sweet sweat

Sedan ungefär 1,5 år har jag börjat tycka att det, handen-på-hjärtat, verkligen är kul att träna. Jag har gjort olika saker genom alla år, återkommande har blivit hederliga gympapass. Sedan för några år sedan fastnade jag för pilates. Så kombinationen av det är utlimat tycker jag. Bra styrka i pilates och så få svettas lite på gympan. Dock finns det träningsvarianter som kombinerar de två!
Under en jobbig period i livet insåg jag att det faktiskt hjälper att röra på sig. Från början handlade det om korta, långsamma promenader. Men sakta blev de fler, snabbare och längre. Jag motiverade mig själv genom appen RunKeeper, älskar att tävla mot mig själv!
Vissa klyschor stämmer verkligen, tur att det inte är för sent att förstå det även när man är på 30+.
 
bild via google.se

Trampa omkring

Jag älskar ungefär allt som har med våren att göra. Om vi bortser från det där som börjar på P... Pollen! Nåväl, allt annat väger upp tycker jag.
Nu är det också dags att ta fram cykeln! Eftersom jag är lite ängslig på cykeln i stan cyklar jag inte när det är för kallt, sedan så bromsar jag i nerförsbackar. Brukar beskriva mitt cyklande som att jag cruisar! Okej, är ingen tuffing annars heller, så jag får bjuda på detta med.
 
Jag cyklar precis som på bilden, med cykelkorg där väskan huserar. Åh, får nog cykla till jobbet på...torsdag.

hits