God Jul!


bild via google.com


hårband

Den här tjejen är söt och har världens finaste stil! Hon vågar och lyckas med det mesta. Idag får hon pryda bloggen lite!


snö

Idag smälter snön bort här, lite trist ändå! Hade inte haft något emot att göra som Katy och åka pulka annars. Barnasinnet har jag kvar och plockar fram då och då :)


torsdag

Började den här julaftonen med att öppna ett par paket som låg under granen. Jag är mycket för traditioner och det är en av dem :) Sedan har den här förmiddagen spenderats på ålderdomshem där farmor, mormor och farfar bor (samma ställe! :)). Det var ganska jobbigt faktiskt, men nu är jag hemma hos mamma och pappa igen, med farfar som åkte med oss hit. Ska ladda om lite innan min bror med familj kommer!

Hoppas ni har en fin julafton!

Diane i en CHanel-klänning jag tycker passar lite såhär i juletider, trots att den har rosa detaljer..


blue and gold

Jag har börjat drömma om våren redan innan julafton är här. Hmm... Vissa affärer har redan fått in vårnyheter, tidigaste laget kanske och ovanligt tidigt?! Hittade de här Chloé ballerinorna och fick ett stort sug.. :)


bilder netaporter.com


O and M

Olivia i en outfit som jag gärna skulle välja. Tights/smala byxor med längre kofta och söt topp/blus under.

PS hoppas jag inte använt den här bilden innan, minns inte riktigt det... DS


stor

Det skönaste vardagsplagget är skjortklänning/storskjorta. Alltid mitt val då inspirationen tryter. Tyvärr har den gjort det mycket på sistone och jag hade gärna fyllt ut med någon ny! Zara hade en fin i blått och grönt, rutig. Men jag missade chansen att prova innan den tog slut...


bilder netaporter.com


onsdag

Har fått massor gjort idag vilket känns skönt. Nu ikväll har jag just gjort julgodis, marsipan med choklad. Min favorit faktiskt, tål nämligen inte hasselnötter som egentligen varit min favorit med choklad. Konstigt att jag inte släpper taget om hasselnötter trots att jag inte tål det sedan minst 15 år.
Slog in julklapparna förut, blev fint med rött silkesband och grönglittrigt papper. Köpte silvrigt papper också, trodde jag, men det var cellofan! Snopet.
Vill egentligen bara mysa i soffan ikväll men känner mig för stressad för det! Lite deppig över att min kola inte blev bra. Fast framförallt så känns det lite extra deppigt eftersom varken farmor eller mormor kommer vara med imorgon. De är sjuka båda två och ska stanna på hemmet där de bor. Fast vi ska träffa dem en sväng på dagen iallafall!


teaser trailer

Längtar efter sommaren på flera sätt, bland annat detta!


lager

Snyggt lager-på-lager.


nedräkning

Det känns som nedräkningen verkligen är på allvar nu. En dag kvar och sedan julafton. Känner mig helt slut idag och är himla nöjd att jag inte ska jobba imorgon! Istället ska jag fixa lite grejer och gå till doktorn.
Ikväll har jag hets-gjort julkort, glittret hann knappt (hoppas det gjorde det iaf) torka innan de åkte ner i kuverten. Sedan kokade jag chokladkola, precis som farmor, fast inte hennes recept. Ska kolla om jag hittar det dock... Nu, trött som bara den!


Tänk vad härligt med tights, kofta och ballerinas. Och väskan!


tisdag

Tisdag, sista dagen innan julen, men nästa vecka är jag tillbaka på jobbet igen. Nej, nu ska jag susa ner och hälla vatten på mitt te i take-away muggen. Kall dag=take away mugg! Trevlig tisdag!

 
Fina Nicky!


Olivia på stan

Elle (Olivias arbetsgivare?!) har fångat Olivias sköna stil och lagt upp på deras street-blogg. Fint och inspirerande som alltid!


4 inspiration

Four lovely looks. Fantastiskt snyggt och perfekt inspiration till vardags. Love it!


chilly

En kall höstdag i New York. Ed och Jessica är glada trots närvaron av paparazzi.. Såg förresten en behind-the-scenes-video där Jessica skulle fråga Ed lite om säsong tre. Han var så mysig! Log mest hela tiden och kunde knappt titta på henne.. Vrålsött!


en nätt sak

Alexa i frisyr som jag hade som inspiration inför senaste klippet, trivs för övrigt sjukt bra i strax ovanför axlarna. Mer frisyrigt och inte för mesigt som jag var rädd för, snarare tvärtom.
Anyhow, Alexa var det. Hennes randiga jacka ser så fin ut! Jag skulle gärna vilja ha en jack/kavaj/kofta. Ultimat plagg faktiskt. Och randigt!!


adorable

Exakt hur söt är inte Harlow, Nicole och Joels snart två-åriga dotter?! Fantastiskt söt!


måndag

Snart ska jag till jobbet. Vanlig dag idag, nio till fyra. Måste göra några ärenden på stan så det lutar åt att ta lång lunch och inte bara 30 min som det varit den senaste tiden. Ute snöar det och är kallt.. Brrr.. BAra att bita ihop för en jobbdag. Trevlig måndag på er!


layers

Zoe kör lager-på-lager stil. Försöker ofta med det under vinterhalvåret. Speciellt nu då snön är här och det är ruskigt kallt! Nej nu blir det bums i säng. min dygnsrytm är crazy.


fint på Zoe


SJP

Sarah Jessica Parker är ute på promotiom gällande nya filmen Have you heard about the Morgans? Till vänster i jeans, sammatskavaj och en cerise väska. Snygga skor och en väska som markerar, fint! I tv-sändning känns hon lite odd-molly i stilen på klänningen, men strumpbyxorna gillar jag starkt!

gul kappa

Lauren var på stan med sin mamma. Iklädd en gul kappa såg Lauren välklädd ut. Måste ju erkänna att jag är lite nyfiken på vad kappan döljer för outfit. Lauren hör till mina stilinspirationer!


Diane

The Inglarious Basterds hade DVD premiär häromdagen och Diane, en av skdespelarna i filmen, var på plats. Diane såg jobbigt somrig ut i vit kort klänning, bara ben och öppna skor. SJälv tittar man ut i en vintervit och kall värld...

Söta Joshua var med och supportade sin flickvän Diane. <3


söndag

Myssöndag har jag haft idag. Hängde med familjen, hemma, fikandes på stan och med söndagsmiddag hos föräldrarna. Stek med sås och potatis samt gelé. En supergod vintersöndagsmiddag. På sommaren är motsvarande grillad fläskytterfilé med kall sås och färsk potatis.

Enda trista var att jag slog huvudet i bilen under eftermiddagen och faktiskt kännt mig lite yr och illamående efter det. Hoppas vakna pigg och alert imorgon för då är det jobb på schemat!


fredag

Önskar jag kunde säga att mitt blogguppehåll varit på grund av en rolig resa eller så, men det är bara väldigt mycket skola, jobb och allvar helt enkelt. Idag tänkte jag köpa lite julklappar men kom hem utan något alls.. Var på ToysRus, fruktansvärt! Sååå mycket skit rent ut sagt. Några bra grejer också, men alldeles för mycket på liten plats.


Alexa med urfin kofta, söt kjol och vill-ha väska!


soft

Jeans och ränder, det kan jag leva i länge. Snyggt och fräscht!

bild jak&jil


röda rutor

Den här tiden på året är de röda rutorna extra fina. Skulle vilja ha en skjortklänning som Kates. Skjortklänning är mitt favoritplagg. Snyggt och skönt!


lördag

Har varit dålig ett par dagar. Himla surt eftersom jag fick ställa in gårdagens planerade tennis! :( Mår bättre idag, men tar det säkra före det osäkra och satsar på en lugn helg. Vill absolut inte bli ordentligt dålig.
Idag ska jag göra lussekatter och några bullar också lutar det åt. Spelade in Idol igår och snabbspolade sedan igenom det. Så massa onödigt snack emellan som jag inte orkar med. Juryn är värst, då åker min skämskudde fram! Har ni en sådan?! Det är min bror som infört det. Haha.. Han kan inte se smöriga scener, typ dejter i chickflicks.

Nope, nu blir det lusskattsbakning!

Åh, jag vill ha en väska i stil med Leonas!


finingar

Startar den här fredagen med två bilder på två finingar.

Bild jak&jil


i rosa

Liksom Reese kör jag med rosa vinterkappa. Min är dock mer djup i färgen. Tog fram den i fredags då det vankades julfest med jobbet och sedan dess har den hängt med. Väldigt dressad är den vilket tar lite tid att vänja mig vid, men jag älskar färgen! Så glad att jag äntligen har en vinterkappa i fin färg.

Nu ska jag och min onda feberkropp sova. Imorgon är det jag som är frisk! Okej?!


fina olivia

Lika fin som alltid var Olivia då det vankades filmvisning i New York. I topp, jeans och orkesterjacka bröt hon av med en kuvertväska i neongult.


tre saker

Hittade tre fina accessoarer jag gillar. Fint halsband i silver med kedjor. Diademet är riktig Blair-stil, lite för mycket för mig, men jag gillar det ändå. Klockan var himla fin! En sådan skulle se bra ut på min handled.

(Oli, A Wear, River Island)


hope not

Till råga på allt annat just nu så känns det som jag är nära att vara sjuk. Ont i kropp och körtlar samt lite hög temp. Grrr!! Var lite shoppingsugen efter jobbet idag men inget made the cut och lika glad är jag och min plånbok för det. Sushin var god iallafall även om han jag beställde av inte alls förstod vad jag ville ha, slutade med att jag fick peka på bilderna.. :)


Lagomt är bäst, Taylors markerade axlar gillar jag.


Natalie

Härliga Natalie Portman pryder Marie Claire's januarinummer. Härliga bilder tycker jag. Det finns glädje i dem och det gör mig alltid extra glad. Har svårt för bilder som försöker vara onödigt svåra!


onsdag

Strax ska jag iväg till jobbet. Några timmar jobb idag bara. Känns skönt för min kropp är lite öm, hoppas verkligen inte det är någon sjukdom på gång. Försöker mota bort det om så vore... Tänkte lyxa till den här onsdagen med sushi till lunch. Var länge sedan och jag är verkligen sugen på det. Ska bli gott.


inspiration

Min garderob känns som ett stort svart hål just nu. Kasst när jag egentligen har massa kläder. Söker inspiration och här är en fin kappa. (Även om den är för opraktisk för mig...)


tisdag

Lång jobbdag idag. Lite saker som flyger omkring i huvudet gör att jag inte varit så fokuserad som jag vill vara. Blir nog lättare snart hoppas jag. Imorgon blir det kort dag vilket känns skönt. Har lite pluggande att göra. Nu är det dags att sova. Fattar inte varför jag inte kan komma i säng i tid någon gång. Känns ibland som ett hopplöst projekt. Godnatt!


Kate

Kate i Harper's Bazaar. Gillar de glammiga kläderna i vanliga miljöer!


blygsamt

Ganska trött nu och borde absolut sova. Jag ska bara... som Alfons säger. Önskar jag kunde vara blygsamt glad ibland, men ikväll blev jag fånigt nöjd då jag fick flest uppgörelser under kvällens jobb. KÄndes som jag behövde det lite för att få en nytändning efter en seg period... Motivation behövs verkligen!


Jag är småkär i Jessicas kappa!


sartorialist

Snygg inspiration från The Sartorialist.

bild the sartorialist


måndag

Snart dags att åka ner till jobbet. Måste hitta något skönt att ta på mig också, bör ju inte åka till jobbet i mysbyxor :) Får se vad som blir dagens uppgift på jobbet, hoppas det ringer mycket.. Nej, nu får det bli lite action!


Svart och blekrosa är himla fint!


söndag

Ligger med datorn i knät med Gossip Girl i bakgrunden. Har lekt med min älskade brorson idag. Världens goaste lillkille! Att träffa brorsan var också trevligt såklart :)
Andra advent idag också, julen smyger sig på. Är sugen på att baka och göra julgodis. Börjar den här veckan med lussekatter tror jag. Sedan kommer det förhoppningsvis bli lite mer tillverkande.


Taylor (aka Little J) i mysig vinteroutfit.


snyggt

Fin jacka, söt väska och schysst outfit. Inspiration.

bild jak&jil


varmt fluff

Idag var det himla kallt ute när jag gick hem från jobbet. En fluffig pälsväst lik Olivias hade varit toppen att dra på sig!


tisdag

Första december idag. Oj, det känns verkligen inte som 23 dagar kvar till julafton. Solen skiner och jag ska strax rusa mot bussen och stan.


hits