söta drömmar

Nu ska jag sova och drömma söta drömmar! Ja, jag hoppas det åtminstone. Eller förresten inte drömma alls (dvs inte komma ihåg...) är nog det jag hoppas mest på!
I februari är det klipp-dags. Då ska en bild på Laurens frisyr med. Brukar bli bäst eftersom jag är KASS på att förklara hur jag vill ha det annars! Kolla in den snygga nagel-färgen hon har också. Mörkt lila! Imorgon blir det jakt.
18534-7013

more Rachel

Bilderna på Rachel från Seventeen är nog de bilder på sistone där jag gillat henne bäst! Av de små bilderna inspireras jag av den första och sista. Riktigt snyggt!
18534-7009

  • On having a mom who is a couples' counselor: "You know, as a kid, you're not as willing to be open with your mother just because you're younger and not as mature and you don't realize that it's actually a good thing to do. Now that I'm older, I talk to her about anything. But I think she's a little bit more willing to talk to me about things - where I'm still like, ?Ugh, Mom! Come on!'"
  • On dating costars: "You know, a lot of people don't like to date people they work with. But I think that you can't help who you like - it's as simple as that. When you're surrounded by people, it just becomes more of a thing: You're probably gonna like someone you work with or whatever, because you get to spend more time with that person. You get to know that person - you really can't help it. I don't think there are any rules."
  • On keeping her relationships private: "With Adam, we tried never to put it in anyone's face. We never took pictures together, and we never really talked about our relationship until maybe a couple years into it. I think it took a while to talk about it at all. I don't like to talk about that personal stuff - romantic stuff - it's just too personal, and a lot of that is so exposed. But you want to keep certain things to yourself. It's not like I have any secrets: I just choose not to talk about certain things."

  • storm!

    Höll på att blåsa bort förut. Helt seriöst, får nog lägga sten i skorna i morgon. MIn kroppshydda är inget att skryta om när det kommer till stormiga vindar.
    Har cyklat en sväng på träningscykeln, resultatet är att jag nu är helt slut! Tänk vad gott jag kommer sova inatt..
    Imorgon ska jag försöka ta mig till en tygaffär, fattar bara inte varför det inte ligger någon mitt i centrum, innanför vallgravarna. Närmast är väl Gårda Textil, men det är ju en bit ändå... Hoppas jag hittar något fint tyg!

    Status: trött helt enkelt.

    all black

    Lindsay är klädd i svart från topp till tå. Hon ser väldigt glad och fräsch ut här.
    18534-7008

    en sån där mobil

    Party för senaste modellen Blackberry i USA. Åh, teknik-nörden i mig kastar sig på golvet, bankar med nävarna och säger "Jag vill också ha". Haha, inte riktigt kanske men nästan. Vill gärna ha en sån där onödigt klumpig telefon med massa onödiga funktioner. Dags att börja spara?!
    Paris klänning var riktigt söt! Sophia, Natascha och Taylor (har jag för mig hon heter, Jenny ur Gossip Girl iaf) funkar också, men det är Paris klänning jag helst vill ha!
    18534-700718534-7006

    hos Acne

    Gjorde något jag sällan gör, nämligen kollade in hos Acne. De är inte riktigt min stil och framförallt tycker jag inte kläderna är värda priset, i många fall. Finns ju undantag...
    Hittaden den här blå skjortan/blusen. Jättesöt ju! Härligt vårig med ett par ljusa slitna jeans och flats. Nice!

    18534-7005
    bilder acne.se

    en jätte

    Det är ganska tydligt vad jag fokuserar på att kolla på idag, bilder som på ett eller annat sätt fotats i samband med Berns Fashion Days. Den här tjejen fångades på bild av Facehunter. Åh vad mysigt det ser ut! Fast stort och meckigt på sitt sätt kanske...
    18534-7003
    bild facehunter.blogspot.com

    snygg väska

    Spanade in Stockholm Streetstyle, gillar deras bilder, oftast väldigt snygga! Dne här gången var det mycket detaljbilder. Väskan på den här bilden var vrålsnygg! Någon som vet var den kommer ifrån?
    18534-7001


    En annan detaljbild visade de här coola strumpbyxorna. Spetsmöstrade är snyggt men inte min grej, jag gillar rutor och ränder mer. Blir lite sugen att plocka fram de strumpbyxor som jag köpte till nyår 06-07, fast de känns inte så vardagliga ändå...


    bilderna lånade jag från http://stockholmstreetstyle.feber.se/feber/

    le mode

    Modeveckan fortsätter i Stockholm. Tycker faktiskt mingelbilderna är väldigt trista! Jag gillar inte det där som ska vara unikt och i mina ögon, konstigt! En annan sak jag reagerar över är hur många det är som bär alldeles för korta kjolar/klänningar. Och om man gör det bör man tänka på hur man sitter... Snusförnuftiga Emma här ja!
    Stylein designern och skaparen, Elin Nyström tycker jag däremot har lyckats utmärkt! Ursnygg look hon bar under sin egen visning. Tycker det är lite extra kul med Elin eftersom hon gick året före mig i gymnasiet. Hennes showroom ligger förresten på hörnet till den lilla gatan där skolan ligger!
    18534-7000
    bild lånad från modette.se

    onsdag (torsdag är det ju!)

    image6999





    Åh vad gott jag sov inatt, somnade lite väl sent, men fick sova ganska djupt! Vilken skillnad det gör att gå upp strax före åtta mot före sju som jag gjorde måndag-tisdag. Idag blir det halvdag på jobbet. Sedan ska jag kolla en sak på TopShop och försöka hinna köpa tyg för att sy en kjol. Funderade på att sy en volang-kjol a la min TopShop-favorit. Den verkar ju inte komma till Göteborgs-butiken... FInns ju inte på hemsidan längre, verkar inte så lovande mao. Alltid ska jag haka upp mig på sådant som jag inte kan hitta....
    Idag släpps H&M's Fashion Against AIDS kollektion. 14 olika tröjor som deignats av kändisar/grupper. Den på bilden är signerad Nina Persson. Skulle jag köpa en vore det främst för det goda syftet, tycker ingen var en hit. Skulle nog välja mellan Ninas och Jade Jaggers. (Svart med röda läppar...)



    ur fas

    De senaste kvällarna har jag varit i bra fas. Redo att lägga mig för att läsa vid den här tiden, cirka. Idag är jag inte i fas. Lång, intensiv dag har bidragit till extra lång relax-stund i soffan.
    Idag jobbade jag med en grej på jobbet och det var så snurrigt så jag blev nipprig. Vissa hade gjort fel vilket snurrade till allt! Sedan fattade inte alla och ja, rena snurren! Då slutar min skalle att funka. Det är märkligt för vissa grejer får man utbildning i hur länge som helst men andra saker kastas folk in i. Har blivit mycket strul tidigare. SKönt att inte vara il bosso.
    Tycker själv att jag varit sjukt effektiv i mina samtal idag. Tålamodet har varit noll och jag har inte riktigt tolererat långa utläggningar. Vissa dagar pallar jag inte avsluta ordentligt, men idag så... En man blev bara sjukare och sjukare ju längre samtalet gick. Typ för jag är förkyld, har bihååleinflammation, har lunginflammation och ska amputera tån. Inte riktigt, men han överdrev för varje gång jag sade att det var allt eller inget.

    Imorgon blir det halvdags jobb, mindre intensivt jobb. Just det ja, ska leta fram tidrapport så jag kan skicka den imorgon! Ciao!

    it's lucky

    Lila klänning, lila rubrik och så Rachel. Omslaget av Lucky pryds av Rachel Bilson. Jag hoppas hon håller sig till den här typen av tidningar och bilder framför GQ.
    18534-6998

    totally devine

    Eva Longoria promotar senaste filmen, Over my Dead Body. Klänningen hon bar i Hollywood var fantastiskt vacker! Jag gillar lagom matchning och tycker det är fint när armbanden går i samma ton som klänningen. Färgen, modellen och det faktum att det övre tyget var lite transparent gör klänningen ursnygg. Detta vore rena drömmen att bära på bröllop i april. Såg annars en klänning på Mango idag, söt modell i naturvit/grön, det var ett mönster med blommor i grönt.
    18534-6997

    nagellack

    image6996





    Jag är lite trött på mina nagellack just nu. Har ingen färg som känns helrätt. Igår på spårvagnen såg jag en tjej med ett lila-svart lack. Vrålsnyggt! Tips på färger mottages gärna!!



    bild blush.se

    onsdagen...

    Ljusbehandling. Jobb. Jobb på fika från jobbet. Fika. Trött! Kall!
    Det är så skönt att må så bra igen, jag får ut mer av att träffa vänner än innan. Mår man inte bra blir man inte så social och folk är ju inte tankeläsare... Det var härligt att fika med min kompis idag, mysigt.

    Nu ska jag göra té. Har bara två te-påsar av mitt favorit-té, grönt med vaniljsmak. Måste komma ihåg att köpa det imorgon! Idag har jag ont i kindbenen liksom. Väldigt märkligt. Det finns två tillfällen då jag får ont där, när jag är förkyld och riskerar bihåleinflammation, men på senaste året även om jag inte ätit som jag ska. Fast så dåligt har jag itne ätit idag.. Därför ät det märkligt!

    Tråkigt på tv idag förresten! När börjar grymma serier igen? Just nu tycker jag bara tisdagar är riktigt bra!

    Gossip Girl

    Ikväll var det premiär för Gossip Girl på kanal5. Jag var ju inåt landet på föreläsning och satt inte i soffan, men har ju redan sett alla avsnitten. Vad tyckte ni? Jag tycker avsnitten blir bättre! De första två tar ju flera av böckerna, sedan blir det mer egen story...
    18534-6994
    18534-6995

    lite väl...

    Alltså, jag gillar att jobba och ha planer, men nu känns det lite väl mycket... Och då är det bara tisdag! Både igår och idag har varit dagar som börjat tidigt och avslutats sent. Två jobb och skola på det. Förra veckan var det lugnt för då hade jag inte skolan, men nu har jag det där dåliga samvetet och då blir det liksom lite stressigt. Nästa vecka är mindre full, än så länge, då ska jag försöka ta tag i min distanskurs och första delen på uppgiften!
    Var på H&M en sväng idag, köpte en svart blus som jag gillar riktigt mycket! Gillar modellen, fast jag vet aldrig med sådana modeller, sitter säkert mindre löst på andra... Äh, vem bryr sig så länge jag trivs!?!
    Den är väldigt lik den här fast svart, slät i tyget och rak nertill.
    image6993
    bild mytheresa.com

    Kristen

    Kirsten var på premiär av Vince Vaughn's Wild West Comedy Show iklädd jeans och kort jacka. Riktigt snygg outfit, absolut något som kan inspirera mig till skolan eller jobb.
    18534-6991

    kampanj-jag

    Idag på jobbet kom mitt kampanj-jag fram igen. Den där Emma som ringer, fixar och ställer krav på att få till saker. Kände mig lite som en duracell-kanin, men jag blir alltid orolig att jag ska glömma något... Löser sig nog tror jag!

    Snart blir jag upphämtad för att åka på introduktion i skolan... Jag är ganska trött just nu!

    what to do

    Vad gör man när man ramlar in i ansvar som ingen annan tar tag i och egentligen inte har med en att göra? Jo, man ser till att allt går vägen såklart! Man kan inte alltid luta sig tillbaka och tro att andra löser det. Känns dock bra att jag fixat det. Hoppas bara det uppskattas i slutändan! Fast det är jag ganska säker på att det görs!

    coolaste

    Dottern är endast två veckor gammal och här fotas en redan smal mamma Nicole med pappan Joel. De ser sannerligen coola ut för att vara småbarnsföräldrar. Det måste vara många som får en förskönad bild av första tiden med en nyfödd genom kändisarna. Vet hur min bror hade det och då var det ändå inga problem med min brorson, bara det vanliga äta-skrika-sova. Skillnaden stavas barnflicka!
    18534-6990

    ursnyggt

    Modeveckan pågår i huvudstaden på baksidan. Skämt åsido, många svenska märken får nu möjlighet att visa sina kollektioner för A/W 08/09. Än så länge bryr jag mig inte så mycket om det som visas på catwalken, jag gillar mingelbilderna bäst! Att inspireras av de som kallas mode-eliten. Många har alldeles för konstig stil för min smak, men det finns även många som har ursnygg stil i mina ögon. Sofi Fahrman, som är högaktuell i flera medier, såg ursnygg ut under måndagen i mörka stuprör, t-shirt och en nätt, ljus skinnjacka. Väldigt snyggt! Gillar även hennes hår.
    18534-6989
    bild elle.se

    äntligen

    Kollade in Veckorevyns blogg under modeveckan. Läste bland annat om sminktrender och äntligen säger jag!
    Trenden: beige skugga, neutrala läppar och pyttelite mascara, bara på övre fransraden
    Jag har sällan mascara på nedre fransraden eftersom det ser så kladdigt ut på mig. Har så ljusa fransar och gillar den naturliga looken bäst! Inte för att jag bryr mig om ifall mitt sätt att sminka mig är trendigt eller inte, där handlar det endast om vad som passar mig, mina färger och min stil!

    Hur viktigt är sminktrender för dig?

    bild elle.se

    block

    Blockmönstrat kom redan i slutet av förra sommaren, kanske får vi se mer nu till våren.. Här är en klänning med blockmönster, men på ett annat sätt än det vi oftast sett. Det jag gillar lite extra är att ryggen är helrosa!
    18534-6975
    bild shopbop.com

    en sån morgon...

    Det ringde klockan sju hemma, ett okänt nummer... Visade sig att min kollega var sjuk. Snabbt upp och iväg till jobbet. Känns helt okej, men gillar inte att ansvaret hamnar hos mig som är timanställd! 
    Jaja, har fixat hjälp iallafall. Nu ska jag springa ner och hämta fika. Mycket gott!

    relax

    Nu börjar jag komma ner i varv efter jobbet. Alltid samma sak när jag jobbat till nio, måste dega för att kunna slappna av. Imorgon är det jobbdags igen, halvdag endast den här gången! Sedan blir det skola, med min bror! Helmärkligt faktiskt. Vi har aldrig läst något ihop, han är ju trots allt sju år äldre än mig. Jag lär väl vara lite flitigare där, men det är kul känsla ändå! Nedan outfit hade funkat lika bra på jobbet som i skolan. Börjar nog verka lite obsessed i de där skorna från MiuMiu. Synd att man inte kan sy egna skor...
    18534-6987
    bilder netaporter.com och hm.com

    slå knut

    Soft klänning i härlig lila med knut både framtill och baktill.
    18534-6986
    bilder netaporter.com

    på match

    Nicky Hilton är på basket och ser måttligt road ut. Eller kanske är det bara väldigt spännande?! Jag hoppas kunna gå på hockey snart. Vore jättekul, bara vi hittar en dag som passar.  
    18534-6985

    more SAG

    Becki Newton som spelar Amanda i Ugly Betty bar en fin smal långklänning. Jag är väldigt inne på volanger just nu, precis som den här klänningen har. Gillar ringningen också, både fram- och baktill.
    18534-6983


    America som ju syns i samma serie som Becki ovan var söt i en grå klänning. Med tanke på mitt hudbekymmer så gillar jag det här enkla sättet att göra en klänning mer klädd utan att känna sig som att man bär polo och är jättepräktig. När man ser America såhär söt är det svårt att förstå hur de kan få henne att likna Betty i Ugly Betty!
    18534-6981

    En annan klänning jag gillade var Kate Beckinsales. Just att den är gul är jag lite skeptisk mot, men modellen med volangerna är fantastiskt fint! Den här stilen hade inspirerat mig om jag sytt upp en klänning för studentbal i vår.
    18534-6984

    sandaler

    Svarta eller vita, jag gillar dem lika mycket. Söt sandal som passar perfekt till vardags då värmen kommer. Snart gör den ju det, eller hur!?!
    18534-6976
    bilder shopbop.com

    nicole

    Alltså helt seriöst, hur lyckas de där Hollywood människorna få bort magen så snabbt?! Nicole måste ju bära någon slags korsett, eller?!
    18534-6980

    uppdelad dag

    Det blir lite knasigt att först jobba en halv dag och sedan pausa i x antal timmar för att sedan slutföra ytterligare en halvdag, på annat ställe. Kul med varierade jobb såklart. Fast lite knasigt blir det.
    Har börjat gilla en låt som inte alls är min smak egentligen. Lyssnade på NRJ i fredags då SImple Plan var där, de spelade live och jag gillade låten. Dessutom var de väldigt underhållande att lyssna på, inte svåra som många kändisar är! Låten är iallafall
    When I'm gone. Jag gillar den!

    SAG

    Jag har kollat på några av klänningarna på SAG Awards. Eftersom Golden Globe-galan uteblev fanns en del förhoppningar om vackra skapelser. Blev dessvärre lite besviken... Här är två jag gillar än så länge. Amande Bynes i en härlig långklänning med en kjol i flera lager, väldigt snyggt! Jamie-Lynns är fin i sin enkelhet. Tror dock att en lite piffigare frisyr hade varit pricken över i:et.
    18534-6978

    image6979

    måndag

    Var oroväckande pigg när klockan, ehum klockorna, ringde idag. Tog det lagom soft på morgonen och slapp få ont i magen av stress. Skönt att kunna starta morgonen på det viset!
    Idag blev det snurr eftersom ingen hämtat brödet, som min kollega så fint uttryckte det någon ska göra det, men ingen erbjuder sig... Många arbetsplatser fungerar tyvärr så. Därför tycker jag dte är bra när man jobbar och får känna på alla sidor. Många är väldigt snorkiga mot en då man är i receptionen, helt i onödan!
    Nu hoppas jag kunna få lite mackor snart!

    lovely flats

    Här nedan är en urfin look som passar för en föreläsning i skolan. Dit ska jag på tisdag och hade gärna burit något liknande, speciellt om det innebar de ljuvliga MiuMiu-flatsen.
    18534-6974
    bilder netaporter.com

    working 9-5

    Imorgon blir det jobb på två olika ställen. Tjusningen är att båda kontoren hör hemma i samma fastighet, med två våningar som skiljer dem åt. I fredags kom jag på att jag mycket väl kan åka till ljuset i myskläder för att där dra på mer kontors-vänliga kläder. Tänkte därför försöka bestämma vad kontorsklädseln blir imorgon... Igår lånade jag flera böcker på biblioteket och hoppas hinna läsa lite innan jag somnar. Min intention är att komma i säng i tid idag! Försöka går ju...skam den som ger sig! Blir allt mer sugen på att klippa mig som Lauren. Vad tror ni? Funkar hennes frisyr?!
    image6973

    hallonmuffins


    Kände att jag ville vara kreativ även idag, igår och i fredags målade jag för att få till min hall-tavla. Efter promenaden i solen degade jag en stund och bestämde mig sedan för att baka. Det fanns ingen jäst, tror jag, framförallt kände jag inte för att baka något som ska jäsa hit och dit. Därför blev det helt enkelt muffins! Den här gången följde jag även receptet hela vägen genom att slänga ner hallon också. Provsmakade förut och de blev ruskigt goda! Mums! Snart börjar ny vecka med jobb, skola och annat, väldigt skönt att ha fått göra kreativa roliga saker och samla energi.

    bild via google.se

    Daria

    Via Modefeber.se hittade jag en sida med de här bilderna på Daria Werbowy. De är ur februari-numret av Vogue. Riktigt snyggt tycker jag! Lite blandade stilar för olika designers. Den underbara röda klänningen från MiuMiu fångade mig främst! Gillar även de blommiga varianterna, de flesta tilltalar mig på ett eller annat sätt.
    18534-6971

    the blue

    Att jag gillar shopbops lookbook är ingen nyhet om man brukar titta in här. De här bilderna gillar jag, så härligt med klarblått. Det funkar redan nu med svart och är ursnyggt när man fått lite färg. Det roliga här är att den övre bilden är en detaljbild av den nedre.
    18534-6960
    18534-6961
    bilder shopbop.com

    flowers

    Diane hör till en av mina stilfavoriter. Hon brukar lyckas väldigt bra. Här i liten pälsjacka med en lång blommigklänning till, bryter av lite med päls till den romantiskt blommiga klänningen. Hennes söta pojkvän Joshua är en fin accessoar. Honom kommer vi få njuta av i kommande avsnitt av Grey's Anatomy förresten! Om han nu hann börja filma scener innan den förbaskade strejken drog igång...
    18534-6959

    Sofis Mode

    Imorgon är det premiär, Aftonbladets nya tidning Sofis Mode kommer ut i butikerna. Ska bli kul att spana in. När det var Sofi vs Ebba i kvällstidningarna så valde jag alltid Ebba, men gillade Sofis Mode i tv-format även om det ofta blev lite väl kort. Blir riktigt kul att kolla in den här tidningen med Sofi vid rodret.
    18534-6957

    bilden är från aftonbladet.se

    euforisk

    EN promenad i solen har det blivit. Lika deppig som jag blir av regn, mörker och kyla lika glad blir jag av sol, blå himmel och några plusgrader (dvs ej kyla). Jättehärligt! Känns nästan som vår. Om jag bara kunde finna något fint blommigt! Går till Topshop mest hela tiden men ännu ingen blommig, kort kjol med volanger. Vill så gärna ha den!
    18534-6956

    sol!

    Vaknar till blå himmel och sol. Väldigt härligt! Märks hur mycket man behöver solen när den sällan visar sig. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, funderar på att baka något, typ muffins. Får se hur det blir. Nästa vecka blir det jobb, inte lika mycket som förra veckan dock, inte lika långa pass. Men jag ska till skolan på första föreläsningen i projektledning och även ta tag i distanskursen som lagt upp första delen på webben. Måste bara skaffa böckerna som jag behöver också!

    drömmar

    När man, som jag, lever på en tight budget är det lätt med drömmar om hur man ska ha det då det finns både riktigt jobb och familj i planerna. (VIlket jag såklart hoppas på!) Då vill jag ha ett hus där jag har möjlighet med någon slags tärningsmaskin, gångband, trappmaskin eller cykel. Det är perfekt att ta en sväng utan restid och massa planering. I mitt planerade hus vill jag också h amöjlighet att blanda stilar eftersom jag gillar det stilrena men också det romantiska. Drömma får man väl?! Det är ju trots allt det som den här bloggen till stor del handlar om. Just nu har jag cyklat en stund med ett avsnitt av Gossip Girl som sällskap. Perfekt!
    image6955
    bild via google.se

    jessica

    Jessica Alba har inte sett så glad ut då hon fotats på sistone, kanske mår hon inte så bra nu i början av graviditeten?! Här ser hon dock lite fixad ut. Fint. Men hon är ju lika söt i träningskläder som på röda mattan tycker jag, inte långt ifrån iallafall.
    18534-6954

    färgglada detaljer

    Mary-Kate var på Sundance förra helgen och matchade en svart kappa med lila sjal och gul väska. Det där borde man inspireras av lite oftare, så kul med lite färg till alla de mörka jackor och kappor man bär under vintern!
    18534-6953

    sköna lördag

    Åh vad härligt. Jag somnade två gånger igår på soffan framför tv:n. Sedan sov jag ungefär 12 timmar och vaknade efter tolv idag. Behövde nog sömnen tror jag!
    Idag har jag fixat lite ärenden och så, nu tänkte jag måla klart på min tavla till hallen och även ta en sväng på träningscykeln. Dags att röra på kroppen lite!

    smile!

    Känner mig utvilad för första gången den här veckan. Sov riktigt djupt inatt och det behövde jag. De första två nätterna hade jag stundtals ont i magen och sov lite för lätt. Men inatt minsann!
    Det går inte riktigt att förklara men jag mår riktigt bra idag. Jag känner allt mer att jag är tillbaka. Alltså för ett år sedan började jag gråta åt det mesta, kämpade för att få träffa en psykolog och hade fått utskrivet tabletter mot depression. Tabletterna ligger fortfarande i sin ask, jag ville inte se att jag mådde så dåligt.
    Skam den som ger sig, jag har lyckats vända det! Fast det hade inte gått utan min familj. Att ha min söta brorson har definitivt gjort sitt till! När vi pasasde honom i lördags ropade han efter mig Memma! Så han säger Mamma och Memma. Då blir man stolt som faster!
    18534-6952

    longchamp

    Schysst annons för Long Champ med Kate Moss.
    18534-6951

    she's blue

    Lily Allen som råkade ut för något trist förra veckan såg söt ut i en kleinblå klänning med matchande skor. Söt i håret var hon också.
    18534-6950

    Lauren

    Det regnar även borta i LA. Lauren trotsar dock regnet och går ut för att shoppa. Hennes lilla jacka ser så himla söt ut! Jag gillar den. Modellen är väldigt lik en beige jacka jag köpte på sommar-rea på H&M när vi var i Varberg i juli. Mitt hår har fått fnatt och känns som att det växt massor. Det är bara två månader sedan senaste klippet, brukar klippa mig var tredje månad. Jag är mest nöjd att mitt hår verkar ha återhämtat mig från förra året, tappade ganska mycket hår vilket inte var så kul...

    Just det ja, läste att fortsättningen på säsong 3, eller mini-säsongen, ska börja visas i USA i mars. Kul!
    18534-6949

    alladin

    Annie Leibovitz har fotat de blivande föräldrarna Jennifer Lopez och Marc Anthony. Schysst bild! Jessica Biel gestaltar Pocahontas, Gisele är Wendy ur Peter Pan och Genie är Whoppi Goldberg. Den sista bilden gillar jag minst...
    18534-6948

    regn helt enkelt

    Det rengade hur mycket som helst imorse när jag skulle gå hemifrån. Sov lite för länge vilket innebar slappa kläder till ljusbehandlingen och så fick jag fixa mig där istället. Nu har jag skjortklänning, strumpbyxor och kofta. Gummistövlarna är utbytta mot ballerinas inomhus.
    MIn mage ser fram emot fikat halv tio. Eller kvart i blir det väl för mig. Absolut en av förmånerna när jag är här i receptionen! Fredag idag och jag känner mig vid gott mod. Längtar efter att få sätta igång med mitt lilla hall-projekt.

    ikväll

    Ikväll har jag städat lite, dammsugit alla min 40 kvadratmeter, men soffbordet är fortfarande belamrat... Fråga inte varför. Får fortsätta imorgon.
    Nu blir det sängen med datorn i knät för senaste Cashmere Mafia. Läste att någon jämförde med SATC och inte tyckte det höll måttet. Jag tycker inte man kan jämföra så, SATC hör till favoriterna, men jag gillar att det här inte bara handlar om killar, män och sex som i SATC. Alla får tycka som det vill, jag diggar Cashmere Mafia.

    Fredag imorgon! Halvdag med jobb. Måste lämna in mitt schema också. LIka svårt varje gång...
    Buona Notte!

    delvis

    Jag är inte så värst förtjust i Mischas blekta look, mörka rötter funkar inte. Hennes klänning däremot, den funkar alldeles utmärkt! Väldigt söt svart, med lite detaljer som gör den speciell. Schyssta skor också.
    18534-6947

    as Carrie

    En bild på Sarah Jessica då hon fotar bilder för promotion av Sex and the City-filmen. Verkar som att detta inte är det enda tryckta vi får se... Jag älskar den här stilen. Klänningen är ursöt, kul matchat med stort halsband och en mössa på huvudet. Snyggt!
    18534-6946

    bokstav E

    Var inne på Panduro efter jobbet. Skulle köpa silverfärg och en tavelduk till min tavla i hallen. Hittade träbokstäver som såg lite schyssta ut. Det fanns bara ett E kvar så jag lade beslag på det. Funderar antingen på att klistra fast det på tavelduken eller sätta E:et rakt på väggen. Självklart ska bokstaven målas, antingen i silver eller det blå som på väggen. Helgens projekt helt enkelt!
    18534-6945
    bild pandurohobby.se

    r som i rött

    Härligt med en färgklick i en det gråa. Rachel ser söt ut i röd mössa. Idag var det jättevarmt här. Jag hade på mig ungefär som jag brukar när det är 15 grader kallare. Så jag var riktigt varm efter den lilla joggingen för att hinna med vagnen... Jag har liksom lärt mig vilken vagn jag måste springa efter för att hinna.
    Vad tycker ni om hellång kappa som på Rachel? Jag säger njae. Inte min favoritlängd.
    18534-6944

    ett hjärta

    Scarlett besökte trupperna och bar då det här hjärt-halsbandet. Jag har ett väldigt likt, men med svart band istället. Hjärtat var en bukettsdekoration som jag böjde till. Enkelt med snyggt resultat! Även om det är rätt med sådär röda läppar så är jag inte särskillt förtjust.
    18534-6943

    det är torsdag

    Skönt med torsdag! Imorgon jobbar jag bara halvdag. Mucho nice. Våra datorer fick ryck och lade av vid lunch. Tiden gick ändå relativt fort, det är enormt mycket administrativt arbete på mitt jobb! Papperslöst samhälle, noway!
    En kollega och jag konstaterade att gårdagen var jobbig, många jobbiga samtal. Hade ett jobbigt idag, men det hann inte bli så mycket mer. Absolut bättre dag idag!

    torris

    Jag är så torr om händerna. Usch, gillar inte det. Smörjer och smörjer, hoppas det blir återfuktat snart.
    SKa försöka komma i säng i tid idag. Ska läsa klart min bok, inte långt kvar och den är väldigt bra!
    Imorgon är det jobb igen. Börjar tidigt. Behöver kolla på hur februari ser ut också, schemat ska in! Svårt att ha koll, men man får väl chansa.

    Uppdatering: Nu har jag fått iordning på boxarna som köptes på Ikea igår. Tror skruvarna sitter åt fel håll, men jag fick inte ihop det som bilden visade, inget som syns på utsidan dock. Har redan ställt dem på hatthyllan. Imorgon får jag fylla dem med sulor, scarves och annat. Såhär ser de ut, men mina är vita. Har länge velat ha sådana, men inte haft något ändamål.

    image6942
    bild ikea.se

    frankrike o tyskland

    Natalie och Diane syns på Europeiska omslag. Natalie på franska Elle och Diane i hemlandets Vogue-upplaga. VIlken gillar du bäst? Jag lägger min röst på Diane.
    18534-6941

    tennis anyone

    Snackade tennis med en tjej från skolan för ett tag sedan och nu har nerven börjat kittla igen. Fattar bara inte varför det är så svårt att få en plats. Jag har försökt börja på kurs i minst fyra-fem terminer, hur svårt kan det vara att ge mig en plats?! Tänk vad coolt, men totalt onödigt, att ha Chanel-rack och bollar!
    18534-693918534-6938
    bilder elle.com

    a new do

    Jag gillar Charlize fina frisyr. Passar henne bra. Jag däremot taggades på Facebook på en bild från 2006 när mitt hår var kortare, det kommer inte hända igen! Jag ser såå snäll ut.
    18534-6937

    one of thoose days...

    VIlket innebär en sån där dag då jag  känner mig tristare än vädret utanför fönstret och inte är inspirerad alls. SÖtt armband från H&Ms webshop. Hjärtan påminner om att alla hjärtans dag närmar sig. Who cares, egentligen?!
    18534-6936
    bild hm.com

    crap

    Dagen har varit lång, väldigt lång! Känner mig lite krasslig och det innebär att mitt tålamod är noll. Idag har jag fått prata med flera som varit sååå jobbiga. Fattar inte varför folk bli så upprörda, har man ex ett abonnemang är det ens skyldighet att betala, även om fakturan inte kommit. Så töntigt när den ena efter den andra skyller ifrån sig. SKönt med de som säger, okej jag missade. Ärlighet skadar inte!

    Nej, nu ska jag släppa det där och städa lite här hemma. Har inte riktigt orkat det tidigare i veckan.
    Såg att det inte var något på tv ikväll... när börjar alla bra serier igen?! Nog klagande för idag!

    Tragiskt med Heath förresten. 28 år är ingen ålder! Och stackars hans dotter.

    lila

    Det blev lila naglar! Nu ska jag sova. Tröttare än tröttast. Hoppas slippa vakna vid tre med vrålont i magen, ingen rolig upplevelse... Imorgon ska jag på återbesök på SU. Vet inte varför, men det känns sådär. Tror det är för att jag aldrig träffat läkaren innan och efter läkaren (en man) som sa till mig att mina besvär "inte var något man dog av", så känner jag lite sisådär inför för mig okända läkaren där. Lite synd faktiskt för sköterskorna på avdelningen hör till de bästa jag träffat på efter att jag bytte från Östra (dvs barnsjukhuset) till Sahlgrenska.
    Slutsnackat om det. Sängdags!!

    Godnatt!

    decorating

    The Hills-Lauren har köpt en villa i LA. Här fotas hon då hon lämnar huset, hon har ännu inte flyttat in, efter besök med sin mamma och inredare. Kolla bilder här. Ser schysst ut, jag hade gärna bytt med henne! Verkar som att hon har en schysst inkomst... Jag gillar hennes outfit. Den inspirerar mig att använda min korta, svarta kjol som sitter högt i midjan, från H&M. Kanske på fredag när jag ska jobba i receptionen!
    18534-6935

    pearls

    Jag gillar pärlor, som jag nog sagt x antal gånger tidigare. Blake bar ett vrålsnyggt pärlhalsband under Chanels visning i Paris. Sött Chanel-halsband, med pärlor. Lovely! Känns som jag missat något, för nu är Haute Couture-visningarna i Paris, men snart börjar ju fall/winter 08/09 visningarna, eller?!
    18534-6932

    bf

    Ashley myser i en stor tröja, tänker lite pojkväns-lånar-aktigt. Men det är ju inte helt ovanligt att se Olsen-systrarna i stora, bysliga kläder... SÅdär schysst och casual, det voer toppen. Känner mig lite oinspirerad just nu! Fast solen har lyst idag och det är UNDERBART!
    18534-6931

    i håret

    18534-6930
    Såg den här bilden på Veckorevyn. Jättesöt frisyr på Diane. Får mig att tänka på min fina uppsättning jag hade på balen i nian. Hundra år sedan, jag vet. Min frisör trädde ett pärlhalsband genom lockarna. Åh vad fint det var! Dianes är lite mer löst uppsatt men lika fint!

    bild veckorevyn.com

    lila eller rosa

    Tänkte att jag skulle måla mina naglar, det har jag visserligen tänkt ett bra tag nu... Men det känns som att idag är dagen det händer! (tihi, dålig ordvits...) Jag är inte så intresserad av mörka färger på mina händer så antingen blir det favoriten från i somras, starkt rosa, eller lila. Hmm, lila eller rosa.. What to do?! :)
    18534-6929
    bilder netaporter.com

    helt slut

    Lång dag idag. Jobbade till tre och sedan träffade jag mamma. Vi har hunnit med lite i stan, FreePort och Ikea. Inte illa på en eftermiddag. Utöver min mage som gör enormt ont ibland (men tack och lov bara korta stunder) så känner jag mig ganska krasslig. Ont i huvudet och liksom seg i kroppen, hade ltie feber igår...

    Kan inte sluta tänka på det där rånet, det blir nog så när det sker så nära! Bor inte så väldigt långt ifrån faktiskt. Nu blir det soffan, orkar inte så mycket mer.

    Bomblarm!

    Ojoj, kollade in kvällstidningarna. Det har varit rån mot posthuset här i stan. Bombhot och grejer. Hjälp. Undrar om spårvagnen går... Verkar lite läbbigt.

    påbylsat

    De kändisar som oftast befinner sig i Los Angeles är vi vana vid att se någorlunda lättklädda större delen av tiden. Men varje vinter är Sundance festivalen och där är det kallt. Nicky HIlton ses sällan så påbylsad. Tror ni de sponsras med värma kläder då de anländer eller har de en speciel garderob som ska passa just där? Haha... Skoja bara. Tycker en kort dunjacka i den här modellen kan vara schysst, men man blir ju som en Michelin-gubbe i dunjackor. Tacka vet jag min parkas. Den är underbart skön!
    18534-6928

    tisdag

    Idag är det jobb som gäller. Vaknade mitt i natten av magont. Det är nogt fel på min mage. Igår morse kändes det som knivar gneom magen. Väldigt jobbigt. Idag är det svinkallt, eller åtminstone minusgrader. Usch!
    Jag gillar den här bilden. Kan inte sätta fingret på det, men den är fin helt enkelt.
    18534-6926
    bild shopbop.com
    bild shopbop.com

    sovdags!

    Dags att sova. Börjar jobba klockan åtta imorgon, efter jobbet ska jag sedan hänga med mamma. Trevligt!
    Hoppas er vecka startat bra. Det har min, även om jag fortfarande funderar en del på ett samtal på jobbet.
    Blev så irriterad på en människa som vägrade lyssna. ÅHHHH!!! Ibland önskar jag att man kunde säga ifrån. Men det kan man ju inte såklart. Fast det hade kännts så skönt!

    Nej, nu ska jag läsa innan jag somnar. Har inte läst ut boken jag började på i fredags kväll/natt, pinsamt nästan. Brukar läsa snabbare än så!

    Godnatt!

    E

    I ett avsnitt av The Hills såg jag att Lauren och Audrina hade ett L och ett A på sin vägg. Kan stå för deras första initial och även för staden de bor i... Nu när min hall är i ordninggjord så behöver jag en tavla precis till höger innan för dörren. Eftersom det blev färg över från "fond"väggen så tänkte jag göra en tavla och måla ett stort E. E som i Emma. Funderar på silverfärg till det blå. Tror silvret får bli bokstaven och det andra bakgrunden. Ett projekt som jag tänkt avsluta den här veckan! Hoppas det blir bra.
    18534-6925

    amanda vs paris

    Det är inte något som brukar hända, men jag tycker Paris klär bäst i den här klänningen! Vad tycker ni? Amanda i svart med bara ben eller Paris i blått med svarta täckande strumpor?
    18534-6924

    fint

    Den här toppen såg jag hos H&M. Jättesöt modell. Den här modellen har jag gillat länge nu, men den verkar hålla i sig. Vissa saker tröttnar man snabbt på, andra saker håller sig kvar!
    18534-6923
    bilder hm.com

    Lanvin

    Tröjan till vänster har synts på Chloé Sevigny och även gjorts en kopia av hos Asos. Den högra är i samma stil. Lite kul t-shirtar tycker jag. Fast efter förra årets t-shirt hets är jag lite trött på det även om vissa modeller är söta!
    18534-6922
    bilder mytheresa.com

    Rachel

    Det är nog inte av händelse som Rachel helt plötsligt fotas av Paparazzi, har för mig att hennes film Jumper ska ha premiär snart! Oftast ligger det ju tankar bakom att kändisarna plötsligt är på omslag eller i tv-program. Promotion! Men men, jag gillar ju Rachel så jag tycker bara det är kul!
    18534-692118534-6920

    skrivande

    På sistone har jag skrivit ett arbete, förberett en redovisning och gjort en hemtenta. Det har med andra ord blivit en hel del skrivande i skolvärlden. Det har medfört att jag inte kan skriva ett endaste mail utan att överanalysera grammatiken, meningsuppbyggnad osv. Gah! Blir nipprig!
    Nåja, det skadar ju inte. Läser så mycket texter i tidningar, artiklar på nätet, bloggar och annat som inte har särskilt bra grammatik. Låter urlöjlig, men det stör mig lite faktiskt! Brukar liksom läsa om det på "rätt" sätt i huvudet...

    Knas-Emma! Det är jag det.

    svart stövel

    Åh, att hitta den perfekta svarta stöveln. Vi är nog många som skulle bli glada över ett sådant fynd! Den här är riktigt snygg från Loeffler Randall. Jag som inte är så lång och inte trivs i klackar gillar att det är lite kilklack i sulan. Nice!
    18534-6919
    bild shopbop.com

    söt topp

    One Tree Hill är en serie som jag inte riktigt vet vad jag tycker om. Ibland är det riktigt bra, men lika ofta rätt så dåligt. Har läst att säsongen som visas i USA ska utspela sig fem år efter den säsong som visas här i SVerige nu. Hmm, märkligt. Sophia Bush promotade One Tree Hill i en ursöt topp. Jag älskar söta toppar, den här hade jag gärna haft i garderoben!
    18534-6918

    soliga måndag

    Idag skiner solen över Göteborg. Alltid lika skönt! Har jobbat på förmiddagen, nu är jag hemma. Först ska jag dega, sen blir det nog lite städning. Det är så lätt att skippa städningen när man har massvis med plugg och jobb.
    Pratade med en idag som verkade tycka att jag var knäpp, men själva poängen var att hon inte förstod vad jag försökte förklara. Argh! Sånt gör mig smågalen...
    Nej, nu ska jag tränga bort alla knäppa samtal jag haft och relaxa lite.

    glammy mummy

    Jennifer och Marc anlände till sin påkostade baby-shower. Hon ser välidgt piffig ut och den vida kappan gör så att magen inte går att urskilja. Vassa klackar för en såpass långt gången graviditet, men men... Ryktas visst om tvillingar, den som lever får se!
    18534-6917

    le scarpe

    Lauren fotas på flygplatsen i skön outfit. Hon fick nyligen klartecken på att visa sin höstkollektion under modeveckorna, tror det blir den i LA... Hennes skor är misstänkt lika de underbara MiuMiu flatsen jag bloggat om tidigare. Åh vad jag tycker de är söta!
    18534-6916

    på stan

    18534-6915
    Stockholm Street Style har fotat den här tjejen. I all sin enkelhet så tycker jag hon lyckats riktigt bra! Smala, ankellånga byxor, kappan, ja helheten är snygg.


    bild stockholmstreetstyle.com

    wedding planner

    Nu går The Wedding Planner på trean. Jag gillar verkligen den typen av filmer och ska bänka mig. Kanske ska ringa min kompis som planerar sitt vårbröllop för att säga till henne att kolla. Hon verkade lite stressad över alla förberedelser. Okej, jag är väl så långt ifrån giftermål jag kan komma, men det verkar vara så mycket detaljer! Fattar nog inte förrän det väl blir dags själv, om livet faller sig så!
    Anyhow.. Trean. Nu. Söt film!
    18534-6914

    that color!

    Detta är en väldigt vacker Vera Wang klänning. Nu är det inte just klänningen jag vill fokusera på utan färgen. Den här färgen stod jag och valde mellan då min balklänning skulle sys. Valde cerise-rosa vilket jag var/är väldigt nöjd med. Men den här färgen har förföljt mig! En klänning i den färgen vore redan drömmen. Tänker mig den till vårens bröllop. Vill gärna vara lite ensam om min klänning. Hoppas jag kommer finna "the one"!
    18534-6913
    bild netaporter.com

    skönt

    Åh vad skönt med en söndag som inte innebär några måsten! Idag har jag sovit länge, läst en bra bok, cyklat på träningscykeln och gjort lite sit-ups, gjort makaronilåda som är bra att ha i frysen till jobbet. Det är typ det. Så himla skönt! Jag är redo för ny vecka, trots att det känns tungt att jag inte kan sova på morgonen förrän nästa helg. Nåväl, jag försöker påpeka för mig själv att jobba är det normala, studera och inte behöva gå upp morgonen är något som går över. För jag vill ju få ut examen och börja jobba! Så mycket att det liksom spritter i mig emellanåt.

    ljuva söndag

    Länge sen jag njöt så av en söndag. Känns det som just nu iallafall. Kursens alla inlämningar och redovisningar är klara, nu är det bara att vänta på resultat. Nästa vecka är det ingen skola, fast jag har en "borde"-sak.FÅr se, ska nog försöka fixa hemma som veckans borde! Njuta av lediga kvällar ska jag göra också!

    Kvällen igår var trevlig även om jag blev pinsamt trött väldigt tidigt. En dålig sovvecka som igår innebar att jag gick upp klockan åtta och sedan lekte hela dagen, det sätter spår. Idag sov jag till halv tolv. Det förvånar mig att jag så lätt kan sova så länge, likt en klubbad säl. Tror kroppen behöver sömnen!
    Nu ska jag fortsätta läsa boken mamma köpt via en bokklubb, väldigt bra! Tänkte även sätta fart på kroppen genom en sväng på träningscykeln. Styrka blev det igår med FIlip, idag blir det kondis. Just det ja, nästa vecka ska det köpas träningskort!  Den här Emman ska bli sund, fit och fräsch! Inte för att jag är dess motsvarighet i dagsläget, men jag mår bättre när jag tränar och har även lättare att sova då.

    gas

    18534-6908










    Söta Rachel tankar sin miljövänliga bil. Hennes klädsel ser sådär skön och söt ut. Gillar framförallt stövlarna!
















    fint från topshop

    LIte fint fårn Topshop. Väskan gillar jag mycket, snygg modell. Frågan är bara storleken... Fast väskor är inget jag brukar köpa på topshop faktiskt, de faller mig inte i smaken då jag ser dem irl. Skon var söt, jag är väldigt förtjust i band runt ankeln, även om det hittills inte har passat mig. Kjol är ju bara för söt. VIll så gärna ha en kort blommig  volangkjol med detsamma!
    18534-691018534-691218534-6911

    all white

    Margeritha höll på det svart-vita temat när Chanel ordnade party i veckan. Hennes vita klänning var ursöt! En inspiration till vårens studenter kanske?!
    18534-6906

    vanessa

    Tonårstjejen Vanessa har en skön stil. Ofta jeans, söt topp och kofta. Det gillar jag, lagom men ändå fint!
    18534-6909

    trötter

    Oj vad trött jag är. Vaknade tidigt av besök! Nu är lill-killen på promenad för att somna. Själv funderar jag på hur jag ska använda tiden. Sova själv, läsa min grymma bok som jag började läsa igår kväll eller sitta vid datorn. Behöver tvätta håret också. Hmm... Börjar här och sedan får det nog bli horisontalt läge. Främst med boken, men kanske att jag får blunda lite också!
    Ikväll är det biodags! Ska bli trevligt. Försoning med Keira står på schemat. Den är nog bra, fast sorglig har jag hört!


    klar!

    Hemtentan är uppladdad till skolan och jag ska gå och lägga mig. Imorgon kommer sötaste brorsonen okristligt tidigt. Klockan åtta! Nåväl, för honom offrar jag mycket. Även skönhetssömn.
    Känns skönt att vara klar med hemtentan men är just nu lite nojjig att jag inte svarat på rätt sätt. Äh, ingen idé att ångra sig. Den är inlämnad och nu är det bara att hålla tummarna!

    Åh vad gott jag ska sova inatt. Kram och godnatt.


    sämst klädd

    Okej, jag är inget jättefan av Posh, men att hon hamnar på toppen av sämst klädda, FÖRE Amy Whinehouse är för mig helt ofattbart. Hello dålig stil!

    mom to be

    Jessica Alba såg söt ut på stan med tjejkompisar. Fin kappa med tights och tröjklänning under. Tänk om man kunde gå klädd sådär, fast det är klart, vi har mycket varmare än normalt och jag klagar absolut inte på att det är flera plusgrade framför minusgrader! Läste förresten att Lily Allen fått missfall. Usch vad jobbigt! Det måste vara jättejobbigt att behöva gå igenom något sådant när "alla" vet om det. Stackars Lily!
    18534-6907

    brb

    Idag pluggar jag, liten stressklump i magen, eller stor!
    Återkommer senare! Ha en bra fredag.

    i grönt

    Audrina gick på filmpremiär i Phillip Lim-klänningen som jag bloggat om tidigare. Gillar verkligen modellen. Så söt!
    18534-6905

    pantsless

    Visserligen kan man ju börja undra om Kirstin glömt att ta på sig byxor eller en kjol, men det ser rätt soft ut ändå.
    18534-690418534-6903

    kväll

    Jobbade ikväll. Trivs bra på mitt jobb, skönt att jobba en kväll eftersom gemenskapen är så mycket roligare då. Kul att jobba dagtid också såklart, men vi är färre på kvällen och man kan sitta och snacka lite så det blir på ett annat sätt. Blev mest administrativt eftersom folk inte ringde så mycket...
    Behöver nog inte säga vad resten av kvällen ägnats åt... Studier. Hemtentan närmar sig, imorgon vid den här tiden för att vara exakt!

    Godnatt!


    Ashlees nya

    Ashlee ändrar sitt yttre oftare än många. Den här gången var det håret som gjordes om, lite mörkare igen. Hennes kappa är riktigt söt. Gillar färgen!
    18534-6902

    Get Carried Away...

    Tydligen är det här film-postern för Sex and the City-filmen. Å ena sidan gillar jag den, men å andra sidan tycker jag den är lite trist. Kan inte bestämma mig med andra ord... Ser fram emot premiären gör jag hur som helst!
    18534-6901

    mid-day

    Ny dag.. Jaha, plugga är det enda jag ska tänka på idag! Fast senare blir det även jobb. Börjar med möte och sedan blir det vanligt jobb, får se vad det blir idag. Hoppas på inkommande, det är helt klart det roligaste!!
    Oh, nu kom posten, sällan något kul men livar upp lite iallafall! Imorgon ska vi passa sötaste brorsonen. Tjiho! Bara han inte dragit på sig baskilusker från dagis.  Snackade dagis med en på ett jobb förra veckan, hon hade inte heller gått på dagis men varit avis på de som fick gå. Det var aldrig jag.


    gisele

    18534-6900
    Gisele Bündchen frontar Versaces vårkampanj. Härliga bilder tycker. Gillar tänket. BIlderna som visar väskor och skor tycker jag extra mycket om. Att de väljer att färgmatcha ger cool effekt. I like it alot!
    Vad tycker ni om bilderna?
    18534-690018534-689918534-689818534-689718534-6896

    KJL

    Kenneth Jay Lane är väl mest känd för sina djurarmband och jordgubbs-hänget. SJälv fastnade jag för varken av dem, men här hittade jag något som känns mer som min stil. Armbanden är tunna, diskreta och snygga. Passar det mesta och skulle vara suveräna att bära tillsammans.
    18534-6894

    Ringen med pärlan på gillar jag nog främst eftersom jag är svag för pärlor. Örhängen, halsband, ringar... You name it! Vet inte om jag skulle tycka det var lika kul när jag testade en ring, men så här på bild gillar jag dem!
    18534-6893
    bilder netaporter.com

    med fläta

    Sarah Michelle gick på röda mattan-premiären av senaste filmen The Air I Breathe. Hon bar en snygg blå långklänning, men det jag fastnade för var hennes frisyr. Flätor i luggen, en på vardera sidan, och en slarvig knut. Mycket snyggt!
    18534-6892

    rachel

    Rachel fotades i sin snygga skinnjacka. Gillar den riktigt mycket! Det verkar hon också göra, man har ju sett henne i den några gånger. Snyggt!
    18534-6891

    så randigt

    Ränder, ränder, ränder. Så snyggt och vårfräscht, speciellt de i marint och vitt. Den här tröjan är från Marc Jacobs. I ryggen är det två rosetter som detaljer, urfint!
    18534-6890
    bild netaporter.com

    kate B

    Februari numret av Vogue pryds av Kate Bosworth. Schysst bild.
    18534-6889

    On her ex Orlando Bloom: "Orlando and I met when we were kids. Blue Crush hadn't come out. Lord of the Rings hadn't come out. ... He was the first big heartbreak. ... First love: You feel like it's the be-all and end-all. ... To put as little pressure on the relationship you're in is very important. I regret that it was too intense for both of us."

    On losing 12 pounds from stress: "Whenever anything happens that's very painful or stressful, we all lose weight - my mother, my aunt, my grandmother. ... I honestly thought something was wrong with me. ... I was concerned for my health and my fans, the public. I would have said, don't look at this as the standard of some kind of beauty and health. [It was] a very dark time in my life."

    done

    Klar med jobbet för dagen. Åkte vägen om ljusbehandlingen på väg hem och har nu degat i soffan en stund. Känner mig väldigt trött men jag tror lite mat och juice kan pigga på mig. Idag är det hemtenta som gäller! Bara plugg plugg plugg. Just nu känns det så faktiskt. Gäller bara att komma igång, det är det svåra tycker jag.

    sabla regn

    Regnet har öst ner när jag idag kört till och från skolan, cirka 13-14mil har det blivit. Redovisningen är avklarad. Har ingen aning om hur dte gick. Redovisningen är inte relevant till betyget på arbetet, men ändå... Jaja, bara att vänta och se. Nu är det "bara" hemtentan som ska sysselsätta mig resten av vecken.. Roligare kan man ha. Men nu ska det bli skriva av! Nästa veck ahade jag tänkt göra sånt dä rjag inte hunnit, men det verkar bli en jobbvecka. Jaja, så får det gå. Pengar vill jag ju gärna ha in på kontot också!
    Sovdags, ska börja åtta imorgon. Hur nu det ska gå till, tur att kunderna slipper se mig eftersom det är telefon!!

    Godnatt!

    fräscht

    Jessica spenderade en tid i Mexico och ser sådär fräsch ut, orättvist.
    18534-6887
    bild people.com

    en stil

    18534-6886






    Det vanliga kläddilemmat dyker upp och vädret hjälper knappast till. Det här var fint, men vet inte riktigt om det är en kjol-dag idag...











    bild netaporter.com

    min ring

    Den här ringen köpte jag i oktober. Var så nöjd med den och har använt den några gånger. På julfesten med jobbet fick den följa med, men under stand-up komedin så sade det klonk och min rnig hade gått i två bitar. Fingrarna var helt enkelt för smala för den. Så trist! Ska kanske försöka laga den...
    18534-6165

    Kate for CK

    Kate Bosworth är Calvin Kleins ansikte i vår-annonserna. Bilderna är snygga även om de kanske inte är så spännande... Jag gillar ju Kate och även bilderna.
    18534-6885

    allure

    Det känns redan som att Sarah Jessica syns lite här och där, tänk en sån hysteri det blir i vår inför premiären av SATC-filmen!
    18534-6880

    moi

    Bjuder på en outfit-bild. Detta hade jag i fredags när jag skulle på bio och fika med en vän. Det blev även after-work och det kände jag mig inte riktigt klädd för, men kul var det! Åh vad jag gillar att mitt hår ser så ljust ut, det har kännts så mörkt på sistone...
    18534-6879

    • svarta stuprör, Cheap Monday
    • lila lång tröja/klänning, Soaked in Luxury
    • svart never-ending halsduk, Wedins

    tunika

    EN söt tunika från Yaya Aflalo. Skulle nog inte bära den helt barbent eftersom den är så kort. Innan det blir riktigt varmt skulle den nog vara snygg till ett par tighta stuprör i ljusare tvätt med heels till.
    18534-6877
    bilder shopbop.com

    onormalt

    Jag är helt sjukt seg på morgonen. Det är inte helt normalt. Funderar på om järnet är i botten igen... Trycker i mig järntabletter och ska bli bättre på att ta mivitotal. Kanske hjälper!?!
    Ska fila det sista på redovisningen och har bestämt att jag måste göra en uppgift i hemtentan idag. Så, bäst att sätta fart på maskineriet!
    Hoppas ni har en nice tisdag!

    3xV

    Trippel av Vanessa. Söt tjej, enkel stil som tilltalar mig. Hennes snygga MiuMiu väska ger mig lite vill-ha tankar, men keep on dreaming.
    18534-6876

    den längden

    Jag har sagt det förr, men jag gillar Laurens korta, naturliga hår. Schysst längd även om många tycker det är en mitt-i-mellan längd. Mitt hår känns förresten ganska långt nu! Härligt! Fast lite sugen på att inte ha jättelångt är jag, främst för att jag nog ser lite äldre ut (vilket kanske är svårt när man har det emot sig så ofta), men jag vet inte...
    18534-6875

    mcdreamy

    McDreamy, som också svarar om man kallar honom Patrick Dempsey, har fotat för Versace. Annonserna ser ut som nedan, riktigt snyggt. Dags att sova och drömma om min egen McDreamy...
    18534-6873
    Jag gillar den första bilden med gråa kostymen, schnyggt!

    jade

    Sött halsband från Jade Jaggers nya smyckeskollektion. Gillar det här halsbandet, är inte så stort, men det gör inget.
    18534-6868
    bild netaporter.com

    details

    Söta Zac Efron pryder Details. Följande citat får vi hoppas att han slipper äta upp a la Mischa Barton! "These days, everyone is just waiting for me to f*ck up. I'm not gonna give anyone the satisfaction of that."
    18534-6867

    lång..

    18534-6866
    Minns inte i vilket sammanhang jag hittade den här bilden, men vet att jag gillade klänningen! Långa klänningar kändes väldigt aktuellt i somras, funderar på hur det kommer kännas i sommar. Dessutom är jag svag för klänningar som visar en bar axel!

    bild elle.com

    to say yes

    Äntligen har jag ringt och tackat ja till ett bröllop jag ska på i vår. Tänk att man ska behöva stå ut med "Jaha och du kommer själv?!". Fast det värsta var nog när en annan tjej hade ringt till det andra föräldraparet och fick höra kommentaren, "Just det ja, det var ju du som skulle gå ensam!". Ehh, riktig utmobbning ju!

    Det var trevligt på jobbet, alltid kul att träffa folket! Innan jag kom dit var jag väldigt anti, men det är ju kul när jag väl är där! Imorgon blir det skola från morgon till kväll. Plugg och sedan redovisning. Hoppas somna i tid, det gjorde jag inte igår...

    summer

    LÄngtar lite extra efter sommar när det är grått ute och man får första blickarna på vårmodet i butikerna. TIll vänster en nsygg matchning av shorts och blus, från Marc Jacobs. Bikinin är från TopShop. Härliga färger som skapar drömmar om kommande tider!
    18534-686518534-6864
    bilder shopbop.com och topshop.com

    some color

    Lauren satsade på färgglada accessoarer då hon i december fotadespå flygplatsen i LA. Något sådant borde jag ta till idag eftersom jag känner mig seg och småtrist. Lite färg till en bekväm klädsel vore perfekt.
    18534-6863

    rachel

    Vi missade ju massa fina klänningar eftersom Golden Globe-gala ställdes in. Men andra event har skett i helgen, bla ett där Rachel syntes i en hellång vit klänning. Väldigt fint.
    18534-6862

    segt!

    Oj vad segt det känns idag. Ska iväg och jobba om en och en halvtimma. Kan inte skryta med att jag kommit så långt under dagen, men det finns en kväll och morgondag också!
    Var lite sol förut, men nu är det genomgrått igen... På jobbet idag får jag klä mig precis som jag vill och det känns skönt! I reception måste man ju ha lite mer vårdat.
    Nej om man skulle ta och klä på sig och fixa mig så att jag slipper stressa sedan. Får väl gå om en timma, lite drygt.

    inte mycket

    Dåligt med bloggande idag. Ibland infinner sig bara itne inspirationen. Tycker jag bloggar en hel del annars, så jag har nog rätt att få en svacka. Idag har jag tagit det lugnt, pluggat lite, kollat på The Bourne Identity (tror jag det var, den senaste iaf) och degat lite.
    Imorgon börjar ny vecka. Då blir det en del fokus på skola, igen. Redovisning och en hemtenta som ska skrivas. Lite viktiga samtal att ringa och så vidare, jag håller mig nog busy!

    Tillbaka imorgon igen. Sovdags för mig nu! Godnatt.

    igår..

    Gårdagen blev jättebra. Lång dag bara. Vi var hos bror min hela dagen, var hemma vid tio-halv elva tror jag. Massa mys med lill-prinsen och en hel del häng med hela familjen. Jättebra dag!
    Idag är studier på schemat. Nästa vecka ska en reodvisning göras och en hemtenta lämnas in. Plugg, plugg och plugg! Lite disigt, men solen tittar fram. Fint!

    it's a girl!

    Nicole Richie har nu blivit mamma. En dotter som heter Harlow Winter Kate Madden. Undra hur länge det dröjer innan de klassiska baby-bilderna kommer i People, US Weekly eller annan liknande tidning...
    18534-6861

    mys-dag

    Idag ska jag mysa med min brorson. Busa lite också såklart. Jag har inte träffat honom sedan jul och det känns så länge!! Gårdagen var riktigt trevlig, eller ja, vissa var kanske på lite för tyket humör, men jag hanterade det bättre än min vän... Såg The Jane Austen Book Club igår, riktigt bra film! I början skrattade jag så att tårarna sprutade. Den hade verkligen allt. Jag rekommenderar er absolut att se den.
    Nu vill jag gärna se Keiras senaste film, men den är nog mer drama.

    LIte kul, för igår sa min kompis att jag verkar mycket gladare nu, jag skrattar och ler mycket. Jag har tänkt samma sak faktiskt. Kul att höra, det visar ju att jag känner mig bättre och mår mer som mitt bästa jag. Precis så som jag vill ha det!


    tant gredelin

    Fina färger på koftan och toppen. Mörkt, men ändå inte trist. Vill gärna hitta en nyans som passar mig. Hmm, köpte ju en tröjklänning från Soaked by Luxury. Den är fint lila. Har liksom glömt halva garderoben nu när jag mest klätt mig ritkigt bekvämt jämnt...
    18534-6860
    bilder mytheresa.com (tror jag) och topshop.com

    btw

    Okej, helt töntigt inlägg. Såg Gossip Girl-trailern på femman förut, igen. TIttade mer noggrant och hörde att de använder en annan berättarröst också, på engelska men inte den rätta. Alltså de blander Kirsten Bell som Gossip Girl med någon egen röst. Blev lite knasigt!

    kate

    18534-6858









    Kate firade sin födelsedag utan sin prins... Den vita kappan är urfin, jag älskar kragar som är lite speciella och den här är ursnygg. Jag tycker det är kul med det kungliga och hoppas att Kate och William gör slag i saken och förlovar sig snart. Kungabröllop är så kul! Massvis med snygga klänningar. Här i landet lär vi väl få vänta många år innan det blir giftermål...
















    the wang

    Alexander Wang gjorde en klänning för något år sedan som föll många bloggare i smaken, mig också. Sedan kom den i en svart variant och Zara gjorde en kopia i grått och svart. Själv fann jag, till min stora glädje, den svarta! Den här klänningen kommer också från Alexander Wang och är lite uppdaterad variant. Jag gillar den fortfarande, riktigt fin och söt!
    18534-6857
    bilder netaporter.com

    sushi & kofta

    Igår när jag åt lunch på jobbet var jag omringad av sushi-ätare. Idag fick jag äntligen min sushi! Jag äter det med väldigt långa mellanrum, men uppskattar det desto mer när det väl blir dags. Mums! Fast jag var lite skakig i handen så det bliv lite skvättigt, men det får jag bjuda på.

    HIttade en urfin kofta på Lindex, verkligen perfekt modell, färg och bra pris. Bara ett litet bekymmer, den var för stor! Så störande. Varför gör de inte XS oftare?!

    dotts

    ALexa Chung är tydligen någon slags tv-personlighet i England. Här är hon på stan med Kelly Osbourne. Hennes kjol är väldigt söt, ser ut att vara från Luella. Kort, prickar och ursöt.
    18534-6856

    fredag

    Idag fick jag sova. Kändes helt underbart! Känner mig mycket mer relaxed. Idag ska jag bara göra trevliga saker. Helgen ska ägnas åt hemtenta! Hoppas hinna bli klar innan sista dagen. Det vore grymt skönt! Redovisningen ska också förberedas...

    Well, snart ska jag lämna huset för att åka ner på stan. Imorgon ska jag busa med FIlip!! Wiho. Har ju inte träffat honom på hela året... :)

    no can do

    BIlder går inte att ladda upp och då går det på sparlåga. Sitter i soffan och ska snart sova är tanken.

    Fick instruktionerna till redovisningen, hoppas det går bra. Får alltid lite dåligt självförtroende när det kommer till sånt. Nu är det extra viktigt att allt går bra med tanke på att en av mina kurser i vår är fortsättningen på den här. Ja nu fattar, klara A för att läsa B.

    Nej nu ska jag försöka slappna av så att jag kan sova! Buona notte!

    little simpson

    18534-6851








    Lillasyster Simpson går på stan med pojkvännen Pete Wentz (fast han fick inte vara med på den här bilden). Det är inget särskilt med den här stilen, men det ser skönt och avslappnat ut. Att bara kunna gå med jeans, flats och kofta lockar mig mycket!

















    hb

    Bloggade igår om Jennifers Harper's Bazaar omslag. Här är en annan variant. Jag gillar den rosa bäst, även om den här också funkar! Mittbilden tycker jag påminner om videon till "Waiting for tonight".
    18534-6850

    på sne'

    Koftor är en bra uppfinning! Jag älskar koftor, funkar till allt och de flesta tillfällen. Den här är mörkt blå med sned knäppning, inte dumt alls!
    18534-6847
    bild netaporter.com

    Katie

    Katie har inte spelat in så många filmer sedan hon började träffa Tom Cruise. Hon skulle spelat i Batman, tror jag, men det sattes det stopp för... Nu har iallafall filmen Mad Moey haft premiär. Katie spelar mot Diane Keaton och Queen Latifah. På röda mattan gjorde Katie succe, tycker åtminstone jag, i en axelbandslös grå klänning med speciell ringning i ryggen. Detta är nog den mest vågade klänning jag sett henne i sedan hon började hänga med Cruise. Go Katie, go!
    18534-6846

    maria

    Maria Menounos hade en fin röd klänning på sig vid premiären av 27 Dresses. Färgen är lite skiftande, minns inte vad det heter, men fint är det, ger lite extra liv till det hela!
    18534-6845

    juicy

    Oj oj, det var inget lätt avsnitt för Blair i Gossip Girl. Avsnittet jag snackar om är det 13:e och, hittills, sista inspelade. Nu hoppas jag verkligen den töntiga strejken kan sluta så fortsättningen hinner komma snart! Såg trailern för Gossip Girl på femman också förresten. Kul!
    18534-6842

    cruz

    Monica och Penelope i annonsbilder för Mango. Jag gillar bilderna, de är coola.
    18534-6841

    torsdag

    Undrar om det någonsin kommer bli lättare att gå upp tidigt på morgonen? Känner mig inte vaken ännu.
    Sitter på jobbet. Än så länge är här helt dött... Får hoppas det händer lite mer under dagen!

    Igår fick jag VHS-besked. Kom in på ytterligare en kurs så jag har kurser till 75% och det känns bra! LÄste lite mer om en kurs jag ska läsa och det verkade vara mycket fokus på etik, ekologi och sånt. Massa e:n var det. Jaja, blir nog bra! Skönt var det iallafall att en kurs sträcker sig hela terminen medan de andra två är första respektive andra perioden. Det hade ju kunnat vara att de låg samtidigt. Ibland har man flyt!
    Det roligaste är att jag och bror min har kommiy in på samma kurs.  Känns lite extra kul när det är sju år emellan oss och en av oss är ingenjör och den andra, ska bli, ekonom.

    the guys

    18534-6840

    Snyggt collage från WWWD med lite välklädda killar. Några mer än andra...

    lucy

    En något, i mina ögon, över-stylad Lucy Liu besökte Late Show för att promota nya serien Cashmere Mafia. Tv3 har köpt in serien men frågan är när de börjar visa. Första avsnittet har nyss gått i USA. Jag har kollat in och gillar det! Ett perfekt komplement till Gossip Girl, vars sista avsnitt (so far..) redan visats, eftersom Cashmere Mafia är riktad till en lite mognare publik.
    18534-6838

    rosa & blått

    MIna två favoritfärger är blått och rosa. Här är ett omslag med vardera färgen som fokus. Haydens är snyggt, men jag föredrar Jennifer på Harper's Bazaar.
    18534-6837

    shayne

    Åh vilken mysig låt! Tog ett par lyssningar, men nu hör den till favoriterna. Det vill säga en av de låtar jag har på via youtube när datorn är i närheten. Han är inte helt fel att vila ögonen på heller. Lyssna!

    it's oscar

    Ljulvig 50-tals aktig klänning från Oscar de la Renta. Midnattsblått och härligt utstående kjol. Det gillar jag!
    18534-6835
    bild netaporter.com

    hallen

    Bjuder på några bilder från min nya hall. Åh det är så fint och fräscht! Jag är verkligen supernöjd. Ett riktigt lyft.
    Först på själva hatthylla, sedan där spegeln är med fondväggen bakom, tredje bilden visar lampan!

    18534-6834

    väldigt slut

    Det har varit intensiva dagar med lite sömn, mycket fokus och enorm huvudvärk. Känner mig lite ur form idag. Det som däremot känns toppen är att arbetet är inlämnat! Wiho! Orkar inte ens tänka på vad svaret kommer bli på det...
    Inatt hoppas jag sova gott och många timmar. Imorgon blir det heldag i receptionen. Blir nog bra, pengar är alltid nice!
    Pappa var här och hängde upp min spegel och krokarna till nycklarna. Nu är allt klart i hallen, förutom någon låda som jag kan ha lite grejer i, ovanpå hatthyllan. Sedan planerar jag att göra en tavla också. Den kommer målas med färgen från fondväggen. Ska se om jag kan hitta silverfärg. Visar resultatet när det är klart!

    ...

    Jaha. Somnade sent igår. Uppe i tid för att skriva klart. Nu ska jag äta, läsa igenom arbetet och sedan åka och lämna det. Åhhh, vad jag inte är i form idag!!

    status

    Har ont i huvudet, trött i ögonen och mår illa. Sitter med projektarbetet. Det ska lämnas in imorgon och jag ska åka och lämna in det runt lunch är tanken. Eller det måste jag, ska jobba på kvällen.
    Ska skriva lite för hand nu, så får jag renskriva imorgon för jag pallar inte mer tid med datorn i knäet just nu.

    Var på trevligt möte förut, eller möte låter töntigt det har man när man jobbar! Vi träffades för att förbereda inför en möhippa som ska gå av stapeln någon gång i vår. VÄldigt trevligt. Förutsättningarna kändes mycket bättre än den möhippa som planerades i höstas. Då var det liksom kamp om vem som kände bruden bäst, en kamp jag tyckte var enormt barnslig. De flesta ikväll var överens, bruden ska ha kul! Ingen prestige.

    Ser ut som att vi fått ihop en hel del sidor i projektarbetet. Tror jag ska göra källförteckningen innan jag skiljer mig från datorn ikväll.

    Har fixat första avsnittet av Cashmere Mafia, men det får bli morgondagens belöning helt enkelt!
    Snart får jag efterlängtad sömn. Åh min kropp är trött!

    hos H&M

    De här kampanjbilderna för H&Ms vår tycker jag är riktigt snygga! De får mig att känna ännu mer vinterdepp, men det ger mig iallafall lite att se fram emot! Det är nämligen vad vintern är för mig, en lång väntan till våren och sommaren. Nåväl, måste skriva lite mer, har inte varit riktigt så effektiv idag som jag var igår.
    Förresten, jag ser gärna ut såhär i vår! Snyggt!!
    18534-6829

    bilder hm.com

    cerise

    18534-6831

    Cerise är snyggt till svart och bara ben. Riktigt härlig chockrosa. Vore nice med en kort kjol i cerise, kanske med någon volang.


    bild elle.com

    a dress

    Har bloggat om den här klänningen tidigare, det var när Lauren bar den till The Hills finalparty. Lauren valde att ha den i grått men Alice + Olivia-klänningen finns också i svart. Jag gillar den. Väldigt fin och söt!
    18534-6830
    bild shopbop.com

    väldigt soft

    Vanessas stil passar mitt humör idag. Sitter inne och pluggar i myskläder, men ska ut senare och då hade jag gärna fortsatt i myskläder. Fast det lär jag knappast göra... Not my style.
    18534-6825

    petrol

    18534-6824




    Den här knälånga kjolen från Marc Jacobs har en härlig färg! Skulle passa utmärkt till en svart kofta, svarta strumpbyxor och ett par ankelboots. Fast det är klart, lite kortare kjollängd är mer smickrande, jag är ju inte så lång...





    bild mytheresa.com

    27 dresses

    Äntligen har 27 Dresses haft premiär i USA. Katherine Heigl har huvudrollen. När jag såg trailern tyckte jag den verkade riktigt söt. Absolut en sevärd film om man, som jag, gillar tjejiga filmer! På röda mattan bar Katherine en fin klänning med påsytt bling-bling. Jag gillar den! Kul är att det på premiären fanns, vad jag gissar, 27 tjejer i en sådan klänning som syns på film-affischen. Lite kuriosa...
    18534-6821

    segstartad

    Vissa morgnar när jag vaknar är det som om jag inte är utvilad, huvudet tar liksom ett tag att få igång. Lite som att man har dåligt batteri i bilen vilket gör den svårstartad.
    Anyhow, idag ska arbetet bli klart. Det har jag bestämt! Imorgon ska det lämnas in så då hoppas jag slippa pilla med det alls. Ska iväg en sväng ikväll också, hoppas dock att det inte tar så lång tid! Fast lite trevligt kan det nog bli.

    luisa beccaria

    Hamnade hos Style och kollade lite vårmode. En grå och trist januari-måndag behöver jag drömma mig bort lite. Förutom de vackra orange klänningarna fastnade jag för Luisa Beccaria's visning. Luisa beskrivs som en nutida romantiker vars artistiska vision är drawn from an array of cultural experiences fused with vivid imagination.
    Att hon inspireras av det romantiska är enkelt att se, otroligt vackert är det!
    Kjolen på den stora bilden är rena drömmen. Helt fantastiskt fin! Flera av de andra klänningarna hade mer än gärna fått landa i min garderob lagom tills våren är här. Lovely!
    18534-6816


    bilder style.com

    the feeling

    Jag gillar känslan av den här bilden. Strosa på stan i jeans och en t-shirt. Bara ta det lugnt. Istället sitter jag här och håller på med ett arbete. Hjärnan är som kola så innan jag stänger ihop datorn idag så blir det bara lite pill med att göra en framsida och lägga upp sidhuvud och sidfot. Åh vad gott jag ska sova inatt!
    18534-6813
    bild people.com

    en prins i NY

    18534-6812
    Just nu går En prins i New York på fyran. Eddie Murphy i huvudrollen som afrikansk prins med tjänare som borstar hans tänder, är med honom på toaletten och ständigt ska strö rosblad framför hans fötter. Liksom Ebba så hade vi filmen hemma på videokasett. Såg den några gånger då jag var yngre och var hemma från skolan för att jag var sjuk. Sweet memories.

    som en apelsin

    Orange är en härlig, stark färg. Superfint då man har fått lite färg. I vår och sommar hoppas jag hitta något orange att klä mig i. En kjol kanske?! De här klänningarna med volanger är fantastiskt fina! Från vänster Malandrino, Lanvin och Valentino.
    18534-6811
    bilder style.com

    zoe i tv?

    Det ryktas tydligen om att Bravo (kanal eller produktionsbolag) håller på med en serie med Rachel Zoe. Tydligen ska den visas antingen i juni eller i september med ett en-timmas program per vecka. Om hennes klienter vill är det inte omöjligt att de också dyker upp.. Vad säger ni, vore det sevärt om ryktet stämmer? Lite kul tycker jag det låter.
    18534-6810
    bild via google.se

    finfin

    Ursöt klänning! Gillar att den är i tre färger, riktigt fint. Om jag inte hittar en romantiskt blommig klänning skulle en sådan här variant vara suverän på bröllop i vår, fast ltie festligare material kanske...
    18534-6809

    oversized

    Who Wear What gör schyssta collage, den här gången över oversized cluthes. Riktigt snyggt! Dessutom mer praktisk än de små varianterna. Vet inte hur andra känner, men jag tycker det är lite svårt att få med nödvändiga prylar i en liten väska. Min favorit är Ashlee Simpsons svarta.
    18534-6804
    bild whowhatweardaily.com

    aha

    Så de var tillsammans?! Ett rykte jag faktiskt inte trodde var när det började tisslas om att Hayden och Milo från Heros dejtade. BIlder säger mer än tusen ord och här syns det ganska tydligt.
    18534-6808

    lunch

    Börjar få lite struktur på det jag skrivit, men magen kurrar och då är det bäst att lyssna. Är väldigt tacksam att jag fick med mig rester från föräldrarna igår. Tiden är kort och mat måste jag ju ändå ha!
    Förut gjorde jag något jag sällan (eller typ aldrig) gör, jag åkte på ljusbehandling i myskläder och helt osminkad. Tack och lov träffade jag ingen jag kände, annars var dte ju upplagt för ett pinsamt möte.

    Visst träffar man alltid den där snygga killen från gymnasiet eller en flört just när man känner sig som sunkigast?!?! Eller är det bara jag som har den (O)turen?!

    drew

    18534-6803








    Drew är på Palm SPrings filmfestival och presenterade ett pris på scenen. Hennes klänning var lite annorlunda, men jag gillar den riktigt mycket. Kul med lite annan stil.

















    färg i det grå

    Med ett Marc Jacobs paraply tror jag faktiskt det skulle bli lättare att hantera det gråa trista vädret med lite regnstänk.
    18534-6802
    bild netaporter.com

    greyish

    Igår var det vitt när jag vaknade, idag är det grått! Okej, jag gillar ju inte kyla, men trist regn är väl inte att föredra heller. Dagen idag spenderas med projektledning, total fokus. Hoppas bli klar med arbetet idag. Finns en del kvar att jobba på tills det är färdigt dock. Bara att bita ihop!
    Måndag, dags att köra igång på riktigt. Förra veckan kändes aldrig som nytt år, ny start. Men det ska det bli ändring på den här veckan! Nu så!!

    vintervitt

    VIntervitt kan vara så fräscht på, surprice, vintern! Inte på mig eftersom mitt hår, kläderna och huden (typ) skulle gå i ett. Men ¨på de som har rätt färger är det riktigt fint och fräscht. Koftan nedan är riktigt fin och ser mysig ut.
    18534-6801
    bild shopbop.com

    a bag

    HIttade den här väskan på asos.com. Den är i lagom storlek så att den skulle passa som datorväska, synd bara att den inte har en rem att bära den i handen, men man kan väl inte få allt... Märket är förresten Jessica Simpson! Så kan det gå..
    18534-6800

    bilder asos.com

    söndag kväll

    Oj vilket flamsigt samtal jag hade med en kompis förut. Kul men antagligen mycket konstigt om man bara hörde ena delen av samtalet, typ som hennes sambo... Haha!
    Skolarbetet går åt rätt håll, men jag börjar bli trött. Får nog bli uppehåll för sömn och tillbaka på't imorgon igen!
    Godnatt y'all!

    sjal

    Jag gillar verkligen stora mysiga sjalar. Kolla in Jessica Albas. Fint och mysigt, kan dessutom ge lite färg till en i övrigt färglös klädsel.
    18534-6799
    bild people.com

    lite rysch

    I vår är det bröllop, en klänning i den här stilen hade varit toppen att bära då. Dryga 500-lappen på asos.com. Fast det ultimata vore en romantiskt blommig klänning, åh lovely!
    image6798
    bild
    här.

    the style

    Igår när jag kollade runt efter bilder på Gossip Girls-tjejerna hittade jag lite kul info. Blairs mamma är i serien designer med kläder hon gärna klär sin dotter i. De kläderna är i själva verket en annan designers kläder, Abigail Lorick. Hon har gjort allt som i serien är Waldorf-design. Snacka om grymt sätt att nå ut med sin kollektion! Genom att se hur de använder hennes plagg i serien kan hon lätt förutspå vad som kommer sälja extra mycket.
    Abigails tanke med kollektionen är att hon tycker kvinnor är dålig på att verkligen klä upp sig och vill ge lite mer glam till vår stil.
    18534-6797

    who knows?

    Någon som vet när de supersöta, blommiga volangkjolarna kommer in på TopShop?! Måste iallafall prova en och känna på dem i verkligheten. De är hur söta som helst! Passar finfint nu med strumpbyxor och skulle vara perfekta till bruna ben i vår/sommar.
    18534-6796

    bild topshop.com

    young love

    Söta paret Zac och Vanessa gick tillsammans på röda mattan under en filmfestival i Palm Springs. Cute.
    18534-6795

    lackigt

    Snygg svart väska i perfekt modell hos franska märket Les Petties. Drömmen nu är att hitta en väska som min dator går ner i. Lite svårt eftersom den är relativt stor.. Skärmen är inte för petite och det gillar jag ju, förutom när det kommer till att bära med sig den...
    18534-6794

    covered

    Snön börjar rinna bort och täcker inte längre hela marken. Handlade bara om några timmar med snö. Keep it that way! Ashley döljer sina ögon med Wayfarers, lika snyggt fortfarande. Hon är mer lättklädd än man kan vara här, på ett bra tag!
    18534-6793

    vackert

    Gamla bilder som jag hade i min mapp på datorn. Ursöta klänningar från något event i höstas. Båda klänningarna är fantastiskt vackra! Hade jag gått på studnetbal i vår hade jag haft de här som utgångspunkt.
    18534-679218534-6791

    snö

    Ute är det snö, fast det är plusgrader så det är ganska blöt snö. Skönt, då försvinner den nog snart! Barnen har kul iallafall. Gör snögubbar, åker snowracer och bara har kul helt enkelt.
    Idag är det studier som står på schemat. Sov länge, men snart ska jag vara igång.

    so grey

    Ute har det fallit snö. Alldeles vitt är det, granen på tomten är fin med vitt puder på grenarna och julgransljus som ger ett fint sken. Fast jag hoppas det är borta när jag vaknar!
    Igår hade jag världens prestationsångest angående arbetet som ska in, men nu har jag kommit in i det och läst böcker som peppar. Nu känner jag mig riktigt taggad, gäller bara att få det så att läraren tycker som jag(eh, vi..grupparbete var det ja.)! Avslutar den här lördagen med en söt Selma. Gillar hennes look, ser skönt avslappnat ut! Tänker på Carrie från Sex and the City när jag ser blomman på koftan, men det är fint. Hade föresten själv en tygros på en tubtopp när det begav sig med studentskivor. Kul raggningsgrej eftersom många kom fram och frågade om blomman var äkta. Kände mig väldigt fin minns jag!
    18534-6790

    elle alba

    Jessica Alba är amerikanska Elles cover-girl. Snygg bild med tre färger, inte för mycket utan bara stilrent. Av de små bilderna gillar jag den till höger bäst. Tycker det är snyggt med miss-match på det viset att hon har en pennkjol med t-shirt. Coolt!
    18534-6785
    bilder elle.com

    the gossip girls

    Mycket av tjusningen med Gossip Girl är kläderna. Jag har tidigare skrivit att Blair's stil är den jag gillar bäst och det håller jag fast vid. Både Serena och Jenny har sina stunder, men oftast är det så kul med Blair's girly & preppy stil.

    Serena klär sig lite ledigare, lite mer boho-känsla men mixar med lite flashigare ibland. "We based Serena on a Kate Moss type," says costume designer Eric Daman. "She just throws things together and looks amazing."

    Jenny vill verkligen accepteras av de "coola" i skolan och försöker på en mycket mindre budget att matcha sina klasskamrater. HOn lyckas ganska bra, men hennes stil är inte riktigt min smak trots allt.

    Och så var det Blair. Med sin blusar, kjolar och klänningar, praktiskt taget alltid diadem i det lockade håret. Ofta roliga, mönstrade strumpbyxor och alltid preppy.


    Den 29 januari börjar serien visas på Kanal5. Härligt! Trist är dock att det endas är 13 avsnitt inspelade på grund av den dumma strejken de har i USA. Kan de inte komma fram till en lösning snart?! Sista avsnittet, so far, visas nästa vecka i USA och annonseras vara det mest spännande och intrigfyllda! Blir säkert en to be continued... Vore så typiskt!

    rött&vitt


    Rött är inte en färg jag ofta eller gärna använder. Trots att vissa toner passar mig känner jag mig inte bekväm i det. Dne här klänningen från TopShop kan dock få mig att ändra mig, göra ett undantag. Tänker dne till helsvarta strumpor, ankelboots och en svart kofta. Fint!
    18534-6775

    ränder

    18534-6774



    Såg att
    Eleonore hade bloggat om den här väskan. Helt underbar randig sak från DANSK. Jättesnygg och cool i mina ögon. Hade varit perfekt skolväska i vår, eller redan nu för att lysa upp lite förresten! Synd på priset bara... 2199:-





    bild http://www.mintandvintage.com/

    så fint

    Dagen har spenderats mellan skolböcker och datorn samt beundra min hall. Pappa målade andra lagret på "fond"väggen och hatthyllan är nu uppsatt! Åh det är så fint!! Nya lampan ger superbt ljus med en stark lågenergi lampa i. Nu måste jag "bara" göra en storstädning så att resten av lägenheten matchar den fina hallen.

    Var jättestressad imorse eftersom jag hade sån prestationsångest med ett arbete som ska in i mitten av veckan. Nu känns det dock bättre. Kom igång bra idag och tack vare mamma fick jag även bra litteratur.

    Känner mig helt slut trots att jag inte gjort så värst mycket. Får se om jag orkar skriva mer ikväll, en stund iallafall, men annars blir det nog mest soffan. Åh den lockar redan nu känner jag...

    hall

    Världens snällaste pappa har nu målat hallen hemma hos mig. En bit vägg målas i en blå färg, ska vara lite som en fondvägg. Jag har ganska knasiga väggar i hallen så egentligen blir den här färgdelen som en passpartou (?!) runt spegeln, men jag tror det räcker för att ge lite kul effekt! Det blir ny lampa, den nedan, ny spegel och ny hatthylla. Åh! Jag ska se till att ha det rent och snyggt så det inte förfaller. Så kul att få lite nytt! Min lägenhet är inte så stor och ger därmed ganska få möbleringsvarianter och så som jag har det nu är nog det allra bästa faktiskt. När jag bodde hemma hos mamma och pappa möblerade jag om med jämna mellanrum. Får väl se till att plugga klart och skaffa jobb så jag kan flytta till större! Eller hitta någon att flytta ihop med *hint hint*
    18534-6772
    bild ikea.se

    sött diadem

    I början av december bloggade jag om ett diadem som Paris Hilton bar. Ursött tyckte, och tycker, jag att det är. Hittade på OK!'s hemsida att det är från French Luxe, $144. Lite dyrt för min smak, men lika fint ändå!
    18534-6771
    bild ok-magazine.com

    comfy

    När kylan tar över vårt avlånga land, eller åtminstone just den del där jag bor, så blir jag bekväm av mig. Klädsmässigt är det skönt, mjukt och som sista kriterie, snyggt. Jeans, lång kofta och look-a-like UGGs samt söt turkos halsduk med bollar i halsen. Allt finnes hos TopShop. Ute är det givet, min svarta parkas från Henry Lloyd! En trogen tjänare.
    18534-6770
    bilder topshop.com

    ding-ding värld

    Läser på svenska och utländska sidor om något slags drama som hänt i USA då Britney Spears inte har velat lämna ifrån sig sina barn efter besök. Polis, brandkår och ambulans var på plats och paparazzi. Enligt rykten ska hon nu vara på sjukhus och genomgå en psyk-bedömning. Att hon inte mår särskilt bra känns inte som en nyhet. Kolla in bilderna nedan, det måste vara påfrestande med det trycket på sig hela tiden och framförallt när man inte mår bra! Tragiskt är ordet i berättelsen om Britney Spears.
    18534-6769
    bilder från aftonbladet.se

    försovning

    Det låter nog inte klokt att jag kan försova mig trots fyra klockor som skränar, men det gick alldeles utmärkt! Vaknade kvart över åtta, trodde den kvar kvart över nio=en kvart efter jag börjar. Shit. Känner mig lite småsunkig idag. Tvättade inte håret igår och det känns liksom idag. Har helt oinspirerad klädsel på mig idag. Vanliga byxor från Filippa K, typ gubbyxor, t-shirt och kofta. Varken kul eller spännande men väldigt skönt!

    sleepy

    Nej, nu ska jag slita mig från datorn. Måste på ljusbehandling innan jobbet imorgon så det är bäst att få lite sömn innan dess! Förhoppningsvis hinner pappa måla två lager vitt imorgon. Då blir det sedan dags att spana in hur "fond"färgen blir. Spännande! Vad i hela friden ska jag ta på mig imorgon på jobbet. Det måste vara varmt och bekvämt samt relativt snyggt. Ehh... Det står still. Löser sig!

    very gatsby

    Joshua och Diane firade nyår i New York. Temat ser ut att vara 1920-tal. Inte så stora bilder men det man ser ger mersmak. just 20-talet är en epok som jag är fascinerad av. Coola hattar, frisyrer och klänningar.
    18534-6767

    those stripes

    Det finns inget så vårigt för mig som blå och vit randiga tröjor, lite sailor-känsla. Den här tröjan vore perfekt att inviga våren med. Fast det lär väl dröja några månader innan det är dags att välkomna den årstiden!
    18534-6765
    bild netaporter.com

    bollocks

    Jag är ju lite av en sucker när det kommer till horoskop. Läser ofta och gärna, men huruvida jag tror på det är en annan sak. Aftonbladets horoskop för årets första månad är ganska kul, speciellt var "bästa stället" är, i naturen! Jag är inte direkt en out-doors kind of girl. Känner inte riktigt att jag är i form vilket känns trist, man vill ju börja året på topp. Vänder nog snart, det handlar nog mest om brist av sömn...

    "2008 börjar med blixtar och dunder. Nu kan vad som helst hända, passionen kan slå till eller den ena konflikten kan avlösa den andra. Dina egna val blir många gånger avgörande men räkna med en dramatisk och överraskande månad. Inte bara kärlekslivet blir hektiskt utan det handlar också om nöjen, upplevelser och kanske nya vänner. Du har massor med energi och dina många idéer imponerar på omgivningen, utom möjligen på jobbet om du arbetar i en konservativ miljö. Full fart.

    Bästa chansen: Vädur, Skorpion, Stenbock, Vattuman.

    Bästa stället: I naturen.

    Bästa datumen: 18-19/1"

    aftonbladet.se


    superfin

    Såg den här blusen hos DonnaSandra  och var bara tvungen att lägga in en bild här också. Ursöt blus, smalt randig i blåvitt och fina detaljer. Lovely!
    18534-6764
    bild asos.com

    sol & värme

    18534-6763










    Det ser fantastiskt härligt ut att vara i Nicky Hiltons Chanel-skor! Känna solens strålar i ansiktet och slippa tunga ytterplagg och flera lager därunder. Bara ben, delvis iallafall och endast kofta som ytterplagg. Jag sitter här och drömmer mig bort från stan och det här landet!









    Diane

    Oj idag blev lite av en omslags-dag verkar det som... Här är Diane Kruger på spanska Harper's Bazaar omslaget. Jag gillar den amerikanska varianten av tidningen, undrar om den skulle göra sig i en svensk version. Tveksamt.
    Diane har så schysst stil och är väldigt söt. Har inte sett henne i så många filmer dock. Söt pojkvän har hon också i
    Joshua Jacksson!
    18534-6759

    väntan

    Inte långt kvar tills Nicole och Joel blir föräldrar, januari någon gång har jag för mig att jag läst. Det är verkligen många med växande magar nu.
    18534-6758

    vogue

    18534-6757

    Kate Moss på omslaget av japanska Vogue. Ljust och vårigt är känslan jag får av  det jag ser!


    25

    18534-6756









    Kate Bosworth firar sin 25:e födelsedag i sitt hemland Australien. Jag är inte ett dugg avundsjuk på att det är sol och värme därnere. Eller jo!












    lily

    LIly Allen är en i raden av kändisar som är gravida nu. Hennes mage har knappt börjat visa ännu... Läste att hon inte är så förtjust i mamma-kläder. får se hur hon löser det längre fram. I Marie Claire såg hon söt ut i vackra klänningar. Omslagsklänningen faller mig absolut i smaken!

    kallt!

    Det var svinkallt idag ju! På radion sa de att det motsvarade cirka -15 grader! Usch och fy. Kyla är inte min grej.
    Jobb några timmar idag och idag pappa börjar fixa hemma hos mig. Jag har nog världens bästa föräldrar! KOm på en grej igår som jag täntke göra om det blir färg över. Ska ha som en fondvägg, eller inte hel vägg, men det blir nog bra. Tänkte fixa till en tavla att sätta i hallen för att ta upp färgen. Men, jag ska väl inte gå händelserna i förväg...

    vad är det för dag?

    Man blir ju alldeles snurrig av alla helger som får en att undra vilken dag det är... Onsdag har jag kommit fram till att det är idag. Efter lite funderande.
    Var nere och slängde återvinning förut och slängde sedan lite glasflaskor. Det ligger en liten återvinningsstation alldeles precis bredvid där jag bor. Vilken svinstia det var där!! Folk är ju helt sanslösa. Lämnar skräpet utanför containern och förväntar sig att det ska tas om hand. Det kan ju dra djur till sig, blåsa bort eller sophämtarna kanske vägrar ta det. Väldigt dålig stil! Att folk inte har mer vett. Hemma hos föräldrarna blir tunnorna i sophuset också fyllda, men då får man försöka lösa det på annat sätt, inte lägga det bredvid.
    Nej nu ska jag plocka undan några grejer som hamnade på "fel" ställe när jag städade förut. Sedan blir det sovdags! Godnatt.

    3.1

    Ursöt klänning från 3.1 Phillip Lim. Modellen, detaljer och det faktum att den har dolda fickor. Så fint!
    18534-6751
    bilder netaporter.com

    11

    Who What Wear Daily har listat elva personer som de tycker har schysst stil. Mer eller mindre håller jag med dem. Av just de här lookerna föredrar jag Ashleys orange klänning och Chloés outfit med randig klänning och skinnjacka. Kates mönsterkombinering är ganska modig och jag tycker hon lyckades bra.
    18534-6750
    (klicka för större bild)

    cutie

    18534-6749




    Om jag hade varit en sån som använder hängande örhängen hade jag absolut trånat efter de här från Juicy Couture. De är jättesöta med rosetten och en liten pärla. Pärlörhängen är mina signaturörhängen! Har ett par som jag alltid använder, de är i vanlig storlek. Sedan har jag ett par större som jag ibland har till party, beroende klädsel såklart.






    bild netaporter.com

    bubbly

    En av de mysigaste låtarna just nu. Tog ett tag innan jag fick veta vad den hette, men nu så! Colbie Caillat med Bubbly.

    smile

    Vanessa såg glad ut då paparazzi fångade henne på bild på nyårsdagen. Hon såg söt ut med ett svart hårband, gillar när det bärs "utanpå" själva huvudet, ser lite coolare ut. Jag ser helknasig ut i det, men andra passar det bättre!
    image6749

    clutch

    Lackar och nitar var i fokus under hösten, här är en relativt stor kuvertväska i lack med stora nitar. Cool väska från Marc Jacobs.
    18534-6746
    bild mytheresa.com

    snö

    Jaha, så börjar vintern då... Det är svinkallt och snöar. Tjiho. Välkommen 2008.
    Njae, jag som hade hoppats att våren skulle komma nu... :)

    för pigg

    Idag är jag ltie för pigg, vilket antagligen kommer innebära att jag blir jättetrött mitt på dagen. Det är så jag brukar fungera. Sitter på jobbet nu och några timmar framåt, känner mig ganska sunkig faktiskt. HAr mina skönare jeans, t-shirt och kofta idag... Jaja, får ta igen det imorgon.
    Måste iväg och köpa träningskort. Det är dags att ta tag i träningen på riktigt. Cyklade en stund i söndags och jisses, min kondition var i sådär form. Beach 2008!
    Det är ganska kallt nu, typ nollgradigt, men jag har vinteruniformen bestående av Henry Lloyd-parkas och Clark's pälsstövlar. Skönt som attan!

    skön dag

    Dagen började sådär, var jättelåg på förmiddagen av någon anledning... Sedan när jag vaknade till och klädde på mig så kändes saker mycket lättare. Och nej det var ingen ångest från gårdagen, jag gjorde inget att skämmas för!
    Större delen av dagen har spenderats horisontalt men jag har också varit och hämtat bilen från igår... Vilken pärs att hitta i ett område jag aldrig besöker, i kolsvart och med en dålig vägförklarare i telefonen! Var helt uppe i varv när  jag kom fram.
    Resten av kvällen kommer spenderas i soffan. Imorgon ska jag upp i tid eftersom jag ska jobba några timmar. Sedan ska jag plocka i ordning hemma så pappa kan fixa min hall och så måste jag plugga. Det blir morgondagens bekymmer, idag slappar jag! Den här låten är riktigt soft. Ingen hipp låt, men den hör till mina lugna favoriter just nu. I övrigt har jag massa grymma låtar nu som jag fick från bror min före jul. Han fixar alltid sånt jag gillar! Utan att jag ens frågat om det.

    vanessa

    Vanessa Hudgens har spelat in 2 stycken High School Musical och den tredje ska vara på gång under 2008, under det senaste året har hon fotats allt mer av paparazzi. Hon är inte så gammal, bara 18 år, men har schysst stil och ser alltid söt ut. Söt pojkvän har hon också...
    18534-674518534-6744

    hills girls

    The Hills tjejerna Whitney, Audrina och Lauren partade i Las Vegas. Schysst att få betalt för att parta. Så är ju inte riktigt verkligheten kanske. Tycker verkligen det är en snygg hårlängd på Lauren, hennes klänning ser söt ut också.
    18534-6743

    2008

    18534-6742

    Nytt år, nu kör vi! Jag är nu mer påklädd och har tagit på lite rouge för att piffa till mig lite. Saker känns bättre och jag är redo för ett nytt år. Hoppas ni hade en fantastisk kväll hur den än firades.

    mischa

    Mischa har gått ut ganska starkt med att hon tar avstånd från beteendet som Lindsay  och de andra haft, de uttalanden känns ltie fel nu med tanke på det som hände henne förra veckan. Jag fattar inte hur de kan köra när de är påverkade, puckat! De om någon borde ju ha råd med taxi eller dylikt. Här är hon iallafall med sina hundar.
    18534-6741

    inte många knop

    Gårdagen var lyckad! Det var trevliga människor, om än en lite småkonstig blandning... Vi dansade och hade kul. Tolvslaget är lite av ett antiklimax, men vi tände tomtebloss, pussades hit och dit och skålade i champagne. Personligen är jag inte så förtjust i bubbel, men lite sippande får man ju offra sig på.
    Det var stört omöjligt att få tag i taxi igår, som alltid på nyår, så till sist fick det bli vagnen och sedan sista biten i taxi. Kom hem mycket senare än jag hade velat. Från det att jag ville gå och började ringa taxi så tog det två timmar tills jag var hemma i lägenheten. Jag är jättetrött och känner mig lite låg idag faktiskt. Inte bakis iallafall och det är skönt, räcker med det andra.

    2008 - let it begin!

    hits