the hills

 Inatt går ännu ett avsnitt av reality-serien The Hills. Serien har den senaste tiden fått en hel del plats på skvallersidorna. Det jag läst har, naturligtvis, handlat om Lauren och Heidis fejd, det faktum att serien har ruskigt många tittare och att folk som sett serien spelas in ifrågasätter hur mycket "real" det verkligen är.
Något som blir lite trist i och med seriens huvudpersons populäritet är ju att man får veta en hel del i förväg. Fast jag är ett fan av serien ändå!
Lauren ser somrig ut, något som känns långt borta idag... Tydligen ska temperaturen sjunka den här veckan, hoppas den återhämtar sig till nästa vecka!
18534-5884

Kommentarer:
Postat av: donnasandra

Har aldrig sett den serien. Jag gillar vad hon har på sig på bilden :-D

Postat av: Nani

Jag älskar The Hills och LC är ju favortien också. Heidi är bara elak och dum. :) Men hon klär sig alltid så sött.

2007-08-27 @ 15:41:22
URL: http://Lei.blogg.se
Postat av: emma

jag har blivit helt såld i the hills plöjde igenom hela säsong två förra veckan och sen såg alla tre avsnitten på the hills förra veckan med. sitter och vänta på det nya avsnittet nu :)
men en liten fråga jag har sett den men är inte så jätte duktig på engelska det Lauren och Hedi bråkar är om att hon flytta ut med Spancer som hon snackat så mycket skit om?

2007-08-27 @ 17:24:43
URL: http://emma86.blogg.se
Postat av: marieh

Å jag älskar The Hills, det händer ju så mycket hela tiden!

2007-08-27 @ 19:28:43
URL: http://marieh.blogg.se
Postat av: Anonym

Lauren vart sur på Heidi eftersom Heidi blev tillsammans med Spencer trots att Lauren berättade att hon såg honom med andra tjejer. Sen så eskalerade det därifrån: Heidi sket i saker som hon och Lauren besämt och tillslut så meddelande hon att hon och Spencer skulle flytta ihop. Och det sa hon dagen innan de flyttade ihop. Schysst att lämna kpmpiseni sticket med räkningen där. Efter det så var det rykten om att Lauren och hennes gamla pojkvänn Steven gjort en sex-film vilket de inte hade men Lauren misstäkte att det var Heidi som startat ryktet. Fast till en början var hon bara sur över att Heidi inte ringde och sa att hon beklagade vad som hänt ,eftersom de trots allt fortfarande hade kontackt då.
Så det var det.

2007-08-28 @ 08:39:34

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits