helg

Den här helgen blir det landet, kalas och lite varberg (kort men intensivt..). Kanske kan låna broderns dator imorgon, annars är jag tillbaka på söndag som vanligt :)
Trevlig helg! Vad har ni för kul planer?

Svarar på kommentarer på söndag, är så trött i mina ögon orkar inte med datorn för länge...

kalas 2 för 1

Imorgon är det dags för kalas igen. Nummer två för den lilla ett-åringen. Igår var det bara vår sida bestående av Filips gammelfarmor/farfar/mormor samt farmor, farfar och faster. Imorgon blir det fler. Hela vår familj, men även fler fårn min svägerskas sida. Blir nog trevligt. Igår hade jag kjol, min nya från H&M, imorgon blir det klänning från Zara. Annars had ejag gärna haft en långklänning i bomullstrikå med kofta, ballerinas och lite smycken. Casual-snygg, ingen idé att klä sig för fint... Kan bli lite konstigt när det är så olika stilar på släktkalas.
18534-5917
bild topshop.com

sunk

Idag känner jag mig lite sunkig. Ganska seg och inte särskilt inspirerande klädd. Ashely är väl inte i toppform här men hon har ju ändå något som gör att det utstrålar någon slags cool-sunkig-jag-bryr-mig-inte look. Trist att hon röker dock, det supportar jag INTE.
18534-5916

apelsin

Hittade den här bikinin hos TopShop. Jag gillar modellen och färgen är också kul! Orange bikini, varför har jag inte tänkt på det?! Fast hmm, kanske inte är något idealt val.... Coolt är det iallafall! Snacka om att synas.
18534-5915
bild topshop.com

sienna

"Lånade" den här bilden från Ebba på VR. Gillar verkligen Siennas stil här. Skjortklänning och tights måste ju vara en av de mer bekväma men rätt schyssta klädslarna man kan ha. I like. Tänker nästan lite Chloe Sevigny faktiskt...
18534-5914

i regnet

Idag har varit en dag då det hade passat med gummistövlar. Jag har två par färgglada och vill nu gärna ha ett par nätta i en diskretare färg. Hunters stvöel ser snygg ut. Kul också att de gjort en speciell "strumpa" att ha i. Perfekt eftersom den fyller och de flesta gummistövlar är ju inte så varma...
18534-5913

bild modefeber.se

duffel

Jag älskar dufflar, det är så himla snyggt! Helst ska det vara en rak (utan att vara stor) modell med luva och i mörkblått med rutigt foder. Den här kommer från TopShop och är ganska snygg den med.
18534-5912
bild topshop.com

on the street

Kollade in hos The Sartorialist och hittade den här tjejen. Riktigt schysst somrig klädsel som funkar på stan. Snyggt att skinndetaljerna går åt samma nyans, det blir genomtänkt men inte för matchigt.
18534-591118534-5910
bild thesartorialist.blogspot.com

coat

18534-5909










Söta kappor är en av fördelarna med att behöva klä på sig mer kläder. Den här från Marc by Marc Jacobs och är riktigt fin! Att ha knapparna lite snett som här tycker jag är riktigt snyggt. Tyvärr är det oftast inte så snyggt om man ska gå med kappan uppknäppt, nåväl, snyggt trots allt!








lite regn

Idag är det gråare och lite regn ute. Segt, men gör mig itne så mycket, har faktiskt suttit i solen hela veckan.
Igår blev det jättevarmt mitt på dagen, hann sitta i solen ett innan vi åkte på kalas.
Filip var så söt igår. När jag kom in så var han lite ledsen, för hans pappa hade lagt undan dammsugaren(!), men så såg han mig och då log han och sträckte sig till mig. Känslan när han ser en, ler mot en och sedan sträcker sig, det är fantastiskt att känna!
Han blev glad för sina presenter, för att vara ett år tycker jag han klarade öppnadet riktigt bra! Fast han tyckte ju paketen och kartongerna var lite roligare än själva sakerna, först iaf.
Trehjulingen han fick från sin farmor och farfar blev en hit! Han når inte riktigt pedalerna ännu men han satt på och så körde jag honom, då gick fötterna på honom så han fattar ju hur det är meningen att han ska göra!

Slut på Filip-snack, idag är sista dagen jag kan ta det någorlunda lugnt, nästa vecka drar allvaret igång igen. Jobb och skola samt träning ska tas tag i nästa vecka. Blir nog bra!

höstigt

Lite höstiga outfits från shopbop.com. Snyggt, lager-pålager och skön känsla. Höst på det här viset kan jag absolut ta, men inte förrän jag måste... Regn och vind, det är däremot inte lika lockande...
18534-5908
bild shopbop.com

vintervitt

Vitt på vintern kan vara riktigt fräscht, om man klarar av att bära upp det såklart!
Hayden är i Paris för promotion och går på stan i vit cape/poncho (vad är skillnaden?!) och vita matchiga solglasögon. Fräscht tycker jag! Heroes, som hon är med i, kommer förresten till tv4 på onsdag den 5:e september.
image5907

kate

Kate Bosworth ser alltid lika söt ut. Hon bär en axelbanslös klänning med ett enkelt ribbat linne under. Det ser schysst ut tycker jag, inte få som skulle testa den kombinationen. Pga min hud just nu skulle detta vara något jag kan tänka mig. Då kan jag ju ha tubtopp utan att känna mig obekväm. Fast jag tror inte alla diggar det här. Det känns lite Carrie ur SATC (läset det till bilden och jag håller med, lite grann). Vad säger ni? Hiss eller diss?
18534-5905

tunika

En söt tunika fr¨ån Ella Moss. Just nu när jag tittar i affärer blir det mycket klänningar och tunikor som får min uppmärksamhet. VIsserligen kul och fint, men det blirju jättetrist att gå i jeans/byxor om jag inte har fina grejer att matcha det med. Nåväl en grå kofta och en rosa v-ringad har inhandlats på sistone, så lite variation har jag faktiskt!
18534-5904
bild shopbop.com

jeanskjol

Häromdagen köpte jag en ny kjol. Den är från H&M i jeanstyg och sydd i flera stycken så den är lite vippig. Jag gillar den starkt. Den är kanske inte den trendigaste modellen, men den funkar och är snygg. Så fort jag fick på mig den kändes det rätt.
18534-5903

maternity

Nicole bär verkligen upp sin växande mage. Här ser hon riktigt cool ut i helsvart med hatt, solglasögon och röda naglar. Appropå Maternity-kläder så har jag kommit på att jag ofta råkar hamna på den avdelningen på Zara och TopShop. Väldigt konstigt och dumt, jag kan ju knappast hade plaggen...
18534-5902

c'est moi



Några har frågat här på bloggen och andra har också sett det... Ja, det är jag. Liten bild i VR. Lisen frågade efter tips via sin blogg, jag mailade in och vips. Det var det första min frisör sa när jag kom dit, "jag såg dig i tidningen!"

nyklippt!

Nu är jag nyklippt. Blev inte så mycket på längden, men lite extra för att jämna till mitt uppklipp sedan läänge.
Känner mig nöjd, ville ju ha kvar min längd. Fick en liten slinga mörkt också, en sådan som går att tvätta ut. Min frisör har gjort dte ett par gånger, hon tycker jag måste prova på att ha lite slingor i mitt ljusa hår. Visst det kan ju vara kul med lite liv, men något permanent vill jag inte göra i dagsläget.

Efter klippningen gick jag till biblioteket, oftast blir det bara skolbibliotek nuförtiden, men idag blev det "riktiga" biblioteket. Åh vad jag älskar böcker. Det är boknörden i mig. Tycker känslan av att gå runt i en bokaffär eller ett bibliotek är så härlig. Idag lånade jag en Mari Jungstedt bok, Tjuvlyssnat (bjuder nog på några skratt, hoppas jag) och ljudböcker till pappa, fast det vet han inte om, och en bok till mamma, som hon inte heller vet om, som jag tyckte såg söt ut. Sedan lånade jag en bok jag läst om, En sexists bekännelser. Den här är om en man som berättar hur det faktiskt gått till, sedan har han även skirvit en bok med samma titel fast tillägget, "handbok för kvinnor", lite mer how-to. Så den reserverade jag. Ska bli intressant att läsa, man får säkert lite bra tips.

nitarmband

Cocoo's webshop fyller på med höstnytt. Skärparmbanden gillar jag ju väldigt mycket och de här med nitar känns ju som en uppdatering på den vanliga modellen. Ett i mörkt lila vore inte dumt att ha i höst, eller ett svart rätt och slätt. Endast 145:- och snabb frakt.

18534-5900
bild
http://www.cocoo.se/

hills

Kollade in senaste avsnittet igår. Lite bättre, än förra veckan. Jag blir inte lika irriterad när jag ser Heidis pucko-pojkvän, men jag fattar faktiskt inte vad hon ser i honom eller varför MTV ger honom massa tid i serien.
Något som är kul är att Laurens gamla kompis som syntes i Laguna Beach, Lo, är med. Jag gillade Lo, hon var lite flamsig, men kul. Teasern inför nästa veckas program ger alltid sug efter mer... :)
18534-5899

1år

Imorgon fyller världens sötaste lillkille år. Min älskade brorson Filip blir ett år, åh!
Imorgon och på lördag vankas det kalas. Han kommer få en hel del paket, det kan jag lova genom att bara veta vad han får från sin faster, farmor och farfar. Då tillkommer en massa annan släkt också...
Från mig får han en träleksak från Micki, en grej där man ska banka på några pinnar.. Klassisk pryl som jag också haft. Sedan hittade jag två små t-shirtar på Zara också. En står det Ready Steady Go! vilket är passande eftersom han går nu... Den andra står det Handsome på och 1975. Den köpte jag eftersom min bror, Filips pappa är född 1975, så det tror jag nog han tycker är lite kul. Jojo alltså, inte Filip... Egentligen hade jag itne tänkt köpa kläder, men jag kunde inte låta bli och dessutom kom jag inte på något annat som kändes rätt...
18534-5898
Här ligger jag och Filip i hammocken på landet. Han brukar inte gilla att ligga på det där viset men den här gången gick det bra, han höll sig busy med min bikini...

lite höst...

Marc Jacobs har gjort den här söta lilla höstjackan. Bakifrån blir den nästan lite poncholik. Kul.
18534-5896
bild shopbop.com

högt upp

Den senaste tiden har Keira lyst med sin frånvaro på event och premiärer, här tar hon steget ut i ljuset igen på Filmfestivalen i Venedig. Hon är klädd i jeans med väldigt hög midja, vit skjorta och en stor väska. Hon ser söt och fräsch ut, fast sådär högt hade jag nog inte själv tagit på mig...
image5895

own design

Lauren som var på Teen Chocie Awards i söndags vann två priser, Choice Reality Star and Choice Red Carpet Star. På röda mattan, som kvällen till ära var eco-grön, bar Lauren sin egen design. Finns de något smartare sätt än att visa upp sina kläder än att bära dem själv?! Marknadsföraren i mig säger att det är ett superbt tillfälle att få uppmärksamhet. Jag gillade klänningen, när min hud är bra igen (it's getting there!!) så ska jag köpa en sån här klänning bara för att. Tubtoppar är ju inte min grej, men då minsann...
image5894

another sunny day

Blå himmel och sol. Temperaturen smyger sakta uppåt och det ska nog ordna sig idag också. Igår hade jag från mysbyxor och munkjacka till bikini på mig... Nästan som när jag är på landet!
LIte grejer att småfixa med har jag idag, får hoppas att allt går som jag vill.
En sak jag blir så förvånad över varje höst är hur angelägna folk verkar vara att slänga på sig kappor, stövlar, mörka kläder och stickat. Lager-på-lager passar ju bäst nu när det är kallt på morgonen och lite varmare mitt på dagen. IGår såg jag en tjej som visserligen var väldigt fin, men hon hade passat bättre om en-två månader i sin kappa som var helknäppt med halsduk och mörkt nertill. Själv gick jag i jeans, t-shirt, kofta och ballerinas med peeptoes.

solsken

Dagen har varit riktigt fin. Blå himmel, sol och inte alls så kallt som man kan tro. Jag har njutit för fulla muggar!
Nu blir det SATC-repris på trean. Kul att se det från början igen :) Godnatt!

kortkort siden

Geren Ford gör den här söta klänningen i siden. Gillar detaljerna kring ringningen. Söt modell, väldigt kort bara! Den finns i både svart och lila, den lila nyansen är riktigt snygg! Fast jag föredrar den nog utan bälte i midjan.
18534-589218534-5893
bilder shopbop.com

sienna

Sienna ser ut som en liten baglady med en väska på vardera axeln. Söt och somrig i övrigt med ljus klänning och sandaler. Fint!
image5891

the stalker

Okej, nu känner jag mig som en stalker! Så mycket som jag försökt komma i kontakt med studievägledaren ska inte behövas. Gah, jobbigt!
Nu försöker jag en annan väg... Får hoppas att det lyckas bättre!

sol!

Idag är det sol ute! Ska försöka sitta i solen ett tag. Men jag måste även försöka nå Syon. Nu har jag försökt nå henne i en dryg vecka, börjar känna mig irriterad och frustrerad.
Nåväl, sol ute, inte så varmt men man kan ju fortfarande få sol på ansiktet :) Tror att jag inte känner mig lika krasslig idag, fast igår blev det liksom värre ju längre dagen gick...

ashley

Less is more, need I say anything else?!
Krispigt vitt till blåjeans är riktigt fräscht, börjar gilla att matcha det enkla med klackar. Såg faktiskt ett par idag, inte i närheten av Ashleys, men i en lagom Emma-höjd.
18534-5890

myspyskofta

Hos Asos hittar man den här perfekta myspyskoftan som kan göra övergången till hösten lite lättare... På hösten behövs nsygga, sköna och mysiga kläder för att hålla humöret upp när det blir mörkare, kallare och uschligare. På våren slänger jag lätt av allt eftersom våren och sommaren är min tid, minus pollen, men det kan jag tag...
18534-5889
bild asos.com

dagen

Det finns några anledningar till att jag inte tycker den här måndagen är superduper bra.

  • jag mår kasst. Känner mig konstig i kroppen och är svullen/tjock/spänd i halsen.
  • Syo:n på skolan har gjort sig icke-kontaktbar. Vet inte men jag får iallafall inte tag på henne och det innebär att jag inte vet vad jag ska läsa... Kasst!!
  • Idag är det höst i Göteborg, Usch och FY!!!

frye boots

Den här modellen från Frye gillar jag! Den tilltalar mig bra mycket mer än den som var så modern för ett par år sedan.
18534-5888
bild shopbop.com

mischa

Mischa i mörkt kortare hår, lite ovant för mig fortfarande måste jag erkänna, men hon fixar det trots att det kanske inte är hennes bästa look. På två tillställningar har hon kompletterat sin hårfärg med lite bohemig respektive rockig stil.
18534-588718534-5886

triss i rött

Shopbop verkar av åsikten att rött hör till hösten. Här är tre klänningar/tunikor som skulle passa perfekt då det blir mörkare och kallare ute. Egentligen brukar jag inte föredra röda toner, men den som är lite roströd är ändå helt okej. De här tre modellerna är lite olika och jag gillar dem alla. Den första passar till vardags med antingen strumpbyxor eller byxor till. Den i mitten känns mer uppklädd och har fina detaljer. Den längst till höger känns också mer dressad och jag gillar ärmarna och den raka modellen.
18534-5885
bilder shopbop.com

the hills

 Inatt går ännu ett avsnitt av reality-serien The Hills. Serien har den senaste tiden fått en hel del plats på skvallersidorna. Det jag läst har, naturligtvis, handlat om Lauren och Heidis fejd, det faktum att serien har ruskigt många tittare och att folk som sett serien spelas in ifrågasätter hur mycket "real" det verkligen är.
Något som blir lite trist i och med seriens huvudpersons populäritet är ju att man får veta en hel del i förväg. Fast jag är ett fan av serien ändå!
Lauren ser somrig ut, något som känns långt borta idag... Tydligen ska temperaturen sjunka den här veckan, hoppas den återhämtar sig till nästa vecka!
18534-5884

cute

Inatt var hon på gala men innan det fotades hon i vardagliga outfit. Gillar verkligen Jessicas vardagliga stil. Jag kan itne sluta tjata, men less is more. Detaljerna jag gillar här är hennes armband i silvermetallic, solglasögonen och de söta flatsen. Snyggt!
18534-5882

måndag

Solen skiner, men det blåser och är inte direkt varmt ute. Det känns dessvärre ganska höstigt ute, men jag ger inte upp. Förra året var det fint låångt in i september!
Idag har jag lite småärenden på min lista, samtal och annat att göra. Än så länge känner jag mig inte jätteeffektiv, men det kommer väl hoppas jag.

teen choice awards

Inatt hölls Teen Choice Awards i USA. Massa kändisar samlas, alltid kul med röda-mattan bilder. Just den här galan är väl lite mer low-key, inte samma typ av kläder som Oscars eller Emmy-awards. Kul ändå!
Jessica Albas gula klänning är söt, liksom Laurens gröna. Vilka gillar du?
image5880image5881

trötter

Jag är trött efter att ha laddat ur efter en dryg vecka med högt tempo! Har varit på landet och andats så mycket frisk luft att jag nu är helt slut. Ska bli skönt att krypa till sängs. Imorgon börjar ny vecka med skola. Måste få tag på syon imorgon för att få veta vilka kurser som gäller för mig. MYCKET stressande att inte veta ännu...
NU kommer jag även att blogga som vanligt, lite trist faktistk att inte ha möjlighet. Jag gör ju det för att det är kul!
Snart börjar Beck igen...

it's a keeper!

Glömde ju berätta hur jag gjorde med min skjortklänning! Jag behöll den. Velade en himlans massa fram och tillbaka, men idag åkte dne på första gången och jag trivdes. Tror den kommer bli välanvänd. Passar precis lika bra med svarta strumpor och en kofta som med bara ben. 300kr var inte fy skam det heller. Så fint så!
image5872

fri!

Min week of hell är härmed slut! Eller nästan två veckor faktiskt... Helgen ska ägnas åt horisontal läge, allra helst i solen. Sedan vill jag gärna njuta av lite ledighet och göra något kul, men stressa det tänker jag itne göra.
Aneldningar till att den här veckan har tagit på mig: jag är svag i hela kroppen, ont i muskler, stundtals känns det som att hjärtat varit på löpmarsch. Fast på ett annat sätt är jag superpeppad och pigg! Märkligt.
Nu är det iallafall solstolen som gäller.
Idag har jag förresten gjort två fynd! En ursnygg spegel som ska förgylla min hall. Den har lite rugglig ram, tänk sån där blaffig i guld, men mindre blaffigt och i matt silver. Riktigt snyggt!
På zara hittade jag världens skönaste kofta. Snyggt går ton, i 75% silke, 25% bomull och 5 % cashmere. Härlig, varm och snygg, I love it!

cutie-pie

Lilla Suri är ju bara för söt! Riktigt söt liten tjej det där. Blir alldeles fascinerad över hennes hår? Filip är bara ett par-tre månader yngre men har inte alls samma kalufs. Nåväl, det sitter inte i håret!


18534-5879

 


hos monki

Den här tröjan såg jag i förra veckans Fredag. Blev genast förtjust och begav mig idag till butiken för att kolla och testa. Schysst i verkligheten också, men tyvärr för stor för mig. Trodde Monki hade lite mindre storlekar, men det är väl olika på olika plagg. Synd, men funderar lite på den kortärmade trots allt?

18534-5878
bild expressen.se

h&m

Tittade hos H&M som lagt in lite nya höstplagg. Den här bilden gillar jag riktigt mycket. Kjolen såg jag i butik häromsistens, blev väldigt sugen och om jag hittar den kanske det blir ett köp... De senapsgula benen är riktigt coola, men på mig lär de inte synas, jag håller mig till grått, svart, brunt och lila. Fast man ska väl aldrig säga aldrig...
18534-5877
bild hm.com

relax

Usch idag känner jag mig alldeles för avslappnad. Borde itne vara det, imorgon får jag lov, men inte idag. Nej käka lite taggtråd(som mamma brukar säga) och fortsätt med det-som-ska-göras!
Väldigt varmt idag, super skönt, fast nu har ett molntäcke dragit in över land... Inte ens ute vid öarna verkar det vara sol.. Har varit en sväng hos farmor och farfar idag, jag gillar dem. Fick glass trots min korta visit och det var inte dumt :) Back to work.

halvvägs, even more!

Detta är nog en av de tuffast veckorna på länge för mig. Känner mig trots det väldigt fokuserad och motiverad. Det är bara att kämpa och hoppas att gudarna är med mig!
Ashley ser schysst ut i jeans och höga klackar som gör att hennes ben känns långa. Vitt linne funkar alltid, det visar verkligen lilla Olsen-tvillingen. Snyggt att hon kör med mittbena också. Jag bokade klipptid igår, vilket innebär att mitt hår genast känns trist. Ska främst toppa, kanske ta några centimeter extra för att sucessivt få bort mitt uppklipp. Nope, nu är det sängdags!
image5876

rutor

Måste erkänna att jag är svag för gubbrutan eller golfrutan som den ofta kännetecknas med. Nickys kofta vore en perfekt höstkofta i min garderob. Nicky matchar sin snyggt med jeansshorts och vitt linne. Sådär ser jag ut idag, minus koftan, hatten och LV-väskan som jag för ovrigt inte har mycket till över för....
18534-5875

delvis svart

Jag har tänkt måla mina naglar i snart två veckor, men det blir bara inte av... Just nu har jag bara enkelt genomskinligt lack, Visserligen ser det varken ovårdat eller fult ut, men jag vill ha färg! Cerise eller lila vacklar jag emellan. Lutar åt att det blir cerise, snyggt att använda nu när det fortfarande är sommar (jo, jag envisas med att det är så!). Lila kommer nog användas en hel del i höst tror jag, känns som en höstfärg!


Såg en tjej häromdagen med något riktigt snyggt på henne, som jag inte tror att alla skulle passa med. Hon hade det vita på naglarna målat i svart, låter hemskt, men det var riktigt snyggt! Övriga delen av nageln såg ut att vara i en beige ton, naglarna var relativt korta och välvårdade. Hennes stil i övrigt var välklätt och snyggt!

Döm inte ut mig för hårt utan att ha sett det? Det var coolt på henne!


bad blogger

Sorry för dåligt med uppdateringar, men den här veckan har jag bara ett fokus. Den tid jag spenderar vid datorn har främst blivit att läsa andra bloggar. Tar igen det snart, lovar :) Bjuder på en bild som jag skulle se ut om jag var en Simpson-karaktär. I'm Simpsonized!
image5874

lättad

Nu verkar det som att två saker som tyngt mig den senaste tiden inte behöver kännas så tunga längre. Härligt för jättemolnet över mig lär inte försvinna med en gång. Då är det bra att kunna bli av med småmolnen runt omkring :)
Skriver lite kryptiskt eftersom jag insett vad för mycket utlämnande i en blogg kan leda till... Bättre är att fokusera på annat än hänga ut saker.

perfekt

Idag är det sol, varmt och perfekt väder att studera ute. Jag älskar när jag kan kombinera nytta med nöje, allt blir ju så mycket bättre då! Nu blir det bikini på för många timmars studier i solen.
Hoppas det håller sig hela dagen.

not lost

Idag har jag haft omtenta. Inte skojigt men det är vad den här veckan handlar om. Det blir en försmak till skolan som börjar nästa vecka. Att säga att jag känner mig stressad och pressad den här veckan är ingen underdrift. Skola, jobb och studier. I en salig blandning!
Känner mig seg men snart är det dags att åka iväg till jobbet. Det är bara att gaska upp sig. Egentligen väljer jag ju ett späckat schema framför lata dagar, men ibland blir dte lite mycket och då känner jag bara för att... jag vet inte, stanna tiden kanske.
Nu ska jag iväg och köpa fina plåster och laktosfri mjölk, den sort jag numera håller mig till. Aningens bättre tycker jag det är även om jag då och då får mina mag-jobbiga-perioder, dvs uppsvulllen och ont.

is it a keeper?

Igår var jag och mamma nere på ett litet centrum som finns här ute. Där finns bla Lindex, Hemtex och en butik som säljer Vero Moda-kläder, Esprit och en hel del okänt. Jag hittade den här skjortklänningen som jag föll för. Fast så kom jag hem och provade och bestämde mig nästan för att den skulle tillbaka. Och på kvällen provade jag igen med resultatet att jag tyckte den var super. Nu provade jag idag igen och jag känner mig helt villrådig. Är den bra eller inte?! Så snälla, vad tycker ni? Ge mig lite åsikter. Just nu har jag inte en så bra känsla efter att ha sett bilderna jag tog... Nej, jag vet verkligen inte. Is it a keeper?

mix it

Lager-på-lager är väldigt snyggt just med att blanda olika stilar och material. Plagg i blandade material kan också vara fint. Den här klänningen är i silke och stickat. Snyggt och fint som passar bra till vardags. I like it!
18534-5870
bild shopbop.com

så var det fredag

En hel del sol idag verkar det som, men det blåser som attan. Ska ändå försöka sitta ute och plugga. Vill gärna få lite färg i ansiktet. Eftersom gårdagen var mer effektiv än onsdagen så känner jag mig i god form inför dagen. Ska nog funka det här.

Igår var min ögonsten här och busade. Han är ju bara så söt!!! Det roliga med att träffa honom så ofta är ju att man ser massa nya saker hela tiden, små grejer som han förändrar, utvecklar.
Det sötaste han sysslade med igår var att när han log och skrattade så åkte hans lilla tunga fram. Urgulligt! Det är faktiskt ett drag han har från sin faster. Jag hade ofta tungan ute på det där viset som liten.
Sedan var dte en grej han gjorde som visade att han är så smart :) Om han var i hallen och jag satt i vardagsrummet så kunde jag ropa på honom och då kröp/gick han dit för att titta. Han uppfattade alltså ljud och gick efter det. Den killen, så underbar! Helt fantastiskt att den där lilla killen inte fanns här för ett år sedan. Då låg han i sin mammas mage, var i Åsa och badade mm. Cutie.

några tips

 Jag lånar helt fräckt den här bilden från Who Wear What Daily. Den ger lite tips om hur man kan ta lite höstiga detaljer och använda dem på sin sensommar klädsel. Detaljer att tänka på:

  • over-size t-shirts
  • skärp i jeansen
  • sjalar
    18534-5869

vogue

Sienna på omslaget av Vogue. Not my cup of tea. Jag gillar inte alls hennes look här. Speciellt är det ögonbrynen som inte år hem hos mig. Själv har jag väldigt ljusa, nästan osynliga, ögonbryn och den period då jag målade dem är låångt borta sedan. Nej, när det kommer till ögonbryn tycker jag det ska vara lite mer nyanserat och inte så målad-känsla.


Black Rose Wristlet

Vilken söt liten väska. Eller hmm, väska känns lite fel, men portmonä känns mer rätt. Ursöt liten sak som skulle vara ursöt att ha när man ska ut och parta. Personligen tycker jag det är så töntigt med en för stor väska om man går ut för att dansa. Då vill jag vara mer fri och inte känna mig som en tant som krampaktigt håller i väskan. Vad tycker ni, söt eller ful?
image5867
bilder shopbop.com

cameron

18534-5865










Cameron Diaz ska visst spela in en ny film i New York. Jag har alltid gillat sandaler och bellarinas där man har långa band som snurras runt vaderna. Det är nog min ballerinafascination som spökar. Camerons turkos är riktigt fina och matachar hennes casual outfit.










torsdag

Tänk vad mycket tristare det känns att gå upp när dte regnar ute... Fast nu tittar jag utåt havet och ser att det kommer klarna upp! Dröjer nog inte så länge innan solen är här. Wiho!
Idag kanske min bror kommer hit med sin son, hoppas det men han hade inte riktigt bestämt sig. Så kanske blir det bus med Filip i eftermiddag, annars får jag väl helt enkelt fortsätta studera...
Jobbet gick bra igår. Känns gött att vara tillbaka, det där jobbet är som att cykla, det sitter i ryggmärgen. Får se hur det blir när jag ska göra något av det andra vi kan göra, det är nog inte lika mycket som att cykla.. Jaja, den dagen..
Dags att ta tag i den här torsdagen!

lite färg

Jag brukar gilla Nickys stil, även då den mest är svart-vit-jeans. Här varierar hon sig med en topp i färgglatt mönster. Riktigt fint! Speciellt snyggt blir det med de ceriserosa flatsen som matchar toppen. Ursnyggt och härligt tycker jag! Nu när det är dags för riktiga kläder till jobbet så hade jag gärna valt något likt detta.
18534-5864

långkofta

Jag var redan förra hösten/vintern inne på en längre kofta lik den här. Nu är jag ännu mer sugen på att hitta en. De jag hittade förra året var alldeles för tjocka i kvaliteten, jag vill ha en lite tunnare stickad i bomull. TopShop säljer den här, är nog värd att kolla in!
image5863
bild topshop.com

lauren

Lauren har synts i olika sammanhang för att promota hennes serie The Hills som började sändas i måndags för tredje säsongen. Inte nog med det, hon ska även ge ut en kollektion. I september ska visst de första plaggen komma upp för försäljning och sedan kommer en större kollektion till våren. Jag gillar verkligen Laurens sjal. Snyggt med ljuslila i kombination med svart!
image5862

hos topshop

Den här bilden är från TopShops höstannonsering. I vår och sommar har många burit tights/leggings under shorts, en trend jag inte har så mycket för. Tycker att benen blir så avkapade och det passar praktiskt taget ingen. Men så såg jag den här bilden och måste säga I like it. Skillnaden är, i vissas ögon minimal, men det viktiga är, att hela strumpbyxor tar bort avkapningen. Så nu har jag testat mina nya shorts med strumpbyxor och svarta ballerinas, till att börja med. Riktigt schysst om jag får säga det själv!
18534-5861
bild topshop.com

klarrött

Sommarens film fårn Disney har premiär på fredag, High School Musical 2. På premiären bar Vanessa Hudgens, som har en av huvudrollerna, en röd långklänning. Riktigt fin klänning och speciellt ryggen gillar jag. Väldigt söt tjej, hoppas hon kan klara en karriär utan skandaler likt Lindsay, Nicole och Paris. Sött örhänge också!
18534-5859

jeansshorts

Egentligen känns det ganska konstigt att köpa jeansshorts såhär sent, men jag har verkligen letat hela sommaren. Förhoppningsvis kommer de komma till nytta även nästa sommar, de är ju ganska klassiska om man säger så. Skillnad om det var tex ett par neonrosa, inte för att jag skulle köpa det, men för att det inte känns lika klassiskt. Jag är riktigt nöjd med de här shortsen. Att jag fann dem för 149:- gör också sitt till!
18534-5856

nicole*3

Vad kul att se Nicole på stan igen, hon har ju hållit sig borta från paparazzi ett bra tag. Nu visar hon upp sin fina mage och det gör hon riktigt snyggt. En nougat/beige färgad klänning i lite lösare modell passar henne fint. Hennes stil påverkas inte av magen och stuprör med linne och kofta passar henne lika bra. Tillsammans med blivande pappan är hon lite flickigare klädd i hängsleklänning (typ..) och en fläta i en hög tofs. Jättefint! Kul att se henne utan att vara orolig för att hon ska falla ihop av utmattning.

klargult

Att bära den klargult brukar vara väldigt svårt, det är få som passar i det. Lauren lyckas bra tycker jag. Här i en söt gul topp med svart skärp som markera midjan. Sött och fint!
image5854image5855

i block

Gillar allt mer klänningar och toppar i så kallade färgblock. Ett bra sätt att få till lite färg i klädseln utan för mycket meck. Mischas klänning är riktigt söt. Passar nu när man fortfarande kan gå barbent, sedan då det blir kallare här i norra Europa så kan man matcha med svarta strumpbyxor och en kofta. Fint, fast jag har fortfarande inte vant mig vid Mischas nya frisyr... Lite ljusare passar hennes ljusa hud bättre.
18534-585018534-5849

onsdag

Så var det onsdag. Lite tristare väder idag, men det är ju bara att acceptera. Ikväll ska jag jobba. Blir nog bra, alltid kul när jag väl är där som sagt. Fast det var mest förra veckan när jag jobbade på dagen som det kändes jobbigt.
Mycket tankar som snurrar i huvudet idag. En handlar om varför vissa personer förstorar upp saker, ger de orationella och endast ser det ur sin egen synpunkt. Väldigt frustrerande.

the hills

Nu har säsong 3 börjat på en av mina favorit-serier. Igår, natt, gick de två första avsnitten av The Hills. Riktigt grymt. I love it. Bara en sak som stör mig, eller rättare sagt två personer, Heidi och Spencer, varför får de ens vara med?!
18534-5848

dagen

Vilken härlig dag det har varit idag! Blå himmel och sol, I love it!
Uppe tidigt för skola... Tog inte så lång tid och sedan åkte jag en sväng om H&M. HIttade ett par grymma jeansshorts där. Korta, inte för tight och med uppvik. Suveränt! 149:- på barnavdelningen. Det tog några månader men nu har jag hittat mina jeansshorts.
Resten av dagen har spenderats i solen med skolböcker. Tur att man kan förena två saker, det blir ju roligare då!
Nu ska jag in i duschen och sedan blir det Morden i Midsumer. Äntligen!

tisdag

Lite dåligt med bloggande igår. Hann helt enkelt inte. Va rpå ett möte och sedan jobb på kvällen. Var roligare på jobbet igår än i torsdags, jag var ganska trött efter att ha jobbat 8-16 och dessutom hade jobbat heltid hela veckan i övrigt... Nåväl igår var allt som det skulle.
Idag är det böcker som ligger i fokus. Och solen förstås :) Härligt väder. Lite moln, men de svishar snabbt förbi.
Såg förresten just ett mail från sommarjobbet, de tyckte jag gjort ett bra jobb och det var riktigt kul att höra. Var lite orolig att det skulle vara något jag missat eller så. Men jag gjorde uteefter min bästa förmåga.
Nu ska jag ut i solen! Var uppe tidigt idag, känner mig seg, men peppad och på gott humör. Snart kommer mamma hem och då ska vi äta lunch. Kanske kan övertyga henne om att sitta ute.. Hon är nog inte så svårbedd :) Vi är lika soltokig båda två.

konsert

Mischa och Olsen-tvillingarna var på konsert i Hamptons. Mischa såg väldigt vanlig ut i sitt mörka hår. Tycker absolut hennes blonda nyans passade henne bättre,  mycket bättre! Tvillingarna Olsen såg ut att ha kul tillsammans. Ashley var klädd i höga sandaler, kavaj, brett bälte och kjol.

sol

Idag lyser solen. Perfekt eftersom dagen ska ägnas åt studier. Jag kan därmed kombinera nytta med nöje!
I lördags var det hur varmt som helst, ljuvligt! Det blev sol, plugg och bad nere på landet. Igår var det molnigt men jag fick en hel del gjort ändå. Ny vecka och inget sommarjobb mer. Den närmsta tiden kommer ägnas åt studier och ruskiga omtentor. Inte det roligaste, men nödvändigt...
Känner mig ltie stressad, men det ska nog lösa sig! Blå himmel lyfter åtminstone mitt humör. Ikväll blir det jobb och innan det ska jag förbi ett kontor. Får väl se vad det innebär...
Nu: solstolen i bikinin med böckerna i högsta hugg!

rusa

Nu måste jag rusa. Ska lämna jobbet, inget mer för den här sommaren. Vill hinna hem en stund innan det ska vidare på kalas. Efter det blir det landet. Hoppas regnet upphör, om det nu regnar... Sol, solguden kan du ge mig det så blir jag ofantligt glad! Tjiho.
Trevlig helg! (Hann inte svara kommentarer så bra idag, tar igen det när jag är vid en dator igen!)

klänningen

Ursöt klänning som finnes hos Topshop. Söta färger, ser ut som en sommardag.
18534-5844

så liten, så stor

Tvillingarna Olsen har en förkärlek till stora väskor. Till deras små storlekar blir väskorna gigantiska. Här är Ashley på LAX på väg att resa någonstans. Åh det vill jag också. resa bort alltså!

the bump

Nu syns det verkligen att Nicole är gravid. Blivande pappan Joel ser till att tah hand om henne med all paparazzi runt omkring. Kan inte låta bli att vara förvånad, fortfarande...
image5841

one off

Jag gillar klänningar och toppar med en bar axel. Det är fräscht och visar hud utan på ett för vågat sätt. Fast det är nog snyggare med kort ärm eller ingen alls snarare än hellång ärm. Kate passar dock riktigt bra i den här fodralliknande klänningen i vitt. Tror förresten min fascination för en bar axel ligger kvar sedan mamma dansade jazzbalett och uppträdde när jag var liten. En gång hade de då någon topp med en axel bar, minns inte riktigt, vet bara att jag tyckte det var såå fint.
18534-5839

pepp

Visst blir man glad över sina vänner när man öppnar ett mail och får lite schysst peppning. Det bästa är nog att vänner ställer upp när man har det tungt. När jag mår dåligt märker jag vilka som faktiskt ställer upp och peppar.

drama hills

Igår var det fest inför tredje säsongen av The Hills på MTV. En fest som kantades av osämja. Lauren och hennes tidigare rumskompis Heidi pratar inte med varandra och vid fotograferingen av promo-bilder så photoshopades Heidi in på bilderna. Det är ganska tydligt vem MTV värnar om. På festen fick Heidi gå röda mattan men inte vara med under festen så länge Lauren var där. Tidigare i veckan intervjuades dessutom Heidi och hennes pojkvän i radio och efter några låga uttalanden får de nu inte ställa upp i media gällande serien. Av den bild man fick av Spencer i säsong två så förstår jag inte hur Heidi tänker, hon verkar hjärntvättad nästan.
Lauren var snygg i en Alexander Wang klänning på festen förresten.
18534-5837
The Hills doesn?t premiere until Monday, but the drama is already in full swing!
Heidi Montag and Spencer Pratt were "banned" from attending the MTV show?s post-premiere party Wednesday night in L.A., a show source tells Usmagazine.com, due to the couple?s escalating feud with costars Lauren Conrad and Audrina Patridge.
In fact, the entire cast has now been prohibited from speaking about each other in the press, according to the source.
While MTV allowed Pratt, 23, and Montag, 20, to walk on the red carpet, ?they were not allowed to be at the party while Lauren was here,? says a source, who
added that extra security was also brought on.
Another source tells Usmagazine.com that MTV "suspended" Spencer and Heidi from doing any more media to promote The Hills after their trash-talking interview on Monday with a Philadelphia radio station.
While chatting with talk show hosts on Q102 FM, Pratt called Conrad a ?stupid girl? who is just using the couple to draw attention to herself. ?She?s the
douche, the psycho,? he said.
Montag added, ?I never could be friends with some lowlife like that.?
The insider says that after the interview, MTV nearly canceled the couple?s appearance on On the Air With Ryan Seacrest Wednesday morning, but allowed them to do one last interview with the KIIS FM show. For now, however, ?they are on a media blackout," says the source.
Another insider says that MTV has decided to gag all parties -- including Conrad and Patridge -- on the subject matter. ?Tensions were so high, MTV decided to shut it all down,? says the source.
?Spencer crossed a line with several things he said. And fans of the show take it all so seriously, people were starting to worry about security concerns on all sides.?

10/8

Avslutar jobbtiden med klänning. Egentligen är det snyggast med en t-shirt under tycker jag, men jag hade ingen att ha så det fick bli ett hederligt ribbat linne.


bazaar

Mycket tidningsomslag nu... Höstnumren är ju oftast de som är extra tjocka och inspirerande. Kate Hudson pryder omslaget av Harpers Bazaar. Fint och fräscht!
Update: Gillar omslaget, men ju mer jag tittat desto konstigare tycker jag att de har photoshoppat hennes ansikte. Varför ska de jämnt vara där och fixa så konstigt?!
18534-5835

grey

Det var klar himmel när jag vaknade men inåt landet var det tjockt av moln. Enligt SMHI ska det klarna på dagen, förmiddagen skulle vara molnig och regnig. Jag tror stenhårt på att det vänder! Positivt tänkande hjälper!
Efter jobbet är det kalas som gäller. Kusinen fyller år. Känner mig inte lika low som igår. Det är så märkligt för ibland stretar alla muskler i min kropp emot att gå till kvällsjobbet, men när jag väl är där trivs jag som fisk i vatten. Jag kan jobbet, det är roligt och det är roliga människor som jobbar där. Jag är helt enkelt dålig på att komma ihåg vad som är kul och hur det påverkar mig.

yay!

Läste just att trots vissa rykten, som jag inte ens läst, så kommer Mr Big att vara med i SATC-filmen. Härligt! Mr Big är en lika stor del av SATC som tjejerna tycker jag, han har ju varit med från början, av alla killar är det väl bara han och Stanford som varit med från start. Steve har ju varit med länge så han känns också viktig.
image5834
 "Sex and the City" creator and the films director, Michael Patrick King, confirmed that Chris Noth will be back as Mr. Big. There were rumors that the film would open with his funeral, but this isn't the case.
Michael said, "I am happy to report that Mr Big is alive and well and living in New York City!"
The film is set to start shooting this fall in NYC for a 2008 release.

busy

18534-5833











Det är mycket på gång för Lauren, känd från The Hills, i höst. På måndag börjar
säsong 3 av den populära serien The Hills där man får följa Lauren, Audrina, Whitney och Heidi i LA. Dessutom kommer Lauren att släppa sin första klädkollektion, i samarbete med MTV har jag för mig. Här gästade Lauren och Audrina Mtv's TRL i New York.






Update: Lauren har på sig en klänning ur hennes egen kollektion. Kul!







somrigt

Nu har det blivit molnigt, värmen sitter väl i, men som sagt ingen sol just nu. Önskar jag kunde säga att jag tycker det är synd, men med tanke på att jag ska sitta inne till nio så är jag lite ego.
Petra Nemcova (?) och Tinsley Mortimer ser härligt somriga ut på party. Gillar speciellt Petras lila klänning.
Äh, jag tar tillbaka, jag vill ha sol!


bilder style.com

tidningar

En sak som jag på sistone stört mig är tidningar som skriver deras artiklar med uppgifter som om det är skrivet i sten, dvs att det är helt säkert att de har rätt. Det kan handla om rykten, saker som ännu inte skett osv. Förra veckan läste jag en artikel om Rolling Stones, detta var innan de kom till stan, om att de minsann skulle bo på Elite Plaza som alla andra artister brukar göra. Fast de bodde ju på Radison SAS Sheraton.... Varför inte bara skriva, troligtvis ska de bo. Petitesser jag vet, men det är sånt som skiljer och som ger troväridighet.

Igår hade jag fått hem två tidningar. Dels VeckoRevyn, som förresten tappat totalt efter Ebba slutade, och även Hennes. I båda tidningarna skrev de om Nicole och graviditeten. Det var bara det att i VR skrev de att hon definitivt var gravid, något de inte kan ha varit säkra på med tanke på när beskedet att det var sant kom i förhållande till tidningens trycktid. Hennes däremot skrev att ryktena säger att hon är gravid och när den här tidningen kommer ut vet vi säkerligen om det stämmer eller ej. Återigen petitesser, men återigen kan vi snacka om trovärdigheten.

Angående VeckoRevyn så har den fått lite mer skvaller-känsla över sig tycker jag. Tidigare, med Ebba i spetsen, var dte mer mode inriktning.  Så kan det gå...


stripes

Tjatig, jag?! Nicky på väg hem efter tur på stan. Avklippta jeansshorts och en randig tröja gör att hon ser lika vardagsfräsch ut som alltid. Ser ut som att hennes hår börjar bli ljusare igen. Blekning, urtvätt eller bara solen som gjort sitt?
18534-5829

tofflan.

Något som fått en riktig uppsving under den här sommaren är den sk Foppa-tofflan. Jag är absolut inget fan av skon och jag fattar inte att det är så många som gillar den. Formen, modellen och passformen, hur kan det vara så bra att alla dessa människor handlar ett par tofflor?! Min farfar har ett par. Jag älskar honom och han gillar verkligen sina. De är svarta och han får nog inte ha dem så ofta för farmor. Annars tror jag itne jag vet någon som har ett par, men man ser dem överallt! På stan, nere på landet... VR hade en fråga om just den här tofflan och såhär svarade folk. Inte alls så som jag trott.
bild från veckorevyn.com

fashion rocks

Att Fashion Rocks det väl de flesta.. :) Här är JLo på omslaget av tidningen. Snyggt, hon passar bra i långt hängande hår!
18534-5827

2 dresses

Två söta klänningar som går att köpas hos Shopbop. Den ljusa med paljetter heter Tutu Dress oc är av märket Alice + Olivia. Ursöt modell med lite ballerina känsla. Den grå är lite mer dressad fast med roliga detaljer. Att den är sydd med flera nivåer ger lite volangkänsla, men på ett mer sofistikerat sätt. Den är från Vena Cava och heter Ezra dress.
18534-582618534-5825
bilder shopbop.com

9/8

Näst sista dagen på jobbet. Känner mig mest pressad och stressad faktiskt. Sorry, är inge' positiv idag...

  • svart kort kjol m hög midja, H&M
  • mörkt grå t-shirt, H&M
  • cerise kofta, Zara
  • guldballerinas

Upptill ser jag ut såhär.


tyngder

Idag känns det som att någon lagt på några kilon extra på hela min kropp. När jag gick i trappan hemma kändes det så tungt. Idag ska jag jobba jääättelänge! Efter det här jobbet ska jag jobba fyra timmar på mitt kvällsjobb. Jag kommer nog inte ha något vidare tempo då... Usch, varje muskel och del av kroppen skriker Nej! Vill bara få gå hem, somna i en solstol och ta det lugnt. Varför är jag så överoptimistisk för?!
USch usch, inte bra dag idag. So far no good.
Men det är blå himmel och sol ialla fall.

dark

Återigen har Mischa färgat håret mörkt. Den här gången passade hon även på att ta en bit på längden. Hon ser söt ut, men i den här frisyren kan hon tas för vem som helst framför den tidigare... Här är hon i New York, tillbaka i stan för att spela in film med Bruce Willis. Större delen av sommaren har Mischa spenderat i Ryssland för filminspelning. Gillar hennes grönablommiga långklänning. Fin!

pys

Gårdagen var riktig myspys kväll. När jag var framme på landet var det just sovdags för lillkillen. Attans. Men snabbt av med kläderna och på med bikinin. Sedan satt jag i solen en bra stund. Därefter skulle vi alla går ner till badet! Filip vaknade på vägen och han var lite kinkig när vi var därnere. Antagligen var han varm, han är ganska känslig för att blir för varm. Men efter att ha druckigt lite vatten, ur en riktig flaska(!) vilket var en prestation i sig, var han i form för att busa lite. Hans senaste grej är att gå bakom sin vagn och "köra" den. Hur kul som helst tyckte han. Jag och mamma fick bita oss för att inte oja. Han såg ut att ramla hela tiden och tänk att ramla på asfalten... usch! På gräset gick det bättre och han gick varv efter varv på tomten. Sådan energi han har! Fast sen blir han knall fall trött och då är det inte så mycket att göra...
Riktigt mysig dag igår, kändes som helg igen! INte särskilt jobbigt att åka dit direkt efter jobbet egentligen. När jag pendlar till skolan är det ju nästan, inte riktigt dock, dubbelt så långt.

dagen efter

Ursnygg väska i en modell jag gillar. Märket är Rebecca Minkoff. Den är inte så värst stor egentligen, men den funkar till jobbet, skola eller träning kanske. Namnet är Morning After Bag, lite kul.

bilder shopbop.com

8/8

Helt ointressant men idag är det 25 år sedan jag döptes. Jag har ett armband där det datumet står. Känner mig lite sunk idag, får ta igen det imorgon.

  • blåa shorts, TopShop
  • rosa t-shirt, H&M (absolut favorit!)
  • blå kofta, Lindex
  • guldballerinas, Zara

Ja, ännu en gång ser jag alltså ut såhär.


W

Gwyneth har det varit ganska tyst om på sistone. Nu har hennes senaste film Iron man snart premiär och då blir det väl dags att synas lite mer. Här pryder hon omslaget av W med lite mörkare ögonbryn än vanligtvis. Schysst bild tycker jag, men jag har aldrig varit så förtjust i hela upp-med-näsan posen. Trots det snyggt!
18534-5820

attans

När jag vaknade idag trodde jag helt säkert att det var torsdag. Lite trist när jag insåg att det bara var onsdag. Inatt sov jag mer än vad jag gjort på ett tag under veckorna. Somnade först en stund på soffan. Sedan låg huvudet på kudden klockan 23 och jag sov sött hela natten. Var svintrött när jag skulle gå upp men nu är jag relativt pigg.
Oj vad utdraget om min sömn..
Idag är det jobb som gäller, blev lite sugen på att kolla in Sahara Hotnights på Liseberg ikväll. Har inte varit något direkt fan innan men jag gillar den senaste skivan de släppt. Fast det ser molnigt ut nu och jag vill inte gå om det blir kasst väder, så mycket bryr jag mig inte.

landet

Nu sticker jag till landet! LIte härlig vardagslyx. Ingen bra tv dock, himlans DN-gala som kommer och förstör!
Trevlig kväll.

rhianna

Rhianna klär bra i sitt längre hår med lockar. Riktigt fint. Pagen hon haft på sistone har inte varit riktigt hennes grej tycker jag, speciellt när man ser henne nu. Måset säga att henne naglar ser riktigt coola ut. Ljusblå! Vet en kompis som nog skulle ha det, hon älskar blått! Vitt är fräscht och det visar verkligen Rhianna. Så somrigt.
18534-5819
18534-5817

fint

Vanessa, igen, i fin klänning. Enkel modell men med rolig detalj som livar upp. Riktigt fint!
18534-5816

in black

På skyhöga Louboutin klackar bär Ashley upp si helsvarta outfit riktigt bra! Snortighta byxor, urringad t-shirt, brett skärp och snygga solglasögon. Hon kan då konsten att klä sig snyggt den där Ashley!
18534-5815

strings of gold

HIttade det här armbandet av Marco Bicego. Gillar det riktigt mycket. Så snyggt att det ser ut som sunna trådar, typ i läder, men i en glammigare variant. Det är tunt guld med några små diamanter. Lovely!
18534-5814
bild elle.com

the jeans

Jeans med högmidja känns inte som min grej, det blir så stelt och obekvämt. Alltför vida ben tilltalar mig itne heller, det är ltie för mycket 70-tal för min smak. Trots detta hittade jag de här jeansen på Shopbop och föll direkt. De är lagom höga i midjan och lagom utsvängda i benen. I Like. Till en blus eller söt kofta blir det en sötare look och med en t-shirt får man lite mer avslappnad stil. Ångrar så ett par jeans från Levis som jag hade för några år sedan. Slängde dem, något jag verkligen drar mig för att göra, men det är ju svårt att ta tillbaka det...
18534-581318534-5812
bild shopbop.com

vanessa

Vanessa Hudgens är en tjej jag tror man kan få se mer av. Söt och duktig. Nu senast är hon med i High School Musical 2 som har premiär i USA nästa vecka, vilket innebär att hon syns en hel del för promotion. Här är hon på shoppandes i New York. Gillar hennes stil. Den gröna förklädesklänningen med en kortärmad klänning i spets under som matchas med flip-flops och massa armband. Väldigt sött!
18534-5811

nu: lunch

Lite förvånande att alla dessa människor som kommit tillbaka inte innebär att jag får mer att göra. Borde ju bli mer besök osv nu, men so far not.
Strax är det lunch dags. Ska jag äta lunch vid skrivbordet eller inte... Vill ju gärna få en halvtimma ute i solen. Hmm... Ska nog gå och värma maten strax iallafall. Igår hade jag tänkt att jag skulle köpa sushi idag. Men så ändrade jag mig imorse. Tack och lov kunde jag lätt få med mig den maten jag tänkt, innan sushin dök upp i tankarna. Ris med grillad kyckling blir det idag. Mumsigt. Fast jag är inte hungrig. Igår var jag inte heller det. Not good.

marie claire

Ashley Olsen på omslaget av Marie Claire. Schyssta bilder inuti, ganska mörka sådana.
18534-5806
  • On Their Twin Connection:?I know when she?s hurting, I know when she?s going through something, I know when she?s happy ? whether I?m with her or not, I know. We both carry the weight of each other. When she?s doing really well, maybe I?m not doing so well. It?s weird that we?re never at the same place ? we just kind of balance each other out.?


  • 7/8

    Velade i morse med klädseln men nu har jag itne så mycket att välja på så velandet gick snabbt.

    • svart ribbat linne
    • vid kjol med vit botten och brun/svart/grått mönster på, Zara
    • kofta
    • guldsandaler
    • armband: konfirmationspresent, mammas i silver, turkost skärparmband cocoo.se

    trött!

    Ojoj, idag är jag trött. Kom i säng sent igår. Fick ju en liten tupplur i solen, tack och lov för det.
    Idag verkar det lika fint som igår. Nice. Efter jobbet ska jag åka till landet. Då är min bror och Filip där. Så det blir sol, mys med Filip och avkoppling på landet denna tisdag. Dessutom är det ju min favorit för tillfället, Morden i Midsummer. Trots att jag ser en hel del amerikanska serier så uppskattar jag brittiska, danska och andra serier som inte är lika plastiga och perfekta som de amerikanska är. Skönt med en mix!

    bruiser

    Just nu är jag inne i en period då jag slår mig på allt möjligt. Så jag har x antal blåmärken. Det snyggaste, not, just nu är nog det jag har mitt på låret. Stort runt och lite svullet. Farligt att flytta trädgårdsstolar. Åtminstone om man heter Emma. Fast då är det också farligt att duscha(knoppen där man vrider på/av vattnet!), dörrar och speciellt dörrhandtag, postlådor(på jobbet) mm.
    Just nu sitter jag och min blåmärkesfyllda kropp ute i solen och njuter. Såklart :) 

    mönster

    Härliga mönstrade klänningar man finner hos TopShops nyheter. Fin fint. Börjar bli lite trött på allt enfärgat jag har. Mönstrat är kul och kan lysa upp!
    18534-580518534-5804
    bild topshop.com

    watch

    18534-5803





    Jag är väldigt inne på en sportig lite större klocka. Den här från Tritoni, som flera bloggar skrivit om, är ruskigt snygg. Men frågan är ju hur liten man kan göra remmen runt. Visst att den inte behöver sitta tight, men jag ska ju kunna ha den utan att oroa mig föra tt den ramlar av. Matematiken större klocka + smal handled = ingen bra kombination. Så länge får jag helt enkelt beundra hur snyggt det är på andra!




    bild tritoni.com

    flätat

    Vilket schysst linne. Lagom soft, härligt en somrig dag som den här. Gillar verkligen flätningen som detalj. Sött!
    18534-5802
    bild topshop.com

    way out west

    Till helgen går Göteborgs festival av stapeln. Och nej, det är inte Göteborgskalaset jag snackar om, vilket inte ens finns längre förresten. 10-11 augusti är det festival i Slottsskogen här i stan. Massvis med band och artister som uppträder och de har s¨ålt 16000(!) biljetter. Inte illa alls. Det känns verkligen som att det bara växt, växt och växt.
    Det hade säkerligen varit riktigt kul att gå, men let's face it. Jag är ingen konsert-människa. Jag är kort, ser inte så bra på långt håll och nej, inte min grej helt enkelt.

    Ullevi-konserter på sittplats, där kan vi snacka mer. Då kan jag njuta och känna stämningen. Ahh, Robbie förra sommaren. Lovely!

    ingen duracell

    Precis som jag räknat med är jag nu helt slut. Känner mig superseg, har ont i huvudet och svullen mage. Jippie vad kul att vara mig. Fast det där kommer ju försvinna så snart jag sitter hemma, i en solstol med musik i öronen och bara njuter. I love. Inte så värst bloggigt idag, men så blir det ibland när inspirationen tryter och jag har andra saker som jag behöver göra.


    ichi

    Efterlysning: Någon som vet var i Göteborg man kan finna kläder av märket Ichi?! Vore jättetacksam för hjälp. Vet att jag sett det, men jag har glömt var. Såg nämligen en söt kofta av det märket i Kungsmässan och nu vill jag försöka lokalisera den.

    rubber

    18534-5801








    Gummistövlar har väl aldrig varit så inne som det är nu. Jag som knappt använde det som liten har nu två par mönstrade varianter. Minns ett par rosa från lågstadiet, fina men jag ville nog helst inte smutsa ner dem egentligen.... De här stövlarna är från Hunter Boots. Klassisk modell med möjlighet att spänna åt vilket jag gillar, annars är de så stora!
    Finns i en mängd färger men nu är jag själv mest inne på diskretare toner.









    bild shopbop.com

    grått

    Vilken söt klänning! Känns väldigt höstig så idag är den väl itne särskilt passande, men söt som sagt. Att överdelen är stickad och nederdelen i med dräktliknande material ger lite liv till den. Kan nog se trist ut men på rätt person med rätt accessoarer kan den vara en hit.
    18534-5800
    bild shopbop.com

    LL i Elle

    Innan den senaste Lindsay-skandalen, eller de senaste två förresten, gjorde Lindsay en intervju med Elle. Resultatet kommer i september numret som släpps imorgon,  i USA. Ser nsyggt ut, men jag tycker hon känns ganska off just nu med tanke på vad hon gjort på sistone....
    bilder elle.com

    6/8

    Denna soliga dag är jag klädd i:

    • vitt linne
    • rosa kofta, zara
    • kjol med knappar, stora fickor och lite högre midja, Monki
    • svarta sandaler, Din Sko
      18534-5796

    back in town

    Kom hem från landet igår kväll. Riktigt härlig helg har det varit. Sol och skönt bara. Molnigt på förmiddagen igår men då hann jag med en sväng på stan+fika med en kompis. Sedan var det solstolen som gällde resten av dagen. Känner mig glad, nöjd med lite ny färg i fejset.
    Jobb idag. Jag är egentligen jättetrött men har liksom inte kännt efter ännu. Därför vet jag att jag kommer vara supertrött vid två-tre-fyra tiden. Idag kommer det nog bli varmt. Härligt!

    helg!

    Äntligen är klockan fyra och jag ska lämna jobbet. Nu bär det av raka vägen ner till landet. Hoppas på en helg i solens tecken. Ser mig själv i bikini liggandes på en solsäng med musik i öronen och bara njuta. Enjoy!
    18534-5795
    bild topshop.com

    i silke

    TopShop gör den här silkesblusen. Visserligen tycker jag färgen är lite väl stark, men modellen är så fin! Hade den varit i blått, svart, vitt eller grått hade jag varit riktigt hooked. Schysst till jeans eller snygga byxor för lite mer dressad look.
    18534-5794
    bild topshop.com

    tunika

    Velvet gör den här härliga tunikan med långa ärmar. Tänk vad skönt att dra på sig till jeans eller tights på väg till föreläsning en seg höstdag.
    18534-5793
    bild shopbop.com

    like that

    18534-5792














    Läder är inte riktigt min grej. Jag är nog lite för mesig i stilen för det. En kort, tight kjol känns hel rätt inför hösten, likväl som skinnjacka såklart. Ashley visar hur snyggt det kan se ut! Matchat med en t-shirt, mönstrade strumpbyxor och heels ser hon coolsöt ut. Snyggt som attans på henne, men ingen hit på mig.













    koftmani

    I min garderob har jag en del med koftor och en med rundhalsade och v-ringade tröjor. Den ena är mer överrepresenterad än den andra! Need I say more?!
    Ursnygga koftor. Den ribbstickade i en grålila ton är från Marc by Marc Jacobs. Den grå som är kabelstickad (min favorit stickning!) är Juicy Couture, lite synd åp de korta ärmarna bara.
    18534-578518534-5784
    bilder shopbop.com

    lunch

    Åt vid skrivbordet först och begav mig sedan till kanalen för att sitta i solen ett tag. Väl där träffade jag på kollegor från mitt kvällsjobb. Jättekul att se dem och att få sällskap för den delen!
    Det är så kul för runt Sheraton är det fultl av folk. Fans, journalister och fotografer. Alla försöker få bild på Rolling Stones när de ska lämna hotellet. Ojoj. De stod på flera olika ställen och verkade utplacerade och som om de varit där ett tag. Kommer nog aldrig bli någon inbiten fan av någon grupp/artist. Visst vore det kul att träffa på någon sån där av händelse, men inte stå och trycka i flera timmar. Min moster hängde med en välkänd artist på 60-talet under en semestervecka.  Hon var inte så imponerad av personen i fråga, men tyckte väl grejen var ganska kul.

    han går!

    Min playdate började väl inte så bra. Blev jätteledsen på min bror och var på väg att inte åka till dem alls. Efter lite övertalning ändrade jag mig ändå och det var tur. Filip var supermysig och härlig, som alltid. Det allra bästa var nog att se honom gå! Ställde man ner honom, flyttade sig bakåt en bit och fick hans uppmärksamhet så gick han till en. Det mysiga är ju sättet han liksom kastar sig i ens famn. Myspys! Han har läst sig att pussas också. Fast han kör mer franskt vis, med öppen mun. Innan jag skulle ge honom middag så satt han och åt på ett äpple. egentligen skulel jag ha äpplet och ge honom lite, men han tog det och började gnaga. Då kan man itne ta maten ifrån honom så han fick fortsätta. Ojoj, vilket fokus han hade. Dessutom är det inte ofta han är stilla på det viset så länge. Han känns verkligen som att han utvecklas hela tiden. Ofta låter det som att han säger "titta där" samtidigt som han pekar på något. Med lite(läs ganska mycket) fantasi så sa han Emma! Haha... I absolutely adore him!
    18534-5791

    bild via google.se

    blågul Elle

    Brittiska Elle med Sarah Jessica Parker kunde mycket väl varit ett svensk-hyllande nummer. Blått och gult i starka färger vilket alltid får mgi att tänka på svenska flaggan. Kan de inte börja spela in SATC -the movie snart förresten?! Ska bli så kul när den kommer.
    18534-5790

    kuriosa

    Det stället jag jobbar på ligger precis bredvid hotellet som Rolling Stones bor på. På vår kortsida har vi några kontor och därifrån ser man där ett par sviter ligger där det bott världsstjärnor tidigare. Vet at några som suttit där har sett någon/ett par kändisar genom åren. Oftast bor ju kändisarna på Elite Plaza nuförtiden, men eftersom de är såpass många i bandet kanske de inte fick plats där... Eller så har deras skivbolag avtal med det här hotellet.

    När George W Bush var i Göteborg 2002 under EU-toppmötet bodde han också på det hotellet. Då var det högsta säkerhet i vårt hus. De som har kontor mot hotellet fick inte arbeta där. Rummen genomsöktes efter bomber (90%säker på att det var så), det stod vakter nere i entrén och man fick eskort upp till sitt kontor.

    Just de två-tre dagarna var jag sjuk. Jättetrist tyckte jag! Allt var ju så spännande innan. Istället satt jag hemma, superförkyld och kollade på tv och såg vandalerna förstöra Avenyn. Jag är så känslig när jag är sjuk så jag grät faktiskt. Minns att jag ringde mamma och tyckte det var fruktansvärt. Tycker faktiskt fortfarande det var hemskt, hur tänker de som orsakade allt det där?! Tror de verklgien att man lyssnar om de vandaliserar!?! Nej det borde finnas bättre sätt!

    3/8

    Ibland kan det jag tänker mig i huvudet se snyggt ut pånäthinnan, men i verkligheten kanske det itne var en hit ändå... Idag känner jag lite så. Hade det varit riktigt varmt och jag sluppit linnet under så hade det varit toppen!


    snooza

    Imorse ville jag gärna snooza, läänge! Sov så gott och drömde trevligt. Jag var så yrvaken att jag tryckte på dosan till larmet istället för väckarklockan. Tur att jag i halvsömnen tryckte på rätt knapp och inte på någon av de tre andra eftersom det då hade börjat tjuta!
    Fredag idag och efter jobbet susar jag söderut. Kanske att min sommar inte är så party, men jag behöver mina helger på landet eftersom jag inte har någon riktig semester. Dessutom har jag ett riktigt tungt år, ett och ett halvt, bakom mig som jag kämpar med att ta mig ur helt och fullt.
    KÄnner mig mycket bättre idag, tror att febern är puts väck precis som magviruset. Lovely!

    looking good

    Oftast bär hon höga klackar den lilla Olsen-tvillingen, men hon passar lika bra i platta skor. Svarta byxor, vit t-shirt och en sjal. Det behöver inte vara svårare än så för att se fräsch ut. Snyggt hon bär sjalen, I like!
    18534-5788

    tjiho

    Verkar som det blir en playdate efter jobbet! efter att jag lämnat lite grejer hemma åker jag vidare norrut för att leka med brorsonen och brorsan. Kul!

    tips

    Var inne på H&M på lunchen och hittade ett par grymma byxor. Ett par stretchjeans, som det så hederligt kallades förr. De är raka, tighta, i bomull och stretchiga. Endast 198:- och i flera färger. Jag köpte ett par mörkt grå. Kul att ha något annat än jeans hela tiden och det kan ju funka om man är på kontor där inte jeans är rätt klädsel. Sitter här och funderar på om jag borde slå till på ett till par. Svarta eller mörkblå kanske... Hmm, beslutsproblem.
    18534-5787
    (obs bilden visar ej byxorna jag tlade om)
    bild via google.se

    brus

    Är inte brustabletter väldigt vuxet?! När jag var yngre kändes det som en typisk mamma-pappa-grej. Själv tog jag ju tabletter, eller som liten fick man ju flytande varianter.
    Har tagit brustabletter som värktabletter. Dels närj ag tog bort mandlarna, då var det främst stolpiller, läbbigt! Men när jag sedan var tvungen att försöka gå till skolan osv så blev det smärtstillande i brusvariant.
    I november tog jag ju bort min visdomstand och då var dte också brusvariant som gällde.
    Idag tar jag panodil jag hittade i ett skåp, brustablett! Not my thing.

    Funderar också på om man kan förändra sin tänk-om inställning till en det-som-händer-händer inställning. Min tänk om inställning leder till att jag nu konstant har paraply, plåster, solglasögon, penna och näsdukar imin väska. Fast så är det ju så att jag skulel bli lite sur på mig själv om jag inte hade paraply när det regnar, inte sol när det är blå himmel osv. Kanske kan bli en både-och person?! Det låter bra :)


    the bag

    Läser på Aftonbladet om ICA och Whyreds samarbet för miljön. Vet att jag läst det tidigare men minns inte var... Femtio kronor kostar den här kassen och 5 kr går direkt till WWF, Världsnaturfonden. Det är ju roligare att handla om man har en snygg kasse att bära hem maten i, tycker jag iallafall! Om jag köper påse är det oftast för att jag har dåligt med soppåsar hemma... Snygg är den här kassen och från den 17 september går den att köpa i butikerna.
    18534-5786

    bild aftonbladet.se

    regnbåge

    18534-5785





    Den här härliga toppen är från Zara och jag provade den tidigare i somras, men den fick hänga kvar. Härlgi färgexplosion och söt modell. Kvaliteten är riktigt fin, 100% bomull men ser mer ut som silke. Perfekt topp att dra på sig om man ska besöka Pride i Stockholm kanske...



    Bild från stureplan.se

    ursöt

    18534-5783Hjälp vad söt hon är Suri Cruise! det spelar ingen roll hur märkliga hennes föräldrar, och främst pappa, är men hon är ju helt underbart gullig. Man blir inte direkt förvånad över att se henne i en Burberry-klänning, det blir väl märken från start där.. Visserligen är det jättesött med märkeskläder, kjolar och grejer, men hur praktistk är det. Min brorson, kryper, klättrar och går hela tiden, han skulle nog bli arg om han hade kläder som var i vägen. Sedan han föddes har jag fått en annan syn på barnkläder, innan var det mer sött och fint, nu tänker jag praktiskt och fint! Jag menar, han är ju minst lika söt i jeans och en cool t-shirt. Han har en går munkjacka som det står typ Yale på elelr något sådant, köpt i USA. Coolingen :)







    fall look

    Sin vana trogen listar Shopbop några stilar som funkar i höst. Kul koncept! Har sagt det förr, men shopbop är verklgien en av mina favorit sidor. Trots att jag aldrig handlat där gillar jag hur de visar kläderna, har lookbooks, teman och annat. Mycket snygg sida! Topshop är bra på många sätt, men jag saknar bättre bilder på plaggen, gärna en bild på hur de ser ut på en modell också.
    18534-5782


    Rebel chic - här tänker jag lack, starka accentfärger som orange och gärna tighta kläder.

    Original Aesthete - utsvängda jeans, mönstrade raka toppar, parka och lite mer smycken.

    Preppy Flirt - mjukt och bekvämt, fina färger som inte är alltför starka utan att vara pastell. 

    Uptown Girl - klänningar, klackar, väskor och kvinnligt.


    Vilken stil passar dig bäst?
     
    Jag känner mig som en solklar Uptown Girl även om det bekväma i mig gillar Preppy Flirt. Så hemma Preppy Flirt och borta Uptown girl! 

    bild shopbop.com

    MaryKate

    18534-5781

    Vanligtvis hör inte Mary-Kate till min favoriter, föredrar oftast hennes systers stil.
    Här är hon på event i samband med Weeds, serien hon kommer synas i med början i augusti, serien har premiär den 14:e i USA. Här ser Mary-Kate friskare och fräschare ut än hon gjort tidigare under våren. Kul!

















    avon

    Reese Witherspoon är ny taleskvinna för Avon. Bra val! Reese verkar vara en härlig person som inte fallit för allt plastigt i Hollywood. Vad tror ni förresten om ryktena om henne och Jake?! Såg en bild häromdagen med dem i en bil tillsammans... men det behöver ju itne betyda något egentligen.
    18534-5778

    nicole

    Hittade en länk till en kort del av Nicoles intervju. Kolla själv här.

    fötter

    Vanligtvis brukar jag ha fotbad med jämna mellanrum under sommaren. Jag filar, scrubbar och smörjer. Men i år har det inte blivit så.  Min stortånagel har fått ryck och är lite lös, med resten på väg ut. Väldigt läbbigt tycker jag. Därför har jag inte riktigt velat slänge ner den foten i ett fotbad...
    I tisdags när jag var på ICA hittade jag en fotpeeling av märket Scholl. Igår var det dags att testa. Man ska ta peelingen på torr hud och scrubba. Jag fokuserade främst på hälarna, det är där jag är lite torr. Resultatet var fantstiskt bra! 2-3 gånger i veckan för bästa resultat står det. Inte klibbigt, jobbigt eller meckigt alls, bara jättesmidigt! Detta blir min räddare för fötterna. Viktigt är väl att smörja sig efteråt, men på med fet kräm och ett par strumpor över natten så är det fixat.

    2/8

    Ingen bild idag. Men jag har på mig följande:


    torsdag

    Jaha, så var det torsdag. Snart helg! Härligt.
    Glömde huvudvärkstablett hemma och det känns sådär... Ska se om jag kan få någon av någon här på kontoret. Vet att det brukade finnas i kassaskåpet förr, men jag har ju inte den nyckeln... Ahh, hittade en! Gött :)
    I eftermiddag ska jag hem och försöka installera videon jag får låna av min bror. Han använder sig bara av en motsvarighet till amerikanernas TiVo. Helt grymt koncept, ska samla lite pengar och sedan kan han få fixa en sådan till mig! Inte nog med att jag fortfarande har huvudvärk och lite feber så har jag fått något konstigt magvirus. Satans ont i magen, svullen och ja, jag ska inte gå in på detaljer.
    Usch vilket inlägg detta blev då.

    Var är posten? Han blir segare för varje dag...

    chilly

    Känner med en gång då värktabletten slutar verka. Börjar frysa, huvudet blir tungt och sjukdomskänslan glider in. Idag var jag åtminstone såpass taktisk att jag tog en tablett innan jag gick till jobbet.

    Har just druckit Brämhults Juice som jag hade med mig, Apelsin och jordgubb! Smasken. Köpte aftonbladet med Klick! på lunchen, inte de mest välspenderade 20 kronor jag kan tänka mig direkt. Då och då köper jag kvällstidning med nöjesbilaga, blir ofta besviken. Köper ju dem främst för modereportagen...
    Annat var det då Ebba huserade på Fredag, då kunde man lite på att det fanns lite kul att läsa. Visserligen lite lite, men åtminstone roligare.

    Snart endast en timma till dagen är slut. Då ska jag hem och lämna massa grejer.

    helsvart

    Nicky matchar sitt sommarfräscha jag med helsvart outfit för en kväll på stan. Svart klänning med skärp som markerar midjan. En liten skinnjacka och svart väska, på fötterna ett par ljusa skor. Lagom är bäst och hon är sparsam med accessoarer vilket är helrätt!
    18534-5776

    lite höst

    HIttade några fina saker bland höstnyheterna hos mytheresa. Koftan är från Marc by Marc Jacobs, hade gärna fått ha hellånga ärmar, men modellen är riktigt fin i övrigt! Duffeln behöver inte beskrivas med annat än fabulous! Kommer fårn Thomas Burberry. Väskan i antikt-skinn är Miu Miu och mocka-skorna är av märket Car Shoes.
    18534-5775

    bilder mytheresa.com

    eva

    Oftast ser vi Eva med extenxions, antagligen kräver rollen som Gabrielle långt hår.. Men jag tycker hon är ursnygg i axellångt och borde synas i det oftare! Hennes klänning är riktigt söt, modellen faller mig i smaken och jag vore glad om jag fann något liknande.
    18534-5773


    1/8

    Klipp-och-klistar är bra när man inte får till en bild... Två bilder blev en, halvkass, bild!

    • vitt linne
    • grön topp med brodyr, Gina Tricot
    • kjol, TopShop
    • svarta platta peeptoes, H&M
    • ljus kofta, Zara
      18534-5771

    trötter

    Idag är jag trött och seg. Tänkte åka hem till lägenheten efter jobbet för att lämna av lite grejer. Helt galet vad mycket jag släpat med mig till föräldrarna för de senaste gångna veckorna... Hjälp vad kläder jag har! Mängden är det inget fel på och egentligen inte plaggen heller, men det är klart, nytt är alltid trevligt. Men min vana trogen så försvinner min shoppinglust lagom tills lönen kommer. Jag är helt enkelt inte typen som går ut och sätter sprätt på allt med en gång.
    Snart borde posten komma, dags att göra lite nytta mao.

    dagens skvallernyhet

    Dagens absoluta skvaller nyhet måste ju vara att Nicole tydligen ska ha bekräftat att hon är gravid! Här är en bild från den inspelade intervjun Nicole och Joel gjort med Diane Sawyer. Snart fyra månader gravid alltså. Måste kolla in den där intervjun, lär ju läggas på nätet. En del av intervjun sänds imorgon, torsdag.
    18534-5770
    bild people.com

    hits