pink sky

Solen är på väg ner nu (buhu tidigt!) och himlen är rosa och fin! Jag har varit sjukt effektiv idag. Spelat tennis, skrivit om ett land till en skoluppgift och gått promenad med en kompis. Vad härligt det är att ha energi att orka allt det! Jag njuter verkligen av det. Nu fryser jag lite, var väldigt kallt ute ju! Hoppas ni får en härlig helg förresten. Ska ni fira Halloween? Inte jag.

nyponros

Ibland önskar jag att jag bara så fräscht rosig ut när jag tränat. Det gör jag INTE. Svettig, knallröd och dann. Tennis var kul som vanligt! Nu är jag lite trött. Ska äta något, duscha och skriva en skolgrej. Sedan blir det nog en promenad!

fredag

Ojoj, igår var jag trött! Somnade framför tv:n, två gånger. Känner mig mycket piggare idag. Om en stund blir det tennis! Ska försöka äta direkt jag kommer hem så jag inte blir sådär trött som jag var förra veckan. Det orkar jag inte med igen.
Hoppas slippa regn idag för planen är en promenix sedan också. VIll inte behöva använda paraply som de två nedanför, fast något säger mig att de har rätt mysigt ändå ;)

kallt

Blir lite märkligt att pendla, som idag så var det jättekallt och rått i skolan, men när jag kom tillbaka till Göteborg så var det inte alls lika illa. Svårt att klä sig... Lager-på-lager är det som får gälla! Känner mig riktigt trött nu. Skulle lätt kunna sova en stund, men då kommer jag garanterat inte somna ikväll. Jag är ingen sova-på-dagen person. Det funkar inte. Gör bara det när jag är sjuk! Och det är jag ju inte.

torsdag

Oj vad jag hade velat sova längre idag! Snart har jag gjort mig i ordning och då ska jag ner till bussen igen. Halvdag i skolan idag. Vad skönt att jag är ledig imorgon! Då blir det förhoppningsvis tennis. Nu ska jag dyka in i garderoben. Snyggt, skönt och inte för kallt klädd. Lätt som en plätt, eller?! 

schema

Fram till jul gäller det att styra upp min tid. Kurser, inlämningar och tenta(or?) som ska göras. Och så ska jag ju jobba också! Fast jag ser det positivt och det är ju bra. Ibland när jag måste fatta beslut tycker jag det vore bekvämt att vara liten igen. Då bestämde mamma och pappa, nu är det jag som ska besluta. Så svårt! Vad är rätt och vad är fel? Hmm...
Tidig föreläsning imorgon så nu säger jag godnatt!

outfits

Förresten, kul att Elin Klings nya sida kommit upp, men nytänkande är det ju inte direkt. Dels finns ju dinstil.feber.se och sedan även outfits.se. Den sistnämnda är nästan precis samma som minoutfit.se. Får väl se hur det hela utvecklas.

blank

Försöker komma på något uppslag för det grupparbetet i kursen ska handla om. Just nu är det blankt. Punkt. Ska dricka lite smoothie och kolla på Grey's Anatomy, hoppas det går bättre sedan.

kursen

Började ny kurs idag, som sagt. Den blir nog bra, är intressant såklart. Ska skrivas två inlämningar så en av de första sakerna blev att göra grupper. Tror jag hamnade med bra tjejer, den förra gruppen var allt annat än bra (tycker väldigt mycket mer än så om det, men håller det utanför bloggen!) och bara första mötet idag känns 100% bättre.
Det som är kul är att vi har några utländska studenter med på kursen, som är på engelska. Tror dock deras nivå är lite varierad...

Sitter och försöker brainstorma idéer eftersom vi ska ha valt ämne imorgon. Just nu står det stilla.

höst

Poff så var det höst, alltså riktigt höst. Kallt, klar luft osv. NU ska jag slänga i mig en yoghurt innan jag ska till bussen. Ny kusr som börjar. Ska bli kul. Tror att den kommer vara på engelska. Spelar ingen roll direkt, undrar bara om inte det blir lite konstigt... Äh. Ämnet är kul! Det är det viktiga. Njut av höstsolen!

S, B, C, D, J, N

En himlans massa bokstäver som i det här fallet symboliserar karaktärerna i Gossip Girl. Gårdagens avsnitt var bra. Blairs klänning var lika söt som jag trodde av bilden att döma, men det var lite för likt Katie Holmes jumpsuit med spets som jag INTE gillade. Tänk att jag skulle ändra uppfattning av karaktärer på det viset som jag gjort.. Hmm.

sunglasses

En fråga: Bär ni solglasögon när solen skiner under vinterhalvåret?
Det gör jag, men ibland känner jag mig lite dum då, för folk brukar kolla lite märkligt... Förstår bara inte varför solglasögon på sommaren är okej, nästan en statuspryl, men på vintern är det big no-no.

sol!

Känner mig alldeles stressad i knoppen idag. Det är bara för att jag ska med bussen till skolstaden och inte får missa den. Jag kan knappt slappna av då, en av anledningarna till att jag föredrar att ha föreläsning på förmiddagen. Tänkte försöka hinna ut en kort sväng för att få lite luft innan jag ska gå sedan. Känner att det vore skönt så jag piggnar till. Det är inte direkt varmt ute, men solen skiner!

LC

Två snygga outfits av Lauren på samma dag. Accessoaren för dagen var hennes bälte med nitar, lite a la Carrie. Skinnjackan var riktigt snygg, i en nätt modell. Sedan är jag ju en kjol-tjej så jag gillar den looken också. Fint!



le Olsen

Systrarna Olsen har signerat sin bok Influence i New York. Självklart var de snyggt klädda för tillfällena.

Filippa K

Så snyggt! Lång kofta till kjol och ett skärp i färg.

mine!

De här har jag köpt! Klackar som platta-skor-Emma inte är van vid, men jag gillar dem såå mycket! Såg dem först hos CarolineModefeber och har tittat efter dem sedan dess!

kyligt

Poff sa det och så var det kallt ute! Dags att ta fram lite varmare kappor. Ser inte fram emot det. Min hud är lite känslig nu och den gillar inte ylle, ens i kappor... När jag var ute och spatserade förut var det lite kyligt först, då hade jag gärna haft ett par UGGs på fötterna. De ser verkligen så härliga ut. Jag har ju en liknande variant i mina Clark's. Har knappt fattat att det är november på lördag...

hippie

Rachel goes hippie. Vida jeans, band över håret och love ritat på armar. Jag gillar stilen, minus kluddandet på kroppen.. Tycker bandet-över-håret/huvudet trenden på kändisarna är riktigt schysst. Fattar inte hur de får håret att ligga så snyggt bara. När jag testat rör håret sig eller så rör bandet sig....

halloween

Njae, jag är inte helt såld på det här med att vi ska börja fira Halloween. Speciellt när Sverige väljer göra det på en egen dag istället för den 31:a som de gör over-there. Fast lite gulligt ser det ju ut! Familjen Richie-Madden letar den perfekta pumpan.

sol!

Så härligt med sol istället för ösregn. Ja, det tycker jag varje gång solen visar sig. Tänk vad enkelt jag kan bli glad :)
Har haft en bra dag på jobbet. Lite knepiga människor såklart, men flera trevliga som lyser upp!
Nu ska jag dra på mig andra kläder och ta en promenad i solen. Vet inte varför, men jag har liksom blivit lite hurtig. Ehh... Det känns fel att gå in bara när jag jobbat inne halva dagen.

Underskatta aldrig en enkel vit t-shirt! Kan vara så snyggt!

bild thesartorialist.blogspot.com

bra start

Frukost med The Hills. Det är en bra start på den här tisdagen. Fast nu fick jag bråttom!

tisdag

Idag kommer jag bli riktigt trött, är nämligen alldeles för pigg nu på morgonen. Seg morgon = inte riktigt lika trött, pigg morgon = väldigt trött! Just nu gar jag skoproblem. Flera par skor är beroende av vädret och det har regnat nästan varje dag i en vecka nu. Får se vad det blir.

like bang

En tjej jag träffade på jobbet idag  har lugg och passar så himla bra i det, sedan såg jag bilden på miss Missoni på Eleonores blogg. Vips så är jag sugen på lugg! Kanske att jag ska våga chansa den här gången?! Fegade ju ur i vintras... Kommer väl klippa mig om ungefär en månad så jag hinner ändra mig många gånger. Just nu tänker jag att antingen klippa lite lugg, relativt tunn och inte heltäckande, mer "stripig" liksom, och med luggen spara längden på håret, dvs bara toppa. Eller så låter jag luggen vara lite åt sidan och klipper några centimeter till. Hmm... Nåväl, lär ångra mig många gånger innan det är dags för saxen att nå stråna.

glitter

Köpte lite bijouteri i lördags. Köper sällan smycken och hårgrejer, men i lördags hittade jag två saker, inne på Glitter, som jag verkligen gillade. Dels ett halsband med en rosett, som jag sett på Malin och gillade. Enkelt och sött! Det andra var ett hårspänne med pärlor på. När jag tycker det är trist med hårband varierar jag gärna med ett hårspänne. Favoriterna köpte jag på Seophora i Paris när jag gick i trean på gymnasiet, men de lever fortfarande. Fast jag "tappar bort" dem lite då och då...


Dagens

Nu ska jag bli business-ig. Genom en förening jag är med i kommer jag under tre månader få Dagens Media. Gillar verkligen den tidningen, kul att läsa om reklam och marknadsföring. Det är ju min inriktning! Åtminstone det sistnämnda även reklam alltid varit något jag velat jobba med.
Utöver Dagens Media ska jag få Dagens Industri gratis i några veckor. Får väl bli pendlinglektyr! Det och mina kursböcker jag ska inhandla på onsdag.

softa

När jag jobbat en hel dag så längtar jag verkligen efter att bli klar med skolan så jag kan jobba på riktigt. Snackade lite ämnesförslag till uppsats med pappa och blev ännu mer sugen på att ge mig ut i arbetslivet. Har en liten fundering om hur jag ska nå det lite tidigare, men det är nog mest en dröm så jag låter den vara osagd så länge...
Så länge njuter jag av att vara mellan kurser vilket innebär möjlighet att softa! I like it.

stort minus

Okej, vi börjar med minuset, stort minus! Slipsen. Har aldrig varit förtjust i den detaljen på tjejer. Killar ja, men tjejer nej! Det jag gillar är de snygga halsbanden som Lindsay matchar med vitt linne och svart kjol. Enkel och snyggt!

crowded

Först fattade jag inte varför det var så mycket folk på stan men kom snabbt på att det är november-lov. Det innebar vimmel av tonåringar! Löning hjälpte väl inte till heller... Köpte faktiskt något. :)

Jobbet var bra, lite seg men det löste sig med lite kul sällskap. Vissa knasbollar i luren bara, fast jag kan hantera dem rätt bra tycker jag allt. Det är tillfredsställande när någon grinig lyssnar, förstår och tar till sig det man säger. Då lyckas man få fram sitt budskap anser jag.

måndag

Måndag morgon. Ganska seg än så länge. Hoppas det ringer hela dagen så att det blir ett stadigt flöde hela dagen. SNart dags att gå! Måste bara klä på mig och borsta tänderna. Trevlig måndag!

sparks

Har hört den här på radio flera gånger utan att höra vem som sjunger eller vad låten heter. Igår fick jag äntligen veta det så nu lyssnar jag aktivt på Tattoo.

uppslag

Innan jag somnar på kvällen, om jag ska upp tidigt, brukar jag alltid fundera ut en eller två oufit alternativ. Jag är enormt morgontrött och vill kunna sova så länge som möjligt. Just nu försöker jag fundera på morgondagens klädsel... Än så länge är uppslagen lika med noll. Ska kolla vädret (viktigt!) och även blicka in i garderoben för att förhoppningsvis få inspiration!

bild hm.com

online

Uppskattar de serier man kan kolla på online. Idag har jag kollat lite på säsong tre av The Hills. Guilty Pleasure.

cute

Igår hade jag tänkt skriva att vissa människor aldrig förändras. Fast idag vill jag istället skriva att jag hoppas att vissa människor faktiskt kan förändras! Troligtvis är det väl så att den första förhoppningen är den mest troliga... Fast skam den som ger upp hoppet!

bakade

Igår bakade jag. Har läst en del om macarons och ville ge det ett försök. De ser inte direkt ut som på bilden (verkligen INTE alls) men de var goda! Inte så himla svårt att göra heller. Fast själva borttagandet från bakpappret och ihop-läggande var lite meckigt. Recept här!

bild via google.se


Pippi

Hade en härlig dag med min brorson idag. Han var inte lika 2-årings trotsig idag och det var himla härligt! Det blir bättre kontakt när han är mer sig själv. Stor del av dagen spenderade vi med att titta på dvd. Framförallt Pippi Långstrump. Fast tålamodet hos sötungen är sådär, helst vill han byta skiva varannan minut. Det här är absolut en av fördelarna med en brorson, att man får öppna upp sitt barnasinne och titta på Astrid Lindgren igen!

bild via google.se

grå söndag

Vaknar till en grå söndag. Ska åka till min bror om en stund. Busa med världens bästa Filip. Fast de var lite krassliga så jag får väl se hur det blir... Kunde inte somna inatt så nu är jag seg. Känner mig typ bakis när jag inte sover ordentligt. Gårdagen var supermysig. Hade gärna stannat kvar där i en vecka! :) Väldigt långt från sanningen tyvärr...

lite spets

Det lilla man ser av Blairs klänning gillar jag. Lagom med spets kring ringningen och ut i ärmen. Fint!

MischaB

En liten klänning matchad med skinnjacka må vara snyggt, men det är inte särskilt fantasifullt! Mischa gör dock ett snyggt jobb då hon matchar sin skinnjacka med en ton-i-tonad (mitt eget påhittade ord) Hervé Léger.

how cute?

Lauren och Whitney var i Paris för Teen Vogue i förra säsongen av The Hills. I den franska huvudstaden bar Lauren den här enkla kappan som hade en urfin ryggdetalj. En rosett! Hur fint som helst.

benprydnad

Kul att det finns så många roliga alternativ på strumpbyxor nu. Asos har ett brett utbud. Kul med stjärnor, fint med blommor och lite kul med djurmönstrat.

bilder asos.com

sporty me

Haha, sportig och Emma i samma meing, njae kanske inte. Här är iallafall mina två favoriter när det kommer till att röra på kroppen. Mitt tennisrack. Prince trots att P:et inte syns längre. Tyckte det var så snyggt när jag fick det! Funkar fortfarande riktigt bra.

Och min cykel såklart! Jag älskar min cykel! Sedan jag fick den i somras har jag cyklat bra mycket mer än jag gjort tidigare på nästan tre år i stan. Living dangerously när jag tar kort samtidigt som jag cyklar. Kul att cykeln på cykelbanan kom med på bild också!

fin höstinspiration

Väldigt fin höstinspiration från H&M. Den typen av mössor gillar jag riktigt mycket. Himla söt!

bild hm.com

softing

Jessica Biel i en soft kofta. ser himla mysig ut!

vaggar

Härligt att vakna till en solig lördag! Det behövs sol mellan alla de där gråa dagarna.
Idag har jag träningsvärk, massor! Vem visste att man tränar rumpan när man spelar tennis?! Inte jag... Jag vankar fram som en gammal tant idag. När jag gick upp ur sängen såg jag nog full ut. Haha, kul syn!
Den här helgen ska jag njuta lite extra av eftersom det är sista lediga helgen innan skolarbete drar igång igen! Dessutom ska jag jobba lite nästa vecka också så det blir en fullspäckad vecka! Inget novemberlov här inte!

Dare to dream! Jag gillar det där, borde bli bättre på det faktiskt.
bild style.com

start painting

Nej, nu ska jag måla naglarna. Kanske blir mörkblått, köpte nytt från Depend. Annars blir det nog rosa. Jepp jag storshoppade såhär när lönen kommit, ett nagellack för 25 kronor! Det börjar bra det här :)

for once

En gång i livet hade det varit kul att piffas, puffas och fixas som de där i Hollywood gör. Ha en massa lyxiga kläder att välja mellan, vraka bland accessoarer och trippa omkring i en mängd fantastiska skor. Till på köpet att få en perfekt make-up lagd a la röda mattan. Det vore grejer det! Bilderna är från behind-the-shoot för Hills-gänget då promotion bilder inför säsong fyra fotades.

jungle 4

Fjärde avsnittet av Lipstick Jungle avverkades igår. Grymt bra och jag fortsätter att inspireras av snygga LIndsays stil som designern Victory Ford. Jag gillar kombinationen lång kofta med klänning eller kjol. Riktigt fint!

Nicky ser bossar med stort härligt halsband som matchar tröjan. Lite övermatchat, men snyggt ändå. Sorry, men Brooke's roll ger mig noll inspiration klädmässigt och hon är inte heller den roligaste karaktären...

pärlor+väska

Väska och pärlor i en härlig kombination, ja det hade Sarah Jessica Parker på Chanel-fest i veckan. Hennes väska med pärlor kring handtaget och i axelbandet var riktigt fin! Sedan gillade jag hennes lilla dräktjacka också. Även om själva  häng-över-axlarna grejen känns lite väl old-school för mig!

platta

De här platta mocka stövlarna från Steve Madden gillar jag! Mocka är visserligen inte det bästa i Sverige, men titta går ju bra!


stort kuvert

När jag köpte min stora kuvertväska från Monki tänkte jag mig den som tjejen på bilden. Fast när jag använde den så insåg jag hur opraktiskt det var. Hos Filippa läste jag för ett tag sedan om att hon köpte en likadan, fast svart, att ha som portfölj. Vips så är nu min otymplig kuvertväska en perfekt portfölj/pappersförvaring! Kul att kunna hitta nya, och bättre, användningsområden av saker som inte blev som man tänkt.

bilder elleuk.com o lånad från filippas.se/

motvind

Okej, jag är inte gjord för morgon/lunch träning. Resten av dagen går i slowmotion. Jag är superseg nu. Fast härligt trött såklart! Det var motvind när jag cyklade till hallen för att spela tennis, så jag var supertrött redan innan vi började. Blev tröttare än förra gången och tror nog det kommer kännas mer i kroppen också. Både armar, rumpa och överkroppen blir tränad. Det är så kul att det är så roligt!

pose with P

Snart står jag på tennisbanan i liknande pose som Kirsten gör på bilden från filmen Wimbledon. Samma märke på våra racket faktiskt! Minns när jag bytte rack, vilken skillnad! Ska bli härligt med tennis idag. Piggar upp en grå och höstig fredag. Idag är det lön förresten! Wiho. Trots att jag sparar varje månad så är jag inte helt nöjd med hur jag fördelade vissa av mina pengar förra lönemånaden. Nej, nu ska jag tänka ytterligare innan jag drar fram kortet. Och jag är inte ens slösaktig! Blir en del kurslitteratur nu också eftersom nya kurser börjar nästa vecka. Ska förresten se om jag hittar dem på nätet. Förra kursen fick jag boken efter tre-fyra veckor och det är inte direkt en bra början.

bild via google.se

nästan helg!

Godnatt torsdag och välkommen helgen! Fredag är ju praktiskt taget helg, eller!?! Dessutom en ledig sådan, det gillas! Många utropstecken här... :) Får se vad helgen har att bjuda på, lär bli bra säger känslan mig.
Fick inte tag på något tyg idag så kanske att det blir något bakat imorgon.

bild people.com

kavaj

Jessica som spelar Silver i 90210 var på Kitson i LA för att premiärvisa en kollektion som har med serien att göra. Jag gillar hennes kavaj med smoking/frack känsla. Riktigt snygg och nätt modell! Kjolen var ingen direkt hit...

if I were a boy...

Riktigt bra och soft låt. Från härliga Beyonce. Föredrar henne sedan hon kört solo faktiskt!

Klicka för att lyssna på låten hos youtube.

fixa

Dagen har jag ägnat åt lite av varje. Fixat hemma mest. Varför sparar jag på så mycket saker?! Framförallt påsar. Jag har massor med väskor, jag behöver inte påsar att ha saker i. Hoppas jag kommer ihåg det nu! Lite sugen på att måla mörka naglar nu, vill inte vara söta Emma just nu, ibland vill jag ha lite mer edge. Är väldigt lättpåverkad när det kommer till det. Ändrar mig snabbt fram och tillbaka. Beror helt enkelt på perspektivet.

US i NY

US Magazine firade Hot Hollywood party i New York och där var nya New York-bon Whitney Port. Hennes vippiga kjol var riktigt fin och matchades bra med mönstrade strumpbyxor. De sista nämnda var riktigt söta med blommor på! Även Olivia Palermo var där som sade "She's lovely I adore her" om Whitney. De båda körde med basfärgerna svart och vitt!


solsken!

Underbart att vakna till blå himmel och sol. Ska fixa lite grejer och tänkte även ta en cykeltur på stan. Skönt att röra lite på sig! Funderade på att gå till gymmet men har inte mina gympaskor här, så det får bli tennisen imorgon helt enkelt!

hos topshop

Den här tröjan gillar jag. Det finns flera anledningar, dels modellen som är lite loose och även trycket bestående av en parfymflaska i paljetter. Schysst till skinny jeans eller tights. Kanske matcha med en tight, kort kjol och mönstrade strumpbyxor!? Jag gillar't!

bild elleuk.com

x-mas

Verkar som att julen är på väg, åtminstone om man ska tro detaljhandeln. Var inne på Åhléns, innan jag tog det dumma beslutet att ta bussen hem (istället för spårvagn som inte berörs av köer), på mittvåningen (sen när har Åhléns Nordstan tre våningar?!) var det fullet med juldekorationer. Såå tidigt! Det är ju två månader kvar. I år är en osäker jul. På något vis skulle jag faktiskt gärna åka bort. Fast det lär det ju inte bli. Vet knappt om jag orkar ta upp ämnet som sist skapade ganska mycket konflikter....
Något som däremot gör mig lite småglad är att det är fritt fram för glögg och julmust! Mmmys!

bild zarahome.com

a few pics...

Bjuder på några minibilder på mig själv, eller delar iallafall!
Den första är detaljer från måndagens gråa och regniga jobbklädsel. Härlig kofta i längre modell med pärlemorknappar (har en svart+mörkgrå), t-shirt från Monki, jeans Filippa K och ett rosa nitskärp från Zara Kids (reafynd från juni).

Nästa bild visar min bäste accessoar för tillfället, men ABSOLUT INTE den snyggaste. Fast ibland får syftet vara det viktigaste!

Och, sist men inte minst, dagens! Tog min skjortklänning i mörkblått med vita ränder. JAg gillar den, speciellt skärningen från midjan och neråt. Den är lite tulpan-aktig! Mina fötter är prydda av ett annat reafynd, fransmockasiner från DinSko.

en nit

Jag gillar kombinationen stora nitar och kavaj med upprullade ärmar. Snyggt Vanessa!

grey's!

Men hallå, nu blev det avbrot och sedan var plötslig tkanal 9 på min kanal 5?! HALLÅ!!!!!!

Uppdaterat: Puh! Tillbaka igen!


kofta+färg

Jag älskar koftor och försöker få in färg i den gråa hösten. Därmed är den här koftan från Forever 21 alldeles perfekt!

bild forever21
(Jo, jag vet att en viss modebloggerska redan skrivit om den)

furry

Whitney och en väninna i varsinn päls. Äkta eller oäkta får vara osagt... Kände på fuskpälsen hos H&M Trend idag. Väldigt fin, snyggt med lite halvkorta ärmar, men inget för mig. Ska prova en päls jag fått ärva av farmor, den finns på vinden hos mamma och pappa. Använde den en vinter på gymnasiet men tyckte det var lite obehagligt när folk ställde frågor. Känns som att det kan vara mer okej nu. Tycker verkligen det är så kul att jag har en farmor som har en massa fina saker. Och att hon dessutom är närmast mig i storlek, av typ de flesta släktingarna, är en absolut bonus!

ful

Har ont i min handled vilket innebär att jag har på mig ett skydd som ska stötta. Grejen är bara att det är gräsligt fult! Dels eftersom det är köpt i en sån där ortoped-aktig affär och dessutom har ungefär 10år på nacken. Matchade min skjrtklänning sådär idag. Framförallt känner jag mig lite ynklig eftersom en heldag på jobbet inte direkt gjorde undervÄrk... (lite Göteborgshumor där på slutet)

Höstinspiration från H&M:

bride wars

Bride Wars är en komedi med Anne Hathaway och Kate Hudson som har premiär nästa år, tror jag. Tycker den verkar kul, gillar den typen av komedier, lättsamt. Kolla in trailern här.

bild via google.se

en fläta

Tittade på nya bilder för Gossip Girl. Kolla vad snygg fläta Blair har. Riktigt fint när den är sned och inbakad på något vis!

skjorta

En enkel skjorta kan vara riktigt snyggt! Jag har haft perioder när jag burit skjorta väldigt mycket men nu var det ett tag sedan faktiskt. Det är väldigt skönt och snyggt, borde kanske ta det på mig idag... Hmm...

onsdag

Lite segt att jag somnade med världens huvudvärk och vaknar med den idag också! Hoppas huvudvärkdstabletten gör sitt jobb. Idag ska jag nämligen sitta på kontoret hela dagen. All work! Just nu lutar det åt något väldigt bekvämt och skönt. Hade tänkt att cykla till jobbet, men det är så mörkt så jag vet inte om det är så lockande...

Blair

Blair kör på sin trumpna stil, men större delen av avsnittet är hon mer i sitt esse. Kollade bara på delar avsnittet nyss, resten får bli lite senare, som en vinst då jag har städat lite mer!

the City

Igår släppte MTV en sneakpeek på Whitneys nya serie. The City är en spinoff till The Hills. Spana in ett smakprov från nya serien genom att klicka här. Tror det kommer bli en frisk fläkt och lika underhållande som The Hills! Whitney ska jobba hos DvF. Schysst!



Någon som verkar synas lite i The City är socialistan Olivia Palermo. Olivia själv blånekade tidigare, men en bild är värd mer än tusen ord! Snygg stil har hon iallafall den där Olivia, blir nog kul det här!

bilder style.com

fixardag

Idag har jag fixat och donat. Tog mig en cykeltur också! Det var väldigt härligt. Cyklade omkring i mina kvarter. Eller ja, det beror väl på hur långt kvarteren sträcker sig. Städar och plockar här hemma. Har städat mitt datorbord och ställt i ordning med min nya arbetslampa också. Så fint så.

Vad snygg den där koftan/jackan är! Snygg form och snygga ränder.

Sex and the City the Movie!

Vet ni vad som just föll ner på min hallmatta?! Sex and the City filmen! Wihoo! Brukar inte köpa filmer men den här ville jag ha! Mys. Hoppas bara min DVD-spelare inte krånglar. Vad glad jag blev att jag fick den idag!


bilder via google.se

loving zipper

Helenas klänning med dragkedjor som snygga detaljer. Himla snyggt! Till helgen ska jag försöka sy ihop något med dragkedjor som detalj.
Nu ska jag sova. Dagen blev ganska lång och seg. Kvällsuppgiften var inte direkt upplyftande eller enkel. Fast jag klarade mig ju igenom det! Godnatt! Hoppas morgondagen blir mer energifylld!

stickat

Nu måste jag rusa, men kolla in den här mysig tröjan från TopShop så länge!

kate

Lagom slappt och ändå fint från Kate Bosworth.

med spets

Maria Bello har en riktigt söt kappa. Tittar man nära ser man att den har ett spetsmönster! Hur fint som helst!

grått!

Känns som en repris av förra måndagen. Grått grått grått! Och regn.
Snart ska jag ut i ruskvädret. Först till en sjukgymnast och sedan är det jobb resten av dagen.

in her shoes

Kvällen har spenderats framför In Her Shoes. En riktigt bra film som jag sett innan, på bio med mamma. Trodde från början att den skulle vara mer lättsam, men jag gillar den ändå! Mycket bra.

Nu är det sovdags!

Leona

Två fina klänningar på Leona Lewis. Gilalr dem båda, men föredrar nog den högra faktiskt! Tycker hon har väldigt vackert hår! Har alltid gillat lockiga hår, antar att många med rakt hår gillar lockigt och tvärtom. Fast jag trivs ju med mitt halvvågiga också!

Beyonce

Gillar den här låten, den är glad! Har lite låtar som jag lyssnar på för att få energi. Den här, Pinks senaste, Rhiannas Disturbia och Leonas Forgive me är några av dem.

källa här 

Miranda

Miranda Kerr var fin i Australien på något slags event. Så fint med sådan hatt och den gula klänningen är så fräsch!

who, me?

Tycker det är kul med bloggen men när gensvaret är lågt tappar jag så sakteliga suget. Skulle vara så kul att bara få ett "hej" eller dylikt. Eller fråga vad ni vill?! Feel free to ask!

rosa+svart

Jag gillar rosa och gärna som accentfärg till svart. Snyggt och fräscht som på Lauren!

that Paris

Paris är mer aktuell än oaktuell, men frågan är oftast vad som gör henne aktuell. Nu har hon visst en serie i USA och spelar in en motsvarighet i England. Intresserar mig inte direkt. Utöver det syns hon på Nylon och franska Vogues omslag. Jag gillar det sistnämnda bäst men bilderna i Nylon var schyssta!



helgen

Har haft en riktigt härlig helg med dansande, bus med världens bästa brorson som har kommit in lite i trots-åldern och har njutit av lantlig luft och sol. Mycket bra helg helt enkelt!
Min handled gör tyvärr ganska ont när jag skriver på tangentbord. Himla dumt, speciellt eftersom jag ska jobba en del den här veckan! Fats jag ska till en sjukgymnast imorgon och tänkte passa på att visa den också.

Lite störande, handlade tidigare men glömde att jag inte hade något grönt te kvar hemma. Fast jag har en massa gott te som min morbror köpt till mig i Bangladesh! Riktigt gott. Och supersnällt att han köpte det till mig! Två gånger dessutom :)

Nu är det te i soffan som gäller!

read my lips

Även Lipstick Jungle hade uppehåll den här veckan, men det är tillbaka på onsdag! Yej. Det gillar jag. Här är Lindsay Price från serien i en söt lila klänning. Snyggt matchat med nitbälte.

lite soft

Shenae från 90210 i en soft look, passande en höstig lördag. Har varit lite dåligt med nya avsnitt den här veckan. 90210 dröjer faktiskt ytterligare en vecka... Tror nästa nya kommer den 28:e.

it's a dress

Snygg klänning från TopShop. Skulle matchas med mönstrade strumpbyxor, ett par schyssta heels och en väska med färg!

lovey dovey

Nog ingen idé att fortsätta neka när man ser de här bilderna. Tycker de ser söta ut ihop. Nog bra att han inte verkar vara med i The Hills. Verkar stiga folk åt huvudet. Tänk på han modell-killen Lauren dejtade som "talade ut" i en skvallertidning, eller senaste Doug som plötsligt hänger sig kvar och det verkar mest vara för att få synas i tv!
Ryktas om att Lauren inte vill vara med i fler säsonger, tror nog det är vettigt även om det är trist! Får hoppas på Whitneys serie istället. Och förhoppningsvis så försvinner det uschiga paret Heidi och Spencer ut i ingenstans, dvs INTE får en egen serie.

lördag

Höst ute, men jag är mest glad om män lite trött. Life is good. Var lite låg i början av veckan, men nu har det släppt vilket känns skönt. När jag tänker efter är jag ofta mest låg i början av veckan. Vilket egentligen är konstigt för jag har ingen slags vardags-ångest alls. Känner mig full av inspiration idag. Vet inte riktigt hur jag ska kunna utnyttja det, men hoppas det löser sig!

Söt outfit av en, för mig, okänd person. Lång kavaj till klänning är ritkigt snyggt!

pink frill

Väldigt söt topp från TopShop. Såg den faktiskt igår fast i blek färg. Hade det varit en annan färg hade jag nog slagit till!

bild topshop.com

orange

Whitney lyser upp i sin orange klänning. Härligt med färg såklart!

joshua

När jag skrev Joshua nu tänker jag på Rachel i Vänner och när hon har en crush på en kille som heter Joshua. Haha, så himla kul! Anyhow, Joshua med sin Diane såg söta och välmatchade ut. Börjar gilla Fringe förresten, den serien växer för mig!

forgive me

Jag gillar ju Leona Lewis och hennes senaste låt Forgive me är riktigt bra. Lyssna genom att klicka på bilden!

fridag!

 Vad jag älskar känslan dagen efter en tenta!! Såå underbart! Sov länge, väcktes dock av larmet men somnade snabbt om. Orkade inte ens kolla om det var någon som bröt sig in... Hmm.
Idag hade jag många planer, speciellt på att baka. Men jag tänker sätta mig i solen en stund istället. Blir nog bak någon annan dag istället!
Glad att jag kan använda min arm idag också efter gårdagens tennis. Trodde det skulle vara mycket värre. Det enda är att jag inte har riktigt styrka när jag knyter handen, men det gör inget!

Sol åt folket! Härligt!!

härlig torsdag

Oj vad trött jag börjar bli. Uppe tidigt för att åka till skolan och skriva tenta. Var där i god tid, kan inte stressa när jag ska tenta, det går inte!! Sedan körde jag tillbaka till stan och åt lite. Efter det har jag spelat tennis! Hur kul som helst. Vi var ganska bra faktiskt. Trodde knappt bollen skulle nå nätet :) Nu ska det bara bli rutin så ska nog det här bli riktigt bra! Är så glad för att det var så kul! Men jag börjar bli trött också. Ska duscha och sedan blir det soffan tror jag. Läsa tidningar, surfa och bara softa.

Tycker Haydens topp är riktigt söt! Upptill åtminstone. En sådan hade jag velat ha!

fint i håret

Ett band i håret som Lauren är ett enkelt sätt att göra ett hängande hår lite kul. Kanske något att testa själv?!

sovdags

Nu ska jag sova, imorgon är det tenta som gäller! Lite nervös, hoppas det ska gå bra! Godnatt!

rosett

VÄldigt sött diadem i Blair Waldorf-stil!

i juli...

Visar ytterligare en outfit som jag hade i datorn. Såhär såg jag ut första dagen tillbaka på jobbet efter min Italien-semester. Slängde typ bara på mig lite, var såå trött på morgonen. Den dagen insåg jag hur dålig jag faktiskt var. Låter nog konstigt, men innan verkade jag inte riktigt fatta... Mina luftrör var såå tunga. Det är en känsla som ingen utan astma kan förstå. Well, klarade det också.
Det här var en favorit, inte det snyggaste direkt, men ack så skönt! Jag använder ju nästan aldrig munkjacka på jobbet/i skolan, men här är ett undantag. Nu ska jag sola!


lagom spetsig

Den här klänningen som Lily Allen har är precis min stil. Något sådant här hade varit perfekt att ha i garderoben. Teaser, men ändå påklätt. Hon har dessutom den snygga YSL-väskan med Y:et på.

i maj

Såhär såg jag ut en dag i maj. Tror det var när jag besökte ett företag för att skriva en rapport för skolan. Himla inspirerande besök faktiskt. Det var galet varmt den dagen, jag hade jeans på mig på mötet och bytte till shorts i bilen innan jag körde mot Göteborg igen. Den där blusen gillar jag, fin färg och söt modell. Ska nog använda den snart igen!


Ni fattar hur nog hur mycket jag längtar efter den här känslan, bara ben och sandaler! Sååå underbart!



2.39

Idag är det grått igen, varannan dag väder! Igår hade jag kul på jobbet, vi skojade och skrattade en del. Efter att ha suttit och pluggat hela dagen var det skönt att göra annat. Hur kul jag har på jobbet beror helt på vem som jobbar.
Inatt sov jag inte bra, vaknade 2.39 och trodde att det var dags att gå upp. Satt upp i sängen länge och försökte piggna till. Så tittade jag på klockan och insåg att jag inte alls skulle upp då.
Om någon timma ska jag ta en paus och gå ner och sola lite. Var två veckor sedan och jag solar aldrig särskilt länge.

inspiration igen

Nu ska jag krypa under täcket så jag orkar fokusera ordentligt imorgon. Det börjar närma sig...
Den här bilden från Acne ger mig inspiration, härligt med volanger och en snygg lång kofta. Jag är väldigt insnöad på långa koftor just nu!
Sweet dreams!


bild från acne

B&S

Okej, jag följer nog alldeles för många serier, men många ser jag ju när jag själv väljer så det blir inte så tidsfast då. En serie jag alltid följer på tv är Brothers & Sisters. Familjen Walker är för härliga. Jag blir glad av den serien, den här skön på något vis. Jag gillar att den inte är ytlig (även om det är vad jag i motsats gillar med andra serier), har stort fokus på familj och relationer. Familjen är så viktig för mig, en kompis tycker att vi är som en italiensk familj. Det tar jag som en komplimang. Han syftar på att vi träffas rätt ofta och att vi står så nära.


bild via google.se

Jessica

INget nytt 90210-avsnitt på två veckor, riktigt cliff-hanger dessutom... Jessia Stroup spelar Silver, Kelly och Davids lillasyster Erin SIlver. Här är en gammal bild på Jessica med klänning matchat med kavaj. Himla snyggt!

kappa

Dne här kappan från Forever 21 är riktigt fin. Korta ärmar vilket inte är idealiskt när det blåser, och det gör det på västkusten, men ack så snyggt. Speciellt med ett par långa svarta skinnhandskar till.

bild forever21.com

inspireras

När tentan är gjord på torsdag tänkte jag ägna mig åt roliga projekt. Baka lite, hade faktiskt tänkt prova att göra macarons. Har ju inte testat på den "riktiga" varianten, men man måste ju ge det ett försök. Utöver bakande så vill jag sy. Då är det den här kjolen som ska inspirera mig! Det är dags att inviga den symaskin jag fått av mormor! Åh vad jag gillar efter-tenta känslan! Ska bara skriva den också...

kjol Maison Martin Margiela, bild style.com

färg!

Igår var det tre färger som dominerade då jag jobbade. Svart, grått och vitt. Så trist!! Själv lyste jag upp i rosa. Idag lyser solen men tyvärr har mitt humör sjunkit en del... Därför ska jag bada i härliga färger idag för att pigga upp tillvaron. När jag mått som sämst är det just förmågan att piffa till min klädsel och bära färg som håller mig uppe. Enkelt men bra knep! Känner mig som en propaganda maskin för färg för tillfället :) Svart är snyggt och allt, men just nu piggar jag upp det svarta med hräliga färger!

Det behöver inte vara mer än en väska, ett linne som sticker fram eller ett skärp!

gg

Senaste avsnittet är fullt av drama, som vanligt! Läste även att CW (kanalen som visar Gossip Girl i USA) beställt ytterligare två avsnitt på säsong 2. Det innebär att säsongen kommer vara i 24 avsnitt. Lovely!

emma

Såg att de här två koftorna hos Forever 21, heter Emma. Sånt tycker jag är kul eftersom mitt namn må vara vanligt, men det är ingen cool möbel på Ikea eller dylikt... Hemtex har porslin som heter Emma också. Mamma köpte en sådan skål till mig :) Den är både fin och så vet hon att jag tycker det är kul när det heter som jag. Det blir inte roligare än man gör sig!

solig tisdag

Vad härligt att vakna den här tisdagen till ljusare väder. Nu skiner solen och jag planerar att ta en promenad mitt på dagen. En välförtjänt paus i pluggandet. Vaknade lagom till Ebba besökte The Voice imorse. Bra sätt att vakna på faktiskt. Tyckte hon hanterade dem bra, som hon brukar. Fast Extra Extra var nog inte hennes grej... Ganska kasst program i och för sig enligt min mening. 
Blir sugen på kjol när jag ser den här tjejen. Hade tight kort kjol igår, idag kanske det ska bli vippigare modell. Får se. Kan nog hinna ändra mig många gånger.

bild thesartorialist.blogspot.com

Nej nu...

...får det vara slut på den här gråa, softa måndagen. Imorgon ska det vara fint väder sägs det. Sånt tror jag alltid på!
Planerar vakna med energi och lust att vara annat än soft och höstdeppig. Godnatt på er tappra!

Randig tröj, skjorta och jeans. Klassiskt och skönt, inte alltid det snyggaste dock...
bild hm.com

i lila

Molly Sims bar lila på något event med en del kändisar. Tycker om hennes tunna, lila tunika! Den stilen skulle jag gärna ha som festklänning på vintern. Påklätt men ändå avklätt.


softis måndag

Det går inte att känna annat än att den här måndagen har varit soft ändå. Jag har fått mycket gjort pluggmässigt, jobbat och ringt en himlans massa folk. Vissa trevligare än andra, som vanligt med andra ord! Nu är det soffan som gäller, men snart är det sängen.
Trots att rutor fortfarande inte riktigt är min grej tycker jag Lauren ser härligt soft ut. Lös skjorta, tighta jeans (med trasigt knä..) och någon slags UGG-variant med fringes. Tisdag frukost = The Hills!

Förresten, förstår itne riktigt hur Audrina kan tro att Lauren hooked-up med
Justin Bobby. En kille som rapat Lauren rakt upp i ansiktet med mera. Dessutom har det ryktats om Lauren och Kyle Howard sedan juli. Personligen tycker jag det är givet vem som bör (borde) vara mest intressant för Lauren... (Var tvungen... :))

med små medel

På något vis behöver den här måndagen piggas upp och nu har jag just målat mina naglar rosa. Härligt rosa! Vem har sagt att man måste ha mörka lack på hösten/vintern?! Strunt.
Lacket är Depend nummer 122. Den nedre handen, på bilden, har det lacket. Var faktiskt den bilden som fick jag mig att köpa det i somras. En favorit!

bild lånad från
http://beauty.feber.se/

two times

Märkligt väder de verkar ha over-there. Först fotades Rachel i en ganska höstig look med tights tjock tröja och stövlar. Bara ett par dagar senare bytte hon till en somrig klänning och bara ben. Hennes stövlar är förresten precis den modellen jag är på jakt efter. Och har varit i ett par år nu...

Stövlarna från sidan, platta, snygga och enkla!

Höst-usch

Hösten visar verkligen att den finns idag. Det har varit så grått att jag blivit tvungen att tända varenda lampa hemma för att få bra ljus när jag pluggar. Det gör mig trött och seg att bara se grått, grått och grått. Nu regnar det dessutom!! Ett par rosa Hunter-stövlar hade varit perfekt för att ta på då jag ska till jobbet. Mina stövlar är tyvärr ute hos mamma och pappa... Suck. Vilken supertrist och grå måndag. Ska faktiskt göra lite snabbkaffe nu för att pigga upp mig. Är mycket sugen på lösgodis också. Kanske blir att jag köper lite sedan innan jag går till jobbet. Får se om jag kommer iväg dit tidigare eller inte. Idag lockar det inte alls att åka till kontoret. Fast jag vet att vi har mycket att göra. hoppas bara att någon rolig jobbar ikväll!

bild shopbop.com

a Y

Har skrivit om den här väskan tidigare men tyckte det var kul med lite färg den här gråa måndagen! Från YSL.


bilder mytheresa.com

let's get started

Grått grått grått. Det ligger en grå dimma över stan idag. Enligt smhi är det liten chans att den skingras.. Trist. Well, jag ska plugga och jobba så det blir väl inte hela världen.

ny vecka på g

Skönt med ny vecka. Blir fokus på plugg och jobb. Hoppas också få till en timma tennis... Håller tummarna! Nu ska jag lägga i mig i sängen och kolla på tv innan jag ska släcka ljuset och sova. Ny vecka när jag vaknar. Känns bra på pnågot vis.

en kappa till

Hittar många fina kappor nu. Den här gillar jag men tror inte jag hade gillat att ha på mig den så många gånger. Den stora rosetten är fin, men skulle nog vara lite jobbig...

k o c

Kind of Cute.

jeansshorts

Det ser så skönt ut att kunna bära jeansshorts. Längtar tillbaka till den känslan.

jeansshorts

Det ser så skönt ut att kunna bära jeansshorts. Längtar tillbaka till den känslan.

pearls!

Det vankades Fashion Week i senaste avsnittet av Gossip Girl. Blair "hjälpte" sin mamma backstage. Klänningen hon bar var designad av seriens stylist Eric Daman. På fingret bar Blair en söt ring med tre pärlor. Jag som älskar pärlor hade gärna haft en variant på den ringen!

piffa lite

När jag ska kånka omkring på saker så bär jag ofta på tygpåsar. Inga vackra påsar egentligen även om det inte är något fel på dem.. Den här gråa med en silvrig rosett hade definitivt gjort det roligare att gå och handla. Finns hos TopShop.

bild topshop.com

mustiga färger

Två rätt här. Fint med ränder såklart och kul att det är i höstigt mustiga färger. Gillar även väskan. SNygg modell och fint med den tunna guldkedjan som rem. Finfint!

wolang

Whitney leker med telefonen och har en väldigt söt kavaj med volangdetaljer. Volangerna syns på ärmarna och på kragen. Så fint! Läste också att den kille hon vänslas med på bild, här bland annat, inte alls är hennes riktigt boyfriend... Hmm, sånt vill jag ju inte veta.

PS Förstod ni min lilla twist med rubriken?! :) Ds

söndag

Solen skiner och jag ska försöka ge mig ut på en promenad tänkte jag. Plugg även idag, varje dag tills det blir tenta i veckan! MIn hud är inte med mig idag och därför är jag glad att endast bära myskläder som inte är tighta, skaver eller kliar. Mjukt och skönt helt enkelt. Idag firas min farmor, hon fyller år imorgon. Hon är så söt, 88 år. Det är några år på nacken... Och många fler ska det bli!

Gals

Ett tag sedan de filmades ute i New York men här är Taylor och Leighton on-set. Taylor i kortkort och Leighton i en väldigt Blair-ig outfit.

Blairs hushållerska/nanny Dorota är också med, eller halva henne iallafall. Henne brukar vi ju oftast se inne...

sött?

Den här bilden på Katie och Suri med varsinn Hermes-påse i handen är ganska välbloggade. Det står emellan om det är sött eller bara fel. Jag tycker det är fel! En två-åring ska inte behöva köpa saker på Hermes elelr ens vilja. I den åldern är det ju oväsentligt med sådant. Min brorson kan leka med massvis med grejer som egentligen inte är leksaker, typ dammsugaren... Nej jag tror faktiskt att de enda förlorarna till att Suri får specialtillverkade Loubitins (det var väl det som ryktades ett tag?!) och annat är föräldrarna! Eller barnskötarna...

bild people.com

lördag..

Vaknar till en riktigt grå lördag. Dagens ska endast ägnas åt plugg så det gör inget faktiskt. Blir väldigt rastlös när solen skiner. Vill bara utnyttja soltimmar och få frisk luft. Tror det är något som kommer med åldern, har inte varit på det här sättet förut... Gårdagen med FIlip var himla härlig men också utmattande. Helt slut på kvällen! Han är lite trotsig, ska markera att han bestämmer. Vissa fall var lite jobbiga, men oftast är det inga problem. Han är så söt, ska dela med sig av mat och dryck. När jag ätit upp så ger han mig för att jag inte ska vara utan. Himla sött!!
Sedan tittade vi på Pippi Långstrump på Youtube. Han var väldigt fascinerad! Så stilla var han inte på hela dagen...

bild style.com

liten & nätt

Blake bar en snygg kavaj på en presskonferens för Gossip Girl. Kavajen med upprullade ärmar och i nätt modell var himla snygg. Visst borde man kunna matcha en sådan med långärmad topp under?! Jag är lite frusen och skulle nog inte palla bara armar...

sister sister

Det har ryktats om att Ashley kickade MaryKate från Elizabeth & James, men här posar de tillsammans när de tidigare i veckan visade nya kollektionen på selfridges i London. Läste en intervju med MaryKate som sa att Elizabeth&James var Ashleys baby och att The Row var hennes egen.

fredag

Ingen sol är lika med tristare höst. Just ni försöker jag samla krafter, om ett tag kommer min brorson och sedan blir det fullt liv resten av dagen. Ska bli kul såklart! Fast ikväll lär jag vara helt slut. Igår tog jag en liten nap vid sju, ofrivilligt faktiskt. Behövdes nog...
Höst idag, den sorten jag inte gillar. Bara att bita ihop. Jag har blivit helt galen i citat. Såpass att jag funderar på att trycka upp lite citat och ha hemma. Peppande sådana som kan hålla mig över ytan hela tiden! Varför flödar inspirationen som mest då det är tentaplugg på schemat?! Ödets ironi...

pretty in pink

Victory var så fin i sin rosa klänning i senaste Lipstick Jungle. Här är en bild på Lindsay under inspeningstillfället. Kul! Dramatiskt slut på dagens avsnitt. Väldigt mycket  drama i serierna nu. Blir väl så när man kommer några avsnitt in i säsongen.

vrålåk

Okej, vrålåk är väl ett av de fulare orden, men det känns bra att använda här ändå. Kolla in den coola Audin Lauren fått provköra. En Audi R8 är det visst. Schysst att få provköra en sådan bil. Jag älskar att köra bil, kan inte motorer och sådant, men fattar att den här nog vore nice att testa!

Har ni körkort?

Jag har det, har haft ett bra tag. Skulle förklara för en på jobbet att jag var äldre än de trodde (vanliga visan...) och sa att det är närmare till att jag får nytt körkort än att jag tog det. De fattade inte. Sjävl ser jag fram emot att få byta ut mitt förfärliga kort!

confessions of a shopaholic

Premiären för filmen Confessions of a shopaholic är bestämd till 13:e februari i USA. Ska bli kul att se hur det gör sig som film. Jag har läst alla shopaholic-böckerna men föredrar nog andra titlar från Sophie Kinsella.
Krysten Ritter och Isla Fischer spelar i filmen tillsammans med Hugh Dancy och Joan Cusack bland annat.

Jenden

Fick mail om nyheter på Net-a-porter. Vet inte varför jag vill ha massa såna mail egentligen, köper ju aldrig något där...
Anyhow, såg den här klänningen från Nathan Jenden och jag gillar den. Blev lite förvånad faktiskt, men den har så fina detaljer, är i söt modell och ja himla söt helt enkelt! Inte jättesmickrande på
modellen dock...


bilder netaporter.com

90210

Gårdagkvällen ägnades åt att titta på serier på datorn. Bland annat såg jag senaste 90210. Visst, men ska ställa upp för sina vänner, men jag tror no AnnaLynne Mccord's karaktär Naomi ångrar sig i efterhand! Förresten så har jag fortfarande inte tröttnat på volanger. Se så fint det kan vara!

bild people.com

en liten knapp

Åh, de senaste dagarna har jag flera gånger kommit åt den lilla knappen på min laptop som total-släcker skärmen. Lika irriterande varje gång. Har gjort det fyra gånger på en dag nyligen. Datorn har varit min i 18 månader men det är först nu mina fingrar dras lik magneter till den j-kla knappen.


some kind of trouble

Willa Holland som spelade Marissas lillasyster i OC ska ha en liten rolli Gossip Girl. Rollens jobb: att få Jenny i trubbel!
Redan i senaste avsnittet av GG verkade Jenny klara ganska bra själv att hamna i trubbel. Slutet var ganska definitivt från hennes sida och det ska bli spännande att se vad som händer.
Den här bilden avslöjar lite...


daslu

Riktigt sött armband från Daslu.

bild elle.com eller style.com (minns inte...)

solsolsol

Solig höst, det är min melodi. Jepp, medveten om att jag tjatar. Men hur härligt är det inte med blå himmel?! Snart tar jag min bok ut i solen. Nytta och nöje. I övrigt startade morgonen med en liten träning på cykel. Härligt att svettas, men inte nöjd med reaktionen. Var alldeles för tungt! Nåväl, har ju varit krasslig länge och känner mig så trött så det är väl inte helt konstigt...
Ni har inte hört det här från mig, men det är ganska vackert ute en solig dag med grönt-gult-orange-rött i träden! OM någon ställer mig till svars till det, så är jag helt ovetande, okej?! Jag gillar ju inte hösten :)

bild style.com

ännu en dag...

Japp, snart är även den här onsdagen slut. Känner att jag fått en del gjort. Var himla härligt att gå promenad i det underbara vädret. Fint väder gör mig glad. Nu regnar det, men jag ska ju sova så vad gör det... Godnatt!

JCrew

Varje gång jag surfar in på Jcrew's hemsida så hittar jag en del som jag gillar. Den här gången fastnade jag för den här kavaj-koftan. Riktigt snygg! Passar både till byxor och kjol eller klänning.

Kjolen är riktigt söt, möjligtvis aningens för lång för mitt önskemål. Tröjklänningen ser supersöt och skön ut, perfekt plagg! Den fiskbensmönstade koftan ger rätt höstmys-look. Synd bara att det inte är tal om några köp....

bilder jcrew.com

szohr

Söta Jessica som spelar Vanessa i Gossip Girl. Från början gillade jag inte hennes karaktär, men jag har ändrat mig. Jag har faktiskt ändrat mig om ganska många karaktärer i den serien.

lovely

Vädret är underbart och jag hade nog för mycket på mig på min promenad förut. Nu är det sol på min balkong. Härligt. Blev ju varmt trots allt, de skrev ju det i någon kvällstidning förra veckan...

sol!

Vad härligt med solen som skiner! Har pluggat ett bra tag nu och tänkte ge mig ut på en promenix. Frågan är väl bara hur mycket/lite man ska ta på sig?! Jag har varit så trött de senaste dagarna, så jag måste bli bättre på att ta mina järntabletter, det är ofta det som är boven! Egentligen vill jag klä mig jättefint idag, men det är för kallt inne och jag brukar spara på mina kläder istället för att det blir knän och grejer med en gång. Dessutom vill jag vara riktigt bekväm hemma, även om jag inte brukar bära obekväma kläder till vardags...

bild style.com

lys upp

Det börjar bli kallt inne nu, då blir det att tända en massa ljus. Mysigt! Lite trist att det inte var något GG idag, nästa avsnitt verkar kul. Säger bara catfight... Imorgon blir en annan serie-dag!
Nu ser jag fram emot att krypa ner under mitt härliga täcke. Tänk vad lite nya lakan kan göra! Lovely!

Godnatt!!


propaganda

USA ska välja president i november. Svenska tidningarna skriver sammanlagt mer om det valet än våra egna svenska val. Skrämmande tycker jag. Vi måste väl fokusera nationellt innan vi vänder oss internationellt?! När jag jobbade med en politisk kampanj var vi ganska frustrerade över mediernas ointresse.
Trots allt gillar jag slogan Time for a change! Stämmer på många sätt...

LC

Den som kollar här ibland vet att jag gillar The Hills. MEN, säsong 4 har bara hamnat om bråk eller trubbel i relationer. Om det inte är Lauren/Audrina/Lo som ska reda ut sin boenderelation så är det Heidi/Spencer som bråkar om något fake och ointressant, eller Brody/Stephanie eller när Stephanie och Doug går bakom ryggen på Lauren. Ja och så fortsätter det!! Varje avsnitt har handlat om något som ska "redas ut". Bättring hoppas jag!!
Ser fram emot Whitneys serie iallafall! Det kan nog bli bra, om hon bjuder mer på sig själv än hon gjort i The Hills.

bild people.com

trött

Nu är jag trött. Trevlig kväll på jobbet och ännu trevligare sväng på stan med en kompis och hennes söta dotter. Ett leende från ett litet pyre är verkligen mycket värt! Sedan gnagde hon på mina fingrar, men jag bjöd på den! :)
Kände mig som en bandspelare på repeat idag, samma sak om och om igen. Ibland blir det hack dock och då kan det bli galet. Eller när man ska försöka snacka engelska med någon som inte riktigt behärskar språket och då försöka förklara relativt svåra saker.

Griniga jag stör/irriteras/förundras över följande:

- så störande alla är som ska försöka ha "hemligheter" i sin blogg "ett hemtligt möte..." "ett projekt jag inte kan berätta om ännu" "En resa som jag inte kan säga något om..." och så vidare. Herrejisses. Berätta eller håll det utanför bloggen. SÅ viktigt är det ju inte.

- tjat om samma saker hela hela tiden. Okej, här under faller jag själv, men det får väl kallas självinsikt!

- mer egentligen, men det här var väl det jag funderade mest på just nu...

JLo

Jennifer har lite varierande stil, ibland snyggt men minst lika ofta överdrivet och inte lika snyggt. Här är hon riktigt snygg dock med fina detaljer.

Det fina armbandet, ringen och väskan matchade snyggt. Liksom de blingiga örhängena. Och rosetter är altid fint.

coats

På vintern bär vi ofta svarta, gråa eller andra mörka färger och speciellt på våra ytterplagg. Förra hösten ville jag verkligen ha en kappa med färg, hittade dock ingen som passade. Kanske har jag bättre tur i år? Fast eftersom jag inte har ett behov så får det nog bli till budgetpris och om jag ramlar över den perfekta.

kjolhumör

Idag är jag på humör för att ta på mig kjol när jag snart ska ner på stan. Fast min mage mår inte bra, full av magsyra vilket innebär att den är lite större än vanligt... Får nog bli klänning istället! Det ultimatat plagget egentligen, trycker inte, man är fin och det är skönt!

bild netaporter.com

snyggt

Det här gillar jag. Enkelt, höstkänsla och snyggt!

bild style.com

tisdag

Oj vad gott jag sov inatt. Mitt täcke är så superskönt! Bytte lakan igår, hotell satin. Riktigt sköna och fina!
Nu ska jag strax ner till på spårvagnen. Ska till SU, med min "läxa". Uppföljning på när jag var sjuk så länge med mina luftrör i somras.
Ska bara slänga på mig kläder och lite rouge. Sköna kläder är enda fokus!

Tillbaka om en stund.

PS. Inget nytt Gossip Girl den här veckan... DS

på fötterna

Provade ett par stövlar idag, tyvärr för stora. Suck. Frågade expediten efter min storlek (36) varpå hon tittar på mina fötter och kommenterar att de var ganska små. Fast hon sa det inte dumt. Bara ovanligt att få den typen av kommentarer i en butik...

bild netaporter.com

this I like

Är ju lite skeptisk till rutorna den här hösten, men det här var fint! Handlar helt enkelt om matchning och framtoning.
Nu ska jag ta mig ner till jobbet. Väldigt trött och seg idag... Hoppas jag får göra något av det som jag tycker är kul!

bild style.com (såklart!)

big bow

Fearne Cotton satsar på håraccessoarer i Gossip Girl stil. Väldigt Blair Waldorf. Även om det inte ser galet ut på Fearne så är Blair snäppet vassare i den här stilen.

lite mönster

Snyggt med en mönstrad blus till helsvart. Har sett en liknande blus på H&M som skulle motsvara ganska bra.

bild style.com

nästan idag...

Idag ser jag nästan ut såhär. Min långa kofta är riktigt fin och härlig! Ett suveränt kap!


in beverly

De första avsnitten av 90210 gillade jag, det var kul. Fast det har väl mest gått nerför sedan dess! Kollar, men det finns annat mycket bättre!

bild people.com

bolero

Tycker Vanessa var himla fin med sin pälsbolero då det hon fotades i samband med High School Musical 3-promotion. En kompis till mig hade en ursöt vit pälscape då hon gifte sig. Capen hade hon då hon lämnade kyrkan och senare anlände till festlokalen, i båt. Fantastiskt fin detalj!

Rachels style

Rachel Bilson på omslaget av InStyle. Jag gillar modellen på kjolen, färgen är kanske inte min favorit dock...

solig start!

Vädret bjuder på en solig start av den här veckan. Inte riktigt så i övrigt dock... Läkarbesök och inlämning av arbete har förmiddagen handlat om. Nu ska jag nog ta det lite lugnt innan det blir jobb i eftermiddag.

bild style.com

rachel b

Rachel promotar sin kollektion Edie Rose för DKNY Jeans på butiken Macy's i New York. Det här gillar jag mycket bättre än det hon bar sist då hon skulle promota sitt märke.

söndag

Okej, jag gillar att sova på morgonen, men till tio lite drygt brukar räcka. Idag vaknade jag tolv! Behövde nog det. Mådde riktigt kass igår kväll, idag är det lite bättre. SKönt att känna lite skillnad. Men jag är, helt ärligt, fruktansvärd trött på det här nu!!
Idag är det jag + datorn som hänger ihop. Imorgon ska ett arbete lämnas in... Kul ämne men inte helt lätt, när man mår sådär, att prestera på topp!

bild style.com

höstmys

Idag var det inte ens tvåsiffrig grad på eftermiddagen, hu! Därav temat höstmys. Jag försöker se fördelarna med hösten. Ska nog försöka hitta en stickad tröja, det brukar hjälpa lite! Leona ser mysig ut då hon shoppar på stan. Pojkvännen bär påsarna...

helt slut

Idag har jag varit hos bror min. Så nu är jag helt slut! Mår inte så värst bra heller, hjälper ju inte till direkt. Det är mig lördag, mysig men inte så spännande. Så stolt över min brorson som kan cykla (med stödhjul), bara två år gammal!

solsken

Den här fredagen har bjudit på underbart fint höstväder. Jag satt ute och pluggade med bikiniöverdel på mig. Jättevarmt och skönt! Bjussar på en liten bild på min utsikt. Själv skymtas jag i skärmen. Valde inte en av de bilder där jag var lite mer exponerad....av just den anledningen! :) Nu: jag sitter i soffan just nu, något jag lär göra ett tag till...
Trevlig kväll på er.


Kolla in de härliga blommorna som skymtas, lika fina står till vänster!

vad har de på sig?

Modevisningarna under Fashion Week(s) i all ära, men det är ju folket runt omkring och deras kläder som är mest intressant. Åtminstone om ni frågar mig. Här är ett hopkok av snygga gäster under Fashion Week(s)-visningar.

bild whowhatwear.com

i solen

Har suttit i solen och pluggat. Riktigt härligt. Nu ska jag ta med datorn ut också. Behöver skriva nämligen. Tänkte bara föra ner massa tankar först och sedan strukturera ihop det. Blir nog bra!

Tänkte på en sak, vad tycker ni om när flera bloggar har samma tävlingar?! Jag tycker dels att trovärdigheten minskar och att det blir ganska trist. Dessutom stör jag mig allt mer på alla som inte berättar att de faktiskt sponsras, dvs varför de nämner/länkar olika företag och bara "får hemskickat" saker. Nej öppnare inställning efterfrågar jag!!! Vill poängtera att själva konceptet inte är något jag är emot, det är mer hur det framförs. Det är suveränt att företag inser vad bloggar kan göra och hur bra de når ut, men inte i det dolda.
Jag vet bloggar som är tydliga med att det är sponsring, men även många där det inte är lika tydligt. Ful typ av marknadsföring tycker jag! Marknadsföring är min inriktning och därmed något som intresserar mig, men budskap och avsändare är två viktiga faktorer.


Pink!

Hur härlig är inte den här jackan?! Tänk vad glad jag hade varit varje dag om jag tog på mig den här härligt rosa kappan med fina detaljer. Nej, måste nog försöka hitta en färgglad kappa! Dags att våga lite.

bild
http://www.garancedore.fr/

like fall

Lite mörkt kanske, men det här passar hösten. Stickad klänning French Connection, tights Sass & Bide, väska Marc Jacobs och boots Jimmy Choo.

PS. ursäkta den urtrista bilden, inte min starka sida... DS
bilder fcuk & netaporter

keira

Såg att både Therese och Ebba använt den här bilden på Veckorevyn, men den är så fin. Fattar inte att Keira gick med på de där Vogue bilderna, hon såg ju galen ut, jämför med det här! Addera ett par strumpbyxor och ett par MC-boots så har du en, i mina ögon, perfekt höstoutfit! Hoppas ni märker hur jag försöker se det här med hösten positivt... :) Det är svårt men jag försöker!

bild veckorevyn.com

sol

Idag skiner solen här, en fin höstdag med andra ord. I tidningen utlovade de lite brittsommar-känsla i nästa vecka, hoppas hoppas det blir så!

bild style.com

aouch!

Idag mår jag bäst då jag inte behöver svälja, har satans ont i halsen. Vad är det för fel?!?! Blir det inte bättre snart får jag gå tillbaka till doktorn. Det här fungerar inte. Jag måste vara tipptopp! Ett arbete ska färdigställas och det ska pluggas inför en tenta samt jobbas. Sorry, inte så cheerfull, men idag går det inte att låtsas.

Update: På måndag blir det läkarbesök, specialist på området!

jaha..

Känner mig ur form faktiskt, torsdagstrenden höll tyvärr i sig. Vad är oddsen egentligen?! Jag har svinont i halsen igen, fast på andra sidan den här gången. Såå irriterande. Behöver en god natts sömn och hoppas vakna i toppform imorgon! Ikea gick bra förresten, inga stora inköp men det var inte meningen heller. Lite lådor som ska ge ordning här hemma.
Ordning och reda pengar på freda'!
Godnatt på er!


bild people.com

apc

Väldigt söt och enkel klänning från APC. Enkelt med en söt liten rosett på. Den hade varit en perfekt vardagsklänning, bara att dra på och känna sig fin en trist dag!

bilder netaporter.com

i Paris

Höst. Det tänker jag då jag ser den här bilden.

Fringe

Har helt glömt att skriva att kanal 5 köpt in Fringe. Det har väl visats 2-3 avsnitt i USA bara, modigt! Just nu går säsongspremiären av serien. Hoppas man får mer behållning än bara Joshua Jackson, som jag inte sett ännu...

bild via google.se

snart så...

Dags att hoppa ur pluggkläderna och i lite snyggare plagg. Nu åker jag till IKEA!

addera lite färg

Höstmysig stil behöver inte vara lika med svart, grått eller annan mörk (=depp) färg. Gör som Jessica Alba och bär en färgglad kofta med mulitrandig halsduk. Fint!

höstmys

Ashley Tisdale är i Paris, vem vill inte vara där förresten, och ser höstmysig ut i randig tröja och bruna mockaskor. Det är en av fördelarna med hösten, mysiga kläder!

torsdag..

Igår trodde jag ju att det var torsdag så idag känns det mer som fredag. Himla bra eftersom jag då får en "extra" dag, men jobbigt ändå. Idag är det plugg och Ikea på planeringen. Det blir nog bra. Jag gillar ju ämnet jag läser så det känns inte trist och Ikea är alltid kul!


trött tröttare

Dags att avsluta den här dagen. Känns som torsdag i kroppen, men jag är glad att det är onsdag! Jag hoppas att min torsdagstrend är bruten då jag vaknar imorgon. De senaste veckorna har jag nämligen vaknat med halsont på just torsdagar!
Spana in den här tjejen, Clemency Poesy, som fotats under modeveckan i Paris. Schysst outfit. Fast jag är inget fan av de där slitna skorna, kalla mig trist men jag står för det. :)
Godnatt!!

Whitney

Whitney har just släppt sin kollektion Eve & A. Har inte sett något av den så har ingen åsikt om den. Jag gillar ju hennes stil, så om den är i den stilen så kanske det är något... Måste använda min väst mer!! Whitney matchar sin gråa väst snyggt med röd kjol, skulle kunna vara en klänning, men jag tror nog på tvådelat.

ikea

Imorgon ska jag och mamma till Ikea. Trevligt! Det är andra försöket så jag det ska bli kul att komma dit nu. Tänkte köpa lite ljus (hösten är ju här), lite lådor och en lampa till mitt datorbord. Ska försöka städa iordning det så det blir mer använt än idag (idag använder jag det nämligen inte). Tänk om man hade plats, och råd, med snygga skolådor till alla sina par skor! En dag så.. :)

bild ikea.se

på träning

Idag tränade jag med rosettdiadem. Osminkad och dann får man pigga upp det hela lite. På mitt gym är det ofta många killar som är biffiga och verkligen går in för sin träning. Så himla komiskt tycker jag, det är ju inte ens snyggt. Själv fokuserade jag på cykel och bandet, svetten rann!

rosa bandet

Oktober är den rosa månaden! Rosabandet-insamlingen håller på hela månaden och det är något jag gärna stöttar. Hoppas ni känner likadant! Ett enkelt sätt att visa sitt stöd är det lilla rosa bandet som kan köpas i många affärer.
Lindex Shop Online - Rosa bandet
Bild från Lindex Shop Online


Varje år utökas kampanjen lite. I år finns det flera produkter där en del av priset skänks till insamlingen. Sedan i slutet av oktober är det dags för galan! Det finns små, enkla sätt att bidra. Lindex säljer förresten finfina toppar i sin
Pink Collection! Missa inte Annas supersöta topp!


bilder lånade här


runt halsen

I Lipstick Jungle bar de tre huvudrollskaraktärerna riktigt snygga, stora halsband. Jag gillar ju egentligen mest armband för att inte ge fokus till halsen, men det här gillade jag! Snyggt till enkel topp/tröja. Enkla lösningar som lyfter en hel oufit är det bästa! Ikväll går nytt avsnitt av serie, kul!


kombination

Förr har jag tyckt att svart och blått absolut inte gått att matcha. Sedan ett par år jag däremot ändrat mig! Nu tycker jag det kan vara rätt snyggt. Här till exempel är det riktigt fint!

bild style.com

move that body

Nu tänkte jag ta en paus och gå ner till gymmet. En sväng på gångbandet tror jag allt det får bli. Har en fundering på en liten stund i solariet också, min hud brukar gilla det. Här vill jag påpeka att jag med den här typen av påpekande främst inte syftar på att bli solbränd, jag syftar på att problemen med min hud lindras av solljus. Fast egentligen finns inte rätt ljus i de flesta solarier, men det är bättre än inget...
Läste att Lauren dricker någon dryck som ska öka kaloriförbränningen. Hmm, funkar sådana saker?! Only in America...

höst nu?

Ny månad och det är officiellt höst. What can I do?! Acceptera helt enkelt.
Kanske borde ta en rensning i garderoben och hitta inspirerande kläder att använda? Fast framförallt behöver jag städa undan alla sommarskor. Min skohylla är överfull! Värst på sommaren, fast om man säger såhär, det är tur att det bara är mina skor som ska få plats! Ibland funderar jag på hur jag skulle kunna bo med någon. Jag har massvis med saker och gillar när saker är på mitt sätt, fast å andra sidan är det inte dumt med sällskap! För och nackdelar med allt, precis som med hösten!

bild style.com

hits