snart slut...

Nu är söndagen strax slut. Skönt med ny, frisk vecka! Förhoppningsvis med en datorkabel också. Imorgon ska jag till doktorn och även på ett möte. Lite nervös inför det sistnämnda, hoppas det mynnar ut i något bra! Det tror jag i och för sig att det kommer göra. Dags att sova, måste ha sömn för bästa utnyttjande av dagen som kommer! Godnatt!

Himla söt jacka på Lindsay Price, min Lipstick Jungle-favorit!

lily

Tycker Nylons cover med Lily Allen är lite trist. Går att bli så mycket bättre.

addicted!

Shit vad jag är beroende av min dator! Adaptern jag köpte funkar inte :( Imorgon måste jag hitta en som funkar två arbeten och annat som ska göras. Datorn är ett MÅSTE för mig när det kommer till skolan men även annat. Åh vad jag hoppas att jag får tag på rätt sladd. Lär väl få betala för det... It sucks!!

Dagens bästa var iallafall att busa med Filip. Han var på riktigt bushumör. Klättrade på mig, "flög" på mina knän när jag låg på golvet, pillade på mitt hår, läste Djungelboken, åt spaghetti, korv o ärtor, tittade på skidåkning, lekte med träningscykeln, kramade och pussade. Ja, och allt hann vi med på en dryg timma bara!

Hoppas stressklumpen i magen är lite mindre imorgon. Tack och lov är jag frisk och har kraft att hantera den! Älskar verkligen "efter-sjukdoms-känslan". Då jag är stark är jag mitt bästa jag! Den Emma jag alltid vill kunna vara!

poker face

Jag har verkligen inget Poker Face. Har hört från en hel del att mitt ansikte är som en öppen bok.. Hmm, är väl, oftast, bättre än att jag är sneaky! Lady Gagas låt Poker Face är bättre än mitt är. Ingen video dock...

ränder

Lauren i en grymt snygg randig tröja. Himla fina färger! Skulle passa bra i min egen garderob.

söndag

Dagen skulle ägnas åt pluggande, endast. Inte riktigt blivit så... Min strömsladd till datorn har meckat sedan igår, det vill säga funkar inte. Åkte hem till min bror som skulle kolla om det var sladden eller datorn. Han har en sån där mäta-ström-apparat. Det var sladden. Passade på att busa med Filip också!
Sedan fick jag åka och köpa en ny sladd på Teknikmagasinet, bara det att den inte alls var rätt. Den är för svag! Så nu får jag väl köpa ytterligare en. Klarar mig inte utan dator, speciellt inte när det ska göras två grupparbeten under den närmsta tiden. Nu sitter jag på mamma och pappas dator...

shopping!

Jag har varit en sväng på stan nu på dagen. Kom hem med en jacka och en topp jag ska ha på julfest med jobbet. Jackan är vrålfin! Från MQ, som jag typ aldrig ens går in i annars, och nedsatt på halva priset just nu, klockrent! Fortsättningsvis får det bli julklappar som inhandlas..

så sött

Lilla Harlow är ju jättesöt! Stylish mamma har hon också!


lördag!

Åh vad härligt med lördag! Speciellt som jag faktiskt klassar mig själv som relativt frisk nu. Då blir det etxra härligt med helg! Sedan att helgen ska ägnas åt en massa plugg, det är sådant jag får ta... Hade en väldigt trevlig kväll igår och hade det inte varit för det gråa vädret ute så hade det mesta varit väldigt bra.

Love lockdown

Jag brukar inte gilla Kanye West. Men den här låten är riktigt bra.

tennis

Nej nu måste jag bli jättefrisk så det kan bli tennisspelande igen! Saknar det, är ju så kul!!
Jag tror absolut på att man ska träna sådant som är kul. Då finns en annan vilja!

sweet pie

Fortsätter att gilla Pushing Daisies. Lite annorlunda är det, men himla sött! Jag gillar Chuck och Ned med sitt annorlunda förhållande. Att Chuck har sådan söt stil för inte heller något. Stilen är väl inte något jag skulle bära, men det är fint att se!

vacker blå

Lily Allen var på hotellinvigning i Dubai och såg smashing ut i hellång, klarblå klänning. Riktigt snyggt!

lång väst

Egentligen är jag inte någon västperson men under de senaste månaderna har två stycken inhandlats. Det kan vara riktigt snyggt med väst, men också inte alls. Vågspel där. Den senaste jag köpte är lite längre framtill, från Zara och jag gillar den riktigt mycket!

äpple

Härligt äpplegrön kofta, vore snygg att bära till en helsvart klädseln! Ska nog ta fram min egen kofta i ungefär samma färg.

fredag!

Härligt med fredag. Känner mig bättre och bättre, idag är det mest locken för öronen som stör! Ska strax iväg på ljusbehandlning. Vädret är grått och trist, men jag måste få gjort en massa plugg så det är bara att bita ihop. Mina böcker tillsammans väger flera (!!) kilon. Förstår inte riktigt de som släpar med alla till skolan... Not my thing.
Nu ska jag klä på mig!

this thursday

Torsdagen gick över förväntan i skolan. Känns skönt. Fast jag sov en stund på kvällen och mår konstigt i kroppen.. Jobbigt att sitta på föreläsning med lock för öronen, jag hamnade i min egen lilla värld...
Hann med en sväng på stan innan jag nådde hemmet. Hittade en tröjklänning på TopShop, en som jag bloggat om tidigare, men i svart. Nu ska jag släcka ner datorn och sova. Är TRÖTT!

Önskar jag kände mig sådär fräsch i det gråa vädret...
bild hm.com

i rött

Taylor Momsen i en härligt vinröd klänning! Väldigt fin modell.

orange bag

Ashley ute på shoppingtur med solglasögon på näsan. Inte vilka affärer som helst heller, den med orange som signatur-färg... Hermés!

torsdag

Skola idag. ganska trött redan... Blir heldag på en gång, men det fixar sig säkert! Sedan är det inte skola förrän nästa vecka, massor med tid att plugga ikapp mig med andra ord. Lite trevligt ska också hinnas med. Men nu, föreläsning helt enkelt!

med nitar

Bloggar sällan om Lindsay Lohan nuförtiden, men så såg jag den här koftan hon har på sig. Tycker det var lite kul med små nitar som detalj. Blir alldeles lagom!

med nitar

Bloggar sällan om Lindsay Lohan nuförtiden, men så såg jag den här koftan hon har på sig. Tycker det var lite kul med små nitar som detalj. Blir alldeles lagom!

sunset

Solnedgången var riktigt vacker idag. Underbara färger på himlen. Märkligt väder är det, igår när jag gick och lade mig var det -4 grader ute och när jag gick upp visade den på +8 grader... Strange!

onsdag

Kände mig relativt okej igårkväll och därför känns det extra trist att jag inte mår så idag. Tror det blev lite mycket igår... Men imorgon SKA jag till skolan, bara att trycka i mig Ibumetin, varma kläder och bita ihop.

Igår pratade jag med min bror och hans familj, de är i fjällen. MIn söta brorson har åkt skidor! Så stolt över honom, han är ju bara två år och knappt tre månader. Pratade även med Filip och han är så härlig! "Emma! Kom hit nu!" sa han ett par gånger. Även om jag blir lite ledsen eftersom jag inte kan träffa honom förrän nästa helg så blir jag glad att han inte glömmer bort mig och vill att jag ska komma!! Det värmer mitt hjärta mycket.

whitney eve

Whitney, som varit med i The Hills och from 29 december har sin egen serie The City, har släppt en kollektion som heter Whitney Eve. Den ljust gröna klänningen, som hör till vårkollektionen, har en riktigt snygg ryggringning. Jag föredrar att visa upp ryggen! Den rosa kjolen är också fin, väldigt härlig färg!


venezia

Söta paret Orlando och Miranda besöker Venedig. Den vackra staden i norra Italien. Själv har jag besökt Venedig ganska många gånger, senaste i somras faktiskt. Även om jag inte är lite fascinerad längre så är det väldigt vackert!
Något jag fastnade för var Mirandas jacka, himla snygg! Jag vill ha en jacka som är varm men inte tung och tjock som min Henry Lloyd jacka är...

Mirandas jacka är så himla fin! Söt modell och alldeles underbart bra. Tips på var jag hittar något liknande mottages gärna!

mamma mia

Efter en förmiddag som tagit alla min krafter ligger jag nu på soffan och kollar på Mamma Mia! som kom i brevlådan idag. En härlig må-bra film! Solen är förresten på väg ner här och himlen bjuder på ett vackert konstverk. Minst lika vackert som det var på morgonen då solen gick upp! I <3 solen!

bild via google.se

tisdag

Tisdag och fortfarande kallt men ingen snö! Eller okej, igår kom det ett tunt puder, men det blåser snabbt bort.
Itsybitsy bättre idag. Tjiho, det går åt rätt håll. People, få inte bihåleinflammation!
Ska skriva en skoltext nu, huvudet är väl inte på topp, men ska nog få ur mig det. Får väl vila resten av dagen sedan...

britney

Lite elakt men jag kan inte låta bli att fundera över hur retuscherad den här bilden är... Varför ska hon visa magen jämnt och ständigt?! Med de tankarna ur vägen så tycker jag faktiskt att hon ser glad ut på bilden, känns lite som gamla Britney igen, men en äldre, förhoppningsvis, lite visare version.

i rutor

Hypen kring rutor har minskat under hösten, precis som det var med blommor i våras. Det syns fortfarande på vissa, men inte alls som innan...

LB

Mtv visar första säsongen av Laguna Beach. Kul! Lauren ser mycket yngre ut...

it's christmas

Det här blir ju rena gratisreklamen men jag kan inte hjälpa det. Coca Cola har nog den bästa julreklamen! När deras julreklam börjar visas, då får jag julkänslor. Fånigt bra marknadsföringsarbete om man lyckas med det. Årets är dessutom bättre än den de haft förut.

Lauren


Kvällens The Hills verkar ganska känslofyllt, Audrina och Lauren tacklar ryktet om att Lauren hooked-up med Justin Bobby. Ska bli spännande att se vad som händer och hur det hanteras... Personligen tycker jag det är ganska fascinerande att Audrina tror att Lauren skulle ha ihop det med Justin Bobby, men det är ju bara jag.

Gillar Laurens klänning här, den påminner om en klänning H&M har med i sin Holiday Collection.

AMA

Inatt var det American Music Awards i USA. Musik-kändisarna i USA är väl inte direkt de mest välklädda, men några snygga klänningar fanns det allt.

Alicia Keyes i snygg långklänning, Ashley i fin kortkort variant, Leona i knälång klänning och Rihanna i en fluffig sak.

måndag

Måndag igen, dessvärre snöar det ute... En månad kvar till julafton, har de missförstått däruppe i himlen?! Snön ska ju komma till julafton, inte nu. Rätt nöjd att jag håller mig inomhus idag faktiskt.. Ska försöka göra en skolgrej idag, vill ju bidra till grupparbetet. I värsta fall får jag ta ett större lass i nästa del. It sucks att vara sjuk och missa grupparbeten. Plugga inför tenta kan jag ju göra i min egen takt, men i grupparbeten ska saker sammanställas och lämnas in... Nåväl, hoppas det löser sig på bästa sätt!

enough

Nu ligger jag på soffan och halvkollar på Wallander. Kan inte riktigt koncentrera mig, är för trött tror jag. På tisdag är det lönedags igen! Tjiho. Alltid nice. När jag är sjuk blir jag lite ynklig och vill unna mig saker, just nu skulle jag vilja unna mig den här tröjklänningen. Den verkar dessvärre inte finnas kvar längre (om man ska tro nätet iallafall), men något liknande då i så fall...

bild thesartorialist.blogspot.com

looking forward to spring

Det snöar visserligen inte här i väst, tack och lov, men kallt är det. Våren känns långt borta, men hoppet och längtan finns där! H&M bjuder redan på bilder av sin vår, till mitt jubel! Mode-feber har bilderna och jag inspireras. Så fint och fräscht!



blderna kommer från http://mode.feber.se/

Pushing Daisies

Nu har jag sett ungefär fyra avsnitt av första säsongen. Väldigt söt serie, om än en något speciell handling! Chuck och Ned är så söta, speciellt mot varandra! Jag gillar den. Tyvärr har jag läst att den har dåliga tittarsiffror och antaligen läggs ner efter de visat klart säsong två... Varför ska alla serier läggas ner hela tiden?! Speciellt som andra gnatar på i alldeles för många säsonger.


pärlor

Jag gillar pärlor, i olika variationer. Mest vanliga pärlörhängen såklart, men även i halsband. Här är en fin variant från TopShop. Ett halsband som passar bäst med en enkel klädsel.

bild topshop.com

envis

Blair är nog en av de mest envisa karaktärerna i tv, okej,lite överdrivet men ni fattar nog.. I avsnittet som bilden är ifrån visar hennes envishet prov, men det slutar också med att hennes mänskligare sida kommer fram. Jo, hon har faktiskt en sådan också! Gillar den här looken, söt lite glittrig klänning och fin matchande kofta. Den koftan skulle jag gärna ha, snyggt att matcha med jeans och en enfärgad enkel topp.

med rosett

Himla söt tröja från 3.1 Phillip Lim. Fint med en rosett på framtill. Fast jag som är lite halvfrusen skulle inte gilla kort ärm..

...or...

T-shirtar är snyggt och jag gillar det, men oftast funkar det bäst i tanken för mig! På riktigt blir det ofta lite för nerklätt för min smak. Vore väl om man (mis)matchar med kavaj och heels eller så... Gillar hur som de här t-shirtarna från Rika. Love me or Leave me. Stark slogan, som man kanske inte alltid vill/vågar vara... Den blå passar mig bäst!

röd spets

Mer H&M... Den här toppen gillar jag. Himla fint med spets utan att vara genomskinligt. Sedan gillar jag att det inte är svart. Rött funkar också bra! Snygg matchning till jeans. Blir lagom dressat då.

bild hm.com

fint

Den här snygga sjalen finns med H&M Divided Exclusive Holiday Collection, på herravdelningen. Gillar färgerna! Ser ut att vara i något glansigt material, så den är nog mest fin och inte varm.

bild nitrolicious.com

a sweet match

Jag tycker Joel och Nicole är lite omaka, men de gör ett väldigt sött par ihop!

Är det bara jag, eller är NIcole ganska lik sin ex-stylist Rachel Zoe här?!
Klänningens blåa färg och halsbandet är hur som helst riktigt vackert!

skridskor

Jag är ju ingen vinterfantast. Dock finns det vissa saker som jag gillar, skridskor bland annat! Fast inte Stjärnor på Is eftersom jag inte vågar titta, rädd för att de ska ramla och slå halvt ihjäl sig...
Emma Watson, med ett mycket fint förnamn, åker skridskor och vips så längtar jag efter det igen. Trots att jag inte åkt på ett par-tre år så vore det kul att göra snart igen!

cam

Har ju skrivit förut att jag tycker Cam Gigandet är en trevlig kille att vila ögonen på. Dock såg jag trailerna för Twilight och där var han inte lika trevlig utseendemässigt... Jaja, jag ser ju inte en film för en snygg skådespelares skull. Ehh, kan vi ju säga iallafall!
Skoja bara, har nog aldrig valt film för snygg killes skull, eller jo, fast då var han mitt sällskap, inte i filmen!


söndag

Om en vecka är det advent!! Helt sanslöst vad konstigt det känns. Nästa måndag är det december... Sedan är det ju typ jul! Julklappar ska shoppas, arbetena ska skrivas OCH redovisas, pynt ska hängas upp, glögg ska drickas, tenta ska skrivas och framförallt ska julkänslan infinna sig! December blir fullspäckat.

Skönt med ytterligare en helgdag. Ska väl fortsätta på lördagens spår, vila mig i form. Hoppas orka öppna skolböckerna, men helt ärligt känns det ganska mörkt...

softish

En soft lördag vore lite piffigare i tröjklänning, spetsleggings, halsduk och ugg-lliknande skor på fötterna. Jag har 2-3 tröjklänningar men skulle vilja ha en som är lite rakare i modellen. Den här från TopShop vore nice!

bilder topshop.com, dinsko.se

sorry

Alla jublar över att det snöat och är "riktig" vinterkänsla. Själv drömmer jag mest om sommar, bara ben och soft stämning.

Bara ben, shorts, solglasögon och flipflops. I love it!

save the lies

Hörde den här låten i senaste 90210-avsnittet och visste inte vad den hette... Brukar vara så. Jag hör en låt, gillar den och försöker hitta den. Lyckas nästan alltid faktiskt! Gabriella Cilmi med Save the lies.

twilight

Filmen Twilight har hyllats av många. LIte nyfiken är jag allt och skulle nog gärna se filmen. Frågan är väl om det är en film jag vill se på bio... Här är två av filmens skådespelare.

Klicka på bilden för att se filmen trailer.

on set...

Även Gossip Girl spelar in nya avsnitt. De har fått order på ännu fler avsnitt vilket jag gillar eftersom serien är bra!
Blake och Penn, eller ska jag säga Serena och Dan, spelar in en scen i New York. De ser inte ut att vara helt överens... Om vad återstår att se!

people.com

lördag..

Har på Spotify hela tiden nu faktiskt, riktigt bra musikprogram! De flesta låtar jag vill ha hittar jag. Emmas playlist är ganska blandad men med mycket bra musik! Såklart :) Just nu lyssnar jag på TI feat Rihanna med Live your life. Riktigt bra.

Lördag ja, lite halvkass sådan än så länge. Vill ju bara bli frisk! Önskar jag hade toppenbra immunförsvar och inte blev sjuk så länge av en förkylning. Känns så löjligt...

Har fixat så jag har lite kul att titta på. En helt ny (för mig alltså) serie som jag ska kolla på. Pushing Daisies. Hoppas den är bra. Har sett första avsnittet på nätet innan, men nu ska jag kolla ordentligt.

90210 filmar på stranden, UGGsen är på, såklart!

knappast unik...

Bloggen Jak & Jil visar att redaktörer för modetidningar knappast är unika i sin smak. Här är åtta stycken iklädda THE BALENCIAGA LEATHER BIKER JACKET. Visst är den snygg, men jag tycker det är trist. Dålig fantasi!

bild jakandjil.com/blog

same same

Gillade faktiskt Paris glittriga klänning och blev lite förvånad när jag hittade den på Asos. Lite drygt 4000kr tror jag den kostade och märket var Coco.

ankare

Visserligen känns sailor-stilen mer vårig men jag skulle absolut kunna tänka mig den här tröjan från Stella McCartney idag! Söt och mysig. Bättre kan det ju inte bli med sköna kläder.

bild netaporter.com

en kort sak

Lindsays korta kjol i silke var himla söt. Funderar på vad jag ska ha när det är dags för julfest med jobbet om ett par veckor. Det jag se framför mig är en svart blus jag har hemma, en kort tight kjol (gärna i färg) och eventuellt mönstrade strumpbyxor - beror lite på vad det blir för kjol... Får se vad det blir! Har annars hittat en himla fin klänning från Zara för en ganska billig penning (299kr), men den är nog lite för fin! 

kall o klar

Var uppe ganska tidigt, åtminstone om man tänker på att jag är sjuk, för att åka till SU för veckans andra ljusbehandling. Extra skönt idag då jag frös ganska mycket när jag hade dragit av alla kläderna...

Idag fick jag även köra pappas nya bil! Han hämtade den i onsdags, den är både snygg (lite mörkt blågrå-aktig) och kul att köra. Turbo också! Nu har jag ju haft körkort i snart åtta år men jag är ändå glad över hur mycket mina föräldrar litat på mig när det gäller bilkörande. Jag har ALDRIG blivit nekad att låna en bil på grund  av min bilkörning eller att det varit en ny bil. Det är jag glad och stolt över, vet många andra som inte har samma situation. Förresten så gillar jag verkligen att köra bil! Radion på, härlig musik som går att sjunga med i och allra helst bra väglag. Nice!

Lyxade tll fredagen med en Chai-latte från Espresso House innan jag tog bussen utåt. Chai är gott, men en liten räcker, det blir lite för sött när man tar en stor tycker jag!

bild via google.se

somrigt

Kate ser härligt somrig ut i kort mörkblå klänning, pilot-solglasögon och bara ben. Lovely!

snowflake

Rihanna hjälpte till att ge uppmärksamhet till Unicef då de tände sin årliga Snowflake. Hennes kappa var riktigt cool. Vågat med blå skugga på ögonlocken också. Hon har rätt schysst stil, ibland åtminstone...

"At 23 feet in diameter, over 28 feet in height and weighing 3,300 pounds, the UNICEF Snowflake is the largest outdoor chandelier of its kind. It's adorned with 16,000 Baccarat crystal prisms and has become an iconic fixture during the holiday season as a reminder of UNICEF's commitment to do whatever it takes to save a child."

Lady chanel

Sarah Jessica är väldigt lady-like på premiären av hennes nya parfym. Jag gillar det även om det är precis på gränsen. Halsbandet är riktigt härligt däremot, ser det till ett enkelt fodral eller en enkel topp och jeans. Nice!

bild people.com

...

Önskar det var jag som var sådär glad just nu! Tyvärr har jag svinont i mina bihålor så det är inte aktuellt... Fast nu har jag fåt pencillin iallafall så jag ska nog bli bra snart. De säger alltid samma sak när man får den sorten jag fick nu, mm, jo jag vet blir mitt standardsvar! Så helgen ska ägnas åt kurering och försöka läsa lite i marknadsföringböckerna. Fick sjukintyg också, känns skönt att ha papper på det eftersom jag jobbar också. Lite jobbigt att det inte hjälper gentemot skolan dock, alls.

Leighton

Leighton Meester har fotat en kampanj för Reebok. Känslan är lite som Mischa Bartons kampanjer för Keds tycker jag spontant.


all black

Topshop satsar verkligen på mycket svart i sin jul-lookbook. Å ena sidan tycker jag helsvart är riktigt snyggt, dramatiskt. Men däremellan vill jag ha färg också. Det är en av fördelarna med att ha mitt ljusa hår, kontrasten till svart blir ganska effektfull. På den högra bilden har tjejen ett par riktigt snygga strumpbyxor med breda ränder.

bild topshop.com

torsdag

Nähä, ingen skola idag inte... Mådde inte särskilt bra när jag vaknade så det får bli ett läkarbesök istället. Solen skiner ute, skönt eftersom allt blir ännu tristare med grå himmel och regn från alla håll. Igår hade jag ett bra samtal som jag tror och hoppas leder till något bra. Det lyser upp när det är så trist att vara sjuk.

shine

Har för mig att de här bilderna var från InStyle, lite osäker dock... Heidi glänser verkligen och man måste beundra henne för att se så otroligt fräsch ut efter tre födda barn.. Fast jag är inget direkt fan av henne. Eller, det skulle vara Project Runway, men hennes roll är ganska liten där...

nicole

Inget jag skulle ta på mig själv, men det passar henne! Schysst tröja.

dreamy

Senaste GG-avsnittet var väl inte det bästa de visat... Trailern för nästa verkar desto mer lovande. Dock dröjer det två veckor tills det visas. Men den som väntar på något gott...

Serena i vacker klänningen även om jag inte är alldeles förtjust i kort-fram-långt-bak modellen.

samla kraft

Åh vad jag inte är på topp just nu. Det trycker i mina bihålor och jag har haft lock för ena örat i två dygn, minst. Imorgon känner jag att jag måste till skolan på grund av grupparbeten. Därför samlar jag nu alla krafter jag har. Ashleys myskläder ser väldigt skönt ut, kan jag komma undan med det imorgon tror ni?! Eller nej, jag önskar att jag kunde gå så men det gör jag bara inte. Mysbyxor passar bara hemma eller på väg till träning, möjligtvis för att handlar mat... På fötterna är det nog stor chans att det blir mina ugg:s. Varmt och skönt! Bara det inte regnar. Ska ju trots allt till en allmänt-känt regning stad...

90210

Ikväll har Veckorevyn.com visning av 90210:s premiär(dubbel)avsnitt. Lagom tills det tar serien uppehåll i USA och är inte tillbaka förrän i början av nästa år. Jag gillar den här re-make serien, fast Beverly Hills var ju Beverly Hills. Det är inte direkt samma serie, mer anpassat till den här tiden. Lite ojämn kvalitet i de elva avsnitten som gått hittills, men nu på slutet har det varit riktigt bra. Trist att jag inte kunde gå på visningen i Stockholm, men jag blev fånigt glad över att få en inbjudan!

på stan

Det är få bloggar som inspirerar mig med sin stil. Det är för mycket samma hela tiden. Något som inspirerar mig mer är streetstylesidor. Framförallt under modeveckorna, då är det grymt mycket fint att inspireras av! StockholmStreetStyle är riktigt bra och bjuder på något snyggt då och då.

Idag vill jag hemskt gärna ha den här tjejens strumpbyxor! Så söta!

Den här tjejen är ganska enkelt klädd, men jag gillar det och matchningen. Snyggt! Så älskar jag ju stora halsdukar också.

bilderna är från
http://stockholmstreetstyle.feber.se/

Spotify

Det lönar sig att ha en bror med stenkoll på teknik. Min bror upptäckte musiktjänsten Spotify och sedan tipsade han mig om hur jag kunde få en inbjudan. Idag fick jag tillgång och nu lyssnar jag på musik genom Spotify. Riktigt grym tjänst! Lätt att hantera och mycket musik. Schysst! Såg även att Emilia skrivit om tjänsten.


LJ

Läste förresten att det inte alls är säkert att Lipstick Jungle läggs ner. De har fortsatt spela in avsnitt och skådisarna i serien verkar positiva. Fans i USA har tydligen uppmanats att skicka in läppstift till några bossar, vilket verkar ge effekt... Smart knep! Godnatt!

Kim Raver spelar Nicky i serien.

rensat

Idag har jag rensat bland mina gamla sms, hade skickade sms från juli kvar i den mappen på telefonen. Jisses, trodde de försvann automatiskt... Försöker tryckutjämna eftersom mitt öra har lock, hoppas det är borta när jag vaknar. Känner mig lite splittrad, ingen ro i kroppen.. Aningens jobbigt då jag behöver ta det lugnt när jag är sjuk.

Jessica Lowndes, från 90210,, i annorlunda sminkning.

the cut

Blev inga bra före och efterbilder på klippet. Den här får visa hur luggen ser ut. Inte helt fixad eftersom bilden är tagen då jag kom innanför dörren efter cykelturen hem från frisören. Väldigt nöjd med luggen! Precis vad jag behövde, det ger lite mer karaktär åt ansiktet. Jackan är en favorit som jag köpte förra hösten på Zara. Klippte av lappen efter 31 dagar, de har öppet köp i 30... Kunde inte bestämma mig men jag är supernöjd att den stannade hos mig!

mu

Ja, alltså rubriken syfter inte till kor utan förkortningen på det ämne jag ägnar mig åt i skolan. Skriver på lite av vårt arbete som jag måste maila vidare idag. Känner mig inte direkt på topp, trycker som satans i örat och huvudet. Lite kaffe hade nog behövts, men jag ska nog äta lite mat istället. Försöker undvika kaffe utanför skolan, där är det nämligen ett måste för att orka sig igenom, visserligen intressanta, men även låånga föreläsningar. 

i ett

När gänget från High School Musical åkte till Australien för att promota den tredje filmens premiär bar Ashley en snygg outfit. Dels så är jag helt såld på lite längre koftor, får ryck på tröjor och som inte har lite längd. Det funkar på sommaren, men inte på höst/vinter. Iallafall, jag gillar även Ashleys lilla byxdress, fint mönster, söta volanger och allmänt fin bara. Snyggt att matcha med den längre koftan som dessutom matchar färgmässigt. Nu skiner faktiskt solen här, men det är långt bort att gå med bara ben, så idag får jag drömma om Ashleys look.

Med vännen och medskådisen Vanessa.

vackert

Hittade den här väskan via en blogg jag tyvärr inte minns. Sorry! Väskan är iallafall helt fantastiskt söt! Detaljer som gör den speciell och snygg färg. Åhh, vad fint!

Uppdatering: hittade väskan hos
Stina! Tack för påminnelsen :)

fly away

Lily Allen spelar in en ny video med massor av ballonger. Ser härligt ut! Jag gillar ballonger på något vis.

ruskig tisdag

Vaknade till ett riktigt ruskväder. Tänk för en massa år sedan var det kring den här tiden det snöade så att skolan blev inställd, inte riktigt läget idag... Jag som hade planerat mysa i mina Uggs på väg till SU fick istället välja regnvänligt på fötterna. Snart ska jag till frisören, men först ska jag värma mig med lite té!

Hade jag varit i Paris hade jag mer än gärna stått ut med vädret :) Även om jag föredrar fint väder!

klipp

Ska klippa mig imorgon och vet inte riktigt hur jag vill ha det. Toppa, ta lite extra på längden, lugg, snedlugg... Ja, trots att jag är en fegis när det kommer till klippning av håret så måste jag ju ändå veta hur jag vill ha det! Just nu känns håret bara utväxt, platt och trist. Nu måste jag sova, ska upp till SU imorgon. Godnatt!

Brunhårig som Lindsay Price lär jag aldrig bli! Det är ett löfte! :)

unusual

Ovanligt för mig att vara hemma en måndagkväll eftersom det är min vanliga jobbkväll. Måndagar har jag nog jobbat de flesta månader, det är den andra kvällen på veckan som brukar varieras. Idag har jag inte varit så aktiv. Mest vilat, snutit mig, kollat på tv och surfat. Njuter av att kolla på CSI från start för ovanlighetens skull, zappar ltie till fotbollsgalan också. Trist tv-kväll, men jag har det rätt bra under omständigheterna!

Söt kappa från asos.com

fluffigt

I Ullared finns inte bara GeKås utan en del andra outlet butiker. De som främst besöks är butikerna med skor! Den här gången blev det ett par härliga tofflor och så ett par UGG-liknande skor från Shepherd. Ja, de ser likadana ut som UGGs utan att vara just det märket då.. Valde en låg variant i svart. Invigde dem igår och hjälp vad sköna de var! Det är som att ta på sig tofflorna när man går ut. Tror nog de kommer få pendla med mig under vinterns alla resor!

Obs, glöm inte impregnera skorna, speciellt de i mocca!

B-girl

Förra året när Blair firade sin födelsedag var hon klädd i helsvart med mönstrade strumpbyxor, en outfit som blev ombloggad.

Den artonde födelsedagen firade hon med inställningen att agera som Grace Kelly. Lika snyggt klädd som fjolårets firande! Roligast var hennes citat: I wanted a Harry Winston choker and I got a conscience. (ungefär, hittar inte det exakta...)



ett skratt

Klicka på bilden för att se ett kul klipp med Beyonce och Justin Timberlake från Saturday Night Live. Brukar inte vara något fan av SNL men det här var kul!


måndag

Ny vecka. En hel del att plugga den här veckan också, hoppas kurera mig från förkylningen snabbt! Idag är det klart ute, men kallt. Föredrar sol, men kyla.. Njae. Har samma fundering varje år kring den här tiden. Kallt och sol eller varmare och regn?! Det förstnämnda egentligen, men inte i längden...

Sasha Fierce

Kul att Beyonce bjuder på sig själv och kör på sitt "alter-ego" Sasha Fierce ibland. Senaste plattan heter just I am Sasha Fierce. Två låtar har jag hört från den skivan och jag gillar dem båda. If I were a boy och Single Ladies. Olika sound men bra för det!

Trist cover, men jag gillar bilden ovan.

helgen

Helgen har varit bättre än jag trodde. Tyckte det kändes kasst att åka till skolan en söndag, men det funkade under omständigheterna och att jag hade trevligt sällskap både dit och hem.
Nu är det ny vecka igen och jag hoppas slippa min förkylning. Ledsen om jag "tjatar" om det, men jag ljuger inte i min egen blogg. Så funkar det liksom här. Läs, skippa texterna eller ja, inget av det. Har varit lite mycket slappkläder på sistone så nästa vecka planerar jag klä mig lite mer i kjol/klänning. Trivs ju himla bra i det egentligen!
Sov gott.

...

Some people never change.
...and it kind of sucks.

Obs, personerna på bilden är inte de som skrivit brevet.
(Ur Bullens brevfilmer för er som är tillräckligt gamla :) )

better...

Dagen har gått bra faktiskt. Vi var ganska ensamma i skolan, det var ju söndag... Fick dock gjort en del, vilket känns bra. Efteråt har jag varit och busat med världens bästa kille. Kommer dröja några veckor tills jag får se honom igen så jag fick ta till mina sista krafter. Sitter med datorn i knäet och Into the Blue på tv:n. Har inte riktigt fått någon uppfattning av den filmen ännu...

Nu ska jag surfa lite :)

söndag

Ingen vilodag idag inte. Ska åka till skolan strax. Mår inte så värst bra, men vad ska man göra... Helst vill jag bara mysa i hoodie och mjukisbyxor, får väl se om jag kan få till det någorlunda skönt ändå!

lördag

Inatt sov jag som en stock. Vaknade inte en enda gång från att huvudet lades på kudden tills klockan ringde. Tyvärr är huvudet förkylningstungt. Jag har inte direkt tid med det här... Så som det trycker i bihålorna är jag lite orolig också! Fast den här gången är det verkligen BARA en förkylning. Måste intala mig det.
Grått ute och grått humör. Känns himla bra att dagen är helt planlös. Hoppas kunna plugga lite åtminstone.


bilder thesartorialist.blogspot.com

trycker

Förkylningen trycker på, men det är bara att svälja. Nu ska jag bege mig. Ljusbehandling och sedan Ullared. Ciao!

fredag

Idag är det grått igen, gårdagen bjöd faktiskt på sol! Huvudet är förkylt-tungt och näsa är täppt. Den där förkylningen verkar inte vilja försvinna innan den kom hit... Nu visslar jag iallafall inte när jag andas eftersom det är mer igentjockt.
Idag ska jag åka till budget-meckat GeKås. Den här gången ska jag absolut gå in på Scoretts outlet. Köpte ett par tofflor där förra hösten, de är supersköna och mysiga. Sedan köpte jag även ett par boots. vet att någon här i bloggen tyckte de var trista, men jag har fått många komplimanger om dem! Väldigt klassisk modell. Hoppas på en trevlig fredag!

snart helg!

Åh vad jag ska njuta imorgon. Dels av att inte behöva gå hemifrån vid sju-tiden men också av att inte åka till skol-staden. Såå kul är den inte, alls. Ska åka på utflykt med mamma och "svägerskan". Blir trevligt. Nu ska jag sova, är riktigt trött. Lite orolig att jag ska bli förkyld bara. Är svullen bak i näsan och det trycker i öronen... Annoying.
Åh vad skönt med nästan helg! Visserligen en del pluggande att göra, men helg ger härlig känsla ändå!

Lauren i soft stil, passar min softa fredag som kommer!

på näsan

Åh vad jag skulle vilja ha ett par coola glasögon. Ett par billiga att mixa mina lite mindre markerade som jag använder idag. Så snyggt!

bild lånad hos garance doré

no moore...

Vad trist! Jag läste att Lipstick Jungle ska läggas ner då de inte nått den nivå tv-tittare som var målet. 13 avsnitt ska vara inspelade så jag hoppas alla visas innan det är helt slut. Ibland visar ju inte USA alla inspelade avsnitt men att de ändå visas i ex Canada, England eller Sverige i hela inspelade säsongen.... Trist som sagt eftersom jag gillar Lipstick Jungle!

fint!

Who wear what (eller vilken kombination det nu är..) visar ibland kländisar och vad de haft på sig. Bryr mig egentligen om vilka märken det är på kläderna, eller bryr mig inte alls, det är matchningen jag fastnar för. De här bilderna bara gillar jag.

for school

Gammal bild men lika snygg för det. Hade jag sett ut såhär idag när jag var i skolan hade jag varit nöjd! Istället skrkr håret efter klippning samt ansiktet efter sol och sömn. Vad kul det skulle vara med ett par coola brillor att variera med!

ljuvlig bild och känsla


Lånad av Therese Sminkblogg på veckorevyn.com

spets

Reese var smashing på Country Music Awards. Gillar verkligen hennes klänning.

torsdag.

Det är tidigt, alldeles för tidigt. Snart lämnar jag mitt hem för en lång dag i skolan. Kommer nog bli lite nervös inför redovisningen men det lär nog gå bra. Bara jag inte stakar mig på något ord. Fast jag har ju ganska bra ordförråd så det löser sig säkert. Idag blir det sköna kläder med kofta och byxor, mer avancerat orkar jag inte med. Trevlig torsdag på er!

bild people.com

onsdag...

Jaha, skönt att onsdagen snart är slut, mindre kul att det innebär att det är torsdag imorgon. Upp tidigt, redovisning (på engelska), lång dag och två föreläsningar. Dessutom är jag lite krasslig med aningens hög temp. Känner som inför tentor, älskar känslan när det är klart! Jag lever verklgen för den 20:e december just nu. Ehh, just det, det är mer än en månad bort! Hmm... Godnatt på er! Jag ska sova fem-kvart-i-timmen.

blue stripes

Jennifer är på omslaget för Vogues december-nummer. Själva omslaget tycker jag är rätt trist, men den här bilden inne i artikeln gillar jag! Härliga ränder och skönt somrig bild.

Den snygga koftan är från Abaeté.
bild style.com

Klipp!

På tisdag är det dags, bokade tid idag! Vad härligt det ska bli. Mitt hår har växt ganska mycket sedan sist, framförallt luggen. Vet inte riktigt hur jag vill ha den ännu, men fortsätta växa som idag är INTE ett alternativ.

onsdag

Klockan ringde två timmar senare idag än den gjorde igår. Hur härligt som helst! Känner mig "förkyld" i huvudet. Inte så nice känsla... Idag ska jag plugga hemma har jag bestämt. Dels har jag apont i mina ben (träningsvärk) men även för att jag vill försöka hålla mig ovanför ytan. Idag är det "bara" vanlig föreläsning så jag tänkte läsa i boken de motsvarande kapitlen istället. Ska även förbereda morgondagens presentation som ska hållas på engelska. Ni hör, det finns att göra!

Soft stil på Kim Kardashian.

Godnatt!

Hoppas på en god natts sömn och en bra morgondag!

smile

Nikon annons med Ed och Leighton a.k.a. Chuck och Blair. Funderar allt mer på vad jag vill jobba med i framtiden. Reklam har funnits i tankarna i en himlans massa år. Pendlar lite mellan marknadsföring på något större företag eller på något vis projektleda reklamprojekt. Drömmar och mål, det är det jag kämpar mot! Hur söta ser de inte ut förresten?


små saker

Ibland behövs små saker bara. Att få prata (okej gråta också) med mamma och släppa ut lite känslor. Dricka säsongens första mugg med glögg, gott! En snäll kommentar som verkligen var på pricken. Bloggen är min ventilation. Så är det bara! Jag skriver om yta, visst men jag skriver också om mina tankar! Både glada och ledsna. Imorgon ska jag försöka njuta av morgonen som inte blir lika tidig som idag och försöka att inte stressa så hemskt. Små steg kanske kan hjälpa mer än jag tror?!

The City!

V

Såg den här bilden hos Frida på Metro och lånar den helt fräckt eftersom jag tyckte om den!

business

Skönt att även Lauren som brukar vara supperpiffad kan se ganska vanlig ut i jeans, tröja och glasögon! Dagens The Hills var bättre än på länge. Bådar gott för Whitneys spin-off.

this tuesday

Önskar att humöret var bättre idag än det var igår kväll... Sov jättedåligt inatt, snoozade så att jag inte hann med bussen. Tack och lov var det ingen föreläsning utan träff med gruppen så det var okej under omständigheterna. Regn rusk och träningsvärk har dagen också bjudit på. Usch vad neggo jag låter. Sorry! Inne i en svacka verkar det som. Imorgon har jag iallafall sovmorgon! Wihoo.

beroende

Min inställning till hur kul jobbet är påverkas mycket av de som jobbar samtidigt. Det blir man väldigt påverkad av när man har ett extra jobb där uppgifterna inte alltid är så varierade. Ikväll var det inte alls kul, främst i brist av sällskap. Usch vad taskig jag låter. Menar inte riktigt så, många är ju jättetrevliga, men kanske inte ger så väldigt mycket... Bra för min statistik iallafall! Nu vill jag bara lägga mig under täcket och se någon "ytlig" serie. Humöret är tyvärr ganska lågt just nu. Gillar inte att känna såhär, men hoppas det är bättre imorgon!

ur form

Känner mig helt ur form idag. Blek, ful i håret och trött. Vet inte alls vad jag ska ta på mig till jobbet... Snart dags att gå. Trevlig kväll på er!

grått till blått

Förmiddagen har varit helt grå. Oinspirerande och trist. Nu lyser solen fårn en blå himmel. Ibland går det snabbt...

lovely

Så snygg klänning! Liten historia bakom klänningen, men tänker inte berätta och eventuellt förstöra för någon som vill se det själv.

måndag igen...

MIn förmiddag har avrit sådär. Flängt omrking mest. Först var det sjukgymnastik, har lite problem med en fot som jag ska försöka träna upp. Missade den rätta bussen eftersom spårvagnschauffören segade sig och prioriterade att göra andra saker än att köra... Sedan tar jag en buss jag trodde var rätt, men den svängde fel och jag blev mer och mer nervös, var i sista sekunden som det var, men så stannade bussen och det visade sig vara på parallelgatan vilket innebar att jag var en minut bort. Puh!
Nu låter det som att mina fönster ska gå sönder/balkongen ska blåsa bort. Ruggigt väder. Känns skönt att vara inne några timmar innan det blir jobb.

inte egentligen

Egentligen gillar jag inte Markus Fagervall. Tyckte inte om honom i Idol och det som varit efteråt... Men så har han släppt en ny singel och den gillar jag! Riktigt soft.


Harpers

Hoppas Lindsay på en comeback? Sedan hennes turer till rehab har hon inte synts på så många ställen. Mest Ugly Betty tror jag...utöver ändlösa paparazzibilder då... Hon ser ovanligt fräsch ut, var ett tag sedan man såg henne så.
Vad tycker ni?

Lindsay on her former wild child status: "I was going to clubs all the time, and it was not okay. I was so alone."

Lindsay on her love for acting: "I know people wouldn't have gone to see my movies if I didn't make them laugh or cry."


regnskydd

Dagar som denna finns det bara en typ av skor som bör användas, gummistövlar!

bilder netaporter.com

solange

Beyonces syster Solange satsar även hon på en egen musikkarriär. Gillar hur hon missmatchar en musse-tröja, lite finare kjol och kofta. Rätt soft resultat.

i nätt modell

Den här tjejen är fotad sv Stockholm Street Style och jag gillar hennes stil. Speciellt gillar jag den nätta skinnjackan!

bilden är lånad från
http://stockholmstreetstyle.feber.se/

pretty dresses

Att surfa in på Net-a-porter innebär ofta att jag ser en massa fint som jag kan drömma lite om. Den här svarta klänningen från Rue du Mail är ett exempel. Älskar draperingarna, det tunna tyget kring ringningen och ryggen.

Ett annat märke jag gillar är MINT Jodi Arnold, dels den svarta klänningen med lite ryshiga-detaljer. Toppen i ljust är himla fin och den lila klänningen vore suverän till en nyårsfest eller liknande.

bilder netaporter.com

söndag

Sov riktigt gott inatt. Nu är jag nyduschad och sitter i mjuka kläder. Riktigt nice. Dagen ska ägnas åt studier. Tänkte även softa lite. Hoppas er söndag är härlig. Håller mig inne idag då det är grått och regnigt ute...

rött

Rött kan vara riktigt fint. Molly Sims visar bra exempel med sin kortärmade kappa och röda läppar. Snyggt! Ska locka män också om man ska tro "undersökningar". Nope, nu ska jag dra mig från datorn strax. Ha en härlig lördagkväll!

volanger

Leighton bar en ursöt blommig klänning med volanger på ett event i New York.

Även Jessica från Gossip Girl var på eventet.

double

Förra veckan bytte Lipstick Jungle sändningsdag vilket innebar att jag missade det andra av förra veckans två avsnitt. Det gjorde att jag istället haft två avsnitt att se den här veckan. Mycket trevligt! Min favorit fortsätter att vara Victory, både stil och karaktärmässigt. Gillar förresten att de alltid ställer upp för varandra! Det är fint.

Bild från förra veckans andra avsnitt.

Paparazzi bild från inspelning av serien.

topp

Väldigt söt topp från Asos. Gillar matchningen med svarta lacktights, sött vs salt. Fint!

bild asos.com

tillknäppt

Tycker inte det är så snyggt att knäppa alla knappar i en skjorta så som Beckham har gjort här. Funkar bäst med slips till, för då syns det inte...

similar

Modellen på Sarah Michelles jacka är precis lik den jacka jag fått av farmor. Fast i svart och annan päls...

everyday sequin

Paljetter bärs ju oftast till fest, åtminstone i större skala... Här är en tjej som kombinerar en paljettjacka med en mer vardaglig look. Funkar faktiskt! Inget jag tänker anamma dock...

lördag

Härligt med lördag! Dagen har gått i ett. Satte klockan men sov en halvtimma ytterligare. Sedan blev det långpromenad istället för tennis. Trist att tennisen uteblev såklart, men tyckte det här var bra också! Eftermiddagen har fokuserats på skolan. Skrev om en text. Först flummade jag mest, men när jag bestämde mig för att vara mer fokuserad gick det rätt fort faktiskt. Brukar vara så... Hur härligt är det förresten inte att det var runt tio grader idag?! Sådant gör mig mycket nöjd, kylan är inte min vän...

Jessica i en mysig tröja.

Jessica

Jessica spelar Vanessa i Gossip Girl. I början gillade jag inte hennes karaktär, men den har växt för mig, precis som Blairs har gjort. Jessica har relativt enkel men schysst stil. Här är lite bilder från när hon shoppade i en French Connection affär.


soft

Bilden visar en lite vemodig scen från filmen, men tycker Carrie ser härligt mysig ut! Nu är det svart ute! Vilken skillnad det gör när det är grått ute... Om en stund hoppas jag vi ska till min bror, men jag vet inte riktigt när vi ska åka. Fryser lite och är på riktigt myshumör! Skönt med fredag.

i NY

En kompis ska åka till The Big Apple imorgon. Hur härligt vore det inte att spendera två veckor där?! Snäll som hon är ska hon kolla efter en sak åt mig. Whitney som är en riktig Kalifornien-tjej behöver nog köpa nya kläder för New Yorks årstider. Här en grå dag i en kul tröja! Den tröjan hade gärna fått pigga upp min lika gråa dag och väskan, den får gärna följa med som två-för-ett!

idag

Grått och trist ute idag, därför blev det mjuka och sköna kläder när jag skulle iväg till doktorn. Tror mina långa koftor och stretchjeans från H&M är den här hösten/vinterns stora favoriter. Ser inte helt pjåkigt ut och känns som att jag har myskläder på mig! När jag ska till huddoktorn brukar jag tänka på att ha på mig sådant som är lätt att ta av. Visa huden=inte täcka med kläder... Gillar min huddoktor väldigt mycket. Hon är personlig, kommer ihåg saker och verkar glad över att jag mår så mycket bättre. Det krävs inte mycket, önskar bara att fler inom sjukvården var som de jag möter på Hudkliniken. De är trevliga hela vägen, från kassan, sköterskorna och (de flesta!!) doktorer. Kvinnan i kassan reagerade på att det var länge sedan jag hade varit där! Väljer att ta det på rätt sätt!

Kappan är från H&M och jag trivs i den vissa dagar, andra känns den inte alls bra, idag var en bra dag. I övrigt är koftan Lindex, linne Lager 157, byxor H&M Divided och skor Scorett.

När jag är upp tidigt och sedan kommer hem när det fortfarande är tidigt så blir jag ofta mycket hungrigare än jag normalt är vid den tiden. Så jag gick in på ICA och köpt färsk fralla, Brämhults Smoothie och GT+Fredag. Den sistnämnda var jag inte direkt imponerad av. Tror inte jag är målgruppen faktiskt.

Vad tycker ni om min duk? Jag är ingen dukperson faktiskt men det blir så tomt utan något på bordet. Fast jag tänkte nog byta till en turkos som matchar gardiner+ matta, ljusstakar mm lite bättre!

uppföljare?

Kim Catrall har sagt att det kommer en uppföljare till SATC-filmen. Vad tror ni? Blir det en ny film?!
Frågan är ju vad storyn ska vara. Barn? Njae, tror inte Carrie och Big är föräldratyperna... Vi lär väl få se!

fredag

Uppe tidigt idag med. Ska till doktorn snart. Känner bara att det skulle vara skönt att inte vara objektet hos doktorn... Fast då försvinner ju hela poängen! Men det tar energi att berätta och ta fram den "sjuka" Emma. Okej, i det här fallet är det väl inte det jobbigaste, men ändå.
Idag ska jag träffa min härliga bror, svägerska (typ) och busa med min brorson! Det räcker för att ge en hel del energi till den här mörka fredagsmorgonen. Tror tyvärr att det är lite regnigt ute. Fast det innebär ju lite mindre kallt ute. Tittade ut genom fönstret när jag var uppe kvart i sju, då såg jag en galning som var ute och sprang! Hjälp.

Kate och Oliver Hudson, tänk jag glömmer emellanåt att de är syskon.

best dressed?

Av det jag sett från EMA är Leona garanterat bäst klädd! Supersöt klänning i blek/puder rosa ton. Underbar!

ur fokus

Jag är så trött nu att jag halvligger i soffan, datorn i knäet och tittar typ bara framför mig. Tydligt tecken på att jag borde krypa ner i sängen. Mmm, mitt härliga täcke lockar faktiskt. Dags att sova. Ska upp tidigt imorgon också, men då hålla mig inom Göteborg.

bild asos.com

gloves

Idag glömde jag mina handskar hemma. Insåg det redan när jag var på fjärde våningen (bor på våning 5) men hade inte tid att gå tillbaka... Dumt, men det gick bra faktiskt. Inte lika kallt idag. Kul med färg på händerna, men de här är lite för korta för mitt önskemål. Finns hos wedins...

bild expressen.se

rosa detaljer

Just nu, typ, är det Europe Music Awards på MTV. För några år sedan följde jag spektaklet gärna, men de senaste åren har det lockat mig allt mindre. Framträdandena är inte lika roliga som innan... Kul är ofta att kolla på kändisarna som går på EMA. Den här tjejen är med i Sugababes och matchar sin blå klänning med rosa detaljer. Skärp, naglar och någon slags boots inspirerad från Doc Martens-kängor. Jag gjorde något liknande idag. Piffade till min ovanligt färglösa outfit (grått och svart) med rosa naglar, rosa nitskärp och rosa halsduk. Små detaljer som gör det...

Kul, men inget jag föredrar...

tuff brud

Cool look från TopShop. Jag både är och ser ganska snäll ut, men något sådant här hade nog gjort mig lite tuffare :) Hårbandet ser snyggt ut, men skulle nog inte bära det så långt ner faktiskt...

bild topshop.com

så snyggt!

Den här tjejen fotades av The Sartorialist i Moskva. Fantastiskt snyggt! Båda bilderna ger mig enorm inspiration och kappan på högerbilden är underbart fin. Helt enkelt LOVELY! 

bilder thesartorialist.blogspot.com

gap

Cam Gigadent är aktuell i filmen Twilight och ser även höstmysig ut i den här GAP-annonsen. Nice!

långt men bra

Dagen blev fullspäckad idag, men bra. Ny kurs som nog kommer bli bra, inte direkt vad jag vill syssla med sedan, men kunskapen kommer att vara till nytta! Kändes inte lika kallt idag heller och det gläder mig. Nu är det soffan som gäller, ska försöka skriva lite på en inlämning innan jag somnar ikväll. Ser fram emot tennis! Ska bli kul :)

torsdag

Trött och inte riktigt på humör att lämna min sköna säng och lugna lägenhet. SNart blir det full fart hela dagen. Skola. Blir bra bara jag vaknar och kommer ut i friska (!) luften. Trevlig torsdag på er!

fluff!

Gossip Girl verkar filma någon fest som kräver lite extra gällande klädsel. Killarna har fotats i smoking och här är en bild på en i tjej-gänget som är iklädd en rejäl bakelse till klänning. eftersom klädseln är en stor behållning med serien lär jag inte bli besviken...

last week

Försöker bli lite mer aktiv med bilder här i bloggen. Förra veckan fotade jag först när jag tog en morgonpromenad innan nya kursen började. Klarblå himmel och relativt kallt ute. På bilden anas mitt hus och även vägen jag sedan åkte för att komma till skolan. Andra bilden visar just skolan....

city

Läste någonstans att Whitneys serie The City skulle börja den 29:e december i USA. Vet inte om det är sant eller falskt, men det lär nog framgå lite längre fram! Spana in trailern på den här länken.

Whitney med sin bf Jay.

ogräs

MItt hår har växt som ogräs på sistone, känns det som iallafall! Ska bli skönt att gå till frisören, borde boka tid snart. Luggen är verkligen för lång, trots några trimningar och jag har inte riktigt bestämt hur jag vill ha den... 

Nyklippt i augusti, med nyfärgade fransar!

trötter

Känner mig så trött just nu. Förra veckan somnade jag framför tv:n, det händer bara när jag är sjuk! Trodde det var dåligt järn, men mitt HB var riktigt bra faktiskt. Vet inte "förråden" dock... Ska lägga mig med datorn snart och bara varva ner så att jag inte somnar för sent. Blir en intensiv dag imorgon och på fredag ska jag upp tidigt till doktorn...

mönstrat

Blev en relativt kort sväng till skolan idag. Imorgon däremot blir det heldag. Ska börja ytterligare en kurs då. Får se hur den blir, bra får vi hoppas! Köpte boken idag och den känns sådär spännande, men jag har en kompis som jobbat med ämnet så där kan jag säkerligen få lite insidertips.
Appropå mönstrade ben, Åhléns har ett par spetstights för den som är på jakt/ är intresserad! Lagom med spets för min smak.

Lagom är bäst!

onsdag

Klar himmel och sol. Härligt! Det ger lite energi iallafall. Tyvärr är det ju svinkallt ute ändå... Kanske borde börja använda fyndet från farmor snart ändå!? Får se. Nu översätter jag en text jag skrivit, sedan ska jag åka till skolan på handledning. Får se hur länge jag blir kvar. Är förhoppningsvis relativt snabbt avklarat. Imorgon blir det heldag i skolan, då lär jag nog somna snabbt på kvällen, skulle dock behöva komma till stan lite tidigare för ett jobbmöte. Inte obligatoriskt, men det brukar vara bra att delta i dem.

historia!

Så, USA har valt en ny president. Den här gången gjorde de ett historiskt val. Med en majoritet så att de senaste gångernas omräkningar inte verkar krävas. Tycker fortfarande det är lite konstigt att svenskar bryr sig mer om ett val där vi inte får rösta än det inhemska valet, men men kanske ändras det till hösten om två år också?!
När är det Obama tillsätts som President förresten? Är det innan jul eller efter? Minns inte...


status

Jobbet var bra idag, handlade helt klart om sällskapet :) Var kanske inte den mest effektiva, men vissa dagar får man väl det om man håller bra nivå annars. Det vet jag nämligen att jag gör eftersom vi hade genomgång av statistisken. I rule! Jag är inte kaxig, någonsin. Men jag är bra på mitt jobb och det känns så härligt!
Nu funderar jag mest på varför telefonen inte piper när man vill att den ska göra det!?!

Kate har på sig en mysig jacka i London.

blommigt

Ashley och Nicky i likadana blommiga klänningar. Vem bär den snyggast? Jag gillar den på dem båda. Väldigt snyggt med kavajen som Ashley matchar med! Lägg till ett par strumpbyxor och den skulle funka att bära även i vårt kalla klimat.

coat

Kallt ute så nu har jag bytt till en lite varmare kappa jag köpte på Zara förra året. Den från H&M funkar, men känner mig inte så fin i den längre. Snart blir det jobb här. Lite omotiverad idag känner jag. Hoppas det är högtryck på telefonerna så jag kan ta inkommande ett tag! Har varit ute och cyklat för att fixa lite ärenden. Himla härligt med frisk luft, fast det var kallt!

springer

Så, konstaterade igår att mina drömmar är tillbaka, tyvärr. Inatt drömde jag att jag sprang ett marathon. Hysteriskt kul eftersom det antagligen aldrig kommer hända! Sedan skulle jag lämna något slags dopingtest... Också underhållande. Fast av en helt annan orsak. Idag ska jag översätta en text, handla och jobba. Har degat på förmiddagen men hoppas ta igen det fram till jobbet börjar.

pensionär nästa...

Ändlösa promenader på sistone, njuter av frisk luft och att kratta löv på landet, har tygkasse när jag handlar och tar influensavaccin. Jepp, vuxenpoängen bara samlas och jag är nog pensionär snart!
Fast just nu känner jag mig mest som en hypokondriker. Tycker det kliar lite om armen, trycker i bröstet och känns lite tjockt i svalget... Ehh, snacka om att jag skrämmer upp mig själv. Nu håller jag tummarna att det hjälper mig istället och trycker bort alla dumma tankar! Tänk vad frisk jag ska vara i vinter!


kyla

Plockade ner arvegods från farmor i helgen. Passar utmärkt till den otrevliga kylan som huserar över stan. Inte riktigt nöjd med kylan som ni kanske märker... Usch. Nej, nu ska jag bylsa på mig och bege mig mot nålstickar-stället. :-(

en dröm

Jag har börjat drömma, eller komma ihåg mina drömmar egentligen. Inte bra, sover oftast bäst då jag inte minns drömmarna! Inatt drömde jag om en vän jag inte träffat på ett bra tag. När jag vaknade trodde jag på det jag drömt, att allt var som vanligt igen. Trist när man inser att det bara var en dröm. Miss you A!

måndag

Kallt men sol. Tänk, på vintern är det oftast endast kombinationen av de två som gäller, ett plus och ett minus blir noll helt enkelt. Alltså, är sällan sol utan att det är kallt... Ska agera nåldyna idag. Inte helt övertygad ännu, men det får bli idag eller inte helt enkelt. På något vis vill jag nog inte se verkligheten, som att jag tillhör "riskgruppen". Hur kul är det på en skala?! Ikväll blir det jobb, innan det ska jag försöka läsa lite mer om marknadsföring och kulturer, internationell marknadsföring helt enkelt.

november!

Kan inte fatta att det är november. Känns som månadsskiftet september/oktober i mitt huvud. Så blev det kallt också. Tänk i början av veckan bar jag vanlig kappa och nu är det yllevariant som gäller. Ikväll har jag kollat på Bond, inte nya filmen utan den som gick på tv. Jag tycker Bond ska vara lite gentlemanna-aktig, fightas "snyggt" och se normal ut i kroppen. Daniel Craig som Bond motsvarar inget, han kör en tuffare Bond och är alldeles för biffig i kroppen (åtminstone i förra filmen..). Jag gillar Bond, är typ uppväxt med Bond-filmer, men håller mig hellre till klassiker, tacka vet jag Pierce Brosnan, Sean Connery och Roger Moore!

Godnatt!


om inte..

Om omständigheterna var annorlunda hade jag inte tvekat att klicka hem den här toppen från Asos. Modellen är supersnygg och visar lagom med en bar axel. Till smala byxor eller kort tight kjol och mönstrade strumpbyxor. Finfint.


bilder asos.com

the shoes

Spana in skogarderoben som tillhör Blair Waldorf. Inte illa alls!

FilippaK

Snygg inspiration från svenska Filippa K. Ser snyggt, skönt och fint ut. Härligt!


bilder filippa-k.se

ingen maskerad

Jag gillar inte maskerader, inte gjort så länge jag kan minnas. Visst var det väl kul att klä ut sig när jag var liten, men jag har nog alltid gillat mer att klä upp mig än att klä ut mig. Skulle jag gå på maskerad någon gång så hoppas jag det vore en 1920-tals inspirerad variant, eller att jag åtminstone fick klä mig så. Har skrivit det förut, jag gillar charleston-stilen!
Lauren körde på charleston-looken på Halloween, snyggt! Fast hon var inte helt
olik från förra året...


en Olsen

MaryKate och Ashley har promotat sin bok Influence och turats om olika shower. Här anländer Ashley till Letterman i New York. Snyggt klädd i svart, spetsiga tår och dinglande örhängen.

helgon

Vissa röda helger märks inte så mycket mer än i kalendern. Alla Helgona är en av dem. Inte ens en grav besökte jag, fast jag promenerade över en kyrkogård i fredags. Kanske går upp till morfars grav i veckan och tittar på kransen som är lagd där. I USA satsar de helhjärtat på Halloween som infaller den 31:a oktober. I Lipstick Jungle firades det och Lindsays karaktär Victory gick på Halloweenfest med en mask som bästa accessoar (Syns dock inte på bilden).

solig söndag!

Var på väg att skriva lördag, men dagens sanning är att det är söndag ju! Blå himmel med strålande sol OCH svinkallt. Eller okej, solen värmer, men det har verkligen blivit kallt nu ju. Usch. Min hud skrumpnar ihop som ett russin. Den här effekten brukar inte komma såhär snabbt. Bådar inte gott... Idag ska jag plugga. Har bara ena boken än så länge och i den ska det läsas minst 2 kapitel, gärna 3-4 faktiskt. Tempot är ganska högt så det gäller att ligga i fas/gärna lite före eftersom det är mycket som ska göras innan jullovet börjar.

lördag

NU är jag nere på landet. Har krattat löv och andats frisk luft. SNart blir det middag innan vi vänder inåt stan igen. Riktigt härligt!! Hoppas ni har en bra lördag.

Kate i snygg jacka!
bild people.com

hits