IP

Hmm, märkligt. Alla IP-adresser i kommentarer är samma. Måste vara något fel. För jag vet att jag inte gjort vissa kommentarer och de har nämligen samma IP-adress som de jag vet att jag själv gjort..
Märkligt med det tekniska.

unicorn

Väskor med lite annorlunda mönster. Eftersom jag var ett fan av My little pony som liten knotte gillar jag de här väskorna. Sött med något lite annorlunda. Den vita är snygg matchat med guld, lagom stor så den passar både skola och jobb. Den turkosa är schysst lite mindre väska som passar vid tillfällen då man inte behöver så mycket saker med sig.
18534-2402


bilder shopbop.com

utkörd

Utkörd från kontoret. Plötsligt kommer den nya och tar över min plats. Bara att stänga ner allt, snabbstäda och flytta. Känns ju lagom kul. Varför kunde hon inte komma imorgon när jag inte är kvar?! Usch, mitt humör var inte upplagd för detta.
Skiiit. Jag som hade tänkt köpa något till eftermidagsfikan. As if! Dte kan de ju bara glömma. Visst löjligt kanske. Men det känns inte kul det här. Blä.

31/5

  • vitt linne, Zara
  • grön topp med brodyr, Gina Tricot
  • svarta kortare byxor, H&M (förra årets fynd..)
  • vita (fultrista) ballerinas, Scorett (de är inte vackra, men det fanns inget alternativ..)


dress

Keira syns på stan med nya pojkvännen Rupert. Hon har på sig en blommig dräkt. Tröja och shorts i ett. Lite rolig variant, snyggt matchat med moderiktigt skärp i midjan.


bild celebworld.org

systrar

Systrarna Hilton på stan och, surprise, shoppar. Paris har på sig rosa tröja med ankare på. Samma som Nicole syntes i tidigare i veckan, men då vit och blå. Syrran Nicky är mer stilren i mörk outfit med zebra-randig väska.


bilder celebworld.org

seg

Känner mig inte alls pigg idag. Är riktigt seg och har ont. På torsdag är det no return, då ska foten visas upp! Om den inte är bättre förstås... Men tyvärr känns det inte sannolikt just nu.
Ikväll har jag gjort amerikanska pannkakor till lunchen imorgon. Trodde först att jag brukar kolla på arla för att hitta receptet och blev så besviken när jag inte kunde hitta det. Men så googlade jag titeln (förenklade amerikanska pannkakor) och hittade receptet, på Ica! Hade hoppats på att hitta någon att luncha med. Men jag kammade noll och mina kollegor bestämmer sig typ fem minuter innan de ska gå ut var och om det blir utelunch. Nej jag kör min ordentliga stil in i det sista. Haha, jag pratar som att jag ska sluta, vilket inte är helt sant. Kommer ju vara borta i två och en halv vecka för att sedan jobba i åtta veckor. Men det kommer inte vara på samma sätt... I know it.
Förresten anses det väldigt ordentligt att ta med sig matlåda till jobbet? Det är lite smålustigt för på mitt jobb är jag den enda som praktiskt taget alltid har lunchlåda med mig. Men de andra, vuxna människor (som visserligen jag nog också räknas till..), orkar sällan fixa mat och går ut och äter. Jag säger inte att det ena eller andra är mer rätt, men dte är ju oftast godare och nyttigare att laga maten själv hemma. Det nyttiga påpekar jag eftersom det är så mycket snack om fet mat osv på jobbet. Liten parantes bara. Nu ska jag stupa i säng. Tanken är att jag ska på ljusbehandling innan jobbet imorgon.

Idag hade jag förresten besök av två säljare. Shit jag har så svårt för sånt! Jag kan bara inte säga nej. Jag är bra på att förhala, men rakt av nej, det funkar aldrig. Tror de kan lukta min rädsla :)
Fast de var schyssta ändå, inte för pushiga...

Baci!

30/5

Jag vill sluta på rätt sätt och försöker att inte klä mig för slappt den här veckan. (fånig tanke, men ändå..) Igår gick det väl sådär med tanke på att jag gick upp så tidigt och var trött och seg. Idag gick det lite bättre:
  • mörka jeans, Filippa K
  • vitt linne, Zara
  • naturvit blus med spets och halvhög krage, H&M
  • naturvit kofta, Zara
  • bruna loafers, Zara

listan

Efter morgondagen känns det som att sommaren är här officiellt i mina ögon. Jag kommer sedan vara ledig i två och en halv vecka, varav en kommer spenderas i Spanien. Saker jag vill/tänker utföra i sommar, sådant jag tänkt göra ett tag men aldrig tagit tag i:
  • läsa minst två italienska böcker
  • sy en klänning och en topp, minst
  • plugga till omtentor i augusti (orkade inte hålla det tempo jag planerat under året och får därför lida i augusti)
  • måla, akvarell eller kanske i olja (om jag orkar gräva efter materialet i min skräplåda på vinden)
Fast nu kommer jag säkerligen bli stressad eftersom jag skrivit upp det jag bara tänkt innan... Men å andra sidan det ger mig lite extra motivation. Jag är en listperson och det bästa är då att kunna bocka av saker.

ny dag

Ibland alltså.. Det första som händer på kontoret är att jag får veta att min plats inte kommer vara kvar. Visste jag ju redan, men ändå.. Sedan hade chefen tänkt sätta mig vid ett bord i den sk receptionen. Som inte är en reception utan mitt i korridoren, en plats där luften står helt stilla under sommaren. Det motsatte jag mig ganska rejält. Så nu får jag sitta i ett annat rum vid ett extrabord.
Foten gör svinont och allt känns jobbigt idag! Jag fegade ur igår och gick aldrig och visade upp foten. Det straffade sig med en gång.
Jag vill liksom inte vara löjlig och överdriva, men som sagt, det straffade sig!
Idag får jag se till att städa undan på min plats. Känns lite konstigt. Har ju haft egen plats på det här kontoret i ett år, men nu ska jag känna mig som en tillfällig tyvärr...

le scarpe

Rött är snyggt som färg på ballerinas! Rachel har en variant här som är lite speciell. Det är ett par Marc Jacobs Patent Flats som skiljer sig lite från vanliga ballerinas. Det "saknas" en bit vid hålfoten.
Snygg detalj både i skon och färgen!

18534-2398


bilder rachel-style.com

budord

I senaste numret av Glamour som damp ner idag kan man läsa om Kate Moss 8 mode budord. De har tittat på hennes stil och hittat 8 punkter att tänka på. Inte alla på en gång, men en eller flera ikombination ger bästa resultat.


  1. Välj fokus - kort kjol/klänning utesluter en djup urringning. KOmbinera gärna långärmat och djup ryggringning.
  2. Svart - funkar alltid.
  3. senaste accessoarerna - enkelt och stilrent ser trendigt ut med rätt accessoar.
  4. väska - satsa på en stor, dyr handväska
  5. vintage - hitta inspiration i vintage och tänk Twiggy ch Marianne Faithful.
  6. vardagsglam - kläd dig glamouröst till vardags. Klä dig som att det inte finns någon morgondag, det finns inget fel tillfälle att bära snygga kläder.
  7. nyckelplagg - utgå ifrån några nyckelplagg som passar dig. Haka inte på trender som du inte passar i utan satsa då istället på dina säkra kort.
  8. jeans - är du tveksam, dra på dig jeans! Funkar alltid. Matcha med accessoarer.
Ska man dessutom checka av Glamour's lista för att vara Kate-chic bör dessa plagg finnas i din garderob:

  • jeans med hög midja
  • quiltad väska med kedjor
  • stora solglasögon
  • svarta ballerinas
  • beige trenchcoat
  • kort, svart strandklänning

    Många av de sk budorden utgår jag redan ifrån. Jag har nyckelplagg som passar mig, jag tänker på att välja fokus, har svart (men även vitt) som bas och försöker att lyfta en enkel outfit med hjälp av accessoarer. Något jag försöker att ta till mig är att klä mig glammigare till vardags. Tänker nog lite för ofta att jag kanske borde spara på den toppen eller den klänningen. Men det är inget som nutiden.

  • tbc

    To be continued.

    Nu kan man i Dagens Nyheter läsa Barbro Hedvalls
    ledare, som tar upp Ebba von Sydow. Hon skriver med tanke på den debattartikel Carina Bjurman skrev i Expressen i början av förra veckan och sedan fick ett svar av Ebba själv. Hon väcker debatt Ebba. Men som jag skrev innan, i den här diskussionen håller jag mig på Ebbas sida. Märkligt att någon som förespråkare en mer ordentlig, påklädd stil ska skrivas ner. Och att det som kontrast skrivs spaltmeter om utvikningstjejer och sk dokusåpakändisar som verkar tävla i minst kläder, blondast hår och mest fake-tan...
    Vad vill vi ha som inspiration?! För mig är svaret ganska lätt!

    tönt

    Ska snart åka till tandläkaren. Usch känner mig som en tönt. Men eftersom jag inte varit hos en okänd tandläkare på länge så blir jag helt nervös...
    Sedan är planen att jag ska till axessakuten efteråt och visa min fot. Men jag vill inte mesa, men jag har ju ont.. Äh får ringa mamma! Hon får hjälpa mig besluta hur jag ska göra...
    I'm such a tönt! Men det bjuder jag på...

    ankare

    Nicole syntes på stan handlades McDonald's mat. Hoppas inte uppbrottet från DJ AM orsakar henne en försämring vad gäller hennes vikt.


    bild betterthanyou.org

    Äntligen!

    Efter många om och men har jag nu skrivit på avtal för sommarens arbete. Åtta veckor ska jag spendera på det kontor som jag snart varit på i ett år. Undrar lite hur det kommer bli med plats och annat, men jag behöver ju en dator för att sköta mitt jobb!
    Funderar lite på vad som hänt med min chef. Han är lite blassé för tillfället. Men stundtals är han nu hård på sitt eget märkliga sätt vilket får honom att verka riktigt lågstadie-aktig. Konstiga arbetskamrater och chefer kommer man aldrig ifrån, det förstår jag genom mina föräldrar bland annat. Men det kan vara lättare att ta då ens position inom företaget är tydligare. Min roll är inte riktigt tydlig vilket gör det svårt att hävda sig. Ibland tänker jag på vilken fördel jag har att jag fått stå ut med en del och kan hantera det bättre om jag skulle ha oturen att hamna i en liknande situation igen.
    Det roliga är att jag från några håll fått höra positivt om att jag stått på mig och inte mesat. Kul att få höra det eftersom jag inte tyckt det själv.

    29/5

    • svarta kostymbyxor, Mango
    • vitt linne, Cherry Tee
    • rosa kofta, H&M
    • svarta sneakers, Lacoste
    Riktig sunkdag idag. Ser nog inte för pigg ut. Vill verkligen bara hem och sova! Eller dega framför tv:n med en film åtminstone.

    everyday OC

    Mina favoriter från OC Rachel och Adam är på stan och gör sådana där vanliga grejer. Handlar, ute med hunden och tankar bilen.

    sleepwalker

    Ojoj, gick upp tidigt i morse för att hinna till Sahlgrenska innan jobbet. Och jag hann faktiskt! Var på kontoret 08.32!
    Riktigt nöjd eftersom jag gick hemifrån senare än planen tillät mig. Jag måste alltid sätta tider på morgonen.. FÖrr var mina morgnar planerade in i minsta detalj. Annars hinner jag inte med det jag ska göra.
    Har redan huvudvärk=inte bra! Låång dag och så är jag nervös för att gå till odontologen.

    butterfly

    Rachel syntes ute i Hollywood i korta shorts, svarta sidentopp med Marc Jacobs Butterfly High på fötterna och Chanel väska på armen. Hon är enkelt klädd ut med snygga detaljer. Just my style!
    18534-2391



    en annan dag

    Imorgon ska jag upp tidigt för att hinna åka på ljusbehandling innan jobbet. På eftermiddagen måste jag nämligen iväg tidigt på ett besök om mina tänder. Fick ett återbud och man kan ju inte direkt tacka nej...
    Fram och tillbaka i samma hastighet som en pensionär eftersom min fot inte är på topp.
    Åh och jag som bara vill träna och få svettas ordentligt! Varför?! Ska försöka klämma in ett besök för att visa upp foten imorgon också. Hoppas det går bra!
    Men nu, sängen! Baci!

    bikini

    Jag fegade ur på H&M och köpte bara överdelen. Tänkte kolla hur väl mina bruna respektive turkos underdelar fungerar till överdelen. Den finns ju även som underdel, men den är lite för bred i modellen för min smak. När det kommer till solande vill jag ha liten bikini för att få så diskreta linjer som möjligt. Hittade ett av detvå paren skor jag tittat efter på Din Sko. Den ena provade jag och 36:an var alldeles för stor så det var ett enkelt problem. Det andra paret hittade jag inte ens, till min förtret. Jag behöver verkligen ett par superenkla svarta skor. Kanske får bli ett par i tyg...
    18534-2390

    bild hm.com

    mandy

    Mandy Moore pryder omslaget av amerikanska Elle i juni och jag hittade på deras hemsida lite bilder som fnns inne i tidningen. Bilderna är väldigt snygga tycker jag.

    Hittade även lite vimmel-bilder på Mandy och fastnade för de här två. En collare Mandy i svarta shorts och mörk tröja. Den andra Mandy är lite sötare i puderrosa axelbandslös klänning med stor kjol.
    18534-2389


    bilder elle.com


    guide

    Jag visste inte ens att boken skulle bli film.. Här syns Sarah Michelle Gellar och Maggie Grace på inspelningen av filmen, som är baserad på boken med samma titel, "A Girl's Guide To Hunting And Fishing". Har hållit i boken några gånger men aldrig köpt den, kunde ju vara kul om den nu ska bli film!
    18534-2383


    bild wireimage.com

    jag drar

    Nu åker jag ner på stan. Kollar på bikini igen, en sväng in på Din Sko och en kortis till Scorett. Sedan blir det bussen ut mot havet. Har provat lite olika kombinationer, de senaste dagarna har jag sett mycket på stan som inspirerat mig. Det är ju bara det där att försöka få ut något liknande av de kläder jag har i min garderob...
    Har hittat ett par skor på Din Sko, men igår hittade jag dem inte i den butiken jag besökte, fär göra ett nytt frsök i en annan butik idag. Frågan är egentligen bara vilka skor jag ska ta på mig nu, har ju ont i foten och behöver lite stabilitet... Hmm...

    väska

    Igår när vi var på Mandel såg jag en väska av märket Bozzini som jag gillade. Den såg ut som den svarta i modellen men var khakifärgad. Riktigt snygg och kostade 249:-. Tror att den skulle bli en bra följeslagare i sommar. Det enda som gör att jag blir osäker är att den är i canvastyg vilket gör den mer fritidsaktig och inte funkar till en snyggare outfit. Ska gå och titta på den igen i veckan tänkte jag!
    18534-2382


    bilder bozzini.se

    till naveln

    Eva Longoria har varit i Cannes och visade upp en klänning med vågad urringning. Undra hur mycket tape hon använder för att hålla allt på plats! Mönstret i klänningen var fint, men modellen är jag inte så förtjust i.
    18534-2381


    bild gettyimages.com

    interview

    Lite annorlunda bilder på Lindsay i senaste Interview. Tänk vad roligt det måste vara att få leka så mycket med stilar och sitt utseende då man fotograferas för olika syften. Jag föredrar nog den vanliga Lindsay, men visst var det schyssta bilder..
    18534-2380

    bilder lind-lo.com

    all red

    I Cannes visade Kate Bosworth upp röda läppar och en enkel make-up på D&G festen. Läpparna matchade hennes klänning i svart och rött. Det finns säkert många som inte gillar detta på Kate, men jag tycker hon är en av få som kommer undan med så röda läppar. Jag skulle aldrig bära det, men hon passar bra i det!
    18534-2378


    bild gettyimages.com

    sunny day

    I wish! Nej det är inte en solig dag, men det är söndag.
    Ska göra mig iordning tänkte jag, åka till stan och köpa en bikini som jag funderade på igår och därefter ta bussen ut till mina föräldrar. De är på landet men kommer i eftermiddag och då är det Mors dag-middag. Mormor, farmor och farfar på en plats, det är trevligt det! Jag gillar min släkt. Fast nästa vecka händer en grej som min farmor säkerligen kommer tjata om...
    Hmm, eftersom det är middag i eftermiddag borde jag tänka lite mer på min outfit. Inte bara söndags casual alltså.
    På fredag ska jag på en tillställning där jag får vara lite finare! Ska bli roligt, men som vanligt har jag svårt att bestämma mig för vad jag ska ta på mig. Dessa jobbiga bekymmer.. ;)

    aj!

    Min stackars fot gör riktigt ont! Den är svullen, varm och det pulserar liksom lite. Nu blir det foten i högt läge. Började nästan gråta förut när vi gick på stan. Till och från gjorde det så fruktansvärt ont. Jag får åka till akuten i nästa vecka när det finns en ortoped där, ingen idé att träffa någon vanlig husläkare direkt.. Fast det får väl bli när jag slutat jobba. Jobbar maj ut och sedan är det lite efterlängtad ledighet.
    Idag skulle det egentligen blivit utgång, men planer ändras ibland och eftersom min fot gör ont så hade det nog varit lite jobbigt ändå. Kanske att ngåon kommer hit och underhåller mig istället :)

    shorts

    Otydlig bild på mina shorts. Till vänster de randiga i blått och vitt. De är kortare i variantetn och passar sig inte på jobbet. De till höger är knälånga, cityshorts som passar utmärkt till jobbet med en snygg topp upptill. De är vita i grunden med svart blommönster. Supernöjd med mina köp!
    18534-2377



    fräsch

    Den här toppen från Asos gillar jag. Riktigt snygg i modellen och fräsch. Nice!
    18534-2375


    bild asos.com

    bikini

    Jag hade hoppats hitta en bikini på Zara igår. Där har jag köpt flera billiga i olika varianter som funkat suveränt en hel sommar. Såg en som var lite rolig, randig i vitt och guld. Men den fanns först bara i M och L i nederdel, sedan när jag kom tillbaka och tänkte jag kunde prova M, bara för att... då var den slut! Såå störande. Och jag som inte hittat något jag gillar på H&M ännu. Och om två veckor är jag i Spanien nu. Ahh... Panik! Får kolla idag.
    18534-2374

    bild netaporter.com - Celine bikini.

    another one

    Vad ärligt det är med långhelger! Det känns som att jag redan haft en underbar helg och så är det två dagar kvar.. Nice!
    Nu ska jag plocka i ordning lite här, göra mig i ordning och sedan möta upp en  kompis på stan. Först blir det shopping hela dagen, eller gå i affärer åtminstone. Sedan får jag se hur det blir ikväll. Hoppas hon stannar, men vi har faktiskt inte pratat om det.. Jag hoppas bara att min fot pallar ännu en dag med en massa gående. Har rätt ont i den sedan igår. Den är lite svullen och varm.
    Med lite vilja går allt!

    med måtta

    I onsdags läste jag Carina Burmans artikel, som Ebba länkade till i sinn blogg eftersom den till stor del handlade om henne. Den som läst här förut vet att jag gillar Ebba även om jag tycker man ska ta det hon skriver med måtta. Jag tror inte på att kopiera rakt av vad någon säger utan att använda det man läser och hör och bilda sin egen uppfattning. Självklart tycker många, men inte alla.
    Anyhow, idag läste jag Ebbas svar på Carinas krönika. Jag tycker Ebba svarade riktigt bra.
    Det här stycket tycker jag är väldigt träffande, bland en hel del annat i artikeln..

    "Egentligen är det lite komiskt. Sverige rasar och förfasar sig över dagens dåliga förebilder. "Big brother"-Jessica. Silvstedt. Utvik. Sex i tv. Samtidigt får jag kritik för att jag inte förespråkar bara magar, supersizade silikonbröst och nakenchocker. För att jag guidar och tipsar om stil, shopping och popkultur-trender. För att jag tar tjejers intressen på allvar. Men hey, alla som vill uppmuntra Sveriges unga tjejer att supa sig redlösa, fyllehångla i baren och operera brösten - gör det. Så fortsätter jag göra mitt bästa för att vara en sund, smart och ickerökande förebild. En förebild som visar att du inte måste vara trashig, vulgär och smaklös för att synas, höras och få vara med och påverka. Höga ambitioner, hårt jobb, kreativa idéer, självförtroende och envishet är betydligt bättre vapen för unga kvinnor som vill uppåt och framåt."
    Från Expressen.se, debattartikel Ebba von Sydow

    Nu ska jag sova, är så trött, men det börjar bli ett vant tillstånd...
    Baci!

    promenix

    Ibland tänker jag att jag borde ha en hund som tvingade ut mig varje dag att gå promenader. Det är ju väldigt härligt när man väl kommer ut! Här är Rachel ute med senaste tillskottet, hunden Thurmen Murmen(?!)- Hon har på sig en Rachel Pally topp och sandaler av märket Mayle Patent. Gillar den typen av sandal även om de på bild/i handen kan vara något intetsägande.
    18534-2373


    bilder rachel-bilsom.com

    inköp

    Igår var jag på Free port och Kungsmässan. Åkte först ner till landet, men jag var så rastlös och pappa skulle dessutom klippa gräset (=massa pollen i  omlopp). Så jag fick med mig mamma och vi tog en sväng till metropolen Kungsbacka. Inget ont om Kungsbacka, det är en mysig stad!
    Allt jag köpte var ett par strandshorts från H&M, alltså shorts som passar sig att dra på om man ska till stranden eller bara handla något hemma i stan, en varm sommardag! Dessutom inhandlade jag en överdel på JC. Upptäckte deras nyaste toppar, sådan man har undertill alltså, motsvarande bh. Den modellen passade mig, trots att jag inte är så stor i den kroppsdelen så vill jag inte alltid lägga till fluff eftersom det känns så onaturligt. Inte jag helt enkelt. Dessutom passar de här topparna suveränt under flera av mina linnen.

    Idag i Köpenhamn blev det mer roliga saker inhandlade. Två par shorts, ett par kortare som är blå- och vitrandiga, ett par vita med svarta blommor som är i cityshorts modell och rakare. Ursnygga bägge två, men med olika användningsområden!
    Dessutom köpte jag två linnen eller vad man ska kalla dem. De var riktigt snygga i bomull, raka i modellen med sidenkanter runt hals och i ärmhålen. Very stylish. Ett mörkblått och ett svart.
    Sedan blev det lite småkrafs från Systrarna och så där.

    På det hela en mycket bra dag! Så himla härligt att det är två dagar kvar av ledigheten!

    linnet!

    Det här linnet som Lindsay har tycker jag är ursnyggt! Känner igen det och det känns som att jag borde veta vilken designer som gjort det... Men jag är hopplös vad gäller sådant, jag glömmer med en gång. Det känns som Chloé kanske eller något sådant. Men som sagt, jag är hopplöst vad gäller sådant där! Den är ju inte så svår att sy själv, men åhh, tiden och symaskinen... Fast jag ska ju faktiskt vara ledig i en vecka innan jag åker till Spanien, jag kan ju bunkra upp med material och sy hos mina föräldrar.
    Det känns lockande!

    18534-2372


    bilder lind-lo.com

    somrigt

    Den här bilden på Jessica känns somrig. Kort klänning och stora solglasögon. Härligt värre. Längtar tills det blir dags att inviga alla sommarkläder ordentligt!
    18534-2371



    back again

    Efter en lång dag är jag nu tillbaka i min lägenhet igen. Idag har jar varit och shoppat i Köpenhamn. Den härliga staden! Jag trivs i Köpenhamn. Härliga affärer, schysst atmosfär och mysigt trots att det är så stort.
    Blev naturligtvis en låång sväng inne på Zara, som vi här i Göteborg ännu inte har (men 2007!!), men även lite andra butiker. Lite trist kanske, men vi har några affärer vi alltid besöker. Men vi gör fynd där och gillar dem. Hela familjen var med och idag har jag kännt på magen med mitt blivande syskonbarn. Lilla pyret envisades med att inte sparka när jag kom i närheten, men nu på kvällen fick jag känna lite. Fast antaligen var det en hand och ingen fot som viftade mot mig. Myspys!
    Nu är jag helt slut! Borde städa i ordning eftersom en kompis till mig kommer hit imorgon. Men det får nog bli en stund på soffan innan jag går och lägger mig!

    topmodel

    Äntligen blev det en svensk vinnare i TopModel. Och hon var en av dem jag hejade på från början, Freja!
    Den norska tjejen som gick till finalen är på omslaget av senaste KK i Norge. Men jag tycker inte alls hon såg sådär modellig ut. Snarare mer underklädesmodell än topmodell. Fast å andra sidan är jag itne heller någon modell-kännare.

    Emma Andersson såg fräsch ut påStureplan igår. Hon passar riktigt bra i sin korta frisyr! Är det hennes mamma ho nhar med sig måntro?! De heter båda Andersson...

    bazaar

    En fräsch Jennifer Aniston pryder juni-numret av Harper's Bazaar i USA. Av någon anledning har jag bara köpt ett nummer av tidningen och det var i somras med Ashlee Olsen på omslaget. Men jag gillade den då och har väl helt enkelt bara missat den när jag letat utländska tidningar.
    18534-2370



    i vogue

    I senaste numret av amerikanska Vogue hittar man en massa snygga bilder på Gisele Bündchen. Hon är väldigt söt, har en snygg kropp och är sådär modellig. Tänk om man kunde se sådär perfekt ut. Men å andra sidan går jag itne omkring och tänker att jag är så ful heller, eller ursnygg heller för den delen. Jag är ändå så pass gammal att jag accepterat hur jag ser ut och är relativt nöjd med det. Fast igår kom jag på en sak.. Bättre än man ser ut nu kommer man ju knappast att göra. Helt krasst blir man ju bara äldre och äldre, allt blir lösare, rynkigare och mindre fint. Fast man får hoppas att man åldras på ett snyggt sätt!
    18534-2369


    bilder style.com

    klantfia

    Först välte jag ut ett glas med vatten i hela köket. Och jag använder sällan glas i vanlig storlek, jag har sådana där stora Latte-glas som jag dricker ur. Det innebär att det var massa vatten!
    Och nu var jag två millimeter från att få té i hela knäet. Mindre skoj, men den här gången lyckades jag rädda mig och muggen!

    utan axelband

    Jamie-Lynn Siegler i en ursnygg axelbandslös klänning. Svart med nudie-detaljer. Riktigt snygg, stylish och enkel. En sådan skulle jag vilja ha. Jag gillar att visa axlar och rygg. I en sådan här klänning är det de partierna som fokuseras på och inte en djup urringning.. Det är inte riktigt min grej eftersom jag inte fyller ut en maffig urringning om man säger så... Fast det är jag inte ett dugg ledsen för.
    18534-2367


    bild gettyimages.com

    the devil

    På ett pre-event inför premiären av The Devil wears Prada syntes Anne Hathaway iklädd Marchese. Anne spelar huvudrollen i filmen som är baserad på boken. Jag blev lite besviken på boken, men vill ändå se filmen! När den nu kommer till Sverige... Beyonces film Dreamgirls som visades i Cannes i början av veckan, den kommer inte hit förrän i början av 2007 hörde jag på radio häromdagen. Vissa grejer går så snabbt nuför tiden, men andra är fortfarande långsamma...
    18534-2366

    bild wireimage.com

    go greek

    Det grekiska gudinnemodet har vi sett sedan förra sommaren. Nicole Richie genomRachel Zoe har setts i en hel del gudinne-klänningar. Jag gillar det modet och skulle gärna ta på mig Calvin Klein-klänningen matchat med Valentino sandaler och en Lara Bohnic väska. Att det dessutom blir färgkombinationen nude, navy och guld gör inte saken sämre..
    18534-2365

    bilder netaporter.com

    ännu en..

    Här är Kirsten Dunst på premiären av Marie Antoinette (vet ej stavningen..) och visst är det väl fåglar på hennes klänning?! Precis som jag bloggade om i tisdags börjar jag se en trend i fåglarna.
    18534-2364


    bild gettyimages.com

    Revlon

    Revlon's Flair Fragrance launch party. Gäster var bland annat Eva Mendes. Visst är den högra tjejen ganska lik Mischa Barton? Tänkte på henne när jag såg bilden..
    18534-2363


    bilder gettyimages.com

    I would!

    De här ursnygga ballerinorna är av märket Hollywould. De hade gärna fått sitta på mina fötter i sommar, men för priset 1,690kr är det en omöjlighet. Men drömma och finna inspiration går ju!
    18534-2362
    bild neimanmarcus.com

    utvilad?

    Nej.
    Börjar känna mig som en småbarnsförälder, fast jag har ju inga barn. Men att inte vara utvilad är riktigt jobbigt. Som vanligt har jag en hel del att pyssla med men väljer att sätta mig framför datorn och surfa runt. Inte det smartaste kanske..
    Frukost kanske är en bra idé?! Jo, behöver nog det för att kunna fixa allt.

    sovdags!

    Nej nu blir det sovdags! Jag är så trött att jag mår illa.
    Först ska jag beundra mina naglar (förlåt att jag upprepar mig, men jag är verkligen supernöjd!), sedan ska jag borsta tänderna och krypa ner i min mjuka säng! Mmm... :)
    Baci!

    gq

    Lindsay såg snygg ut i mörk klädsel på en tillställning som tidningen GQ anordnade. Roligt att se henne med hatt, visserligen passar hon i den, men hon är sötare utan..
    18534-2359
    Här poserar hon med lite solglasögon. Posera måste man nog kunna när man är skådespelerska/artist.
    18534-2360

    bilder lind.lo.com

    tinkerbell

    Jag gillar änglar och andra söta figurer. Tinkerbell faller under den kategorin. Hos Asos finns den här Tinkerbell som ett hänge till ett halsband. Sött!


    bild asos.com

    färgsprakande

    Den här tjejen från Tokyo har en härligt färgglad klänning på sig. Gillar modellen med sidenband under bysten. Snyggt att matcha med en väska som går ihop med klänningen och en kort jeansjacka som gör klädseln lite mer vardagsklätt. Snyggt!

    street

    Jag skapar en ny kategori där jag tänkte lägga upp bilder från olika sidor som visar gatumode. Sedan tänkte jag dela med mig av snygga outfits, plagg eller detljer jag ser omkring mig. Jag inspireras mycket av folk på stan och tycker det är kul.
    Den nya kateogrin kallar jag Street.




    ren och hel

    Nu har jag den där härliga efter-träningskänslan. Nyduschad, fluffigt nytvättat hår, mjuka ben och härligt trött i kroppen. Det är lite fånigt, men nästan som att jag glömmer mellan gångerna hur härligt det är att träna. Skönt att få svettas ordentligt och ta i med alla krafter.
    Min kompis valde gymmet, men jag körde på passet som var vår tanke från början. Gymmet har jag varit på en del det senaste, men inte något pass och jag saknade det. Idag var det ett bra pass, rolig ledare och grym musik! Musiken är avgörande, trist musik peppar mig inte, men bra musik ger mig enorm energi!
    Jag har just målat mina fingrar och tår med de nyinhandlade nagellacken från
    Make Up Store. Ett guldskimrande i färgen Sorbet, tack vare Emma, och ett rosa i färgen Orchid.
    Det rosa på tårna, riktigt läckert! En härlig ceriserosa färg, som blir riktigt snygg när jag har mer färg på fötterna. Om jag inte BUS:ar dem. Och numera är mina fingernaglar guldskimrande. Supersnyggt. Det skimrar liksom mest, det är inte täckande. Jag trivs inte riktigt i heltäckande nagellack på fingrarna. Tror det har att göra med något jag uppfattade som barn. Att sjuksköterskor inte fick ha färgat nagellack eftersom det kunde bli smuts som de inte fick bort (eller något sådant), vet inte alls sanningen i det, men det är en sån där grej som fastnat. Jag har alltid något på naglarna, men allra oftast blir det genomskinligt eftersom jag är så bekväm av mig.

    black&white på stan

    I svart och vit kombination har LIndsay synts på stan det senaste. Den söta vita klänningen är ursöt. SKulel gärna ha en sådan hemma i min egen garderob! Over-size skjortan passar henne. Men jag tycker sällan det där är riktigt snyggt, ser bara ut som man köpt en, eller kanske tre, storlekar för stora plagg!
    18534-2356



    träning

    Hemma en och en halv timma. Har ätit, städat lite och vilat mig. Nu ska jag iväg och träna. Ska bli skönt att få svettas ordentligt faktiskt! Vilket mysko väder det är ute! På den tiden jag varit hemma har det gått från att vara sol/moln med snabba skiftningar, helgrått och regn till blå himmel och sol! Får jag välja blir det naturligtvis det sista alternativet.
    Nej, nu ska jag ta en tröja, kolla att allt är med i väskan och röra på mig mot spårvagnen! Ha en trevlig eftermiddag.
    (svarar på kommentarer senare.)

    nu så

    Nu lämnar jag kontoret för att göra några ärenden och sedan gå på ljusbehandling.
    Hade tänkt titta på några grejer, men jag kommer bara ihåg att jag ville ha nagellack. Hmm, varför skriver jag inte upp saker som jag tänker på?! Solen skiner ute, om det bara blåste lite mindre hade det nog kunnat vara riktigt skönt!
    I eftermiddag blir det träning också. Skönt! Det känns välbehövligt. Tror att jag kommer sova som en stock ikväll. Hoppas jag iallafall!
    Nej, stan var det!

    mum

    På fredag ska vi åka till Köpenhamn, ska bli riktigt nice. Skönt att vi åker en vardag också eftersom det blivit så stressigt att hinna med allt vi vill när vi varit där på helgen. Några grejer ä obligatoriska. Zara är ett måste eftersom deras kläder passar mig, (tjoho!) till lunch blir det oftast smörrebröd på en mysig restaurang och Sytrarna är mysig affär där man kan göra fynd vissa gånger.
    Den här gången måste vi även hitta lite mammakläder. Vet någon om Zara har lite mammakläder i sin kollektion? De flesta andra har ju det.. Eller finns det någon annan bra butik runt Ströget som säljer mammakläder i lagom prisklass. Alla tips tas emot med största tacksamhet!

    fånig blivande faster

    När jag fick veta att jag skulle bli faster sa jag med en gång att jag ville köpa en sån där Reg.skylt till barnvagnen. Jättefånigt jag vet, men är man en blivande stolt faster så är man! Igår frågade min svägerska (det kan man väl kalla henne även om de inte är gifta..) om jag visste vad en sådan skylt kostar. Hennes syster trodde den kostade minst 1000kr. Googlade det snabbt nu och hittade ett par alternativ, ingen dyrare än 300 kr. Så det blir no problems. Först ville jag ge en sådan som en överraskning, men kom på att det var bäst att berätta det så att ingen annan köper det också.

    24/5

    Hopplöst bekväm klädsel idag. Visserligen lyser solen ute, men sömnbristen gör sig påmind.
    • vit topp med rynk och lite puff, H&M
    • isblå kofta, Mango
    • mörkt gröna byxor, Filippa K

    med eller utan

    Tvillingarna Olsen på en tillställning i New York. På bilderna föredrar jag Ashleys stil. Raka byxor, vitt linne, skinnjacka och en röd kuvertväska. Riktigt snyggt! MaryKate försvann nästan i sin jacka, hon såg absolut bättre ut utan, men jag föredrar ändå, som oftast, systerns outfit!
    18534-2355


    bild gettyimages.com

    på tå

    Nöden har ingen lag när man är kort! Söta OC-paret Adam och Rachel pussas på stan.
    18534-2354

    bild people.com

    puss

    Nu ska jag gå och lägga mig. Är som sagt helt slut. Måste försöka sova ordentligt hela natten. Tyvärr lättare sagt än gjort! TÄnkte på det att kanske har jag inte pussat tillräckligt många grodor för att hitta min prins, eller så hittade jag min prins men han hann hoppa iväg... Hur som helst känner jag mig väldigt låg för tillfället och då blir allt meningslöst. Tankarna blir onödigt negativa och jag önskar att jag hade en prins att krypa ihop hos. Den där personen som gillar mig oavsett. Tur att jag har en så kärleksfull familj att jag inte saknar kärlek och omtanke. Jag är riktigt tacksam för det jag har, det ska gudarna veta, men ibland kan jag inte låta bli att önska lite till...
    Baci!
    18534-2353



    önskningar

    Emma hade en utmaning som jag antog. Fast jag borde nog funderat lite innan jag bestämde mig...
    Fem önskningar alltså:


    1. en bättre hälsa utan allergier och märklig hud (som ger mig ångest) mm
    2. sommar och sol, året om
    3. att jag hade mitt drömjobb, eller ett av de två
    4. en bil (med gratis bensin och parkering)
    5. en sambo
    Fåniga saker kanske, men i en perfekt värld hade jag haft detta. Eller några utav önskemålen i alla fall!
    Vem känner sig manad?! Det är helt frivilligt :)



    the store

    I senaste Vekorevyn fanns en kupong att handla två nagellack för ett. Eftersom Emma berättade att hon köpt ett i guld där, precis det jag letat efter, så tänkte jag för en gångs skull utnyttja ett sådant erbjudande. Men när jag kom in i butiken här i stan ägnades jag knappt ett ögonkast, jag var kvar ett bra tag eftersom jag kollade in alla olika färger det fanns. Men eftersom jag itne fick någon service eller uppmärksamhet av säljaren blev jag trött och gick. Visst hade jag kunnat göra mer, men efter att ha stått vid kassan i ett par minuter borde väl ändå säljaren reagerat?! Får försöka ta en tur till Nordstan imorgon och besöka MakeUp Store i Åhlens. Gäller det där förresten? Får kolla.

    kalas

    Ett kalas senare och jag känner mig lika gammal som mormor. Kanske inte riktigt 85 år, men så trött som jag varit hela eftermiddagen! Försökte vila och ta en tupplur mellan jobb och kalas men det var omöjligt. Jag tror att jag blivit övertrött och därför har svårt att sova. Fruktansvärt! Jag vill ju bara sova.
    Mitt kusinbarn som är 3 år är helt underbar. Han får mitt hjärta att smälta. På slutet spelade vi hockeyspel, ni vet sådant där med pinnar man drar i.. Vad kallas det?! Anyhow, han var så fokuserad och glömde göra mål och blev glad när jag hade (o)turen att få pucken i hans mål. Sedan gav han mig en stor kram när jag skulle gå. Han är ursöt verkligen! Hans lillasyster som är fem veckor var så liten och söt, men hon sov mestadels.

    tights

    Tights är en trend jag gillar. Snyggt och passar på många olika sätt. Man kan ha det till klänning, kjol eller shorts. Det används för att piffa till en finare klänning, skydda mot kylan (som vi är vana vid här i Sverige) men går även att bära som de är med tröja, skjorta eller en liten nätt kavaj upptill. Nertill är det lika snyggt med pumps som med ballerinas. Jag gillar tights och längtar tills det blir varmare igen så att jag kan ha tights, ballerinas och en söt topp på mig.
    18534-2348


    bilder gettyimages.com

    bilder gettyimages.com

    birds

    Brittiska skådespelerskan Loui Batley hade på British Soap Awards en fågelinspirerad klänning. Det hade även Mischa hade på en annan tillställning i förra veckan. Anar vi en ny trend inom aftonklänningar?


    bild wireimage.com

    dreamgirls

    Beyonce var klädd i en vackert blå klänning på premiären av hennes senaste film Dreamgirls. Premiären var på plats i Cannes på filmfestivalen. Fast helt ärligt tycker jag de fjäderaktiga dekorerna kunde skippats. Den var så blå och fin ändå!


    bild gettyimages.com

    more or less

    Laura Bailey prickar in flera trender på en gång. Randigt, leggings, klänning som är A-linjeformad och t-shirt under klänning. Less is more, tycker jag. Det finns mycket snyggt, men det blir inte alltid bästa resultat om man försöker trycka ihop allt på en gång.


    bild gettyimages.com

    somrigt

    Thandie Newton ser så somrig ut i den här klänningen. Härligt korallfärgad i ursnygg modell.


    bild gettyimages.com

    sömn!

    Fasen, varför får jag inte sova ordentligt på nätterna?!?! Jag bara ligger och vrider och vänder på mig. Dessutom är jag så varm så jag ligger och svettas nätterna igenom. Det är ju inte ens extra varmt just nu så jag fattar faktiskt inte riktigt varför...
    Hoppas det blir bättre snart. Det är så frustrerande.
    Vad skönt att få lön imorgon. Eftersom jag betalade resan den här månaden har det inte sett superskoj ut på mitt saldo. Jag har "lånat" en del från sparkontot om man säger så. Dessutom vill jag ju kunna shoppa lite på fredag i Köpenhamn och även på plats i Mallorca.
    Åh, shoppingen i Spanien var riktigt nice förra året. Dels affärer som Zara, Promod, Mango och mer riktiga namn, men även de små butikerna i gamla stan eller i den ort där vi ska bo. Det är där man hittar söta och billiga armband, halsband, väskor och skor.
    Ikväll blir det kalas för mormor, då får jag nog träffa mitt nya kusinbarn. Hon är väl en dryg månad nu tror jag. Dessutom ska det bli kul att se hur magen växer på min svägerska. Pyret sparkar visst en hel del. Livlig liten krabat!

    23/5

  • vitt linne, Zara
  • ljus kofta, Zara
  • mörka jeans, Filippa K
  • svarta skor, Lacoste
  • svart brett diadem, Glitter
  • turkos sidensjal, marknaden i Viareggio
    bild(5)
    23/5

  • back again

    Nu är det kort igen. Den korta stunden av långt hår var för att filma lite extra scener till Jessicas senaste film. Jag gillar fortfarande hennes kortare hår!
    18534-2344



    tips

    Tips till den om gillar att använda enkla baslinnen. Jag är ett stort fan av det, framförallt svarta och vita är överrepresenterade i min garderob. Några färger finns också som blått, rosa, brunt och turkos.
    Just nu har Åhlens ett erbjudande där man kan köpa två linnen för 100 kr (ett kostar 80kr). Jag har den modellen som syns här, den är lite mer påklädd men ändå lite lagom urringad, dessutom är den lite längre i modellen också. Därför slipper man oroa sig för att visa upp halva magen om man rör sig lite. Det är 100% bomull och slätstickat. Absolut ett tips för den som gillar enkla bas linnen.
    Jag har vitt, mörkblått och klarblått själv. Det finns dessutom svart, rött, gult, grönt mm. Färgernas nyanser är sådär tycker jag, men det finns nog för de flesta smaker. Modellerna finns i halterneck och med tunna band också.
    18534-2343


    bild ahlens.se

    sjal

    Tänk vad snyggt det blir om man har en enkel svart/vitt/grå bas i sin outfit och toppar det med en färgglad sjal. Sedan kanske Nicole har en sjal i en helt annan prisklass än vad min plånbok gillar. Men det har ju inte alltid med prislappen att göra hur det ser ut, billigare kan också vara fint!
    18534-2342


    bild betterthanyou.org

    sömn...

    Natten till tenta har jag ofta svårt att sova. Inte för att jag är överdrivet nervös utan för att jag är så rädd att försova mig! En gång har jag försovit mig till en tenta, en dag som sedan visade bli den dag då min morfar lämnade oss. Trots att det aldrig är bra att försova sig från en tenta så blev det nog det bästa som kunde ske den dagen. Hade blivit ledsen om jag efteråt fått veta läget... Oj, nu spårade jag ur helt!
    Inatt somnade jag vid ett, sov till tre, var på toaletten och svettades som en galning. Somnade efter en kvart och vaknade tio minuter innan klockan ringde strax efter sex. Tjoho liksom...
    Men nu är tentan gjord, det ska mycket till för att jag inte ska ha klarat av den! Hade velat träna ikväll men jag glömde träningskläderna hemma... Imorgon är det ju kalas, så det får väl bli på onsdag istället!
    Present, ahh.... Inte mycket tid på mig! Bror min fick sköta till farfar sist och därför hamnar mormor på min lott. Farfar är bara tio gånger lättare.
    Elin tipsade om att skänka i mormors namn. Det är en jättefin grej, men mormor skulle nog inte förstå det. Tyvärr... Fast kommer jag inte på något annar är det en väldigt bra utväg!
    Vilket jobbigt väder det är förresten, grått här i Göteborg idag. Ibland öser regnet ner, men det är relativt varmt ändå och lite tryckande. Man blir sådär klibbig ni vet...

    22/5

    • halvmörka jeans, Levi's
    • vit topp
    • ljusblå skjorta, Peak
    Skjorta är ofta valet då jag inte vill vara helt enkelt klädd i jeans och kofta, men inte heller supergenomtänkt. Imorse orkade jag inte mer!


    blått, blått

    Även stjärnor shoppar på klädkedjor ibland. Här är Jessica utanför en GAP-butik i LA. Hennes sällskap är hennes hund och på sig har hon en ursnygg klänning. Den där blå färgen är underbart snygg! Påminner starkt om den blåa som är på min vårjacka/kappa. Nu när min tenta är avklarad tänker jag se till att sy lite. Om det inte blir fint väder förstås... Bland annat har jag som mål att göra en klänning som liknar den här, tub upptill och vidkjol nertill. Och helst en A-linje formad klänning.
    18534-2341

    bilder betterthanyou.org

    fint

    Mischa passar på att synas mycket nu i samband med säsongsfinalen av OC i USA. Här är hon på stan iklädd jeans, en stickad kofta över en vid topp och bärandes sin söta lilla hund. Fast jag tycker nog hon passar bättre i sitt blonda hår. Kanske revolt?! Hon är ju fortfarande tonåring... (Eller?!)
    18534-2342


    bild betterthanyou.org

    tibi

    Den amerikanska designern Amy Smilovic lanserade 1997 märket Tibi. Märket startade hon då hon bodde i Hong Kong, men idag har hon en studio i SoHo, New York. Hennes märke finns att köpa i över 200 affärer i USA och hittas bland annat på SAKS, Bloomingdales och Nemian Marcus. Allt i hennes kollektion måste klara testet Casual Chic. Hon beskriver det själv såhär:
    "If an outrageous silk jersey dress doesn't look incredibly smart with a little leather jacket, then the design goes straight out the window. I love details and frills on my skirts, but they've got to pair wonderfully with a tiny tee or the outfit doesn't work for my lifestyle".
    Jag tycker hennes grejer var ursnygga. Nedan syns ett smakprov på spring 2006, på Netaporter finns ett fåtal varor att köpa, men mer av hennes kollektioner går att titta på
    här. Höstkollektionen var riktigt snygg den med, men än så länge håller jag mig till vår och sommarkläder!
    18534-2340


    bilder tibi.com

    plugg

    Helgen har ägnats åt en hel del plugg eftersom det är upp till bevis imorgon. Jepp tentadags. SEdan hinner jag knappt pusta ut innan det är att rusa från ljusbehandling till jobb och ja karusellen är igång hela tiden. Måste komma på något bra att ge min mormor också. Hon fyller 85 år på tisdag och vi ska ha middag för henne. Hon läser inte, behöver inga kläder, prydnadsgrejer känns fånigt och att ge henne en upplevelse är svårt eftersom då måste det tajmas med hemtjänst, färtjänst osv. Så begärningarna är ganska klara! Och problemet svårare därmed...
    Trots att det varit mest plugg hann jag med ett oväntat hemskt trevligt besök igår kväll. Ibland är det snabba ouckar som gäller och från att ha en lugn hemmakväll fick jag sällskap från en annan stad. Riktigt nice, men det skapade mersmak! Man saknar ju inte det man inte har förrän man får en del av det. Ehh, försökte komma på något käckt där men det föll platt! Vad jag menar är att dte kanske inte är så nämnvärt det som saknas i vanliga fall, men när man får känna på det en kväll, då inser man vad mycket det är värt.
    Jaja, nu ska jag snart gå och lägga mig så att jag är på topp imorgon då jag ska upp och skriva tenta!
    Baci!

    williamsson

    Sienna Miller är ett stort fan och även vän med designern Matthew Williamsson. Han har mycket härliga färger och mönster av det jag fastnat för. Den här väskan är superläcker och skulle gärna få slå följe med mig i sommar! Riktigt snygg är den!
    18534-2339



    bild tv4.se

    jackan

    Reaktionerna på att hon lämnar oC låter inte vänta sig. Tittare i USA rasar visst och frågan är hur serien ska lyckas behålla de få tittare de har kvar efter säsong 3. Serie som OC borde inte ha fler än ett begränsat antal säsonger, det är så lätt att tappa fokus på innehållet och sväva ut.
    Jackan som Mischa har på stan i New York är riktigt snygg. Just en sådan jag velat ha i min egen garderob. Fast jag är riktigt nöjd med min duvblå!

    18534-2338


    bilder betterthanyou.org

    så rätt

    På stan ser Nicky casual snygg ut. Svarta shorts matchas väl med en svart/vitrandig tröja och svart väska med kedja. På fötterna sitter självklart ett par ballerinas. Ursnyggt!
    18534-2337


    bild celebworld.org

    all work no play

    Helgen har ägnats åt pluggande främst. Varit väldigt fokuserad och kommit igenom mer än jag hoppats på faktiskt. Det har inte varit annat som sökt min uppmärksamhet och det var bra det!
    Nästa vecka är en korting. Ljuvligt för min lilla ledighet närmar sig och jag vill ha utt mesta möjliga av det!

    klockrent!

    Beyonce ser ursnygg då hon anlände till Cannes flygplats. Älskar linnet, shortsen och väskan. Så stylish! Precis såhär vill jag se ut i sommar!
    18534-2336


    bild celebworld.org

    mysoutfit

    Idag är jag ltie low, trots den lyckade ögonfransfärgningen och klippet. Ikväll blir det softy och jag skulle gärna dra på mig ett par tights, en lång hoodie och något fräscht på fötterna. Men dessvärre är mys oftast inte samma sak som myskläder för mig. Här snackar vi joggingbyxor, pikétröja och pälstofflor. Fast det är mysigt!
    18534-2334


    bilder shopbop.com

    färgning

    Okej,  såhär är blev skillnaden på mina ögon. Gräsliga bilder, men hoppas det syns ändå.

    18534-2333
    före...

    18534-2332
    efter...

    shoot

    Jessica Alba i en söt outfit då hon spelar in promo-shoots inför MTV awards som hon ska vara värdinna för. Tror att det är i början av juni...
    18534-2331


    bild gettyimages.com


    casual

    Lindsay kör casual i New York då Parasucos flagstore öppnade. Nicoles DJ AM stod för musiken..


    bild gettyimages.com

    solglimt

    Svenskt väder är det märkligaste. När jag åkte till frisören var det regn och jättegrått. När jag kom ut därifrån var det varmare och solen bjöd på lite strålar.
    Nu har jag klippt mig, ingen direkt förändring bara topparna, men det känns skönt! Dessutom har jag färgat mina ögonfransar. Wow, varför har jag inte gjort det innan?!

    gult är inte fult

    Vädret är långt ifrån det bästa idag. Tänk att det var så varmt för bara en vecka sedan. Idag skulle man vilja ta på sig något härligt gult för att pigga upp sig och kanske hinta mot väderguden att det är solen vi vill se.

    CW

    The WB network har bytt namn till CW Television Network. De har serier som One Tree Hill, Gilmore Girls, Smallville och Sjunde Himlen, som visade sitt allra sista avsnitt i förra veckan.
    Bland gästerna på deras Upfront party syntes bland annat Alexis, Kristen, Kristin och Sophia. Kristin, som spelar Lana i Smallville hade en ursöt topp på sig.



    bilder gettyimages.com

    white as sugar

    18534-2327
    Den här kjolen hade varit rena drömmen om det varit studentdags för mig i vår. Shortsen är ljuvligt söta. Till brunbrända ben, sandaler och ett linne. Nice!

    bilder netaporter.com

    19/5

    • vitt linne, Åhléns
    • blå kofta, H&M
    • jeans, Levi's
    • bruna loafers, Zara
    • guldkedja, Glitter
    • inbakad fläta i håret (eftersom jag aldrig fick tvättat håret igår...)

    rysningar

    Har sovit sådär inatt. Fick hela tiden för mig att det kliade på kroppen. Var så seg när klockorna ringde imorse. Blev lite sen till jobbet, men men...
    Frågade min chef om ett avtal för sommaren tidigare i veckan och det visade sig idag att han fått skit från ekonomiavdelningen för att han gjort ett avtal som de inte gillar. Där får han för att han lovar saker han inte kan hålla! Men det är inte mitt problem. Detta tar verkligen aldrig slut...
    Berättade om min spindelupplevelse och den ena som hörde tyckte jag var urfånig och förstod inte alls att min pappa kommit och räddat mig. Hon önskade väl bara att någon skulle gjort så för henne...
    Den andra förstod precis eftersom hon haft problem själv när hon bodde i en annan lägenhet.
    Jag är medveten om att jag låter svinfånig, men man ska inte titta ner på någon för det. Alla har vi våra svaga punkter. Den kollegan som tyckte jag var fånigast, hon berättade igår om hur hon inte gillar jobbrelaterade sociala sammanhang, och jag tittade väl knappast ner på henne för det. Jag sade bara att alla är vi olika. Men hon kan ju självklart inte göra detsamma mot mig.

    FY!

    Vilken kväll jag haft. Skulle tvätta håret förut och vad ser jag bakom toaletten om inte en stor spindel. Snabbt på med mina stövlar, diskhandskar och en tidning i handen. Men den uslingen hade gömt sig mellan toaletten och väggen=omöjlig att nå.
    Okej, jag är inte stolt över fortsättningen men jag började gråta. Jepp, storgråta! Jag erkänner.
    Ringde hem till mamma och pappa och med pappa i telefon försökte jag döda den med en tidning, toalettborsten och galgar. Hela tiden grät jag.
    Efter mycket om och men försökte pappa nå min bror eftersom han bor närmare mig. Men han var inte hemma och pappa kom.
    Min älskade pappa åkte 2 mil för att rädda sin storgråtandes dotter från en spindel. Låter hemskt jag vet. Men jag tyckte och tycker det är äckligt!
    Stora starka pappa tog död på otäckingen och höll med om att den var det största vi sett. I verkliga livet utanför ett akvarie alltså.

    Nu ska jag dricka en kopp té och försöka lugna ner mig. Om det går... USCH!

    I heart Gold

    Allt är inte guld som glittrar. Heter det inte så? Nåväl, för mig är det främst guld osm gäller vid val av smycken. Guld är det naturliga för mig och silver tar jag när jag anstränger mig ordentligt. Alla har vi nog någon variant som vi föredrar och för mig är det guld. Smycken, väska, skor och skärp har jag i guld i min garderob, men hittills har jag inte vågat mig på något plagg. Hade jag bott i Sydeuropa hade jag nog haft några guldplagg, men här hemma känns det lite väl mycket att ta på sig en guldklänning. Jag vill ju allra helst se ut som Jamie-Lynn, Sophia eller Emmy. Siennas klänning är lite väl mycket...
    18534-2323


    bilder style.com, netaporter.com, gettyimages.com

    armband

    Förra sommaren ville jag ha breda träarmband och markerade halsband. I år satsar jag på lite mer diskreta smycken som smalare guldkedjor runt halsen och berlockarmband.
    Det silvriga av GORJA är riktigt snyggt. G Ring silver Cuff heter det. Enkelt stilrent, men syns ändå.
    Rachel Leigh har gjort det högra armbandet som är lite av den kedjetrend, som varit nu under vintern, men det goes marin. Detta kunde vara roligt till jeans och vitt linne, men det kräver nog en ganska enkel outfit för att vara snyggt. Ganska roligt tycker jag ändå att det är.

    18534-2322


    bilder shopbop.com

    jeanskjol

    På rean i somras försökte jag hitta en kort jeanskjol, men utan tur. Alla som var på rean hade konstiga slitningar, märkliga blekningar eller med fleplacerade fickor. Nej jag föll inte för någon. Jag hoppas jag har mer tur den här sommaren. Jag tycker en lagom kort jeanskjol kan var asuperfräscht till tygskor och linne eller stickad tröja. Att kombinera med tights en kallare dag funkar bra det med.
    Tittade snabbt på H&M häromdagen och hittade en som var superkort, jag snackar omöjlig att böja eller röra sig i. Sedan fanns en variant som var lite längre, men på gränsen till för lång. Vit funkar också, men allra helst ska det vara i lagom jeansfärg. Tips någon?

    18534-2321


    bilder shopbop.com

    Hot party

    Maxim Magazine Hosts The 7th Annual Hot 100 Party. På sådana här tillställningar är det alltid varierad stil. Några kör jeans och topp, medan andra på finare klänning. Här är några jag gillade.
    18534-2320

    bilder gettyimages.com

    desire

    Åh den här klänningen gillar jag. Lagom flickig utan att bli för mesig. Passar lika bra till stranden som att matcha med rätt accessoarer och gå på middag i.
    18534-2319¨
    Love from Ya-Ya Desire Dress

    bild shopbop.com


    blaha

    Idag är jag hur seg som helst. Vad skulle jag inte ge för att få gå och lägga mig igen?! Det första jag gjorde när jag satte mig upp för att ta min magtablett var att slå mig på foten, rakt där det gör som ondast. Godmorgon Emma.. Ehh..
    Nej usch, nu är det lite väl mycket klagande här idag. Kan tyvärr inte hjälpa det, men jag ska ta en kopp med grönt vanilj-te och försöka lugna nerverna lite.
    Nu har jag varit med en snabbis på videkonferens också. Hurra... De skulle visst testa hur det fungerade och efter några minuter slapp jag stå där. Tack och lov. Undra om kameran lägger på kilon precis som de säger att den gör i vanlig tv. Okej ni fattar vilken nivå mina tankar är på idag...

    önskeoutfit

    Antagligen hade jag känt mig mer bekväm i en ballongkjol från Alvin, ett vitt Cherry Tee, en multirandig kofta och med en Andrea Brueckner i handen.
    18534-2318


    bilder shopaholic.se

    18/5

    Usch, ingen bra dag att ha det jag tog på mig idag. Känner mig som en valross... Randiga tights och omlottklänning som tar bort formen runt midja och höft. Inte bra idé. DEssutom har jag ett par skor som inte är direkt snygga, men de var det enda alternativet till den här klädseln.
    • svart/vit-randiga tights, Gina Tricot
    • vit topp, TopShop
    • svart omlottklänning, TopShop
    • svarta skor med snörning, Clark's
      bild(4)

    leno

    Igår såg jag Jay Leno Show med Lindsay Lohan som gäst. Jag gillar verkligen den tjejen. Hon är så härlig, pratar på och bjuder verkligen på sig själv. Mitt då Jay står och skojar om nyheter rusade hon in iklädd morgon rock bärandes två klänningar och bad om klädhjälp. Jay valde den röda och minter senare kommer Lindsay ut i, den mörkblå! Bra val tyckte jag! Hon verkar härlig på något vis och har snygg stil.
    18534-2316

    bild nbc.com

    Thandie

    Thandie Newton sägs vara en afrikansk prinsessa, men hur mycket sanning det är i det vet jag inte. Hennes mamma är från Zambia, men flyttadeyill England då familjen tvingades bort av politiska anledningar. Jag såg henne först i ER som Carter's flamma, men hon har även varit med i Crash och MI:2. Nästa film är The Pursuit of Happyness där hon spelar mot Will Smith.
    Hennes stil är enkel, stilren men ändå jättefin. Jag gillar både hennes enklaste klädslar och de puffigare sakerna on haft på awards och annat. Hennes SAG-klänning (längst ner till höger) var riktigt vacker!

    18534-2315


    bilder gettyimages.com

    cruise

    Chanel visade sin Cruise kollektion i New York. En person sm var självskriven är naturligtvis Karl Lagerfeld. I sin mörka kostym, hans signum, och med det gråa håret i stram svans visade han pondus. Men visst börjar han väl se lite gammal ut? Undra hur gammal han är förresten...
    18534-2312
    Andra besökare var Maria Bello, Mischa Barton coh Naomi Watts. Mischa var lite trist i vitt, Naomi hade ett säkert kort med cityshorts och vit skjorta. Marias outfit gillade jag. Skulle gärna bära allt, minus baskern som inte riktigt är min grej. Möjlitgvis skulle jag byta skorna också, men på det hela taget var det Marias stil jag föredrog.
    18534-2313


    bilder gettyimages.com

    håll in

    Mischa försöker få uppmärksamhet från en yellow cab-driver i New York efter en middag ute på stan. Snyggt att hon bryter av den svarta klädeseln med den gula jackan, snygg effekt. Men det som hade varit ännu snyggare vore om hon sträckt på sig. Jag låter som min mamma, men hey, hon har rätt! En snygg hållning är viktigt!
    18534-2311


    bild wireimage.com

    the feeling

    Efter jobbet tränade jag med pappa på gymmet. Hade först tänkt gå på passet klockan 18, men jag har ju ont i foten och den är faktiskt lite svullen.. Lite dumt att utmana ödet. Men jag vill så gärna få svettas riktigt ordentligt. Blir inte riktigt samma på gymmet men jag fick till lite svett under min uppvärmning iallafall.
    Idag verkade det som alla biff-killar hade samlats på gymmet. Vad töntigt det är med killar som stönar så himlans högt och lyfter vikter som är supertunga, men de klarar typ bara fyra set. Nej, det där är inte direkt min favorit-typ.
    Imorgon blir det heldag på jobbet. Det ska hållas två seminarier och jag måste hålla ställningarna. Hoppas verkligen inte det blir helt dött för det tycker jag är lite läbbigt. I höstas var jag själv i en timma ungefär och det var nog den längsta timman! Fast sedan kom E tillbaka frn ett kundmöte och höll mig sällskap. Blev en trevlig stund trots allt. Saknar faktiskt de tre killarna som slutade på kontoretför några månader sedan. Nu är det bara sega människor, med några få undantag.

    en gång för mycket...

    En kompis till mig har inte alls samma sätt att tänka och prioritera som mig. Fine, det måste man ju acceptera. Men när det gång efter annan visar sig att hon prioriterar alla utom mig, då är det mindre skoj. TIll mig heter det att hon har så mycket i skolan och blabla bla... Men det hindrar ju inte henne att träffa alla andra. Jag är dessutom inte besvärlig utan tycker bara det kan vara trevligt att träffas på en fika då och då. 
    Tänk att jämföra henne med min kompis i Halmstad. Hur ofta har inte vi bestämt planer dagen innan, eller samma dag och vi har då alltid bott minst 15 mil ifrån varandra. Spontanitet och prioriteringar.
    Nej, idag känner jag mig besviken. Måste sluta mesa och vara lite mer bestämd.

    17/5

    • vitt linne, TopShop
    • turkos/grön omlott-tröja, H&M
    • svarta byxor, Mango
      bild(1)
      17/5

    igen..

    Ännu en gång syns Jessica i tights och visar hur snyggt det är. Här har hon vanlig, söt prickig klänning över tightsen. Välmatchat med svarta ballerinas, mörka glasögon och guld-väska.
    18534-2309

    bild people.com

    söt inspiration

    Jennifers topp tycker jag om. Den är vit,med spets och inte vråltight. Fast hade jag fått bestämma hade den varit lite mer a-linjeformad. Men söt var den. I like!
    18534-2307


    bild hollywoodrag.com

    s/v

    Både Lindsay Lohan och Kristin Cavallieri körde svart/vitt på Entertainment Weekly Upfront Party Presented By Matrix Men's i New York. Jag brukar gilla Lindsay, men den här korta klänningen var ingen direkt hit. Kristin ser mer casual ut, men hjälp, uppvikta jeans?! Uppvikt på det där sättet känns väldigt..nej.18534-2306


    bilder gettyimages.com


    sött

    Jessica Alba har en skön stil. Här syns hon i jeans, linne och kavaj på premiär i Los Angeles.
    18534-2305


    bild gettyimages.com

    trey

    Tyckte jag kände igen den här killen, Logan Marshall-Green och upptäckte att det ju är han som spelade Ryans bror Trey i OC.  Alla vet vi ju hur det slutade i andra säsongen. Han såg mer ordentlig ut här, inte lika ruffig som i OC. Lite kul tyckte jag...
    18534-2304


    bild gettyimages.com

    kate

    Kates outfit går i samma tanke som Mischas, hon kör också enfärgade basplagg och matchar med en färgglad kavaj. Riktigt nice.
    18534-2303


    bild gettyimages.com

    färg

    På stan i New York visar Mischa vad snyggt det är att till en, i hennes fall, grå outfit lägga till en färg. Jga gillar jackan, väldigt snygg! Men verkar det inte lite varmt?! Trodde det var varmare i NY nu...
    18534-2302


    bild celebworld.org

    konstig

    Jag hade världens konstigaste dröm inatt! Drömde något om en kompis till mig. Hon var allt hon inte är i verkligheten och allt kändes självklart verkligt, men jag var så himla skeptisk. Trodde liksom inte på det jag drömde, med all rätt. Konstigt hur saker fungerar med drömmar.
    Egentligen har jag för mycket grejer att göra innan jag ska lämna lägenheten, därför blir jag lite villrådig och gör något helt annat. Dvs, bloggar. Just det ja, kul med listan p förstasidan igen, märkligt bara för först var jag inte med alls och nu är jag närmare toppen än botten... Och så mycket har jag ju itne bloggat bara på ett dygn eller så. Hmm...
    På fredag ska jag klippa mig iallafall, härligt! Ska bli kul att färga ögonfransarna också. Hoppas det blir bra.
    Jojsi som testade i förra veckan skriver mest gott om sitt resultat, så jag ser framemot resultatet med spänning!

    2night

    Har kännt mig effektiv idag. Hunnit med att torka av och därmed städa fönsterbänkar (jag har sådana där ljuvligt breda som man kan sitta i!) bord, köksbänkar osv. Diskat vaser och ljusstakar. Fixat naglarna och pluggat lite. Ojoj, effektiva Emma! Önskar bara jag var så effektiv oftare...
    Nu blir det sängen och imorgon ska jag gå upp och inte stressa så mycket som jag gjorde igår. Rusa in på ljusbheandlingen fem minuter innan de stänger, slita av kläderna och hoppa in i båset är inte bra för hälsan och jag vill ju inte att sköterskorna ska tycka illa om mig. Tack och lov får man stanna kvar efter att de gått på lunch så bara jag hinner dit så att de startar mig är det lugnt. Lugnt men farligt eftersom jag vet det och slappar...
    Imorgon ska jag göra ett nytt försök att träna. Hade ganska ont i foten igår, men idag har det varit lite bättre. Orkar inte med att ha ont. För cirka två år sedan hade jag samma problem och fick till och med gå på kryckor ett tag under vintern. Sedan kom det tillbaka mitt i sommaren och jag blev sjukskriven... Positiva tankar! Snart är jag fit for fight igen...
    Och nu, sova! Baci!

    simply dress

    Den här klänningen i style of Nicky Hilton tycker jag var riktigt söt. Enkel, med fina detaljer och känns som min stil. 297,97 kr för en Raw Edge Frill Dress är inte särskilt dyrt. Minsta storleken är 8 och jag har 6. Vad skönt, då slapp jag det kvalet. Måste spara pengar inför Spanien och även vår tur till Köpenhamni nästa vecka. Zara here I come!
    18534-2301


    bild asos.com

    storebror ser dig...

    Usch detta gillar INTE jag.
    Vem som helst kan gå in på
    birthday.se och slå på mitt för och efternamn för att hitta min födelsedag. Och vad jag har för mellannamn. Nej usch, det känns lite creepy. Inte så att min födelsedag är hemlig, men att få lämna ut sådana uppgifter utan tillstånd...
    Okej, kanske bra om man vet att någon fyller år ungefär en dag och vill kolla upp för att inte göra bort sig, men annars... Nej. Just nu är jag skeptisk.

    volanger

    Volanger är så sött! Jag tycker det kan vara fint på axeln, runt armhålan. Mer än så behövs egentligen itne, men Sophias topp är söt med lite extra krås. Har faktiskt tänkt sy på volang på något linne bara för att testa hur resultatet skulle bli. Får nog bli en helg hemma hos symaskinen snart. Det kliar i mina fingrar!
    18534-2300


    bilder gettyimages.com

    uk. vogue

    Egentligen är det märkligt hur det fungerat för Kate Moss. Efter hnnes knarkskandal i höstas har det bara varit mer jobb och mer publicitet för henne. Nästan så det luktar pr-kupp. Men ändå inte, det var lite för grovt för att bara vara ett karriärdrag.
    Här pryder hon Brittiska Vogue. Gillar detta omslaget eftersom det är somriga färger och inte plottrigt.

    18534-2299



    bella bello

    Här syns Maria Bello på tillställningen MaxMara And Women In Film Honor Maria Bello. För den som inte känner igen Maria var hon bland annat med i Coyote Ugly.
    Jag är inte så förtjust i hängslemodet, men på det här viset som Maria har det kan till och med jag falla för det. Klänning som hålls på plats med hängslen och en vit topp under som gö stilen mer casual. Gillar att hon har röda läppar och så nertonat i övrigt. Mycket snyggt!
    18534-2298


    bilder wireimage.com

    elle -06

    Mandy Moore har ändrat stil några gånger under karriären. Från blond och söt till mörkare och lite coolare. Jag tycker on passat i det mesta. Min favorit med Mandy är A walk to remember, en film jag sett massor gånger men ändå gillar. Det är väl för att jag gillar schnulzig-filmer.
    18534-2297



    birdie

    Mischa besökte The 22nd Annual Infinity Awards Gala i New York och bar en kort klänning av Marchesa. Mönstret var lite annorlunda, nämligen med fåglar på. Hon kör ofta med lite annorlunda grejer.
    18534-2296


    bild gettyimagescom

    Hennes

    I senaste Hennes har de ett modereportage som jag tyckte var kul. Delar av det so modellen har på sig är sådant man kan göra själv. Det finns allt från en topp, klänning, kjol till armband och skärp. Riktigt rolig grej och jag vill testa åtminstone ett par saker.
    När jag surfade in på deras hemsida, där mönstren och beskirvningar skulle finnas, kunde jag verkligen inte hitta dem. Skickade iväg ett mail till redaktionen och fick vrålsnabbt svar från Chefredaktören Maria.
    Sånt gillar jag! Svaret blev att de kommer att komma upp i veckan, så vill du precis som jag knåpa lite hemma, då är det bara att invänta mönster och beskrivning på Hennes hemsida och sedan bara köpa tyg och sätta igång!

    städnoja.

    Med rengöringsmedel och trasa i högsta hugg har jag nu torkat av alla ytor ordentligt här i lägenheten. Jag gillar inte att städa, men jag älskar resultatet som kommer av det!
    Det är så härligt med en renstädad miljö. Jag kan leva med min egen oreda på något vis, men andras... Hujeda mig! Fast får jag välja tar jag nog städat alla gånger!
    Jag gillar ju mest den ganska rena inrednigsstilen. Inte för mycket öppet med krafs. Skulle helst ha allt plotteri stängda skåp och ha öppna hyllor etcetera där prydnads-saker, kort och annat kan stå för att ge den personliga touchen. That's me!


    snyggt

    Själv fegar jag ur varje gång jag planerar att ta på mig tights, men Jessica visar stilen. Detta är riktigt nice! Det är bara att inspireras.
    18534-2295


    bild celebworld.org

    typisk hilton

    Detta är en typisk bild av skillnaden på Paris och Nicky. Paris i märklig, utstickande outfit och Nicky i enkel klassisk stil.

    bild celebworld.org

    jump!

    Sedan Sienna syntes i sin jumpsuit i höstas har jag varit väldigt tveksamt. Lindsay hade en då hon var i Miami vid nyår och syntes häromdagen i en annan variant. Jessica Simpson hade också en då hon var i Australien, hennes kändes mycket som en skjortklänning. Det finns många varianter av jumpsuits som jag inte gillar, men några andra är inte så dumma.
    Både Asos och Shopbop har några olika att välja mellan. Vad tycker ni om jumpsuits?

    16/5

    Velade in i det sista idag. Jag måste helt enkelt ha bestämt outfit innan jag går och lägger mig. Om jag inte har tid att fundera förstås, men tidiga morgnar har jag INTE tid.


    segt

    Oj vad skönt det var att sova idag! Ville inte gå upp. Att det dessutom inte är blå himmel och sol gjorde ju inte saken lättare. Regnet hängde i luften och det var gråare än på länge. Hade alldeles för mycket grejer att göra idag på morgonen, det ena efter det andra... Segt, men vad ska man göra.

    liten men stor

    Säga vad man vill om media, men ibland är det bra att de slår upp saker i alla tidningar. Bobbys öde har nog inte undgått någon. Det är fruktansvärt att inte alla barn ska kunna känna sig säkra, det är deras rätt!

    Genom att bära en säkerhetsnål kan man på ett litet och enkelt sätt markera att alla barn har rätt att vara säkra i vårt samhälle. En liten gest, med ett stort och viktigt budskap. Men visst borde det vara självklart?!
    Läs originalinlägget
    här.
    18534-2291



    Target

    Unga kändsiar på Target Couture Collection Launch. Bland annat syntes Kristen Bell som spelar Veronica Mars i serien med samma namn, som går på Svt2. Sophia Bush var även hon där, hon spelar som bekant Brooke i One Tree Hill. Brooke är förresten en karaktär som jag inte vet riktigt om jag vill gilla eller inte...
    18534-2290
     bilder gettyimages.com


    på galge eller kroppen

    Hur många plagg ser inte urtrista ut på galgen?! Men så, av någon anledning provar man det ändå, och vips vad snyggt det var! Här är typiskt exempel. Till vänster syns det som hm kallar en klänning, lite snickarbyxekänsla. Ett väldigt alldagligt nästan trist plagg. På högra bilden bär en modell klänningen och visst ser det mycket snyggare ut?! Ibland ska man nog prova det där plagget som ser sådär ut på galgen, man kan göra ordentliga kap! Min mamma är bra på att få mig att prova trista plagg, tack vare det har jag hittat flera bra grejer jag aldrig hade tittat två gånger efter om inte hon varit med.
    18534-2289

    bilder hm.com

    headband

    På sommaren när man vill skydda håret tycker jag det är ursnyggt att knyta en sjal runt håret. Men, jag har omöjligt halt hår vilket innebär att jag aldrig får sjalen att sitta! Visst kan man använda hårnålar, men då får de ju absolut inte synas. Lättare sagt än gjort! Skulle ha en sjal i sidenutåt med bomull mot huvudet, bomull fastnar lättare på håret.


    bilder shopbop.com

    spam

    Är det någon mer än jag som får spam-kommentarer? Får flera varje dag och de är de enda kommentarer som jag alltid raderar! Så irriterande, kan man inte komma ifrån det på något vis? Visserligen kan man väl välja att godkänna alla kommentarer innan de publiceras, men det verkar så meckigt.

    kunde inte låta bli!

    Idag på lunchen kunde jag bara inte låta bli. Jag gick in på H&M och helt plötsligt stod jag och tittade på kläder där det stod saker som 76 på storleken. Babykläder är så himlans söta! Trots att könet på lilla pyret fortfarande är okänt, och kommer vara det tills han/hon tittar fram, hittade jag en massa grejer jag ville stoppa på mig. Vist vore det roligt att få köpa rosa kläder och klänningar, men blått är ju ursnyggt och killkläder kan vara minst lika roliga! Minns hur söt mitt kusinbarn var när han nyss lärt sig gå och hade skjorta på sig, gulligt! Jag kommer nog handla lite kläder när det närmar sig och då blir det nog en kombination av vita, gula, röda, gröna och blåa kläder! Tjejer kan visst ha blått, det tror jag inte borde vara något problem för föräldrarna, hoppas verkligen inte det. Den enda färg att hålla sig ifrån blir nog rosa, annars blir det färgfrossa. Ett måste är snickarbyxor i jeans, så fint!!
    Kan fortfarande inte fatta, jag ska bli faster!! ♥
    18534-2287


    bilder från gap.com

    hb

    Tänkte inte alls Jennifer Lopez när jag såg den här bilden, mer Beyonce! Kul med en annan bild av Jennifer. Ska hon inte släppa lite musik snart? Jag gillar hennes senaste två skivor. Fast det är ju mycket möjligt att hon inte släppt fler än två...
    18534-2286



    Erase MS

    Det var många kändisar som ställde upp då Tommy Hilfigher anordnade 13th Annual Race to Erase MS "Disco Fever". På inbjudan stod Disco och helt ärligt var väl resultatet på klädseln blandad med tanke på temat.. Men visst såg de fina ut ändå.

    Mittbilden på Nicole och lindsay föreställer då de gick nerför catwalken i specialdesignade Hilfigher-kläder. Kläder designade just för den här kvällen.


    bilder gettyimages.com o wireimage.com och rachel-bilson.com

    jamie lynn

    Klänningen som Jamie Lynn har på sig under sin födelsedags fest gillar jag. Stilen är snygg och härlig kombination av färger.
    18534-2282

    bild wireimage.com

    una settimana

    Tänk, för bara en vecka sedan kunde man gå klädd såhär! Glömmer snabbt hur det är kallt så fort värmen visar sig. Jag älskar sol och värme! Kan det inte bli lite varmare än det var i dag?! Vinden visste var den tog.
    18534-2280
    bild people.com


    partyklädd

    Att ha en LBD i garderoben är ju inte så dumt. Men helt ärligt tycker jag inte det är så ofta behovet av en sådan klänning finns. Jag gillar inte att överklä mig i olika sammanhang. Men visst vore en klassisk svart klänning bra att ha i garderoben, man vet ju aldrig...
    18534-2279



    15/5

    • mörka jeans, Filippa K
    • vitt linne, Åhlens
    • grön blus med brodyr och puff, Indiska
    • guldballerinas
      bild(6)

    orolig

    Jaghar haft så svårt att sova några nätter. Sover väldigt lätt och vaknar vid minsta lilla ljud. Riktigt jobbigt. Inatt hade jag på tv:n på svag volym. Egentligen kunde jag ju haft stereon men eftersom jag använder den som väckarklocka på morgonene hade effekten inte blivit densamma.
    Idag är det jobb och träning på programmet. Det är blå himmel och sol. Inte samma underbara temperatur som i förra veckan, men vem klagar?! Om en månad är jag dessutom på sydligare breddgrader.
    I slutet av veckan ska jag klippa mig och färga ögonfransarna. Tre gånger frågade hon jag bokade genom om jag inte skulle färga ögonbrynen också och tre gånger svarade jag nej. Herregud då skulle jag ju inte se klok ut. Håret ska klippas så lite som möjligt. Brukar gå tre månader mellan varje klipp och nu kommer jag spara mitt hår och därför är det nog bra att klippa topparna. Behövs för fallet och frisyren.

    söndag kväll

    Helgen närmar sig sitt slut och jag känner mig lugn, men trött och pollen-påverkad.
    Dte var riktigt skönt på landet. Därnere kan jag slappna av på ett helt annat sätt och bara vara. Hade med mig en massa tidningar som Elle (svensk+norsk), Cosmopolitan, Hennes och Solo. Dessutom tog jag med mig min Marian Keyes bok, tung som en tegelsten, men väldigt bra. Härligt lektyr att ägna mig åt. Igår var mormor med och det tar alltid lite extra på krafterna hos oss alla eftersom man måste hålla lite koll på henne. Det är tråkigt att se hur någon som alltid varit så glad bara ge upp. Visserligen har hon sina stunder då hon skämtar och ler, men det är väldigt mycket bitterhet i hennes ord. Mest synd är dte om min mamma som kämpar och kämpar för att mormor ska ha det så bra som möjligt. Mormor ger inget tillbaka eftersom hon inte riktigt är med på det... Det är väldigt besvärligt, men det är väldigt skönt att ha farmor och farfar som är pigga för sin ålder och fortfarande är aktiva. Jag har mycket kärlek till min familj, de betyder enormt mycket. Alla har inte turen att ha så härliga föräldrar som jag har eller en sån underbar bror. Jag har faktiskt riktig tur!

    13/5

    Ibland blir jag så trött.. När man ber om en sak och så är det svårt att leva upp till det tydligen.
    Nu drar jag alltså ner till landet en sväng. Fast jag lär må sämre där om de ska klippa gräset.

    • ljusa jeans, Levi's
    • ljusblå pike, Lacoste
    • mörkblå hoodie, H&M
    • vita ballerinas, ?
    ps. får ta kommentarerna imorgon! :) Trevlig helg!!


    fovorit i repris

    I ljusa kläder shoppas LIndsay skor. Dem hon redan har på fötterna är schyssta tycker jag, klarblåa.
    18534-2277

    bild lind-lo.com

    ännu en dag

    Solen skiner ute, det är några fluff-moln utanför fönstret, men de rör sig snabbt och håller sig oftast borta ifrån solen. Blir landet idag. Kan bara inte sitta i en lägenhet när det är fint väder. Jag pallar inte.
    Det märks att temperaturen har sjunkit, inte alls lika varmt ute som förra helgen och i början av veckan. Men vem klagar?! Jag är nöjd med det mesta.
    Fast allra gladast vore jag om allt pollen ville lägga sig i en bubbla och abra försvinna ut i luften. Såg någon bild från en satellit där man tydligen kunde se pollenmolnet över landet. Usch säger jag bara!
    Nej nu får det bli positiva tankar! :)

    naglar

    Det är viktigt att ha fräscha naglar tycker jag. Försöker att ta hand om mina med jämna mellanrum så att de ser fräsch och fina ut. När man tar hand om dem regelbundet mår de oftast väldigt bra också. I vintras försökte jag att använda mörka färger som rött på naglarna, men jag känner mig fruktansvärt obekväm i det. Fast det är ruskigt snyggt på andra! I Cosmopolitan, som jag bläddrade i på vägen hem, hade de något om strandsnygg och då var modellen målade med guldigt nagellack. Det var från Mavala, men så hittade jag den här bilden från Sofis modesida på Aftonbladet. Här är med en guldskimrande variant från Helena Rubenstein. Hmm, skulle vilja testa, för det är nog något jag skulle välja om det var snyggt. Det blir lagom effekt, snyggt och speciellt men ändå diskret.
    18534-2276


    bild aftonbladet.se

    Host ARTPARTY

    I New York hölls The Whitney Contemporaries Host ARTPARTY. Gäster var bland annat Helena Christensen i enkel svart långklänning matchat med en sidenbolero som blev pricken över i:et. Margaretha Missoni, som är frontifgur för Missonis doft-satsning, har på sig en söt mönstrad i grönt och svart. Jaime Lynn Siegler såg mycket elegant ut i en vit långärmad klänning med halvhög krage. Lite 70-tal är det väl? Jag är så dålig på olika tidsperioder och kläder... Eller är det 60-tal förresten?!
    18534-2275


    bilder gettyimages.com

    konferens

    På presskonferens för sin senaste film var Lindsay klädd i blå söt klänning. Hon passar bra i blått tycker jag. Sött att matcha med guldballerinas, hade kunnat bli lite overkill annars.
    18534-2274


    bilder wireimage.com

    roberto cavalli launch

    Nicky Hilton och Mischa Barton på U.S. Launch Of Roberto Cavalli Vodka. Ingen av dem har direkta supersnygga klänningar. Nickys ser ut som en sjal omgjord till klänning. Mischas gråmelerade har ingen smickrand modell och ser bara trist ut.
    18534-2273


    bilder gettyimages.com

    vardag & fest

    Till vänster är Jessica vardagsklädd i slitna jeans och en bomullströja. Solglasögonen sitter på och Daisy är med på armen. Man får ju ana att hon är där, verkar konstigt att bära på hundväska annars.
    Till höger är hon sött klädd i vit klänning med blommor i lila/rött/grönt. Hon är tillfixade med diskret make-up och röda läppar. Så enkelt det ser ut att gå från vardag till fest.. Men så vet vi inte heller hurlång tid som ligger bakom något av resultaten.
    18534-2272


    bilder sweetkisses.net

    att klä sig

    Vem klär ni er för? Män eller kvinnor?

    I senaste Cosmopolitan finns en artikelt som handlar om hur olika män och kvinnor tycker om kläder. Vi av det kvinnliga könet väljer oftast om vi klär oss för att få uppmärksamheten från en man, eller om vi klär oss för att få uppskattaning från adnra kvinnor.
    Män gillar ofta det lite sexiga och i öongfallande med urringat. De har svårt att förstå det lite tantiga modet som är idag och tycker inte att det är snyggast att se ut som Sarah Jessica Parker.
    Kvinnor tittar på trender, sätt att matcha och stil.
    Om du klär dig för att imponera på män ska du tänka Halle Berrys lediga stil, det säkra i Gucci, det sexiga från Valentino eller helt enkelt efterapa Eva Longoria.
    Kvinnor tänker utifrån stilikoner och imponeras av copycats från Nicole Richie, Rachel Bilson, Sienna Miller (mest förra sommaren), Sarah Jessica Parker och Reese Witherspoon. (Obs detta är personer jag själv tagit som exempel)

    Så hur klär jag mig?
    Jag är inte så trendig i min stil utan mer klassisk, tycker jag själv iallafall. Men oftast uppskattar jag mer en kommentar om fin klädsel från en tjej än en kille. Kommer komplimangen från en kille som är intresserad av mode är kommentaren mycket värd, annars inte så väldigt.
    Eftersom sexigt och urringat inte alls går ihop på mig så handlar det nog för min egen del mest om att klä mig för kvinnor.
    Att klä sig för sig själv är inget ärligt svar enligt artikeln och visst har de rätt i att man allra oftast klär sig för att göra intryck på andra.

    Vore kul att få andras perspektiv..

    Mischa eller Rachel

    Läste att ett rykte säger att Mischa vill sluta på OC eftersom Rachel är den som är mest populär av de två. Sky Showbiz gjorde en undersökning där 60% valde Rachel som sin favorit. Visst Mischa gick in som den mest populära, men Rachel blir bara bättre och bättre hela tiden. Det blir nog konkurrens där.
    Vem föredrar ni? Mischa eller Rachel?!
    18534-2271
    Jag väljer Rachel! Lätt.


    rachel-bilson.com

    jump

    Tycker det ser ut som att Lindsay har på sig en jump-suit här. Det syntes hon i redan runt nyår. Den gillade jag inte så värst, men den här var sötare. Axelbandslöst och allt!
    18534-2270


    bild people.com

    utfrågad

    När jag var på väg hem efter ljusbehandlingen och satt på spårvagnshållplatsen kom en tjej fram till mig. Rätt vad det var såg jag att hon höll i en mikrofon och en md. Hon frågade så snällt om hon fick intervjua mig och jag hade väldigt svårt att säga nej. Tycker man ska ställa upp på sånt där, vet hur det är själv!
    Hon frågade mig om jag solade, smörjde mig med solskyddsfaktor och varför. Sedan undrade hon om jag använder Brun-utan-sol och varför. Slutligen frågade hon om jag var pollenallergisk och när jag svarade att jag var det blev hon glad. Hon gjorde en artikelserie som handlade dels om faran med solning och att man bör smörja sig, sedan om bus och även en artikel om pollen.
    Det var trevligt och hon var sympatisk. ul att kunna hjälpa till..

    12/5

    Lite svalare ute, men jag kör på cityshorts trots allt.
    • svarta cityshorts, H&M - värsta fyndet i somras
    • vitt linne
    • omlott-topp i rött med vita/gula blommor, H&M
    • vita tygskor på fötterna
    • på väg till jobbet hade jag samma "jacka" jag hade i onsdags

    fredag!

    Sitter på jobbet och småpular med lite saker. Det är så väldigt varierat i arbetsbördan här. Massor ena veckan och nästan ingenting veckan efter. Skrev just ett mail till min bror. Han är så mysig. Den senaste veckan har vi mailat lite och han skriver jättelångt! I vanliga fall har han bara skrivit typ, "Hej, bra, vi hörs!". Men inte nu, den här veckan har det varit långt och utvecklat. Jag älskar verkligen min bror. Vi har alltid haft en bra relation.Visst har det varit upp och ner, men ju äldre vi blivit desto mindre har åldersskillnaden blivit.
    Nu kom just våra nya visitkort till kontoret. Dessvärre med två fel och nästa vecka har vi frukost-seminarie så jag hoppsa de hinner skicka nya tills dess. Den ena måste verkligen ha sina visitkort då. Felet som var har jag medelat från början, men den som beställde ändrade aldrig..

    sleepy

    Nu är jag trött och ska gå och lägga mig. Hoppas jag orkar läsa en bra bit till på min bok. Läser en bok som jag började läsa för ett tag sedan, slutade läsa av någon anledning och nu tycker är riktigt bra.
    Funderar lite på klädsel inför morgondagen, har jag inte bestämt mig innan blir jag alltid sen till jobbet för att jag velar.. Fånigt kanske, men sant. Det är ju inte riktigt lika varmt längre, men det är ju fortfarande varmt och jag vill utnyttja värmen när den väl är här.
    Baci!

    royal

    Välmatchad mor och dotter, eller Prinsessa och Drottning kanske... Både är trendriktiga med diadem i håret och visst är det väl en Missoni-sjal Madeleine har runt halsen? Tycker det ser ut så... Fint var dte ändå. Men det ser ut som att de har det lite kallt då de tittar på Volvo Ocean Race i New York. Volvo-chefen Leif Johansson syns i bakgrunden. Volvo Ocean Race ska förresten gå i mål på min födelsedag och samma dag som Götatunneln invigs. Det blir en busy dag i Göteborg om det ska vara folk på alla eventen. Minns sist Ocean Race kom till stan... Sweet memories!
    18534-2269


    bild gettyimages.com

    me like alot

    Med undantag av hatten så tycker jag detta var ursnyggt! Skorna var adorable, stuprör är alltid snyggt på rätt person, ljusblå fräsch skjorta och en vit väska på armen. Klockrent Nicky!
    18534-2268



    topp!

    Snygga toppar att inspireras av från Shopbop. Till vänster en beige klänning med broderi på magen. I mitten en tubtopp som har lite empirie skärnings-känsla. (wow vilken beskrivning.. haha..) Och till höger är en vit söt topp med rött mönster. Allra mest Emma är nog den högra toppen, men den i mitten skulle jag gärna ha på mig, fast då med lite hjälp av tejp... Blir galen på tubtopp, så orolig att det ska glida ner..
    18534-2267


    bilder shopbop.com

    Shorts

    Cityshorts är riktigt snyggt. Det är lagom klätt, snyggt och passar på jobbet.
    18534-2266


    bild people.com

    blå prick

    Den här klänningen tycker jag var supersöt. Wrap, blå/vit, prickig och med ett sidenband i midjan. Ursött!
    18534-2265


    bild gettyimages.com

    djurvän

    Vilken härlig bild! Rachel med hunden som hon har tillsammans med sin snygga pojkvän Adam. Det verkar vara Hollywood-parens grej, att ha hundar tillsammans. Jake och Kirsten hade det, Kate och Orlando har det med flera.
    18534-2264


    bild rachel-bilson.com

    poseidon

    Nej, jag syftar inte på statyn i Göteborg och inte heller bostadsbolaget.. Tydligen är det en ny film som heter just Poseidon och hade premiär igår. Emmy Rossum besökte premiären (och spelar i filmen tror jag) iklädd en guldig klänning. Riktigt snygg ärmlös sak. Mia Maestro hade också valt ärmlöst men i en mörkare färg. Kändes ganska mycket höst och hade volanger längst ner. Mias föll mig inte alls lika mycket i smaken som Emmys, den var fin!
    18534-2263


    bilder gettyimages.com

    las vegas

    Jag gillar tidningen Vegas omslagsbilder. De är ofta väldigt schyssta. Lagom avskalade också, utan en massa text om tidningens innehåll. Ibland färgglada och andra gånger i dovare färger. 18534-2262



    slarvig

    Jessica ser fräscht ut i slarvigt uppsatt hår. Mina slarviga tofsar blir alltid snyggast just när de bara ska vara slarviga. När jag vill ha de snygg-slarviga, då funkar det inte alls... Gillar brillorna också!
    18534-2261


    bild sweetkisses.net

    coola paret

    Adam och Rachel på promenad med sina två hundar. En kaffe (eller vad det nu är..) i handen och de ser sådär avslappnat coola ut. Sådär som man inte kan anstränga sig för mycket för att se ut, utan den avslappnade coolhet som bara kommer av sig självt..
    18534-2260
    celebworld.org


    another day in the sun

    Ny dag, sol, blå himmel och allergi. Jepp så är det. Idag är jag lite svullen på ögonlocken, vilket inte ser klokt ut. Och jag som ska vara på tv om en stund.. Fast det är inte riktigt som det låter, jag ska ha videokonferens. Vid sådana här tillfällen blir jag världens tönt, jag vet inte vad jag ska göra eller säga...
    Gårdagen spenderades inte vid datorn, därav min frånvaro från bloggen. Gjorde lite annat istället. Usch, allergin är inte nådig nu. Trots att jag har cortison i kroppen känner jag mig inte så bra som jag gjort tidigare år av sprutan. Tänk hur jag skulle må utan cortisonet då!
    Fast nu börjar jag känna mig mindre gråtfärdig. Både tisdag och onsdag kändes det som att jag skulle gråta när som helst. När jag blir sån av allergi känns det ganska fånigt, för när någono frågar varför jag gråter så blir svaret.. "Jag vet inte."
    Nej nu ska jag förbereda mig inför videokonferensen.

    11/5

    Lite trist eftersom jag nästan ser likadan ut idag... Men hey, jag tycker jag är fin och det är ju huvudsaken.

    • navy shorts
    • grön topp
    • guldballerinas
      bild(4)

    kate

    På väg till bilen fotograferas Kate Moss. Hon är som oftast klädd i jeans, topp och kavaj i enkla färger, matchat med en rödmönstrad sjal och vit väska. Hennes ballerinas var riktigt söta. Men det finns nog inga ballerinas jag inte gillar... Nästan.
    18534-2258


    bild celebworld.org

    jessica

    Jessica på väg ur bilen för att besöka en recoringd studio, Ny platta på väg snart? Jag gillar en del av hennes låtar. Gillar sån där enkel, lättsam musik. Är riktigt trist när det gäller musik, jag sätter på radion och är nöjd med det. I familjen har min bror fått stå för musikintresset.
    18534-2257



    Tips!

    När jag häromdagen bloggade om Jessica Albas leopard-leggings förstod jag att det var fler som ville ha mönstrade tights. När jag gick in en snabbis på Gina Tricot under lunchen hittade jag randiga, prickiga och spräckliga varianter. 129:- kostade de och var i bomull, heltäckande.
    Jag kunde inte låta bli ett par svart/vit-randiga själv faktiskt. Kanske blir invigning imorgon?!

    10/5

    Oj vilken ful bild... Jaja.. Detta hade jag på mig i en halvtimma, sedan blev det så varmt att jag höll på att bli galen. Blev väldigt irriterad på mig själv eftersom jag hade tänkt att ta på mig en blus som jag köpt på Indiska, men drog av mig den i sista sekunden för att det verkade för kallt. Knäppt!

    • navy shorts, TopShop (fynd på vinterrean)
    • vitt linne Zara
    • mörkt grön "safari"jacka, H&M
    • vita tygskor
    • tunn scarf i brunt/turkos/guld, H&M (Blev lite väl lättklätt på kontoret med bara linne..)
      bild(3)

    en klick

    Med en färgklick lyfter man upp det enkla i en outfit. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, det är detaljerna som avgör! De ska inte vara för många och de ska inte ta över, men om de är precis på gränsen till lagom och extrema, då kan resultatet bli suveränt.
    Exempel. Ett utmärkande halsband, då skalar man bort allt annat. Ett maffigt armband, samma sak. Om man går "over the top" då får man hålla sig till en sak. Men enklare smycken kan kombineras både armband och halsband, men då blir de inte heller den speciella detljen som kan avgöra.
    Det finns en anledning till att Kate Moss har en sån grym stil. Trots att hon oftast bara har jeans och linne som bas i nio fall av tio. Hon lägger till detaljer som ger rätt look.
    18534-2255

    bild betterthanyou.org

    Fling

    Annual Spring Fling To Benefit The Techers Count hölls i New York och Jamie Lynn Siegler, Fiona Scarry (?) och Kate Bosworth var några av de som var där. Jamie Lynn i enkel svart klänning, Fiona i en söt grön klänning jag fastnade för och Kate Bosworth, som hade Zac Posen som sällskap, bar säkerligen en Zac Posen-klänning. Den svarta ärmlösa klänningen var snygg och passade Kate.
    18534-2254


      bilder gettyimages.com

    just my luck

    Så var det premiärdags för Lindsays film Just my luck. Skådespelerskan själv var klädd i lång vit klänning med prickar. Visst var det fint men hon kan så mycket bättre tycker jag. Lillasyster(och mamma) fanns med på röda mattan. Tänk så mycket som jag ser upp till min bror, utan att han är känd, tänk då hur Aliana (eller vad hon nu hette) måste se upp till Lindsay.
    18534-2252
    Samaire Armstrong har en roll i filmen, här syns hon i extensions (som jag itne tycker hon passar i) samt en söt klänning. Väldigt Reese Witherspoon. Bree Turner har även hon en rolli filmen. Hennes klänning tycker jag riktigt bra om. Det är nog volangerna som gör det...
    18534-2253


    bilder gettyimages.com och wireimage.com

    mindre skoj

    Vaknade en halvtimma innan min väckarklocka (läs plural) skulle ringa. Hade druckit för mycket vatten så det var bara att gå upp. Försökte sedan somna om igen och hörde ett konstigt ljud.Kraffsande liksom... Kunde inte lokalisera det, men till sist lät det som om det var under min säng. Usch alltså!
    Vet inte om det är något i lägenheten, eller ljud från grannen. Hur som helst tycker jag det är lite läbbigt. Fast eftersom jag är jätterädd för kryp och annat, åtminstone när det är på en plats de inte borde vara, men det är ju inte helt omöjligt att jag bara förstorar upp det... Tur att jag har två rum att vara i och inte bara ett!
    Nu är jag jätte trött eftersom jag inte fick sova så länge som jag ville. Det är jättejobbigt att vakna innan klockan ringer tycker jag. Usch.

    a wig

    Såhär såg Jessica ut på LAX dagen efter hon syntes på en award show med färgat hår. Tydligen var det bara en peruk. Läste någonstans att hon ska sälja peruker och därför gjorde reklam för dem. Det låter ju lite märkligt, men det var ju skönt att hon inte färgat håret iallafall!
    18534-2251



    pooch

    Mischa på stan med sin söta lilla hund.
    18534-2250

    skillnaden

    Här syns Lindsay på stan i New York. Dessa två bilder visar ganska tydligt vilken skillnad det kan göra hur man klär sig. På den vänstra bilden ser Lindsay väldigt smal och inte så värst kurvig ut. Däremot visar hon mer former på den högra bilden. Knep som man borde ha med sig, just att tänka på vad det är man vill framhäva och hur man ska dölja, om det nu är något man tycker sig behöva dölja.
    18534-2249


    bilder lind.lo.com

    humör: low

    Idag behövs mer än vackert väder för att pigga upp mig. KÄnner mig riktigt low och har ingen inspiration till något alls. Idag känns allt piss rent ut sagt.
    Nej, finns inget mer att säga faktiskt...


    Argh!

    Jag är arg som ett bi just nu!!! Jag förstår inte hur saker och ting får fungera i den svenska sjukvården.
    Beslut som tas utan att informera patienten. Argh!!!
    Vill av personliga skäl inte utveckla alltför mycket här. Men jag ringde just till en avdelning på Sahlgrenska för att boka in en tid för att få recept och de meddelar mig att jag är utskriven därifrån. Detta är gjort utan min vetskap och av en läkare jag inte träffat!! En sån här sak får mig att vilja bli politiker. Bara för att korrigera alla puckade beslut som dagens beslutsfattare verkar ta.
    Argh!! Jag behöver en boxningspåse, är svinarg! Adrenalinet bara sprutar i kroppen.

    9/5

    • brun v-ringad topp, Mango
    • jeansskjorta, Levi's
    • vid kjol i vitt med svart/grått/brunt mönster, Zara
    • guldballerinas, Zara
      bild(1)
      9/5

    queen

    Vackert! Drottning Rania av Jordanien besökte New York för att delta i Time's 100 mest inflytelserika personer Party. Ranias klänning hade en fin pastlligt grön färg och modellen är väldigt söt. Enkel med lite volanger som detaljer.

    18534-2247

    bild gettyimages.com


    Lätt

    Tänk vad mycket lättare allt känns när man vaknar en dag och himlen är blå, solen skiner och det ska bli varmt under dagen. Sweet!
    Vet inget särskilt som händer idag. Varken på jobb eller hemma. Bara att ta dagen som den kommer. Just nu är det mest underhållande på jobbet att mina kollegor verkar väldigt godtrogan, eller vad man ska säga. Vi bjuder in kunder till två event i mitten av maj och för att få dit så många som  målet är, då måste man bjuda väldigt många fler. Detta verkar inte de fatta. Och sedan går chefen omkring och är "lyrisk" när han får en siffra på antalet anmälda, trots att den bara är hälften så många som målet är. Dessutom "hittar" han på anledningar till varför folk inte svarat ännu... Ojoj, han lever i någon slags drömvärld.
    Hmm, vad ska det blir för kläder idag då?! Bäst att dyka in i garderoben.

    coolt

    Den här matchningen skulle jag nog inte våga själv, men jag diggar absolut Jessicas stil. Leopard-mönstrade tights, svart längre topp, kofta med ursnyggt halsband och rolig metallig väska. Hade det itne varit för leopard-tightsen hade jag knappt reagerat, men detta var riktigt schysst! Nice Jessica!
    18534-2246

    bild celebworld.com

    trl

    När Lindsay besökte MTV:s TRL (Total Request Live) hade hon på sig tights med en tunika/topp i mörkt turkos upptill. Söt matchning, lagom enkelt. Håret prydde hon med ett rosett-hårband. Detaljer!
    18534-2245

    bild gettyimages.com

    wish

    Den här klänningen hade inte varit dumt att kunna ta på sig imorgon för att gå till jobbet. Snygg, casual och antagligen ganska luftig. Perfekt!
    18534-2244

    bild shopbop.com

    tiden går...

    Tiden går fort när man har kul. Eller när man gör mycket!
    Den här dagen har gått förbi i ett nafs. Ljuvligt väder, men imorgon jobbar jag förmiddag vilket känns skönt. Frågan är ju bara vad man ska ta på sig, är inte van vid värme och på jobbet blir det lite som en bastu eftersom vi inte har a-c och solen ligger på.

    smile!

    Ashlee ser superfräsch ut i blont hår och somrig färg matchat med vitt. Hon blir mer och mer lik sin syster.
    18534-2243


    bild celebworld.org

    awards

    Eva och Jessica var några av alla kändisar som deltog i "2006 NCLR ALMA Awards". Eva bar, bland annat, en silvrig klänning med utmärkande ringning i ryggen. Jessica såg annorlunda ut i sitt färgade hår, men som jag skrev förut, hon passar ju i det. Fast jag hoppas detta var något snabbt övergående!
    18534-224218534-2241

    bilder wireimage och sweetkisses

    lohan walk

    Lindsay på stan i enkla kläder. Jeans och topp/linne känns som hennes uniform, och det funkar utmärkt. Gillar den korta kavajen, söt och vore bra att ha under sommaren när man behöver något om axlarna.
    18534-2239


    bilder linds-loh.com

    Isch.

    Fick ingen förhöjning på lönen. Kass! Men problemet är ju att jag inte vet hur jag ska agera i situationen och blir lite handfallen. Dessvärre. Tidigare har jag bara presenterats löner utan diskussion, och har jag varit kvar på samma ställe har jag bara fått veta att nu får du höjt till det här istället. Det bästa var en sommar då jag fick förhöjning tre gånger. Very nice. Den lönen jag har idag, den var den första jag fick, men den utbetalades aldrig till mig då. Och detta var ändå för tre somrar sedan.
    Nu blev jag lite low. Jag tycker jag förtjänar löneförhöjning!

    brunette

    Jessica goes brunette! Det var väl okej, men hon är mycket snyggare som blondin. Men jag gillar den korta lockiga frisyren, om den bara varit riktigt blond...
    18534-2238

    bild gettyimages.com

    8/5

    Idag är det varmt och skönt ute. Ljuvligt och klänningsväder!
    • blå skjortklänning med svarta detaljer, Asos
    • vita tygskor, Lacoste
    • svart skinnväska, mammas köpt i Italien
    • håret i silver spänne

    helgen

    Kom ner ganska sent i lördags, kanske vid tolv. Var så trött att jag itne kunde komma igång på morgonen. Mötte upp de andra på stan, kollade i lite affärer. Sedan träffade vi några och beslutade oss för att åka ut till Tylösand. Där åt vi lite lunch som vi haft med oss. Riktigt mysigt på stranden. Bella, hunden vi hade med oss hade riktigt skoj och hoppade runt och grävde. Lite mindre skoj att få sand överallt, men men...
    Väl hemma igen var det bara en stunds vila innan vi gjorde oss i ordning för kvällen.
    Först mötte vi upp några ute på Lilla Torg, men samtidigt som folk droppade av blev vi hungriga. Gick då bort till Gastons för att äta. Åt ruskigt god pizza. Lagom stor med urgod botten och fyllning. Mmm!
    Sedan satt vi där på uteserveringen och pratade hela kvällen innan vi gick hemåt.
    Söndagen började ganska tidigt. Hunden ville ut, katter som jamade och morgonpigga människor överallt. Men efter en långsam start på morgonen med frukost och snack så blev det dags att slänga på sig bikinin och åka ut till Tylösand igen. Vi var där relativt tidigt och såg stranden fyllas av folk så sakteliga. Visserligen är det väl ingen underbar känsla första gången på våren då man drar på sig bikinin på stranden, men vad härligt det var ändå! Några få vågade sig på att bada, men de flesta höll sig på land.
    När vi efter ganska många timmar började bli lite rastlösa åkte vi hem igen och jag började så småningom resan tillbaka till Göteborg igen.
    En helt underbar helg har jag haft! Lovely!

    Got Milk?

    Mischa i en reklam vars syfte är att öka mjölkkonsumtionen. Om det funkar, ja vem vet?!
    Undra förresten om det stämmer, det som Aftonbladet skrivit att de kommer ta bort Marissa från OC. Hoppas inte.
    18534-2237


    bild mischa.b.org

    ömt

    Nu har jag varit uppe i några timma och hunnit med en del.
    Först har jag varit hos min husläkare för att få cortison mot min allergi. Därav rubriken, ena skinkan är lite öm. Så nu kan jag förhoppningsvis gå ut utan en massa ögondroppar, nässpray och tablett i kroppen. Dessutom har jag varit på ljusbehnadling och nu är jag alltså hemma igen.
    Det är ljuvligt väder ute, redan nu står temperaturen på 20,2 i skuggan hos mig. Nice! Kanske blir klänning till jobbet i eftermiddag, eller åtminstone kjol!

    ute på stan

    Lindsay syntes häromdagen ute på stan iklädd svarta tights och kort klänning. Hon ser glad ut och man anar att hennes hår sakta men säkert blir den röda naturliga färgen hon har.
    18534-2236



    tillbaka

    Nu är jag tillbaka från min härliga tripp. Vad härligt det är i Halmstad. Söt liten sommarstad, märkligt bara att affärerna är stängda på söndagar...
    Skriver lite mer utförligt hur jag spenderat min helg senare. Nu ska jag klä på mig lite kläder, just nu är det bara bikini eftersom jag slängde av mig allt då jag kom innanför dörren till lägenheten.
    Hoppas er helg varit minst lika bra som min!!


    helg!

    Nu lämnar jag stan. Först åker jag ner till landet för att imorgon fortsätta ner till Halmstad. Med detta vädret finns det ingen bättre stad att spender helgen i än Halmstad. En riktigt somrig helg (är väl tanken..) i en riktig sommarstad! Kanske lyckas blogga därifrån, men min blogg är ju inte "outad" så vi får se... Ha en underbar helg! Det planerar jag att ha!
    Baci!

    Hur tusan packar folk lätt förresten?! Jag har nog lardig lärt mig det. Tre varianter av byx plagg, x antal toppar osv, för två dagar.. Ojoj, finns det en kurs att gå kanske?!

    erkännandet

    Så kom det då, det som var ganska väntat. Nicole Richie går i senaste Vanity Fair ut och säger:
    Jag vet att jag är för smal. Jag tycker inte om tanken att unga flickor ser kort på mig och vill ha min kropp. Inte så oväntat, men skönt att hon verkar ha tagit tag i sitt problem. Det är svårt att erkänna det för sig själv, men det är ett steg på vägen.

    18534-2235 18534-2234


    bilder celebworld.org

    sunny

    Vad jag älskar att min lägenhet ligger som den ligger. Balkongen är underbar såhär på eftermiddagen. Solen börjar lysa på balkongen strax efter tolv och sedan ser jag den fram till sju-åtta någon gång då den går ner. Om jag nu ska överleva att inte bo på marken under sommarhalvåret så är balkongen en räddande ängel! Tänk om jag hade kunnat bo i lägenhet på vintern när det är kallt och uschligt för att på sommaren byta lägenheten mot något på marken och helst närmare havet. Eller takvåning med terass funkar det med. Igår åt jag lunch på jobbets terass. Jag älskar den terassen. Precis ovanför kungsgatan, man känner sig som att man tjuvkikar på alla som gå i godan ro på gatan eller sitter vid någon av uteserveringarna. jag har sett många snygga och gräsliga kreationer däruppifrån. I somras var det dessutom där som jag "bondade" med några arbetskamrater, dessvärre just de som inte är kvar längre.
    Undra vad grannarna säger när de ser en blondin med rött ansikte (det är inte mitt fel, det är ljusbehandlingen) och bikini? Haha, om inte annat fick de väl en liten chock och det bjuder jag på!

    önskeoutfit

    Det hade inte varit dumt att glida omkring i en ljusgul topp från C&C California med ett var vita puffshorts från Mona och ett par Kors sandaler på fötterna. Det är faktiskt allt som behövs, det är ljuvligt väder idag!!
    18534-2233
    En Pucci bikini hade inte suttit dumt att ha i solen.
    bilder netaporter.com, shopbop.com och shopaholic.se


    vogue

    Ursnygg Keira på Vogues majnummer.
    18534-2231



    Samaire

    Söta Samaire Armstrong som synts som karaktären Anna i OC. Hon nämndes någonstans som modell, trodde bara hon var skådis jag, men de är ju alltmer multi-tasking i Hollywood! Gillar hennes lila klädsel, hon är en av få som faktiskt kan bära upp den färgen. Har bloggat tidigare om henne i lila. Hon verkar vara på gång nu. I vår syns hon i Lindsay Lohans film Just my luck, den har premiär nästa vecka tror jag.
    18534-2230

    bild wireimage.com

    W

    Samtidigt som filmen "A Prairie Home Companion" har premiär finns Meryl Streep och Lindsay Lohan tillsammans på omslaget av W. PR är så genomtänkt att man nog inte fattar hälften. (fast just detta var ju ganska lättförstått!) Läste någon artikel tror jag det var med Lindsay där hon uttryckte mycket beundran till Meryl. Lite av en mentor för den unga skådespelerskan kanske?!
    18534-2229



    italiano

    Det blev lunch med jobbet idadg. Superhärligt!
    Vi åt på Alexandra Zazzi's gamla restaurang Paste e Panini. De har en utegård som är supermysig en sån här solig och varm dag. Jag åt penne med bacontärningar, kände inte för Lasagne som de flesta andra åt. Till efterrätt blev det pannacotta. Supergott! Kändes så lyxigt att sitta där i värmen och bara njuta och ha trevligt.
    Men jag reagerade på en sak som för många höll på med. Och det var att diskutera hur fet mat de åt och hur måna kalorier det ena och det andra innehöll. När vi sedan åt efterrätten så var dte en som inte åt någon, hon går hos Viktväktarna och bredde alldeles för mycket på om hur mycket fett och kalorier jag åt. Hon brukar annars tjata om att jag äter för lite. Jag mår faktiskt dåligt över att folk påpekar sånt på det viset. Till sist sa jag ifrån att det var helt onödigt att säga sådana saker. Då tystnade de faktiskt. Vissa människor verkar ju inte fatta någonting...
    Fast lunchen var väldigt trevlig med det undantaget!

    donzo

    Nu har jag avtalat att jag arbetar 8 veckor i sommar. Sedan pressade jag på min lön också. Men då såg han skraj ut. Jag var stenhård, men han sa att han skulle "tänka på det". Vilket i klartext innebär att han ska fråga sina chefer. Eller ja, stenhård är väl inte min grej. Men jag påtalade vad jag ville ha och varför. Men det är ju klart att man ska få löneförhöjning efter att man arbetat på ett ställe i ett år och påbörjar sitt andra år.. Åhh, varför fattar han inte någonting?!

    sol!

    Jag kan inte hjälpa det, solen får mig att bli helt lyrisk!
    Idag var jag uppe tidigt för att åka på ljusbehandling innan jobbet. Eftersom vi ska äta lunch lite tidigare hinner jag inte göra vissa saker innan lunch, då får jag ta det efteråt och hinner inte till ljusbehndlingen.
    Appropå ljusbehandling, för den som undrar, jag går på härdning eftersom jag har haft lite problem med min hud. Det är suveränt att gå och kunna få hjälp, men det tar också mycket tid och energi. Det är inte som att gå till solarie utan det går mer in i djupet av huden än på ytan. Därför är det inget man blir tydligt brun av, men ju längre man gått under en period desto mer syns det.
    Det verkar som att lunchen faktiskt blir av, kors i taket!

    5/5

    • skönaste jeansen, Levi's
    • naturvit blus med spets och volang, H&M
    • vita tygskor, Lacoste
      bild(4)
      5/5

    så trött

    Nu har jag donat klart. Disken är diskad, jag har borstat tänderna mm och allt som återstår är att sova! Mmm, är riktigt trött känner jag.
    Imorgon ska vi ha gemensam lunch med jobbet. Fast den har flyttats x antal gånger så jag tror det först när jag ser det! Men jag hoppas verkligen inte min chef har velat eller dubbelbokat sig ännu en gång, för jag har ingen lunch förberedd och jag tänker inte köpa ngåot bara för att han inte kan hålla ordning på sin egen kalender. Argh, han har verkligen noll koll på saker och ting!!!
    Hoppas åtminstone allt kommer lösa sig imorgon med avtal kring sommaren. Fast han lär väl undvika det, hans vanliga grej...
    baci!

    Hilary

    Vilket sött linne! Ursött verkligen, enkelt men piffigt med volangen på axlarna. I Like! PÅminner om mmitt blåa med blommor på, väldigt likt faktiskt. Kanske ska försöka fixa volangpå någon enkel topp jag har i skåpet.. Jag har så mycket idéer, skulle ha en skräddare som förverkligade allt också!
    18534-2227

    bild people.com



    sött

    En bild på Rachel från tidningen People's nummer om de 100 vackraste. Där Henke Lundkvist fick en placering, antagligen mycket tack vare sina framgångar i Rangers.
    18534-2226
    bild rachel-b.com


    parad

    Iklädd en söt nude-färgad klänning åker Lindsay häst och vagn på Premiär-parad för hennes film "A Prairie Home Companion". DÄr bland annat Meryl Streep spelar mot LIndsay. Här ser man att hon har lite rödare hår igen. Tycker det skiftar från och till faktiskt.. Men det kanske är ljus och sånt.
    18534-2225


    bild lind-lo.com

    färg

    I sommar när jag fått lite färg på kroppen skulle jag gärna slänga på mig den här mönstrade Milly-klänningen. Eller varför inte det gula linnet, från Burberry London, matchat med ljusa byxor och mina nya sandaler. På kvällen passar Mission linnet bra. Till jeans, kjol, shorts eller något finare. Det blir vad man gör det. Nästan samma modell på alla tre plaggen, jag gillar den stilen!
    18534-2224


    bild netaporter.com

    ett klipp

    Beyonce har kapat lockarna och kör numera axellångt. Det passar henne. Men hon lär väl som alla andra kändisar sätta i extensions när hon tycker det behövs... Man får inte låta sig luras, allt är inte vad det ser ut att vara! Men jag tycker hon var riktigt söt i den här längden! Vore kul att se det platt också.
    18534-2223


    bild celebworld.org

    the beach

    Nu känns det faktiskt relevant att tänka på stranden eftersom jag kommer resa till värmen i juni. (Jepp sorry, jag kommer tjata sönder det!) Bikini är ju ett ganska viktigt plagg på en solsemester. Hur dumt det än låter så är jag en sån tjej som vill ha det så litet som möjligt. Därmed solar jag absolut INTE i string eller topless. Jag gillar inte ränder, det är inte ett dugg snyggt tycker jag. Att ha en tubtopp på sig och visa upp breda ränder, nej det går fetbort. Därför tyckte jag det var super förra året då det kom en massa bandeau-modeller. (hur nu det stavas, tub..) Perfekt att ha då man badar, spelar strandtennis eller tar en promenix på strandpromenaden. När jag ligger ner har jag oftast en trekanstbikini med banden bakom ryggen istället för runt nacken... Hmm, varför berättar jag det här?!
    Jo, bikinis. Jag har alltid köpt billiga bikinis. Med två, nej tre undantag. Min allra första riktiga bikini var ingen billig sak, men det var den enda som passade min inte alltför stora kropp.Den andra var en jag köpte på Benetton i Italien. En riktig favorit och sommaren då jag upptäckte trekansbikinin och hur praktisk den är. Den tredje köpte jag också i Italien i en riktig underklädesaffär. Vi var inne i den butiken flera gånger och jag kollade på två olika bikinis. När jag sedan bestämde mig för att slå till fanns det bara min storlek i den ena och jag slog till. Den bikinin är min bad-bikini eftersom den tål att röra sig i.
    18534-2222

    hm.com

    fresh

    Här ser Jessica sådär söt och somrigt fräsch ut. Härligt att veta att det närmar sig! Idag var det hur varmt som helst, ljuvligt! Hennes outfit känns lite sailorinspirerade med guldkedjorna på kavajen. Fint, men itne min stil.
    18534-2221


    bild sweetkisses.com

    my name is bond

    My name is Bond, James bond! Åh, det känns som att jag verkligen är uppväxt med James Bond. Har sett alla filmer, flera gånger de flesta. Såg dem med familjen när jag var yngre. Fast jag blundade antagligen när det var läbbigt, har aldrig gillat sånt där.. Har svårt att se Daniel Craig som Bond, men å anda sidan tog det ett tag innan Pierce blev Bond i mina ögon också! Undra förresten hur de ska klara sig utan Q!?!
    18534-2220



    katalogen

    Idag fanns det en hög med telefonkataloger i min uppgång. Eftersom jag redan sett den hos mina föräldrar vet jag om att om man slår upp G************* (typ) så är mitt namn, nummer och adress det första man ser! Eniro har ju det där störande systemet att efternamnet bara står en gång. Värdelöst tycker jag! Såhär ser det ut:
    Andersson: Anna, hamngatan 189, 031-159357
    - Bertil, Röda gatan 4, 031-123456
    - Cecilia, Allégatan, 031-789456

    Jag gillade verkligen telefonkatalogen när jag var yngre. Brukade bli glad då katalogen kom, satte mig sedan och slog upp kompisar, släkt och andra bekanta. Det svåraste var, när jag var liten alltså, att hitta mormor och morfar, kunde verkligen inte förstå hur deras efternamn stavades... Fast då var jag ju som sagt inte så väldigt gammal.
    Jepp, så töntig är jag! Och stolt över det dessutom! :D

    4/5

    • kortare raka jeans, Mango
    • grön topp med brodyr framtill, Gina Tricot
    • svart bolero, Zara
    bild(1)


    rudolf och jag

    Idag vinner jag nog matchen mot Rudolf med röda mulen. Eftersom 40% av mitt ansikte är lite lätt kräft-färgat.(för alla som äter insjökräftor betyder det rött!)
    Ljusbehandling två dagar i rad kan bli lite mycket ibland.. Får nog ta det lugnt på fredag... Vill ju kunna vistas ute i solen över helgen!
    Idag kommer det nog bli jättevarmt! Redan nu på morgonen var det ljuvligt. Åhh jag älskar våren och känslan av värmen.

    sanna bilden

    Varför visa bilder på mig i ypperlig form med makeup osv.. Här är jag på strandpromenaden i Spanien med mormor på armen. Mascaran nuddade knappt fransarna, glosset är på plats och håret är knappt borstat. Den hårda sanningen :-)
    Det blå linnet har jag fått flera komplimanger för och jag trivs väldigt bra i det! Armbandet är köpt på Mallorca och jag var riktigt nöjd med köpet. Det finns en historia bakom armbandet, försäljaren började nämligen prata svenska med mig! Hon hade bott i Sverige och Göteborg i några år. Kul!



    shorts

    Med anledning av min bokad resa så har jag kollat lite i garderoben på sommarkläder. De här shortsen från TopShop hänger och väntar på att plockas fram. De är snygga och väldigt sköna. Lite linnematerial.
    18534-2217



    efterlysning

    Jag letar efter en dagcreme med solskyddsfaktor i. Letade lite på lunchen idag, men utan någon tur. Någon som vet något märke som har det? Ingen dyr, helst! Vore toppen med tips :)

    Emmarias lista

    ..enligt Ebbas basgarderob.

    KLÄDER
    Två par jeans - Jodå, det har jag
    En kashmirkofta - Nope, jag kan inte ha något med ens pyttelite ull i närmast kroppen. Har en ullkofta från Benetton, det är allt. (och det är ju inte kashmir)
    Ett par svarta finbyxor - Jepp
    Ett par svarta shorts - Ett par svarta cityshorts finns i garderoben
    En vit skjorta - Två eller tre stycken
    En kavaj - En svart snyggare, sedan mer casual kavajer...
    En svart kofta - Yes
    En kofta i en annan färg - Majoriteten tröjor i min garderob är koftor så svaret blir ja. 
    En jeanskjol - Jo, en riktig jeanskjol och en kjol i denim men inte i den klassiska varianten
    Två svarta toppar - Hmm, en eller två lite osäker 
    Två vita toppar - Jepp det är jag säker på!
    Två svarta linnen - Älskar linnen så självklart har jag två svarta
    Tre vita linnen - Jepp, minst tre vita eftersom det är ett plagg jag använder så gott som alltid
    En trenchcoat - Nej, det passar jag inte i, har annat som får bli substitut.
    En vinterkappa - Ja det har jag
    En svart klänning - En svart långklänning och en svart wrap

    SKOR
    Ett par partysandaletter - Ja det har jag, men jag använder dem inte direkt (för bekväm av mig)
    Ett par svarta och/eller chokladbruna boots - Lite osäker på vad som menas med boots men svarta är jag småsäker på att jag har (om jag itne helt missuppfattat)
    Ett par ballerinor - Skojar du? MInst!
    Ett par partyskor - Ehh, vad är skillnaden mot partysandaletter? Men jo, det tror jag nog
    Ett par söta gummistövlar - Ett par härligt randiga jag fick i födelsedagspresent i somras
    Två par gympaskor - Jag har ett par att träna i, ett par gamla Nike som åker fram ibland, ett par ljusblå från Wrangler som jag trivs i och alltid har när det är dåligt väder på våren/sommaren Plus gamla tennisskor som står på landet

    ACCESSOARER
    En mellanstor vardagsväska - Hmm, ska kolla bland alla mina väskor.. Ja!
    Ett par mörka solglasögon - Jepp
    Ett par skinnhandskar - Jag har tre par skinnhandskar, olika tjocklek för olika årstider
    En pashminasjal - Några stycken i olika färger
    En weekendbag - Joo, det har jag väl
    En partyhandväska - Några stycken att väljapå
    En kuvertväska - Jepp

    Oj vad mycket jag har! Enda grejen jag nog skulle få underkänt i är vad jag har för märken. Allt är nämligen inte av högsta kvalitet, men helt ärligt har jag hellre det jag har nu och byter ut då det behövs. Min basgarderob är visserligen klassisk, men även det klassiska kan bli trist ibland och behöva förnyas!

    hurra!

    Jag ska till Spanien i juni. Sol, bad och lite shopping!! Ljuvligt! Åker till ungefär samma ställe som jag var på förra året. Men ännu närmare till Palma.
    Palma är faktiskt en urmysig stad. Schysst shopping, härligt gammal stad men med nya vibbar. Alla kedjor finns, ej H&M (tror jag åtminstone inte), som Zara, Mango, ProMod osv. Plus alla härliga små butiker som säljer krimskrams, men ändå bra grejer. Så nu är det bara att hålla hårt i plånboken! Inget onödigt what so ever.

    i'm bad

    Jag vet vem som vann skandinaviska TopModell. Finalavsnittet visades nämligen i Danmark igår..
    Usch vad dålig jag är..

    inspiration

    I bloggens värld läser och ser man massor med mode. Eller jag gör det åtminstone eftersom det är de bloggarna som intresserar mig. När tidningar som Elle och DV sedan kommer ut är det för lite saker som är nytt i dem. Det måste vara en enorm utmaning för tidningarna att möta bloggarna och kunna leverera nytt i sina tidningar. Eftersom många nu har ett helt annat intresse av att söka information och inspiration så når det konsumenterna snabbare. Man kan inte komma ifrån att tidningarna har deadlines som gör att de inte kan konkurrera med nätversioner av modetidningar. Sedan finns det självklart en massa roligt att läsa i tidningarna, men det ger inte samma aha-upplevelse som det gjorde förr. Hoppas ni förstår hur jag menar.

    vogue

    Snygga bilder på Mischa i spanska Vogue. Undrar om det vore en hit med en svensk version av Vogue?! Jag tror att det skulle vara kul med en skandinavisk eller nåt sånt. Då kan man fokusera lite mer på Skandinavien, men ändå inte bara ha precis samma som Elle, DV och de andra svenska modemagainsen. Fast jag får väl i ärlighetens namn erkänna att jag inte är en stor konsument av Vogue, oberoende av land den ges ut i.
    18534-221418534-2213

    bilder mischa-b.com

    the duffs

    Systrarna Duff ute på stan. Linne och jeans, finns något mer praktiskt att slänga på sig när fantasin tryter?! Hilary matchar med snygga solbrillor, vill-ha väska och cowboy-boots. Något som klassats som ute enligt många mode-tyckare, en debatt jag inte lagt mig i eftersom jag inte har några cowboy-boots hemma.
    18534-2215


    bild celebworld.org

    3/5

    • blå/vita byxor "linne", TopShop (lite sailoraktiga..)
    • vitt linne, TopShop
    • blå kofta, Vila
    • vita ballerinas
    • guldhalsband, H&M

    sienna

    Minus hatten gillar jag SIennas enkla outfit. Randig topp, tights och söta skor. Skorna är liknanade de jag bloggade om i förra veckan från La Redoute.
    18534-2212


    bild celebworld.org

    lady in red

    Det är inte ofta man se Viktoria Beckham i mindre utmanande kläder. Här har hon på sig en snygg röd klänning, men att matcha med bådeväska och skor känns lite överdrivet! På det hela taget, väldigt fint!
    18534-2211


    bild hollywoodrag.com

    låånga

    På den här bilden ser Mischa ut att ha riktigt långa ben. Hon är visserligen lång, men man ser hur tydligt det är att tänka på hur man klär sig. Jag menar itne att det är fel att visa sina långa ben, utan det faktum att Mischa oftast inte ser ut att ha såhär långa ben. Olika modeller, färger och plagg framhäver olika saker. Lär man sig vad som passar/inte passar ens kropp så har man kommit på god väg!
    18534-2210


    i gult

    Jessica Alba ser riktigt schysst ut på stan med pojkvännen. Hennes ljust gula topp matchas med klarare gula skor. Däremellan ett par jeans, en snygg väska och fina solglasögon.
    18534-2209

    bild celebworld.org

    triss i vitt

    Vitt är väldigt fräscht till en bänna. Här syns Nicky, Paris och Courtney Love. Den sistnämnda har jag väl inte så mycket för, men jag gillar systrarnas klänningar!
    18534-2207

    bild wireimage.com

    felaktig info

    Jag har tänkt på en sak som jag blir irriterad på. Det är när tidningar ska skriva artiklar men inte kollar upp informationen ordentligt och skriver fel, saker som allmänheten redan vet eftersom det varit så stort uppslag på det. I måndags tex läste jag GT och bilagan Hallå. I hallå stod det om Jennifer Lopez och att hennes första make, vad han nu heter, skrivit en bok om deras äktenskap som han ska ge ut om han inte får 40 miljoner. Anyhow, då stod det kort om hennes tidigare kärleksaffärer. Och de var i helt fel ordning. Det finns så många alternativ att jag inte kan ta alla exempel. Eller när man läser om någon av Olsen-tvillingarna och de har bild på den de inte skriver om.Sedan ett drygt år tillbaka är det ganska tydligt vem av dem som är vem.
    Sådär, nu var det ute ur systemet :)

    superman

    I sommar har Superman Returns premiär i Sverige. En av huvudrollerna har Kate Bosworth. Här är hon i en affär för att promota filmen.. Sött och enkelt, en outfit som är synonym med Kate.
    18534-2206


    bilder gettyimages.com

    puppy

    Det är inte bara Mischa som har en ny valp. Här syns Rachel med en mörk lite lurvig sak!
    18534-2205

    bild rachel-b.com

    godnatt

    Nej nu ska jag gå och lägga mig. Är riktigt trött efter en natt av lite sömn. Hoppas verkligen jag kan slappna av och sova inatt! Blogg.se håller på med massa uppdateringar. Visserligen är dte jobbigt eftersom det gör att man inte kan svara på kommentarer, posta inlägg eller skriva kommentarer. Men eftersom storleken på bloggen har ökat dramatsikt känns det som att det kan vara värt lite strul. Slutresultatet blir säkert jättebra!
    Läste just att Britney Spears ska ha en presskonferens på torsdag. Ingen vet vad som ska berättas, men det lär vara något stort eftersom hon inte haft någon presskonferens på länge. Kanske, kanske har hon tagit sitt förnuft till fånga, eller är det dags med en ny platta?!
    Sov gott! Baci.

    olsens

    Mary-Kate och Ashley Olsen var också på The Costume Institute Benefit Gala. De kör fortfarande med röda munnar, men det funkar på dem, trots att den ljusare årstiden känns mer rosa/aprikos/pastellig. Det är nog inte helt otippat att de bar Badgley Mischka eftersom de anlände till galan i sällskap med Mark Badgley och James Mishka.
    18534-2204


    bilder gettyimages.com

    Metropolitan

    Häromdagen hölls The Costume Institute Benefit Gala på Metropolitan i New York. Många kändisar besökte galan och bjöd på vackra kreationer, andra bjöd på mindre vackra... Så mycket inspiration till balklänningar att jag önskar jag fick gå på bal!
    18534-2199

    Kate Moss i helsvart med skinnbyxor och smokingkavaj. Lindsay Lohan i ärmlös klänning, markerad midja, svart/vitt och lite spets. På fötterna har hon dessutom platåskor.. Ojoj, många trender i en smäll det!

    Selma Blair i en fin vit klänning, Molly Sims i nedtonad grå silke med diskret make-up, Jessica Alba även hon i grått men lite mer matt material och Helena Christensson i en av mina absoluta favoriter. En ärmlös tyll-klänning med rosett i midjan, ljuvligt vacker!

    Sienna stack ut i guld, kändes som att hon tagit inspiration av filmen hon spelade in om Andy Warhol, lite 70-tal.. Margaretha Missoni i blommigt, Thandie Newton i guldskimrande enkel klänning med drapering och Chloe Sevigny i svart/vitt ärmlös klänning.

    Emmy Rossum tog av sig en uniformsliknande kavaj och visade en ursöt klänning, Amanda Peet hade även hon en söt klänning med urringad rygg. Lauren Bush i enkel aftonklänning och Ginnifer i söt volangklänning.

    Karolina Kurkova, Mandy Moore och Ivana Trump hade mörka långa klänningar och Rosario Dawson(?) bar en enkel grå sidenklänning med en dekorativ rosett.

    Det fanns även floppar på galan. Trump fanns inte på min favoritlista, men hennes stil brukar inte vara något särskilt. Förvånande nog tycker jag att självaste Diane von Furstenberg har en riktigt trist klänning. Storbritanniens flagga liksom... Sarah Jessica Parker var också en besvikelse. Klänningen hade varit så fin om hon bara inte hade haft det skottsrutiga tyget runt.. Tänker på det SATC-avsnittet där Charlotte har gjort en klänning av Trey's släkt-mönster. Och han drar sönder hennes klänning...

    bilder gettyimages.com

    2/5

  • Ljusa jeans, Levi's
  • svart kortärmade blus med puffärm, Zara
  • smalt svart skärp med silverspänne i midjan
  • vita tygskor på fötterna, Lacoste

  • trötter

    Jag tror inte jag varit såhär trött på riktigt länge. Somnade vid tolv tror jag och sov som en sten till halv tre. Då vaknade jag med ett ryck och kunde inte somna om. Efter det låg jag och vred mig hit och dit. Antagligen drömde jag en mardröm eller något, för annars fattar jag ingenting. Skulle gått upp tidigt idag för att åka till ljusbehandlingen men jag pallade inte. Har fått kanske fyra timmar effektiv sovtid och behövde den powernap jag fick en extra timma på morgonen. Får åka till ljuset efter jobbet vid lunchtid istället. Måste bara titta lite på hur jag ska kunna hinna gå imorgon eftersom jag då måste gå på eftermiddagen.

    koi

    På väg ut från restaurangen Koi visar Lindsay upp bandage på sin ena fot. Hoppas inte hon har alltför ont.
    Snygg outfit i svart och randigt
    18534-2195



    only you

    Mischa har bara ögon för sin söta valp. Den ser ut att få mycket kärlek!
    18534-2194

    celebworld.org

    blått

    Jessica visar upp sin snygga korta frisyr och matchar med en söt ljusblå hoodie. Fräscht!
    18534-2193



    just my luck

    Lindsay Lohan på presskonferens inför premiären av hennes nya film Just my luck!
    18534-2192


    bild lind-lo.com

    rödis

    Gillar inte morgnar när jag tvingas vakna så snabbt.. Som idag då telefonen ringde och jag var tvungen att svara. Nu har jag ont i huvudet och magen. Ingen bra start.
    Idag är det bättre väder än det var igår. Blir nog några timmar på landet, förhoppningsvis i solen!
    Vad härligt det är med röda dagar som ger kortare arbetsveckor! Nice!

    Ikväll är jag tillbaka på 100% har jag tänkt, har haft en liten bloggpaus i helgen. Då svarar jag på kommentarer osv, sorry att det itne gjorts tidigare.


    jovovich

    MIlla Jovovich på en launch av sina egna kläder. Hon bär två olika klänningar, jag föredrar den gråa klänningen, väldigt söt!
    18534-2191
    gettyimages.com

    ordentlig

    Jessica Alba i en outfit som gör henne ordentlig. Men fin!
    18534-2190

    soft

    Jessica lämnar gymmet i softa träningskläder. Nice.
    18534-2189

    hits