i'm bad

Idag har jag varit en dålig bloggare. Speciellt med tanke på att jag bara går hemma och är sjuk. Men det är just det, hur gärna jag än vill så orkar jag inte. Åkte hem en sväng förut och passade även på att handla lite på vägen. Jag blev helt slut! Det är ju urtrist!
Dessvärre blir jag lite för ofta sådan när jag är sjuk, jag vill och tror att jag pallar alldeles för tidigt. Därför brukar det dra ut på tillfrisknandet och det är jag som lider mest i slutändan.
På kvällen gör mina bihålor riktigt ont. Nu äter jag penicillin, tar nässpray och äter gröna små piller från apoteket. Så snälla, hjälp!! Hade visst något i luftrören också, typ luftrörskatarr, det stod nämligen så på recpetet och tabletterna tog båda varianterna... Det är ganska intressant att samma medicin som ges till lunginflammation även ges till patienter som har klamydia. Detta vet jag eftersom jag läser innehållsförteckning, inget annat! Fast det är å andra sidan det som är lite läbbigt med mediciner, de är oftast väldigt breda och kan ibland ta några baciller som man behöver i kroppen...
Det är så märkligt, men när jag får ont i bihålorna får jag alltid ondast i de som sitter strax ovanför ögonen! Minns första gången jag hade bihåleinflammation där. Jag var sjuk och hemma från skolan i två veckor, sydde en träningskudde och tyckte min sjukdom var lite rolig för en gångs skull. Bihålor i pannan lät helt osannolikt... Jag var ju inte så gammal heller. Hey, bara man ser det från den ljusa sidan så blir allt lite roligare!

Always look on the bright side of life!

Just nu läser jag Ebbas bok. Hade jag nog inte tagit mig tid att göra ordentligt om det inte var för att jag var sjuk. Funderar på om jag ska försöka sy in ett par jeans imorgon. Alternativt klippa av dem till jeans-shorts. För så som de är nu kommer jag inte använda dem. Köpte dem i en spansk affär på mallorca, men har bara använt dem 3 gånger. Borde ju kunna hitta ett bra användningsområde för dem!

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Ebbas bok värt pengarna?

2006-03-25 @ 11:02:22

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits