Olivia

Fin färgglad inspiration från Olivia!


Whitney

Vet inte varför men jag har totaltröttnat på Whitney Port. Hennes präktiga, trista stil som känns påklistrad. Nej, jag såg första avsnittet av The City men sedan har jag inte följt den här säsongen. Vill hellre ha en bildbank med Olivia Palermo looks att inspireras av!
Whitney var iallafall på SATC2 premiären i New York.


kjoltyg

Det har kommit en massa plagg från JCrew hos Netaporter. Vrålfina saker som får mig att tråna! Den här kjolen till exempel, som finns i lite roligare kombination av blått och orange, passar perfekt på dagen! Till kvällen passar den nougatfärgade bättre, men minst lika fin.

bilder netaporter.com


onsdag

Har fått för mig att det är torsdag idag, men det är tur att det bara är onsdag för annars hade jag missat en inbokad tid imorgon! Känner mig vråltrött idag, djupt in i kroppen liksom.. Nåväl, ska strax steka pannkakor och sedan ta mig till jobbet! Nästa vecka börjar mitt "sommarschema". Då ska jag börja cykla till jobbet. Är lite mesig men jag vill inte cykla hem på kvällen när jag slutar så sent som jag gör..


Casual onsdag!


preppy

Är inne i en preppy-period. Speciellt rutiga/randiga skjortor är min grej! Här är lite lagom preppy som jag gärna burit idag, innan solen kom fram vill säga..


bilder netaporter.com


Premiär SATC2

Igår var det världspremiär för Sex and the City 2! Stjärnorna gick på röda mattan och glänste som aldrig förr.
Min favorit var Sarah Jessica Parker. Gillar även Kristins rosa! Ser så fram emot lördag då det är min tur att se filmen!


tisdag

Solen har börjat skina ute, men det är inte lika varmt som i helgen. Nåväl, jag kan ändå inte njuta av det idag.
Har gjort en första-gångs-grej idag och jag var inte impad! Jag åt lunch på Max vid Ullevi. Nej tycker bättre om McDonalds helt klart! Jag känner mig allt annat än spännande idag. Blir förvirrad av mina egna tankar, vad jag vill egentligen och annat som stör min ro...


silk playsuit

Med ojämna mellanrum så blir jag lite förtjust i playsuits ändå, men jisses ändå inte. Känner man sig inte som ett stort barn tro?! Fast den här kombinationen är ju superfin! Åh, nu blev jag lite sugen ändå.. Fast när skulle jag använda det?!


bilder netaporter


maxi

LÄgga upp bilder på Paris hör inte till vanligheterna, men nu när hon varit i Cannes har hon haft två riktigt fina långklänningar på sig! Så jag gör ett undantag helt enkelt. Puderrosa/nude är en (icke)färg jag gillar när man börjar få färg och det får man ju nu när solen skiner :)


fredag

Har inte glömt av bloggen, men orken och lusten har helt enkelt saknats. Flyttade förra veckan, hurra vad härligt det är med nytt och fräscht! Sedan var jag sjuk samtidigt och lider massa av pollen. Testar en annan sorts behandling och får därför inte ta min vanliga cortison-spruta. Hoppas på långsiktig hjälp, men just nu så är det inge bra...

Idag lyser solen och det är så varmt  och skönt. Tänker sätta mig i en stol ute, läsa och lyssna på musik. Idag tänker jag bara ta det lugnt. Gör nämligen ett hudtest med massa lappar på ryggen så jag tycker jag får unna mig det här :)


Gillar kjolen (eller om det är en klänning), fin färg och söt modell!


onsdag

Puh, är helt slut! Riktigt trist dag med regn och kyla. Trist!! Packar och packar, imorgon ska vi flytta mina grejer till nya lägenheten. Usch, känner mig superstressad! Känns som att det inte finns någon ände på alla saker jag har..


It's a date!

Efter lite fram och tillbaka har jag nu bokat biljetter till Sex and the City! Det blir inte premiärdagen utan lördagen direkt efter. Åh vad kul det ska bli! Ser verkligen fram emot filmen och modet. Piggade verkligen upp min regniga trista onsdag.


gg

Just sett näst sista avsnittet på säsongen. Ohh, det var bra! Hade sett en trailer som jag trodde betydde en sak för finalen nästa vecka, men jag tror nog inte det är så ändå.. Nåväl, idag var det precis som Gossip Girl ska vara. Konspirationer, någon som vill något annat och bra slut trots allt. Läste även att nästa säsong kommer börja i Europa, en viss huvudstad, för några av karaktärerna. Oh lovely. Hoppas nu bara den här känslan fortsätter efter nästa vecka som sagt...


tisdag

Tisdag och hemma även idag. Halsen gör lite mindre ont, men är dessvärre inte i form helt ännu. Solen skiner, men det är himla kallt i vinden. Sablans vad jag längtar efter riktig värme. Börjar så smått ladda för resan i juni. Ska bli så härligt! Fast först blir det flytt...


loose

Inte riktigt jag egentligen, men slappt och skönt passar den här måndagen.

bild netaporter.com


silver&black

Detaljbild, svart och silver i snygg kombination.

bild
http://stockholmstreetstyle.feber.se


det närmar sig tvåan

Nu är det inte alls långt kvar till SATC-filmen nummer två har premiär! Ska bli kul! Längtar :) Den här gången vet man ju nästan ingenting av det som lämnats ut. Förra gången förstod man ju tyvärr en del ganska väsentliga saker!


En bild på Carrie som påminner(lite iaf) om en av mina f
avoritbilder från serien.


Lea

Tv-serien Glee är en av mina favoriter. Kanske inte för deras småtöntiga storylines utan för musiken i serien! Det är kul att se vilka framgångar de får med serien! Vinner priser och grejer. Lea är från början musikalstjärna på Broadway, har bland annat varit med i Les Miserable och haft huvudrollen i en miskal som heter Spring Awakening. Här nedan är en bild från då hon besökte Late Night with Jimmy Fallon.


I första säsongens andra del sjöng Lea Michele en låt jag gillade. Nämligen "Gives you hell"!

trippel

Tre från Olivia. Gillar den stickade koftan utan ärmar/västen på första bilden!


Classy

I LA "hostade" Nicole Richie och Kate Bosworth i en boklansering i Missonis butik. Boken heter Classy: Exceptional Advice for the Extremely Modern Lady och är skriven av Derek Blasberg. Derek har jobbat för Vogue och är nu Senior Fashion News and Special Projects Editor för V och VMAN.

Dereks tips för att vara Classy: "Buy the book, don't drink as much, never drink and drive, and use common sense."

En Classy lady enligt Derek: “Emma Watson – the girl from Harry Potter films. She just turned 20. She’s part of the biggest movie franchise of the last decade but still seems to have to her head on her shoulders. Mary-Kate and Ashley Olsen are two self-made, hardworking, diligent young girls. Kate Bosworth. Nicole Richie was sort of trampy in her childhood but is now a full-on lady.”



tema..

Förresten, funderar på om det bara är jag som tycker det här med fredagstema där läsare skickar in bilder är ett RIKTIGT TRIST KONCEPT? Antagligen är det bara jag eftersom det fortsätts.. Jag läser en blogg för det den bidrar med, inte vad dess läsare gör. Då kan man läsa kommentarerna istället!

160

När jag är på stranden i Sverige har jag nästan alltid någon tråkig reklamhandduk. Tycker det är så trist när de fina blir saltiga och sandiga.. Knasigt kanske men så tycker jag. Fast det är klart, hade ju gärna haft en fin som den här från H&M Home. Kul att det står 160 på den också, jag är ju (typ) 160cm :)


bild hm.com


Operation smile

I New York igår hölls eventet Operation Smile, en välgörenhetsorganisation som har ambitionen att inget barn i världen ska behöva leva under förnedring och isolation på grund av en behandlingsbar ansiktsdeformitet. Under så kallade medical missions skickas volontärer från Operation Smile till utvecklingsländer där de under en begränsad tid, ofta en dryg vecka, opererar ca 150 barn utan kostnad för deras familjer.

Olivia var en av gästerna på röda mattan i fantastiskt fin volangklänning. Lite mindre förtjust i hennes väska. Men hennes armcandy väger upp det, pojkvännen Johannes alltså :)


fredagsfin

Söt klänning från Marc by Marc Jacobs och en härligt röd kofta att matcha med. Då är man fredagsfin!

bild netaporter.com


fredag

Härligt med fredag! Lite för mycket pollen ute och jag har en hemtenta att fixa med. Annars känns det toppen!
Verkar som lägenheten äntligen börjar bli klar också. Idag skulle rörmokaren komma och fixa det sista i köket. Lovely! Blir flytt till nästa helg om inget oförutsett händer. *håller tummarna*


Söt jumpsuit på NIcky, hon bar den under Coachella för några veckor sedan.


camel

Snygg detaljbild från Jak&Jil.

bild jak&jil blog


torsdag

Jisses vad trött jag är! Har varit på Pilates och det blir nästan bara jobbigare för varje gång.. Vanligtvis är det ju tvärtom gällande träning. Nåväl, det är kul och jag märker att jag får grymma magmuskler mm.
Har njutit av solen idag, var lite kallt en stund men största delen av dagen var himla skön och jag hade bikini på mig. Överdel har jag ju kunnat sitta i länge, men oftast med byxor/shorts till, men inte idag alltså :)


Leighton som spokesperson för Herbal Essences. Hon är ju egentligen ljusare än i Gossip Girl..


ashley

Somrigt och fräscht, jag gillar Ashleys look.


helg

Himla härligt med helg! Var lite krasslig i slutet av veckan och sedan har jag tagit en spruta mot allergi som gjort mig lite trött och seg. Igår hade jag dock en underbar dag. Hängde hos min bror med familj. Lek & bus med brorsonen, kvalitetshäng med hela familjen och så såg vi Avatar. Idag har jag suttit ute i solen. Soft, men mycket pollen vilket sucks...
Den här veckan består av packning, flytt och pluggande. Ska skriva en hemtenta utöver att jag ska packa alla min saker och flytta till nya lägenheten. Ska bli så härligt att flytta! Köket är så fint, rena lyxen mot innan! Fast köket är lite litet dessvärre... Nåväl, gäller bara att anpassa sig till läget!


hits