torsdag

Idag är det ännu mer sommar ute. Hur varmt som helst. SÅÅÅ härligt! Har suttit inne stor del av dagen och skrivit. Nu ska jag ut i solen. Njuta som bara den!

liten

Kolla in den lilla tjejen med sin mamma (?). Hur söt som helst. Undrar hur hon kommer se ut som tonåring sedan. Välklädd känns som ett säkert kort!

Reese

Reese klädd i rosa på brittiska Elles juni-omslag. Den brittiska upplagan har ofta en bild till prenumeranter och en till allmänheten, den här är det som prenumeranterna får se. Den rosa klänningen är från Oscar de la Renta, riktigt fin!

somrigt

Ashley och Vanessa såg somriga ut på fest i veckan. Jag gillar bådas klänningar men om jag skulle burit någon själv så hade det blivit Ashleys blåa. 


MW preview

Inte ens en vecka efter att den första Matthew Williamsson for H&M kollektionen släpptes var det dags för utvalda personer att se den andra kollektionen. Några av dem som var på plats var. Helena som såg härligt somrig ut, Dee med cerise väst och Olivia i svart med paljettshorts.

change of taste

Vanligtvis är jag mer inne på killar som Chace Crawford, som ser söta och lite snälla ut. Fast jag har börjat tycka att Ed inte ser helt dum ut. Det är klart att hans karaktär Chuck bidrar, men kanske har han piffat till stilen sedan han började dejta Jessica Szohr!? Jag tror förresten att de två träffats ett bra tag, hon hängde med honom i London på sommaren förra året vet jag att hon sa i någon intervju jag såg..
Nåväl, här ser Ed nice ut tycker jag. Förvånande not...

Kostym och ett solkysst ansikte gör underverk för de flesta killar!

söta

Nicole och dottern Harlow ser så söta ut ihop. Harlow är fantastiskt gullig.

Med en växande mage ser Nicole fräsch ut i maxiklänning, samt jeansjackan som verkar vara en favorit..

stress

Nu är jag i strees-mode och då lever jag i veckan som kommer, inte den som är. Nästa vecka kommer bli fullt upp, men det lär nog bli bra ändå! Hur härligt har inte vädret varit idag?!! I love it. Det känns som sommar. Fast nu är jag helt slut, det är nog pollen som spökar...

barbie lips

Who what wear daily har ett roligt nyhetsbrev, det bjuder nästan alltid på inspiration. Här i form av rosa läppar. Förra våren letade jag efter ett rosa läppglans, tyckte det kunde passa bröllopet jag skulle på. Var lite svårt att hitta något bra dock. Här är flera damer som lyckats hitta fina färger. Från Chloës ljusrosa till Taylors starkare rosa och Camillas aningens mattare rosa läppar. Jag gillar det! Mina färger gör sig bättre till rosa än rött.

onsdag

Uppsats, jobb och sol gör att bloggen hamnar lågt i prio. Idag har jag en härlig dag. Började med tennis utomhus. Helt fantastiskt skönt och nya racket fick luftas. Det känns bra. Resten av dagen har ägnats åt uppsatsen. Jag har mailat, läst och skrivit. Nu åker datorn med ut i solen. Ska skriva direkt i word ett tag. Får redigera det ikväll, men att bara få in det i datorn känns bra! Jag är inne i en period då jag skriver kladden för hand helst. Sån brukar jag inte vara.

Hoppas ni njuter av det här sommarvädret! I know I am.

bild garancedore.fr

trött

Idag är jag väldigt trött, säkert allt pollen som stökar till det. Köpte jordgubbar på vägen hem förut, riktigt goda! Färsk frukt är min vardagslyx. Gott som bara den och nyttigt också. Nej nu ska jag måla naglarna och gå och lägga mig. Imorgon är det jobb igen.

ljusblå

Kristen har en riktigt fin ljusblå väska från Kooba. Perfekt väska att ta med till skolan, fast dit ska jag ju inte så mycket mer snart... Ah!! Nyss regnade det här och då hade ett cerise paraply varit perfekt. Imorgon hoppas jag dock på solen igen.

in hiding

Det är så kul att se hur de döljer Kellys växande mage i Gossip Girl. Sjalar, väskor och tidningar är några av de hjälpmedel som används. Om en graviditet inte passar in i serien så döljs den. Jennie Garth var gravid åtminstone en gång under Beverly Hills 90210. Själv hade jag inte tänkt på det med Jennie om jag inte visste det..

Whit

Whitney på promenix i New York. Fint! Blommigt och skinnjacka är en fin kombo.


oh Joy

GIlar verkligen Joys färgglada klänning med bälte på höften. Finfint!

måndag

Så var den nya veckan igång igen. Jobbade först och sedan var jag på ett möte. Ganska informellt men mycket trevligt. Resten av eftermiddagen har ägnats åt skola och så somnade jag en stund. Välbehövligt men jag är fortfarande trött!

Lauren in blue

Lauren besökte trots allt Heidi och Spencers bröllop igår. I en fin blå klänning. Himla söt modell på klänningen. Bröllopet filmades till The Hills. Då kanske vi får veta varför Lauren lämnade bröllopet så tidigt och även såg så sammanbiten ut... Idag firar förresten en av mina äldsta vänner sin 1-åriga bröllopsdag. Tänker fortfarande på hur vacker hon var i sin klänning på bröllopsdagen. 

söndag

Har en skön känsla i kroppen idag. Tyvärr är det lite molningt här idag, men solen lyser igenom molnen så jag kommer säkerligen få färg i ansiktet av att sittta ute och läsa. På landet är jag ute mycket mer än hemma. Sedan blir jag helt slut, frisk luft är bra men tröttande. Känner att en helt på landet är precis vad jag behövt. Min kropp har slappnat av vilket jag verkligen behövde. Idag ska jag fortsätta läsa samt skriva på uppsatsen men även fixa en sak inför imorgon. Ska på ett möte där jag vill vara lite förberedd. I fredags insåg jag att jag snart ska söka jobb och måste tänka på det i olika situationer som jag kanske tagit mer med en klackspark tidigare... Köpte en superfin väska i fredags förresten. Bild kommer. Trevlig söndag på er!

skor!

Skor är extra kul på våren tycker jag! Här är tre fina par som gärna får leta sig hem till mig..

bilder scorette.se

close-up

Närmare bild på Leightons skor på Chloé invigningen. Jag gillar dem.


lördag

Solen skiner och jag har spenderat dagen i en solstol på landet. Riktigt härligt. Har läst en bok för research, som det så fint heter. Den var riktigt bra. Ramlade på den av en händelse, mycket bra!  Trevlig kväll!

Söt våroutfit.

Belle

Camilla Belle var en av gästerna på Chloé-partyt (några inlägg ner) bar en klänning med extra fin rygg och söt diskret rosett på de puderrosa skorna. Finfint!

glittra

Lauren glittrade för fullt då hon besökte David Letterman i New York. Fin och fräsch som alltid.

Chloé party

Kändisarna firade öppning av ny Chloé butik. Snyggt firande blev det!

Kavajer och söta skor var mest genomgående.

rosa på näsan

Har varit sugen på att köpa ett par solglasögon till. Mina blå från BikBok har blivit lite skavda i färgen, såg igår att någon bloggade om de här rosa från Lindex. Idag sprang jag därför in och testade dem. Trots att jag kanske kommer känna mig lite väl barnslig så fick de följa med hem. Får väl ha dem till stranden eller något. Jag gillar dem iallafall!
Lindex Shop Online - Solglasögon
Bild från Lindex Shop Online.

fredag!

Idag är det äntligen fredag! Solen skiner och vädret är alldeles fantastiskt. Underbart helt enkelt.
Jag ha varit på frukostmöte och sedan en seminariedag med inriktning på marknadsföring och sociala medier. Superintressant och inspirerande. Vid sådana här tillfällen blir jag ännu mer sugen på att komma ut i arbetslivet på riktigt. Nu sitter jag i bikini och ska njuta några timmar av solen. I helgen blir det nog landet och framförallt skriva på min uppsats. Känner mig lite stressad, måste producera text.
Lovely fredag på er!

early..

Dags att sova, för länge sedan... Imorgon ska jag upp tidigt för frukostmöte! Sedan blir det seminarie.. Godnatt.

Fint!

LC

Fräsch i vit klänning var Lauren på US Hot Hollywood party. Sedan åkte hon till inspelning av David Letterman, hon far och flyger..

Tidigare på dagen hängde hon med Lo.

accessoar

Detaljer blir så mycket roligare på våren tycker jag. Kanske för att de slipper döljas under tjocka jackor större delen av tiden. Väskor, solglasögon, sjalar, halsband och mycket mer.

lost?

Vissa kanske tycker det ser ut som att ett par byxor saknas, själv tycker jag det ser fräscht ut! Storskjorta är både snyggt och skönt. Jag gillar Vanessas väska, den har hon haft på flera bilder på sistone. Brunt och dragkedjor, fint!

poff

Idag har det slagit till ordentligt. Pollenmässigt... Ögondroppar, nässpray och allerigtabletter, skulle inte klara mig utan dem! Nu är jag hungrig och ska fixa lunch. Ashley ser förresten himla fin ut i blommig klänning. Kanske det blir mitt blommiga år i år istället för förra året då det var sådan hysteri...

W+L

The Hills-gänget var på någon slags Q&A häromdagen i LA. De snackade om säsongen samt det faktum att den där läbbiga människan (Spencer) faktiskt startade ryktet om Lauren! Alla visste ju att det var så, men bra att han erkänner.

Whitney filmar The City i New York och byter antagligen jobb i säsong två.. Här bar hon iallafall en vacker ljus långklänning!

Lauren körde på kort och gult, riktigt fint på henne! Gillar det långa håret, men är också inne på axellångt, den perfekta längden som Plum Sykes (författaren av Bergdorf Blondes bla) skriver om i senaste
Glamour.

torsdag

Idag är det fullt fokus på skola som gäller. Har ganska mycket att göra så jag ska nog fylla den här dagen! Solen skiner ute och knopparna på träden börjar veckla ut sig. Snart är det grönt! Igår var jag i en affär som säljer provskor. Hittade flera fina sandaler, men alla var för stora :( Till och med ett bar svarta i mocka med fransar som hette Emma. Attans, de kändes annars som gjorda för mig!

Nicky likes it

Imorgon är det dags för H&Ms samarbete med Matthew Williamsson att bli tillgängligt för oss dödliga. Somliga andra, som Nicky Hilton, Katie Perry och Gennifer Goodwin, har haft tillgång till kollektionen ett tag. Att köa är inget jag skulle göra, förstår inte poängen, alls. Den rosa koftan Nicky har är väldigt söt och antagligen det enda i kollektionen jag skulle kunna tänka mig. Långklänningen är vacker, men inte till det priset! Ska bli kul att se om det blir någon rusning imorgon!

Koftan och skinnjackan (går dock inte att få tag på i Sverige har jag läst..) är resultat av Matthew Williamsson for H&M.

pink bath

När jag flyttade var jag noga med att inte ha det alltför tjejigt. Det vill säga inte så mycket rosa och blommigt. Nu några år senare har jag kommit över det! Mitt badrum går numera i rosa. Nästan alltid rosa handdukar (bra med dubletter av allt), rosa tvättkorg och rosa matta. Idag såg jag ett cerise duschdraperi på Åhléns som får fullända det hela! Cerise passar bra till min i övrigt ganska blå, turkos och vita lägenhet!

bilder
ahlens.se

sommar

Cat ser ut som en underbar sommardag i sin lilla vita jumpsuit med söta broderier. Det match med solglasögon och snygga sandaler. I can't wait!

onsdag

Började dagen med att slå i min handled så att halva handen domnade.. Fast det gick förvånande bra och nu är jag bara lite öm. Puh! Jobbet gick bra också, det ringer hela tiden. Hinner knappt tänka emellan, fast det är lika bra ändå!
idag har jag köpt tennisrack. Ska bli spännande att testa det vid nästa pass. Svart och vitt är det, stilrent och fint med ett bra fodral till. Bara tenniskjolen kvar nu..

Ränder och mörkblått, min dille just nu!

kväll..

Mina kvällar är alldeles för lika, på det viset att jag tänker komma i säng i tid och inte gör det. Hur svårt kan det vara?!
Nu ska jag sova. Imorgon är det jobb igen. Fick himla bra utbildning idag, det kändes bra. Lärde mig en hel del! Väldigt kul att ha ett jobb där man inte bortses från för att man jobbar extra. Himla glad över mitt jobb!

Godnatt!

Mischa

Tycker det är lite för mycket upptill på Mischa här, men jag fastnar ändå för det... Här posar Mischa för press i samband med en launch av väskor som hon designat (tror jag..). Fin kavaj är det iallafall!

klicka för större bild

it's talking!

Jag bor i ett ganska gammalt hus. Hissen är av sorten med ett galler som måste dras igen för att kunna starta hissen. Den tar låång tid och har du tryckt på en knapp så går det inte att trycka på någon annan, utan får snällt åka med... FAST, nu har de gjort om hissen! Eller de har uppdaterat den rent tekniskt. Knapparna är nya, går att trycka på flera och det går faktiskt snabbare. Det som mest bör få uppmärksamhet är dock att jag har en talande hiss! Våning 5...Tänk vad lätt jag roas ibland :)

ispirazione

Snyggt och inspirerande till sommaren!

bild shopbop.com

chloé

Chloé var ännu en i raden av kändisar som besökte Coachella-festivalen nu i helgen.

polkarand

Snygg randig kavaj från TopShop. Skulle vara fin till ljusa jeans som slutar på ankeln, eller ett par shorts helt enkelt.

bild topshop.com

chilly

Väldans vad kallt det var idag då.. Lager-på-lager får gälla då. Gillar min vårkappa så himla mycket! Har jag visat den tro...? Lauren ser mysig ut med halsduk och kavaj, snyggt matchat med vanliga jeans. Tycker om hennes resväskor, perfekta weekendbags!

diane

Diane är lite av en favorit för mig. Här i vardags klädsel strosandes i New York.
Funderar fortfarande på jeansjacka, är det jag eller kanske ändå inte... Får se!

tisdag

Dags att dra till jobbet. Några timmer på förmiddagen ska avverkas idag. Trevlig tisdag!

fläta

Min lugg är på utväxt, egentligen så passar jag nog bättre i lite lugg kring ansiktet, men till sommar orkar jag inte med det. Då är det skönt att kunna få undan den snabbt. Flätor eller City-frisyren är det jag gillar mest. Brittany Snow, som är aktuell i ev kommande spin-offen till Gossip Girl, har fina flätor i sina lugg. Det inspirerar mig!

fyra

Det finns fyra saker jag gillar med det här. Färgen på väskan, långklänningen, jeansklänningen och flätan i luggen. Finfint Jessica!

long gone

Så var den här dagen slut. Dags att sova, imorgon blir det jobb bland annat!

GG

Nu kommer ett nytt Gossip Girl-avsnitt igen. Kul! Har sett några klipp från det och det verkar bra. Börjar ana en grej som lär ske på slutet, hoppas dock att jag har fel!


Grey Gardens

I helgen hade tv-filmen Grey Gardens premiär på HBO i USA. Inför premiären har Drew Barrymoore, som har ena huvudrollen, promotat i uppseendeväckande kreationer. Filmen handlar om två damer, som var släkt med Jacqueline Kennedy Onassis (presidentfru till JFK), som uppfattades som excentriska då de mest var i sitt stora hus och klädde upp sig.

Drew Barrymore and Jessica Lange star as the eccentric mother-daughter duo-and Jacqueline Kennedy Onassis relatives-"Little" Edie and "Big" Edie Beale. The story (based on the ‘70s documentary) spans their lives from Little Edie's debutante days in the '30s through the end of the century. To capture the fashion of these eras, "we compiled a lot of research from photos that were out there from Little Edie's modeling days," said the film's costume designer, Catherine Thomas.

väska

Den här väskan var lite kul! Märket är Zimmer, tror jag... Fast nu är det vår, då vill jag ha färgglada väskor!

bild shopbop.com

måndag

Dagen startade med sol men sedan drog det in moln från havet... Studerar idag. C/D-Uppsats har alltid låtit så skrämmande och stort, men nu när jag är i det kan jag ju inte tänka så. Snart ska jag göra pannkakor tänkte jag! Gott!

Fina damer i triss; Zoe, Sienna och Cat.

Informer

Jessica Stroup, som är med i 90210, hade i veckan premiär för filmen The Informer. På premiären bar hon en cool svart klänning av Elise Overland. Jag gillar den coola dragkedjan snett över klänningen!

två från kate

Kate har besökt festivalen Coachella i helgen. Två söta somriga outfits bjöd hon på. Till vänter en blå matchat med randigt linne. Den röda kjolen till höger gillar jag, himla fin att matcha till ett baslinne dessutom.

söndag

Gårdagen var riktigt trevligt! Himla kul att göra egen sushi. Det fick jag mersmak för! Gott som attan, mölade verkligen i mig det, något som jag nog inte är känd för i vanliga fall.
Idag har det blivit lite slappande, studerande och några timmar i solen. Lite kyligare ute idag dock så bikinin behövde inte luftas. Fast okej, jag hade byxor, bikiniöverdel och kofta så magen fick allt lite färg :)
Nu ska jag svettas lite, tänkte cykla en kortis på träningscykeln. Att börja klä mig i bikinin har väckt lite kroppsmedvetenhet, så lite rörelse skadar ju inte!

lördag

Blå himmel även idag. I totally love it!
Studier i solen idag, behöver göra en del för att ligga i fas så den här helgen får bli en del skola. Igår var det kalas för min bror. Han fick tre plagg av mig, alla var randiga på olika sätt! Sedan fick han en riktigt snygg portföljväska, i brunt skinn. Supersnygg är den! Happy lördag!

fredag!

Solen skiner, blå  himmel och det är fredag! All den irritation jag kände igår är mycket bättre idag. Tack vare mitt eget supportnät så fick jag den push i rätt riktning som jag behövde.
Idag är ingen vanlig dag heller, det är världens bästa brors födelsedag! Så ikväll blir det kalas och bus med världens bästa brorson. Fast först lite mer studier och så tennis också! Wiho.

skjorta

Jag är så inne på skjortor nu, framförallt vill jag hitta en snygg blåvit randig. Precis som den här på bilden. I sommar är det jag som kör preppy, fast lite mer ungt preppy än pensionärsvarianten. There's a fine line I don't wanna cross... Tjejen på bilden får hamna i inspirationsmappen!

bild garancedore.fr

sunny days

Soliga och härliga dagar kräver solglasögon. De här snyggingarna är från Cutler and Gross.

bilder netaporter.com

not aware

Hade så himla ont i magen igår, trodde jag skulle bli magsjuk eftersom det var ungefär samma känsla, men nu vet jag bättre! Det var min stress-mage som spökade! Blev säker på det då jag idag reflexmässigt vek mig dubbel då det kändes som att någon stack knivar i magen på mig. Ingen trevlig känsla vill jag lova. Tänk ibland är jag stressad psykiskt utan att liksom reflektera över det... Knasigt! I övrigt var skoldagen bra och dålig, fick inte alls den inspiration jag hoppades på vilket var synd.
Imorgon blir det tennis, studier och kanske en promenad. Jag har fått mersmak på det sistnämnda. Behöver skaffa mig några rundor att gå, om jag går själv gillar jag inte att vela omkring.

golden

Blair glimmrar med guld på klänning och armband. Fint! Ser verkligen fram emot avsnittet nästa vecka. De hade en liten låg period, med lärarinnan som såg yngre ut än eleverna, men nu har det hämtat upp sig igen!

Vanessa

Vanessa supportade sin pojkvän genom att gå på röda mattan-premiären av 17 again med Zac Efron och Matthew Perry. Den fina klänningen är ifrån Zac (!) Posen.

gala

Fina Diane och Joshua på välgörenhetsgala i New York.


torsdag

Solig torsdag. Idag ska jag till skolan för ett seminarie. Får se hur det går... Härligt väder är det och jag hoppas komma hem så jag kan få njuta av det lite. Igår var en sådär dag, mådde konstigt men idag är det borta. Skönt med korta saker!
Dessvärre är pollen på väg upp och jag mår sådär över det. Nässpray och ögondroppar är nära vänner just nu.

Ha en bra torsdag!

en dag imorgon

Det är ju en dag imorgon också. En replik som jag förknippar med en äldre person som vill vara "käck" då de försöker säga att nu räcker det.. Well, jag är trött och ska upp i tid imorgon. Så tills dess, godnatt!

Fina Joy Bryant i soft stil. Gillar kavajen!

for working

Att röra på sig blir så mycket roligare om man har fina kläder på sig. Tror det är dags att fylla på med några saker kanske.. Adidas by Stella McCartney har fina plagg, de här är nog anpassade för löpning, men det är väl inte så viktigt för en hobbytränare. Nåväl, byxor och shorts samt någon överdel är det jag saknar. Shorts är mest aktuellt faktiskt!

Fina puderrosa jacka som hade passat utmärkt på dagens långpromenad i spåret.
bilder netaporter.com

a hunch

Idag har jag en liten känsla av att jag pratat lite för mycket... Inte pratat bredvid mun eller sagt något dumt, utan mer pratat för mycket helt enkelt. Får kompensera det imorgon. Efter förmiddagens arbetspass såklart.

Åh, det var länge sedan jag använda min korta kjol med hög midja. Så fint!

fransad

Mina favoritskor för tillfället är mina låga mockaskor med fransar. De är som TopShops, ja minus nitarna och aningens högre då.. Fyndade dem i somras, riktigt nöjd var jag! Fast lite dumt kändes det också, köpte löjligt många par skor under en kort period.

bild topshop.com

ränder

Vår=ränder. Ja det är sannerligen ett vårtecken för mig, speciellt med blå-vita ränder. Lovely! Minns när jag var yngre och Kookai hade en snygg randig tröja. Så som jag ville ha den, men så blev det icke. Helt ärligt tyckte jag nog inte heller att den var prisvärde, annars hade jag betalt själv. Nu har jag mer ränder än på länge. I like it!

Fina ränder trots att de är svart-vita.

detaljer

Några detaljer med den här bilden jag gillar. De rosaröda solglasögonen, modellen är inte riktigt min stil, men färgen! Härligt med en färgklick. Halsduken gillar jag också! Vrålfin.

Jag snackar om tjejen till vänster.

fräscht

Det här är en härlig sommar outfit. En sval klänning och remsandaler. Lägg till ett par solglasögon och en härlig väska. Jag tar det!

bild shopbop.com

tisdag

Back to life, back to reality.
Nåväl, min verklighet var ganska bra faktiskt. JObbade några timmar, tiden gick riktigt fort faktiskt. Sedan lunchade jag med en kollega, stoora sushibitar. Aldrig mer en 8:a på det stället!! Efter några ärenden där jag försökte finna en present till min älskade bror, utan lycka, provade jag sandaler, relativt dålig lycka det också. Några små turer till och jag begav mig hemåt. Sedan blev det långpromenad i skogen bakom där jag bor, en bra bit bakom! Blev en rejälv promenad och jag skulle aldrig gå så långt själv. Folk är knasiga i joggingspåret om  ni inte upplevt det själva!

Kan inte låta bli att lägga upp den här bilden. Beyonce klär i en ganska snygg jacka, men dess pris!?! Det är löjligt och pinsamt rent ut sagt. Om man har råd att lägga så mycket på en jacka, då har man ALLDELES FÖR MYCKET pengar. Därmed basta.

from 90210

Söta Jessica och Shenae från 90210.

Shenaes topp är ursöt och precis i min stil. Hade gärna haft den i min egen garderob.

Jessica var klädd i svart, snyggt men inget speciellt egentligen.

måndag

Härlig söndagskänsla den här måndagen. Hade lite söndagsångest på förmiddagen, men det gick över. Har spenderat dagen med min härliga famlij. Fick pussas med Filip den godingen. Jag har lärt upp honom väl, när jag gör pussljud dvs smackar med läpparna så kommer han nära och låter mig pussa honom. Sötis! Idag fick han en egen liten sandlåda. Det är kul att se hur mycket han gillar att leka ute. Gunga, cykla med trampebil, gräva och busa. Han är bäst helt enkelt!
Nu ska jag sova, jobb imorgon! Måste även läsa klart en bok som ska tillbaka till biblioteket. Jobbigt med böcker som är "kursbok", de har kortare utlåningstid...

snygg bild från garandecor.fr

i sol

Solglasögon på näsan, söt blus i ljus färg, tighta jeans och ballerinas. Vanessa Hudgens i en härligt vårig outfit.


Planer

Med vissa innebär en plan att man skriva det med bläck, andra är inte ens värda en blyertsnotering.
Så trött på det där sistnämnda!

Whitney

Whitney spelar in scener för säsong två av hennes serie. Kul att det kommer mer! Just nu gillar jag The City mer än The Hills. I den sistnämnda gillar jag numera bara Lauren (och Lo), de andra känns antingen ganska osmarta (läs dumma) eller fåniga vilket ger det en så fake känsla. Lite synd när det varit bra tidigare!

Whitney med ett snyggt nitarmband som man anars på bilderna.

Hennes ben är verkligen lååånga!

xl

Överdimensionerat halsband från Lanvin. Supersnyggt till en enkel outfit eller enfärgad diskret klänning.

bilder netaporter.com

W

Amy Adams på cover för W.
Fast det ser mer ut som ett höstnummer än vår! Lite trist.... vill ju se glada färger!


mw for hm

Matthew Williamssons kollektion inger höga förhoppningar hos många. Jag kommer inte att köa iallafall, det lovar jag er! Lite roligt att den här annonsen ger Karate Kid-känslor. Någon som håller med?!

Tycker förresten det här ser snyggt ut! Från Williamsson kollektion..

bild nitroliscious.com

Glad påsk!

Lite sent kanske, men Glad påsk! Hoppas ni har en härlig helg. Påsk kändes viktigare och roligare då jag var liten. Nu är det mest härligt att vara ledig! Solsken, bikinisolande och middag utomhus. Inte något att vara bortskämd med, jag njuter för fullt!

torsdag

Idag spritter det i kroppen av vårkänslor! Sitter ute och skriver lite. Snart ska det mailas iväg och sedan tar jag lite påsklov. Ska träffa en kompis och kanske kolla i någon affär. Lovely!

avslutar kvällen...

Blev helt sjukt trött efter tennisen förut och har nästan kännt mig febrig. Nu är det bättre tack och lov! Avslutar kvällen med en lista, orkar inte hitta på mer än så.. Fast den var rätt mastig!

Du heter: Emma G...
Smeknamn: Har alltid velat ha ett riktigt smeknamn men det har inte blivit så. Kallats Emmsi, Emmschen och Lilla Emma (den sista håller fortfarande av en av mina äldsta kompisar, men det är med värme!)
Låt som när du är ledsen sörjer till? Ingen särskild, förknippar olika låtar till specifika händelser/personer.
Beroende av: Internet?!
Vad tror folk om dig? Kan nog variera från att jag är lite upp-med-näsan (vilket INTE stämmer), osäker, väldigt seriös, tjejig... Gillar att motbevisa fördomar, förutom när det är personer som inte förtjänar det av olika anledningar, då kan jag vara rätt dryg..
Vad får du oftast komplimanger för? Mitt väldigt blonda och naturliga hår vilket fascinerar vääldigt många.
Vad säger du för att imponera på någon? Killar som tycker jag är för tjejig brukar jag dra till med något sportigt, annars bjuder jag gärna på mig själv för att lätta upp stämningen.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Lite förkortat, men "Gumman det är ok. VI hörs efter påsk. Puss" av sötaste Anna som jag träffar ALLDELES för sällan.
Var bor du? Göteborg
Trivs du där? Jodå det gör jag.
Äger du några Converse? Sedan några veckor gör jag faktiskt det, ett par rosa!
Sprit, cider, vin eller öl? Cider eller vitt vin
Brukar du bli för full? Dricker jättesällan, efter att jag var deprimerad så undviker jag att inte vara i kontroll över mina känslor. Trist tycker många men det skiter jag (bokstavligen) i. Jag behöver inte alkohol ed för att ha kul!
Vad har du för mobiloperatör? Tele2.
Är du allergisk mot något? Jepp, pollen, pälsdjur mm.
Hur svarar du i mobilen? "Hej det är Emma" eller bara "Hej!" när jag vet vem det är.
Vem ringde du senast? Lovisa som jag spelade tennis med.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? Pappa frågade om jag ätit, hur tennisen gick bla.
Antal timmar sömn i natt: Alldeles för få!
Sov du ensam? Jepp.
Brukar du komma i tid? Egentligen gör jag det, fast kör jag bil är jag rätt kass på att passa tiden...
När mår du bra? Med min familj som ger mig kärlek och trygghet.
När blev du fotad senast? Hmm, minns inte, säkert när jag lekte med Filip...
Hur känner du dig nu? Trött och ont i huvudet 
Vanligaste färg på dina kläder? Får bli jeans, är rätt bra på färg annars!
Vad tycker du om fötter? Mina är okej när de är bruna och har rosa naglar, men annars är det inget jag lägger fokus på. 
Vad saknar du? En del, fast ändå inte... 
Hade du en bra kväll igår? Gjorde inget särskilt, men det var härligt på balkongen på eftermiddag/kväll.
Favoritdryck på morgonen? Alltid en kopp grönt té med vaniljsmak.
Rakar du benen? Jepp.
När brukar du oftast gå och lägga dig? Kring tolv-tiden.
Är du blyg? Beror helt på situationen, var mycket värre när jag var yngre! Fast skulle nog inte beskriva mig som det.
Sysslar du med någon idrott? Tennis! Ska ta tag i annan träning också, köpte kort igår.
Vill du hellre ha mail än brev? Snabba svar kräver mail, men brev är mysigare (inte räkningar eller saldobesked då).
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Kanske inte kärlek, men att man känner att det finns något, absolut! Har varit med om det själv :) Försvann in i ett par mörkbruna ögon som sedan ledde till förhållande! 
Har du spytt offentligt? Usch ja, inte mitt stoltaste ögonblick.
Är du nöjd med ditt liv? Känner mig inte missnöjd, men finns väl en del jag vill fylla på med innan jag är helt nöjd.
Är du bortskämd? Vissa tycker/tror säkert det. Jag har föräldrar som ställer upp till 120% och utan dem hade jag inte varit där jag är. Sanningen bakom vet få och då kan det säkert missförstås, men det är upp till dem.
Vad gör du i morgon? Pluggar, träffar en kompis och tar mig lite påskledigt.
Vad är det värsta du vet? Orättvisor av olika sorter.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Ena veckan kan det handla om 200kr och andra mycket mer än så, svårt att säga!
Vad längtar du till? Sommar, värme, min examen och ett roligt jobb ("riktigt jobb", mitt nuvarande är kul!)
Har du bra vänner och äkta vänskap? Det tycker jag allt, även om de inte är massor (Är som EbbaVS skrev i sin krönika för ett tag sedan).
Vad är det finaste du fått? Ehh, svår fråga. Min brorson?! Haha.. Fast nä, då är nog min bror det bästa men det var väl mer att han fick mig :)
En speciell dag du minns? Snarare resor, upplevelser än specifik dag.
Hur gammal är du? 26 (27 i juni...)
Du samlar på? Inget, åtminstone inte medvetet :)
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma.
Gillar du golf? Ingen uppfattning, har slagit på driven några gånger vilket var ganska kul, en kort stund iaf!
Vilken tid gick du upp idag? 7.30 (liite i senaste laget..)
Har du sovit i din egen säng inatt? Ja.
Har du strumpor på dig nu? Ja, rosa.
Är det okej att gråta? Såklart, men inte tillgjort, det ska vara äkta tårar inga krokodiltårar.
När grät du senast? Ett par veckor sedan kanske.
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Främst göra något för mina föräldrar för att visa hur mycket de betyder för mig. En resa hade också stått på listan.
Bär du glasögon eller linser? Glasögon när jag kör bil, är i skolan/på jobbet, vid datorn och framför tv:n, borde dock använda dem jämnt, känner inte igen så många på stan...
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej verkligen inte. Sedan köper jag inte dålig kvalitet, men det är inte alltid bättre kvalitet för att prislappen är större!
När går du upp ur sängen en helgmorgon? Mellan 10-11, fast ibland senare, jag är en sjusovare!
Har du piercing? Hål i öronen, räknas det?!
Vill du gifta dig? Ja, bara jag finner min Prins! 
Vill du ha barn? Ja, ett eller två.
Solar du ofta? Ja, mår bra av det och min hud kräver det...
Är du bra på att laga mat? Nope, baka kan jag däremot hellre göra.
Är du flygrädd? Inte egentligen, får inte tänka för mycket bara...
Vad dricker du helst när du är törstig? Vanligt vatten.
Vilken är din favoritglass? Sorbet
Tror du på ett liv efter döden? på något vis, ja.
Tycker du om sushi? Jepp.
Vad äter du helst när du ser på film? Popcorn
Bor dina föräldrar tillsammans? Ja.
Har du tandläkarskräck? Nej, det kan jag inte säga.
Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska, alla gånger!
Vilken ögonfärg har du? Blågrå.
Har du någon gång gråtit dej till sömns? Ja, det har jag.
Biter du på naglarna? Nej..
Hur ofta tränar/motionerar du? Tennis, tyvärr inte så mycket mer men jag ska bättra mig!
Senaste låt du hörde? Taylor Swift, Love story.




Puh: Det tog ett tag! Godnatt.


efterlysning!

Jag undrar om ni har tips på företag/organisation som är bra på att använda nya kanaler i sin marknadsföring. Till exempel med hjälp av Facebook, Twitter eller liknande. Min uppsats handlar om ämnet och jag letar personer att intervjua. Inget tips är dumt!

Tack så länge.


Mira

Fin
a Mira i en vacker kappa. Fast nu vill jag mer ha tunna vårkappor faktiskt..

bild garancedore.fr

onsdag

Så var det onsdag, snart är det påskledigt! Skönt. Nu sitter jag med vetekudden på nacken, gör fortfarande ont.. Segt! Nåväl, dags att klä på mig och rusa neråt stan. Kram!

love story

Riktigt soft låt, Love story med Taylor Swift. Har hört den några gånger på radio. Godnatt!

Taylor Swift - Love Story
Uploaded by Taylor-Swift

thandie

Thandie klär sig oftast i vackra klänningar. Här i en helsvart från Chanel med fina detaljer! Matchat med fina skor också, såklart.


ah the drama

Sådär, nu har jag kollat in The Hills. Lite väl mycket drama av de sleasy Speidi, fast jag brukar "spola" deras scener.. I övrigt var det bra. Samma som vanligt men lite för lite Lauren. Det är ju hennes sista säsong, då vill jag ha minst lika mycket av henne som vanligt! Bäst gillar ja nog Lo. Hon är så rakt på, fast på ett härligt vis.

Lo och LC

inspiration

Fint! Kanske inte min vanliga stil, men jag gillar det ändå.

bild shopbop.com

knep

Alla sätt är bra utom de dåliga. Klicka för att öka trafiken till din blogg.

wrap a scarf around

Idag måste jag ha en tjock halsduk kring nacken. Inte för att det är kallt, utan på grund av nackspärren.. Känns sådär faktiskt. Nu när det är varmare vill jag slippa halsduken jag nästintill växt ihop med under vintern... Nåväl, får köra på vetekudde ikväll. Det brukar hjälpa!

back in 5

Inatt började sista säsongen av The Hills. Jag skriver så eftersom jag inte skulle fortsätta titta med endast Heidi och Spencer och anser att utan Lauren är det inte The Hills.
Tyvärr finns inte avsnitten, jepp de startade med en dubbel, tillgängliga på MTV:s hemsida. Men snart så.. :)
Nu: lunch i solen på balkongen! Jepp den har tittat fram, härlig som alltid!

tisdag

Ajaj, jag har fått nackspärr. Gäller att ta hand om den idag så jag pallar morgondagens tennis. Det är så knasigt att jag tycker tennis är så kul! Jätteroligt, men lite plötsligt ändå.. Idag är det bara studier som gäller. Skulle haft en lunchdejt men min kompis blev tvungen att jobba över den.. Nåväl, får ta det en annan dag. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska äta till lunch/middag idag.. Tyvärr är det grått här idag, men det har varit himla härlig dagar så vem kan klaga..

Alexa

FInt omslag med Alexa Chung för Harper's Bazaar.

cute

Trots att hon är lite ledsen så är lilla Harlow himla söt. Tänk att en av mina äldsta vänner, precis som Nicole, har en söt liten växande mage. Så himla kul! Pratade med bror min förut, fast brorsonen ville inte prata. Jag skrattade mest åt det. Han älskar mig och det vet jag! I helgen pratade vi och så frågade min bror (precis som idag) om Filip ville prata med mig, svaret blev Inte alls! Haha, jag ser verkligen hans trotsiga min när han säger det och även säger Ingenting! Kärleken sträcker sig över envisa små sötnosar.

bild people.com

måndag

Nu har de stängt av min hiss. I tre veckor blir det ett himlans springande i trapporna... De ska tydligen modernisera hissen. Den är ju så söt och fin som den är. Hoppas dock den blir snabbare! I dagsläget tar den fem minuter.. (typ..) Jobbade idag vilket var himlans trevligt då en kollega var där samtidigt. Dock sa jag något i telefon som jag inte borde.. Lite syrlig blev jag allt, men ibland tappar man tålamodet. Och personen jag pratade med var RIKTIGT SYRLIG mot mig. Okej om det är mot de regler och lagar som finns, men när de kommenterar mot en som person. Då surnar jag. Det var inte på en sådan nivå att jag skulle bli ledsen, mest irriterad.
Nåväl, imorgon är det heldag till studier. Hoppas få ihop lite sidor för en delinlämning på onsdag. Bra att ha lite press, men den här känns lite väl tidig faktiskt.

bild thesartorialist.blogspot.com

söndag

Dagen har varit riktigt soft. Lite moln på morgonen så det blev några ärenden gjorda. När sedan solen visade sig bänkade jag mig i en stol ute. Såklart! Har fått färg i ansiktet i helgen och det känns härligt. Nu blir det sängdags för imorgon ska jag upp och jobba några timmar på förmiddagen. Funderar om jag ska ta cykeln ner till jobbet.. Får se hur hurtig jag känner mig och vilket väder som bjuds!

Fantastisk klänning med mycket fluff!

Leighton

Leighton besökte Jimmy Fallon och sedan något event på Parsons med pojkvännen Sebastian. De är söta ihop!

Jimmy firade Leightons födelsedag i förväg, hon blir visst 23 på torsdag.

på cosmo

Whitney är på omslaget av amerikanska Cosmopolitans maj-nummer. Bilden var väl sådär, men jag gillar Whitney. Hon har inte riktigt samma mediaträning och erfarenhet som Lauren ännu, det gör att hon är mer ärlig i intervjuer!

On the pressures of being a reality star: "I break down a couple of times a week, at least. It gets overwhelming. Sometimes I think that I can't take this anymore. I just want to live a normal life."

On co-star Olivia Palermo: "Olivia kind of mothers me and looks at me as a pet project, but I'm like ‘I'm not some country bumpkin-I'm from Los Angeles!"


shenae

Tjejen som spelar Annie i 90210 som, jag tycker, har ett svårt namn. Shenae, hur säger man det?! Fin klänning bar hon iallafall på Valentino-fest.

lördag

Solen skiner från en blå himmel. Ingen dimma idag inte. Så nu ska jag sätta mig ute och njuta. Bättra på fräknarna och njuta av frisk luft. Härligt!

fog

Imorgon hoppas jag slippa dimma. Att vara nära havet har oftast många fördelar men vid den här tiden på året ska havet värmas upp... Det leder till dimma och därmed begränsat med sol.. Argh. Nåväl, imorgon är en annan dag och jag får hoppas på mindre dimma då! Tennisen idag var himla kul, men jobbig. Han körde lite med oss, men det var ju bra egentligen! Får hoppas vi kommer ihåg vad vi lärt oss nu bara :)

Olivia

Olivia med pojkvännen vid sin sida på öpnningen av TopShop i New York.


bild style.com samt nitroliscious.com

with details

Fantastiskt fin kofta från Preen Line med fina detaljer. Ryggen är ju så fin med volanger! Den hade passat mycket bra i min koft-samling.

bilder netaporter.com

touch of flower

En blombrosch är ett enkelt sätt att piffa till en enkel outfit. Jag har skrivit om det förr men är alldeles för dålig på att faktiskt bära det. Får bli bättring på det! Här är inspiration från H&M.

bilder hm.com

tunna ränder

Supersöt smalrandig klännning från Marc by Marc Jacobs. Taffeta stripe tiered dress. Perfekt vårklänning som passar med strumpbyxor och kofta/liten jacka, leggings för att klä ner det hela eller allra helst med bara bruna ben!

bild netaporter.com

i jeans

Nu i vår är jag sugen på antingen en jeansjacka eller jeansskjorta. Jag har redan en jeansskjorta men den är smal i modellen och i så fall vill jag hellre ha en rakare. Jeansjacka kan vara fint, men den måste vara nätt i modellen. För stora jeansjackor gillar jag inte alls. Nicole som brukar lyckas har en jacka precis som jag inte vill ha en själv. Den är lite för lång...

Jess

En bild på Jessica Szohr på väg till inspelningen av Gossip Girl i New York. Fast nu är hela säsong två inspelad och skådisarna har fått en efterlängtad paus. Blake verkar extra glad, hon kommenterade det hos Letterman och även på Twitter..

fredag

Vet inte vad det är med mig, men jag är helt slut. Dessutom är inspirationen noll. Lite får jag gjort, men det känns sådär. Undrar var min inspiration jag hade förra veckan tog vägen?! Om en stund blir det tennis. Ska bli kul! Sista passet med tränare den här gången. Kanske tar fler lektioner längre fram, vi har verkligen utvecklats med hans hjälp. Vi vet hur vi kan hitta fokus, få till snygga bollar och ha lite mer precision.

bild style.com

sandaler

I och med att våren visar sig så har jag blivit helt besatt av sandaler den här veckan. Tyvärr blir det ofta besvikelser då jag placerar min fot i ett par, men än så länge har inga drömmar krossats. De här är lite roliga från Guiseppe Zanotti. Själv vill jag ha ett par i färg och ett par bruna. Svarta har jag redan, gladiator-variant som jag älskar!

bilder netaporter.com

preppy

Är lite i en period då jag inte kan bestämma om jag vill vara lite trendig, klassisk eller preppy. Den här veckan är jag preppy! Sienna ser fräsch ut i skjorta och jeans. Gillar mina randiga skjorta i vitt och rosa, men vill gärna hitta en blå-vit randig också. Skjorta är inte helt lätt tycker jag,,,

wedding dress

Carries bröllopsklänning (som inte blev någon bröllopsklänning) från Vivenne Westwood Gold Label finns nu på Net-a-porter.com. Jag gillar klänningen även om det inte är något jag skulle gifta mig i och framförallt skulle jag inte bära en fågel på huvudet... Kjolen är fantastisk på klänningen, gillar att det är två nivåer liksom.

bild netaporter.com


bilder via google.se

haha...

Lite kul reklam med min skola som avsändare. Läraren har jag haft i två kurser också. Tycker den var rätt kul, om än aningens långsökt...

färggrann

En tjej i härligt vårig klädsel. Kavaj, ballerinas och en mönstrad klänning i glada färger. Fint!

torsdag

Idag var jag trött då jag vaknade! Ojoj. Himla skönt att slippa jobba faktiskt. Har en jobbig huvudvärk som förföljer mig och att sitta på jobbet hade inte kännts lockande. Nåväl en ny dag och snart hoppas jag att huvudvärken släpper! Snart helg!

mjuk nit

Spetsiga nitar är lite för hårt för mig, jag gillar mer de mjuka nitar som kommer allt mer. Solen verkar skina även i New York,s er härligt ut! Här har verkligen varit underbart väder idag! Eller är rättare sagt. Gillar Whitneys tröja, den ser söt ut.

hot pink

Underbar rosa kjol på Taylor. Gillar även rosa läppar, fast jag skulle nog köra mer naturliga ögon...

onsdag

Solsken ute och det är verkligen vår idag! Härligt välkomnande av april. Har jobbat på förmiddagen och är nu hemma några timmar. Sedan ska jag tillbaka till jobbet för ett möte. Blir nog intressant. Nu blir det lunch i solen på min balkong. Lovely! 

lite av varje

Den här dagen har varit lite av varje. Trevlig, mysig, fundersam, studier, tv, infosökande med mera. Nu är det dags att sova. Imorgon ska jag jobba och studera såklart. Det är givet varje dag! Imorgon är det även första april. Hoppas ingen försöker lura mig! Jag är så lättlurad... Godnatt!

Så snyggt! Jag gillar't.

hits