka ögon, röda läppar och kanske en sned frisyr sedan. Eller inte. Klänningen blir iallafall en repris från förra året. Den är fin, blå och jag kommer inte träffa någon jag firade med sist..
Vet att jag kommer piggna till innan kvällen startar, men just därför låter jag mig vara seg fortfarande! Märkligt, well så fungerar jag.

onsdag

Sista dagen på 2008. Sov riktigt kass inatt vilket inte är den bästa utgångspunkten för dagen... Anyhow. Blir nog en bra dag det här, har en bra känsla! Måste bara få rätt feeling så att säga. Känner mig fortfarande nyvaken.. Fast det är klart, hade jag varit för pigg nu hade jag antagligen blivit trött ikväll. Så funkar min kropp.

Planerar inte helsvart idag, men den här klänningen hade gärna fått fira nyåret med mig!

e

Såg den är bilden på en inredningsblogg jag inte minns namnet på. Gillade den där lampan formad som ett E. E som i Emma helt enkelt. Hade passat in bra i min lägenhet.

trött i musklerna

Ikväll har jag inte gjort något. Verkligen ingenting. Legat på soffan, med tv:n och datorn i knäet. Nu ska jag sova och imorgon ska jag sova mig i form. Bäst att ingen ringer och väcker mig. Hade jag haft längre hår minus lugg hade den här frisyren varit given imorgon. Just nu har jag varken bestämt kläder, skor, frisyr osv. Blir nog bra tror jag!
Godnatt!

that beep

Fasen alltså, ett litet pip kan röra om ganska mycket. Ibland funderar jag på att bojkotta den funktionen (SMS), men jag är en sån där typ som föredrar sms framför att ringa. Fånigt egentligen med tanke på att jag i cirka två+fem år har arbetat med telefoni på ett eller annat sätt. 
Den där personen som flyter upp till ytan emellanåt speciellt... Hur kommer det sig att vissa känner på sig att de börjar hamna i periferin och då dyker upp som någon himlans gubben-i-lådan?! Lite funderingar såhär på kvällen...

geeky

Idag har jag, förutom jobbat, fikat med en vän som jag gled ifrån för några år sedan. Vi gick i samma klass från ettan och har varit lite till-och-från kan man säga. Kring tjugo (lite plus) umgicks vi jättemycket och partade en massa. Även om vi är olika har vi mycket gemensamt också. När vi träffades idag kändes det som vanligt, som att det var vi igen. Så kändes det inte riktigt förra gången vi gjorde ett försök. Haha, låter som ett förhållande, men vänskap är ju också ett förhållande!
Nu känner jag mig lite blyg, som när man träffat en kille, vet inte om jag ska höra av mig och hur "på" jag ska vara. Haha, vad fånig jag är! Hoppas vi hittat tillbaka till varandra för jag vill gärna ha henne i mitt liv igen.

Vi har haft roligt ihop, gjort galna, knäppa, dumma (!) saker, rest, festat, shoppat och bara umgåtts. Det är konstigt men de flesta nära vänner jag har är de jag kännt länge. Med ett undantag tror jag...

the last party

Nyårsafton, årets sista party, men på något vis även det första! Vissa säger att nyåret avgör hur året kommer bli. Fast det har aldrig stämt för mig.. Trissas alltför ofta upp i orimliga proportioner, därför försöker jag att hålla förväntningarna låga. Brukar ju bli bra ändå! Vad ska ni göra på nyår? Är ni sista-minuten personer eller planerar ni långt i förväg?

en dos

Bra start på dagen är en dos av nya serien The City. Whitney och Olivia har snygg stil, bra utgångspunkt.

The City!

tisdag

SIsta jobbdagen för året.. Helt galet trött just nu. Vaknar förhoppningsvis till om en stund. Heldag känns inte särskilt lockande idag. Fast det brukar lösa sig! Hade jag varit en kaffe-person hade jag definitivt tagit det till hjälp nu. Sorry, galet trött just nu bara.

Passar på att drömma lite om sommar och bara ben!

hearts

Finfina skor med hjärtan liksom linnet med hjärtan på. Det gillar jag!

bild mytheresa.com

jobbjobb

Dagen på jobbet kändes lång! Trots att jag hade trevligt sällskap. Sedan blev det fika på stan och nu är jag trött. Funderar på nyårskläder och om jag kanske ska trampa lite på cykeln innan jag lägger mig för att sova. Skulle vara skönt att få upp lite svett.. Får se om jag orkar. Hoppas ni haft en bra måndag!

härligt med stark färg! Orange är fint.

måndag

Måndag och jag ska jobba idag. Vardag helt enkelt. Sista måndagen på året.. Haha, är barnsligt förtjust i de där "sista gången i år.." som blir "...första gången i år...". Hjälp vad trött jag är! Hoppas jag får någorlunda lätta samtal så jag inte säger fel eller så... Oups, klockan tickar på.. Hörs senare!

med hoodie

Halvt vaken, ska strax gå och helst vill jag bara tillbaka till sängen.. En hoodie att mysa i på jobbet vore nice.

it's a bag

Väskor finns det verkligen en uppsjö av, snygga är dem också! Den här svarta från Givenchy hade gärna fått bli ett sällskap in i det nya året!

söndag

Idag är jag glad. Solen skiner och nu ska jag iväg och busa med min brorson. Härligt! Imorgon är det jobb, lite mindre härligt men det blir vad man gör det till! Kram!

Whitney

Volang, tyll och en lax/champagnefärgad kjol och fina lockar. Whitney kan hon!

rak o soft

Miranda shoppar skidattiraljer i en snyggt rak, relativt kort, tröja. Himla snyggt måste jag säga!


vira runt

Sjalar och halsdukar, går det att få för många?! Joo det gör det väl, men det blir nog svårt. Mina bästa favoriter är pashmina/silke-sjalar som är köpta i New York. Har tre sedan tidigare och när en kompis var på jobbet köpte hon ytterligare tre åt mig. Perfekt! Den här ljusa med ränder ser himla fin ut. I like a lot!


lördag

Idag har jag varit en sväng på stan. Inte helt ensam men inte alls så farligt som jag trodde. Bytte en plånbok jag fått, den jag hittade från Marc O'Polo var riktigt snygg! Hittade även en tröja på Zara som jag tittat på tidigare men nu till halva priset. Helt okej köp med andra ord. Såg en skjortklänning jag blev lite kär i, ska nog prova den på måndag när jag ska jobba. Rea-tider är ju trevliga en kort stund, men det känns väldigt trist att butikerna till stor del kommer vara röriga fram till mitten av januari (eller längre..) tills det är fullt med nyheter istället!

bild people.com

Lauren

I finalavsnittet av The Hills var Lauren väldigt fin då hon och Lo skulle på ett event. Klänningen var riktigt fin och framförallt gillar jag kavajen. Hela outfitten var en riktig hit om någon frågar mig!


en annan dag jul

Idag firar vi jul här hemma. Farmor, farfar, mormor och bror+familj kommer hit. Det blir julmat, julklappar och det som hör till julen. Mys! Solen skiner även idag men tyvärr kommer det inte hinnas med en promenad då solen fortfarande skiner. Hoppas ni har en trevlig annandag jul!

solig juldag

Solen skiner och jag tänkte gå ut en kort promenad. Sov länge idag och har mest bara tagit det lugnt. Har huvudvärk som lurar och med den kommer lite smått illamående, typ migränaktigt mao.
Gårdagen blev bra, trots en brorson som var lite svår (det var ju trots allt pga honom vi var där vi var) så spenderade vi julafton med väldigt trevliga människor! Imorgon blir det mer nära släkt så idag är en mellandag. Efter en kort tur i solskenet ska jag läsa någon bok jag fick igår, baka en ny morotskaka och göra mozartkulor (-minus nougaten efterosm jag inte tål det). Tänk vad lite sol kan göra, hjärtat känns lättare!

bild people.com

God Jul


Njut av dagen, vad ni än gör. Nu åker jag uppåt landet över dagen!

bild via google.se

med rosett

Idag finns det mycket rosetter, framförallt på paketen under granen. Fast  jag kan tänka mig att bidra med det här lackdiademet från MiuMiu. Finfint!

bild mytheresa.com

julafton

Så var det alltså julafton! Tyvärr vaknade jag med världens huvudvärk, snacka om dålig timing. Nåväl, hoppas tabletter ska hjällpa till. Blir nog full fart med en del barn under dagen. Vi firar jul med min svägerskas familj idag, sedan firar vi våran jul på fredag. Lite annorlunda upplägg men jag tror det blir bra! Traditionen håller och idag har jag fått en bok och en marsipangris under granen på morgonen. Jag gillar traditioner! God jul! 

x-mas flats

Vädret skulle nog tillåta flats idag. Igår var det riktigt härligt väder. Jag och pappa fick en promenad nere på kajen i solen och jag njöt verkligen av det fina vädret! Rött på fötterna kan jag tänka mig, de här är från Lanvin.

bilder mytheresa.com

lewis

Leona shoppade julklappar i fin kappa. Har sagt det förr, gillar hennes stil. Köpte brittiska Glamour häromdagen och hon pryder omslaget. Hon har inställingen att matcha söta plagg med lite tuffare detaljer.

får man ändra sig?

Börjar vänja mig vid trasiga jeans(dock inte så mycket som på Erin), ett par med lite skrap på knäet skulle jag nog faktiskt kunna tänka mig.. Vet inte riktigt när jag skulle använda det dock. Nåja, visar på att man aldrig ska säga aldrig....

fixande

Nu har jag köpt de sista små paketen, ska bara slå in alla paket också! Nu står bak på schemat. Ska göra en morotskaka att ta med imorgon. Om en stund ska jag också besöka frisören, ska göra något jag inte gjort förut, jag ska klippa min lugg! Ja, alltså jag har klippt luggen förut, men alltid själv och aldrig gått extra för luggens skull. Ska bli skönt!

emma

Tjejen som växt upp i Harry Potter filmerna, Emma Watson. Förutom ett fint namn får hon gå på Chanel-visningar och andra trevligheter.

Hills

Avslutningen på säsong fyra firades i New York. Lauren, Whitney och Audrina såg smashing ut! Fast varför har Whitney en midsommarkrans på huvudet? Lauren var riktigt fin i avsnittet också, gillade allt från kavaj och klänning till frisyren!



cerise

Rött är väl inte direkt min färg, trots julen. Den här rosa tröjan vore perfekt till mig! Snyggt på vintern till svart, jeans eller shorts och brun hud på sommaren.

olivia

Berättar ju att jag lätt får hang-ups på plagg, personer, serier och så vidare. Ett hangup just nu är Olivia Palermo som kommer synas i The City (som jag också verkar lite hung-up på...). Dels gillar jag hennes namn och att det klingar så fint italienskt, älskar ju allt som har med Italien att göra. Sedan har hon schysst stil också. Den här lilla jackan ser ganska cool ut. Hon matchar ibland klassiska och fina plagg med lite coolare detaljer. Det gillar jag!

satc

Ikväll saknar jag Satc sena kvällar på tv3. Det hade varit precis vad jag behöver, en timmas satc, girlie, slippa tankar och härliga kläder. Jag har ju boxen men den är hemma hos mig... Låter verkligen som värsta deppisen och det är jag inte, men den senaste tiden har jag verkligen blivit medveten om att livet är skört. Det är så lätt att säga det, men det är ju så! Mitt viktigaste nyårslöfte till 2009, även om jag inte direkt är för nyårslöften då det ofta är så krystat, är att se till att fånga dagen lite oftare! Carpe Diem helt enkelt!

naugthy or nice

Vanligtvis föredrar jag mer välstrukna killar framför orakade, rufsiga varianter. Fast Jay, som är Whitney's nya pojkvän, är nog bäst som lite rockigare (ehh?!) framför välkammad i kavaj.

One week to go..

snyggt

Snyggt, skulle passa utmärkt till jobbet.

Måndag

Nu är jag trött kan jag berätta. Dagen började när jag gick hemifrån vid sju. Sedan har jag varit på SU, man kan nästan tro att jag bor där (det gör jag inte!), därefter har dagen ägnats åt jobb och sedan även julklappsshopping! Det har varit en bra dag, en glad sådan.

simply..

Jag gillar inte stora märken på tröjor, eller plagg där det är en stor logga. Den här tröjan från Polo gillar jag dock. Charlotte hade en liknande i SATC-serien, fin och klassisk.

hårdetaljer

Rihanna festar i Paris med fina hårdetaljer. Enkelt och himla snyggt!

söndag helt enkelt

Nu är granen klädd hos mamma och pappa. Blev fint! Har varit i väg och gjort lite ärenden. Köpt en julklapp och fått lämna tillbaka en adapter utan problem. Det har varit lite meck innan nämligen, men de verkade inte orka ta någon fight längre... Gött!
Annars är det rätt soft helt enkelt. Precis som det ska vara på en söndag!

Fin jacka! Älskar dufflar.

julverkstad

Ikväll går Love Actually på tv4. Underbart mysig julfilm! Den kan jag se många gånger. Just nu sitter jag och gör julkort. Köpta röda papper, röd klisterglitter och fina bokmärken som ska bli årets julkort. Visserligen i sista minuten, men jag köpte även vanliga frimärken! Äh, jag oroar mig inte. Fram kommer de ju och det är väl tanken som räknas?!

bild loveactually.com

minipaljetter

Kate Hudson matchar sina paljett minishorts riktigt snyggt tycker jag. TopShop har en variant om någon vill ge sig på något liknande. Själv hade jag nog föredragit en kort, tight paljettkjol istället!

fina karameller

Spanade in Neatporters nyheter och hittade några finingar. En lång kofta i rosa-lila nyans skulle passa in i min garderob perfekt! Den lilla jack-koftan skulle fylla min önskan om en nätt variant att bära till jeans och topp. Tomas Maier har gjort den fina ceriserosa t-shirtklänningen som jag mer än gärna myst omkring i!

bilder netaporter.com

GoGear Luxe

Min bror tipsade mig om att fylla i för att bli testpilot för en mp3-spelare med Bluetooth funktion från Philips. Och jag blev utvald!! Riktigt kul. Så nu har jag en Phillips Go Gear Luxe hemma. Har dock inte fått allt att funka ännu. Lite störande, men den är snygg, liten och har bra ljud! Tekniktönten i mig är glad! Fast gladare blir jag när allt fungerar...

bild philips.com

city

Nu har det kommit promotionbilder för Whitneys serie The City. På måndag är det säsongsavslutning på The Hills och en vecka senare är det dags för Whitney att ta över. Kul! Olivia Palermo, som också kommer synas i serien, ser jag fram emot att se då jag tycker hon har fin stil!

Olivia, Whitney och Erin.

ute i blåsten

Renget slutade, solen tittade fram och det blåser! Håret hade sitt eget liv när jag var ner i några affärer. Har köpt tillbehör för att göra julkort, lite julgodis tillverkningsvaror och två rosetter som är julgransprydnader. Tänkte de ska få hänga i granen. Hoppas den kommer upp imorgon!

nitar

Skrev tidigare i veckan om ett nitskärp på Zara som jag funderade på. Nu är det i min ägo! Lite i samma stil som Laurens tycker jag. Fast lite mjukare stil eftersom det är blått med svarta nitar. Snyggt till svart och även jeans.

en möjlighet...

Hoppas ju att Dan och Serena ska finna tillbaka till varandra igen, verkar ju gå sisådär, fast det finns hopp. Läste att Serenas nya kärlek inte kommer tillbaka efter juluppehållet. Anledningen var att fansen inte gillade honom. Han var rätt trist och menlös liksom. I'm a sucker for happy endings!

Leona

Jag gilalr verkligen Leona Lewis. Hon är supersöt, bär söta klänningar på galor och schyssta outfits privat. Här spelar hon in en video coh jag gillar verkligen hennes lilla jacka. Min senaste hang-up tror jag.

Lily

Lily Allen kommer snart med ny platta och försöker sig på en bättre image än hon haft på sistone. Det har ju varit mycket fyllor och så vidare...
Färgen på den här klänningen gillar jag starkt! Ungefär samma nyans som min kalender för 2009.

lördag!

Inatt sov jag såå gott! Somnade med datorn i sängen. Kollade nämligen på Pushing Daisies och somnade... Idag är det som att allt kommer ifatt mig, jag är visserligen härligt utvilad men också helt blödig. Bläddrade i tidningen och fick tårar i ögonen av dödsannonserna, tänker på någon som jag oroar mig för men inte riktigt släppt fram, blir glad-ledsen över den kärlek jag får av min brorson och så vidare... Ja ni fattar, totalt blödig!

Igår lyste solen faktiskt men idag vaknade jag till regn. Hoppas tidningen visar rätt för då blir det nämligen sol de närmsta dagarna. Idag ska jag pyssla och fixa. Tänkte äntligen göra julkort och även julgodis. I love this feeling! Fast jag har inbillat mig att jag är ledig fram till 20:e januari och det stämmer inte riktigt... Det blir ett senare bekymmer!

illustrated people

Söta och mysiga tröjor från Topshop och märket illustrated people. De här två gillade jag bäst. Trycken finns i andra kombinationer också.

bilder topshop.com

juligt

Dne känslan jag har idag är helt fantastisk! Ledig, ingen press och bara njuta. Dagen har ägnats åt julklappshandel. Dessvärre hade jag alldeles för mycket på mig, svettades ju ihjäl! Köpte lite smått och gott till brorsonen, broder, mamma och mig.. Ja, jag är hopplös! Ska köpa en eller två saker ytterligare till mamma, vill hitta något litet till min bror också... Löser sig nog!

Leighton på inspelning i juligt röd kappa!

filippa k

Fin preview av våren hos Filippa K!

bild filippa-k.se

puh!

Dagen är avklarad. Tentan gick okej och redovisningen riktigt bra! Känns himla skönt. Ikväll har jag busat med Filip. Helt slut nu med andra ord. Ska bli skönt att sova och imorgon ska jag försöka handla lite julklappar. Godnatt!

strosa

Åh, jag vill bara strosa på stan. Slippa stressa och njuta! Fast det lär nog vara en hel folk!

torsdag

Nu är tentan avklarad! Känns skönt, hoppas det gick bra också. Det tycker jag är svårt att avgöra! Ska förbereda min presentation nu, äta lite och se fram emot att dagen snart är avklarad! Imorgon blir det julklappsshopping. Nu sitter jag i skolans bibliotek. Väldigt fräscht är det här!

busy bee

Åh vad jag längtar tills imorgon kväll! Dels ska jag hänga med min sötaste brorson men också för att jag då har jullov. Ja, det kan man väl kalla högskoleledighet också?! Ingen föreläsning förrän typ 20:e januari tror jag. Tjiho!

fint

Schysst outfit! Lite vinterkänsla, med färg och soft. Jag gillar det.

vackert

Den här klänningen hade varit trevlig att fira in nyåret med! Lik en som Keira Knightley burit på premiär.

bild asos.com

Rose

Såg en bild på Rose Byrne i ett bildspel hos Veckorevyn.com. GIllade hennes klänning så jag letade upp en bättre bild. Härliga färger och riktigt fin modell! Såg faktiskt en liknande klänning i den modellen på Zara. Rose är med i serien Damages som gått på tv3.


D&G

Dolce & Gabbana (som jag förresten tycker har ett härligt namn) hade fest för att de öppnade en butik i LA. Eventet besöktes av ett gäng kändisar.

Nicole var fin i helsvart, gillar verkligen hennes kjol! Nicky som hade finaste frisyren såg nästan lite väl somrig ut i jämförelse med så många svarta täta stumpbyxor. Lauren var också söt i helsvart, söt klänning och fin rosett i det lockiga håret. Rachel körde mer neddressat som piffades upp av en paljettkavaj.

grått.

Åt en god lunch med en mycket trevlig vän. Vi kom på att vi nog får ta repris på det här! Det är inte alltid lätt att få till tider när det jobbas på olika tider, pluggas och görs aktiviteter. Smet in på Zara och hittade ett riktigt coolt skärp. Ska fundera lite. Det var blått med svarta detaljer, lite nitar. Himla fint faktiskt! Tänker mig det lite på höften då jag inte trivs med skärp i midjan. Får se som sagt.

Sophie har på sig ett par riktigt snygga glasögon!
bild stureplan.se

snyggt!

Himla fint! Får mig bara att längta efter mina sommarskor...

tisdag

Dessvärre blir inte solglasögonen välanvända den här månaden, men då är det bara att tacka för alla ljus som december bjuder på! Även om de på min gata är rätt dåliga på adventsstakar det här året...
Snart ska jag träffa en kompis på lunch. Förstår inte varför vi inte tänkt på det förr. Lunchar ju ofta med folk, men just henne har jag inte gjort det med förut... Idag är det annars plugg och jobb på schemat. Börjar känna mig aningens stressad inför torsdag! Måste förbereda några powerpoint bilder för en presentation också. Such is life.

mixed feelings

Bra men dåligt. Jag försöker att tänka positivt, men det innebär att jag tänker mer på känslan efter torsdagens långa skoldag är över. Eller att fokusera på att det man inte vet... Ja, just nu gäller det att tänka på det bra så att inget brister.
Den bästa att tänka på då är min brorson. Jag ler ALLTID när han sveper för mig i tankarna på mig. När han ropar Emma! eller säger "du måste hjälpa mig" eller när vi har en Nähä-Joho session. Det sistnämnda är helt opedagogiskt att uppmuntra, men jag kan inte låta bli! Så är jag ju faster också. Då får man busa! Godnatt.

Undra vad det döljer sig för nice saker i den där kassen?!

tvinga inte fram det

Något jag tänkt på det här året i december är att det känns bra mycket bättre med jul och grejer om det inte tvingas fram några känslor. De senaste åren när jag inte mått så bra har "den perfekta julen" varit en så viktig grej att nivån på förväntningarna blivit alldeles för höga. I år går jag in med en mer "whatever"-känsla. Det har lett till att jag har en mer positiv känsla kring julen, utan att vara hysterisk. Jag är, precis som Ebba skrev i sin krönika, i mellanåldern. Jag är inte ett barn och jag är inte vuxen med egna barn. Får spara den värst julhetsen tills det ska skapas nya traditioner istället! Lagom är bäst helt enkelt!

Nu är det dags med skönhetssömn, mycket att plugga till torsdag. Får antagligen ett arbete att läsa igenom imorgon också... Fun fun fun!

nice

Jessica Szohr blir allt mer någon jag brukar gilla stilen hos. Här är det dels kjolen, himla fin! Förutom den gillar jag den nätta kavajen. Det är min hang-up just nu! Nätta kavajer/jackor som passar både jeans och kjol. Gärna till jeans för att snygga till en vardagsklädsel eftersom det skulle passa både i skola och jobb just nu.

omg

Brukar verkligen hålla mig borta från den där Blondinbella. Förstår inte alls vad hypen kring henne handlar om och ser därför till att inte stödja något som hon gör med sidvisningar osv. Töntigt kanske, men ju mer saker/personer hypas desto större blir det. Kolla bara på alla dessa dokusåpakändisar som det skrivs om, som Rosing.
Anyhow, spanade in hos Bloggkommentatorerna som länkade till en slags tv-dagbok med Blondinbella. Mot bättre vetande tittade jag och blev alldeles förstummad. Hon är åtta år yngre än mig, det kanske bör sägas, men hon känns barnslig, konstlad och det känns mer som att den där tv-snutten gick ut på att driva med henne! Dvs skratta åt henne, inte med henne. Försöker verkligen att inte vara för hård nu, men jag har svårt att se hur det här kan gynna henne i sin framtida karriär. Snälla svenska medier, kan ni inte sluta skriva om henne och alla liknande!?!!?!

Lite åsikter såhär en måndag kväll.

soft

Det här vore en superb soft-dag-på-jobbet outfit. Nu ska jag ner på stan!

with stars

Rika gör snygga grejer, speciellt väskorna med stjärndetaljer! Den i skinn är min favorit, men den grå är också fin.

simply enough

Enkelt med snygga detaljer, den bästa vardagslooken enligt mig. Har typisk brist på inspiration gällande kläder just nu. Är väl lite mycket att tänka på med både det ena och det andra helt enkelt. Nu har jag pyntat lite, med betoning på LITE, en krans på utsidan av dörren, en tomte på insidan och en annan tomte på min Expedithylla som mamma köpte till mig förra året. Supersöt med flätor. 

på huvudet

Blair har så fina hårprydnader. Ofta rosetter i olika utformningar och det är sött! Risken är väl att man känner sig som en femåring, men Blair kan bära upp det. Här i det senaste Gossip Girl-avsnittet där känslorna flödade i olika håll...

monday morning

Uppe i tid, startade dagen med ljusbehandling som jag brukar på måndagar. Det som gäller den här veckan är tentaplugg! Har tenta, redovisning och opponering på samma dag. Sedan minsann, då är jag ledig!!! Det är drivkraften.
Ikväll blir det jobb, men innan dess ska jag hinna med en del plugg.

lite färg

Snygg sjal på Mary-Kate! Jag har massor och skulle kunna ha många fler sjalar till. Så snyggt och praktiskt. Vore kul med en i något mönster, mamma har en leopard-mönstrad men den ville hon ha kvar dessvärre...

sköna söndag

Nu ska jag iväg och spela tennis! EN ordentlig start på söndagen. Det gillas!

Joy

Joy Bryant ser himla fin ut här. Rutorna funkar bra för henne!

Lindsay har fin, men lite mer dressad klänning.

yes!

Äntligen går något som jag vill för tv-serie-par. Det var värt väntan... Lipstick Jungle hör verkligen till favoriterna.

little bows

Spanade in Kellys blogg och såg de här söta örhängena. Jättefina verkligen! Dessvärre får de mig bara att ångra att jag inte köpte något mer par örhängen då jag var i Venedig i somras. Mina svarta hjärtan är en favorit!

finns hos mihi.se

helg!

Idag sov jag ut och känner mig piggare än på länge! Dagen igår med Filip var himla mysig och busig, men också lite uttröttande. Jag har världens bästa brorson, så är det bara! Vi ritade, busade, tittade på Pippi och saltkråkan på youtube, läste sagor, lyssnade på barnvisor och en massa annat. Emma har han ju sagt i ett år snart, eller Memma som han sa från början, men nu säger han även Farmor och Farfar väldigt ofta och det låter så fint!

Nu har jag gjort lite ärenden, bokat tennistid till imorgon (härligt!) och kollat i ett par affärer utan några direkta fynd. Nu blir det plugg och tänkte även försöka mig på att göra något julgodis lite senare. Nästa helg, efter tenta, redovisning och opponering, kommer jag gå loss på julmysandet!

koft-a-holic

I flera år har jag haft en viss sorts tröja som jag alltid pllar lite på när jag är ute och shoppar, mamma tycker det är lite kul, men hon tycker inte den sortens tröjor är praktiska... På något vis tycker nog inte jag heller det för jag har aldrig köpt någon. Istället är jag helt galen i koftor. Nu under vintern är det speciellt längre varianter som hägrar! Fyra längre varianter har jag. Tre tunnare och en aningens tjockare. Skulle vilja ha ytterligare en tjockare, får väl kolla på det någon dag..


fredag!

Vad härligt att det är fredag! SKönt att slippa stressklumpen jag kännt i några dagar nu. Klumpen är av annan sort nu, men den här är aningens bättre... Har haft en soft morgon, frukost framför ett avsnitt med Gossip Girl, ett tänt ljus och snart ska jag bege mig mot ljusbehandling. Det verkar vara kallt ute och lite vitt.

page six

Whitney pryder Page Six Magazine. De satsar på hennes nya show på MTV. Ett 90 minuter långt avsnitt om hennes minnen från the Hills ska tydligen visas i samband med premiären av ny serien the City. Bilden funkar, men jag tycker inte Whitneys stil lyser igenom.. Dock är färgen på naglarna riktigt snygg! Säkert photoshoppad...

On handling her critics: "I've never really noticed anyone giving me a hard time. Maybe they are and I'm just naïve. But I figure if I just stay true to myself and I am the Whitney that I've always been, people will look at me not as Whitney from the show, but as a human being."

sovdags

Härligt att dagen är slut. Är trött trots att jag dåsade lite i soffan förut. Imorgon blir det studier, ett ärende och Filip-bus. Hoppas han är på soft humör, det vill säga att han inte ville röja ordentligt... Fast det brukar inte direkt vara så mycket att göra, han bestämmer ju liksom. Jaja, sov gott på er därute!

Jag gillar Lo, fin snedtofs också. (även om just det inte syns här..)

coold

Hittade den här bilden på någons blogg, minns tyvärr inte vilken eftersom jag haft dne i en mapp ett tag. Gillar iallafall bilden. Den ger en härligt vintrig-känsla. EN pålskrage kanske vore något, fast jag skulle nog inte trivas i det. Snyggt är det iallafall!

seg dag

Det var skönt att komma tillbaka till en något varmare och mindre halare stad. Jag är riktigt seg nu, men fortfarande uppe i varv tror jag... Ibland kan jag bli så trött på griniga människor. Jag är inte den som visar en sådan sida när man sitter i ett grupparbete eller är på jobbet. Har svårt för de som gör det. Sedan menar jag ju inte att ska vara som en sol varenda dag även om allt känns kasst, men nyanser! Och så får man anstränga sig. Det är nästan ett problem för mig eftersom jag anstränger mig såpass att folk inte fattar att jag egentligen har hög feber och mår kasst... Well well, sån är jag.

i skolan

sitter på föreläsning i skolan. ute är det typ vinter! samma gamla visa... somnade sent och upp tidigt, mycket nöjd att jag kom upp ändå! och fick delvis skrivit det jag skulle! åter till föreläsningen!

torsdag

SÅ var det torsdag. Känns som fredag eftersom det är sista dagen i skolan. Imorgon är det hemarbete, fast för mig blir det häng med Filip. Skrev klart den där texten och den känns okej, men klockan blev mycket... Nu är jag trött! Tack och lov för att sova på bussen. Hinner inte mer nu, men ska försöka höra av mig under dagen!

ett tips :)

Åh vad glad jag blev av att få vara "Bloggtips"! Tack Rohan. Det gjorde min kväll, och dag också förresten!


bundle up

Kylan verkar dra över min stad. Eller främst den där jag studerar. Alltid är det kallare när jag kommer dit! Det gillar de inte om man säger till dem, de som bor där... Hehe. Fast jag gillar inte när folk säger något dumt om mitt kära Göteborg.
Älskar verkligen min nya jacka, nästan löjligt mycket. Har noll inspiration till klädseln imorgon, får se vad det blir. Har kört kjol både igår och idag, kanske klänning imorgon.. Lutar nog åt byxor ändå. Ska kolla lite inspiration nu. Och skriva klart en grej... Den MÅSTE nämligen vara skriven innan jag får sova. Förbannar mig själv just nu!

GODNATT!

oh soo cool

Delar av gänget från Gossip Girl försöker se coola ut på RayBan party. Sista avsnittet av Gossip Girl innan det kommer tillbaka i januari för fortsättningen på säsongs två imponerade dessvärre inte... Lite för mycket depp för min smak. När livet i sig är stressigt och känslosamt (på många olika plan) vill jag njuta av GGs ytliga värld. OCh så matchar vi det så dåligt... Avsnittet bekräftade att den som det ryktats om skulle dö, faktiskt gör det.
Några grejer var ju bra, eller började bra men så meckade de till det och så var det inte lika bra. Läser ju en del spoilers och sådant (usch och fy på mig :)) och en sak jag hoppas på verkar inte hända ännu...

people.com

en lättnad

Redovisningen idag gick helt okej. På engelska och jag snubblade väl på orden ett par gånger, men det gick okej. Arbetet är nu avklarat och fokus ska ligga på tentan. I den kursen då alltså, i den andra är det ytterligare ett arbete+redovisning+opponering som ska göras. Åh vad skönt att januari blir ganska fri, men december är därför desto mer välfylld.

2009

Nu är jag redo för det nya året! Inhandlade kalender på Ordning och Reda i måndags. Visste inte vilken jag ville ha, men det blev kärlek vid första ögonkastet. Mellanstorleken i turkos skinn. Blir nog bra!

bild ordning och reda

onsdag

Ingen ro i kroppen den här veckan. I eftermiddag är det dags för redovisning. Sist kände jag mig inte tillräckligt förberedd så nu har jag skrivit ner allt jag ska säga och så funkar inte skrivaren... Irriterande. Får skriva det för hand istället. Känner mig lite töntig men är lite nervös faktiskt. Hoppas dock att det går bra.
Veckans jobb-pass är över och det främsta fokuset behöver nu ligga på at plugga till nästa veckas tenta. Vad härligt det ska bli med ledighet sedan!

låt det lysa

Den här tiden på året älskar jag alla adventsstjärnor och ljusstakar i fönstren, ljusslingor fungerar också. Dessvärre verkar de på min gata ha dragit ned på just det den här julen. Det är ovanligt många fönster som inte har lite extra ljus. Trist.
Ramlade över lite klipp av Gossip Girl-avsnittet som visas inatt i USA. Det visas dagen innan i Kanada... Blir mycket känslor! Hade hoppats på en återförening, men den verkar dröja... Boring!

Nu ska jag klä på mig igen och strax åka ner på stan. Tänkte gå inom Åhléns för att köpa ny kalender innan jobbet.

d ska vara kort

HIttade bilder på Penn, han som spelar Dan i Gossip Girl. Förr hade han längre, lockigt hår. Huja, tycker han passar tio gånger bättre i kort frisyr med den stil han har nu! Alla håller säkert inte med, men det är ju tur det.

skärpning

Den här veckan tänkte jag sluta slappa till det så mycket. Fast till jobbet idag bryter jag nog inte temat faktiskt. Jeans, långa koftor och mc-boots är min melodi. Imorgon tänkte jag anstränga mig lite mer dock.

Olivia Palermo på H&M för Comme des Garcons-fest.

smile

GIllar glada bilder, de måste inte vara perfekta, men ett leende/skratt är aldrig fel. Camilla har dessutom en himlans söt topp! Älskar de små volangerna nertill.


måndag

Ny vecka, massa plugg, nya tag! Jepp, den här veckan blir det plugg, tennis och passning av guldklimpen. Känns som det kommer bli en bra vecka! Hade varit ännu trevligare om vädret visade sig från en icke-grå sida.
Ingen särskild träningsvärk heller, förväntade mig att baksidan låret (läs rumpan) skulle vara ordentligt påverkad, men jag kan gå normalt! Tjiho. Fasiken vad kul det är med tennis egentligen!

Lo som syns i The Hills.

läsa sagor

Utöver tennis har jag hunnit med att mysa/busa med Filip. Han gör verkligen gott för mitt hjärta. Först när dörren öppnades så såg han sin farmor, sedan såg han mig innanför och då rusade han fram och kastade sig kring min hals. Den känslan går inte att beskriva! Underbart!!! Sedan hade han tydligen sagt i bilen på väg hit "Jag ser inte Emma...". Sött!

soft

Nicole såg mysigt klädd ut då hon landade på LAX. Hennes långa kofta såg riktigt krypa-in-i skön ut!

söndag

Igår mådde jag inte alls bra men idag vaknade jag feberfri och på bra humör. Därför har det blivit tennis också och det kändes härligt! Jag vet ju att jag mår som bäst när jag tränar och trivs, då är det viktigt att göra det också! It sucks att bli sjuk så ofta som jag blir, men tyvärr börjar jag vänja mig eftersom jag alltid haft det så.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det Bones. Gillar faktiskt det programmet, jag har nog en bredd i vad jag gillar. Från Gossip girl, 90210 (fast gillar är väl lite starkt på just den serien), Privileged och Pushing Daisies till Bones, NCIS, CSI, Fringe och Criminal Minds.

Fin paljettrosett från TopShop.

stilleben

Snyggt stilleben med pumps och paljettskärp!

bild hm.com

dressed in blue

Den här blåa klänningen gillar jag riktigt mycket. Den funkar på vintern, men gör sig allra bäst till bruna ben på sommaren!

bild shopbop.com

saving daisies

Klicka på bilden för att komma till en petition (namninsamling) för att Pushing Daisies ska fortsätta. Den serien är ju så söt! Vore trist om den lades ner...

jackan

Var på stan med mamma förra lördagen och köpte en jacka. Har använt den nu i veckan och jag verkligen älskar den! Varm, skön och fin! Det är definitivt spirande kärlek! Den blev precis som jag hoppades vilket känns himla bra.

lördag

Tappat lite lust för tillfället, därav frånvaron igår... Lite olika saker som drar ner humöret. Försöker fokusera på det bra, men det funkar inte i alla lägen. Något mycket skönt var att ett arbete lämnades in igår. Det ska egentligen vara inne i nästa vecka så det känns mycket bra. Börjar bli bättre på att bli klar före deadline. I våras lämnade jag också inen inlämning i god tid i förväg. Det finns hopp! Har fått feber nu också så jag tar det lugnt, mest fokus ligger på skolan faktiskt. Har absolut inte tid att bli ordentligt sjuk så den här helgen får bli lugn plugghelg! Immunförsvar i julklapp tror ni det funkar?

Coola Sienna!
Lånad bild från mode.chic.se

skallebank

Personligen tycker jag inte direkt ordet i rubriken är särskilt vackert och använder det typ aldrig. Det var en som alltid kallade det så när jag jobbade på ett kontor för några år sedan. Vissa saker fastnar, som en annan kollega som sa "gå till hemlighuset" om att gå på toaletten. Jag är nog ganska anpassningsbar när det kommer sånt där...

SKolan gick iallafall förvånansvärt smärtfritt. Trodde det skulle bli en lång dag, men det blev mer som en vanlig arbetsdag. HImla skönt. Om man liksom bestämt sig för att det ska ta jättelång tid så känns det som att man vinner tid när det går snabbare. På bussen hem tror jag att jag såg någon from the past, men jag vet inte. Kan inte riktigt släppa det, men ställa frågan är omöjligt!

Nu sitter jag här med huvudvärk (->rubriken) och funderar på morgondagen som kommer gå i ett... Den också.

rss

Brukar läsa min bloggar genom google reader men sedan blogg.se uppdaterade i veckan så syns inte hela inläggen från bloggar under web/blogg.se. Mycket irriterande! Reader ska ju underlätta mitt läsande ju... Hur funkar bloggkoll eller blog lovin (eller vad det nu heter)? Kanske borde satsa på det istället...

mani in flowers

Whitney besöker västkusten och passar på att klä sig i kort, blommig klänning när hon gör manikyr. Det vore en mycket trevlig aktivitet att ägna sig åt dag.

torsdag

Sov djupt inatt, behövde det inför den, antagligen, långa dagen. Arbeten ska arbetas med och skrivas klart till stor del. Har inte så mycket mer att säga faktiskt...

all work

Jobb och skola. Det är väl mest vad den här veckan handlar om. Idag har jag även fått besök av en kompis och hennes söta dotter. Skönt att hon fortfarande är så liten och inte pillar på allt. När Filip var i pilla-på-allt åldern och han var här en del så fick jag alltid städa undan alla eventuella "hot".
Just nu skriver jag på en text och jag känner mig blockad i tankarna. När jag var sjuk skrevs lite punkter och jag håller inte riktigt med, svårt att komma med i efterhand liksom... Sedan är jag inte den som ordbajsar heller, jag skriver kort och bra snarare än mycket och sådär kvalitet.

Jaja, det blir nog bra!

girl

Jenny ser inte riktigt ut som de andra i dagens avsnitt av Gossip Girl, men det är det som är härligt med Jenny, hon kör sin egen stil. Nu har jag snart bråttom.. Vilken överraskning va?!

like Kate

Trots att jag tröttnat lite på alla skinnjackor överallt så tycker jag faktiskt det är ganska snyggt. Lite motsägelsefullt kanske.. Kate har en snygg variant som hon matchar fint med jeans!

tisdag

På sistone har jag verkligen inte haft någon fantasi när det kommer till rubriker. Ibland önskar jag man slapp dem... Fast andra gånger är de bra!
Idag ska jag till skolan, eftermiddagsföreläsning och sedan grupparbete. Dagen försvinner verkligen när jag har sen föreläsning, men jag slipper ju gå upp tidigt... Vet inte riktigt vilket alternativ som är bäst faktiskt.
Lite mycket att tänka på idag, på det privata planet. Fasiken, varför kan inte alla må bra och ha okomplicerade liv. Antar att man inte vet vad man saknar och jag tror att jag växt på det jag varit med om i mitt liv. Det har ju skapat den jag är!

Sommar och glädje!

comeback

On her come back: "I have 'come back' so many times, people are just like, Is this another one?... It's kind of like a joke to me now."


in the city

Det har kommit en ny trailer till Whitneys serie The City. Den börjar 29 december, som jag skrivit tidigare, en vecka efter The Hills säsongsavslutning. Tydligen blir det alltså en säsong fem av The Hills! De som jag inte alls gillar har ju tydligen gått och gift sig, vilket MTV har filmat... Spana in Whitneys trailer här!

(Klicka på bilden!)

hellångt

Kolla in den här tjejen i en riktigt fin hellång klänning. Gillar den grålila färgen! Nu ska jag strax ner på stan.

H&M Home

H&M lanserar en ny avdelning, Home. Där ska de sälja textilier till hemmet. Av de bilder jag sett ser det riktigt bra ut. Personligen gillar jag det ungdomliga och det klassiska bäst.

tjiho!

Det blev inte riktigt enligt planerna idag, men för min del blev det bättre. Har nu hittat en sladd som funkar. Tack och lov! Jag är hel igen :) Haha, men det känns nästan så!

jackan

Leightons gråa jacka var himla fin. Snyggt skuren. Ser ni vad glänsande hennes hår är förresten?
NU lämnar jag den här datorn, hoppas på en sladd under dagen, annars vet ni...

sommar

Det är första december idag! 23 dagar till julafton. Oj, känns inte alls så. Tycker ju att det nyss var sommar. Lite för långt till nästa bara. Ska försöka fokusera på julen nu dock...

måndag

Idag är det riktigt grått ute, måndagar är ofta det när jag tänker på de senaste veckorna... Trist! Idag finns ingen tid men helst vill jag bara mysa upp i soffan och hålla mig inomhus. Drömma går ju.. Skönt att jag inte börjar så tidigt imorgon iallafall, kan ta det lite lugnare på morgonen innan det blir skola.


hits