totally pink

Jag är inne på rosa just nu. Märks nog tror jag! Supersöt klänning på Elisabeth Hasselbeck. Rosett och fin struktur i tyget! Det är detaljerna som gör det...
18534-7700

miranda

Jag tycker det är kul att Miranda Kerr verkar mer intressant för paparazzi nu när hon är tillsammans med Orlando Bloom! Här är en bild från då hon skulle göra en fotografering på stranden i Australien. Så söt rosa klänning!
18534-7699

stor kuvertväska

Igår skrev jag om hur snyggt Miranda matchade sin grå klänning med en rosa kuvertväska i modell större. Idag såg jag den här bilden på Lauren som matchar sin vita klänning med en turkos/blå väska i modell lite större. Superfint! Jag blir riktigt sugen på något liknande själv.
18534-7698

blommigt

Valborg är ju startskottet för våren verkligen är här. Var den inte det innan så är den det nu, typ. I år har vi fått njuta av vackert väder i snart två veckor och det är inte något att klaga på, alls! När jag var yngre så hade vi hatt-tävling på min skola. Jag var ju inte direkt den som vann, hade typ keps.. Inte riktigt, men den nivån var det!
Nu när jag är lite äldre tycker jag en fin blommig klänning hade passat bra att fira in våren med! Den här klänningen från TopShop har bloggats om på både det ena och andra stället, ganska givet eftersom den är fin som en sommaräng! Dessutom passar den oss pollenallergiker bättre!
18534-7697
bild topshop.com

rosa skor

Vem är det som bär de söta rosa skorna på inspelning i New York?
18534-7696

rolling stones

The Hills-tjejerna fotades för Rolling Stones. Och den här gången var verkligen alla fyra på plats trots bråk och grejer. Kul! Omslaget är rätt kul, men Heidi ser ju sådär ut... Fast det har nog mest att göra med att jag verkligen inte gillar henne!
18534-7694

strange mood

Mår jättekonstigt idag. Har ont i hela kroppen som om jag hade hög feber men det har jag inte. Sedan mår jag ltie illa och magen är svullen som en ballong. Usch.
Det var molnigt på morgonen men nu tittar solen fram. Ska ta med mig datorn ut i solen så jag kan renskriva mina uppgifter i distanskursen!

Var på intressant föreläsning igår. Tycker bara att vissa i kursen är så otrevliga och oartiga. De ställer så puckade frågor! Jag säger detta varje gång och det är samma persöner hela tiden också! Såg till så att vi inte hamnar i seminarie med någon av dem!

flower

Söta Eva Mendes bar en fin klänning på premiär. Något blommigt hade varit fint att bära idag!
18534-7691

rosa väska

Se så fint det blir med en härligt rosa väska till en grå klänning. Miranda visar stilen på australiensiska Fashion Week. Den här väskan är Prada, men för en billig penning hittar man en snarlik på Monki! Jag gillar budget.
18534-7690

blast from the past...

Jag har just kollat på The Hills. Bra som alltid. Jag gillar att Lo är med mer nu. Hon är så himla kul!
18534-7689

sol, sol, sol

Igår var helt underbart! En riktigt skön vår/sommar dag. Efter jobbet var dte inte ens kallt. Jag gick med kavaj och utan strumpor!! Idag verkar det bli minst lika bra. Studier+solen=nytta med nöje :)
Nu ska jag dra på bikinin och smörja mig lite.. Vill inte skada mig även om vissa delar behöver "triggas" lite.

Underbara tisdag! Ikväll blir det skola...

måndag

Lite sömn gjorde susen. Vaknade med nya krafter idag! Nu lyser solen erter lite dis på morgonen, temperaturen är hög och det kommer nog bli en superbra dag! Ska jobba ikväll. Enda gången den här veckan vilket känns ganska soft.

Nu ska jag ta med mig min bok (skolbok) ut i solstolen för att njuta!

lite sömn

Nu ska jag lägga mig. Hoppas att lite sömn kan muntra upp en småbutter Emma.
Imorgon startar en ny vecka, en ovanligt kort sådan. Fast tyvärr kommer det nog inte märkas eftersom jag har en del studier att ägna mig åt! Fast jag fick ytterligare energi till det efter mötet i fredags, så det känns inte särskilt tungt. Dessutom lär jag mig en hel del i min ena kurs nu. Det är alltid kul!

Sov gott och så hoppas vi på en grym start imorgon!

vitt

Leona Lewis var urfin på australiensiska MTV awards. Hennes vita klänning ser ut att vara superfin! Om jag hade tagit studenten nu hade jag gärna burit den här klänningen. Jag är nog lite old-fashion men jag tycker andra färger än vitt till studenten är big NO-No.
18534-7684

härligt besked

Mitt möte på skolan i fredags gick bra! Fick ett positivt besked. Så nu ser jag verkligen fram emot hösten och chansen att bli klar med min utbildning för att kunna söka jobb. Det gör mig så glad att veta att det är fixat!

Wiho!!!

blair goes marine

Leighton, klädd som Blair, spelar in scener för Gossip Girl i New York. Av klädseln att döma så gissar jag på någon slags resa/semester eller dylikt. Vem vet!?! Vi lär få se det längre fram i allafall.
18534-7683

take a bow

I min mp3-spelare har jag bland annat Rhiannas skiva. Den är väldigt bra, jag gillar det soundet. Här är hennes senaste video till låten Take a Bow. Superbra verkligen!

vuxen eller barn?

Jag är lite låg idag. Visserligen har dagen varit suverän! Jag har pussats, kramats och busat med Filip. Vi var ute och lekte. Fick en rolig fråga från en liten tjej: "Är du vuxen eller barn?" Haha, svarade att jag var mer vuxen än barn, men att jag kunde leka i sandlådan ibland ändå :)

Att jag är låg beror för en gångs skulle inte på egna tankar utan på andra. Riktigt irriterande! De som fått mig att må såhär är precis sådana som jag inte bör ha i min närhet! Tack och lov är de inte mina vänner, utan de är mer bekanta. De gick på om att jag var på bröllopet utan en partner och hur jobbigt det måtse vara etc. Jag brydde mig inte av annan anledning än att jag visste att de skulle säga sådant! Jag blir så arg på dem och att jag låter deras ord påverka mig så!
Till slut sa jag att jag minsann klarar mig själv och gick iväg! Vissa (många) människor borde lära sig hyfs och etikett.

bröllop

Igår var jag på bröllop! Världens finaste brud som fick sin man. De var så vackra och fina. Fint väder fick de också. Festen blev riktigt bra och jag har blåsor på ena foten idag, bra betyg!

Idag är det duggregn ute och just idag gör det mig inget. Då får jag ta det lugnt hela dagen. Om ett tag ska jag i och för sig leka med brorsonen, det brukar bli allt annat än lugnt!

fredag!

Lite disigt men sol och fredag. Härligt! Ska på möte om en stund, lite nervös. Himla töntigt av mig att bli nervös, men det är nog bara i förväg. Behöver fila på tal också. Varför sa jag att jag skulle hålla tal på bröllopet?!?! Stupid!
Vet inte riktigt vad jag ska säga... Löser sig nog! Hoppas jag är mer i mitten än på slutet, så jag slipper vara nervös över det!

Strax ska jag bege mig. Först några minuter i solen. Idag är det lönefredag förresten! Hur härligt är inte det?!


sovdags

Denna härliga vecka närmar sig sitt mål, lördag coh bröllop! Ska bli så kul! (även om jag skrev om par-nojja tidigare...) KÖpte present idag också. Nu ska jag försöka hitta en fin låda att lägga presenten i och så ett sidenband på det. Kort också såklart.
Imorgon ska jag en sväng till skolan för ett möte. Hoppas det går bra.

Sov gott!!

the girls of gossip

LIte bilder på Blair och Serena, eller är det Leighton och Blake, ja kalla dem vad du vill, här bär de urfina klänningar! Blairs är lite sötare och Serenas mer utmanande, som det brukar vara. Tänk om Blairs klänning fannsi min garderob, vad härligt det hade varit. Allt hade varit fint till den på bröllopet på lördag. Ser fram emot det men har börjat känna att det är trist att jag går själv... Nästan alla de andra är par! Jaja, ska inte göra det till ett problem, det behöver ju inte bli det!!! Positivt tänkande.

solglasögon

Gina Tricot säljer de här söta rosa solglasögonen. Kanske blir lite väl sockersött, men jag skulle nog testa dem om jag såg dem i butik ändå!
Det var kul att jobba ikväll! Det tycker jag nästan alltid, men just nu är jag i en svacka. Tycker inte jag är tillräckligt bra just nu. Störande! Tävlar ju mest med mig själv. Hoppas det går över snart! Fick höra att jag såg brun ut!! Tjiho!
18534-7677
bild ginatricot.se

så fint!

Diane Kruger är en favorit. Hennes stil är väldigt snygg. Hon känns inte plastig eller så, äkta på något vis!
KOlla in den här underbara klänningen hon bar på ett välgörenhetsevent. Riktig gudinne-känsla!
18534-7674
Vet inte vad den andra tjejen heter, hennes klänning var också fin, lite mer lekfull dock!

god förebild

18534-7673
Såg det här hos Ebba och klickade nyfiket in mig på länken. Lyssnade på vad hon sa och kan konstatera att vi uppfostrades ganska likt! Jag tycker det är suveränt att hon markerar så tydligt vad hon tycker. Både vad gäller att köpa ut men också ifråga om rökning. Läste någon kommentar hos henne när hon skrivit ett inlägg om just rökning. Kommentaren tyckte inte om det hon skrev. Det där stavas endast "dåligt samvete"! Go Ebba!!

hos monki

Monki har fått in vårnyheter som ser urfina ut! Den puderrosa klänningen med volanger har nog inte många missat. Den är smashing! Jag blev speciellt förtjust i MOnkis rosa och blå plagg. Enkla, långa linnet/klänningen, de fina shortsen och härliga chinos i blått. Väskorna är också söta. Perfekta till party eller häng på uteservering.
18534-7670

Jag är lite besatt av nagellack, tycker det är kul att mixa och matcha. Den här t.shirten skulle passa mig bra! Vet itne när jag skulle använda den, men himlans kul är den!
18534-7672

Lite annat smått och gott, söt klänning, ljusa chinos (inte lika fin IRL dock..), söt småblommig klänning och den urfina volangklänningen i svart! Det som drar mest i mig är blå chinos och den svarta volangklänningen...
18534-7671

bilder monkigirl.se

torsdag

Sol även idag. Lite disigare dock, möjligtvis inte lika varmt, men vem kan klaga?!?! Jag kom just fårn FreePort. Var där en sväng nu på förmiddagen. Hade tänkt hitta en börllopspresent, men de hade inte märket jag hoppades på i Fabriksbutiken. Fyndade gjorde jag däremot!
En blekrosa klänning från Twilfit! Den kosta 299:- i butik. Jag betalade 89,50:-!!! Värsta fyndet! NU när jag har fått lite uppfräschning av solande så passar den dessutom ännu bättre. Möjligtvis lite stor, men himla skön och söt! Ska försöka visa bild.

Nu ska jag ut i solen! Njut av dagen!

the gang of GG

Nu har jag spanat in senaste Gossip Girl. Ojoj, snacka om juicy. Jag vet vem jag håller på, kanske inte heltippat med tanke på vad jag tyckte om karkatären från start. Men tiderna förändras... Nästa vecka lär det hända ännu mer grejer!
18534-7669

lite extra

Sådärja, nu var sprutan fixad. Har gjort det några gånger innan men blir lika nervös varje gång. Det svåra är att slappna av! Håller tummarna att det hjälper mig nu bara!
Tjejen till höger, som jag inte minns vad hon heter, har en superfin klänning! Eller kanske kjol med topp...
Nu ska jag ut i den underbara solen!
18534-7668

turn your back

Jag har sagt det förr, jag föredrar rygg-ringningar framför uringningar framtill. Lake Bell bar en härligt röd klänning med snygg rygg-ringning. Lake matchade röda mattan så snyggt på filmpremiär i London. Hon och Ashton promotar senaste filmen i brittiska huvudstaden.
18534-7667

sunshine

Blå himmel och sol. Sjätte dagen i rad. Hur kan man bli annat än glad när man vaknar?!
Snart ska jag iväg och fixa så jag kan må bättre av min allergi. Tack och lov för mediciner!

Härliga onsdag! En dag närmare helgen och stundande bröllopet! Börjar bli lite nervös över vad jag ska säga... Löser sig nog!

vackert!

Så snygga de var Diane och Joshua då de var på Metropolitan Operan igår. Stiligt par de där, fånigt ord stilig, men passar bra här! Dianes klänning var väldigt fin, snygg färg.
18534-7666

snack

Satt ute i solen och läste. På eftermiddagen leker barnen ute och det är så kul när man hör deras samtal. Ibland snusförnuftiga, sedan sådär osammanhängande och efter det lekfullt. Satt och log.
Redan när man är så liten så är alla roller tydliga.
Himla sött, fick mig att tänka på när jag var liten och lekte på samma gräsmatta och i samma sandlåda.

hills

Tisdagen startade jag på ett mycket bra sätt. Frukost framför senaste The Hills! Jag gillar den serien. Nu ska jag ut i solen! Hoppas ni får njuta av vädret:)
18534-7665

som solen...

Gult är en färg som jag tycker är lite svårt att bära. Leighton klarar det däremot med bravur. Här är hon klädd i en söt gul klänning då hon gick på Metropolitan Operan i New York. Inatt kom nytt Gossip Girl -avsnitt. Hoppas kunna titta på det snart! Tjiho.
18534-7664

all blue

Schyssta solglasögon i klarblått! Det gillar jag. Fast jag är väldigt nöjd med mina Wayfarer-lookalikes i mörkblått. Och förresten så vet jag att Wayfarer är en solglasögon modell från märket Ray-Ban, bara så ni vet....
18534-7663

tisdag

Även denna dag bjuder på strålande sol och en blå himmel! Underbart!
Jag börjar känna mig sådär fräsch som man gör då solen lyst på ens hud. Hur gärna jag än önskar att jag kunde sluta sola och tänka på min hud, men grejen är ju att min hud mår bäst av sol just nu och det känns viktigt. Jag vill ju må bra nu och inte bara leva för framtiden. Dessutom tycker jag det är snyggt när man är brun!
När man gick i skolan och kom tillbaka efter sommarlovet, då var alla lite snyggare tyckte jag :) Haha...

Idag ska jag plugga i solen. Nice! Förmiddagen börjas med ryggsolning. Måste läsa en artikel om bambu och viskos. Läste den igår men nu såg jag vad frågan handlar om och för att kunna besvara den behöver jag läsa lite ordentligare. Jag lär mig så mycket nytt genom den här kursen! Helt fantastiskt.

sovdags

Dags att sova. Imorgon hoppas jag på sol igen. DÅ ska jag försöka svara på några av frågorna jag har att gör ai min distanskurs. Om inte annat så ska jag försöka skriva en liten grej i den andra distanskursen. Finns alltid något att sysselsätta mig med, trots att föreläsningen imorgon är inställd.
Hoppas ni fått njuta av solen idag!
image7662

kap

Den här klänningen går att finna hos Lindex för endast 99kr. Ett kap! Skön kvalitet och fin modell. Perfekt solklänning ovanpå bikinin till stranden i sommar.
18534-7661
bilder lindex.se

signatur black&white

Nicky HIlton verkar köra på att hennes signatur stil är klassikerna svart och vitt. Ofta i kombination, rosa som accent och jeans till vardags. Här i kort, tight kjol och liten jacka på US weekly-fest.
18534-7660

summer lovin'

Från H&M alltihop! Nu när solen skiner och man kan sitta ute och njuta av solen så drömmer jag om bikinis, stränder, hav och Italien! Det här hade gärna fått hänga på till Italien i sommar. Varför inte liksom?!
18534-7659
bilder hm.com

2night

Ikväll/natt är det dags! Gossip Girl återvänder för avsnitt 14 på amerikansk tv. Ska bli kul! Lite spoilers har man ju sett genom paparazzi-bilder. Får hoppas att vissa är drömmar, misstag eller annat missvisande! Kul blir det iallafall. Mest nyfiken är jag på vad Blair kommer klä sig i och hantera sin situation...
18534-7658

lila klänning

Den här klänningen gillar jag, den ser väl inte så mycket ut för världen egentligen... Men så såg jag Sophie, som bloggar på stureplan, bära den och då gillade jag den ännu mer! Finns hos forever 21.
18534-7656
bilder forever21.com och stureplan.se

dagens

Status för den här måndagen:
Sol. Blå himmel. Plugg. Huvudvärk. Allergi!

sommar

Kolla in Laurens gul-orange klänning. Den riktigt skriker sommar! Härligt.
18534-7655

solig söndag

Vaknar till samma blåa himmel och strålande sol. skillnaden? Idga ska jag jobba :( Varför sa jag att jag kunde jobba idag?! Gah! Fast dte är som alltid, när jag väl kommer dit så trivs jag och tycker inte det gör något. Fast sist var jag kass på avslut, måste bli bäst idag!!
Nej nu ska jag njuta lite i solen innan jag måste klä på mig och åka till jobbet.
Min allergi tar över mig nu. Usch! Funderar på att ta spruta i veckan. Orkar inte må dåligt.

sol!

Klarblå himmel, strålande sol och riktigt varmt! I'm loving it.
Känner mig dock lite krasslig, men det är bara att ignorera. Idag är det solstolen som är fokus! Hoppas ni har lika underbart väder där ni är.

armbandsväska

18534-7654








Spana in den söta lilla väskan från Roberto cavalli. Härligt rosa med söt modell som ska bäras
såhär. En sådan i svart hade jag gärna burit till bröllopet som närmar sig!










dille på stjärnor

Om du fått dille på stjärnor kanske ett skärp känns träffande!?! Jag är lite tveksam, möjligtvis i midjan på ett tight fodral. Men inte i byxor.. Hu. Vad tycker ni?
18534-7653

US

Lauren var på party för tidningen US weekly. Lite märklig kombination med tanke på hur starkt hon kommenterade hur de citerat henne i en artikel för några veckor sedan. Fast MTV gillade visst inte hennes uttalanden, kanske är det här sättet att visa att allt är okej.. Finns tankar bakom många fler handlingar än man tror!
Hon ser härligt somrig ut, bruna med fina lockar. Fint!
18534-7652

kappan

Kolla in Rachel härliga kappa. Den bar hon på filminspelning i New York. Åh vad jag önskar jag hittade en fin kappa i snygg färg. Gärna cerise eller grön! Tänkte på röd, men jag är så rosa så det blir nog jobbigt.
18534-7651

plugga i solen

Sitter med pappas laptop i solen och pluggar. Två tankar kretsar i huvudet på mig.
1. Varför skjuter jag ALLTID på saker till sista minuten?
2. Varför är inte min skärm lika bra i solljus för?!

Har lite bomull i huvudet idag, känns osm jag kan bli förkyld. Vet inte, lär väl upptäcka det så småningom isåfall!
Nu ska jag läsa en artikel för min distanskurs, handlar om CSR. Klura på den ni :)

ashlee

Ashlee undvek graviditet-frågor men visade stolt upp förlovningsringen på Mtv:s TRL. Svart-vitt med chanel-broscher. Jag gillar det! Broscher har jag länge gillat och nu verkar det komma smygandes tillbaka. Ett enkelt sätt att piffa till den enklaste outfit!
18534-7648

SJP

Sarah Jessica har spelat in en reklamfilm i New York. Jag gillar hennes look. Halsbandet är riktigt fint, passar utmärkt till ett enkelt linne! Jackan ger Chanel-vibbar, är det Chanel kanske?! Vet inte faktiskt... NU är det ungefär en månad till SATC-filmen har premiär i USA och sedan ytterligare cirka en månad tills vi får njuta här i Sverige!
18534-7645

en solig fredag!

Det börjar nästan bli tjatigt, men solen gör så himla mycket för mitt humör! Underbart härligt. Idag planerar jag sitta ute större delen av dagen med mina skolböcker. Hoppas bli klar ganska snabbt så det kan bli lite mer relaxing.
Busade med lill-killen igår. Han är såå söt! Fast det börjar bli farligt, han härmar när man säger saker. I ett ogenomtänkt ögonblick sa jag "shit" och då fick han ett stort leende och sa "sit" (härmade iaf)...

Hoppas ni har lika underbart väder hos er!

blommande

Eftersom jag tycker det är svårt att hitta fina blom-mönster så tycker jag blom-detaljer är ett bättre sätt att njuta av blommor i vårens trender. Nu har jag så att jag klarar mig, köpte lite accessoarer på H&M förut.
De vita är spännen, antingen bär jag dem i håret eller på tröjan! De turkos-aktiga är hårband, som ju syns.. Den stora rosa blomman har en säkerhetsnål på baksidan och även ett hårband, alternativ med andra ord!
18534-7644


en dagens...

Tänkte göra något så ovanligt som att bjuda på en dagens. Vår är temat kan man säga! Tog de här bilderna med min mobil i provrummet på Gina Tricot...
18534-7641


- Jeans, Filippa K
- Rosarandig tröja, H&M
- Vita skor, Lacoste
- Blommig sjal, minns ej...
- Jackan är blå(även om färgen inte riktigt syns här), H&M


inspirerad

Den här tjejen klär sig precis som jag vill klä mig nu i vår. Ursnyggt! Snygga solglasögon, halsduk, nätt jacka och uppkavlade chinos med kilklackar. Så fräsch matchning. Provade tre par chinos igår på typ fem minuter innan jobbet började, de satt kass! Någon som har bra tips på var jag hittar snygga och billiga chinos?! Vill ha något att komplettera jeans med.
18534-7640

Den här tjejen är snyggt klädd hon med. Det var lite det jag skrev om igår med korta shorts, fast jag håller mig nog till något i bomull och inte fusk-skinn!

bilder stockholmstreetstyle.feber.se

grande

Jag tycker kuvertväskor är den snyggaste formen av aftonväskor, men det är ju så jobbigt om det är en variant som man bara håller i handen! Dessutom blir det ett pusslande för att få plats med alla saker däri... Lauren har en cool, lite större modell. Vore kul! Till min klädsel på bröllopet så vore det kul med en kuvertväska som piffar till det hela. Helst ska den vara svart, vill inte ha för mycket färger... Men det hade varit kul med en i färg.

18534-7637
The Hills fortsätter leverera drama-drama-drama! Och som vanligt blir man nyfiken på nästa vecka, det måste man ge producenterna, de kan verkligen ge en rätt "saker" för att vilja ha mer!! En sak som stör mig lite är dock att det måste vara olika tidsperioder på scenerna. Heidi och Spencer, som bråkar i avsnitten, har ju fotats på stan under nästan hela den perioden... Är så irriterad på den där Heidi så det finns inte. Hon är plastig och lever i sin egen lala-värld! Om man tittar på de gamla avsnitten som visas på MTV under veckan så ser man vilken förändring hon gjort sedan Spencer... Visst de andra har förändrats också, men där känns det mer som en naturlig mognad.

på Nylon

Gossip Girl-tjejerna Blake och Leighton har fått äran att pryda varsitt omslag för Nylon. Det blir som med systrarna Olsen, det finns två varianter. Väldigt passande med tanke på att Gossip Girl börjar visas på måndag igen..
18534-7632
Blake on how she got her fashion sense: "My sister Robin was an actress, so she was always wearing wardrobe and certain things for events . . . my mom used to go to Urban Outfitters and get me vintage looking pieces, like tweed dresses and these argyle leggings and tops and she would just sew them up to fit me. So in school . . . the other kids would make fun of the way I dressed because it was so funky and outlandish, and not like anyone else . . . "
Leighton on GG style: "Serena is more thrown together and effortless and doesn't really care, and is just like, has this sexiness to her without trying, and Blair is really uptight and conservative and put together and everything has to be perfect, you know Chuck is kind of cocky and he's just like, I don't know, a prick."


kristen

Kristen Bell är ute och promotar sin nya film. Här var hon på TRL i en ursöt, blommig klänning från Etro. Den klänningen hade jag gjort mycket för att få ha i min garderob! Perfekt helt enkelt. Här kan man kolla in priset omman vill, själv drömmer jag vidare istället...
18534-7636

sol igen!

Underbart med sol idag också. Härligt! Idag har jag en hel del på schemat, lite för mycket egentligen... Men men, bara att bita ihop. Min älsklingsbror fyller år idag. Jag har ju visserligen bara en bror, men han är min favorit ändå!
När hän fyller år är det samtidigt två månader till min födelsedag. Usch. DÅ förlorar jag alla "ungdomsrabatter", lite får jag väl ändå eftersom jag studerar, men inte allt...

Anyhow. Trevlig torsdag på er!

små shorts

Jag fick för mig att jag vill ha ett par korta shorts, gärna svarta eller mörkblå, att bära till strumpbyxor och bara ben när det går såklart. Tänker mig i stil som Blair på den här bilden. Fast jag skulle nog inte matcha med röda strumpbyxor...
18534-7626

Förresten, ni som, liksom jag, följer Gossip Girls i USA-takt. Här är tre länkar på klipp ur avsnitt 14. Det visas på måndag i USA. Tjiho!!
Klipp ett, klipp två, klipp tre, klipp fyra. Ska bli kul att se fortsättningen! Läste även att det kommer en säsong 2 i höst. Härligt!

somrigt

Jag känner att våren är här nu. Det känns i kvällsluften, den är så frisk! Lauren ser härligt somrig ut och det känns mer nära när våren faktiskt visar sig. Jättesöt klänning med röda prickar och volanger i kjolen! Nej, nu blir det powerwalk i solen.
18534-7625

nagellack

Jag och en kompis slog oss ihop och köpte nagellack från en sida på nätet. Head2toeBeauty heter den. Fick tipset från Amanda från början. Vi fick betala 35kr per lack, inkluderat frakt! Jag är riktigt nöjd med mina färger.
18534-7624
Från vänster Chastity, Can't Filmfest och Bahama Mama


bilder blush.se

rykten

Ashlee förlovade sig i förra veckan med sin kille Pete Wentz. Nu ryktas det om både graviditet och ett snabbt bröllop.. Vad tror ni? Ashlee undvek att svara på frågan då hon spelade in TRL i New York, hade det varit helt galet borde hon ju nekat.. Kanske kan man ta det som ett ja ändå!?
Jag gillar hennes kappa! Fint men lite svårburet i det här landet...
18534-7623

vårlikt

Sol ute! Underbart härligt. Igår kändes det riktigt vårlikt ute. När vi slutade skolan så var det fortfarande ljust ute. Härligt! Det gör så mycket att det inte blivit mörkt när jag slutade skolan, precis som man kan jämföra hur segt det är när det varit mörkt redan då jag kommit till skolan på den tiden...

Studier och jobb på dagens schema.

snyggt!

Den här bilden såg jag hos The Sartorialist. Ursnyggt! Detta inspirerar mig. Absolut något att utgå ifrån då man klär sig i vår. Stuprör, kavaj och en sjal. Nice!
18534-7622
bild thesartorialist.blogspot.com

roses

Två söta ros-broscher som ska komma in på cocoo.se. Fina på en enkel t-shirt eller ett linne, eller varför inte sätta en ros på jeansjackan, kappan eller kavajen. Jättefint. Jag har en grön men en rosa att komplettera med vore toppen. Ska ha en vit ros också, minns bara inte var den tagit vägen...
18534-7621
bilder cocco.se

le och var glad

Nicole ser glad ut på väg från en studio. Det ryktas ju om att hon ska släppa en skiva.. Vem vet?!
Idag skiner solen, lite kall vind, men på min balkong är det härligt väder! Jag ska åka till skolan om en stund, men försöker njuta in i det sista. Nu ska jag lägga fram de kläder jag ska ta till skolan och även packa väskan så jag inte får för stressigt när bror min ringer...
18534-7620

väskor

HIlmans fina väskor. Den svarta är något större än den puderrosa. Båda med axelrem delvis bestående av en kedja. Så fint!
18534-7619
bilder mytheresa.com

solig tisdag

Sol idag, härligt! Vilken skillnad det gör att inte ha vrålonti huvudet. Igår mådde jag kass men inatt har jag sovit gott och nu fått en hel del gjort. Skönt!
Ikväll blir det skola. Minns inte riktigt vad det skulle handla om idag. Hoppas verkligen att folk är mindre taggade än förra veckan. Grejen är att flera gånger har de sagt att de antagligen kommer hålla på till cirka åtta, men på grund av mängden frågor som är utanför ämnet så slutar vi nio. Vill inte de komma hem?! Ahh...

Nu ska jag ut en sväng, sedan blir det lunch i solen på balkongen. Jag gillar min balkong!

Förresten, vet ni vad jag drömde.. Jag drömde att datorn fick virus och att jag sprang omkring och letade efter någon som kunde fixa datorn. Tänk lite som den där filmen med Sandra Bullock... Märkligt!

for sale!


Jag köpte den här klänningen från H&M och tycker den är himlans fin. Tyvärr har jag inte hittat något bra tillfälle att använda den och undrar om någon vill köpa den!?! Det är storlek 34, lappen sitter fortfarande kvar och ursprungspris är 398kr. Intresserad? Maila mig på [email protected]
Säljer till högstbjudande om det är flera som är intresserade. Frakt får köparen stå för.
 
Glömde ju... Bilden är lånad från www.filippas.se

jobbkväll

Huvudvärken mildrades med hjälp av en tablett och lite cola. Resten av kvällen blev trevlig. Vi är ett schysst gäng tycker jag. Nu blev jag trött. Brukar inte bli såhär trött med en gång när jag kommer hem. Oftast tar det ett tag innan jag går ner i varv...

Nej, lite té och häng i soffan blir närmaste planen för kvällen. Och lite surfande också...

Leona

Brittiska Leona Lewis verkar slå igenom ordentligt, även i USA. Jag gillade hennes första singel, Bleeding Love riktigt mycket. Senaste singeln, Better in Time är minst lika bra!
18534-7617

sommar!

Mischa firade sitt "straff" med en sväng till stranden. Härlig bikini och underbart strandhäng, åh vad lockande.
18534-7616

blått

Så söt och fin klänning i mörkblått! Finns hos TopShop. Idag hade den passat mig bra, säkerlig skön att ha på sig och snygg utan massa extra...
18534-7615
bild topshop.com

vit klänning

Studenten närmar sig för många, när är man född för att ta studenten i år förresten? Typ 1989-90 borde det väl vara?! Ojoj!
Anyhow, Brittany Snow var på premiär av sin nya film, en skräckis som heter PromNight. Klänningen hon bar på premiären hade passat finfint på en student. Enkel och söt!
18534-7614

ny vecka.

Ny vecka, brukar ju bli s när helgen tagit slut...
Den här dagen verkar komma med huvudvärk, något jag gärna hade sluppit! Ska försöka ta en promenad för att få lite luft och energi. Har en del att plugga bara och ikväll blir det jobb. Att fylla dagens timmar blir med andra ord inte svårt!

detaljrik

Jättesöt klänning med fina svarta blom-detaljer. Vorfe perfekt att gå på bröllop i. Fast jag har ju en fin klänning redan.
18534-7613
bilder netaporter.com

hemma

Nu är jag hemma igen! Från ett soligt regnigt såklart och ganska kyligt till Stockholm till sol och vårigare känsla i Göteborg. Jag bor på rätt kust, helt klart!

bra låt

Önskar er en trevlig helg! Nu åker jag på kick-off!

soligt

Förmiddagen har varit solig här i Göteborg. Nu måste jag rusa. Inspireras av Rachels härliga stil så länge!
18534-7611

blåvitt

Kirsten Bell var bella på filmpremiär i lång klänning!
18534-7612

comes with stars

18534-7610







Stjärnor som detaljer tar en allt större del av det kommande modet. Blommigt trodde vi alla länge på,  men affärerna har varit sådär på att ta in det. Än så länge kanske bör tilläggas... De här sandalerna från YSL är kul med stjärnor på! Vad tycker ni?





Ashley

När jag saknar inspiration och ser hur enkelt vissa kan klä sig utan att se sunkiga ut, då hoppas jag att jag kan göra det också! Haha...  Nej, men enkelt är ju min melodi, men det måste fortfarande vara snyggt!
18534-7609

halsbandet

Rhianna och Chris Brown nekar ju fortfarande till att de är mer än vänner, men de fotas på samma ställen hela tiden. Ibland kan jag tycka att de väl bara kan erkänna, fast å andra sidan måste det vara jobbigt att bli så omskriven hela tiden.. ANyhow, kul halsband kring Rhiannas hals! Perfekt att matcha till enkelt linne och jeans.
image7608

fredag

Om ett par timmar ska jag åka på kick-off. VI ska åka till någon konferensanläggning utanför Stockholm. Blir nog kul. Förra året var jag jättenervös men det gick ju bra ändå. Det här året är jag säkrare i jobbet, känner folket bättre och har ju varit med en gång innan. Sedan mådde jag ju dåligt på andra sätt förra året också..
Nåväl, härligt att solen skiner. Tror jag är någorlunda klar på vad jag ska ha med mig för kläder.. Svårt att bestämma mig bara! Vill inte vara för uppklädd eller nerklädd. 

Känner att jag skulle behöva en kaffe att komma igång med, men då kommer min mage göra uppror och det är ju onödigt!

rosett om halsen

Rachel passar i blusen med rosett under kragen, själv skulle jag inte alls trivas i en sådan modell. Fint på andra, men inget för mig!
18534-7607

sunny town

Soliga stad. Tänk vad glad man blir när det är soligt och fint på stan. Folk på stan och glada miner.
Dagen har även ägnats åt besök hos doktorn. Jag vet inte riktigt vad jag ska tänka när jag, ofta, får kommentaren att jag nästan kan medicinera mig själv. Hmm, jag är inte utbildad i medicin och hoppades ju få mer hjälp när jag går till läkaren... Jaja, det är bra att de finns!
Snart dags för jobbet igen. Ikväll blir det packning som gäller.

solisar

Kul solisar från Ray-Ban i två färger. Hittade ett par mörkblå look-a-likes på BikBok, schyssta och billiga!
18534-7606

nicole

Nicole i långklänning på ASCAP Awards Pop Awards (!?) för att fira pappa Lionel. Schyssta klänning! Såg ett par jättefina långklänningar på stan förut.
18534-7605

Leighton

Leighton, aka Blair, fyller 22 år. Ja, det är ju som det brukar vara, de spelar 16-18 och är 20+... Gillar hennes stil, enkelt men lite piffigt. Lite svår färg bara, själv hade jag nog valt någon annan nyans.
Verkar som att Gossip Girl är tillbaka på femman i maj. Då bör de kunna visa alla kvarstående avsnitt eftersom efter-strejken-avsnitten börjar i USA den 21:a april!
18534-7604

torsdag.

Började morgonen med en träflisa under nageln... En timma senare gör det fortfarande ont. :(
Känner mig jätteseg. Ingen toppenstart på dagen, men det kan bara bli bättre...!

Nu ska jag dricka en kopp té och börja plugga!

sommar, nu please

Ibland när jag längtar efter sommaren nästan värker det. Värme, bara ben, korta kjolar, shorts, bikini, solglasögon, ett annat lugn, blommor, bär, uteserveringar, folk på stan, balkongen, landet, semester, Italien. Mycket ord som förknippas med sommaren! Nu, sovdags! Jag får väl drömma om sommaren så länge...
18534-7603

lager på lager

Rachel trivs i Wayfarers och passar bra i dem. Här har hon på sig lager på lager av klänning/kjol och skinnjacka. Jag gillar hennes otvungna stil, det känns som att hon går på humör och känsla, inte bara på trender!
18534-7602

happy

Härlig bild på Anne och Kate som filmar i New York (eller jag har för mig att det var där..). Det är en komedi som heter Bride Wars och handlar om två bästa vänner som ska gifta sig på samma dag och då börjar konkurrera... Typ. Tjejfilm låter det som och det gillar jag! Nu blir det en sväng till tv:n och Men in Trees.
18534-7599

day to night

Svart och vitt är utan tvekan Nicky's basfärger. Dagtid i helsvart med rosa sjal och rosa detaljer på skorna. Jag blir ännu mer sugen på ett par rosa ballerinas när jag ser det här. På kvällen fortsatte Nicky på svart, men nu också med vitt. Lacktights, kappa och heels. Fint! Men oj vad smal hon är!
18534-7598

byxor

Kolla in Siennas jeans, tighta hela vägen och slutar ovanför ankeln. Det gillar jag. Kom på häromdagen att jag skulle vilja ha ett par nya byxor. Helst inte jeans, men det är så svårt att hitta något annat. Jag har två par Filippa K-jeans, ett par Cheap Monday och två par Levi's. Mina Levi's är mer casual, de från Filippa K funkar om det ska vara ltie snyggare stil. Funderar på att kolla in H&M's utbud, vet många som gillar deras jeans.
18534-7597

cykeltur

Det blev en cykeltur ner till torget, jag gillar ju att cykla! Att göra det på mammas härliga cykel är snäppet bättre. Åh vad jag vill ha en härlig "tant"-cykel. Ingen käck mountainbike för mig inte. Jag vill ha en cykel där jag inte måste vara framåt lutad för mycket...

image7596
bild crescent.se

onsdag

Det var lite molnigt först men nu tittar solen fram. Ska ta en promenad till affären. Sedan hoppas jag kunna sitta i solen och plugga! Börjar komma in i ämnet, men det är en hel del åsikter inblandat och jag brukar vara ganska försiktigt med åsikter innan jag "kan" ämnet.
Föreläsningen igår var sådär. Ämnet var bra, men, som vanligt(!), spårade det på grund av en massa frågor. Det är tre personer som alltid är jobbigast, det är som att de kommer till föreläsningen helt peppad.

Nej, nu ska jag byta kläder och gå ner till affären.

promenix

Blev bara en kort promenad förut, borde bege mig ut på en längre, men det hinns inte med innan det är dags att sätta sig i bilen och åka inåt landet... Lauren kombinerar promenad med sin hund Chloé och att fixa med mobilen. Tur att man kan göra flera saker samtidigt!
18534-7595

Kate

Kate flyger i lila tröjklänning och grå gladiator-liknande skor. Vad tycker ni om skorna? Jag är lite tveksam faktiskt... Den lila klänningen gillar jag desto bättre. 
18534-7594

på trappan

Trappan utanför the Met är en mötesplats för tjejerna i Gossip Girl. Under en paus i inspelningarna äter skådespelarna. Leightons fruktsallad ser riktigt god ut! Det bästa med sommaren, förutom värmen mm, är alla bär och frukter som man kan frossa i. Varje vår tänker jag att jag ska äta massvis goda frukter, hoppas den här sommaren blir sommaren då jag lever upp till det!
18534-7593

fortfarande opepp

HJälpte inte att sola och duscha. Fortfarande opepp. Jag har dammsugit och ropade till ibland. Låter säkert helknas, jag har aldrig gjort så förut men det hjälpte lite. Kasta handdukarna i marken, hårt, funkade också. Ibland har jag såna här stunder, oftast brukar det dock gå över på någon timma...

Jaja, solen skiner på balkongen så nu ska jag nog äta där har jag tänkt. Pappas lasagne blir det! Härligt med färdiglagat i frysen när inspirationen tryter.

enkla ränder

När jag känner mig sunk och opeppad, då vill jag ha det enklaste möjliga, men helst så att det ser snyggt ut ändå. Precis som ALexa Chung lyckas med här. Ack så enkelt, ändå så snyggt!
18534-7592

en sån där tisdag

Idag känner jag mig extremt seg och sunkig. Titta i spegeln känns bara trist och jag försökte kolla på The Hills men det funkar inte :( Sedan serien kom tillbaka för två veckor sedan har det varit helknasigt med mtv:s hemsida. Om man läser kommentarerna så ser man att man inte är ensam om att ha problem att titta. Skönt, men det fungerar ju inte för det...
Nej, nu ska jag dammsuga och sedan ska jag gå och sola. Då kanske jag blir på mindre sunk-humör. Min bror är sjuk så ikväll får jag åka själv till skolan. Ämnet gör att jag känner mig helt opepp. Allt idag gör mig opeppad. Vilken kass dag! Fick ingen dagstidning heller... Borde ringa och klaga, men får se om jag orkar.

Helt opepp inlägg, sorry.

tal...

Om ett par veckor blir det ju bröllop för bruden vars möhippa jag var på i lördags. Det här är en vän som jag känt hela mitt liv. Jag har tänkt att jag ska säga något på bröllopet. Inget långrandigt eller så, men något symboliskt. Saken är bara den att jag inte vill behöva bli nervös... Nu har jag en liten grej jag tänker att jag ska säga, men jag vet inte. I värsta fall säger jag bara typ "Jag önskar er all lycka, skål", men något mer vore ju kul. Jaja, jag kommer nog kunna vela ett par tusen gånger innan det är dags!
18534-7591
En typisk Serena-bild tycker jag... Här fotat på inspelningarna av ny avsnitten. Undrar förresten varför kanal5 slutade visa Gossip Girl! So you think.....är väl inget direkt i jämförelse?!


rosett

Såg det här söta armbandet på en annan blogg. Finns på cocoo.se. Hur sött som helst.
18534-7590

yaho

Fick en trisslott hem i ett kuvert eftersom jag signade upp på en grej. Skrapade och vann! Jag som aldrig köper lotter eller sånt och för den delen typ aldrig har tur i spel heller.. Visserligen "bara" 25kronor, men jag tycker mer att det är själva grejen som är kul!

ny vecka

Så var det ny vecka. Skola och jobb är huvudaktiviteterna den här veckan. Hoppas även få busa lite med lillkillen.
Lite seg idag, kanske får ta en powernap innan jobbet. Det gäller att jag inte är för trött när helgen kommer för då blir det tidiga morgnar...
Nu ska jag lägga över möhippekorten i datorn och försöka komma på vilken filtyp jag måste ha på musik i min mobil... Det är ju svårt att förstå den här mobilen! Vissa saker går lätt, men andra är svårare...

i kavaj

Nej, nu ska jag ta mig i kragen och använda kavaj mer! Istället för kofta kan man ju bara ta en kavaj, mycket snyggare och lika skönt. Spana in Laurens klackar, riktigt höga! Känner mig som en riktig nybörjare med tanke på hur ont jag hade igår, fast då hade jag ju i och för sig gått en hel del, på kullersten också. Och hade hållit igång hela dagen.. Excuses!!
Imorgon kväll/natt visas nästa The Hills-avsnitt. Kul! Verkar bli fyllt av drama, som vanligt.
18534-7584

smile

Ashley ser glad ut vilket inte hör till de vanliga, ja på paparazzibilder då såklart... Ett leende är alltid kul att se. Nu lyser solen här, väldigt härligt! Hoppas hoppas våren är på väg ordentligt nu.
18534-7583

Zoe

Zoe Kravitz i söt klänning, blå med prickar! De trasiga strumpbyxorna hon matchar med är väl inte min stil direkt... Men det ger ju rätt blandning av sött och tufft!
18534-7589

sommar

18534-7578
Idag drömmer jag mig bort till sommaren. Varma dagar då vinden är ljummen, huden är fräscht brun och man känner sig härligt avslappnad. Jag tror min sommar kommer bli bra. Dels har jag en härlig semester att längta till, men också för att jag ska jobba på vanliga stället och det innebär kul arbetskompisar. Förra sommaren satt jag själv i en reception... Detta är mycket bättre!

Leighton

Leighton log glatt då hon fptades i New York. Gossip Girl-gänget är i full gång med nya avsnitt. Sett lite bilder och en sak gillade jag inte riktigt... Något annat jag läste förstod jag inte... Jaja, den 21/4 börjar det igen, ny dag i USA!
18534-7588


små tröttsamt

Igår var det många med som har pojkvänner/sambos. Man märker så tydligt att det finns två olika kategorier. Det finns de som måste ringa pojkvännen konstant och så finns det de som är såpass säkra i sitt förhållande att de klarar sig i en hel dag (!) utan att snacka en gång i timmen.
Sedan finns det ju de där som varit ganska desperata i sin jakt som sedan lägger huvudet på sne' och ger "stackars-dig"-blickar bara för att man inte är desperat som dem. Nej, det var några stycken som jag blev lite trött på. Och varför skulle jag tycka att det var såå trist att jobba på alla hjärtans dag, nej jag klarar mig faktiskt utan att klamra mig fast vid en annan person hela tiden.
Jag är helt klart för kärlek men desperata människor som sedan växer ihop vid höften, de har jag svårt för!

gråmulet

Det hade varit riktigt härligt om solen hade lyst idag. Men när det inte gör det kan jag fokusera på att slappa ordentligt och även plugga. Måste vara klar med en massa uppgifter senast fredag. De ska lämnas in måndag om en vecka och eftersom jag ska bort ihelgen så vill jag hade det gjort så jag slipper bli stressad!
Nej, nu ska jag ta på lite rouge och lite kläder.
18534-7587
bild people.com

dagen efter

Igår var det full fart hela dagen. Det började med att jag busade med min borson, finns inget bättre sätt att piggna till snabbt. Lovar!
Sedan mötte jag upp ett gäng tjejer, det var dags för MÖHIPPA! Kompisen som ska gifta sig var lite orolig när vi kom, hon hade fått packinstruktioner innan så hon visste ju att det var på gång.
Därefter gick det i ett. Vi åkte fram och tillbaka genom stan, tittade på glasblåsning (verkade kul!), dansade linedance, hade femkamp, åt middag och dansade. Riktigt kul, men man var väldigt trött efter restaurangen!

Det var riktigt kul hela dagen, bruden hade kul och det var det absolut viktigast. Att man skrattade så man fick ont i kinderna är ett bra betyg!

Idag ska jag ta det lite lugnt. Vila upp mig inför kommande veckan. Då blir det plugg och veckan avslutas med en tripp till östra delen av vårt land.

wayfarers

Lauren kör wayfarers med vit båge. Visste ni förresten att det finns wayfarers som vanliga bågar? Det visste inte jag... Tänkte se om jag hittade ett par solglasögon i budget-pris i wayfarer stil. Vore kul att mixa med min pilot-modell från H&M. De hör förresten till mina favoriter av solisar och de är definitivt de billigaste! Dyrt är inte alltid bättre, därmed basta!
18534-7582

trist

18534-7581
På Nickelodeon's Kids Choice Awards är det oftast lite mer casual på röda mattan. Jennifer Love Hewitt är ju så söt, men här ser hon riktigt trist ut! Klänningen är söt, men att matcha med sådana jeans!?! Nej, riktigt trist klädsel. Stuprör hade jag kunnat ta, eller tights/leggings.. Men finast vore såklart med bara ben! Any thoughts?!

silhuetten

18534-7580










Jag gillar Kates silhuett här. Smalt över benen, volangkjol som blir vippig och kavaj, det ger en skön silhuett! Sånt tycker jag ofta påverkar, det måste vara fin siluhett, inte för pluffsigt, eller heltight heller för den delen...oftast åtminstone. 












suri

De amerikanska skvallertidningarna har haft covers med rubriken "Where is Suri?". Lite knasigt, eller rättare sagt VÄLDIGT knasigt! Här är hon i allafall. Mini-Cruise i söt klänning.
18534-7579

volanger

Den här toppen provade jag på TopShop i veckan. Riktigt söt faktiskt. Funkar bra till jeans om man vill ha något enkelt men inte bara ett helt vanligt ribbat linne. Supersött!
18534-7576
bild topshop.com

ljuva fredag

Härligt med fredag. Känns inte riktigt så, men det blir nog bra ändå! Idag blir dte lite fix och sedan myspys med brorsonen. Han är så go'! Nu har jag lite grejer att fixa, måste ju lära mig telefonen också! Bland annat fattar jag inte ännu hur man ställer in klocka och datum... Ehh.. Känner mig dum, men den är ju itne som Nokia eller SE direkt.

Later dudettes!

promo

Fyra härliga tjejer som vi snart får se på vita duken!
18534-7569


clutch

Härlig Marc Jacobs-clutch. Skulle vara härlig att bära med sig i sommar. På semestern eller varma dagar i stan.
18534-7568
bild netaporter.com

paketet

Tidigare idag var jag och hämtade ett paket på torget. Haha, kom på att jag ju kan kalla det för samma som vi kallar "torget" hemma där jag är uppväxt. Anyhow, det var min nya mobil som hade kommit! Jag velade och funderade jättelänge. När jag sedan fick veta att jag fick bonus från jobbet (helt fantastiskt med tanke på att det är ett extrajobb!) och tillbaka på skatten, då tog jag steget och beställde!
När jag kom hem från jobbet lekte jag lite, men nu ska den ladda hela långa natten och jag ska läsa instruktionsboken! Kan koppla mig till WiFi, lägga in kalender, ta grymma kort och läsa min mail. Wiho! Kanske blogga också... Vem vet!?!

Imorgon får min bror hjälpa mig med lite saker. Han har inte likadan, men samma märke, nyare modell bara.

Kom på att glädjen över teknik-saker håller så mycket längre än vad glädjen över kläder/skor/accessoarer gör.


blommigt

De flesta bloggare har gone nuts över den korta, axelbandslösa klänningen från H&M. Själv är jag nog med inne på den här klänningen. Samma blommande tyg fast modellen på klänningen är lång och band över axlarna. Min fascination över långklänningar dyker upp igen. I slutet av sommaren 2007 var den stor!
18534-7567
bild nitrolicious.com

sött o fint

Nicole såg härligt casual ut i t-shirt och vida jeans. Gillar hennes fläta på huvudet, sött. Jag gillar flätor. Kanske måste ge upp min plan på frisyr till kommande bröllopet, en fläta kanske kan bli delaktig istället!?!
18534-7566

balkongen

Dagar som den här, då älskar jag verkligen min balkong! Egentligen finns det inga dagar som jag inte gillar den, men det är när solen skiner som jag fattar vilken tur jag har! Har suttit i drygt två timmar och njutit av solen. Plugga och sitta i solen. Det är den bästa kombinationen jag vet! Eller okej, bättre utan pluggandet, men ni fattar...

tjoho!

Solen skiner, det är så varm toch härligt ute! Hur kan man bli anant än solskensglad?! Okej, jag hade kunnat vara ledig ikväll, fast å andra sidan hade jag nog inte gjort något vettigt då ändå...
Nu har jag kollat lite på det spännande paketet! Tjoho, det är så kul!! Nu ska jag bli high-tech så det skvätter om det.

Blev helt genomsvett på min promenad (power-walk, men det ordet är så uttjatat!!). Det är så mycket backar här! Nej nu ska jag ta bort mitt nagellack, det ser gräsligt ut och sedan blir det duschen. Åh, ljuva dag.
image7565

spring!

Idag ser ut att bli en fantastiskt fin vårdag! Ska ta på mig och ta en promenad tänkte jag. Sedan ska jag hämta ut ett mycket spännande paket!!
Efter promenixen hoppas jag att det inte dröjer länge innan solen når min balkong så jag kan sitta där innan jobbet börjar. Ni ser, jag har dagen välplanerad!
Tänk vad jag gillar min familj. Jag är lyckligt lottad med en bror som är världens bästa, har en söt son och helt enkelt fortfarande inte tröttnat på sin lillasyster! (haha, det sista menar jag med glimten i ögat..) Alla syskon kommer ju inte överens på samma sätt som vi gör.

Nej, ut i vårvädret var det! Undra hur mycket jag ska förbereda mig mot pollen... Tabletter och nässpray borde göra susen!

sicken ring!

Kolla in den här ringen! Skulle vara snyggt med jeans och vitt linne med den som kul detalj. Inte så skön att ha på sig kanske, men vill man vara fin får man lida pin... På sommaren har jag dessutom lättare med den här typen av ringar pga två anledningar. 1. jag använder inte handskar längre (stora ringar får sällan plats i handskar...) 2. mina fingrar blir lite svullna när det är solsken och värme =perfekt tillfälle att använda ringar som egentligen är lite stora.
Min
lila ring från Gina Tricot ramlade ju av min finger, trist!
18534-7564
bild nitrolicious.com

härlig dag

Idag har jag fått mycket gjort. Åt lunch med en kompis, väldigt trevligt! Sällskap och lite tjejsnack är aldrig dumt. Tvärtom. Ikväll har jag ägnat mig åt att städa i min byrå. Underklädeslådorna har fått sig en genomgång. Jisses, jag har mer än jag tror. Inser att jag lätt får favoriter som jag håller mig till...de slits därmed snabbare!

Nu är det sängdags. Imorgon blir det plugg och jobb. Om solen skiner planerar jag en powerwalk, annars borde jag gå till gymmet! Nu lockar sängen, lite trött faktist. Härligt! Godnatt.

something like this..

Ska på kick-off och funderar på klädsel. Provade lite toppar igår, men inga som passade. Lutar åt kjol, topp och mönstrade strumpbyxor. Eller mönstrad kjol och diskretare strumpor. Det här gillar jag, topp och leggings från TopShop, armband H&M och skorna är lyxiga från Jimmy Choo.
18534-7563
bilder topshop.com, hm.com, netaporter.com

en massa

Få har väl missat att bröderna Schulmans humorsida 1000apor har lanserats. Igår fick den visst alldeles för mycket besökare, jag lyckades inte komma in... Jag gillar deras egen blogg "the Schulman show". Riktigt kul med alla sms... Haha. Kanske inte lika kul om man finns i deras bekantskapskrets.

I övrigt läste jag
det här i måndags, allvarligt talat. Det är ju pinsamt!! Nej, lägg ner. Vad handlar den där bloggen om? Bara massa blabla tycker jag. Vad tycker du?


the H

Nicky Hilton i härligt vårig outfit. Färger, jeans och vit t-shirt. Finfint! Stilen går lätt att inspireras av, men det kanske inte är lätt för alla att bära matchande skärp och armband, från Hermés... Jag gillar fortfarande Hermés-armbanden, enkla och snygga!
18534-7562

sommar

En klännning som vore perfekt för sommaren! Jag gillar detaljerna upptill. Märket är Susana Monaco. Det känns som att jag bloggat om den här tidigare... Men vad gör det när den är så söt?!
18534-7560
bilder shopbop.com

våren

Igår var det underbar vårväder, idag är det mer grått. Snart ska jag ut och äta lunch. Nu på förmiddagen har jag pluggat. Fick uppgifterna i nya kusen och de var inte så svåra som jag befarade. Ett intressant ämne som jag ännu inte riktigt behärskar...
Idag ska jag varken jobba eller åka till skolan. Känns riktigt skönt! Ska plugga och ikväll tänkte jag rensa i min byrå. Jag har en byrå med underkläder och toppar. Alla andra kläder hänger eller är vikta i garderoben i hallen. Tänkte gå upp på vinden med min vinterjacka och päls-stövlar också. De tänker jag INTE använda i april.

Känner mig skönt utvilad och på bra humör. I like that feeling.

vår!

Det är vår ute! Jag blev hur varm som helst när jag va rpå stan förut. Funderar på att ta vårkappan när jag ska till skolan. Kommer ju åka bil fram och tillbaka så jag behöver ju inte oroa mig för att vara för länge ute och frysa...

Snart är det dags för skolan. Måste klä på mig och flytta grejerna, som jag jämnt har med mig, till en större väska.

Hoppas ni också får njuta av underbart vårväder!

image7559

mycket rosa...

Skrev ju att jag hade snöat in på kjolar, rosa är något jag också verkar ha snöat in på... Kolla inläggen på sistone så förstår ni! Den här väskan gillar jag! Foley+Corinna har gjort den här. Väldigt söt!
18534-7558
bild shopbop.com

laurens kjol

Av någon anledning så brukar jag snöa in mig på olika saker, just nu är det kjolar. Laurens är ursöt! Den finns i hennes höstkollektion och hon verkar gilla den väldigt mycket. Hon har synts i den här ett par gånger och en vit modell har hon fotats i flera gånger. Gårdagens avsnitt av The Hills visade sig vara dubbel-avsnitt. Mycket bra sätt att börja dagen med! Den här serien är en av få där det bara blir bättre och bättre och inte som Grey's, Desperate Housewives och OC för att nämna några...
18534-7557

som ogräs...

18534-7556







Hjälp, min lugg växer som ogräs! Jag klipper den en gång i veckan, minst! Helt sanslöst. Fast det är ju ett bra tecken, då vet jag att jag är frisk och mår bra. Men, det är lite jobbigt. Önskar jag hade en kompis som var frisör, då kunde jag fått hjälp någon gång emellanåt att fixa till den. Kanske får gå till en frisör och kolla vad det skulle kosta att fixa till luggen bara... Sådant i-landsproblem.







kjolen

Spanade in lite på Tjallamalla och såg den här söta kjolen från Ulrika Sandström. Superfin! Hade gillat att ha den i min garderob, men 1599kr är för mycket tycker jag.
18534-7555
bild tjallamalla.se

somrigtsött

Miranda Kerr, igen. Kul att hon fotas lite mer, jag gillar hennes stil nämligen. Här i stuprör, flats och ett sött linne. Åh vad jag längtar tills man kan gå klädd såhär!
18534-7554

klänning

Söt sommarklänning. Perfekt att dra på över bikinin på semestern! Härligt att ha en semester att längta till....
18534-7553
bild shopbop.com

Sarah Jessica

På nära håll gillar jag överdelen på Sarah Jessicas look. Mörkblått och ceriserosa är en snygg kombo. Men, så ser man henne från topp-till-tå, och då blir det alldeles för mycket! Nej, ingen hit. Vad tycker ni?
18534-7552

bags

Schyssta väskor. I vår gillar vi färger. Ljusrosa, lila eller rött kanske... Jag gillar Chloé väskan i lila.
18534-7551
bilder netaporter.com

rosa!

Den här härliga kappan är från Alice+Olivia har jag för mig. Tänk om jag hade haft en sån kappa! Då hade jag inte haft något emot att det blev vinter nästa höst. Jättefint!
18534-7550

funkar

Wiho. Verkar som det fungerar igen! Har egentligen inte saknat bloggandet lika mycket som att läsa andra bloggar... Well, nu är det bara att köra igen.

hits