better again

Nu har jag tränat lite och är på bättre humör. Behövde nog lite sällskap och mat tror jag. Om ändå tummen gick att fixa lika enkelt. Har gått sådär med pluggandet, men det är ju en dag imorgon också! Härligt med helg :)

vill man vara fin...

Börjar bli så otroligt trött på att känna mig stor och påpälsad i tjock jacka. I början av veckan använda jag min yllejacka några gånger. Känner mig så himla fin i den! Fast det var lite kallt... Vill man vara fin får man lida pin. Fast, inte alltid. Gillar inte att frysa när jag har varma kläder att ha på mig! Men ibland så.

lördag

Lördag idag. Helg känns härligt men jag känner mig redan stressad för nästa vecka. Det är en sådan sak jag måste träna mig på, att inte stressa upp mig för det som inte är stressigt eller uppkommit ännu. Känner mig lite svajig i humöret idag. Ska försöka plugga lite, innan kvällen är här. Har fortfarande ont i tummen och det stör verkligen. Fattar inte vilken otur, en så fånig sak som att jag fastnar i racket till att jag har ont en dryg vecka senare! Töntigt.


vackert!

Modefesterna har redan börjat! Kul för oss som gillar att titta på vackra kläder. Jag föredrar dom dock på kändisar eller personer ute i städer framför catwalken. Mischa bar en underbart fin hellång klänning och lite mindre smink. Med betoning på lite, men det gör henne sötare utan så mycket kladd! (okej, hur gammal lät jag inte där?!)



Vackra paret Diane och Joshua vr på samma fest. Diane i långklänning med släp och kortare framtill. Fint! Gillar hennes frisyr också. Enkelt, hängande och skinande.


una casa

Sofi Fahrman länkade till en artikel om Olivia Palermo som jag tror är åtminstone några månader. Det handlade främst om hennes hem. Här är två bilder och jag gillar det. Alla har ju en Hermes-bricka hemma... Eller inte kanske.

Vilken mysig läshörna, jag älskar att krypa upp i en fåtölj och läsa en bra bok. Det är riktig vardagslyx!

lovely

Köpte en underbart fin topp på H&M Trend idag. Blyertsgrå, i tunnare material och fantastiskt fint fall. Älskar verkligen alla volangerna och att den var så fin kring ärmhålorna. Lite skakig bild, men ville bara visa. Längtar tills den invigs. Matchas med antingen kort tight kjol, smala jeans eller kanske snygga kostymbyxor. Får se, får se. Favorit är den iallafall!

a street

Hittade en sida på något språk jag inte förstår, asiatiskt språk med tecken. Såg lite fina bilder dock som jag gillade!


klassisk

Tycker Camilla Belle har ett slags gammaldags filmstjärne klassiskt utseende. Lite halvdramatiskt.

2night

Nu sitter jag hemma i min soffa med mysiga rutiga pyjamasbyxor i rosa/svart. Har varit på jobbet på lite genomgång/grupparbete och afterwork. Trevligt var det absolut, men inte som förr i tiden. Sist vi hade motsvarande eftermiddag/kväll så stannade vi till den här tiden ungefär... Jag älskar verkligen det faktum att vi blir så engagerade som deltidsanställda, men vissa frågor blir lite svåra att ta ställning till då man inte jobbar fem dagar i veckan. Ska inte säga för mycket, men det känns ändå som att en del saker iallafall kom upp idag som var på tiden att de luftades. Fast det finns lite mer som borde sagts... Nåväl, det är ett himlans bra extrajobb jag har!!

Sneakpeak av mitt pyjamasklädda lår, min dator, soffa, puff och kudde.

fredag

Introduktion i marknadsföringskurs i skolan idag. Jag tycker det verkar intressant! Den här läraren är precis så som jag vill ha lärare. Engagerad, bjuder på sig själv och är inte superfokuserad på teorin.
Nu ska jag strax lämna hemmet för jobbgrej. VI ska ha någon slags grupparbete och sedan lite afterwork. Blir nog trevligt hoppas jag. Tyvärr gör min tumme så himla ont! Fattar inte varför den blivit värre när den var bättre i början av veckan?! Ska jag verkligen behöva gå och kolla upp det. Nej, det ska inte behövas!

le

Är löjligt trött även idag och får nog försöka mig på ett fake-leende. Kanske lurar jag någon del i kroppen att piggna till lite... Whitney har förresten en himla söt topp som gärna får flytta till min garderob!

väskan

Ständigt på jakt efter en drömväska! Eller åtminstone drömväskan för stunden. Jag vill ha många att välja på!
Thandie Newton bär på en riktigt fin. Ser lyxig ut och har fina gulddetaljer.

Thandie var för övrigt fin utöver väskan!

...

Åh, ser att ett inlägg här nedanför har gått bananas!! Alldeles för trött för att orka fundera på varför/göra något åt det...
Men GRRH!

update: nu är det ett annat inlägg som gått bananas!!!!!!!!! Orka!

shorts

Jag skulle vilja ha ett par shorts att spela tennis i. Känns lite fånigt med mina vanliga byxor/tights som är mer lämpade för gymping/gymande snarare än att spela tennis. De småtjejer som spelar på samma ställe har små söta tenniskjolar, men jag vet inte om just det är något jag vill ha.. Även om det är fint!! Ska bara hitta ett par shorts också, inte så lätt som man kan tro...

De här är fina men alldeles för korta!
bild hm.com

in suede

Kolla in den här snygga kuvertväskan från TopShop! Riktigt snygg. Svårt att välja färg dock, rosa eller turkos (blågrön)!?

bilder topshop.com

skjorta

När jag sett Lauren på flera olika bilder med skjorta så blir jag sugen på att använda någon jag har i garderoben!
Skjorta bar jag mycket för några år sedan, fast jag hade inte så många eftersom få passade...  Men en favorit hade jag, mörkblå med ljusa ränder från Twist & Tango. Och klassiska varianter från Peak!

chunky

Cool ring i modell större. Kommer från Yves Saint Laurent. Matchas bäst till en enkel look och praktiskt taget inga smycken i övrigt.

bild netaporter.com

keira at chanel

Det är inte bara Stockholm som haft modevisningar den här veckan, i Paris har det visats Haute Couture. Mischa var på Dior och Keira var på Chanel. Keira var välklädd, säkert i Chanel...


kate h

Kate har startat året med en hel del omslag, brittiska upplagan av InStyle har fokuserat på Kates stil i intervjun. Omslaget är fräscht om än något trist... Min favorit är nog mer Kate på brittiska Harper's Bazaar.


Kate on her own style: "Sometimes I feel a bit schizophrenic, like I have no idea! When I'm going somewhere and I'm tired and not thinking about it at all, what I end up wearing is what I would say my style is. I like things that are comfortable and flowy - and lots of jewellery"

Kate when asked if she had to choose between clothes or jewellery: "I'd rather die! I'd probably pick jewellery. I still sneak into my mom's jewellery box. Mom and I share a lot, actually."

Kate on her mom getting rid of her old seventies clothes: "I got so upset when I learnt she threw them out. I want them! She wore the most amazing clothes in the Eighties too. She had so much Azzedine Alaïa. And the shoes! I'd walk into her closet and she'd have every colour of pumps imaginable. I remember my favourites were magenta and turquoise."


roligt.

Snacka om ett superenkelt sätt att nå många, en kul reklamfilm som skapar förståelse hos båda könen.. Så, lite gratisreklam, men det är kul så jag får leva med det!

color me up

Jag tjatar och tjatar på om färg. Här är två fina linnen. I rak modell med vidd, snyggt till en bränna och shorts/tighta jeans. Det här gillar jag riktigt mycket! Dock blir det svårt i längden eftersom jag inte tycker man matchar vidd med vidd, vidd+smalt är mer min melodi.. Anyhow, just de här stannar vid drömmande!

bilder netaporter.com

inspo

Det här är inspirerande. Hittade det på en blogg men minns tyvärr inte vilken, eller om det var någon sida.. Kände dock igen bilderna, fick för mig att jag såg dem i brittiska Glamour i somras. Fast det kan ju också vara fel :)

working

Jobbet idag gick bra. Men det märks, som alltid, när det inte är någon av dem jag brukar snacka med där. Tiden går mycket fortare då. Imorgon blir det sen föreläsning. Tack och lov med tanke på hur dåligt jag sovit de senaste nätterna. Nu ska jag äta något, magen kurrar.


onsdag

Hu vad kallt det var ute. Eller så hade jag för kall jacka... Fattar inte de som bär skinnjacka nu, trots kofta och halsduk! Ska snart åka ner till jobbet. Hade tänkt kolla ett par saker på stan innan, men jag segar mig så det hinns nog inte med. Dags att hoppa i lite mer representatibla kläder, just nu är det nämligen mysiga och varma kläder som gäller!

Diane ser härligt påklädd ut, mys!

avklarad

Tisdagen är avklarad. Nu är jag riktigt trött och kommer nog sova gott i natt. Imorgon blir det lunch med en kompis och så jobb igen. Får passa på att softa eftersom det sedan är skola igen. Jättemärkligt, förra terminen hade jag bara skola ons-tors och ibland på tisdagar. Nu ska jag vara där på måndagar och fredagar helt plötsligt! Vad snabbt man vänjer sig egentligen... Idag har jag känt mig stark. Går inte riktigt att förklara, men jag har ju kommit igång med träning och trivs mer i mig själv, då blir jag stark! Fysiskt och psykiskt.
Godnatt!


olivia

Olivia var på hotellinvigning i blommig långklänning matchat med kavaj. Snyggt!

Sorry för stämplarna...

svartvitt

Riktigt snygg bild i svartvitt. Taget av The Sartorialist. Något jag skulle vilja sudda ut är dock cigaretten!!

bild thesartorialist.blogspot.com

vår ge mig vår

Tittar ut, som under hela januari (känns det som), ser jag mest grå himmel. Längtar efter våren! Skulle så gärna ta en restresa någonstans, men vet inte riktigt om pengar och tid finns egentligen. Tror nog jag ska ta min höstkappa (jacka) idag, bara för att få lite ny känsla. Får väl köra lite lager-på-lager under så ska det nog gå bra.

Snygg bild från H&M.

tisdag

Idag var jag uppe i tid, inte efter tolv vilket känns väldigt skönt. I eftermiddag är det jobb, men tänkte nog ta en sväng på stan innan det faktiskt. Jag är inte den som måste slösa då lönen kommer in på kontot, men en födelsedagspresent ska inhandlas bland annat. Tips på present till en blivande 30-åring?! Very well, tisdag idag alltså. Ska nog klara av det också tror jag.

pucko

Ursäkta min rubrik, men följande citat från Anders Kleerup, som jag personligen inte hade hört talas om förrän han gjorde duett med Robyn, är faktiskt just puckat:

"Alla har vi våra laster och ska respekteras för det."

citat från
Expresen

Ehh, jo visst har vi alla våra laster och bör väl i olika utsträckning få accepteras för det, men när det kommer till sådant som faktiskt är olagligt, då tycker jag vi går utanför de gränserna. Jag har ingen förståelse för knark och helt ärligt så respekterar jag inte någon som sysslar med det heller!

city

Det är uppehåll på de flesta serier jag ser vanlitgvis, men veckans dos av The City har jag fått iallafall. Ibland funderar jag på hur det hade varit om man själv filmades, vi som tittar får ju se "hela" bilden, något som den delaktige inte får.. Därför tar de ibland beslut som känns lite puckade. Eller så är de helt enkelt för involverade för att se sanningen. Anyhow, jag gillar't. The City är kul, alldeles lagom och underhållande. Det och en grapefrukt startade min tisdag bra!

bilder mtv.com

12 h

Inatt blev det tolv timmar sömn.. Hur ska jag kunna somna ikväll?! Dags att ge det ett försök iallafall.
Sov gott. Imorgon är det jobb på schemat, men bara vanlig kvällsvariant. Dagen får nog användas till lite studerande.
Godnatt!

v bruno

Vanessa Bruno har gjort den här fina klänningen med lite transparent upptill.
Himla söt!

bild netaporter.com

Barton

Mischa var i Paris för Dior Haute Couture-visningen. Hon ser smal ut, har hon väl varit länge, men just den där posen framhäver det verkligen! Hennes gula klänning var himla fin, matchat med ljus päls. Dock ser det aningens kallt ut...


färg

Söt jacka i färg från Sonia by Sonia Rykiel. Härligt med färg, skulle funka redan nu med bara en topp eller i vår som ytterplagg. Trist bara att den kostar cirka 3400kr. Drömma går ju! Och kanske kan man hitta något liknande i bättre pris?!

bild asos.com

Leighton+Nylon

Leighton pryder mexikanska upplagan av Nylon. Jag gillar det! Vore kul att se bilder från inuti tidningen. På festen bar hon svart som matchades med röda läppar! Fin klänning med roliga detaljer. Leighton tillhör mina favoriter just nu...


måndag

Helt sjukt! Jag försov mig till tolv idag! TOLV! Jag skulle gått upp kvart i sju, allra senast. Missade nog inte så mycket i skolan, men tänk er chocken! Ojoj. Konstig dag och jag sov ungefär tolv timmar, utan att märka mina fyra väckarklockor. Galet!!! Nu blir det snart fart på kroppen iallafall. Trevlig måndag!

Favorit i repris!

runaway

Var på BikBok i förra veckan och spanade in deras Never Denim-kollektion. Söndriga jeans och jag är inte en kombination som går jämnt upp, men de hade även jeans som var snygga och icke-trasiga. Runaway hette modellen och de är relativt mörka men lite slitna. Dessutom satt de bra! I like.

Den här modellen, men inte färgen...

not so much

Inte mycket bloggande idag inte. Det har gått i ett känns det som. Främst har jag passat min brorson. Sötaste lilla killen jag känner! Han gör så mycket sött så det finns inte. Ska inte tråka ut någon, men det är det jag gjort idag iallafall. Ny vecka och då lovar jag att det blir mer bloggande! Hoppas bara komma ur den här blaha-känslan jag har just nu. Inget känns spännande... Men det får vi göra något åt!
Godnatt!

matcha

Lauren och hennes beau Kyle matchar varandra då de köper kaffe. Jeans, skorta och Wayfarers. Sött utan att bli för mycket tycker jag. Vad tycker ni om matchiga par? Beckhams tex är ltie överdrivna enligt mig...

racket

Igår var mitt rack och min tumme i en helt onödig match, men desto viktigare är att våra tennisrack inte höll måttet enligt tränaren.. Vi har likadana rack och tydligen är de för gamla! Det är ungefär som skidor sa mamma, dvs nya och lätta timglassformade gör under för skidåkningen. Såå det får bli att investera i ett  nytt tennisracket. Prince har mina tidigare varit, men varför inte ett Wilson eller annat märke. Nytt hoppas jag hitta snart iallafall! Det är kul med en träning som är mer rolig än något annat. Kul träning gör skillnaden hur klyshigt det än låter!

bild teamsportia.se

lördag

Lördag idag, en ganska grå och trist sådan. Idag gör jag inte många knop. Njuter nog mest av att skolan inte kommit igång så jag inte kan göra så himla mycket... Ikväll ska jag till en kompis vilket ska bli trevligt! Känner mig off, men inte för mycket vilket är bra. Just nu tycker jag allt bara är, verkligen bara är och står stilla!

gg

Mycket har hänt i Gossip Girl sedan början av serien. Blair och Nate som var det "perfekta" paret och Blair var omänskliga och inte särskilt sympatisk. De två är nu långt ifrån att vara ett par och jag gillar Blair allt oftare, oftast mer än Serena faktiskt som lätt blir lite fjompig.. Något som däremot inte ändras är det faktum att Blair fortfarande har mycket fina håraccessoarer!

Vacker klänning och fint diadem på Blair i andra avsnittet av Gossip Girl.

fredag

Idag har jag hunnit med en del. Sista ljusbehandlingen för den här gången, fika hos en kompis och hennes söta dotter samt lektion i tennis. Den sistnämnda var nyttig, men man blir inte lika varm som när vi spelar själva... Stukade min tumme också så det går långsamt att skriva. När jag kom hem passade jag på att cykla en stund på träningscykeln också för att träna konditionen lite och få upp flåset ordentligt. Så nu känner jag mig sådär härligt efter träning-aktig.

trött

Det var mysigt att vara med FIlip idag, men ikväll har jag fått världens huvudvärk och är riktigt trött. Nu vill jag sova gott inatt och imorgon har jag en del saker att klara av. Mest kul, men lite segare saker dök upp idag... Varför kan inte saker gå enkelt någon gång?! Jaja, det gör mig till en fighter åtminstone!
Det blir tennis med tränare imorgon, ska bli spännande! Bara de inte uppfattat det som att vi är bättre än vi faktiskt är...
Imorgon ska jag skriva mer, bland annat berätta om vad jag gjort för köp idag. Riktigt nöjd blev jag!
Godnatt!

torsdag

Idag är jag helt sjukt trött. Kunde inte sova inatt och på morgonen när klockan ringde så hade inte någonting kunnat få mig att gå upp! Tur att jag kunde sova vidare lite, men att vara så trött, det känns faktiskt knäppt.
Idag ska jag ju passa min brorson så det får bli att trycka i mig energi så jag orkar med tempot.

Ovanligt med bilder på Mischa nuförtiden..

belle nylon

Camilla Belle på Nylons cover. Inte helt förtjust i stylingen, men jag gillar den nätta, lilla jackan i jeans som hon har på sig! Och frisyren, jag blir lite sugen att ta lite mer än bara topparna nästa gång. Fast jag fegar väl ur som vanligt...

Det här gillar jag bättre än stylingen på omslaget.. Kavaj är snyggt och den måste inte alltid vara enfärgad. Den svarta kavajen har lite glittrigt foder, det kanske inte syns på de här bilderna, men det är lite kul med fint foder!


the hair

Jag är usel på att fixa mitt hår. Någon fläta, något spänne eller så men oftast hängande eller i tofs. Så spännande är jag... Lauren däremot brukar fixa en hel del fint. Här är mina favoriter från säsong 4 av The Hills. Bäst gillar jag den övre frisyren och när hon flätar luggen, fint och relativt enkelt ändå.

Klicka för större bilder!

4 saker

Den här hittade jag hos Anna. I brist på annat...

4 av mina favoritprogram:
Gossip Girl
Bones
Brothers & Sisters
Lipstick Jungle (Svårt för en serie-junkie som jag...)

4 saker jag gjorde i går:
Körde bil
Var i skolan på kursintro
Besökte två olika bibliotek i två olika städer
Ljusbehandling på SU

4 saker jag ser fram emot:
Att fixa examen i ekonomi inr mot marknadsföring
Få drömjobbet eller ett drömjobb snarare
Att min hud återgår till så som den ska vara!!!
Ett friskt år för mig och mina nära! (någon gång måste det ju ske!)

4 favoritrestauranger:
Äter så sällan på restaurang... Så det här blir en ganska missvisande lista:
Etc Grande
Sushi - anywhere
Hereford Beefstouw
Böf & Ost (Köpenhamn) 

4 saker på min önskelista:
Sammanfattar det såhär: Ett friskt, kärleksfyllt och upplvelserikt liv!

4 personer jag utmanar

korall/orange

Färg är härligt, här är några orange/korallfärgade saker som skulle liva upp garderoben. Passar lika bra till mörka kläder på vintern som bruna ben på sommaren!

bilder netaporter.com

happy ending

Privileged är en ganska söt serie, kanske inte det bästa modet eller den högsta kvaliteten, men jag gillar det ändå. I dagns avsnitt var det ett sött avslut och då spelades en bra låt. Efter lite googlande och sökande så hittade jag den. Happy Ending med Mika och jag tackar än en gång för Spotify eftersom jag nu kan lyssna på den om och om igen.
Om ni vill höra kan ni klicka på bilden så kommer ni till youtube och låten!

onsdag

Blev visst inget mer bloggande igår. Var trött och seg igår så jag hängde mest i soffan och degade. Köpte även kurslitteratur och lånade en bok, men de ligger oöppnade. I'm bad. Ska läsa i helgen för det här är inte min grej riktigt. Det är lite filosofiskt i ämnet och jag är inget bra på det. Alla kan ju inte vara bra på allt...
Imorgon ska jag hänga med min brorson. Faster ställer upp! Ska passa honom, hoppas det ska gå bra men det tror jag nog. Sist var han så söt, min bror sa "Det blir ingenting med det" till mig. Och Filip som ibland uppprepar saker sa om och om igen "Emma, blir inget med det" och jag skrattade så jag höll på att ramla av stolen. Han såg störtallvarlig ut och sa det massor av gånger.. Such a sweetheart!

Katie i en schysst outfit.

långklänning

Vem bar den bäst? Beyonce bar klänningen i svart då hon besökte en awardcermony i Madrid. Olivia bar den i lila på Golden Globe galan för en dryg vecka sedan. Personligen föredrar jag Olivia i den lila, men den är minst lika fin på Beyonce. Handlar nog mest om en smaksak.

bild people.com

i skolan

nu sitter jag i skolan och har föreläsning. ämnet är väl sådär spännande måste jag säga... Fast det är ganska skönt att sitta i en stor sal, trappstegsvariant som tillåter att man bara är. mindre salar gör att man inte är lika anonym. ute är det trist men jag inviger mina nya stövlar! är jättenöjd med dem! hörs senare!

sängen lockar..

Nu är det dags att sova. Imorgon ska jag vara frisk och kry! Längtar riktigt mycket efter våren så jag får passa på att drömma om den tänkte jag. Fast styra drömmarna, de om natten alltså, det har jag inte lyckats med ännu! Godnatt!

Bild jakandjil.com/blog

her own style

Säga vad man vill om Lily Allens stil, hon kör verkligen sitt eget race. Det känns ibland som hon försöker, men oftast blir det en detalj för mycket som bara blir... mycket! Här är ett sådant tillfälle. Fast jag måste säga att jag illar hennes lilla jacka! Hade varit riktigt snyggt att matcha den med smala jeans eller kanske en tight kort kjol och stövlar.

Minus hatten hade det varit helt okej, men hon ser ju ut som en isbjörn!

skola

Imorgon är det skola så nu ska blocket fram igen. Kommer köra bil till skolan och då behöver jag inte ta så stor väska, kanske att min turkosa portföljmapp från Monki åker fram?! Gillar verkligen att den fick ett syfte eftersom den är alldeles för otymplig för att använda som stor handväska. Introduktion imorgon, försöker ha öppet sinne men ämnet låter ganska trist dessvärre...

vackert

Olivia Wild har något klassiskt över sig. Här ser hon fantastisk ut i enkel grå klänning med matchande grått skärp som markerar midjan. Lovely!

knashumör

Idag är jag knas, blir sådan här ibland. Jag mailar lite mail jag tänkt maila (wow vilken supermening!) och så får jag svar, mailprogrammet visar första raden och genast blir jag lite generad. Vill liksom inte läsa svaret. Hur knäpp är inte jag?!
Samma känsla som utvecklingssamtal i skolan när jag var i gymnasieålder, ville inte höra sanningen även om den bara var bra! Knäpp, knäppare Emma. Hur ska jag klara opponering på en uppsats egentligen?! Måste se till att den är j-kligt bra helt enkelt!

måndag

Känner mig inte i toppform idag. Ingen av mina planer är fullföljda än så länge. Kass! Om en stund ska jag iallafall ta blodprov, sedan på ljusbehandling. Imorgon är det skola som gäller. Intro i ny kurs. Själva kursen tycker jag verkar sådär, men det den leder till är desto mer spännande!
Idag är det mest bara blaha känns det som. Huvudvärk och lite feber... Seg måndag med andra ord!

Taylor...

Taylor Momsen som spelar Jenny Humphrey i Gossip Girl är yngst i serien med sina 15 år. Hon satsar på modellyrket vid sidan av serien och sysslar även med musik. Även om jag inte alltid är lika övertygad om Jenny Humphrey så gillar jag Taylor, hon verkar skön och ganska säker trots sina unga år.

De vackra bilderna kommer från Page Six Magazine.
"But you have to ignore it and not let it affect your life. I can't be obsessed with those things. It's distracting and destructive. I mean, people just make stuff up!" she continues with a laugh. "It's like, yeah, I'm really going to go to a party with my cast and crew and all the executives at the network and dance on tables. That's a great idea. [Tabloids] all want to make me out as this party girl, and I'm not. I'm underage! All I do is sit at home and play guitar. That's seriously what I do."

kväll

Söndagkvällen är snart slut. Ny vecka väntar. Lite planer men hoppas också kunna ta det lite lugnt så jag inte blir sjuk.
Har myst med familjen idag, jag älskar min brorson men ibland har han så mycket vilja! Oftast brukar man lyckas locka fram ett leende, en kram eller en puss från honom men idag verkade han extra trött den lilla godingen.
Imorgon ska jag stickas i armen, nödvändigt ont. Tyvärr rör det mig inte alls längre, har lite för mycket vana antar jag...

Lugn och skön helg når sitt slut och ny vecka börjar. Nya tag kan jag ju inbilla mig att det blir!

Godnatt!


Ps. klarade min tenta i december! Wiho!!

elle-galan

Blev riktigt besviken när jag tittade på bilder av Elle-galans gäster eftersom jag tyckte att det var ganska safe outfits och ovanligt få där jag fick någon wow-känsla. Sofi hade en underbart vacker klänning, men Ebba var strået vassare. Kul med någon som vågar!


Bild veckorevyn.com o weekly.nu

kavaj

Just nu tänker jag på kavaj hela tiden. Riktigt schysst till rätt outfit. Frågan är väl bara om det är ett plagg jag skulle använda så ofta...

söndag

Grå söndag och jag är förkyld och konstig i kroppen. Orkar verkligen inte bli sjuk. Har busat med min brorson, han var lite småseg och är nu ute och åker vagn, förhoppningsvis sover han också! Själv sitter jag på sängen med reprisen av Let's Dance på tvn. Idag är en sån dag då jag bara tänker vara och dega, inget viktigt kommer bli gjort! Tur att nya kurserna inte börjat än, då slipper jag ha dåligt samvete.

Blair med fin klänning med spets på ärmen.

stars

Halsdukar som sagt... Den här är fin med stjärnor på! Lindex ska visst ha haft en liknande, men den har jag inte sett i butik, inte för att jag letat så värst heller.

biler netaporter.com

snart så..

Snart börjar modeveckorna och då kommer, förutom modevisningar, många sidor fyllas av streetstyle! Det är min personliga favorit kring modeveckorna, för visningar känns ofta lite för långt borta... Så länge finns det faktiskt bilder att gilla, som den här. Snyggt och jag gillar att hon har solglasögon på sig.

the city

People visade en ny trailer för The City. Den här veckan har förresten ganska många bloggat om The City. Lite fånigt men tydligen är det okej att titta på The City men inte The Hills. Sådant tycker jag är löjligt. Jag gillar båda serierna!

Klicka på bilden så kommer ni till sidan där trailern finns!


söt på fötterna

Riktigt söta ballerina skor dekorerade med en rosett. Märket är MiuMiu och de skulle gärna få placera sig på mina fötter i vår!

bilder netaporter.com

lördag

I have a cold. Nös hela kvällen igår och har sån där jobbig rinn-snuva med huvudet fullt av bomull. Vilohelg får det bli och sedan är jag frisk på måndag! Positiva tankar här ja.
Inget på tv heller så det är tidningar och böcker som blir underhållningen, möjligtvis lite repriser på serier också. Är ju lite av en seriejunkie!

runt halsen

Halsdukar är nog min mest välanvändna accessoar tror jag! På vintern har jag helst pashmina/silk-blandning som värmer fint, på sommaren är det mer sjalar med mönster som regerar. Alexander McQueen-sjalen med döskallar på kom för flera år sedan men jag kan fortfarande tycka den ser fin ut i olika färgkombinationer. Nu gillar jag den här rosa i pashmina lite extra.


bilder netaporter.com

dressy

En väl utvald skara är ikväll inbjudna på Elle-galan. Det har skrivits om klädsel eller snarare brist på förslag till klädsel den senaste veckan. Fast helt ärligt tror jag att en del inte velat erkänna att de bestämt sig redan, med få uppfriskande undantag! Det andas lite av samma sak som när jag gick på gymnasiet. Ingen hade gjort läxan eller läst på särskilt mycket till provet men av någon märklig anledning fick alla MVG ändå... Strange.
Såvitt jag förstår lär ingen gå naken och boka in frisyr/smink har de trots allt kommit ihåg... Hmm.

Ska bli riktigt kul att se hur gästerna på årets Elle-gala har klätt sig! Det är ju ändå det som är det roligaste med fina fester/galor, innehållet motsvarar sällan just det.

Vad tror ni Carrie hade valt?

topshops vår

Glamour visar vad TopShop har att erbjuda i vår/sommar. Ett smakprov av det jag gillar ser ni här. Lite korall vore trevligt att lägga till i garderoben. Jag har redan ett par låga skor med fransar, men de med nitar är coola. En nätt kavaj/skinnjacka känns som ett krav nästan. Snyggt och bra att ha över klänning/linne innan värmen har letat sig hit på riktigt.

Bilder glamour.se

i want spring

Vid den här tiden på året känns vinterjackan extra tjock och tung, håret är sprött, huden stramar och längtan växer i bröstet. Jag vill ha soliga dagar, knoppar på träden, tunnare kläder och kunna stå stilla ute i en kvart utan att riskera frostskadot. Våren kom hit nu! Med pollen och besvär, allt är värt det!

H&M visar sina stilar inför vårens mode. Romantik, ljusa färger och blommor är mer eller mindre alltid aktuellt!
bild hm.com

lady gaga

Lady Gaga har verkligen en egen stil, det går inte att säga annat. Här har hon kört på rosett-knuten fast på sitt eget sätt. Efter att frisyren användes i Sofis Mode förra vintern så var det många som gjorde sig ett försök. Men då användes hela kalufsen, inte bara övre delen av håret som Lady Gaga gjort. VIlket är snyggast tycker ni? Jag föredrar när hela håret används!

fredag

Det är nästan alltid lika härligt med fredagar! Planerna har tyvärr förändrats för dagen, men det blir nog bra ändå. Vissa saker kan man ju inte göra något åt. Himla kallt är det ute, hade på mig alldeles för kalla handskar, måste nog ta fram de varmaste jag har... Var ute och promenerade förut, blev ganska många steg. Kom ihåg att ta med stegräknare, alltid kul att få en uppfattning om hur långt man går. Nu tar jag det mest lugnt.

I New York snöade det i veckan, inte i Göteborg tack och lov!

look sharp?

Okej, Balmains vår/sommar visade vassa axlar och modebloggare hyllade visningen! Själv är jag tveksam, mycket tveksam till att markera axlarna med axelvaddar. Jennifer Esposito vågar på Golden Globe-efterfest som InStyle stod för. Vad tycker ni? Axelvaddar, hiss eller diss?! Jag må vara född på 80-talet, men modemässigt är det inget årtionde jag hyllar.

totally pink

Rosa är en färg jag gillar och gärna bär. Oftast blir det mest accessoarer, men några plagg finns också i garderoben.

Här är två snygga exempel på att bära rosa till svart, antingen som detaljer eller med ett ordentligt plagg. Jag gillar båda varianterna!

bilder netaporter.com

all enkelhet

Jeans och kavaj, enkelt och snyggt! Varför göra det svårt när det kan vara enkelt?!


två från en

Idag kommer solglasögonen hänga på ut i vintersolen, sol som sol är min inställning! Jag skulle vilja hitta ett par nya byxor, det är dock det plagg jag drar mig mest för att prova så jag får väl se...

torsdag

Det är torsdag men känns som fredag i min kropp. Gillar sådana gånger eftersom jag får en extra dag känns det som. Idag är det slappardag, inget särskilt planerat och det känns härligt! Bara att veta att jag inte ska jobba ikväll ger extra lugn till dagen. Ute är det sol och strax tänkte jag bege mig ut. Kanske tar jag mig neråt stan eller så blir det en sväng i kvarteren. Får se.
Åh vad jag älskar känslan i kroppen dagen efter tenta när det inte finns några skolböcker som söker uppmärksamhet!

cosy up

Leighton och Vanessa ser ut att frysa i New York. Här är det ju lite varmare igen. Tijho! Förlåt, jag är en killjoy då det gäller vinterväder! Gillar deras stilar, ser mer privata ut än Blair/Vanessa..

relax

Egentligen borde jag sova djupt vid det här laget. Gick hemifrån klockan sju idag och lyckades inte sova på dagen innan jobbet heller. Jag har ju lite vajsing med blodsockerfall eller liknande just nu och eftersom jag haft känningar under dagen så har jag inte riktigt slappnat av.. Vet ju antagligen varför och ska ta lite prover, men det är fortfarande där liksom...

Nej, nu ska jag verkligen slappna av, sova och imorgon är jag helt ledig vilket ska utnyttjas till max! Är planen åtminstone. 

4-eyes

Desto mer jag använder mina glasögon ju oftare tycker jag det vore kul med ett par som sticker ut lite mer. Kolla in den här tjejen och hur glasögonen faktiskt matchar hennes kläder. Om jag vore miljonär... Synd att det är glasen som kostar, bågar behöver ju inte bli alltför dyrt!

onsdag

Tentan är avklarad, hoppas det gick bra. Tack och lov är tentan av den sorten som innebär att om jag skulle missa en del behöver jag inte göra om allt. Har läst om material. vävningar och trikåer vilket jag tycker är intressant. Men färgningar och beredningar intresserar mig inte alls. Jag är sådan att jag presterar bäst när jag läser sådant jag tycker är kul!

Ikväll ska jag jobba, bytte till idag istället för imorgon. Känns skönt att ha en helt ledig dag imorgon. Behöver fixa och dona lite. Nu blir det lite slappande innan jag ska bege mig neråt stan.

it's time

Imorgon ska jag åka hemifrån löjligt tidigt för att skriva tenta i skolan. En halv timmas skillnad i starttid för sjukt mycket när man pendlar! Håller tummarna att det blir "rätt" frågor imorgon så ska nog det här ordna sig.
Känner mig lite trist idag, inga roliga nyheter eller saker att förmedla. Bara något slags varande. Nej, sängen är målet. Ska bläddra bland mina anteckningar och sedan sova... Är tanken!
Godnatt på er!


lite söt ändå

Aningens för puttinuttig till och med för mig, men himla söt! Snyggast vore den nog med helsvart för att strama upp det söta. Eller varför inte ett par lösa jeans med Converse till för schysst kontrast.


bilder netaporter.com

sol, sommar, lovely

Whitney är i Miami och filmar till sin serie. Inte nog med att hon hänger i New York vanligtvis, nu åker hon även till solen. Ser härligt ut! Nytt avsnitt av The City idag förresten, jag gillar det!


Claudia

Välklädda Claudia Schiffer inspirerar med sin outfit. Gillar det från topp till tå, men jag hade nog valt aningens längre byxor...

bild whowearwhat.com

bag

Väskor, kan man ha för många?! Reorisk fråga eftersom jag inte tycker man kan det! Den här är snygg, fin färg och härlig modell. MiuMiu är märket. Snyggt!

bild mytheresa.com

tisdag

Idag är det plugg hela dagen. Är tyvärr lite opepp, men bara att fokusera. Tenta imorgon och sedan är jag ledig tills på måndag då det blir lite mjukstart innan skolan drar igång mer på allvar veckan efter det.
Gick en promenad förut för att få lite luft och röra på mig. Fick ett blodsockerfall precis som i lördags. Fattar ingenting. Jag förstår inte varför jag reagerade som jag gjorde... Kallsvettas och så känns det som att jag ska svimma typ.
Igår gick min hårtork sönder, började ryka och stank bränt. Blir att skaffa en ny helt enkelt. Låter fånigt, men klarar mig inte utan.

Soft och perfekt plugg-outfit kör Ashley på.

Lipstick-premiär

Just nu visas första avsnittet på Lipstick Jungle. Det roliga är att jag såg pilotavsnittet och killen som spelar Kirby var då en helt annan! Tur att Robert Buckley fick rollen, han är mycket trevligare att vila ögonen på.

bild via google.se

Golden Globes

Startar måndagen och veckan med vackra klänningar som bars under nattens Golden Globes. Min favorit är, för ovanlighetens skull, Cameron Diaz. Hennes rosa klänning är snygg och passar henne riktigt bra!

America var söt i kortare klänning. Eva hade rött med släp och Olivia var riktigt fin i axelbandslös, fast det känns som jag sett hennes klänning förut...

Blake hade en härligt blå klänning, men jag är inte helt övertygad om modellen på henne... Vanessa körde på nude, lite trist, men fungerar ändå. Anne satsade på midnattsblått och lyckades riktigt bra!

B.Blazer

Med den här bilden säger jag godnatt! Imorgon är det årets första hela vecka och inga ursäkter för att satsa fullt ut finns. Den här veckan slutade bra vad gäller att röra på kroppen, tennis i fredags, långpromenad igår och bus med brorsonen idag! Mår ju så mycket bättre när jag rör lite på mig så jag hoppas få igång lite rutiner, inställningen är något är bättre än inget alls.. Hoppas nu bara att min brorson inte bar på massa baskilusker eftersom han dreglade rakt i munnen på mig! Vad står jag inte ut med för världens mest härliga lill-kille?! Det finns hopp:) 
Godnatt!

bild shopbop.com

galaklädd

Inatt går Golden Globe av stapeln i USA och dagen innan var det pre-partys i Hollywood. Nicole var gäst på en sådan fest iklädd en fin, hellång ljus klänning med en söt håruppsättning med flätor. Jag gillar att hon bara kör på armband och inte överdriver på något vis, blir en snygg elegans över det här!

last of lipstick?

Trettonde avsnittet av Lipstick Jungels säsong två är det, i dagsläget, sista inspelade. Tittarsiffrorna har varit svaga, men om fredagen sågs av tillräckligt många så finns det hopp för ytterligare avsnitt. Hoppas verkligen då jag gillar att följa Victory, Wendy och Nico i deras karriärer, kärleksliv och särskilda band där de ställer upp för varandra i vått och torrt. Gårdagens avsnitt var visserligen ett bra avslut, men lämnade det så att en fortsättning kan följa! Imorgon börjar förresten serien visas på tv3!

the Duchess

Igår var jag och såg The Duchess. Riktigt bra film! Fascinerande, vackra kreationer och fantastiska miljöer. Fast att leva på den tiden hade varit helt omöjligt tycker jag. Att rätta sig efter maken, ge upp så stor del av sitt liv och inte ha en åsikt som var värd något. Nej, då drömmer jag hellre om miljöerna och kläderna!

Jag gillar Keira i den här typen av filmer, hon passar riktigt bra i rollen!


bilder via google.com

lacey lindsay

Lindsay Ford bar en ursnygg svart klänning på nyår. En tubtoppsklänning med ett överdrag av spets kan man säga. Riktigt snyggt och definitivt något jag själv skulle kunna tänka mig att bära!


don't forget

Skulle vilja ha något bra sätt hemma att skriva upp kom-i-håg saker. Skriver gärna lappar och listor, men de kommer ju lätt bort. Såg en ganska roliga grej på Granit, men den var lite för stor. Skriva på händerna som Jessica är iallafall inte ett alternativ för mig.

Olivia

Olivia Palermo framställs som the bad girl i The City. Flera jag pratat med gillar inte alls henne. Fast jag är inte lika hård i min åsikt, ännu. Något jag vet att jag gillar med henne är hennes stil! Det har jag sagt förr. Who Wear What Daily gillar också Olivia och har utsett henne till Girl of the Month. Mina favoritoutfitts är de två mittersta.

söndag

Gårdagen försvann i ett poff! Först lite plugg, sedan långpromenad som gav mig ordentligt blodsockerfall, det tog ett tag att återhämta mig från det och sedan gick jag på bio! Riktigt bra lördag måste jag säga. Idag är det söndag, riktigt grått, beige och trist ute. Men inne kommer det bli liv. Lek med min brorson kommer fylla dagen! Pratade med honom i telefon för en stund sedan. Han är så duktig! Världens sötaste.

tennisinspiration

Stella McCartney for Adidas gör schyssta tenniskläder. Kanske inget jag skulle bära i min tennishall, men jag har alltid varit lite svag för tennismode och framförallt kjolar/klänningar! Jag lovar, det är INTE därför jag spelar tennis :)

bilder adidas.com

fredag!

Underbart med fredag! Dels fick jag sova fler timmar än de föregående nätterna, men också för att jag är ledig. Det vill säga, inga tider att passa. Ute är det vår. Lovely! Tog en kort promenad ute och njöt verkligen. Har en härlig känsla i kroppen och om ett par timmar blir det tennis! Svårt att vara annt än glad när helgen är här och solen skiner! Underbart helt enkelt.

Don't you just love fridays and the sun!?!

the bf jeans

Provade ett par jeans på H&M som skulle vara lite slappa och aningens slitna, som de på bilden fast mindre slitna. Dessvärre är den modellen inget för mig. Synd eftersom det hade varit ett trevligt alternativ när jag vill vara soft och kanske inte ta leggings eller så. Nåväl, jag får drömma om att matcha det såhär, fast allra helst hade jag nog velat kombinerat det såhär och fokusera på det som faktiskt passar mig.
Ni som kan ha modellen, H&M Trend har ett par snygga! Få storlekar kvar så skynda om ni vill fynda.

Bild shopbop.com Jeans: What Goes Around Comes Around

full av hjärtan

Marc Jacobs verkar inspirerad av hjärtan, har tidigare bloggat om ett par ballerinas och en topp med hjärtan som detaljer. Den här väskan med hjärtan i olika blåa nyanser är lite kul. Typisk sommarväska, kanske till stranden!?!
Vila har förresten något liknande fast med cirklar och de är i olika färger, den var lite roligare, men aningens svårmatchad kanske...

bild mytheresa.com

i blicken

Chuck har saknat den där Chuck Bass-blicken i de senaste GG-avsnitten, här ser den dock ut att vara tillbaka! Tänk, jag gillade inte Chuck från början, men han växer i säsong två. Kanske inte för sitt charmerande betende, men har det på något konstigt sätt. En kompis tipsade förresten om Ed's band, The Filthy Youth. Klicka här för att lyssna!

bild people.com

common sense?

Med risk för att låta riktigt trist, men here goes.
Idag när jag åkte hem från stan såg jag två tjejer på stan, de kan max ha varit 16 år, fast å andra sidan kanske tom 18.. Det jag reagerade på var hur de var klädda! Dunjacka/tjock parkas, tights med nylonstrumpor (hoppas jag) på fötterna i pumps! Det var snöslask och kring nollgradigt ute. Hade deras sunda förnuft flugit sin kos över natten? Detta i kontrast till alla de som bär tjocka strumpbyxor, stövlar och kappa i början av november när det är +10 grader ute.

Kan inte riktigt få ur mig vad jag menar eftersom det låter knas, men det roliga är att
Anna tar upp flera av de saker jag själv funderar på/ifrågasätter i sina fantastiska Modeillustrationer!
Spana in dem själv vetja! (de finns i den kategori som är sista länken)

Solglasögon, bara ben och Uggs, helt normal outfit... Eller?!

torsdag, eller?

Dagen gick riktigt snabbt på jobbet, himla skönt när det är så. Känns som rena lyxen att ha lediga kvällar! Jag njuter!
Känns som fredag idag, men det är det ju inte. Är ganska trött, men hoppas piggna till över helgen! Kul är iallafall att jag ska spela tennis imorgon! Wiho.


färglöst

Trots att jag är fruktansvärt trött på svart-grått eller färglöst helt enkelt så kan det bli helt rätt ändå. Den här tjejen visar att det kan bli så snyggt! Fast det visste jag ju egentligen..

bild thesartorialist.blogspot.com

en brosch

Mitt gillande av broscher går upp och ner. Nu är det på väg upp igen. Blombrosch står högt upp, men helst en som inte är för stor och klumpig. Det kan göra mycket med en brosch till en enkel, kanske färglös outfit.

Inspireras av Olivia och blombroschen med små söta stenar på.


rött

Leighton bär rött som Blair och Nicole bär rött som sig själv. Jag är svag för kappor med färg eller mönster. Just nu är jag dessutom riktigt trött på alla trista färger, har ni tittat er omkring på stan och i butiker?! Svart-grått-blått-svart-grått-blått!

ovanligt trevliga

Det ringde hur mycket som helst på jobbet idag. Köer hela tiden jag var där. Lite stressande men ändå inte... Folk var dessutom ovanligt trevliga vilket underlättade! Helt slut ikväll, somnade till och med en stund. Något jag väldigt sällan gör. Är dessutom fortfarande trött så jag lär somna snart igen. Lite hes idag så jag hoppas det är bättre imorgon. Ganska jobbigt att prata så mycket när man är lite retlig i halsen.


Snygga Chloé röd på topp och tå!
Bild lånad från
Veckorevyn

eat your hat

Hatten kan vara en riktigt cool accessoar, men den platsar inte på mitt huvud. Skulle känna mig riktigt töntig. Fast om jag vill och vågade så hade jag gärna haft en av de här, eller kanske alla tre!

bilder lagarconne.com

Liya

Minns inte om jag bloggat om den här bilden innan, gillar den dock. Riktigt snygg outfit! Blått & svart, lite volanger och kavaj. Så fint så!

on top of the world

Signaturmelodin till The City görs av Pussycat Dolls. Riktigt bra tycker jag! Klicka på bilden för att höra låten.

onsdag

Ny dag, ny start. Galet trött, bara att bita ihop. Jobbar halvdag så jag ska nog orka. CLueless på vad jag ska klä på mig så det är bäst att jag dyker in i garderoben! Ha en bra onsdag. 

bio

Jag är sugen på att gå på bio. Hittills har jag inte varit sedan SATC-filmen tror jag. Var för göra det enkelt när det kan vara svårt?! Nåväl, jag vill gärna se The Dutchess med Keira, Bride Wars (16jan tror jag) med damerna på bilden och kommande Confessions of a Shopaholic med Isla Ficher. Fast den sistnämnda vet jag inte när den har premiär...

Visst är det löjligt när filmtitlar ska översättas, som Bride Wars kunde väl få heta det istället för Bröllopsduellen!?!

mys

Det är inte den vackraste outfitten men den ser däremot väldigt mysig ut! Fryser idag och skulle gärna mysa i den randiga stortröjan tillsammans med slappa jeans. Nu sitter jag i soffan med tv:n på. Imorgon är det jobb som gäller.

would you?

Lite tveksamt vacklande i om jag gillar korta jeansshorts till strumpbyxor under vinterhalvåret. Det kan vara snyggt, men också kännas knasigt. Vad tycker ni? De här damerna lyckas dock ganska bra tycker jag!

bild people.com

kedja

Vacker väska från Lanvin!

bild mytheresa.com

city

Grimaser/miner verkar vara grejen i serien the City. De i serien är experter på att säga en sak och grimasera en annan sak. Riktigt kul om än något störande i längden. Något annat de är bra på är fina frisyrer! Och schysst stil, på de flesta åtminstone..

Både Whitney och Olivia i finfin frisyr, sådan hade min mamma ofta då hon var ung. Hon hade jättelångt och fint hår!

bilder mtv.com

in snow

Snygg bild och schysst stil.

bild garance doré

snart över..

Ledigheten är snart över. Fantastiskt härligt har det varit! Fast nu är det då dags att stiga upp i tid och, förhoppningsvis, inte somna alltför sent. Känner mig ändå redo för nya året! Kalendern är snygg, planer formas och life feels good helt enkelt. Idag småpluggar jag, har handlat lite men egentligen tagit det ganska lugnt. Känns som söndag trots att det är tisdag. Skönt med en kort första vecka!

strosa

Ska bli så kul att strosa på Ströget idag! Det är kul att en såpass stor stad ändå ligger inom räckhåll! Det är inte Paris eller New York, men funkar minst lika bra för mig.

lite volanger

Snyggt linne i grått med volanger. Fint till smala jeans och klackar!

måndag

Första veckan på nya året! Snacka om ny-starts-tankar som hägrar hos många. Själv lever jag vidare i min ledighet. Helt ledig är jag ju inte, men måste ju få en chans att slappna av också! Kallt som attans är det idag. Usch! Fast jag är glad för jag ska till KÖPENHAMN!! Wiho!!!! Ska bli kul. Var lite drygt ett år sedan sist. Gillar den staden. Trevlig måndag på er!

Drömmer vidare om bara ben, och Tinsleys klänning!

vårfräscht

Den här kjolen och det här linnet är plagg som kommer i H&Ms vårnyheter. Fast undrar om jag inte sett linnet redan?! Anyhow, ljust och fräscht är det ändå! Kjolen är underbar! Fina färger, snyggt mönster och söt modell. Går att använda med strumpbyxor först, men bäst blir den såklart med bara, bruna, ben! Tänk den matchad med ett enkelt linne och kavaj/jeansjacka på kvällskvisten. Fint! 

bilder nitrolicious.com

sånt tjat...

Avsnittet av Lipstick Jungle som kom igår var verkligen bra! Såå bra.

fin i kyla

Streetstyle sidor är oftast roligast på vår/sommar/höst, inte vintern. De här bilderna hittade jag för ett tag sedan.. Det går att vara fin även då man är lite mer påklädd! Kappa, mössa, handskar och halsduk! Här är det runt -10, hu!

en annan Kate

Igår var det Winslet idag är det Hudson. Både tjejerna heter Kate i förnamn och pryder Elle. Den ena amerikanska upplagan och den andra den brittiska. Kate är förresten aktuell i Bride wars med Anne Hathaway och efter att ha sett trailern ser jag fram emot att se filmen! Tjejig och rolig, låter som en vinnare för mig.

chilly sunday

Hela veckan har det stått att det idag skulle bli cirka -8 grader. Så jag hade bestämt mig för att hålla mig inne idag. Visserligen är det minus men "bara" ett par grader. Håller mig inne ändå... Nu ska jag cykla på träningscykeln. Svettas lite. Beach 2009!?! Haha... Tittade på lite kort igår och nu är min sommarlängtan värre än innan! Bruna ben, bikini och ljuva dagar på landet. Lovely!

read my lips..

Idag kom ett nytt avsnitt av Lipstick Jungle. Kul! Den serien är alltid lika bra. Såg att TV3 börjar visa serien den 12:e januari klockan 21.00! Sagt det förr, mycket bättre än Cashmere Mafia som endast höll i sju avsnitt..

en klänning

TopShop har den här fina, enkla klänningen. Någon trikåklänning får gärna flytta in hos mig inom det närmsta. Får se om jag hittar någon bra!

multicolor bow

Söt, vid t-shirt med en flerfärgad rosett på. Tänker mig den matchad med smala, tighta jeans, kanske heltäckande tight eller korta jeansshorts i sommar. Fint!

bild la Garconne

lite sol

Idag användes mina solglasögon, Wayfarer-look-a-likes i mörkblått från BikBok. Längtan till våren börjar verkligen komma nu!

bild people.com

handlake village

Inte min vanliga melodi, men just nu gillar jag Takidas Handlake Village.
källa youtube.com

Kate

Kate Winslet syns på brittiska Elle. Tycker hon passar bra i ljusare hår faktiskt.


få det gjort

Före jul lovade jag att köpa en liten, symbolisk sak, till mig själv om jag klarade att inte göra en viss sak. Det jag köpte blev den här boken som jag läst om hos G.Camilla för ganska länge sedan tror jag. Kan vara bra att ha då man går in i nya året! Tänker inte skriva ner några exakta nyårslöften, utan som jag läste hos någon, fundera ut mål på hur jag kan förbättra mig på olika sätt.

Än så länge kan jag inte säga så mycket om boken, men ska försöka återkomma när jag läst lite.

shopping

Nicole passar också på att shoppa kring helgdagarna, men på en något mer flashig affär än jag valde idag! Schysst, lagom slapp outfit, ser ut som att hon matchar med sina egna smycken från House of Harlow 1960.

flats

Visserligen har jag just gått och inhandlat ett par svarta, snygga stövlar. Fast jag längtar ändå efter att bara sätta fötterna i ett par flats. Det mesta blir så snyggt med ballerinas, sandaler eller Converse. Idag har det varit tre plus och sol, mamma frös, men själv njöt jag!

lördag

Jag har totalvänt på mitt dyng nu. Somnar sent och vaknar sent, efter ungefär en timmas snoozing. Inte bra! Nåväl, lär inte få möjlighet till det förrän juni nästa gång, så jag passar på att njuta.
Idag har jag varit på stan med mamma. Det som var skönt var att vi inte stressade och inte var i Nordstan, där är så trångt, varmt och uschligt kring jul. Ett köp blev det, svarta klassiska stövlar. Känns bra, nu går jag inte dem och håller alla tummar att min fot inte krånglar... Den här dagen har varit skön, avslappnad och trevlig! Ikväll skulle det blivit bio men det är inställt. Such is life.

hm

En av H&Ms kampanjbilder för hösten/vintern. Gillar kragen på kappan! Älskar vackra, lite annorlunda kragar!

vinter

Nu känns det vinterligt vintrigt ute. Det finns nog de som väntar på snö också. Inte jag! Snö är härligt när man är fjällen. Då åker man skidor, pulka, gör snöänglar och har snöbollskrig. Hemma i stan blir det bara meckigt. Konstaterade nyss att jag inte skulle kunna bo i Norrland. Min hud hade nog kraschat  totalt med mera, med mera. 
Jag gillar mitt Göteborg! 

en gul touch

Beyonces syster satsar återigen på sin solokarriär. När hon uppträdde häromdagen hade hon en lite annorlunda sminkning. Lite coolt ändå tycker jag allt!

fredag

Lätt att missa vilken dag det är när det är röda/halv/heldagar blandat i en salig mix. Idag har jag gjort något, för mig, mycket vardagligt. Jag har varit på ljusbehandling. Ute är det kallt, min hud är inte direkt överförtjust, bara att bita ihop antar jag... Fast det är väl vår snart?! Dessvärre vet jag att det där sista är mest önskeänkande.
Nej, nu ska jag ta en promenad i solen!

Blair som hon såg ut i senaste Gossip Girl-avsnittet, på måndag kväll (i USA)  kommer nytt!

love story

Jag gillar plagg, saker och accessoarer med fina namn. Den här lilla väskan heter Love Story, signerad Marc Jacobs. Sött! Lila är kul till allt svart som ofta bärs på vintern. Mörkt men ändå inte svart..

med rosor

Whitney bär en söt weekend väska på armen då hon anländer på LAX. Personligen gillade jag hennes serie, men jag läste att det tydligen inte var så många som såg den... Fast det är klart, MTV är nog inte lika känsliga på antalet tittare av deras serier. Får jag för mig iallafall.

dag 1

Första dagen på det nya året. Känner mig mer utsövd än igår trots att mångden sömn är ganska lika.. Igår hade jag riktigt kul! Vi var ett kul gäng som åt, dansade och hade en bra kväll helt enkelt! Idag är jag bara lite småseg men känner att året får en bra start! Feeling good.
Hur var er kväll?

hits