keira

Keira spenderadeen dag tillsammans med sin mamma i Rom. Hon är där för att spela in en ny film. Keria ser ursnygg ut i enkel outfit. Svart tröja, vitt under, gråa jeans och, den ursnygga detaljen, gröna ballerinaskor! Verkligen en outfit att inspireras av i vår!
18534-1998

bild glamourmagazine.co.uk

"liten kjol"

Idag när jag var på jobbet kom en kollega och skojade lite. Han och jag går inte riktigt ihop när vi jobbar, men när man pratar privata grejer är det inget fel på honom alls. Han tyckte jag var fin i min "lilla kjol". Det är ganska roligt, för han ser sånt där mer än man anar. Han kommenterade för ett tag sedan att jag ju gillar Clark's skor ganska mycket. Jaha svarade jag först lite avvaktande (hade inte ens Clark's på mig den dagen) och då påpekar han att jag har minst två par. Hallå, en man i 50-års åldern liksom. Jag tycker dte är roligt med förvånande sidor hos folk. Jag knde mig lite som Rachel idag, fast med kota och byxor då förstås!
18534-1367



prada

I England hade Prada tillsammans med GQ launch och jag gillar faktiskt de få tillfällen då man bjuds på brittiskt mode. Tjejen till vänster satsar på trender och kör pumps(ser ut så iaf), stuprör, enkel topp med hängslen och röd prickig sjal. Ursnyggt, ävenom hänglsen inte är min grej... Tjejen till höger kör lite mer stylish och det gillar jag minst lika mycket. Enkel jacka med tunn silverkedja i midjan, vid kjol och en ljust ul topp som glimmar upp det hela. Väldigt diskret och stylish med rätt touch.
Jag vill ena dagen vara lite trendigare och andra sådär lagom basic med schysta detaljer, jag i ett nötskal!
18534-1997


bilder gettyimages.com

familjekärlek ♥

Åhh, är de inte för söta?! Tänk att jag får möjligheten att skjuta en barnvagn om ett halvår.. om jag är snäll vill säga. Fast det är klart jag kommer vara snäll, jag ska bli världens bästa faster! Det kommer bli en dyr affär för mig, men underbar så det väger absolut upp det hela!
18534-1996


bild glamourmagazine.co.uk

young hollywood

Nicky Hilton i en helsvart outfit var på Young Hollywood Awards Countdown Party och det var även Haylie Duff iklädd en söt klänning. Känns väldigt DvF, men jag kan ju ha fel! Lindsay var också där men bjöd inte på någon helfigursbild...
18534-1995

bilder gettyimages.com

dooney

Hittade gamla annons bilder på Mischa Barton. Hon var väskföretaget Dooney & Bourke's ansikte utåt. Inte direkt väskor i min smak, men några guldkorn finns det..
18534-1994


bild oc-style.com

nästan helg

Det blev en väldigt kort vecka för mig eftersom jag bara jobbat två dagar. Men å andra sidan så är det alldeles tillräckligt!
Trots att det regnar ute är det härligt vårväder. Det är inte rått som det så lätt blir utan friskt tycker jag!
Helgen ligger framför mig och jag har inga direkta planer. Har ju inte vetat hur jag skulle må och därför har det kännts sådär att boka upp något. Det enda var att jag och mamma pratat om att gå på stan, lite vår shopping! Men nu skadade hon foten så det verkar inte längre aktuellt.
Funderade på att träna antingen idag eller imorgon, men jag får se... Kanske, kanske inte. Lyfta lite vikter på gymmet borde ju inte vara skadligt.
Man får inte vara skadeglad, men jag kan inte låta bli att vara det ändå. Idag är det möte med några som jobbat på företaget tidigare. De var här när jag började i somras men blev uppsagda i slutet av sommaren. Nu har de startat ett eget företag och är väl på god väg att ta några av våra kunder. Eftersom läget är som det är och jag inte känner någon direkt lojalitet mot företaget så är jag inte lika upprörd som vissa andra. Though luck!

31/3

Det regnar idag och då passar jag på att klä mig i somriga kläder.. Toppen ska ju egentligen ha rosetten bak, men när man har kofta på sig så ser det ganska fånigt ut, därför knöt jag den framåt istället. Piffade till det lite och så fult är det väl inte?!


hallon

Nu ska jag äta fil med hallonsylt i. Kanske inte världens nyttigaste mellanmål, men jag behöver få i mig lite fil alt yoghurt eftersom jag äter penicillin. Då får jag ta det som jag tycker är bäst. Fast jag har ju förresten två vanliga yoghurtar och Jalla med för den delen... Nåväl, något ska slinka ner i magen på mig!
Sedan blir det stup i sängen! Efter alldeles för få timmar inatt är jag helt slut. Tvingade mig själv att inte somna under eftermiddagen eftersom jag visste att det bara skulle förvärra det hela nu ikväll.
Måste sova gott inatt så jag är peppad inför ett samtal jag befarar komma imorgon på jobbet. Mamma har peppat mig, jag har skrivit ner lite stödpunkter som jag upprepar likt ett mantra och jag vet precis hur mycket jag ska och inte ska säga!
Alla räkningar är betalade och en del av det som blev över flyttades raskt till sparkontot. Det hamnar alltid lite där, men den här gången blev det lite extra! Betalade dessutom elen redan nu (ska vara betald senast 1/5) eftersom det var lika bra att göra när ekonomin såg stabil ut. Absolut inte bra, men stabil.
Jag kan inte lägga in räkningar som sedan ligger och väntar på datum som ligger långt fram i tiden, lika bra att pengarna försvinner med en gång tycker jag! Jag blir ju itne rikare av att vänta med det...
Nej nu fil, sedan sjukgymnastik för/mot ryggen och sedan sova!
Baci!

wishes

Satt på jobbet och rensade min mailbox idag. Kom på att när jag inte är där så går de fram hej vilt i min dator så att det jag gjort inte görs flera gånger. Alltså jag vet ju om det och är medveten om det, jag måste ju göra samma när kollegor är borta.. Men anyhow så satt jag och rensade lite och hittade mail som jag och en kompis växlade runt nyår. Det känns hur länge sedan som helst, tre månader, men ändå!
I ett mail skrev jag till henne att jag ville åka skridskor, skidor och ligga på en sandstrand och sola!
Hennes svar var att det var ett svårt Kinderägg med de tre önskningarna.
Nu ändrar jag mig och säger såhär, jag vill ligga på en
varm sandstrand (eller njae, helst i en solstol, men ni fattar poängen) och glassa under solens strålar med en kall dryck och exotiska frukter! Och helt ärligt hade jag inte tackat nej till en kille att hålla om heller...

"Dreams are coming true"... I wish!


återbäring

Öppnade just posten från Skatteverket. Ögnade igenom min sammanlagda årsinkomst och jublade då jag såg vad jag får tillbaka! Några tusen blir det, rekord för min del faktiskt!
Hurra!
Hoppas man får pengarna tidigt i år också om man har lämnat uppgifter om kontonummer..

tights

Gick förbi Lindex och i skyltfönstret hade en docka på sig ett par söta tights. De har en spetskant längst ner. Nästan lite mameluck känsla, men tight och snyggt ändå!
Nu när våren är här och det snart är dags att börja ha lite mindre varma kläder blir jag sugen på nya varianter

Nicky

Nicky Hilton är på stan med pojkvännen Kevin. Han ser sådär spännande ut tycker jag, men det är ju ganska oväsentligt! Linnet är sött, men på henne blir proportionerna helt fel!
Hon är mycket sötare och kommer mer till sin rätt i prickigt.

Mary-Kate

Mary-Kate på basket och ute på stan. Visst ser hon ut att må mycket bättre nu?!
18534-1992


bilder betterthanyou.org

Rachel oc(h) Adam

Söta Rachel och Adam på promenad med sin hund Penny Lane.
18534-1991
Adam kör slapp stil, inte riktigt lika snygg som
Seth, men det funkar!
18534-1990
När jag ser Rachel önskar jag att jag kunde matcha och mixa lite bättre/roligare. Hon kör slappt och avslappnat men ändå sött i kort klänning, munkjacka, heltäckande strumpor och söta ballerinas.
18534-1989


bilder betterthanyou.org

flopp

mango finns det en kort kavaj i mörkblått som påminner väldigt starkt om den här från samma affär. Tyvärr var den inte ett dugg snygg på. Ärmarna var puffiga och den var alldeles för stor i minsta storleken. Nåväl, nu slipper jag tänka på den något mer. Och nej, jag planerade inte att använda den som på bilden!
18534-1988

bild mangoshop.com

Trött!

Kunde verkligen inte somna inatt. Låg och vred mig jättelänge. Sedan när jag väl somnade så sov jag väldigt oroligt! Är på jobbet nu. Trevligt att vara tillbaka, men det första som händer är att jag inte får vara med på veckomötet och sedan hör att den nya tjejen ska komma i nästa vecka.. Eller jag tror det var så.
Måste verkligen kolla upp huruvida jag måste lära upp en ny person som ska ta mitt jobb. Det är nämligen en sak jag vägrar göra, efter att jag blivit behandlad så som jag blivit så tänker jag knappast hjälpa till att sätta dne nya personen in i mitt jobb. Kanske dumt att tänka så, men vad förväntar dem sig?! Jag må var snäll, men jag är inte dum!
Kan bli farligt att gå i affärer nu. Fast antagligen så kommer jag int ehitta något utan bara gå och drömma.. Brukar bli så när det finns för mycket snyggt att sukta efter.

30/3

Äntligen lite vanliga kläder! Känns väldigt härligt efter att ha varit sjuk så länge.

  • svarta byxor, Mango
  • vit linne, TopShop
  • ljusblå kofta, Mango
  • håret högt uppsatt med hårklämma
    bild(2)

midja + hängslen

Carrie lyckas att pricka in två stora trender i samma plagg. Byxorna med hög midja och hängslen ser grymma ut på henne, men själv skulle jag känna mig som Steve Urkel.
18534-1986


bild hbo.com/city

oväntat stylish

Oväntat stylish klädd Kelly Osbourne på FiFi awards i UK. Hennes kappa var riktigt snygg. Även om sminket inte direkt är en höjdare!
18534-1985

bild gettyimages.com

beskedet

Jaha så fick jag beskedet jag nästan bara väntade på. Fick inte jobbet. Egentligen hade det varit rena drömmen om jag fått det. Men det var ju han som ringde och frågade mig om jag var intresserad!
Usch känner mig riktigt low. Vill ju ha ett sommarjobb!
Allra helst ett roligt eller givande jobb, men jag börjar nöja mig med vad som helst snart! Att vara helt syssloslö en hel sommar när alla jobbar är ju sådär spännande. Har haft en sommar då jag jobbade lite mindre och det kändes inte alls utvecklande utan snarare ganska trist.
Att ligga på stranden hela sommaren är inte så skoj som jag önskar och jobbar man inte får man inga pengar och det är en ekvation som jag inte gillar!

agnes

Såg Agnes senaste musikvideo på MTV i helgen. Låten var helt okej! Men jag funderar på en sak, är det möjligtvis Agnes eller en stylist som fastnat i att hon jämnt ska ja en tofs på sidan?! Visst passar hon i det, men ändå....
18534-1984

bild agnescarlsson.se

the style

Ursnygg outfit, Kate! Stilrent i svart (blandat med mörk grått?!) visar hon hur snyggt en högre, men ej extremt, hög midja är. Till det söt jacka, enkelt linne och ursnygg clutch! Enda saken som är sådär blir väl skärpet med en mjukare variant av nitar. Något jag aldrig riktigt gillat eller förstått mig på...
18534-1983

bilder gettyimages.com

candystripes

Nicole i söt röd/vit randig tröja och schysst väska i LA med sina extensions. Röd och vit randigt är väldigt snyggt det med, annars är ju min favorit blå och vit randigt!
18534-1982


bild celebworld.org

nya mexiko

Jessica fortsätter med inspelningen av hennes film "Employee of the Month". Inspelningarna sker i Albuquerque. På plats passar hon på att roa sig med bio och fika. Oh vad jag vill ha hennes långa hår!
18534-1981

bilder celebworld.org

två Mischor

Ena dagen kör Mischa lite mer casual klädsel i grön klänning och flätade ballerinas. Och nästa dag är hon uppklädd till tänderna för Bebe visningen. (Hittade en ny bild så det blir andra gången det här..)
18534-198018534-1979


bild mischa-b.org

ordinary

Hilary Duff är även en vanlig tjej med gråa dagar där hummöret inte är det allra soligaste.
18534-1978


bild celebworld.org

29/3

Efter för lång tid i myskläder dag ut och dag in har jag idag lite mer riktiga kläder på mig.

  • vit topp
  • blå kofta
  • mörka jeans
    18534-1976


onsdag

Mitten av veckan är här. Känner mig mycket bättre idag vilket är efterlängtat!
Jag blir galen på hur segt det är i blogg-världen. Igår kväll skulle jag blogga lite och två inlägg tog ungefär 40 minuter att ladda upp. Sånt får jag magsår av!
Idag ska jag förflytta allt mitt pick och pack hem till lägenheten. Det har varit skönt att vara i huset när jag varit sjuk. Att sitta i en etta och uggla dygnet runt i en vecka hade gjort mig galen! Här har jag fler rum att välja mellan och lite sällskap ibland.
Idag är det solförmörkelse, solen skiner nu, så kanske kan man se det runt tolv!?


J.Lo

Jennifer verkar gilla sin sjal väldigt mycket, men man undrar ju, döljer sig en konstig frisyr unde det rosa tyget?! Visst är det en Gaucho från Dior som hon har på armen.. Väskan som Sofi nämner som vårens It väska. Den är snygg, men det finns snyggare tycker jag!
18534-1975

bild celebworld.org

a friend

Jennifer Aniston är stylish i klassisk svart outfit. Hon är strong som tagit sig igenom en skilsmässa med hela världen som betraktare och kommentatorer. Man ska ju inte tro allt man läser, men det kan ju knappast vara lätt att gå vidare när varenda tidning skriver om ens uppbrott.
18534-1974


bild celebworld.org

smått&gott

Lite smått och gott från Net-a-porter.
18534-1973


bild netaporter.com

tisdag=tv

Tisdag kvällar är bra tv-kvällar. Gilmore Girls, Desperate Housewives och sedan brukar jag kolla lite på Joey och Girls of the Playboy Mansion. Det sista nämnda är egentligen rätt fånigt, men roligt. Jag fattar inte att de vill leva på det viset som de gör... Alla är olika.
Var och handlade förut, shit vad trött jag blev! Helt sanslöst!
Imorgon blir sista sjukdagen och sedan ska jag gå tillbaka på torsdag igen. Ska bli skönt, men jag pallar inte ännu. Vet ju att jag behöver mycket kraft då jag ska vara tillbaka på jobbet igen!

kort eller långt

Kort eller långt, det är frågan! Jagtycker att Nicole passar i båda längderna, men hon ser lite mer classy ut i den korta frisyren! Vad tycker ni?
18534-1972

bild people.com

flashdance

Jag har spenderat förmiddagen framför Flashdance. Har faktiskt inte sett den tidigare. Gillar dansen i filmen. Dans har jag alltid varit fascinerad av. Gick i jazzdans och gymnastik när jag var mindre. I gymnastiken var det dels övningar på matta, med hopp och på golvet. Jag älskade danserna man gjorde på golvet! Insåg att tjejen i Flashdance, Jennifer Beal är samma tjej som är med i The L Word.
18534-1971



grått

Idag är det grått ute. Igår var jag glad eftersom det regnade och snön kan försvinna, men idag känns det bara grått!
Känner mig stressad av att hitta ett sommarjobb. Hela grejen med mitt vanliga jobb har ju orsakat att jag måste leta med ljus och lykta efter ett sommarjobb. Överallt kan man läsa hur många fler det är som söker sommarjobb än antalet verkliga jobb.
Förra veckan blev jag uppringd av en man som undrade om jag var intresserad av ett fast jobb i min bransch. Jobbet lät som rena drömmen, och antagligen var det bara det... För efter att jag skickat mitt cv och ett personligt brev har jag inte hört av honom. Så lika mycket av en kick jag fick då han ringde, lika låg känner jag mig över att han inte hört av sig igen. Antagligen hade jag inte tillräcklig erfarenhet, men det suger verkligen. Alltid ska man falla på det. Hur ska jag kunna få erfarenhet om ingen ger en chansen?!

bättre!

Nu känner jag i kroppen att jag mår bättre! Jag har lite energi, sitter och får planer, känner hur edt spritter till i benen! Härligt. Precis rätt känsla, bara bihålorna håller med så ska jag vara fit for fight snarast.
Dags att sova. Baci!

en av få..

Paris har en av sina sällsynta snygga dagar. Håret är snyggt, klänningen söt och hon ser inte billig ut. Hon kan också, men jag kan inte låta bli att undra, varför har hon sådana ups-and-downs i sin stil?!
18534-1970

bild celebworld.org

ideal

Dagens ideal som ställs är skyhöga. Jag har länge känt att samhället hamnat i en ond cirkel och jag undrar hur och när vi ska kunna ta oss ur den!
Jag känner enorma krav på mig att lyckas. Hela tiden ska man vara perfekt. Kläderna ska vara snygga, välmatchade och av hög kvalitet. Håret ska glänsa och ligga på plats, make-upen ska finnas där men inte synas. Ryggen ska vara rak, kroppen ska vara smal, vältränad och fit.
I skolan/på jobbet ska man vara framstående och ha siktet högt. Vara nöjd känns inte aktuellt utan hela tiden ska det kämpas mot högre mål!
Fortsätter vi leva med dessa krav på oss, då kommer samhället kollapsa.
Tänk på de som växer upp nu, eller våra kommande barn. Vad ska de tro om världen?

Det finns många krav där det nog handlar om val och personligheten. Men det finns också krav som man inte kan komma ifrån.  Kroppsidealet är ett typiskt sådant.
I Hollywood bantar de flesta skådisar, det handlar om personliga tränare, dieter och specialkost. Allt för att vara perfekta, eller åtminstone ge sken om det.
Samtidigt som allt fler mår dåligt av det smala idealet så blir många allt större. Skräpmat äts och man har inte tid att laga måltider och äta tillsammans som en familj. Jag har alltid uppskattat våra middagar på helgerna, under veckan åt vi bara lättare måltider tillsammans. Det är många som inte lever på det sättet, där familjemiddagar är något som sker vid enstaka tillfällen. Inte för att det är fel, men jag tror att man slarvar med maten alldeles för mycket. Antingen slarvar man på det viset att man inte äter alls, eller så äter man fel. Vilket man än gör så är dte inte bra för kroppen och konsekvenserna kommer att komma ifatt än så småningom.

När ska vi sluta behöva vara så perfekta hela tiden? När ska vi kunna känna att det vi är, att det räcker alldeles lagom?!

Jag känner som sagt oerhörda krav på mig själv. Att hela tiden klara mer än vad jag egentligen har kapacitet att göra, men jag ser ju så många andra som klarar det, varför skulle då inte jag kunna?!
Ibland måste jag tänka att bilder i tidningar är retuscherade, de har inte sådär perfekt hy, hår och kropp. Och om bilden är i dagliga livet, ja då måste jag inse att de gör inte annat än träna, äta och fixa sina kroppar. De har stylister, frisörer och sminköser.

Lösningen, vad är den?! Jag vet inte, jag hjälper väl inte direkt till att  förbättra världen heller, men jag inser att något drastiskt måste ske. Samhället kommer allt mer att delas upp och idealen kommer bli helt osannolika.
Jag vill få vara nöjd med den jag är och det jag gör. Det är en känsla jag knappt minns. Visst kan jag vara glad över att ha klarat av något, men jag fokuserar alldeles för mycket på det jag inte klarar av eller gör. Sorgligt men sant!


scarpe

Skor kan jag helt enkelt inte ha för många av. Vill ha ett par sandal liknande inför den varmare årstiden. Innan dess kommer jag nästan slita ut ballerinas i olika varianter. Ballerinas är mina favoritskor, all time!
18534-1969
bilder laredoute.se


pretty flower

Den här toppen köpte jag för ett tag sedan. Söt och enkel, blir nog snygg när jag har lite mer färg matchat med jeans eller ljusa byxor. Eller leggings funkar nog minst lika bra.
18534-1968



27/3

Idag är jag oglammigt iklädd myskläder bestående av:

  • svarta byxor, Mango (lite för långa så jag snurrar upp dem lite)
  • vit topp, JC
  • Rosa/vit/grön-randig rugby-troja, Zara
  • på föttterna har jag gråa pälstofllor och när jag fryser drar jag på en rosa munkjacka
    18534-1967


jezebel

Jennifer Love Hewitt pryder omslaget av Atlanta tidningen Jezebel. Såg Jennifer på Ellen i förra veckan. Hon var där för att promota sin nya serie. Jag gillar Jennifer, tyckte om henne i Ensamma Hemma och den spin-off serie som hon sedan fick. Om serien går bra i USA kanske man kan hoppas att den köps in här hemma. Fast vissa kanaler köper ju även hem de serier som inte går särskilt bra... Av någon märklig anledning! Snabba köp ibland kanske..
18534-1966


bild hollywoodrag.com

extra

Nicole var på Prince konsert och visst ser det väl ut som att hon har fått lite extra hår? Kanske har hon tröttnat på sin page, eller så är det för en kommande scen under inspelningen av Simple Life. Vem vet?
18534-1965

bild celebworld.org

raindrops

Det regnar ute! Länge sedan det hände, men jag jublar. Dels eftersom jag slipper gå ut men även för nu är det dags att säga farewell till snön!
Pratade med mitt jobb tidigare och det verkar vara rena sjukstugan där. Därför är det nog lika bra att jag inte jobbar, med min otur skulle jag säkert få en till skur, två och en halv vecka (som jag är uppe i nu) räcker alldeles utmärkt!
Idag har jag två saker jag ska göra. Dels ska jag försöka äta ordentlig middag så det ska fixas tacos. Sedan ska jag även dona med mina naglar. Lagom jobbiga uppgifter... Men blir man helt slut av att ta bilen till affären och köpa mjölk, ja då är små uppgifter inte lika lätta som de brukar vara...
Blir helt galen på min uppkoppling. Telias bredband är sådär alltså. Hemma hos mig har jag com.hem och det brukar inte vara några problem. Men i huset har vi Telia och det är inte så stadigt.

bra idé?

Min kropp har inte vant sig vid sommartiden. Eftersom jag vilat under dagen är jag pigg nu! Inte alls bar egentligen. Borde sova, annars kommer jag bara vända på dygnet och få svårt att gå upp när jag ska jobba!
Det som är jobbigt nu när jag varit sjuk är att jag int eorkar vara vid datorn. Så jag missar alla andras bloggar och har varit lite ego och mest varit vid min egen de korta stunder då jag orkat... Hoppas kunna göra lite catch up imorgon! Och vara lite roligare på bloggfronten.
Fler outfitsbilder har jag lovat och tänkte även trixa med lite annat. Får en del idéer då jag degar, men ibland går inte alla att förverkliga.. Dessvärre! Och ibalnd visar sig idéerna hlt enkelt var rätt kassa då jag försöke rgöra något av dem.

keds fall

Mischa är Keds talesmann och var här på en launch som tidningen Jane Magazine hade inför Keds höstkollektion. Funderar på om Mischas stylist gör henne lite mjukare när hon ska promota Keds, hon får alltid ett lite annat utseende tycker jag... Fast det kanske bara är inbillning.
18534-1964


bilder celebworld.org

stor blir liten

Visserligen kan det väl syfta på mig själv då jag är sjuk. Men just i det här fallet tänker jag på att min säng nu är utbytt och är krympt till 90 centimeter bred.
Hey, när jag sover själv klagar jag inte...
Är helt slut nu och det visar nog sitt tydliga språk då jag funderar över morgondagen. Lär nog bli ytterligare en dag hemma från jobbet för mig!
Nu ska jag kolla på Floorfiller. Har ganska ont i bihålorna, så jag orkar inte just nu sitta längre tid framför datorn...

softy

Jesica Alba i soft outfit. Klädd som jag är idag, denna softy söndag.
18534-1963


bild celebworld.org

sommartid

Nu är det söndag och klockan är framskjuten en timma. Sommartid kallas det, men ute är det mer vinter.... Det snöar! Början av veckan ska det regna, enda fördelen är väl i så fall att snön regnar bort!
Mår väl pyttelite bättre, men är fortfarande helt slut. Det gör ont i bihålorna också...
Idag är tanken att vi ska byta säng hemma hos mig. Jag köpte en ny säng för en och en halv eller två månader sedan, men den är för mjuk för mig. Jag har fåt ont i ryggen av att sova i den, så nu ska jag få tillbaka min lilla, men sköna säng! Får väl skapa ett sparkonto där jag lägger undan pengar till en ny säng. För det är ändå ganska skönt att ha en stor säng! Men 1.20 räcker.

Vår

Snödropparna har visserligen blommat ett tag i rabatten, men det ser lite vårigt ut ändå! Idag öppnar TUR-mässan för allmänheten också, det brukar vara ett typiskt vårtecken! Idag spela Frölunda sin första semifinal-match. 1-1 stod det efter första perioden, vet inte vad det står nu... Jag hoppas på Indianerna!
bild(1)

how to...

Dagen har spenderats åt att titta på den söta filmen How To Lose a Guy in 10 Days. Så himlans gullig! Riktig feel-good movie. Den gula klänningen som Kate har i slutet är underbart vacker!
18534-1961



våffla

Idag är våffeldagen. Då bör man äta åtminstone en våffla tycker jag. Ikväll ska jag ät riktigt frasiga och fina våfflor. Väldigt gott!
18534-1959
bild roligakort.nu


Men Åhh!

Jag har försökt att svara på kommentarer flera gånger under dagen men det går inte. Varenda gång så försvinner de bara.... Ska försöka fler gånger och svara så snart det fungerar som det ska! :)

duff x2

Systrarna är ute och handlar. Vad mörkt hår HIlary har nu förresten? Tycker nog hon är sötare med ljust hår! Tänk vad jobbigt det måste vara att som storasyster hamna lite i skymundan till lillasyster som alltid har strålkastarna på sig. Jag är tacksam att jag och min bror har olika intressen och därmed in konkurrerar så direkt. Som minsting har jag nog dessutom fått min beskärda del och ska inte klaga...
18534-1958


bild betterthanyou.org

mossy flower

Kate Moss i London iklädd en blommig klänning. Ursöt outfit!
18534-1957

bild celebworld.org

hilton

Är Nicky möjligtvis pappas flicka...
18534-1955
Eller är hon kanske mammas? Eller både och...?!
18534-1954

bilder gettyimages.com

vår i luften

Idag är det vår i luften. Tror jag, det ser så ut!
Solen skiner, det är flera plusgrader och det blåser inte så mycket. Kanske att jag skulle bege mig ut på en promenad... Borde jag ju palla! Måste köpa mjölk, det är ju våffeldag idag så ikväll kommer föräldrana hem och då ska de göra våfflor!! Jag gillar våfflor, men en gång om året är okej. Eller två gånger skulle funka.
Vaknade med ett ryck, trodde det var larmet som gick. Så jag sprang ut till dosan p väggen som blinkar om det skulle varit så, men den blinkade som den skulle. Antingen var det brandlarmet eller min dröm som det tjöt i. Som tur var kunde jag somna om!

smashbox

Stacy, Gabrielle och Nicky under visningar i LA. Stacy (till vänster) påminner mig väldigt mycket om en gammal kompis. De är väldigt lika faktiskt! Gabrielle har en ursöt topp på sig som påminner väldigt starkt om en blå blommig topp jag köpte på H&M häromsistens. Nicky klär i den kleinblåa klänningen! Färgen passar hennes ljusa hår och blåa ögon, modellen bär hon upp snyggt, något jag själv inte skulle göra...!
18534-1953


bilder gettyimages.com

snett

Nicole ser ut att snubbla på den här bilden. Benen har nästan lite läbbig vinkel...
18534-1952

bild glamourmagazine.co.uk

handlandes

Jessica Alba har söt enkel outfit på sig då hon är och handlar.Ser superfint och fräscht ut. Kanske blir något sådant här av mina jeans jag skrev om i föregående inlägg...
18534-1951

bilder celebworld.org

i'm bad

Idag har jag varit en dålig bloggare. Speciellt med tanke på att jag bara går hemma och är sjuk. Men det är just det, hur gärna jag än vill så orkar jag inte. Åkte hem en sväng förut och passade även på att handla lite på vägen. Jag blev helt slut! Det är ju urtrist!
Dessvärre blir jag lite för ofta sådan när jag är sjuk, jag vill och tror att jag pallar alldeles för tidigt. Därför brukar det dra ut på tillfrisknandet och det är jag som lider mest i slutändan.
På kvällen gör mina bihålor riktigt ont. Nu äter jag penicillin, tar nässpray och äter gröna små piller från apoteket. Så snälla, hjälp!! Hade visst något i luftrören också, typ luftrörskatarr, det stod nämligen så på recpetet och tabletterna tog båda varianterna... Det är ganska intressant att samma medicin som ges till lunginflammation även ges till patienter som har klamydia. Detta vet jag eftersom jag läser innehållsförteckning, inget annat! Fast det är å andra sidan det som är lite läbbigt med mediciner, de är oftast väldigt breda och kan ibland ta några baciller som man behöver i kroppen...
Det är så märkligt, men när jag får ont i bihålorna får jag alltid ondast i de som sitter strax ovanför ögonen! Minns första gången jag hade bihåleinflammation där. Jag var sjuk och hemma från skolan i två veckor, sydde en träningskudde och tyckte min sjukdom var lite rolig för en gångs skull. Bihålor i pannan lät helt osannolikt... Jag var ju inte så gammal heller. Hey, bara man ser det från den ljusa sidan så blir allt lite roligare!

Always look on the bright side of life!

Just nu läser jag Ebbas bok. Hade jag nog inte tagit mig tid att göra ordentligt om det inte var för att jag var sjuk. Funderar på om jag ska försöka sy in ett par jeans imorgon. Alternativt klippa av dem till jeans-shorts. För så som de är nu kommer jag inte använda dem. Köpte dem i en spansk affär på mallorca, men har bara använt dem 3 gånger. Borde ju kunna hitta ett bra användningsområde för dem!

legally blonde

Elle i sin rosa fluffiga sfär intar svt ikväll med Legally Blonde! Hurra. Jag gillar den filmen. Visste är den ytlig, och inte särskilt djup, men jag vill gärna se att den har ett budskap och det är att kämpar man bara tillräckligt så kan man faktiskt klara av det man satsar på!
18534-1950



John/Dan

Helt onödigt vetande, men jag tänker dela med mig ändå! Nu när jag är hemma och är sjuk så blir dte ju att en hel del tid spenderas framför tv:n. Idag dök ett bekant ansikte upp på Bevvan. Det var karaktären John Sears som fick mig att reagera, och mycket riktigt. Dan Scott, den otrevliga pappan i One Tree Hill, spelas av samma kille som John Sears. Visserligen några år emellan, men nu spelar alltså Paul Johnsson Dan Scott och var tidigare John Sears i 90210.
18534-1949


bild tv.com

bebe

Mischa på visningen av Bebe kollektionen. Hon verkar ha gjort om sina extensions, håret är inte alls lika långt längre..
18534-1948


bild gettyimages.com

kurering

Så var det konstaterat att jag har bihåleinflammation. FIck någon ordentlig kur som även ska fixa luftrören. Får varken vara i sol, dricka mjölk eller ta mina magtabletter på nio dagar. Tänkte faktiskt åka och sola nu innan jag börjar äta tabletterna. Är ju visserligen krasslig, men jag tror att det är lugnt, har  ju ingen direkt feber nu och det är ju jobbigt att sola då man har feber...
Får se hur jag gör. Behöver nämligen sola lite och kan inte vänta i tio dagar tills tablettkuren är slut...
När jag drog på mig jeansen kände jag det som jag trodde, jag har gått ner i vikt. Kanske inte så konstigt eftersom jag varit ordentligt sjuk i en vecka och därmed ätit dåligt. De låånga timmarna som jag åkte buss/tåg från Norrland hjälpte väl inte till heller... Hmm, ska nog göra nyponsoppa! Är ltie konstig, gillar bara kall nyponsoppa.

fy!

Vaknar och tittar ut genom fönstret, massa nysnö har fallit under natten. Usch!
Nu ska jag strax iväg till doktorn. Somnade nästan där jag låg och ringde då de öppnade telefonerna nu på morgonen... Men det lönade ju sig och det var det viktiga!

Nu får jag slänga på lite kläder och borsta tänderna innan det blir dags att visa upp sig.


aj som tusan

Det gör så ont i mina bihålor att jag nästan gråter! Får gå upp och vara riktigt envis med telefonen imorgon. Jag måste ha en läkartid! Och vill helst slippa en okänd på otäcka akutmottagingen i stan. Min husläkare kan alla mina sjukdomar och vet hur jag funkar.
Nu får det bli en kopp te och en toast (alltså rostat bröd, inte toast med massa fyllning och grejer), mitt levebröd (haha.. Gbg humor..) då jag är sjuk! Har ätit fyra idag. Rena bantningskuren. Fast å andra sidan går det ju åt ungefär noll energi att vara hemma och sjuk.
Baci!

vitt

Söt vit Marc Jacobs klänning. Tänk om jag hade haft den till min student! Varför är vitt modernt alla vårar utan just min vår?! Riktig otur det där!
18534-1947


bild shopbop.com

leggings

Snygga leggings! Jag har bara ett par svarta, eller ett par vita och ett par gråa också, men de är så tunna att jag måste ha något över rumpan då... Någon som vet bra affär att hitta bra leggings i diskret annan färg än svart? Var ett tag sedan jag gick i affärer... Börjar allt mer vänja mig vid mina leggings, jag måste ju inte ha dem med något långt upptill, de är ju som vanliga byxor. Provar mina hemma och vänjer mig allt mer. Jag längtar tills det är lättare att använda dem, har inga bra skor nu.
18534-1946

bilder shopbop.com

mostly me

Ett jobb där jag redan på intervjun kan klä mig enligt eget önskemål, då klär jag mig enkelt i jeans, ribbat linne och kanske en lättare kavaj/kofta. För att piffa till det kanske jag sätter en sjal på väskan eller runt halsen. Det blir en lite mer casual, men snygg jag. Lite så som jag tänkte då jag var på intervjun inför det jobbet jag har nu. Det kändes som att det inte var någon direkt klädkod, men jag ville ändå vara lagom...
18534-1945


bilder shopbop.com och netaporter.com

simply me

Detta är kläder intervju för ett jobb där jag vill klä mig lite snyggare, men inte funderar så mycket över hur jag ser ut åldersmässigt.. Jag tar snyggare byxor med antingen en blus eller kofta upptill, på fötterna blir det mest sannolikt mockasiner eller ballerinas och i handen en snygg väska.
Ungefär samma som en "tråk" outfit, men skillnaden är att jag kan göra det roligare på något vis utan att oroa mig över vad som anses korrekt.
18534-1944

bilder hm.com, shopbop.com och netaporter.com

"tråk"

Då jag varit på intervju för jobb där jag är rädd att de dömer mig för snabbt har jag "tråk" kläder på mig. Det handlar om jobb på bank eller liknande. Jobb där intervjuaren har lätt för att dömma ut mitt unga utseende innan jag fått chansen att visa vem jag är. Då tänker jag enkelt, stilrent och moget. Ofta skjorta eller en snygg kofta till finare byxor, gärna en sko med klack på, praktisk väska och diskreta smycken. Pärlhalsband är nästan förbjudet på intervju, det verkar alltid som att man försöker för mycket, även om man använder det varje dag! Det är viktigt att kläderna inte tar över, men inte heller gör en obekväm. Det första intrycket är viktigt, även om personligheten är viktigast!
18534-1943


bilder hm.com, netaporter.com och shopbop.com

klädsel

Skrev igår ett inlägg om jobbintervjuer och efterfrågade lite tips. Hel och ren, bekväma kläder och anpassade till typen av jobb är vi nog överens om. Tillie och Sofia har själva skrivit lite i ämnet.
När jag för ett drygt år sedan var på intervju hos det företag där jag arbetar idag hade jag väldiga klädproblem. Jag visste ju att det var en reklambyrå, men visste inte om jag förväntades ha en "häftig" stil eller mer neutral. Resultatet blev mina mörka Cheap Monday, dvs svarta stuprör, till det hade jag en vit topp och en ljusblå stickad kofta, lite snyggare stil med ett dekorativt spänne som höll ihop den. Eftersom det var mitt i vintern hade jag inga särskilda skor, och väskan var enkel i svart med plats för mina betyg. Jag kan nu efteråt konstatera att jag var helt rätt klädd! Inte överklädd och inte nerklädd.
18534-1942

bilder shopbop.com och netaporter.com

flätan

Jag gillar flätor. Längtar tills mitt hår går att fläta utan tusen hårnålar för att hålla allt hår på plats. Men jag fattar inte alls grejern med Viktor&Rolf-flätan. Det ser inte klokt ut. Påminner alldeles för mycket om 80-tals sidotofsen. Att ha en låg tofs snett över axeln är snyggt, men inte på sidan av huvudet som den här flätan.. Vem har håret så? Till vardags eller ens till fest.. Nej, jag har svårt att se det!
18534-1941

bilder style.com

wayf

Ursöta klänningar från WAYF. Missförstod säkert texten, men jag tyckte det stod att designern var 18 år... Anyhow så ska både Mischa och Nicole fastnat för WAYF-kläder. Min favorit är den blåa klänningen, eller den rosa eller den bruna... Eller alla fem!
18534-1940


bilder shopbop.com

sött

Nicole ser söt ut i mörk klädsel. Den lilla jackan är ursnygg, hade den haft längre ärmar hade jag varit helt såld, eller ännu mer är nog bättre att säga..
18534-1939

bilder celebworld.org

a match

Rachel och Adam på promenix. De ser sådär bekvämt matchade ut.
18534-1938
bilder celebworld.org


snö.

Jag blir så trött, det snöar ute! Visserligen är det plusgrader ute, men det snöar!
Usch vad trist. Mina bihålor spränger och öronen har lock. Var är våren?!?!
Orkar knappt blogga... På tv:n går inget bra. usch jag orkar inte vara sjuk mer! Jag vill gå på stan, shoppa och inspireras av allt fräscht på galgar och i hyllor. Mmm... Nästa helg hoppas jag att mamma vill ta en heldag på stan. Det var ett tag sedan vi hade en som inte var så fokuserad på att hitta jeans/jacka/kostym/present osv. Mamma är bra på att se plagg som jag kanske tycker ser trista ut på galgen, men när hon ser dem så provar jag och hittar alltid några bra grejer!
Till helgen blir det sommartid! Och nästa vecka är det första april! Jag får nog gömma mig den dagen, brukar alltid bli riktigt lurad. Fast det var värre när jag gick i grundskolan och gymnasiet...

upp vs ner

Även Carmen har suttit front row på modevisningar i LA och passade på att klä upp sig i klänning men även klä ner sig lite i lösar outfit bestående av jeans. Båda stilarna funkar riktigt bra. 
18534-1937

bilder gettyimages.com

smash

Haylie och Hilary på modevisning i LA. Är det inte ett par Christian Louboutin som Hilary har på sig minsann?
18534-1936


bilder celebworld.org

pose

Gisele Bündchen har en underbar klänning på sig under Vogue Eyewear's launch.
Modellen är ursnygg och färgen är härligt guldig.
18534-1935


bild gettyimages.com

sjukdag

Idag är jag hemma från jobbet. Försökte få en tid till doktorn men det var bara upptaget i en halvtimma. Får göra ett nytt försök imorgon!
Känner mig avskuren från världen eftersom jag har lock för öronen. Det är väl inte så mycket att höra i ett tomt hus, men ändå... Hade fått ett samtal från jobbet tidigare, en fråga som jag svarade på igår redan. Den mannen lyssnar bara på sina egna ord!
Jag tycker dte är ltie jobbigt att ringa mitt jobb när jag är hemma sjuk. För jag har så lätt för att anstränga mig till det yttersta och då låta frisk egentligen. Svårt det där mellanläget!

..men ändå

Håret är fortfarande hideous på Paris, men klänningen var ursöt!
18534-1934

bild people.com

täppt!

Kvällen har spenderats med tidningar, kort fika med bror min och förflyttning av mig.
Sitter nu i huset, alldeles själv visserligen, men att vara själv i en mini-etta när man är sjuk är sådär skojigt. Dessutom ska jag ju inte sova i min säng eftersom jag får ont i ryggen av den... Så att ligga på soffan i mer än 24 timmar ger mig ryck bara jag tänker på det!
Ska försöka få en tid till min husdoktor imorgon. Har ju varit mer ellere mindre sjuk i snart två veckor. Dessutom är jag så tung i bröstet och varje gång jag böjer huvudet gör det svinont i pannan, eller mer exakt bihålorna där... Klag klag klag. Ja men jag är sjuk och det är synd om mig!
Jag + tvättmaskin = katastrof.
Inte varje gång förstås, men alldeles  för ofta! Idag passade jag på att kasta in en sjal i tvättmaskinen, sjalen är så hård och jag vill mjuka upp den lite. När jag gick ner för att hänga upp den var det fullt med skum i hela luckan. Fattar inte varför... Jag valde väl fel program, men ändå!
Det har hänt inte mer än tre gånger att tvättmaskinen gått sönder när jag "lekt" med den. Fast till mitt försvar får jag berätta att det var förslitnings grejer som av någon outgrundlig anledning gått sönder just när jag närmar mig maskinen.

Nu ska jag sova igen det jag missade på tåget inatt. Tänk vad snabbt vissa dagar går och det känns som en halv evighet sedan jag låg på tåget, trots att jag ändå spenderade 11 timmar ombord!
Ikväll blir det härlig säng, fluffigt täcke och gosig kudde!
Baci!


intervju

Nu när sommaren närmar sig är det nog flera som ska söka sommarjobb. Inför detta får man, förhoppningsvis, komma på intervju och visa vilken suverän person man är.
Och då dyker ju frågan upp, vad ska man ta på sig? Tänkte under kvällen utveckla hur jag tänker, men hur tänker ni? Har ni tips och eller knep att dela med er av?
Vore kul med lite förslag.

cara mia

Idag är jag ynklig. Näsan bara rinner, ögonen är sådär grötiga, huvudet är tungt och luftrören är trånga. Lite hög kroppstemperatur på det och ni har en Emmaria*!
 
Nu har jag ett färskt (halvfärskt iaf, det har legat hos tobakshandlaren ett par dagar) exemplar av Ebbas Stil. Vet inte varför, men jag trodde inte den skulle vara så stor... Låter kanske fånigt, men jag hade liksom fått för mig att den var i ett mindre format. Imorgon ska jag i alla fall gotta mig ordentligt. För som det ser ut nu så blir det sängen för mig imorgon! Det är lite svårt att arbeta vid ett skrivbord när näsan rinner så fort huvudet vinklas en halv grad framåt.

*Vilket osökt får mig att tänka på en kommentar jag fått under min "semester". Där det stod att antingen hette jag väl Emma eller Maria och jag tror uppmaningen var att jag skulle bestämma mig för det ena eller andra. Nu är det ju så att jag har två av de vanligare namnen här i landet och därför ville jag ha något annat här i bloggvärlden. Dessutom känner jag mig mer som mig eftersom jag inte har något fingerat namn. Eftersom jag tidigare använt mig av kombinationen EmMaria så tyckte jag att det kunde passa här med. EmmaMaria hade blivit för långt tycker jag även om det fungerar suveränt det med. Men du som lämnade kommentaren kan ju få tillfället att gissa vilket av de två namnen som är mitt tilltalsnamn. Om det nu är så viktigt det....

22/3

Idag var jag riktigt velig innan jag lämnade lägenheten. Bekvämt men ändå inte för slappt föreställde jag mig. Lättare sagt än gjort många gånger!

  • "potatis"färgade gubbyxor, Filippa K
  • vitt linne, Cherry Tee
  • jeans skjorta, Levi's
  • gul blommigt tyg"skärp"
    bild(2)

tönt

Jag är en sån tönt ibland!
På jobbet har jag inga problem att ringa "viktiga" samtal. Jag ringer de mest konstiga ställen för att hitta den information som jag söker. Men när jag ska ringa samtal för egen vinning, då blir jag som en liten skolflicka. Nervös och rädd för att göra bort mig.
Jag har visserligen blivit bättre på det här, men det är nog en av de saker som jag måste skärpa mig på!
Lyft luren bara! Gah....

Uppdatering: Självklart var det inga problem alls. Sluta tönta mig!

midja

Markerad midja förespråkas av de flesta modetyckarna just nu, det här skärpet är roligt och lite annorlunda. Fast det måste nog vara i relativt mjukt material, annars får man nog ont då man sätter sig ner...
18534-1931
bild shopbop.com


blue

Rachel Bilson i ursöt blå blus och diadem. Väldigt snyggt.
18534-1930
Här är en helbild på Rachel, vilken snygg färg hennes jeans har! Behöver ett par snygga fräscha nya jeans. Eller förresten, jag behöver massa nya vårkläder! Kappan hon har på sig är väldigt söt.
18534-1932

bild gettyimages.com och rachel-bilson.org

snyggt

Jessica har en riktigt snygg outfit här! Jag blir riktigt inspirerad.
18534-1929


bild gettyimages.com

fluff

Egentligen är väl klänningen lite sådär, men jag fatsnade ändå för den här outfitten!
Den ser söt, trendig och rolig ut. I like!
18534-1928


bld celebworld.org

chow

Mischa lämnar Mr Chow i Beverly Hills. Är det någon som vet, är hon ihop med Cisco?
Läste senaste i helgens Klick att de gjort slut, tycker bara det är aftonbladet som skriver om det..
18534-1926


bild betterthanyou.org

varning

Typiskt skräckexempel på hur håret kan bli med för mycket blekmedel. Hela hon ser lite märklig ut. Klänningen är dock ganska söt!
18534-1925

bild celebworld.org

resande fot

Jessica kör mysklädsel då hon är ute på resa. Här lämnar hon sitt hotell i DC och ska flyga till Mexiko. Själv hade jag loose jeans och munkjacka under min resa genom vårt avlånga land!
18534-1924

bild celebworld.org

I'm back

Nu har jag återvänt till civilisationen igen!
Natten har jag spenderat på nattåget och helt ärligt sov jag väl sådär... Det var väl inte världens fräschaste filtar och grejer, dessutom skakade det massor... Men det gick fruktansvärt smidigt!
Vaknade i lördags med tjocka luftrör och efter det gick det bara utför. När vi kom fram till stugan på kvällen frös jag som en galning. Hade nästan 40 graders feber, ont i kropen och världens huvudvärk.
Mår fortfarande inte helt bra, men det kändes fel att stanna däruppe ändå...
Har legat inne i stugan i tre dagar, med ettan och tvåan, lite böcker och tre tidningar som sällskap. Igår satt jag ute en stund för att få lite luft.Men lite synd tycker jag faktiskt om mig som har sådan otur!

Nej nu måste jag verkligen äta lite, känner mig alldeles darrig.
Såg att det fanns kommentarer, jag ska försöka svara på dem under dagen. Just nu orkar jag inte... Orkar knappt skriva på tangentbordet.


jag drar

Jag drar till fjällen! :)
Känns lite overkligt nästan. Men skoj.
Vaknade med tjocka luftrör=mindre bra. Men fjällluft är nog bra mot det! Ha det gott!

packa

Ikväll blev det indiskt. Väldigt gott med Chicken Tikka Masala. När jag växte upp åt vi inte så mycket sådant. Nu äter jag väl inte thai eller indiskt särskilt ofta heller, men det är ju mer än innan.
Nu har jag packat, mest myskläder, kläder att ha under termo-byxor och skidjacka. Och neccessär osv förstås. Lite lektyr blir det också, några tidningar och tre böcker. Det handlar ju bara om fyra dagar. Det kommer bara vara lugnt. Mysa framför brasan, kanske få lite oli ansiktet och svischa lite i backarna. Jag är ingen direkt skidåkare och åker inte med för skidornas skull. Det är mer ledighet, luftombyte och lugnet som lockar. Fast fyra dagar är nog vad jag pallar! Det är rätt märkligt för en vecka på en strand det pallar jag lätt, skulle gärna ligga där i två veckor. Fast då har man ju ett helt annat liv på kvällarna.
Nej nu får det nog bli sängen. Så trött så trött jag är!

elle

Snygg Shakira ger Elle lite latino känsla i april. Jag gillar Shakiras musik, även om hennes danser är lite mysko ibland. Härliga rytmer är det!
18534-1923



all

I want it all!
Väskor, jackor och skärp. Härliga ting som jag vill ha mycket att välja bland!

vogue

Sommar tänker jag då jag ser Jennifers bild på Vogues april-nummer. Härligt!
18534-1922


vegas

Taryn Manning på omslaget av Vegas. Härligt färgglad bild!
18534-1921


dona

I eftermiddag har jag packat för fjällresan, solat på balkongen, dåsat till och städat lite.
Nu ska jag strax på med kläder för att träffa en kompis. Eftersom vi båda vara huungriga blir det nog mat någonstans. Trevligt!

hjälp

Den här catsuiten ser riktigt läbbig ut. Men såhär var det ju helt okej. Mysko plagg!
18534-1920



shopbop

Den här outfitten skulle jag vilja ha rakt av. Ljusa byxor med matchande jacka och ursött sidenlinne under. Åh, lovely! Vårigt som bara den.
18534-1919
Den här lilla dräkten bestående av jacka och shorts är snygg. Härlig blå färg och snygg struktur i tyget.
18534-1918

bilder shopbop.com

olika

Systrarna Hilton på premiär avnågot spel tror jag det var.. Tänk vad olika liv de måste leva ändå. Utåt sett verkar Paris inte göra annat än festa, shoppa och driva omkring. Nicky har eget märke där hon designar kläder väskor och annat. Det måste ju ta en hel del tid. De är som många andra syskon med andra ord..
18534-1917


bild gettyimages.com

vårigt

Carmen ser vårig och fräsch ut i ljusa jeans och beige jacka. Nice! Men läpparna ser lite konstiga ut...
18534-1915

bild clasos.com

operation smile

I egenskap av ambassadör för organisationen Operation Smile var Jessica medpå en presskonferens i Washington. Hon ser ut att sträva efter en Evita Peron-look. Hon ser väldigt mycket vuxnare ut än vanligt.
18534-1914


bild celebworld.org

17/3

  • jeans, Levi's
  • svart linne, cherry Tee + svart topp, JC
  • blå skjorta, Peak
  • brun/turkos/guldig scarf, H&M
    18534-1914


sol, sol

Det är många gånger lättare att vakna till en solig dag än en grå och kall.
Inatt sov jag på soffan och jag sov riktigt bra. Det passar nog inte mig att ha en så mjuk säng. Jag hade godast till det ordentligt och bäddat soffan. Sov mycket bättre än i sängen!
Hade världens huvudvärk när jag vaknade, men det blev bättre av en tablett. Sådana dagar är jag ändå tacksam att jag jobbar halvdag. Om jag hinner med allt jag ska göra idag hoppas jag hinna sitta en stund i solen på balkongen!
Imorgon åker jag till fjällen i några dagar. Efter lite velande blir det tre dagars skidåkande för mig. Sedan ska jag spendera ruskigt många timmar på att åka tåg hem igen. Men hey, man får väl offra sig!

visdom

Oh no! Upptäckte just att jag håller på att få en visdomstand..
I nederkäken också.. Jag har liksom ingen plats för den där. Hade tandställning tidigare eftersom jag hade för trångt bland tänderna. Nu har jag en tråd på baksidan av de främre tänderna i nederkäken för att dte ska se snyggt ut. Tänker inte på den alls. Förutom när något minilitet fastnar där. ÄR oerhört irriterande och jobbigt att få bort!
Men nu håller jag alltså på att få en visdomstand. Jag blir supernervös eftersom den jag fått tidigare gav mig en infektion och fick dras. Upptäckte liksom helt plötsligt hur jag har en öppning mellan tanden och tandköttet. Så satte jag nageln där upptäcker att tanden är bakom och det könns att den är på väg. Har dessutom kännt hur det stramat i tänderna ett tag och detta är ju självklart förklaringen...

mjölk.

Ständigt denna mjölk som jag glömmer köpa. Vad sur jag blev när jag öppnade kylskåpet och lyfter ett nästintill tomt mjölkpaket! Får vara strong och dricka té ändå.
Nu ska jag lägga mig och sova på soffan. Var hos min sjukgymnast idag och hon sade att jag skulle försöka sova i en annan säng ett tag för att se om min rygg påverkas av den lite väl mjuka sängen. har ju bäddsoffa så det är ju lugnt!

Det är väldigt uppskattat ska ni veta, alla de råd och tips om hur jag ska agera i min situation. Egna erfarenheter hjälper mycket de med. Det är skönt att veta att andra haft problem och att jag inte överreagerar. Nu önskar jag ingen att vara med om jobbiga saker, men att dela med sig av erfarenheter ger stöd det också. Precis som det kanske kan finnas någon som får stöd av att läsa det jag skriver och berättar, så får jag stöd då någon delar med sig till mig. Tack!

Godnatt! Nu ska jag käka lite taggtråd. (Stående uttryck i vår familj då man måste klara av en tuff situation.)
Baci!

hurra

Frölunda är vidare till semifinal! Vad härligt :)

par

Sarah Michelle Gellar och Freddie Prince Jr är ett par som känns nästan som Reese och Ryan. De verka rätt stabila, finns inte med i skvallerpressen varannan vecka och syns på få event. De passar fint ihop.
18534-1912

bild gettyimages.com

ovanligt

Det är inte ofta man ser Alexis Bledel i Gilmore Girls ute i vimlet. Efter att ha läst intervjuer med henne förstår man att det är självvalt och det tycker jag är väldigt strongt. Hon ser stylish ut på ett pre-Oscar party iklädd svart klänning med röda läppar.
18534-1911

bild gettyimages.com

nylon

Rachel och Adam på Nylon Launch party. Söt klänning. Gillar modellen och färgerna, även om de inte skulle passa på mig så är de fina på henne!
18534-1910

bild celebworld.org

middag

Ännu en gång lämnar Nicole och Adam en restaurang tillsammans. Nu kan de väl inte förneka det längre?! SNyggt outfit på Nicole. Enkelt stilrent och bra exempel på hur hon bryter av med sin clutch.
18534-1909

bild
celebworld.org

16/3

  • vitt längre linne, Lager 157
  • brun stickad tröja, H&M
  • "potatisfärgade" byxor, FIlippa K


ingen bra dag

Ännu så länge har den här dagen sugit! Ursäkta uttrycket, men det är bäst.
Jag är lyckligt lottad med alla som tror och håller på mig, men det är mentalt påfrestande att ha det så som jag har det på jobbet. Fick höra en historia kort som min bror berättat, får nog använda mig av den tror jag. Fick gå in på toaletten en stund förut för att det blev för jobbigt. Och hur mesig jag än kan känna mig ibland så är jag INTE den som gråter på jobbet eller offentligt.
Inte ens då jag ramlar och skrapar upp benet så skulle jag gråta offentligt. Det är min ultimata skräck att visa mig så sårbar. Men ibland blir det bara för mycket!
På ett sätt vill jag bara härifrån nu. En svag, feg chef som inte vågar agera alls, kollegor som är dubbla och skvallrar bakom ryggen på alla. Nej en sådan arbetsplats kan man faktiskt vara utan!
Pappa sade till mig att jag får försöka se detta som en enorm erfarenhet. Visst, allt man är med om ger erfarenheter, men just nu känns det som om jag kunde leva utan den här erfarenheten!

så var det kväll...

En dag har gått och det var väldigt skönt att känna en ny kraft som jag itne haft på ett tag! Sedan tar det väldigt mycket energi allt det här med jobbet.
Var en sväng och träffade några jag jobbade med för några år sedan. Trevligt att se dem, men några är lite utestängande. Pratar om saker de upplevt tillsammans osv. Lite trist att dra hela tiden... De skulle gå ut, men jag kände att jag var tvungen att vara lite förnuftig och åka hem efterosm jag ska upp och jobba imorgon! Lyckades dessutom gå vilse när jag gick dit... Klantigt!
Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen. Bläddra i Cosmopolitan eller Elle och sedan sova!
Baci!


omgjord

Jag må sitta i soffan och tycka att de överreagerar på TopModel då de blir klippta, färgade och fixade. Men så tänker jag efter på hur jag själv skulle reagera om någon skulle försöka färga om mitt hår eller klippa det för kort. Jag skulle antingen springa därifrån, gråta som en 4-åring eller göra båda alternatvien! Mitt blonda hår är den jag är. Håret är väldigt viktigt för ens person! Men å andra sidan, ska man jobba som modell måste man nog räknas med att inte alltid se ursnygg ut...Fast nog lider jag med dem.
18534-1908

bild tv3.se

mont blanc

MontBlanc firar 100 års jubileum och både Mandy Moore och Clarie Danes var där. Deras stilar var ganska olika. Mandy lite mer casual och Claire i söt klänning. Tänkte på det förresten, hur kommer det sig att nivån på klädsel ofta skiljer sig på såna här kändisevent. Det finns alltid någon som kör hela vägen med bal-liknande aftonklänning och även någon som kör jeans stilen.. Har de inte dress-code?
18534-1907
bilder gettyimages.com


prickigt med rosett

Alexa Vega i en söt prickig klänning med en rosett längst ner. Härlig färg och snygg klänning!
18534-1906

bild gettyimages.com

stark men lite svag..

Det är svårt i såna här situationer.
Visserligen ska jag inte låta mig trampas på och det tänker jag inte göra. Men när det kommer till specifika samtal om tex avtal så ska jag invänta chefen. Det har jag väldigt svårt för eftersom jag vill ta tag i saker med en gång. Att spela cool när jag vet hur läget ska vara känns riktigt jobbigt.
Jag vet att i min nuvarande situation där det är avtal som snackas, då måste jag ta ett steg tillbaka eftersom det inte gynnar mig att ta upp något. Jag har information och rätten på min sida, därför ska jag försöka att spara mina ess tills jag behöver dem.
Men idag hörde jag honom snacka och då blev det verkligt på något sätt vilket gjorde mig ledsen.
Jag är stark större delen av tiden, men ibland så blir jag svag. Fast får jag vara svag en liten stund så är jag ännu starkare sedan!
Varför är det så jobbigt att vara vuxen?

färgglatt...

Lindsay använder en färgglad kavaj till enkla jeans. Det funkar ju alltid, i tanken, men just den här kavajen var sådär. Kjolen som hör till var mer effektfull till den kleinblå kappan och enkelt linne upptill.
18534-1904
bild celebworld.org


15/3

Idag är jag på bättre humör och försökte att visa det i min klädsel. Därför valde jag min blommiga klänning!

  • vitt linne
  • mörka jeans
  • gulblommig klänning
  • svart kofta

bild(2)


PR

Nu ska jag bli grym på PR!
I lördags var mina föräldrar på ett event som Posten bjöd in till. Det var olika föredragshållare och på kvällen Melodifestivalen! De kunde visa intresse för olika saker under eftermiddagen och mamma skrev mitt namn på lite olika ställen. Så idag damp det ner, eller rättare sagt brevbäraren ringde på, en bok som heter Stora PR-boken. Alltid lär man sig lite nyttiga saker.

smile

Idag vaknade jag med en helt annan energi än jag haft på ett tag. Det var väldigt skönt att känna hur febern har försvunnit och huvudvärken verkar inte ha tagit samma grepp om mig.
Nu har jag rett ut frågor jag hade kring hur mitt företag kan agera runt mitt avtal, och de kan inte göra någonting! Min typ av avtal är tidsbegränsat och eftersom det varken talar om uppsägning eller hänvisar till avtal som har regler för uppsägning så finns inte det som ett alternativ.
Att "göra om" avtalet som chefen pratade om, det skrattade hon nästan åt, för det gör man inte.
Idag känner jag mig lugnare i alla lägen och känner att jag har rätt och tänker stå med stadiga ben och se hur han tror att han kan hantera detta.
Jag hoppas ni kan respektera att jag inte berättar mer utförligt, men jag kan säga så här att själva grejen egentligen inte är fel, det är sättet han hanterar det och mig på!
Ikväll ska jag kanske träffa lite gamla kompisar, men jag skulle fått veta mer igår, som jag inte fick så vi får väl se...

bättre o bättre...

Bättre och bättre dag för dag!
Känns som om febern börjar släppa nu äntligen! Hurra :)
Har kurerat mig med hjälp av Amelia, Hennes, popcorn och serier på femman. (fattar förresten inte varför Elle envisas med att inte komma.. den gavs ju ut idag!)
Jag är fast besluten att morgondagen ska bli bättre! Jag hoppas verkligen att det blir så... Köpte fyra böcker förra veckan, har läst en och de andra tre verkar dessvärre ganska sega.. Har börjat läsa två av dem, nu ska jag börja läsa den tredje.. Hoppas verkligen på den!

Någon som har bra boktips förresten?
Jag gillar författare som Jane Green, Marian Keyes, Denise Rudberg och Sophie Kinsella.

skor

Jag älskar vår och sommarsko! Det är absolut min favorit sko-tid på året! Eller absoluta favorittid överhuvudtaget... I somras var jag på jakt efter seglarskor, men hittade inte de jag letade efter. Under vintern kunde man gotta sig åt Marc Jacobs seglar sko. Nu har kedjorna kommit med kopior vilket är toppen! Men jag har tappat intresset för dem själv. Gillar dem fortfarande, men jag satsar nog mer på ballerinas i alla möjliga och omöjliga färger och former. Blandat med det vill jag ha tygskor! Den ljusa är Vagabond och jag gillar den modellen, helst blir det kanske svart, vit eller blå (har för mig att det fanns..). Men snart får jag nog göra inköpen, annars tar ju allt slut innan våren ens har kommit...
Jag vill ha vårskor nu!!!
18534-190218534-1903


bilder dinsko.se

Vårlista

Skor: mockasiner, ballerinas, tygskor, kilklackar
Väska: Mer tygväskor, större variation, bärande på armen eller snett över kroppen(min nya favorit)
Jacka: Kappor blandas med kavajer och kortare jackor
Jeans: Raka från Filippa K, slappare från Levi's
Shorts: Svarta, grön/beige, jeans.. Jag kan inte vänta!
Kjol: Raka, vidare och fluffiga. Slutar runt knät
Klänningar: Massor (hoppas jag) bla gul med blommor, omlottklänningar, skjortklänning...
Toppar: Ribbade linnen, några kortärmade toppar, basfärger med någon accentfärg
Koftor: Min absoluta favorit! Har alla möjliga färger...
Solbrillor: Har tre olika par, Kookai, Zara och med slipat glas
Smycken: Lite mer sparsmakat än sommaren 2005, enkla guld accessoarer eller något annat diskret
Färger: Blått! Ljust, pasteller, vad jag än känner för...
Typiska kännetecken: Kofta tror jag 
Runt halsen: Antingen en vanlig hederlig guldlänk eller långt smalt
Runt armen: Klocka, i övrigt får jag se...
Naglarna: Genomskinligt nagellack, ibland fransk manikyr, tårna är alltid ljusrosa
Håret: På utväxt... Nu är det på axlarna och jag längtar efter att kunna fläta det ordentligt igen!

Listan lånade jag från
Tillie.

besticklådan

Tydligen är besticklådan ett alternativ om man funderar på var man ska lägga mobiltelefonen! Snacka om attjag började undra när den ringde och vibrerade... Hur den hamnade där och hur jag tänkte funderar jag fortfarande på...
18534-1901


bild ikea.se

vårskönhet

People tipsar om skönhetstrender för våren. Jag är ett fan av rouge och fräsch hud. Iövrigt är jag nog ganska enkel. Skrev utförligare i torsdags om hur jag brukar sminka mig...
Jag gillar inte riktigt känslan av att "ta på ett ansikte".

18534-1899
18534-1900

bilder people.com

rött glas

Visserligen gillar jag Lindsay och hennes stil, men röda kantiga solglasögonär inte ett dugg snyggt.
18534-1898

bild lind-lo.com

softy

Jessica är soft mysklädd på stan. Jag skulle väl inte gå så långt som att shoppa klädd sådär, men jag åker ju faktiskt genom mer än halva stan till träningen och då är det inte långt borta... Ikväll är det bara soffan som gäller och nu är jag inte direkt supermatchad. Jag har svarta mysbyxor från mango, blå hoodie från H&M och en scarves eftersom jag fryser så. Härligt!
18534-1897


bilder sweetkisses.us

glass i stora lass

Visserligen visar inte Rachel prov på sin stilkänsla här, men det är väl klart att även hon har dagar då man inte är inspirerad. Kommer på mig själv med att tycka det är helt ok då de kändisar jag gillar har sunkdagar, medans de jag tycker är sådär blir totalsågad då de är omatchade... Well, jag får ju tycka som jag vill :) Det ser gott ut med glass! vad skönt när man kan äta det utomhus utan att frysa till is.
18534-1896

bild clasos.com

lugnare

Nu har jag fått tillfälle att gråta en skvätt, men bara väldigt lite faktiskt, fundera och fokusera. Jag är fortfarande väldigt irriterad hur han beter sig mot mig och sättet saker går till på. Men det enda jag kan göra är att samla information så jag vet vad som gäller och kunna hävda mig.
Jag är med i Civilekonomerna så dem ska jag ringa imorgon. Mamma är med i HTF och har goda kontakter där som hon ska tala lite med. Sedan har jag en pappa som arbetar med arbetsgivar-frågor och kan ge tips och råd han med. Pappa har ju själv haft många anställda så han vet ju hur man ska agera, vilket min chef inte har lärt sig.
Jag har ett avtal och det ska han inte tro att han kan kringgå. Gick igenom hela samtalet med mamma och insåg vissa grejer. Vad skönt att ha henne och kunna tala med henne. Hon och jag är väldigt lika på det viset att vi är känslo-människor. Pappa är coolare och kan ha saker liggande i huvudet utan att visa vad han egentligen tycker. Om man inte känner honom då vill säga... SÅ det är skönt att ha båda delarna hos mina föräldrar.
På ett sätt är det ju inte katastrof, jag har ju skolan och ett annat extra jobb, men jag behöver verkligen de här pengarna eftersom jag inte studerar heltid och sådär. Dessutom skulle jag ju varit där i sommar men det ser ju ganska mörkt ut nu.
En sak är lite jobbig och det är att jag har en kompis som sökt jobb på vårt kontor, henne kan jag ju inte direkt prata med om det här. På ett sätt borde hon ju få veta hur han är, men å andra sidan skulle en annan man vara hennes chef. Plus att hennes jobb är mer definerat än vad mitt är.
Jag måste försöka fokusera på nuläget. Och inte låta detta påverka hur jag agerar mot arbetskamraterna. Kunderna märker det aldrig, men kollegorna har märkt att jag varit irriterad idag...
Får ta en low kväll, kanske göra popcorn och mysa framför tv:n för att imorgon vara mitt vanliga jag. Men jag kommer knappast vara annat än neutral mot min chef. Varken mer eller mindre.

arg!

Något jag inte gillar är när folk försöker trampa på mig.
Idag har min chef visat att han inte har den respekt för mig som han borde. Han har inte agerat enligt gällande principer. Oproffsig har han helt enkelt varit.
Nu ser allt osäkert ut och jag känner mig superstressad. Har letat lite sommarjobb men absolut inte aktivt. Så nu får jag satsa massor på att hitta något!
Egentligen så förstår jag nu varför han var som han var
förra veckan... Han är för feg helt enkelt! Han undvek mig för att slippa ta tjuren vid hornen!
Han vet inte vad som väntar honom. Har en mamma som varit fackligt aktiv och suttit som ordförande i nationella gruppen på sitt jobb. Pappa jobbar med arbetsrättsfrågor. Jag har själv läst arbetsrätt i skolan och kommer ta kontakt med facket. Så vänta bara...
Jag orkar inte med detta idag. Jag mår dåligt, jag vill ligga hemma i min säng, titta på tv och tycka synd om mig. Inte behöva ta en fight jag borde slippa!
Just nu är jag bara arg, men när jag kommer hem kommer jag slappna av och gråta. Det vet jag för jag känner mig själv så väl.

det stiger

Under natten har jag alltid som lägst temperatur men under morgonen känner jag hur den långsamt stiger.. Mår kasst och fick ett abrupt uppvaknande på kontoret.
Min framtid på företaget är väldigt osäker och jag känner mig orättvist behandlad och förbigången.


14/3

Fortfarande krasslig och kallt ute, då blir det bekväma kläder! Fast jag föredrar nog alltid bekvämt framför opraktiskt snyggt.

  • svarta byxor, Mango
  • svart linne, Cherry Tee
  • vitt v-ringad topp, JC
  • blå stickade tröja, Boomerang

 

bild(3)
Kortet togs snabbt på jobbet vid toaletterna och kapphängaren. Var orolig att någon skulle komma och undra vad jag sysslade med...


light my fire

Tror aldrig jag varit en sådan konsument av vanliga hederliga värmeljus som jag varit sedan jag flyttade in i den här lägenheten! Det handlar främst om att det är så kallt att jag tänder ljus för att värma upp rummen. På köpet får jag det supermysigt!
Mina föräldrar kan verkligen fråga sönde rmig då jag är sjuk. Antalet gånger de sedan i fredags har frågat mig hur jag mår är för många för att ens försöka räkna. På telefon tidigare tyckte sig pappa kunna höra att jag lät bättre. Hallå, på telefon?! Okej han menar bara väl, men pappa har en tendens att vara lite väl klämmig! Inte direkt manligt drag men han vill helt enkelt, på sitt eget lilla sätt, peppa upp mig istället för att dra ner mig...

Nej nu ska jag dricka något varmt, kanske varm O'Boy! Sedan blir det dags att sova.
Min hjärna är på lågvarv så därför hoppas jag ingen blir ledsen om jag svarar på kommentarer imorgon! Försökte med en, men jag vill vara lite piggare...

Baci!

kavajen

Den är inte särskilt unik men jag gillar verkligen den här kavajen. Den är snyggt skuren och stilren. Tänk den i en blå nyans, eller beige kanske. Supersnyggt nu till våren!
18534-1894


bild gettyimages.com

hängslen

Okej, jag är inte den som anammar trender bara för att... Och hänglsen är en trend jag inte tänker falla för! Men jag gillar absolut Mischas skor!
18534-1893
bild people.com


friskt

Tänk vad härligt när man, precis som Kate, kan gå klädd i vanliga träningskläder för en ordentlig runda! Det kliar i hela kroppen och den bara skriker efter mildare väder. Visst jag upprepar mig, men jag slutar inte förrän det är varmare och jag slipper stövlar, tjocka jackor och torr hud!
18534-1892

bild clasos.com

snygg stil

Underbart vacker kappa! Så söt så det finns inte. Hittade en blommig kappa på Free Port, men den kändes lite för mycket. Är visserligen väldigt nöjd med min kappa, men eftersom den var så billig kan jag mycket väl tänka mig en till, billig såklart!
18534-1891
bild hbo.com/city

1+1=0

Carrie: Why do we let the one thing we don't have affect how we feel about all the things we do have? Why does one-minus-a-plus-one feel like it adds up to zero?

TomKat

Katie känner jag igen och hon ser söt ut med sin mage.
Men är det där verkligen Tom? Känner inte alls igen honom... Texten säger att det är så, men nä?!
18534-1890


bild hollywoodrag.com


V

Natalie i söt outfit på premiär av V for Vendetta.
18534-1889

bild glamourmagazine.co.uk

BB

Nu har jag blivit lite sådär jobbigt engagerad i Big Brother. Varje säsong ska jag INTE bli det men jag har ju så dålig karaktär!
Tycker det var trist att Muffe åkte ut. Visst var han ett svin, men ett underhållande sådant.
Quetzala uttrycker det suveränt på Expressen!
Nu blir det ju bara Anton-Carina-Danne som får stå för "kärleken". Stackars Carina förresten! Anton är velpellen själv och Danne då, "jag gillar dig men på utsidan". Den killen säger förresten de märkligaste grejer. Han sa något sådant här om Anton, Jag har svårt för honom men gillar hans person... Eller om det var tvärtom.. Ganska motsägelsefullt var det iallafall!

störande

Något jag alltid tycker är störande är då folk smaskar, tuggar med öppen mun eller helt enkelt inte har schysst bordsskick.
Det låter kanske hårt men jag står för det! Skulle ha väldigt svårt att vara tillsammans med en kille som smaskar eftersom jag skulle störa mig något enormt på det och inte kunna fokusera på viktigare grejer.
Att ta med en kille hem till mina föräldrar som inte kan bordsskick och vett och etikett känns faktiskt ganska svårt. Minns en kille som skulle träffa mina föräldrar för första gången väldigt improviserat. Han hade underhållit mig hemma då jag var sjuk så ingen av oss var väl direkt uppklädda. Innan de kom hem fågade han vad han skulle undvika och jag sade kepsen! Han hade nämligen keps på sig. Det gjorde honom lite nervös men han tog inte på sig den, trots att frisyren var sådär snygg! Pappa gillar inte när jag hade keps eller mössa inomhus då jag var yngre (när jag faktistk använde keps hemma ibland), men något jag absolut INTE fick var att ha den då vi ät. Det var och är ett big NO NO hemma i min familj.
Anledningen till att jag ramlade in på detta ämnet är att kollegan mitt emot mig äter hårda karameller och smaskar så hela min kropp ryser! Usch!
Är det jag som överdriver? Men å andra sidan varför ska man inte kunna begära lite vett och etikett från sina medmänniskor?

silke

Min mamma är för söt. Förut ringde hon och berättade något som hon lät väldigt glad över! Vad kan detta vara tänker jag då, jo hon har beställt ett par silkeslångkalsonger till mig! Jippie... Eh..
Okej tanken är hemskt snäll. Men jag använder inte långskalsonger, ever! Jo i fjällen då, men större delen av året spenderar jag, tack och lov, inte i fjällen!
Jaja, det är väl bra att ha ett par silkesgrejer, de är förvånansvärt sköna att ha under byxor. Lånade mammas då jag åkte skridskor förra året. De var hur stora som helst, men ändå sköna!

13/3

En dag då jag egentligen hade velat ligga och kurera mig i min säng blir det enkel och mysig klädsel på jobbet!

  • jeans
  • vitt långt linne
  • rosa stickad tröja
  • smalt svart skärp
    bild(2)

Lite sent...

Den här gången anlände det lite sent, men nu hittar jag Sofi's mode på Aftonbladet.
Hon bjuder inte på några direkta aha-upplevelser. Får väl hålla med henne i stilometern. Kort skinnjacka är snyggt, speciellt den som Ashley Olsen har! Döskallemodet fortsätter och har inte ens stannat till bland kändisarna i USA. Tights i all ära, men det ska vara enkla färger. Visst inte lila, grönt eller dylikt, men basfärger funkar tycker jag!
18534-1887

bild aftonbladet.se

romantiskt blommigt

Det var väl inte så konstigt att Jessica vann den här fighten. Hon passar tio gånger bättre i den här klänningen! Den är väldigt söt klänningen, hade gärna haft den i sommar, kanske midsommar?!
18534-1886


bild sweetkisses.us

cute

De är för söta Kate och Orlando. Verkligen ett sött par som verkar tycka om varandra väldigt mycket. Det är så gulligt att de på väldigt många kort håller i varandra på ett eller annat sätt. Sweet!
18534-1885

bild people.com

asos

I fredags gjorde jag mitt första köp på Asos.com! Jag beställde den här klänningen. Vet inte om det var febern som dövade mina hämningar eller inte, men nu är den beställd och på väg hem till mig! Jag har tittat en hel del efter skjortklänning utan att hitta någon. H&M har en hel de, men jag tycker inte alls om dem. De ser inte alls ut som jag vill. Antingen känns de för "barnsliga" eller inte tillräckligt fina. Har höga förhoppningar om den här. I värsta fall får det väl bli en slit och släng klänning! Det behövs alltid på landet om inte annat. Något att kasta på sig när man går ut på vägen för att hämta tidningen, eller ska cykla ner till havet, till affären eller så. Åh, jag längtar!18534-1884


bilder asos.com

tatler

Nicole är på omslaget av Tatler. Jag gillar snygga omslag och schyssta bilder i vackra kreationer. Det är roligt att se det och jämföra med hur man ser dem i sina vanliga liv. Det är ju mycket tack vare bla internet som vi nuförtiden ser kändisarna i allt fler vardagstillfällen. Innan var det mestadels i tidningar eller på galor som de syntes. Eller kanske har jag fått det om bakfoten... Jag uppfattar det så iallafall.
18534-1882
18534-1883
bilder betterthanyou.org


stängning

Lindsay stänger en LV-butik för lite privat shoppande. Vad krävs egentligen kändismässigt för att stänga en affär? FUnderar även på hur kändisarna tänker runt sådant. Tycker de att de är såå mycket mer än alla andra och självklart ska kunna stänga en affär, eller handlar det helt enkelt om att vilja få en chans till en liten stunds privatliv.
18534-1881

bild betterthanyou.org

hemma igen

Nu har jag åkt hem till mig igen. Ska ju jobba sedan och jag hade inga jobbkläder i huset. Dessutom var det bättre att åka bil till stan än behöva ta bussen.
Tack och lov var jag tillräckligt förutseende i fredags för att sätta på videon för söndagkvällen. Skulle ju egentligen tränat igårkväll så det var ju bäst att förbereda sig.
Igår kväll glömde jag iofs detta och försökte att ställa in videon eftersom det var middag just då jag ville se 7:e himlen. Men så glömde jag trycka på en viktig knapp och det blev aldrig något inspelat!
Igår såg jag de sista fem minutrarna. Tack och lov eftersom jag missade att spela in dem! Äntligen är ordningen återställd med den präktiga familjen Camden i min tillvaro igen. Egentligen är det ju världens töntigaste serie, men den är ju rolig för den är töntig! Jag gillar Ruthie mest, hon är en skön tjej och inte lika stel som de andra. Ska bli kul att se Hilarys syster lite mer också. Har alltid trott att hon varit mer känd än vad jag trott och det är nog just tack vare 7:e himlen!
Kolla bara på Ashlee Simpson, det var tack vare 7:e som hon blev riktigt känd.

Nu har jag fixat biljetter till EM! Minns när VM var... Då var vi dels på invigningen men även på en eller två tävlingsdagar. Dessutom var det ju en massa grejer som hände runt omkring. Kommer ihåg att det var någon stor grej med Volvo på Operan, det var någon ny bil som de skulle ha premiär av. Det var väl i samband med att den där "säkerhetsnålen" hängde på läppstiftet? Tror det...
Anyhhow, jag tyckte det var riktigt skojigt! Är väl inte samma grej nu, men då var det riktigt kul. Ska bli kul att vara med en dag med tävlingar och få den riktiga känslan!

flickvänstest

Något jag tycker är underhållande att läsa i tidningar som Solo är alla artiklar som berättar saker som vi inte hade en aning om eller kunde räkna ut själva... Ehh...
I detta numret av Solo finns något som de kallar Flickvänstest. Killar testar lite olika reaktioner och känslor med test som dessa:

  • svartsjuka - hur reagerar du då exet nämns?
  • snobbighet - överlever du en tur till sunkpubben?
  • golddigger - erbjuder du dig att betala eller dela notan?
  • shopaholic - hur agerar du på stan tillsammans?
  • självisk - vid val av film, kompromissar du eller väljer du efter eget hjärta?
  • smaken - vad lyssnar du på för musik? är du öppen för nya influenser?
Jag klarar nog allt, möjligtvis lite sådär på svartsjuke grejen, men det sista... Musikgrejen, där faller jag  helt! Jag har ingen skivsamling! Sorgligt men sant. Min senaste skiva fick jag nog i present av brorsan. Innan dess var det en italiensk smörsångare som påminner om goda tider i Italien. Och bland-skivor. Men min skivsamling finns inte framme, den är i tryggt förvar på vinden, eller ett par stycken ligger i en låda, icke synliga.



summering

Dagen har ägnats åt degande. Precis som det bör när man är sjuk.
Orkade faktiskt bläddra i både Solo och Elle, som den som tittat in under dagen kunnat se. Har tittat på en av mina favoritfilmer, Notting Hill! Den var lika bra som vanligt.
Är i valet och kvalet. Två av mina kollegor är bortresta två dagar och jag är då den enda på vår "avdelning". Tisdag verkligen MÅSTE jag vara där eftersom ingen annan kan utföra en viktig uppgift vi gör då. Men jag börjar tveka på morgondagen... Får väl se hur jag mår imorgon, börjar ju inte förrän efter lunch.
Min sms-
konvo och samtalet efter det gör mig lite smånervös. Jag fattar liksom inte grejen... All information som rör sig är ju inte sann, men jag vet inte vad jag ska tro... Varför förstora grejer?
Känns som om mams och paps har varit speedade idag, men antagligen är det jag som är extra slö!

Celina

I norska Elle hittade jag en ny stilikon, Celina Midelfart. Hon är en framgångsrik affärskvinna som säljer skönhetsprodukter, eller om det var smink... Hennes stil är riktigt snygg! Hon var på omslaget av ett nummer i höstas, men då bläddrade jag för snabbt igenom tidningen. Jag gillar absolut hennes stil! Väldigt stylish!
18534-188018534-1879

bilder elle nr 04 April, elle.no

stylesnob

Det här linnet är helt underbart! Det är med i senaste Solo, nr 4. Linnet är av märket Stylesnob. Ursnyggt!
18534-1878


bild solo nr 4-April

vaser

De här vaserna hittade jag i norska Elle. Tyckte de var riktigt snygga. IKEA såklart. kostar 349:-, för tre tror jag, men är inte säker... Ska kolla in nästa gång jag beger mig till ett varuhus!
18534-1877

bild ikea.se


Min nya jacka!

Såhär ser min nya jacka ut. Det är lite anorakskänsla men den är snyggare tycker jag! Eftersom jag har en snygg kappa blir den här bra eftersom den passar till både snyggt och mer casual. Den blåa färgen är underbar! Den passar mig väldigt bra. Kragen är rätt schysst också, lite uppstående, lite rolig och snygg. Jag hade sådan tur, ramlade över den här och den var en 32:a, perfekt med andra ord! Kostade dessutom bara 200:- tack vare rabatter och presentcheckar!
bild(3)



randigt

Jag kan inte få nog av randiga tröjor. I'm in love! Har varit kär i ränder så länge jag kan minnas. Varje vår känns det extra mycket. Tycker det är ursnyggt med en blå/vit randig tröja och ljusa jeans eller ljusa byxor.
18534-1875
bild jessica-style.com


ljuvligt

Visst ser det härligt ut! Havet en kall och solig vinterdag. Klädseln och framförallt solglasögonen är väl inget att skryta om (brillorna är begravda!) men man kan inte vara på topp jämnt. Bilden togs förra året då jag och mams var på promenad en härlig dag.
18534-1874

på stan

LIndsay på stan i New York. Hon hann dels med lite smyckes-shopping men även att fotografera omgivningen... Hon ser så söt ut i sina enkla vardagsoutfits. I like!
18534-187318534-1872


bilder celebworld.org

inget bra

Man ska inte bege sig in i en sms-konversation sent på kvällen då jag är trött och febrig medans den andra parten är onykter. Väldigt dålig kombination och innehållet blir svårtytt!
Dessutom ledde dagens samtal med en kompis, som var bisittare till den andra personen, inte direkt med bra grejer. Åhh, varför är saker och ting så krångliga?

drama

Kate Moss har återhämtat sig efter sin skandal i höstas och syns nu på allt fler ställen.
Här på omslaget av W.
18534-1871

bild tylerlee.net

linnet

Vilket härligt somrigt linne!
18534-1870

bild betterthanyou.org

attans

Idag när jag vaknade skulle jag ju vara frisk! Inte ha feber fortfarande. Men med tanke på att jag hade alldeles för hög feber igårkväll var väl itne så mycket annat att vänta...
Ännu en dag på soffan med tv:n som sällskap. Idag planerar jag att bläddra i åtminstone en av mina tidningar! Det är bättre att vara semi-sjuk för då orkar jag kolla tidningar, läsa och annat. Men att sitta här vid datorn gör mig helt slut och det säger rätt mycket tycker jag...

Det är ju sol ute! Jag skulle vilja åka ner till havet och njuta av solen, vacker utsikt och det härlig ljudet som kommer därnerifrån. FInns det något bättre ljud än havets kluckande nmot klipporna? Nej jag tror inte det.

besviken

Äntligen hittar jag en låt jag gillar i ett startfält till melodifestivalen, och vad händer?
Jo den kommer inte med! Fattar inte hur Björn Kjellman och Carola kunde gå till final. Att dessutom Rednex och Pontare gick till andra chansen, skandal!
Nej det här året har varit ett kasst melodifestival år tycker jag.
Fast tilläggas bör väl att alla känslor jag har förstärks till tusen då jag är sjuk. Nästan som med sprit... Är man glad när man dricker blir man gladare, är man low när man dricker blir man deppigare. Generellt iaf.

Har någon en favorit tills på lördag?
Den enda jag kan tänka mig är Linda Bengtzing. Hon är en kul tjej med en rolig låt!

lördagkväll

Åhh.. Lördag kväll och jag har feber och ont. Trist!!
Känner hur min Ibumetin långsamt börjar gå ur kroppen och det är inget roligt..
Nu har jag kollat på Wedding Crashers. Blev lite besviken måste jag erkänna. Har hört från så många olika håll att den ska vara såå rolig. Antingen är dte för att jag itne gillar den sortens humor, eller så är det för att jag är sjuk och inte reagerar på samma sätt som när jag mår tipptopp.

Anyhow. Nu ska jag antingen kolla på nästa film, eller titta på melodifestivalen... Får se vad det blir. Kanske en blandning! Mina föräldrar är förresten på Scandinavium och ska titta. Pappa hade fått någon inbjudan. Det roliga är att han inte vet vem som bjöd honom, han vet ju företaget, men inte vilken person.
Lyssnade lite på låtarna på radionoch jag tycker Sandras låt lät bra. Sedan beror det ju helt på hur den är live, men so far gillar jag den! Ska bli spännande att se vilka låtar som går vidare! Den som
läst min blogg i veckan vet vem jag inte håller tummarna för...

Vad kul att Måns vann Let's Dance förresten! Var det någon mer än mig som hörde, efter sluttexten och då Lucette (tv-presentatören) skulle prata med Måns, hur Agneta Sjödin säger till David om det där med strumpbyxorna?! Hennes mic var fortfarande på och hon sade något i stil med "Du måste fråga innan du hittar på en sådan sak".
Var säker på att det skulle stå i kvällspressen, men det gjorde det inte... Tror nästan att jag feberyrade..


filmtime

Nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på film.
Antingen blir det
Wedding Crasher eller En förtrollad romans med Nicole Kidman.

filming

Nicole filmar Simple Life. Lite ovanlig grön färg, men den passar henne.
18534-1869


bilder hollywoodrag.com

dotted

Keira fotar bilder för Vogue. Kan vi räkna med ett cover om några månader kanske?! Hon ser söt ut.
18534-1868
bild people.com


klein

LIndsay ser snygg och fräsch ut ien kleinblå kappa med matchande kjol undertill. Väldigt effektfullt och välmatchat. Fast jag börjar inse att den där blåa nyansen itne är något för mig. Den är snygg, men jag har nog fel egna färger...
18534-1867
bilder celebworld.org


lyfta vikter

Systrarna Duff demonstrerar lite vikter. Får hoppas att de inte brukar gå klädda sådär på gymmet...
Vanligtvis är jag ett stort fan av Hilarys kläder, men detta kändes felmatchat. Antingen det randiga bara eller med kofta i matchande stil, eller koftan med en enfärgad topp/blus under.. Inte blandat! Haylie har snygg halsduk! Jag är, som jag tidigare sagt, ett stort fan av sådana halsdukar.
18534-1866


bild celebworld.org

touch of color

MaryKate visar en enkel detalj som piffar till en vanlig outfit. Genom att välja ett par färgglada skor ser hennes vardagsoutfit genst mycket roligare ut!
18534-1865

bild celebworld.org

sjukling

Idag är jag sjukling!
Sov länge och vaknade med kroppsvärk och feber. Usch, roligare sätt kan man spendera sin helg på!
Men eftersom det legat i min kropp så länge nu så var det väl på tiden att det bröt ut...
Får hoppas att de snart går över. Jag som hade bokat ett spinningpass imorgon, får nog avboka det tror jag! Idag blir det norska Elle, senaste Solo, förhoppningsvis en bra film och melodifestival. Ja mer avancerat än så pallar jag inte.

kväll

Den här kvällen blir soffan för mig. Jag har feber och värk i kroppen.
Efter vår shoppingtur åkte jag med mamma hem till huset. Stannar nog här tills jag känner mig mer fit for fight! Inge skoj att vara själv när man är sjuk!
Dagens shoppingtur resulterade i ett par jeans till mamma och strumpor, två toppar och en jacka till mig.
Jag är supernöjd med jackan! Den är i en snygg blå färg och lite anorak-känsla, fast snyggare. Kragen är rätt snygg också, uppstående liksom. Ska se om jag kan fixa en bild, kass eller inte...
Ha en härlig kväll! Nu ska jag fortsätta kolla på Let's Dance och hoppas med allt jag har att Måns vinner!

Snabbis

Har varit hemma en snabb sväng för att fixa och dona lite smågrejer. Nu ska jag snart ner på stan igen för lunch o shopping med mamma.
Både hon och jag var på bättre humör idag så det blir säkerligen trevligt. Förutom att jag håller på att bli sjuk nu så är allt tipptopp.. Idag har jag feber, huvudvärk och lite ledvärk. Men hey, det som du inte dör av gör dig bara starkare!
Hoppas ni har en riktigt härlig fredag! Här lyser solen, det är visserligen kallt men jag struttar omkring med brills på näsan och försöker inbilla mig att det trots allt snart är vår!


Förresten, har jag missat något? Varför är det inget Sofi's Mode på Aftonbladet. Vad jag än tycker om innehållet så brukar jag alltid kolla in det!

Influenser

Enligt Dagens Industri är detta nyckelorden från New York Fashion Week.

- Leggings och smala byxben
- Rutigt
- Stickat
- Grått
- Starka färger
- Lager på lager
- Ankelhöga boots

And that's all folks. Det vill säga, det där är allt höstmode som kommer att komma från mig på flera månader. Jag lever för våren just nu. Sedan blir det sommar och förhoppningsvis kommer aldrig hösten :)


Skiing

Okej, jag har fortfarande inte bestämt mig. Ska jag åka till fjällen islutet av nästa vecka eller inte?! PÅ ett sätt skulle det vara skönt att komma bort. Men å andra sidan är jag trött på kylan och det känns sådär lockande att åka till ännu kallare breddgrader.
Ledigt eller kyla? Det är frågan det. Dessutom involverar resan upp en övernattning hos några goda vänner till familjen. De flyttade för ett tag sen tillbaka til Sverige efter massor med år utomlands. Nu bor de på vischan i en herrgård. De är trevliga men ganska speciella...
18534-1864

bild mischastyle.com

Ebbas stil

Igår signerade Ebba sin nya bok på NK i Stockholm. Det var under temat "Tingens Teater" och förutom Ebba bjöds det även på hund och modevisning.
Vet inte om jag vågar erkänna det eftersom det var så struligt, men det är faktiskt kollegor till mig som gjort utskicken!
Jag har lagt en bokning på Ebbas bok. Diggar Ebba och det står jag för. Hur som helst så är det kul att se vad boken verkligen handlar om och avhandlar!

X-tina

Jag håller med Engla om att det är oväntat att Christina är cover-girl på Elle. Den stil hon har haft på sistone känns bara kopierad. Visst inspireras vi alla av andra människor/kändisar. Men hennes stil känns så kopierad. När man dessutom jämför med hennes stil precis innan så blir det nästan lite konstigt...
18534-1863

bild betterthanyou.org

paris är paris

Paris är Paris, hennes stil förändras ständigt. Från att allt som oftast gå klädd i de mest vedervärdiga klänningar till riktigt söta outfits. Här fastnade jag för väskan, i like! Linnet är sött också, fast mer framifrån än i den här vinkeln!
18534-1862

bild celebworld.org

på väg

Idag känns det som om min krasslighet som legat och grott ikroppen hur länge som helst har tagit ytterligare ett steg framåt. Vaknade med huvudvärk, fryser som en galning och sjukdomskänsla i hela kroppen. Tur att det är helg nu! Får helt enkelt kurera mig.
På måndag och tisdag måste jag jobba eftersom jag är ensam på min avdelning. Om inte jag skulle komma blir det kalabalik. Ingen annan förutom oss tre kan hantera det vi jobbar med.
Så i helgen får jag kurera mig inför nästa vecka!

Men nu, en kopp té! Har ju hela kontoret för mig själv. Ska ringa till en norrman och stressa honom lite också!

10/3

  • jeans, Levi's
  • topp, JC
  • linne, Cherry Tee
  • isblå stickad tröja, Åhléns
  • svart smalt skärp i midjan eftersom koftan inte har knappar eller dylikt
Ingen direkt finare fredag än någon annan dag. När det är -10 grader kan jag inte vara annat än praktisk! När jag var yngre brydde jag inte mig om saker som termometrar, men det har jag växt ifrån! Det går faktiskt att se schysst ut utan att frysa!


två saker

Jag har bara två saker kvar att säga. VIlket är mitt papegoja-snack.
Jag fryser och ska gå och lägga mig! Så det får bli en kopp té, min bok och ett försök att slappna av och somna för en ny dag imorgon.
På morgonen imorgon ska alla utom jag åka till ett av våra kontor för att fika. Chefen skickade ett mail och skrev: Alla på Gbg-kontoret (utom Emmaria) ska åka till XX och fika på fredag.
Hurra vad jag inte gillar att vara mig ibland. Okej dte är väl rätt skönt att dega på förmiddagen. Jag kan blogga :) Men han kunde väl sagt det till mig istället för att jag kommer till jobbet och möts av det mailet. Det känns ju sådär kul faktiskt. Hade han bara sagt det till mig innan så hade jag inte reagerat alls, men nu ser ju alla det och då blir det så konstigt. På en arbetsplats är det faktiskt ganska känsligt när någon hela tiden exkluderas från aktiviteter. Jag är inte mindre värd bara för att jag råkar jobba halvtid. Usch! Jag har varit väldigt irriterad och besviken på min chef den nhär veckan.
Snart ska vi ha utvecklingssamtal, jag har börjat skriva en lista med punkter jag ska ta upp!

Baci!

Smink

Jag återkopplar till inlägget innan och tycker det vore kul att höra både sminktips, enkla saker såklart! Men även vad som är era viktigaste produkter. Vore kul att höra vad olika personer använder!

Själv håller jag hårt i rouge, mascara och ligloss.
Rankningen på dem är 1. Rouge, 2. LipGloss, 3. Mascara!

Jag tror att jag har det från min mamma att inte vara mer intresserad av smink, fast hon är nog mer noga än vad jag är. Hon är brunhårig och har mörka ögonfransar, men ändå är det viktigt för henne att måla dme och på sommaren färga dem. Jag som är väldigt blond har ljusar ögonfransar och orkar inte bry mig så mycket. Till sommaren har jag i och för sig planerat att testa med färgning av ögonfransarna! Mina ögonbryn är så ljusa, de syns knappt och elt ärligt är jag nöjd med det! Mina ögon markeras mer och ger mer effekt. Ett tag fyllde jag i ögonbrynen, men usch såhär i efterhand skäms jag! Det var inte jag liksom..

natural beauty

Jag är inte någon person som lägger på mig tusen lager smink. Vardagar blir det mascara, rouge och ibland lite täckning om jag är mörk under ögonen (för ofta...). På helgerna kör jag även eyeliner, ögonskugga (ibland iaf) och mer avancerad rougepåläggning med två toner och lite som glänser för bästa effekt. De få gånger jag använder för mycket smink känner jag mig som en clown och bara nerkletad. Låter kanske fånigt, men ju äldre jag blivit, desto mindre sminkar jag mig!

Jennifer Lopez är på bilden på väg från en tan saloon och borde vara någorlunda osminkad. Visst är hon tio gånger vackrare här än på
Oscars galan?! Eller tycker bara jag att less absolute is more when it comes to make-up!?!? De finns så många vackra människor som döljer sig bakom en sminkad fasad, varför? Okej, jag är intresserad av mycet ytligt, men smink tillhör faktiskt inte mitt intresse. Möjligtvis lipgloss då!
18534-1861


bilder hollywoodrag.com

docksött

En gammal bild på Lost-stjärnan Evanelinga Lilly. Hon ser väldigt docksöt alternativt flickig ut i den här klänningen. Men jag gillar den, väldigt sött!
18534-1860

bild tv4.se

inte min grej

Jag fattar inte grejen med att ha en nyckel runt halsen. Inte min stil direkt. Rachel Leigh gör mycket snygg smycken, men just det här är ingen favorit...

18534-1859


bild shopbop.com

inspiration

Netaporter har mycket söta grejer. Ibland mer, och ibland mindre. Grå enkel topp som är snurrad piffar till det lite, tunika som funkar i sommar eller redan nu till jeans. Klänningen är väldigt söt och passar antingen till student eller sommarfest!
18534-1858


bilder netaporter.com

vill ha

Hur många olika former och storlekar jag har på väskor så är jag ändå inte nöjd. När jag packar en väska in för ett speciellt tillfälle känns just den alldeles för stor/liten, i fel färg, fel material eller något annat. Jessicas väska ser ursnygg! Vill ha. Ni som kan sånt där bättre, är inte dte samma väska som Lindsay har i vitt?! Hela Jessicas outfit är förresten väldigt söt.
18534-1857


bild hollywoodrag.com

LV

Vad kul! Lindsay ska enligt aftonbladet bli Louis Vuittons nya ansikte. Det är höstkampanjen det gäller som enligt Marc Jacobs är "väldigt ung" och "serieteckningsaktig". Ska bli kul att se resultatet!

shophjälp

Imorgon ska jag gå på stan med mamma. Har lovat henne att vara smakråd eftersom hon behöver nya jeans. jag tycker det är väldigt kul att jag är hela familjens shoppingassistent.
Ingen vågar göra större klädköp utan mitt godkännande och på stora släktkalas frågas jag alltid om hur de kan klä sig.
Orosmolnet på himlen just nu äatt jag snackade med mamma förut och hon lät lite smågrinig. Vi funkar inte på stan ihop om någon av oss är griniga eller hungriga. Då blir det balklännings-scenario* i repris. (Bråk, gråt, ilska, oenighet men till sist ett toppenresultat!)
Får väl se läget imorgon, för är hon på förmiddagen som hon är nu, då kan jag säga att det inte blir något av det. Så är det, jag kan gra andra grejer istället, som att gå på stan själv!

höga krav?

På sistone har jag funderat mycket på hur man inser att man tar sig vatten över huvudet. Jag har varit på flera arbetsplatser där det blivit chefsbyte och den som tillkommit har varje gång visat dåliga ledaregenskaper och väldigt svag ryggrad. Nej det är faktiskt inte bara jag som tycker detta, en chef blev uppsagd efter ett år, en annan sade upp sig efter en tid osv.
När jag ser hur min nuvarande chef vacklar på sin position och inte kan leva upp till det man måste göra som chef, då blir jag nervös. Tänk när jag får mitt första mer riktiga jobb, eftersom jag fortfarande studerar jobbar jag ju itne på den nivån som är mitt mål. Tänk om jag får en befattning som jag inte kan hantera men inte inser det själv?! Det är nog min mardröm. Jag har fasat för detta i flera år, ända sedan jag själv träffade på den första ryggradslösa chefen och även från historier pappa har berättat.

Idag vädrade jag den här oron för min kära mamma och hon tittade på mig med allvarlig blick. Sedan sade hon med bestämdhet: "Slå genast den tanken ur huvudet! Du har alldeles för höga krav på dig själv för att hamna i en sådan situation. Ditt problem skulle bli det motsatt, du skulle aldrig vara nöjd."
Kanske har hon rätt min kloka mamma, jag har nog alldeles för höga krav på mig själv. Jag är sällan nöjd, jag stressar och pressar mig själv alldeles för mycket och tillåter aldrig mig själv att vara nöjd med annat än det bästa.

Att jag pressar mig själv och ställer höga krav på mig själv är ju ingen annans business än min egen. Men ibland har jag nog en tendens att ha för höga krav på mig omgivning. Inte på det viset att jag skulle uttrycka det att någon borde presterat bättre. Men om någon agerar på något vis så kan jag bli lite förvånad. Det är väldigt dumt!
I kontrast till det så känner jag ofta att min omgivning kan prestera så mycket mer än vad jag kan. Att hur mycket jag än försöker blir jag aldrig bättre än henne eller honom...

Det finns olika områden där jag inte ställer lika höga krav på mig själv, områden där jag vet att jag inte har en chans. Kanske på grund av storlek (jag är ju inte så stor..) eller erfarenhet.

Då det är allra dummast att jag ställer höga krav är då jag träffar killar! Men det är nog mestadels min försvarsmekanism som spelar in där.

toppen

Jag gillar den här toppen! Riktigt snygg, fast jag har kanske inte direkt tillräckligt att fylla ut den med...
18534-1856

bild shopbop.com

the man

Amanda Byrnes gör en Hilary Swank och spelar kille.
Fast den här filmen är något lättsammare än Boys don't cry, tror jag! På premiären av She's the Man var Amanda klädd i lila klänning, väldigt feminint kanske just för att visa kontrasten...
18534-1855

bild gettyimages.com

failure to launch

Premiär av filmen Failure to Launch med Sarah Jessica Parker och Matthew McConaghey.
18534-1854


bilder gettyimages.com

sporty Moss

Kate Moss ser brunfräsch ut i en outfit som man inte är van att se henne i. Oftast har hon ju jeans till vardags med enklare toppar/tröj och jacka eller kavaj utanpå. Antingen är hon i jobbet eller också så byter hon stil ibalnd. Jag gillar det, snygga färger och söt matchning. Glamour magazine undrar om hon startar en ny trend med sneakers till raka byxor. Vem vet? Hon har ju varit trendsättare tidigare!


18534-1852

bild glamourmagazine.co.uk

bild glamourmagazine.co.uk

ojdå..

Sätter mig och ska försöka logga in på vårt nya säljstöd. Eftersom det inte fungerade när jag försökte själv frågade jag min chef om hjälp. Så försöker vi tillsammans och då kommer en varningsruta upp där det står att den inte hitta rmitt konto.
"Ojdå! hahahah.." Kommer det då från chefen, det visade sig nämligen att han lagt in ett konto till alla. Förutom mig! Åh så skoj, not!
Då känner man sig viktig och speciell på sin arbetsplats... Visst alla kan fela, men hade han reagerat snyggare så hade det inte gjort mig lika mycket. Men som det var nu så skrattade han bara bort det och det visar sådan ignorans!

Idag var jag mer openminded när jag kom til jobbet och försökte verkligen att inte irritera mig på chefen. Men nu föll han som en pannkaka, igen!

9/3

  • vitt linne
  • vit "herr"skjorta
  • mörka jeans
  • rosa hoodie
Idag har jag väldigt oEmmaria-klädsel och ganska girly-girly också. Rosa hoodie och en fläta i luggen. Visst det må räknas som helt ute med luggfläta, men jag trivs i det, det är ett perfekt sätt att få undan luggen och jag passar i det. Därför bryr jag mig inte ett jota!
Hoodien blev en desperat åtgärd eftersom jag stod som ett fån framför garderoben idag och kunde inte bestämma mig. Det är verkligen inget jag brukar ha til jobbet, men vid de få tillfällena är jag oftast ganska schysst klädd i övrigt. Skulle aldrig ta bara en topp, slitna jeans och gympadojjor. That just aint my style.


bad habit!

Olsen tvillingarna må klä sig snyggt och vara framgångsrika, men de har visst missat en väsentlig sak.
Att röka är varken nyttigt eller coolt. Jag är en stolt ickerökare.
18534-1851


bild betterthanyou.org

väskan

Jag har ju faktiskt en väska i garderoben som ser nästan på pricken ut som den Lindsay har.
Fast min är från Åhlens...
18534-1850


bild betterthanyou.org

la famiglia

Säsongsstart av Sopranos.
18534-1849

bilder gettyimages.com

volang

Lindsay verkar vara ett fan av volanger. Kul, för det är jag med!
Hon går från
klarhet till klarhet, jag gillar verkligen hennes stil
18534-1848

bild lind-lo.com

Äsch, länkarna meckar, men jag orkar inte fixa det...

godnatt

Nu ska jag krypa ner i sängen med min bok, en kopp té och tv:n på svag volym. Redo för en natt sömn!
Kram och godnatt!  Baci.
18534-1847

bild roligakort.nu


i try

Jag försökte att dra mig upp ur mitt low mode men när jag vaknade i morse var det bara uschigt.
Ibland när jag vaknar är det som om kroppen är utsövd, men hjärnan behöver minst en timma till. Det är hemskt att vakna när jag känner så eftersom det tar mig två-tre timmar innan jag känner mig okej, men hela dagen är ganska förstörd!
Idag har jag varit superstressad, varför kan man undra. Och det är väl inget utöver det vanliga, men det vanliga räcker utmärkt det!
När jag blir stressad nuförtiden så sväller magen och blir dubbelt så stor (känns det som) detta förbättrar inte direkt min känsla och det blir en ond cirkel. Jag tror jag börjar komma fram till varför jag känner mig så låg just nu och har gjort det ett tag. Dels har jag en förkylning liggande i kroppen som aldrig bryter ut, ena dagen mår jag bra andra dåligt, det är väldigt jobbigt eftersom jag då har svårt att bli mitt bästa jag! Dels är jag missnöjd jus nu, jag vill vara nöjd, men jag kan inte. Jag försöker vara logisk och se det som det är, men det är lätt att säga. Tankarna vränger sig och går inte ihop med varandra. Jag begär inte mycket, men får jag bara må bra och kunna putta undan alla tankar om missnöje så skulle jag vara nöjd.
Det tär på mig och jag kan inte uttrycka i ord vad jag känner, därmed kan jag inte få någon förståelse. Det låter väl fånigt, men jag behöver förståelse! Dessutom vill jag inte ta upp det eftersom jag då kommer få lida fast på annat sätt. Det är en ond ond cirkel och jag vill bara hitta en pytteliten utväg som jag kan kämpa mig mot! Nu famlar jag bara i mörkret och det funkar inte i längden.
Jag vill, men jag kan inte!

vem är fadern?

Jessica är i Santa Fe och spelar in film. Antingen ska karaktären vara gravid, eller så har hon dolt magen väl för att den sedan ska se ut såhär. Jag tror på det första alternativet.
18534-1846


bild sweetkisses.us

onödig info

Igår berättade mamma att en som bor i området på andra sidan stora vägen från oss spelade in porrfilmer som ung. Och att hans son också gör det! Usch!!
Det var en kille i den familjen som jag lekte lite med då jag var liten. Jag tycker det är uschigt, hade nog klarat mig utan den här informationen faktiskt.

Keira

Keria hade ursnygg svart klänning på en av för-Oscar festerna. Synd att hon inte körde mer på den här stilen till själva galan. Detta passar henne bättre tycker jag!
Gillar hela kitet, från markerad midja till peep-toe skorna.
18534-1845


bild celebworld.org

irritationer...

Började dagen med ett inlägg om att detta inte var en bra dag att heta Emmaria. Och det är definitivt inte bra att bygga upp irritationer över sin chef. Det har jag gjort idag!

Han är så lullig hela tiden.

När vi går igenom saker så är det aldrig sådant som faktiskt händer här och nu, utan det är saker som ”ska hända”, ”ska komma” eller ”håller på att utarbetas”. Sedan när det väl sker så informeras man inte och allt blir konstigt.

Ända sedan han blev vår chef (3 månader) har han snackat framåt hela tiden, men här och nu då? Är inte nutiden viktig?!

Som när jag efterfrågar vissa saker, tex att folk meddelar då de lämnar kontoret eftersom jag ofta svarar i telefonen och ”jag vet inte” känns ganska oproffsigt att svara då kunder ringer.. Då har han svarat att det kommer gemensam kalender, det kommer en lösning på det osv. Men nu då?! Fram till lösningen kommer måste jag ju kunna svara något.

Idag skulle vi gå igenom ett nytt sälj/kundstöd, men då är det flera grejer som inte är klara ännu, andra ska vi inte använda och några tredje är något annat fel med.

Kunde vi inte då vänta med att lära oss programmet tills allt är klart? Det står ju inte och faller med detta.

Efter mötet efterfrågade jag mer information om vad som är i görningen, planering på det och så vidare. Då tittade han frågande på mig och bad mig utveckla. När jag gjorde det så märktes det hur irriterad han blev. Han har om och om igen hamnat i situationer där det kommer fram att han ”glömt” att informera oss på kontoret. Varje gång säger han att han ska bättra sig inför nästa gång och så skrattar han bara bort det. Lätt för honom att säga när han sitter på all information. När det plötsligt ska bytas server och ingen kommer åt mail, internet eller gemensamma filer så stoppas stor del av arbetet… Sådant kan ju vara bra att säga till om!

Argh! Det är väldigt störande när han är på det här sättet. Han har vissa punkter han tycker är viktiga och de fokuserar han på, resten drar han bara snabbt igenom. Egentligen borde han inte ha en chefsroll utan vara ute och sälja system och lösningar. Det vill säga, han borde fortsätta med det han gjorde förut, för det han fått på sina axlar med chefsrollen är inte viktiga grejer för honom och hamnar långt ner på att-göra-listan.

Personligt är han väldigt lättsam och trevlig, men som chef är han inte alls bra.

 
Oj, det blev långt men jag behövde få det ur mig!

8/3

  • svarta byxor
  • svart linne
  • v-ringad nougatfärgad tröja
  • rött sidenband i midjan
Jag har ju för tusan inga röda kläder i garderoben. En supertight kjol och en myströja, det är allt! En väska har jag visserligen, men det är en aftonväska.
Fick därför bli en touch av rött med sidenband i midjan. Funkar bra det med.


what happens in...

Såg på Laguna Beach igår. Det var avsnittet då alla åker på Spring Break till Cabo. Innan så säger de "what happens in cabo stays in cabo". Men hur kan det göra det när halva, eller hela, skolan är där och ser vad som händer... Lite konstigt.
I OC använder de uttrycket två gånger. En i första säsongen då de åker Tijuana och den andra i säsong två då de blir inlåsta in the mall.
Någon som fattar mer än jag?!

on a stroll

Adam Brody ute och går. Han verkar så charmig.. Sweet.

18534-1844


bild betterthanyou.org

orange

Jag hade aldrig vågat ta på mig en orange klänning men Kate passa suveränt i den här!
Gillar modellen och färgen är maffig.
18534-1843
bild celebworld.org


on a stroll

Mischa använder sin snygga röda kavaj som hon synts i tidigare. Matchat med en svart spetsig klänning ser hon supersöt ut!
18534-1842


bild betterthanyou.org

how to wear

aftonbladet kan man inspireras av hur man kan bära pennkjolen i vår. Bra tips tyckte jag! Mer sådant.

ingen bra dag

Vaknar med en liten klump i magen och det känns som om det inte är en bra dag att vara jag idag.
Får väl se hur dagen kommer att bli...
Äntligen var det inte massa minus när jag vaknade utan "bara" runt nollan. Eftersom man ska vara glad för det lilla så säger jag, tjoho!
Nu blir det frukost!

jersey

Svart jersey klänning som är både söt och lite utmanande. Gillar stilen till leggings. Så många bra outfit idéer jag har, men jag måste vänta tills vädret tillåter det!
18534-1841


bilder netaporter.com

Helenas blus

Den blus som Helena Christensen hade på sig på ett pre-party inför Oscarsgalan verkar vara en Chloé. Väldigt söt och damig tycker jag.
Kan nog bli lite "fräckare" beroende på vad man har till, och vi vilket sammanhang!
18534-1840

bild netaporter.com

trafikfara?

Jag kunde alla de nya skyltarna, kan ni? Det handlar väl lite om när man gjort teorin, men när jaggjorde den så fanns inte dessa skyltar. Men har man någorlunda fantasi och förståelse så fattar man nog ändå!


bild aftonbladet.se

8:e mars

Imorgon är det internationella kvinnodagen! Samma dag startar kampanjen Women at Heart - Go Red!
18534-1839
Det dör alldeles för många kvinnor i
hjärt och kärlsjukdomar, men ändå forskar man inte tillräckligt i ämnet. Imorgon startas en kampanj där detta ska uppmärksammas och en insamling börjar.
Imorgon uppmanas vi, kvinnor, att ta på oss något rött för att visa att vi stödjer den här kampanjen!
Så ta ett enkelt beslut och visa att även du vill kämpa för kvinnors välmående. Det kan gälla dig, din mamma, syster, mor/farmor eller partner. Take a stand, wear red!
Sprid gärna detta budskap!
18534-1837

bild roligakort.nu och gettyimages.com

sandal

Det var ett tag sedan nu som jag bloggade om de här sandalerna jag vill ha till sommaren eller kanske tom under våren... Dessvärre blev hela bloggen konstig så jag fick ta bort det inlägget. Men nu börjar de poppa upp i affärerna och bland olika märken. I sommar vill jag se ut som Rachel och Nicole!
18534-1836


bilder nicole-style.org, oc-style.org, laredoute.se, dinsko.se

ps. sorry att bilden är lite amatörmässig, ville piffa till det lite bara!

SJP

Klla in lite olika klänningar på Sarah Jessica Parker. Hon hävdar att det är tack vare henne stylist som hon ser ut som hon gör, men utstrålningen står hon för själv och den räcker bra långt bara den!
18534-1835


bild people.com

tric awards

Adele Silva har på sig en väldigt söt klänning på Tric Awards.
Väldigt söt! Jag gillar stilen med spets och markeringen ovanför midjan.
18534-1834


bild gettyimages.com

bitska jag

Okej nu ska jag vara lite elak! Men vore det inte lite roligt om Carola inte gick vidare på lördag?
Konstigare saker har ju hänt i melodifestivalen... Men det känns bara som om hon förutsätter att hon ska gå vidare. Gillar inte riktigt sådant, hon ska inte favoriseras för att hon är dne hon är.
Missförstå mig rätt, jag växte upp som ett stort Carola-fan! Främling, Fångad av en stormvind och Tommy tycker om mig var favoriter. När jag sedan fick se henne live var lyckan gjord. MInns en gång då hon invigde en båt i Eriksberg och vi var inbjudna till eventet. Superspännande, minns att hon had epå sig en slimmad klänning med paljetter och mycket starka färger.

7/3

  • potatisfärgade gubbyxor, FIlippa K
  • svart linne, Cherry Tee
  • svart topp, JC
  • rosa stickad tröja, H&M
Tack och lov för H&M's snygga knästrumpor. Idag har jag på mig ett par i äkta golfstil! I lådan hemma finns även ett par mörkblåa med blommor och ett par randiga i ljust och grå/blå.
Idag har jag inte använt min plattång, när det är svinkallt ute blir håret ännu mer statiskt av att plattånga det. Dessutom är det schysst att ha lite vågor i håret ibland också!


-12

Okej, det börjar väl bli lite trist att jag hakat upp mig, men... Det är KALLT! Hur ska jag kunna klä mig för det är värdelösa vädret?! När ska väderguden fatta att mars=vår... Eller åtminstone närma sig våren.

ombyte

Lindsay hade den här klänningen på sig på Elton Johns party under Oscars-galan, sedan bytte hon innan hon gick till Vanity Fair efterfest. Funderade på hur det praktiskt går till när de byter galaklänningar n eller två gånger under en och samma kväll...
Hade man gjort det i verkligheten hade man nog uppfattats lite väl fåfäng...
18534-1833
bild betterthanyou.org


tooo cold

Det är inte bra när det blir kallt utomhus, för då blir det svinkallt inne i min lägenhet också! Jag har fyra ljus i köket och 15-20 ljus i stora rummet för att motverka det lite. Det blir visserligen väldigt mysigt, men jag kan leva utan kylan! Grejen är att så fort det blir vår kommer det vara svinvarmt alla soldagar. Solen lyser nämligen in i min lägenhet från tolv-ett tiden tills den går ner på kvällen. Härligt för balkongen, men varmt inomhus. Men helt seriöst så väljer jag värmen framför allt annat!
Gjorde sönder mina diskhandskar idag! :( Dumt. Blev alldeles blöt om fingret och det blev jobbigt helt enkelt. Tänkte aldrig ens tanken att jag kanske skurit mig..

Funderar på om jag ska åka iväg en långhelg snart för lite skidåkning. Vore ju skönt att komma bort ett tag, men att frivilligt åka till kylan låter ju nästan som ett skämt efter att man läst ovanstående text.
I don't know what to do!
Idag frågade jag på jobbet om det var lugnt och det var det. Får skriva för och emot lista...
Antingen åker jag bil upp och buss&tåg hem, eller tvärtom. Frågan är vad som är smidigast! Alla beslut jag måste ta... Trevliga sådana, men de måste ändå tas!

Baci!

madison

Mischa på omslaget av australienska tidningen Madison. Hon ser fräsch ut, gulligt med hennes fräknar.
18534-183218534-1831

bilder misch-b.org

devine

Jessica svidade om till efterfesten, nu var hon lite damigare klädd, men ändå lika söt! Joy var iklädd en helt underbar klänning! Hade jag behövt en långklänning hade det gärna fått bli något i den här stilen...
18534-1830

bilder gettyimages.com

VF

Jag tycker att det är roligare med alla kändisar som gick på Vanity Fairs efterfest än att titta på bilderna från Oscarsgalan. Det är ju på VF-festen som alla roliga kändisar var! Lite blandade kompott, Helena i söt klänning, Molly i kontig klänning, Rachel i en tveksam klänning som ändå passar henne och Kristin i en klänning som ser fin ut på nära håll..
18534-1829


bilder gettyimages.com

lång svart

Nicole hade ursnygg svart lång aftonklänning på Vanity Fairs fest. Den ser väldigt enkel ut men har en speciell ringning i ryggen. Jag gillar den aboslut, det enda är att det känns som om jag sett denpå någon annan vid ett tidigare tillfälle... Fast den blir ju inte mindre snygg för det!
18534-1828


bilder gettyimages.com

fight

När jag var på väg hem gick jag nästan rakt in i ett slagsmål.
Det var faktiskt lite obehagligt, jag gillar ju inte sådant över huvudtaget.
Jag kom gående från den ena hållplatsen genom en liten "park" till den andra.  Nästan ända framme såg jag hur folk framför mig ryggade tillbaka och liksom drog sig ifrån en viss punkt. När jag närmade mig så såg jag att det var några killar som muckade och slogs lite.
De rörde sig så fort att det kändes obehagligt och man visste inte riktigt var de skulle ta vägen. Jag stod på behörigt avstånd, men det var ändå obehagligt.
Det jag tyckte var riktigt otrevligt var sättet de betedde sig på. Sparkar, slag och knuffar. Så som de sparkade... Det kändes så inövat eller som om de lärt sig av någon action-rulle!
Allt slutade med att de som blev mest påpucklade gick på samma vagn som mig... Men det kändes som om det inte var uppklarat, frågan är vad som sker sedan...

gult

Gabrielle Union har en söt gul klänning på sig. Men det ser ut som om hon har på sig en korsett och sedan dragit upp en kjol, vips så var det färdigt! Tanken är god, men det kunde gjorts snyggare..
18534-1827


bild gettyimages.com


oups

Tror att en kollega just såg min blogg... Hmm.. Bara han inte fattade!
Det vore okej om kompisar såg den, men kollegor.. Njae, det skulle nog inte göra mig populär direkt!

6/3

  • mina mest slitna jeans, Levi's
  • svart linne, JC
  • svart kortärmad blus med puffärm, Zara
  • blå kofta som knyts ihop framtill
  • bruna stövlar på fötterna
Håret är uppstaa och luggen hålls borta med hjälp av mitt svarta breda diadem. Jag är svintrött och dte syns! It ain't pretty.... Note to myself: Gå och lägga mig tidigt ikväll!


A.B.

Ohh he looks nice!
Adam Brody ser verkligen ursnygg ut på omslaget av Nylon Guys. Han ser lite ruffligare ut, men det passar honom det också!
18534-182518534-1826

bilder betterthanyou.org

stylemom

Kate Moss i en stylish vardags outfit. Hon visar verkligen upp snygg stil. Enkelt, men det funkar absolut.
18534-1824

bild betterthanyou.org

myggan

Nicole borde få smeknamnet myggan snart. Alla dessa paparazzibilder som tas på henne, någon måste hon väl sett och insett hur galen hon ser ut i de gigantiska brillorna! Eller?!
18534-1823


bild betterthanyou.org

oscar-party

På Vanity Faris afterparty syntes flera kändisar som jag var nyfiken på klädmässigt. Sienna var helt okej, Lindsay såg vacker ut och Mischa körde än en gång klänning med konstig skärning. Varför ska det alltid vara så konstigt?! Enkelt är faktiskt lika bra det oftast.
18534-1822
Heide ser fantastisk ut i isblå klänning, Karolina har gjort ett klädbyte och kör nu med den snygga lilla svarta. Kate kan mycket bättre men hon är söt, jag tycker hon är en sån daär som passar i det allra mesta!
18534-1821


bilder gettyimages.com

Diane

Diane Kruger i en spetsig klänning. Påminner väl lite om en gardin hos mormor, men jag tycker ändå om den, passar på henne. Hon har ju lite speciell stil, kör inte på det självklara vilket är roligt!
18534-1820

bild gettyimages.com

ny vecka

En ny vecka börjar med kyla och blå himmel! Solen är härlig, men kylan är jag så j*kla trött på! Vi närmar oss mitten av mars och det är massa minusgrader.. Fy.
Eftersom jag var uppe alldeles för länge igår är jag, av förklarliga skäl, trött idag! Men jag har bara mig själv att skylla så det är bara att gilla läget.
Vaknar och känner mig helt low i sinnet. Är inte det i övrigt, men det är något som ligger och trycker djupt inne bland mina tankar och känslor. Okej om jag är deppig hela jag, det kan jag mer fatta, men nu ligger det och liksom smålurar på mig... Det är lite svårare att komma fram till problemet då och göra något åt det. Usch, jag gillar inte när jag blir sådan här.
Får väl ta tag i dagen och skjuta undan alla otydbara konstiga känslor.

Solen skiner!

trött!

Nu är jag så trött att det kliar i mitt högra öga. Det är ett säkert tecken för mig...
Fastnade framför klänningar, vilket jag kommer att få lida för imorgon. Som tur är ska jag inte jobba förrän på eftermiddagen, men ändå!
Nu ska jag kasta mig i säng, ställa tv:n på insomningstimer och försöka somna!

Godnatt!

the dresses

Sakta men säkert börjar de roligare kändisarna att anlända till galan. Michelle Williams visar hur smal hon blivit efter graviditeten i en gul klänning, men oj vad blek hon är, och smal!! Lycklig ser hon ut att vara med Heath. Men snälla, loosa örringen!

Modellen Karolina Kurkova är söt i en ursnygg klänning!
Rachel Weisz visar vilken grace man kan ha under en graviditet. Reportern Samantha använder en Moe Bag om jag inte ser fel...

Naomi Watts har en klänning jag gillar, men putar hon på magen, är det konstig vinkel eller är hon gravid?

Har han barn? Låter väl fånigt, men har aldrig tänkt på Jack Nicholson som pappa...
Herrarna bjuder oftast inte på så mycket klädchockar under galan. Skönt om man inte är så intresserad av kläder, trist om man är mer medveten.

Jessica Alba valde också gult, men i en mer guldig ton än Michelle. Eller den kanske är i guld?!

Men detta är väl ändå inte Mr Bean?!

Jennifer är söt i enkel svart klänning, Nicole kontrar med en enkel vit.
Syskonen Gyllenhaal är fint klädda. Ziyi Zhang ser nästan lite trist ut i sin klänning, hon har haft snyggare kreationer! Jennifer Lopez med make är klädd i en grön färg som lär sticka ut.
Söta paret Ryan och Reese är välmatchade.
Charlize är iklädd en snygg mörkt grön färg, men klänningen är sådär.. Vad jag sett än så länge.
Ett speedat par (haha, vad skojig jag är..) Keanu och Sandra.
Hilary kör svart axelbandslöst, det kan väl aldrig gå fel... Uma ser söt ut i ljus klänning. Gillar hennes frisyr!

keira

Keira har anlänt. Klänningen tycker jag inte är något att hurra för, känns inte riktigt som hennes stil.
18534-1819


bilder gettyimages.com

väskan

Den här väskan är jättelik en väska jag fått av farmor, enda skillnaden är mönstret. Såhär ser min ut.
18534-1818
bild gettyimages.com


söt

Hilary är sött klädd i Paris. Gillar allt från hennes Chanel-ballerinas, den puderrosa väskan till den söta jackan/capen. Ursöt verkligen, men jag har inte riktigt fattat grejen med 3/4-ärm på ytterplagg, är jag för förnuftig nu igen?! Antagligen...
18534-1817

bild betterthanyou.org

bal

Okej det kanske inte är Oscars-stil på klänningen, men detta är min balklänning från studenten. Mamma sydde den och det blev några gräl innan den färdigställdes. Men den är helt underbar, passar mig perfekt och jag kände mig som en liten prinsessa i den!
Tänkte det kunde vara kul att visa det närmaste jag kommit  Oscars-klädsel den här Oscars-natten.
18534-1816



Oscar

Oscars galan är nära nu! Kändisarna har börjat anlända och jag är supernyfiken på alla klänningar! Priserna är jag ärligt talat inte särskilt intresserad av... Jag har aldrig brytt mig om sådant, går efter eget tycke ändå! Klänningarna däremot, där finns tillfällen att drömma...ibland mardrömmar!
18534-1815


bild gettyimages.com

taskig?

Okej, är jag elak om jag erkänner vad jag tänker då jag ser någon i samma plagg som jag äger?!
Tankarna går nämligen ungefär såhär: Jag är så(eller åtminsonte, måste vara..) mycket snyggare i den där toppen/tröjan/kjolen/klänningen/jackan/skorna/byxorna!

Elakt eller taskigt, visst, men herregud det finns ingen som kan tro mer på mig än jag själv!

2 fast

Här är en väldigt god anledning att kolla på filmen på fyran, 2 fast 2 furious. Paul Walker är en kille i min smak! Han spelade även mot Jessica Alba i en film nyligen, hade med havet att göra...
Into the blue kanske?!
18534-1814


bilder gettyimages.com

confession

Ja det är väl bara att krypa till korset. Jag erkänner helt och fullt.
Jag har dessvärre fastnat lite i Big Brother. Visserligen kollar jag inte alla avsnitt men jag surfar in på hemsidan och halvkollar på programmet på söndagar.

ohipp?

Har jag gått och blivit en extremt ohipp gammal tant på sistone? Säkerligen! Men jag fattar inte grejen med de här Evisu jeansen. Varför vill man ha det där märket över rumpan och låren? Deras andra jeans där det bara är märke på fickan är schysst, men detta ä bara för mycket. 2200:- ska man betala för det! Jag kan kludda lite...gratis! Sett flera i dem redan i höstas, men det verkar som om de krupit fram ur sina vrår igen, eller så har folk börjat använda kortare jackor så man ser den delen av kroppen igen!
18534-1813


bild zoovillage.se

pre-oscar

Kändisarna värmer upp inför Oscarsgalan och går på Pre-Oscar partys. Felicity Huffman i ursöt lila spetsklänning, Diane Kruger var söt i vit klänning som känns väldigt henne, Melissa George var snygg i svart med coola strumpbyxor och Helena Christensson hade riktigt stylish outfit.
18534-1812

bilder gettyimages.com

seventeen

Snygg bild på Lindsay i Seventeen magazine.
18534-1811
bild betterthanyou.org


fräsch

Det är ingen hemlighet att de är Ashley som är min favorit av tvillingarna Olsen. Här ser hon sådär somrigt brun och fräsch ut som jag än så länge bara drömmer om...
18534-1810


bilder gettyimages.com

hjälpande hand

Här är Lindsay på en tillställning där man ska bekämpa fattigdomen i Afrika (har jag för mig att det var), det är samma organisation som stod bakom Live 8 i höstas.
Tidigare bloggade jag om då
Ashlee Simpson besökte sjuka barn på ett sjukhus. Tankrna gick då runt varför hon gjorde det och om det bara var för pressen det gav. Egentligen är ju det ganska oväsentligt, i det fallet gladdes många sjuka barn och det var väl bra. Sedan fick hon press, men titta på dem som hjälptes av det och fokusera där. Varför ska man hela tiden leta efter anledningar till varför de som stödjer olika organisationer och ändamål gör det? Är det inte bättre att fokusera på det viktiga, de skänker pengar, eller i vissa fall uppträder i förmån för något. Fokuser på vad de ger, inte vad de tar. Det är ju ingen som ifrågasätter varför Angelina Jolie eller Bono är aktiva inom FN.
Jag vill kunna hjälpa mer än vad jag gör, men jag har inte de möjlgheterna, därför är det toppen att de som faktiskt har x antal miljoner på banken delar med sig.
Se det positiva och försök inte vända fram det onda i en god gärning.
18534-1809
bild betterthanyou.org


natalie

Natalie Portman pyder Vogue's senaste nummer. Är fortfarande fascinerad över att hon verkligen rakade av sig allt sitt hår, men å andra sidan fick hon väl antagligen ganska mycket pengar för att göra det...
18534-1808
bild tylerlee.net


melodifestivalen

Jag börjar faktiskt tröttna på melodifestivalen nu.
Fem kvällar med samma tuggande om och om igen, nej det börjar bli för mycket.

Jag har alltid älskat melodifestivalen, men nu är själv spänningen borta!
Redan i december vet man vilka artister som ställer upp, vad låtarna heter och vem som gjort dem.
Var är överaskningen? När jag var yngre minns jag att det var mer spännande vem som ställde upp och jag satt pressad framför tv:n.
Anders Berglund (han heter väl så) var en stadig punkt i festivalen med sin orkester, men nu är det bara artistens egna valda instrument som syns på scenen.

Gårdagskvällen fyllde bara på mina tankar, trista låtar och ingen aha-upplevelse.
Tänk vad mycket en klädsel faktiskt kan göra för ett utförande och påverka låtens framtoning.
Titta bar apå Jessica Folker förra året som hade en låt jag gillad epå radion, men till den klänningen... Eller Jessica Andersson igår, vad tänkte stylisten med? Jag tycker hon kan vara söt när man sett mer naturliga bilder på henne, men under ett kilo smink och i "fel" outfit så är hon bara vulgär.
Hon kändes som om hon ville vara Marie Sernholt i hennes senaste video, tyvärr gör ingen av dem det särskilt bra...

Jag ser istället framemot finalen, då ska jag sitta ordentligt bänkad! Men tills dess känns det bara blaha...

sunday

Väldigt träffande faktiskt eftersom solen lyser denna söndag!
Idag sov jag länge och känner mig utvilad. Dagen ska spenderas med att läsa i Damernas, en ordentligare titt i Elle som jag bara hunnit snabbläsa och njuta av lugnet.
Har varit lite low de senaste dagarna, vet inte varför... Jag är egentligen inte ledsen, men när jag läste en bok som handlade om olycklig kärlek så grät jag nästan. Låter ju helt knäppt och det är verkligen inte min stil. Det har nog med det trista vädret att göra, jag behöver få värme!

klar

Genomtränad, nysolad och färdigduschad. Jag är klar att möta kvällen!
Det gäller bara att hitta en lagom outfit. Inte för mycket och inte för lite... Tricky, men det brukar alltid lösa sig! Igår hade jag svart topp i silke, ett provex från InWear som jag är väldigt nöjd med! Idag blir det nog mer casual, ska nog inte ut, men utifall att så måste jag ju vara förberedd...
Lutar åt tights, men frågan är vad jag ska ha upptill. Ska se om jag kan lyckas fota vad det än blir...

Idag var jag förresten i en skoaffär som säljer lite billigare skor, dessvärre hade de inte några av dem som jag hade hoppats på. De säljer nämligen bland annat Vagabond.
Hittade ett par snygga stövlar av okänt märke, men dels var de lite väl dyra och sedan tycker jag dte känns trist att köpa så vintriga skor nu när våren ska komma!


isklump

Jag fryser som en galning! Har nog sovit och ätit alldeles för lite tror jag.
Nu blir det flingor och fil, vill helst ha gröt men då måste jag gå ut och köpa mjölk. = ingen bra idé för det är kallare ute!
Sedan blir det packa av och åka till träningen! Vad skönt att träna, sedan sola och därefter ta en varm härlig dusch! Ljuvligt. The little things in life...


dreams are coming true

As if!! - eller rättare sagt, if only!

Den här jackan från Chloé är verkligen helt underbar! Fattar ni hur glad och snygg jag skulle vara i den?! Om jag blundar och önskar riktigt hårt kanske den kan få bli min.... I wish upon a star :)
18534-1807


bild netaorter.com

Jess in W

Jessica pryder omslaget av W's aprilnummer. Det var även snygga s/v-bilder på henne inne i tidningen. Kanske ska ta och köpa den...
18534-180418534-1805
18534-1806



parantes

Ibland är det så himlans meckigt med rubrikerna tycker jag!
Varje inlägg ska ha en passande rubrik, ibland känns det som om jag bara skriver samma om och om igen.
Som sagt, en liten parantes!

utekväll

Okej, igår funderade jag mycket över hur killar klär sig då de går ut.
Det finns de killarna som går ut i kostym, på en vanlig krog och det har jag inte förstått poängen med. Då sticker man ut och det blir nästan lite konstigt. Oftast är dessa killar inte riktigt vad de verkar då de har kostym på sig. Sedan finns dem som ska vara alltför trendiga men man ser att de är obekväma i det och det går också bort.
Jag föredrar killar som har jeans med en schysst piké-tröja eller skjorta till. På fötterna kan de ha antingen snygga smidiga sneakers eller vanliga snygga skor.

Är väl lite grov i mina antaganden men jag baserar mina åsikter på erfarenheter! Sedan är det kanske inte alltid så och det är fine, men generellt.


som vem som helst

Lindsay iklädd söt outfit lämnar tandläkaren. Hon är med andra ord precis som oss, hon behöver också gå dit ibland. Vad härligt det är med lite mänsklighet hos alla kändisar :)
18534-1803

bilder betterthanyou.org

på stan

Nicky Hilton i fin enkel outfit. Jag har skrivit det tidigare, jag gillar verkligen hennes enkla vardagsoutfits. Det är något jag inspireras av. Tycker om det enkla och stilrena till vardags.
18534-1802


bild clasos.com

any day

Lindsay i vardagliga outfits lämnandes en restaurang, på flygplatsen och på stan. Hon passar bra i allt och jag längtar verkligen till man kan börja ta lite lager-på-lager och slippa tjocka dunjackor. 18534-180118534-1800

bilder celebworld.org och betterthanyou.org

slut

Jag känner mig helt slut. Ett intensivt dygn och en lång vecka sätter ut sin rätt.
Igår åt vi italiensk mat, min blev fuccili med kyckling, supergott! Det blev väldigt internationellt igår eftersom vi åt grekiskt till lunchen.
Efter restaurangen gick vi ut en sväng. Men jag har bara en ska att säga: Var har alla snygga killar tagit vägen? Såg en okej kille, men det var nog bara för att han var snyggast på stället... Vilket inte säger mycket.
Det var trevligt som det alltid är med J men vi var båda rätt trötta så efter en jakt på cigaretter, till henne (Jag röker inte!) så tog vi vagnen hem. 
I dag skulle J upp tidigt så klockorna var ställda i ottan, kändes det som, men efter lite velande bestämde hon sig för att skippa sin grej och åka hem istället. Så vi gick på stan tills tåget gick och nu är jag hemma igen. Helt slut! Måste nog äta något så jag får lite kraft!
Tänkte ta en sväng till gymmet. Och kanske sola efter passet.. Åh det känns nice!
Idag tänkte jag som sagt träna och sedan kanske träffa en kompis som också är i stan över helgen. Varför tajmar de sig inte bättre? Äh, det är superkul att de kommer! När det än är.

la notte

Nu blir det italienska mumsig mat, gott vin till det och därefter lite drinkar. Superb kväll i sikte. Med J's sällskap blir det alltid trevligt! Brukar inte berätta vad jag gör på helgerna eftersom jag inte delar med mig av allt jag gör, men ibland så...

Hoppas att ni får en riktigt härlig kväll! Vad ska ni hitta på?

really back?

Är de verkligen tillsammans igen? Andra bilden av de två gående hand-i-hand. Där ser man. Kanske fick brudgummen kalla fötter och behövde inse att gräset inte är grönare på andra sidan. Hoppas de är lyckliga hur det än ligger till. Nicole har på sig en väldigt söt klänning, fast själv hade jag nog matchat med ett par tights eftersom den var så kort.
18534-1799


bild celebworld.org

jag är sne'

Och jag menar verkligen det, jag är sned. Har haft ont i ryggen det senaste och det visade sig att två kotor gned sig mot varandra. Jag sitter snett och belastar snett så jag är svagare på ena sidan. Inte alls bra så nu får jag träna upp mig på gymmet så jag blir jämnare.
Nu har jag hämtat J på centralen så ikväll ska vi ut och äta tänkte vi. Ska bli trevligt, vi pratar mestadels i telfon eftersom hon bor i en annan stad. Det blir alltid quality-time när vi ses!
Det är verkligen råkallt ute idag. Svinkallt, mina stackars kinder...
På jobbet har alla varit på bra humör och skrattat och grejat idag. Vet inte vad det är, måste vara något i luften. Stämningen är som den första riktigt vårdagen, när alla sätter sig på de nyligen framtagna uteserveringarna utefter Avenyn och glassar i sina solglasögon och vårkläder.
Åh, vad jag längtar efter den känslan! Minns när man gick hela vägen från skolan ner till avenyn och bara njöt! Ljuvligt!

blommigt

Såhär ser min klänning ut som jag har på mig idag. Har lagt upp den här bilden tidigare men jag hittar inte att länka till det inlägget. Saknar verkligen en bra sökalternativ på bloggen. Ibland är  det omöjligt att hitta inlägg där det har lämnats kommentarer.
18534-1437



Dagens Sofi

Idag ger Sofi tips om både sätt att piffa upp sin vårgarderob och spara/slösa tips för badrumsskåpet. Jag är väl inte den där tjejen som satsar massor på skönhetsprylar. Det handlar om vad som funkar på mig och vad jag tål, är lite känslig gällande smink tex.
Tipsen för vårgarderoben var underbara, jag vill ha massor. Är just  nu på jakt efter en kappa! Kanske blir det en kappa/jacka från TopShop. De har flera bra alternativ.

fredag :)

Sol men kallt väder. Fast så kallt var det inte tyckte jag, men det var jag ensam om förstod jag när jag kom till jobbet. Kanske hade jag för en gångs skull tagit på mig okej med kläder... Njae, tveksamt!
Idag ska jag iväg till min sjukgymnast. Jag har någon konstig värk i ryggraden på en viss punkt.
Min sjukgymnast är riktigt bra, hon är den enda jag litar på att knäcka i min kropp. Idag ska jag åka till hennes mottagning hemma, hon bor nästan nere vid havet där vi brukar bada. Om det inte var för att jag ska möta J vid tåget direkt efter så hade jag stannat en stund vid havet. Jag älskar västkusten och havet!
Sommar, sol och hav! Jag längtar och vill ha det nu!

3/3


lugg

Rachel som passar i det mesta var ursnygg i hellugg.
Jag har alltid tyckt att mörkhåriga är snyggare i det än en blondie som jag.
18534-1798



bf

Rachel svarade detta på frågan: vem är din bästa vän? I Teen People.
My best friend is my boyfriend (Adam Brody). We always have a lot to talk about, and we tell each other everything. I feel like I have everything now - the dog, the house, the job and him. I can't ask for anything more!
18534-1797
bild unwaveringaffection.com


trött!

Jag är riktigt trött och känner mig inte på topp just nu.
Så det får bli läggdags. Kanske bläddra i Solo Girl, eminent tidning...Eh not!
Gratis är trevligt men jag läser massor med blaskor jag aldrig skulle titta två sekunder efter i en butik.
Imorgon får jag besök i min apartamento. Skojigt! Men det måste ju vara rent och snyggt då. Tror jag lyckats, men det gäller att fylla på kylen och helt enkelt vara en bra värdinna!
Jag har skrivit det tidigare, men jag är min största kritiker och jag är aldrig rikigt nöjd. Väldigt jobbigt och kan väl ha att göra med att jag ätit Losec i mer än ett år. Något som jag från början skulle äta i en eller två veckor. Det var ett tag sen det!

Diska ska jag göra, men sedan blir det sovdags!

klänningar

Brittany och Haylie i ovanligt vintriga klänningar. Jag gillar Brittanys, men Haylies var väl ingen direkt hit.
18534-179518534-1796


bilder gettyimages.com

confused

Alltså jag går och vet inte riktigt om jag är irriterad på en kompis eller inte..
Okej, det låter ju helt knäppt, jag borde ju veta om jag är sur eller inte! Men jag är väl bara trött på hennes sätt tror jag.
Hon är sån där som alltid sätter sin pojkvän först, i alla lägen! De bor ihop så det är inte som om de syns heller. Sedan är hon rätt dålig på initiativ också.
Vi brukar träna ihop och förra veckan föerslog jag träning men så hann inte hon förrän efter hennes tenta som var idag. I samma sms skrev hon att vi skulle höras i helgen. (den som var..)
Så jag bestämde mig för att vänta tills hon hörde av sig, för att se om hon faktiskt gjorde det. Så sent i söndags kväll kom det ett meddelande där hon berättade att hon tränat under helgen bla. Hallå, när jag föreslog skulle hon ju inte hinna förrän typ imorgon.
Så föreslog jag att vi skulle hitta på något skoj ihelgen, men då var hon tvungen att umgås med sambon, hela helgen!
Enda gångerna hon kan ses under helgerna är då hennes pojkvän är bortrest eller gör saker på eget håll. Och det gör han minsann ofta utan att kolla med henne först. Fattar inte varför hon mesar sig så!
Under veckorna hinner inte jag umgås eftersom jag jobbar två kvällar, tränar 1-2 kvällar och blir det en kväll jag inte tränar är det oftast för att jag mår dåligt eller behöver plugga.

Svaret på min fråga är väl att jag är irriterad och nu tänker jag låta henne föreslå saker, det är rätt trist att få nej hela tiden!

Okej, detta låter svinbarnsligt jag vet, men jag är värdelös på konflikter, jag är världens mes, och det är ju egentligen inte någon riktig konflikt... Eller ja... Ni fattar.

saks

Fun at Saks - Ja det skulle jag nog lätt ha! Angie Harmonn hade en väldigt söt klänning. Alexis Bledel var lite mer diskret klädd, men hon är väldigt söt!
18534-179418534-1793

bilder clasos.com

förlorad touch?

I somras var Sienna Miller en stor inspiration gällande boho-stilen. Hon matchade kläder på ett fantastiskt sätt. Men nu, när håret föll känns det som att hennes stil försvann med den. Hon har förlorat sin touch helt enkelt. Hennes utseende är alldagligt och det är kladerna som gjort henne till den hon var, men det behövs så mycket mer nu. Läste att hon tycker det är trist att alla använder vintage nu och hon drar sig för att göra det eftersom hon inte vill klä sig i samma stil som alla andra...
18534-1792

bild clasos.com

Mars-horoskop

Tvillingarna


Du sjuder av energi och kreativitet. Det kommer till nytta på många områden men kanske allra mest i kärlekslivet. Mars blir en nyfiken månad med nya upplevelser - kanske vågar du undersöka erotiska möjligheter eller prata om riktigt djupa känslor med din älskling. Det blir gott om starka känslor och du lär dig mer om både dig själv och din omgivning. Ur din nyfikenhet kommer för det mesta både roliga stunder och nyttiga lärdomar, så våga testa nya saker.
Bästa chansen: Vädur, Skorpion, Fisk.
Bästa stället: På kurs.
Bästa datumen: 5-6/3

Mitt horoskop för Mars. Tycker det är rätt skoj att läsa horoskop, sedan om jag tror på dem är en helt annan sak! Igår på kalaset fick jag veta att min mamma tror mer på det än vad jag visste..

från aftonbladet.se

trött

Ojoj, den här dagen känns väldigt seg.
Sov bara fyra timmar inatt eftersom jag bland annat var så tät i näsan.. Jobbigt, men nu har jag köpt ny nässpray så inatt ska här sovas! :)
Har pluggat och sovit en stund nu. Tänkte åka iväg och träna alldeles strax. Gjorde inte det i måndags och jag vet inte när jag kan annars den här veckan.
Dessutom är det en härlig känsla efteråt och jag kanske får lättare att somna ikväll!
Vet att jag själv inte gillar att läsa om det så jag skriver dte snabbt, börjar känna mig missnöjd också så det är bra att trimma kroppen. Det har blivit alldeles för mycket snack om hur och vad jag äter.Bara för att jag mått bra ett tag nu ska de inte göra en sån stor grej av det. Fattar de ingenting?!?!? Okej, nu var det ur mig. :)

Nu ska jag ta en macka så jag får lite energi att göra av med på passet. Ha det gott!

2/3

  • svarta byxor
  • svart linne
  • blått linne (En nyans som jag älskar, finns väldigt mycket kläder i den färgen nu)
  • ljus kofta
Enkel klädsel, men ändå ganska snyggt. Funderar på om jag ska komplettera med en lång guldkedja till.

18534-1791

försovning

Eftersom jag försov mig och sov alldeles för länge igår så fick jag jättesvårt att somna igår. Att jag dessutom inte hade någon nässpray och därmed inte kunde andas genom näsan gjorde inte saken bättre... Så himlans jobbigt!
Så inatt drömde jag att jag skulle försova mig idag med. Gissa vad som hände... Jo jag vaknade 07:58, börjar 8.30. Först försökte jag snabba mig, men min mage pallade inte det. Därför ringde jag till jobbet och sa att jag försovit mig och skulle bli pyttelite sen. Nu försöker jag stressa av lite så att jag inte förstör hela dagen.
När jag försover mig har jag väldig svårt för att stressa som en galning, hela dagen blir förstörd då och jag får hellre ta att jag blir lite sen.

Idag är det bara någon minusgrad och jag kan se den blå himlen. Det bådar gott!
Fast ska jag tro SMHI borde det inte vara sådant väder som det är nu. Fast det är ju ganska sällan de har rätt i och för sig... SMHI måste vara ett sådant företag/förening som får lida och misstros ganska ofta! När jag gick på gymnasiet ville jag bli meterolog, jag var ganska allvarlig i mina funderingar faktiskt. Det intresserar mig fortfarande, men eftersom jag inte kan se mig själv i ett jobb som är för begränsat beslutade jag mig för att läsa ekonomi och marknadsföring. Fast nu har jag fått veta intressanta saker man kan arbeta med som meterolog och vem vet, kanske omskolar jag mig efter några år inom marknadsföringen... Och nej, det var inte ett jobb som väderflicka som fick mig intresserad av meterologi.

Dior

I snygga kläder tittade de Jessica ALba och Kate Hudson på Christian Diors show i Paris under fashionweek. De är båda snygga tjejer som har lätt för att bära upp snygga kläder.
18534-1790

bilder people.com

simple life

Såhär såg det ut då Nicole och Paris var i samma rum för att spela in Simple Life. Som sagt, det ska bli kul att se resultatet av den här säsongens Simple Life.
18534-1789


bild people.com

GM

Mischa, Lindsay och Anna anländer till General Motors show. Snygga som alltid. Men Mischa kanske skulle varit lite lugnare med sin make-up...
18534-178718534-1788

bilder gettyimages.com och mischa-b.com

General Motors

General Motors anordnade Teen visning och tog hjälp av kändisar på scenen.
18534-178618534-1785
bilder gettyimages.com


hits