the blonde salad

Har hittat en ny blogg som jag gillar mycket. En italiensk tjej som visar upp snygga outfits. Inte nog med att hon har snygg stil, hon bor alltså även i Italien, mitt favoritland!

bilder lånade från
The Blonde Salad


måndag

Veckan har börjat segt, blev aldrig riktigt pigg idag. Så grått ju! Spelade tennis ikväll och är helt slut efter det. Vi körde verkligen hårt idag. Härligt såklart! Imorgon blir det jobb. Har lite ont i min handled dock så jag blir lite nervös över hur en heldag vid en dator ska gå.. Men det brukar gå! Är bara vissa vinklar som gör ont, typ slå igenom slaget i forhand. Hoppas på en mindre grå dag imorgon!


spegel i hjärtat

Supersöt nyckelring formad som hjärta. Inuti hittar man dessutom en spegel, himla smart. Söt sak att ge bort till någon väninna eller varför inte till sin mamma.


adorable!

De är ju så söta tillsammans att jag får tandvärk. Här skuttar Olivia nerför gatan och rakt in i Johannes famn. Det är ju nästan som en film... Coola solbrillor hon har förresten, Olivia.



bling-bling

Snyggt halsband med ett gäng kedjor.

Ashely tar verkligen i från tårna, både vad gäller sången och smyckena. Blev lite mycket med rejält halsband, nitskkärp och armband, de två sistnämnda borde strukits!


these boots

Snygga stövlar från Kors by Michael Kors. Schysst modell och fina detaljer med dragkedjorna. De sistnämnda här även en funktion och kan hjälpa till att ändra höjden på stöveln, himla smart! Och snyggt.


söndag

Nu är det snart dags att säga hejdå till den här söndagen. 1:a advent till och med. Börjar känna julmyset krypa på. Pratade med en kompis om huruvida man gillar jul och konstaterade då att jag nog gillar tiden fram till julafton allra bäst. När man dricker glögg, tänder ljus, myser, köper julklappar, funderar på sina önskningar osv. Själva julafton är mysig, men det är nog det före som ger mig mest inombords. Förutom att se glädjen när man köpt en riktigt bra klapp :)
Hoppas kunna leva upp till en bättre bloggvecka den som kommer, har inte riktigt haft inspirationen...


cerise

Jag gillar cerise, både vinter och sommartid. På vintern bärs det snyggt till svart, blir en fin effekt. Här är ett exempel! Påminner om att jakten efter en ceriserosa kofta ännu inte fått ett lyckligt slut. Tips?


halsband

Lite kul halsband! Tänk vad fint till något helsvart under vintern eller vit t-shirt och jeansshorts på sommaren.


fredag

Härligt med fredag! Skulle varit uppe tidigt på frukostmöte idag, men blev inte så. Är lite av en tradition, men imorse var jag rätt nöjd att det inte blev så, var vråltrött då jag vaknade!
Har pysslat med lite olika saker idag. Skruvade ihop mitt soffbord, likadant fast vitt istället för björkfanér, för hand! Ledde till att jag har rätt ont i händerna nu... Satte även upp adventsljus i köket och det stora rummet. Himla fint!


Vacker klänning som ser ut att passa julfester och dylika vintertillfällen.


Szohr fall

Jessica från Gossip Girl i en fin outfit. Gillar mössor på det viset hon bär här, men är inte min grej... Tänk när man kunde gå barbent. Oh thoose good times!


from Paris

Stockholm Street Style har lagt ut en massa snygga bilder från Paris Fashion Week. Två jag gillar de nedan. Tjejen med grått nagellack, tights och pilotbrillor.


Och tjejen i den snygga svarta dräktjackan matchad med jeans och zebramönster.

bilder
stockholmstreetstyle.feber.se


torsdag

Började den här torsdagen med att spela tennis. Himla bra start även om första slagen kändes som att de gjordes i sömnen. Har så j-kla svårt att sova just nu. Sjukt jobbigt! Förra veckan somnade jag ett par gånger i tid med att tidningsbudet kom, blir tack och lov inte livrädd längre när det dimper ner något på hallmattan...
Anyhow, har lite bloggtorka (uttjatat ord), det blir liksom inte lika kul när responsen känns sådär. Sedan pendlar ju lusten också.. En kombination antar jag.


blus

Fin inspiration i form av blus med volanger med helsvart och en grön väska. Tittar nästan bara efter blusar/tunikor och snygga byxor (ej jeans) just nu. Svårt att hitta dock.


ännu en dos

Dagens Olivia-dos. Här lämnar hon efterfesten för New Moon-visning i New York.


a bag

En i mina ögon vrålfin väska är den här svarta från Marc by Marc Jacobs.

bild mytheresa.com


H&M holiday

Snygga reklambilder från H&M. Mysiga och inspirerande.


söndag

Grått. Regn. Höstdepp. Roligare är inte den här söndagen. Om en vecka är det advent, måste köpa blockljus till min adventsljusstake och be pappa hjälpa mig hänga upp min ljusslinga. Eller kanske ska försöka själv först... Behöver en timer till mitt stora rum också, en som inte tickar!!


Whitney

Whitney gillar ränder både dag och kvällstid. På dagen matchar hon med smala, ljusa jeans och platta tygskor. På kvällen mismatchar hon med en rutig kavaj, tights och nitheels. Jag gillar båda lookerna men skulle nog välja dag-varianten själv.


spetsben

Olivia har varit mycket ute i svängen på sistone. Här i strumpbyxor med spetsmönster. Jag tycker det är så himla fint men känner mig lite för mycket som kassler i det själv. Fast förra hösten köpte jag ett par leggings i spets som inte ger riktigt den känslan, ska nog testa dem en dag snart!


lördag

Vad härligt det är med helg! Nu är det mörkt ute (usch!) men förut lyste solen och det har varit riktigt varmt idag. Känns inte som slutet på november utan mer början på oktober. Jag älskar det såklart.
Sitter just nu och lyssnar på en föreläsning och skrattar lite åt den tydliga Borås-dialekten hos föreläsaren... Intressant ämne iallafall!


necklace

Det här halsbandet gillar jag. Lite smutsigt guld i fina former!
Snyggt till helsvart på julfesten eller nyårspartyt.

bild netaporter.com


LC style

Läste att Lauren ska skriva en bok om personlig stil, främst om hur man med enkla medel och basplagg kan få till det. Jag som gillar Laurens stil tycker det här låter väldigt bra. Det är ju inte highfashion, men det är bärbart och det är det som är så bra! För helt ärligt, hur många kan bära en outfit som den stylas på catwalken eller i modetidningar?!


boots

Vad snygga boots! Helt perfekta ju. Och looken till vänster vill jag sno helt och hållet. Får bli inspirationen för helgen!

bilder netaporter.com


lite spets

Jessica var urfin i spetsblus, kavaj och tighta jeans på visning av New Moon.


us party

US Weekly höll sitt Hot Hollywood party. Några av gästerna var Whitney i söt ljus klänning och Leona i fin snedtofs och söt kjol.


fredag

Wiho! Härligt med fredag. Kunde inte somna igår så jag var vaken läänge innan jag fick någon skönhetssömn. Ledde till att jag sov länge idag, men sedan städade jag bland mina skor. Låter väl löjligt kanske, men jag har inte lagt undan sommarskorna ordentligt och det vill jag få gjort. Känns bra. Dessutom ställde jag fram lite fler höstskor och konstaterade att jag har flera snygga par!


Snyggt med shorts!


torsdag

Jaha så var det torsdag. Har städat lite i min garderob idag. Att säga att jag inte har några kläder vore som att ljuga känner jag. Har en del om man säger så.. Nu ska jag slänga på mig lite trevligare kläder och åka ner till jobbet. Återkommer lite senare..


stylish

Bjuder på ett gång bilder av Olivia och Johannes.
De är verkligen jobbigt välklädda och ser så söta ut ihop.



onsdag

Under förmiddagen har jag ägnat en timma åt tennis. Himla kul och skönt, fast idag var en dålig tennisdag måste jag säga, vi kan bättre! Fokuserade nog lite för mycket p ådet sociala idag, men så kan det gå ibland :) Hann med att slå mig själv ett par gånger också, som vanligt.. Fattar inte vad det är med mig!
I eftermiddag blir det jobb, ska bli skönt. Hoppas på lite kul människor som jobbar också.


cfda

CFDA höll party häromdagen och Alexa och Jessica var några av gästerna. Alexa klädd i en söt röd klänning men Jessica var väl sådär... Märklig frisyr.


inspiration

Den här grå och trista perioden kräver lite extra inspiration. Här är två fina outfits som inspirerar mig, i sin enkelhet!


hantering

I förra avsnittet av Gossip Girl visades en scen som jag tyckte var töntig och mest pinsam (för skådespelarna). I dagens avsnitt skulle den scenen hanteras och det tyckte jag faktiskt de hanterade bättre än förväntat. Inte lika pinsamt alls. Himla skönt!


syskon

Jag gillar min familj, vi är nära och det är härligt. Extra glad är jag att jag har en härlig storebror. Syskon är verkligen bra! Miller-systrarna verkar också trivas ihopp, de har ju till och med ett eget märke, Twenty8Twelve.


tisdag

Lagom segt att komma upp idag, men sen gick det bra, brukar ju vara så.. Föreläsningen var helt okej, men kände att jag hamnat så ur fas och då tar det ett tag att acklimatisera(typ) sig igen. Den här gråa tisdag har varit ganska plain så jag har inte så mycket mer att säga om den... Imorgon blir nog lite bättre hoppas jag!


nummer 10

Inatt visas tionde avsnittet av Gossip Girl säsong 3. Här är en look som Blair visar upp.
För mig är det dags att koppla ner och försöka slappna av, imorgon är det föreläsning som gäller. Godnatt.


Daisy

Äntligen är den i min ägo! Jag pratar om parfymen Daisy från Marc Jacobs. Upptäckte den i somras och velade om jag skulle köpa den då jag var i Tyskland, men så väntade jag till hemvägen och då var den slut! Där var den dessutom mycket billigare än hemma. Min bror var nyligen utomlands och beställde den på flyget åt mig. En sån bror jag har!! :) Den var billigare på flyget än på Landvetter, ungefär 220kronor billigare till och med. Kan vara värt att uppmärksamma..
Jag är sååå nöjd och glad och nu doftar jag underbart! (fast hoppas ju såklart att jag inte luktade illa förut...)


bild via google.se


OP

Olivia tog med sig pojkvännen på visning av filmen The Private Lives of Pippa Lee. Gossip Girls Blake har en roll i filmen och var självklart också på visningen med sin pojkvän Penn. Olivia var snyggt klädd i leggings, topp och en pälsväst.


grey/green

Lauren ser inte ett dugg trist ut i en helgrå outfit. Orättvist på något vis.. Hon piffar till det med gröna naglar, inte riktigt min grej, men kul på henne!


Bad Romance

Lite trött på fenomenet Lady Gaga, men så hörde jag Bad Romance på radio och den är ju rätt bra.


Gleek

I början av min långa sjukperiod upptäckte jag serien Glee. Från första avsnittet har jag fastnat och gillar de småtöntiga karaktärerna som gör grymma versioner av en massa låtar. I torsdags hade de premiär i Sverige på TV4. Kul!
Lea Michele spelar Rachel, ganska präktig tjej som tar artistandet på stort allvar. Utanför rutan har Lea lite roligare stil. Läste även att hon bor ihop med Dianna Agron, tjejen som spelar hejaklacksledaren Quinn, så kan det vara. 


kalender 2010

Förra veckan köpte jag kalender inför 2010. Köper alltid från Ordning och Reda och vanligtvis måste man köpa dem i tid om man vill kunna välja fritt. Nu verkar det som att de kanske planerar bättre för det var inte alls utplockat och då var jag ändå någon vecka senare än vanligtvis.
Puderrosa läder blev det iallafall, himla fin tycker jag!


bild
www.ordning-reda.com


detaljerna såklart

Appropå soft, grå novembermåndag så skulle Whitneys tröja med fina detaljer piffa upp lite!


måndag

Ny vecka, ännu ett steg närmare jul. Var på julmarknad igår. En väldigt liten sådan men himla mysig. Känner mig lite krasslig idag, förstår inte vad som är med min kropp den här hösten. Någon som vill byta?! Antagligen inte...
Lade mig en stund i solariet förut, min hud börjar klia lite och då vill den ha solljus, något som inte bjuds på i november och då får det bli fake variant. Blev mycket glatt överraskad över hur mycket jag hade på solkortet!


Måndag=softklädsel.


torsdag

Härligt med torsdag, bara en dag till så är det helg :) Ska träffa en kompis på stan om ett tag, ska bli trevligt då det var ett tag sen sist. Spelade tennis igår vilket var himla härligt. Men jag är så tung i kroppen, känns som om någon lägger på mig massa extra kilon, svårt att förmedla känslan...
Nej nu ska jag göra mig i ordning. Trevlig torsdag på er!


i like her style

Jag är ett stort fan av Olivias stil. På en visning av filmen Precious i New York var hon lika snyggt klädd som vanligt. Söt volangig blus med svart tuffare kjol.


urval topshop

Ett urval av fina saker från TopShop. *Snygg kuvertväska i skinn. *Randig, härlig halsduk. *Rolig, paljettjacka. *Stor pärlring.

bild topshop.com


casual Lo

Lo såg härligt casual ut då hon köpte kaffe.


h&m

Fint från H&M. Toppen är sockersöt och armbanden en rolig färgklick till vinterns mörka färger.

bilder hm.com


chanel

Chanel anordnade välgörenhetsevent och Diane Kruger och Blake Lively agerade hosts.

Diane var fin i paljetter medan Blake var mer elegant i svart hellångt. Gillar Blakes halsband med blomman, en himla fin detalj!


fredag

Extremt grå fredag, fast jag känner mig mycket bättre vilket gör det till en bra dag ändå! Var och köpte ett par träningsbyxor förut, rosa. Jättefina och till ett bra pris! Idag känns det som att jag är mig själv, att Emma är tillbaka och det gillar jag.


details

Fina detaljer.

bild jak&jil blog


randig jacka

Olivia bär både TopShop och H&M blandat med dyra märken. Lite kul ändå! Nedan är ett exempel på hur hon burit en randig liten jacka på ett GQ-event nyligen. Färgerna ser snyggare ut på Olivia än på produktbilden hos TopShop.


Thandie & InStyle

Den som kikat in här med jämna mellanrum har nog sett att jag gillar Thandie. Hon är så fin och har snygg stil. Här pryder hon brittiska InStyles decembernummer. Notera paljettkanten högst upp!


sequins

Vid den här tiden på året slår det aldrig fel att slänga på sig lite paljetter när det vankas party. Men paljettdetaljer funkar även till vardags. Tyckte den här matchningen var så himla fin! Ångrar så att jag inte köpte den paljett-topp jag testade som kjol för ett par år sedan. Så fint!


(minns tyvärr inte var bilden är ifrån)


torsdag

Eva glittrade ordentligt på röda mattan i sin paljettklänning. Den här trista torsdagen får hon bidra med glamour till bloggen. Känner mig aningens bättre idag, men vill vara frisk så jag kan börja röra på mig, känner mig sunkig och pluffsig. Usch! Är så himla avis på min bror som ska åka till värmen imorgon. Min brorson kommentar var: Jag vill åka till poolen nu. I hear you Filip!


cuore

Hur sött är inte det här?! Ett litet rött hjärta på insidan av skjortans bröstficka. Får mig att tänka på Gossip Girl där Blair hade sytt fast ett hjärta på ärmen av en tröja om hon gav Nate. (minns det från böckerna även om det tagits upp i serien)


bild garance doré


Tinsley

Appropå fina klänningar måset jag lägga upp den här på Tinsley Mortimer. Så himla vacker och fin med det svarta bandet upptill, ser nästan löst knutet ut, men det är det ju knappast. Vore kul att få se den här klänningen live..


Thandie

Igår var det Leighton och idag är det Thandie, som bär en vacker klänning av Prabal Gurung. Den här är också väldigt vacker, det är fina mönster och detaljer på båda klänningarna. Fast jag föredrar nog Leightons lite mer.


R&K

Hypen efter första filmen har aldrig lagt sig och nu kommer snart film nummer två i Twilight-serien. Här är Kristen och Robert i en photoshoot för Harpers Bazaar. Vad tror ni, är de ett par irl?


onsdag

Shit vad kallt det var ute idag! Jag frös hur mycket som helst när jag var hos doktorn. Kändes nästan pinsamt när jag gick till min läkare idag, fjärde gången på typ fem veckor. Hade en infektion men jag ska avvakta lite innan jag äter antibiotika. Blev lite nervös när jag parkerade bilen för när jag stod vid parkeringsautomaten kom två parkeringsvakter men de hade sett mig som tur var! En riktig lättnad måste jag erkänna.

Var så himla sugen på tomatsoppa igår men orkade inte fixa något, idag var jag ju ute så då köpte jag tomatsoppa. Provade Campbells eller vad den heter, men den fick underkänt!

Nu ser jag på The city.


flätan

Flätan som Blake burit på premiärer och igår även i åttonde avsnittet av Gossip Girl är himla fin! Svårt att hitta en bild men den anas här.


vogue

Startar (blogg)dagen med att pryda bloggen med Vogues fina cover.

Lånad från hotspot.blogg.se


it's time

Jepp, nu är det dags att sova. Får drömma om bättre tider helt enkelt. Godnatt!


Jimmy Choo for H&M

Igår hade H&M launchparty för sin Jimmy Choo kollektion. Det var väldigt mörkt klädda kändisar som besökte partyt. Whitney piffade upp sitt med leopardkilklackar, från kollektionen såklart.


cfda/vogue

I LA hölls i fredags ett event ordnat av CFDA och Vogue. Gäster var bland annat Diane Kruger, Camilla Belle, Eva Mendes och Jessica Alba.


Mina favoriter var lätt Camilla och Diane. Dianes shorts var supersöta och blusen med rosett var himla fin!


city

Ikväll sänds ett nytt City-avsnitt. Tydligen framkommer det att Whitneys senaste fling redan har flickvän. Kan inte säga att jag tycker han verkar så himla bra ändå, rätt trist faktiskt! I förra avsnittet hölls välgörenhetsfest tillsammans med Longchamp. Nedan är en bild från det tillfället. Gillar Olivias jacka, den är cool!


Nylon

Blake Lively pryder novembernumret av Nylon Magazine. Själva omslaget är väl inte superinspirerande egentligen...




that's it!

Hittade en bild på Nicky Hiltons Halloween utklädnad: Audrey Hepburn. Mycket bra måste jag säga! Det där ska jag komma ihåg om/när jag blir bjuden på maskerad nästa gång. Är inte så förtjust i att klä ut mig men det här är precis lagom.


meester

Åh vilken vacker klänning Leighton bär här! Så himla fin med blomman framtill. Designern heter Prabal Gurung


tisdag

Same as yesterday... Ja, här hos mig är allt samma som igår. Det går inte att förställa mig i det här läget. Sorry. Snacka om höstdepp. Skulle så gärna vilja få lite sol på mig, är helt säker på att det skulle få mig att må bättre. Hösten är min down-period. Är alltid som mest sjuk då.

Kan inte riktigt bestämma om jag gillar Dianes sammetsbyxdräkt. Hade nog varit bättre i annat material..


like Cat

Cat Deeley ser himla schysst ut i sin grå kappa i orkesterstyle. En liknande, eller är det samma, finns hos Monsoon. Typiskt plagg som ser tio gånger roligare ut på en person än bara rakt upp och ner.


satc 2

Film nummer två spelas just nu in och i några veckor är de tydligen ni Marocco och filmar. Spännande! Undra vilken storyline de har som utspelar sig där?! Skönt att det inte läckt så mycket bilder än så länge. Det förstörde mycket för den första filmen.


on the town

Olivia på stan med pojkvännen. Olivias mörkare hår är fint, men tycker nog hennes färg tidigare var finare..


måndag

Ny vecka, ny månad och nya tag. Ja det var det som var meningen. Men som ett slag i ansiktet vaknade jag igår med hög feber. Febern är lite lägre idag men har fortfarande ont i huvudet och kroppen. Det känns verkligen kasst. Jag sköter om mig och förtjänar verkligen inte att under fyra veckor knappt ha varit frisk mer än ett par dagar, om ens det.


hits