greyish

Den här dagen har lunkat fram. Det vore väl dumt annars då jag fortfarande inte är frisk. Skönt dock att det börjar bli bättre. Nu ligger jag på sängen och ser repriser av The Hills. Det gillas!


palermo

Lovely Olivia i fin klänning på US Open party.


lite inspiration

Länge sedan jag surfade in på Netaporter för lite inspiration. Nu när jag har mer tid gjorde jag slag i saken och fann lite saker som hade kunnat passa i min höstgarderob. Den randiga tröjan från APC är superfin, jag älskar randigt och knapparna på axeln också. Pricken över i:et.

De smala byxorna är från Stella McCartney. Perfekt längd och fint med lite mönster i det mörka.

Jag har länge velat ha en liten jacka/kavaj som inte känns så himla dressad men ändå är fin. Lite åt Chanel hållet. Den här kamelhårsjackan från Smythe motsvarar förväntningarna i modell, dock inte färg och material.

bilder netaporter.com


måndag

Måndag igen, sista i augusti den här gången. Sista sommarmånaden och det börjar bli mer likt höst. Nåväl, jag tänker trots det hålla mig ifrån stövlar och tjocka jackor. Ser fram emot att använda mina ankelhöga mockasiner med fransar. Börjar må bättre men är inte helt bra ännu. Tar sin tid, som det brukar.


Nicky får glamma upp den här måndagen!


scarf

Mysig scarf från Marc Jacobs i glada färger.

bilder netaporter.com

status

Usch, mår inte bra. Har blivit sämre under eftermiddagen. Ont i kroppen och feber, är det influensa tro?! Inte den med fyra bokstäver föra iaf för lungorna är inte tunga. Hoppas vila mig i form ASAP.

Olivia, igen

Fina Olivia på DIesel fest i randig tröjklänning. Rosetten och halsbandet känns lite som hennes signatur. Himla fint är det iallafall!


fredag

Det är grått ute men varmt. Tror nog jag ska sätta mig ute och läsa om en stund. Frisk luft skadar aldrig. Igår fick jag sålt en säng jag köpte av en vän för några år sedan, grejen var att jag betalade för mycket för den och kunde ha den i en vecka innan jag fick ont i ryggen... Jaja, nu är den såld iallafall.

vackert


lista

Din stil i en mening: Skönt, klassiskt med detaljer.
Stilförebild: Inte en direkt, samlar inspiration i serier som Gossip Girl och Lipstick Jungle, på streetstylesidor eller candids på kändisar .
Vilket är ditt favoritmärke inför hösten: Det har jag inget.
Vilken/vilka är dina favoritbutiker inför hösten: Än så länge känns allt likadant och inte ett dugg spännande...
Vad inspireras du av: se ovan svar.
Vad tror du på inför hösten: Stickat, mysigt, välklätt och varierat.
Det bästa basplagget inför hösten: Koftor, favoritplagget nummer ett.
Vilka skor tror du på i höst: Ankelboots i olika varianter.
Vilka färger tror du på i höst: Dystra färger som svart och grått, men förhoppningsvis lite glada färger också.
En ideal höstoutfit: Stickad tröjklänning med fötterna i ett par boots och ett signaturhalsband.
Tre saker på höstens önskelista: Snygga ankelboots med rätt klack och pris, perfekta tröjklänningen och en cerise längra kofta.
Ditt senaste köp: Reafyndad långklänning hos Cubus (första köpet där nånsin!) och tröjan från GT med markerade axlar.
Do's and don'ts: Do: Kläder som jag trivs i som är min stil oavsett trend. Don't: Jag bär inte något för att det är en trend och håller mig borta från plagg i något otrevligt material som kliar eller irriterar huden.

Whit

Snart börjar nya säsongen och Whitney filmar för the City. Här i jeansshorts och ballerinas.


fokus:axlar

Fokus på axlar gillar jag, det kan vara himla fint. WWW håller med och visar några exempel.

torsdag

Det blev en hemmadag idag. Kände mig rätt risig imorse och beslutade att jag skulle stanna hemma. Har plockat lite med saker här hemma, sedan jag sov halva förmiddagen.. eller okej, hela. Det går inte snabbt, men påsarna med skräp är inte obefintliga direkt. Jag MÅSTE bli bättre på att slänga med en gång. Nej, nu ska jag fixa något att äta.

Fin Ashley promotar klädkollektion.

enough

Nej, nu är det dags att sova. Mår sådär som sagt och behöver min skönhetssömn. Godnatt!

Leighton i snygga skor, från samarbetet mellan Chloe Sevigny/Blass för Opening Cermony, på väg att bli Blair Waldorf

på armen

Tanken är att det ska placera sig en ny klocka på min arm snarast, på ett eller annat sätt. Den här klockan, som Whitney bär, tycker jag väldigt mycket om! Vet precis vad jag gillar, gäller bara att det passar..

Coco

Vackra bilder från filmen Coco - avant Chanel. Nu är det Chanel på SVT2.




lovely O

Hon gör det igen! Enkelt, stort halsband och en Birkin på armen. Kan inte bli fel, speciellt inte på Olivia.


onsdag

Jobbdag idag, klarade mig förvånansvärt bra men mår inte tipptopp inte. Efter jobbet köpte jag presenter till världens bästa Filip. 3år, inte helt lätt men jag lyckades. Tycker jag iallafall... Får se vad domen blir!

two pieces

Mycket H&M är det. Här är två fina saker som kommer i vnter. Rolig sko och coolt halsband. Tänker mig det sista till en svart LDB på nyår eller jeans, klackar och enkel topp. Snyggt!

V or J

Två bilder på Jessica Szohr i långklänning. Att den högra är på inspelning som Vanessa känns givet, men den vänstra är inte lika given... Fina klänningar är det oavsett!

magazine

Tycker om H&M Magazine, kul tidning med mycket inspiration. Här är ett gäng bilder från senaste tidningen. Snyggt!

bilder hm.com

City

Läste just att The City börjar med nya säsongen den 29:e september! Fokus ska ligga på jobb och det ska blir mer action framför stillasittande som det var i första säsongen. Låter kul!

PS. The hills börjar samma dag... Med det supernaturliga paret som jag inte är ett dugg intresserad av att följa. DS
.

LA candy

Nu har jag läst Laurens bok. Den slutar med lite av en cliffhanger, men det blir ju ytterligare två böcker så det blir nog en bra lösning ändå... Jag tyckte den var bra! Det är en chicklitt, tankar om The Hills går genom huvudet i olika situationer och om olika karaktärer. Men den känns inte heller helt kopierad av verkligheten. Läs den om du gillar lättlästa chicklitts och serier som The Hills, läs den inte om du vill läsa "svåra" böcker och fasas över sk realityserier. Fast då vet du väl inte ens vem Lauren är..

annalynne

Den fina sjalen från Alexander McQueen pryder Annalynnes hals. Den har funnits i en hel del år nu den sjalen. Lika fin nu som då.

tisdag

Idag var jag trött när klockan ringde. Kändes himla skönt att jag inte skulle till jobbet då. En mellandag idag kan man säga. Känns skönt, mår lite sisdåär nämligen... Fast idag blir det klippning! Himla skönt ska det bli. Har varit säker på hur jag vill ha det ett tag nu, men så blev jag mesig häromdagen. Fast jag tror att det blir som jag tänkt innan!

Schysst stil på festival Rosie.

måndag

Väldigt trött men himla nöjd idag. Trots ett mega jobbigt samtal på jobbet, hade verkligen inte tålamod till X idag. Grr!
Har gjort en del saker på sistone som gör att jag känner mig nöjd. Effektiv. Det gillar jag! Helgen har spenderats i en solstol, lovely!

Casual Sophia

season 3

Om ungefär en månad startar säsong 3 av Gossip Girl. Ser jag fram emot. Måste säga att en av behållningarna med hösten är just alla serier som börjar igen. Sommaren är ju annars min favoritårstid!

fallish

Tycker den här jackan ser lite härligt höstruskig ut. Ja innan det blir kallt då. Kanske lite på gränsen till fiskaren i "Jag vet vad du gjorde förra sommaren"-stil... Fast jag har ju en del jackor. Min garderob som finns på vinden, där jag förvarar jackor som passar annan säsong, börjar bli full! Väldigt full, men säg det inte till någon :)

bilder hm.com

fredag

Vad härligt med fredag! Jag har bara relaxat, surfat och tagit det lugnt hela förmiddagen. Nu ska jag baka muffins! Har inte riktigt haft tid eller ro att baka på länge. Tyvärr är inte vädret på min sida idag, men då kan jag ju baka istället.

I like that Olivia!

september issue

Trodde att September Issue - dokumentär med Anna Vintour på Vogue - redan visats. Tji fick jag för igår var det tydligen visning, både i USA och Sverige har jag förstått. Anna var självklart där och även Sienna.

Siennas klänning var väldigt fin, liksom den hon hade på dagen då hon gjorde ärenden.

axlar

Köper sällan plagg som hypas och överhuvudtaget sällan kortet dras hos Gina Tricot. Den här veckan har jag gjort ett undantag. HIttade den här tröjan i början av veckan och fell in love. Löjligt men sant.


torsdag

Idag har det varit fantastiskt väder och jag har spenderat största delen av dagen instängd i bil och skola. Fast dagen var faktiskt bra, över förväntan. Istället för att det blev jobbigt på opponeringen så förde vi trevliga diskussioner, gillade verkligen examinatorn. Känns så skönt att ha gjort detta nu.
Den här veckan har jag varit så extremt trött så det finns inte. SÅ det gör ont i kroppen liksom, eller så var det min feber som orsakade kroppsvärken, vem vet.. Nu blir det några lugna dagar innan det blir mer aktion igen. Vad det blir tar vi längre fram.

puh

Nu är jag helt slut. Idag har jag gått upp med min uppsats. Blev sjuk när det begav sig i våras.. Var supernervös men det kändes bra. Framförallt att den är skriven och nästan helt klar! Bara lite formalia som ska fixas. HÄRLIGT!

grönt

Miranda Kerr modellar och promotar australienska David Jones. Här i en söt outfit. Gillar verkligen toppen! Volanger såklart..

onsdag

Såhär trött som jag är idag har jag inte varit på länge. Trött så jag mår illa om ni förstår. Jobbat har jag gjort idag, bland annat. Var även en kort sväng i affärer, med betoning på kort! Känner mig inspirerad men så kommer jag in i en affär och blir helt off. Fast ett par saker har jag köpt den här veckan. Det ena är rena fyndet och det andra, ja, himla fint och lite otippat. Nu ska jag duscha, känner mig klibbig... Är ni kvälls eller morgonduschare? Jag är det förstnämnda.

Hade gärna gömt mig bakom solisar med en hoodie idag, men så var det inte...

vippigt

Sienna i kjol från egna märket Twenty8twelve. Vippig och fin, ganska lik något från MiuMiu för något år sedan om jag inte minns helt fel.

diane

Diane bar söt blommig klänning på inspelning av Alexa Chungs Mtv-program.

similar

Vad gjorde jag innan jag hade min laptop?! Det vet jag ju, häckade framför den stora klumpen, men surfade nog lika mycket ändå. Frihet med laptop tycker jag, Spana in Annalynne i 90210 som surfar sitt gröna äpple mellan tagningar. Schysst!

tisdag

Blåsigt men soligt. Har njutit några timmar i solen och ska bege mig mot stan. Fika med en kompis som är gravid. Inte långt kvar nu tills hon har en liten baby. Mysigt. Återkommer lite senare!

söndag

Dagen har spenderats i solen. Himla härligt! Nu sitter jag nyduschad i soffan och kollar på tv. Känner mig utvilad och ser fram emot veckan, även om den kommer bjuda på en hel del stressande... En dag i taget.

With a bow

Whitney filmade till The City med sin gamla (och nya om man ska tro det som skrivs) chef Kelly Cutrone. Fin vit klänning med svart rosett var Whitneys klädsel.


lördag

Lördag idag. Tyvärr inget höjdarväder här på västkusten. Har varit en innefixardag. Tyvärr mår jag sådär, preppar med ibumetin och vilande. Annars så är det en hel del, Wishing and hoping and thinking.. (Fast inte alls på det temat i betydelsen...)

Rihanna i en fin klänning från Rag & Bone med blommor och skinndetaljer. Fin matchning och toppat med söta skor!

hm

Ännu fler fina bilder från H&Ms höstuppdateringar på nätet.

in chanel

Med tanke på inlägget nedan går ju inte att låta bli att tänka på den klassiska Chanel-jackan i boucle. Här är Diane Kruger i en variant. If only...

coco avant chanel

Trailer till Coco - avant Chanel. Har läst om filmen och att den ska komma, men det var när jag ramlade över trailern som jag själv faktiskt också insåg att jag vill se den. Här är två fina trailers.


fredag

Oj, inte bloggat på en vecka. Så långt uppehåll har jag bara haft då jag varit bortrest.. Inte ens det kan jag skylla på!

Idag är det blå himmel och sol! Inte lika varmt som förra veckan, men bikiniväder är det allt ändå! Så ni kan nog gissa var jag befinner mig.. I en baden-baden ute. I övrigt är det inte så mycket att säga. Verkligheten började i veckan, skönt och jobbigt. Men det är inte så mycket att göra åt det..

Fina Olivia i guldkofta och hennes
H&M-shorts.

lördag

SOl, blå himmel och ljuvligt varmt. Igår var jag på stranden, kanske blir en sväng även idag.. Får se. Snart väntar besök här. Mycket trevligt! Ha en härlig lördag, det tänker jag försöka med!

ut i solen

Nej varför häcka inne med datorn när solen skiner. FInns bara ett svar : ut i solstolen igen!

rihanna

Rihanna shoppar i New York. Fin blommig klänning! Eller är det en bysdress? GIssar nog på klänning...

Ashley

Snyggt omslag på Marie Claire's spetember nummer. Gillar Ashelys frisyr!

torsdag

Så var det torsdag. Solen skiner även idag. Hur kan man bli annat än glad?! Varje år vid den här tiden blir jag lika trött på dem som utropar höst efter två regndagar. Och så kommer värmen och solen igen så blir det för varmt istället. Varje år! Och sedan klagar de i november att det är höst... Nej hösten gillar jag inte men jag älskar sommaren och är det något jag är så är jag löjligt optimistisk när det kommer till fint väder!

onsdag

Ljuva solsken. Blå himmel och sol ute. Fantastiskt! Har fixat lite med datorn nu på förmiddagen. Tänkte åka ner och handla några saker och sedan placerar jag mig i solstolen! Lovely. Det är såhär det ska vara. Imorgon blir det ytterligare en sommargrej, men det går jag inte in på mer nu. Njut dagen om ni, liksom jag, har sol idag!

good girls go bad

Gillar den här låten, Cobra starship feat Leighton Meester.

solgul

Härligt gul blus! Somrigt, soligt och härligt.

minns tyvärr inte varifrån...

strandlektyr

Whitney läste Laurens bok LA Candy då hon besökte Miami i juli. Kanske ville hon kolla om hennes karaktär fått någon slags motsvarighet i boken.. Själv väntar jag på ett eget ex att läsa. Har lite högre förväntningar än på Nicole Richies bok som var aningen för lättläst och tunn..

tisdag

När det kommer till väder är jag en äckligt obotlig optimist! Idag har det regnat men nu lättar det upp och jag är säker på att det utlovade fina vädret kommer! Helt säker. För annars blir jag galen! Nej då :)
Igår blev det promenad i duggregnet, mamma blev nog så chockad att jag ville gå ut att hon inte ville säga nej. Det här är nämligen tjejen som blev lärd hur man hoppar i vattenpölar! Fattar fortfarande inte poängen med det :)

Trevlig tisdag på er!


mixen

Mixen av skinnjacka mot söt blus, det har jag gillat länge och kommer nog gilla ett bra tag till. Fin annons för H&M!

måndag

Till och från har det regnat idag. Jag håller mig mest inne men hoppas på en promenad om en stund. Vill röra på mig och få lite luft också! Trivs bra här på landet, trots att jag idag inte har mer än mig själv till sällskap. Och datorn förstås! Vad hade jag gjort utan den... Trots dropparna ute så är det ganska varmt vilket är skönt. Hoppas stenhårt på att solen är tillbaka imorgon. När det kommer till fint väder är jag evig optimist!

Drew i fina Hunter, kanske de vore en bra investering trots allt?!

Kristin

Kristin Cavallari är inte en av mina favoriter och jag kommer inte följa henne i The Hills. Kanske sporadiskt men då är det inte Kristin jag vill se. Ibland kan hon dock klä sig schysst. Här i tre fina, svarta, outfits med en riktigt fin sak på armen. Väskan med nitar undertill är från Alexander Wang. Den gillar jag!

söndag

Har haft en riktigt bra söndag. Frukost ute i solen, njöt som bara den. Sedan blev det en sväng ner till stranden. En kompis hade åkt ditt med sin lilla familj. Sedan kom de med upp och fikade. Himla trevligt! Nu är jag nyduschad och ska se en film strax. Lovely!

lördag

Puh vad trött jag blev nu. Har varit ute i solen, plockat blåbär och ätit supergod och somrig middag.  Härliga grejer och härlig lördag! Augusti är här, känns konstigt men naturligt på samma gång. Trevlig kväll!

hits