ljuvligt

Befarade att SMHi skulle har rätt och att jag skulle vakna till en molnigt himmel. Men oj vad fel de hade, klarblått och underbart varmt. I'm loving it!
Grannarna skrattar nog åt mig och min laptop, men vem bryr sig?! Jag får mycket gjort. Lite halvångets bara, vet itne riktigt hur jag ska kunna skriva vissa delar i min CSR-strategi. När man besöker ett företag så kan de välja vad de berättar... Känner mig fortfarande inspirerad, tänk vad lite som behövs. Ett besök på ett kul företag och jag drömmer mig bort... Det känns himla skönt ska jag säga, då har jag målet för mig och det är mycket lättare då!

Trevlig fredag på er!

I'm off!

Nu ska jag kasta på mig lite kläder och sedan bege mig till jobbet. Hoppas hinna med en liten glass på vägen!

arbetsplats

En liten tjuvkik på hur det ser ut när jag är i solen och pluggar. Dator, vatten (mycket viktigt) och en massa nödvändiga papper i en ordnad oordning.,,,

sol!

Åh vad jag älskar solen! Ligger i solen med min dator. Tyvärr finns det inget trådlöst här... :( Fast å andra sidan finns det ingen risk att jag surfar istället för att skriva. Fast å den tredje sidan så är dte bra att komma åt information via nätet när man skriver... Jaja, för och nackdelar med allt. Jag är mest nöjd att jag kan vara i solen och plugga! Då är jag mer effektiv än om jag tvingades sitta inne och plugga då solen skiner så vackert.

finfint på Nicole

Söt look på Nicole. Raka jeans och söt topp till! Fin matchning. Jag blir himla sugen på att använda mina nya jeans, som jag sydde upp i helgen. Fast jag har mycket hellre den värme som vi har och visar mina bara ben!

curly sue

Just nu lyssnar jag på den här låten. Så härligt soft!

tunna skyar

Idag är det lite tunna skyar så det är inte klarblå himmel. Fast idag tänkte jag ta med datorn ut så det gör nog inte så mycket. Solen tar faktiskt ändå. Pappa fick sol i helgen, genom sin via t-shirt. Det är med andra ord inte skitsnack det där om att en t-shirt inte täcker fullt.
Ikväll blir det jobb. Jag är riktigt seg än så länge, men det blir nog bra. Kan inte bestämma om jag känner mig på väg att bli förkyld eller om det bara är allergi. Egentligen vet jag inte ivlket som är bäst, eller jo, allergi för av förkylning så blir man bomullig i huvudet och vill helst inte sitta i solen...

SATC i rätt mijlö

Så var det dags, äntligen, för premiär i Sex and the Citys hemstad New York! Fast ärligt... Lite trista klänningar är det väl!?! Hade hoppats på lite....mer! Vad tycker ni? Bara att börja räkna ner tills den 21:a juni då filmen äntligen kommer upp på bio här i Sverige. Fast vissa har ju mer tur än andra, Ebba verkar bada i inbjudningar till filmen! Jag kan tänka mig ställa upp som stand-in om hon tycker det blir lite tjatigt! :)


onsdagen

Idag har jag varit på ett företagsbesök. Vågar nog säga att det är ett välkänt företag, lite textil-aktigt. Himla intressant var det iallafall! Det värsta är bara att jag verkligen längtar ut på arbetsmarknaden när jag är på ett företag sådär! Jag hade hemskt gärna börjat jobba där efter jag tagit min examen. Enda bekymret är väl resvägen... Men hey, är det inte värre så!
Nu ska jag ut i solen. Försöka skriva lite på det jag fått veta under besöket och även passa på att sola såklart.
Senare idag ska vi åka till min bror, mys och bus lär det besöket bjuda på! Förhoppningsvis lite sol också.. Har man hus så!

hi, society

Debutant balsdags ikväll på femman! Åh vilket fint avsnitt. Härliga klänningar och bra musik. Kolla in Blairs stora rosett, fint!


B&P

Inga flera nya avsnitt av Gossip Girl förrän i höst, då får jag roa mig med bilder på seriens off-screeen par! Blake och Penn, paret som det ryktats om sedan oktober, typ. Kul att se dem tillsammans!

chinos

Jag har fortfarande inte släppt min chinos-obsession helt och hållet. Speciellt inte när jag ser den här bilden. Det kan ju vara så himla snyggt! Flera bloggare har köpt Mangos variant, tyvärr passade den inte alls... För stora. Tjejen till höger gör den snyggaste kombinationen tycker jag. Funderar på om jag kan tänkas hitta några chinos i min garderob, men det ser mörkt ut...

bild stockholmstreetstyle.feber.se

nicole

Nicoel ser nästan vinter-klädd ut i svarta strumpbyxor. Hennes klänning är söt ändå.

solig morgon

Att vakna när det är klarblå himmel och sol brukar inte vara några problem. Inte så heller idag. Fast jag måste erkänna att huvudet tagit lite extra stund på sig att vakna. I eftermiddag blir det dags för skolan och föreläsning. Gästföreläsning var det visst, hoppas det är intressant.

Lovely tuesday!

nedräkning SATC

Okej, på fredag smäller det. Världspremiären för Sex and the City -the Movie sker i New York. Ja, det vill säga den premiär då filmen börjar visas för oss dödliga... Om vi är i USA.
Här är några bilder från den första säsongen av serien som ändrat synen på singel-kvinnor och gett oss en annan syn på mode genom galna outfits på Carrie!



lite rött

Peneplope i vårens snyggast vardagslook. Jeans, t-shirt och nätt röd kavaj. I like!

sandaler

Dessa sandaler... Ser massvis med snygga varianter. Dyra, billiga och en del mittimellan. Den här bruna varianten är av märket Matt Bernson. Riktigt snygga!

bild urbanoutfitters.com

sporty

Nicky är i Asien för att promota sina kollektioner. Enligt vad jag läst är hennes kläder och väskor väldigt populära där. Samtidigt passade hon på att spela lite basball (?)... Nja, det var nog en del av promotion det också tror jag!

musik

Kunde ju äntligen få in musik i min mobil för att per veckor sedan. Förutom sällskapet av skolböcker fick mobilen underhålla med musik. Lyssnade bland annat på Britney, ja hopplöst sent, men ändå. Tycker den var riktigt skaplig hennes skiva, speciellt när man inser hur galet hon måste mått! Den här låten är min favoritjust nu. Riktigt schysst. Ooh Ohh Baby.

b-day

Molly Sims firade 38-årsdagen i nätt kavaj och fransklänning. Finfint! Får mig att fundera över hur jag ser ut och hur mitt liv ser ut när jag fyller 38. Snart är det ju faktiskt födelsedagsdax för mig, men en lite nättare ålder är det allt.

kommer till hösten...

Surfade in på Mode-feber. Hittade lite från kommande nyheter från Lindex. Det jag fastnade var den multirandiga väskan. Den ska jag absolut spana efter i butik! Så fin!

bild mode.feber.se

ny vecka

Lite disigare idag, men skönt ute ändå. Plugg och jobb, det är vad dagen bjuder på. Fast jag har redan hunnit med ett ärende och besök hos en ursöt liten tjej, väldigt liten tjej.
Läste en märklig artikel i Metor på vagnen förut. Dels stod det att det var bra att plugga i solen, men sedan gick det över i att räkna upp nackdelarna som att det är svårt med dator, grupparbeten och lättare att ta pauser... De tappade spåret halvvägs kan man säga.

Happy måndag!

Carrie eller Charlotte

Kristin Davis och Sarah Jessica Parker delar juli-omslaget av brittiska Marie Claire. VIlket omslag gillar ni bäst? Hmm, svårt. De är fina bägge två, svårt att välja...

lite trött

Börjar bli lite trött. SItter i min härliga morgonrock, har spenderat helgen ute i en massa frisk luft. Det brukar göra mig trött... Fast skönt trött om man kan säga så. Innan sängdags ska tår och fingrar målas. Tror jag ska inviga mina nya gladiatorsandaler imorgon! Skojigt. Vid den här tiden på året brukar jag tänka att nej men ska vänta med de skorna/den kjolen/shortsen osv tills det är vår/sommar. Så plötsligt är den här och jag glömmer att använda vissa plagg/saker. Nu är faktiskt sommaren här på sätt och vis, dags att köra på sandaler med andra ord!
Oj vad jag svamlar...

långt

Det kommer tillbaka, min längtan efter en vardaglig långklänning. Fast helt ärligt, jag kommer inte kunna ha dte på jobbet ändå. Då kommer folk nog undra vad jag tänker, eller vad jag ska göra... Nicole i finfin lång blommig sak som hon matchar snyggt med skinnjacka och sandaler.

längre variant

Var inne på H&M en sväng nyss. Såg den där blommiga toppen som vissa verkar kalla klänning, den i Balenciaga-stil. Jag gillar inte kvaliteten på den, annars kanske jag hade varit lite intresserad. Har faktiskt klämt på den i rätt storlek men dissat. Dessutom såg jag en klänning med puffig kjol, lite ballerina-stuk med blom-mönster, men den kändes lite för mycket... Kanske om inte kjolen varit så puffig! Något jag har hoppats på att hitta var långklänningsvarianten av den korta blommiga som hypats så. Tyvärr var den långa väldigt tunn i kvaliteten, vi snackar samma känsla som vitt brukar ge. Nej 498 kronor för den tyckte jag itne var prisvärt. Fast på bild såhär tycker jag den är himla fin!

Scarlett

Jag är nog en av få som inte är så imponerad av Scarlett Johansson. NU drar hon igång en karriär som sångerska utöver skådespeleriet. Får se hur det går, historien visar väl att det inte brukar gå jättebra att kombinera de två yrkena, bäst att hålla sig till en sak. Här är hon på omslaget av coola tidningen Nylon.

balkongen

Det här kortet tog jag igår vid halv tio. Fattar ni att det ser ut att vara dag!?! Jag älskar att det är så ljust på kvällarna. Det är nog en av de allra bästa sakerna med sommaren. Förutom solen och värmen då. Jag har färgchock på min balkong bestående av randiga mattor. Skönt att slippa gå barfota därute.

fredag!

Vaknar till blå himmel och sol! Härligt! Jag märker hur mycket piggare och gladare jag blir när det känns som sommar i luften. Okej, kanske inte så varmt, men det är bra att ta det steg för steg...
För en stund sedan var en tjej här och kollade min elmätare. Två tankar kring det. För det första så är det konstigt att de sätter upp lapp om det dagen innan de ska komma... Och det andra, tack och lov att ngåon kommer hit och kollar. Jag har aldrig förstått var jag ska titta någonstans...

Fredag!!

i vitt

Natalie har visat upp fina klänningar i Cannes. Här är en kreation i vitt. Jag gillar den, härligt med speciella skärningar, volanger och allt. Kul!

trött

Har varit obeskrivligt trött hela dagen. Vaknade på fel sätt och då blir det fel när jag är stressad. Hjärnan komme rliksom inte igång. Fick för mig att det är en kombination av stress och allergi, samt lite sömnbrist. En grej är avklarad och över helgen ska jag fixa nästa arbete. Sedan är det förberedelser för nästa igen.
JObbade idag, fick bra tempo och trevligt som alltid. Snackade med en människa som var helt knasig dock. Men det var ändå ganska bra att bara ha en knas-människa! Fast en grej gör mig grinig, när folk ringer och tuggar i mitt öra!!!! USCH!

torsdag

Sol. Trött. Tung i knoppen. Snart klippdags. Först plugg en stund. Senare jobb.

vackert

I säsongsavslutningen av Gossip Girl var det Blair som hade den finaste klädseln på det stora eventet som skedde. (Försöker att inte ge några spoilers.) Hennes frisyr var väldigt fin, speciellt med hårbandet med blomman. Det här i någon form tycker jag vore vackert till en brud. Jag gillar inte de traditionella uppsättningarna så mycket. När jag drömmer om mitt, eventuellt, kommande bröllop så tror jag att jag skulle vilja ha mjuka lockar i halvt uppsatt hår. Ingen uppsättning. Men jag hinner nog ändra mig, om jag nu hittar drömprinsen att gifta mig med! *håller tummarna*

blekrosa








Minka Kelly, från Friday Nights Lights, bar blekrosa på FiFi awards. Så fina detaljer! Nu när jag har färg kan jag bära upp blekrosa och det här hade jag gärna burit! Bara jackan eller kjolen vore fint att ha i garderoben! Så fina detaljer på överdelen.

gult

Taylor Momsen från Gossip Girl syns inte lika flitigt som sina medskådespelerskor Blake och Leighton, men här är bilder från FiFi Awards. Taylor, i serien Jenny, bar en väldigt fin gul klänning med härlig kjol i tunna material.

barnasinne

Har fixat på min födelsedagspresent med pappa. TÄnker inte säga vad det är förrän på födelsedagen. Inte för att det spelar roll, men det är ju då jag officiellt får den! Gillar att jag har barnasinnet kvar på vissa sätt. Ikväll kände jag mig som 10 år igen. Fast mer i känslan av glädje för presenten! Precis som jag velat ha ganska länge nu faktiskt. Ska fixa attiraljer till presenten också. Åh så fint!

högt upp

Keira promenerar på stan i Paris med pojkvännen vid sin sida. Stilen med högmidjade jeans, topp och kavaj är snygg. Perfekta vårlooken till vardags, bara att piffa till med accessoarer! Ikväll är det jag som syr upp mina byxor så jag kan använda dem snart!

studded

Via Modefeber hittade jag till Bona Drag's hemsida. De här ballerinaskorna med nitar på är riktigt fina! PÅ det viset skulle jag absolut kunna bära nitar. Sött+tufft=fin matchning!

bild bonadrag.com

randigt

De här skorna har jag sett på reklambilder i olika tidningar. Väldigt söta och  det känns nästan som att de är gjorda för mig. Ska se om jag hittar dem i butik och kan testa dem. Man vet ju aldrig hur väl de fungerar på foten...

bild lacoste.com

D&J

Söta paret Diane och Joshua promenerar i Frankrike. Joshua har schysst, avslappnad stil. Diane i sin tur bär rn söt mönstrad klänning. De ser ut att passa bra ihop!

lite rosa

Asos säljer de här rosa solglasögonen. Kul med lite färg!

bild asos.com

tidig morgon

Fick gå upp tidigt idag eftersom jag skulle till SU. Det gick bra, över förväntan kan man säga. De är så snälla och trevliga, ger mig positiv energi. Sedan jag slutade gå på Östra så tror jag den här avdelningen är helt klart bäst! Hoppas verkligen de får den cred som de förtjänar. Brukar säga till dem vad jag tycker, hoppas fler gör det.

Får nog bli en smörgås nu innan jag tar tag i plugget. Idag ska jag bli klar med en grej. Sedan blir det att fortsätta på nästa... All work and no play. Nej så ska jag inte säga, i eftermiddag/kväll blir det fika med en kompis! Väldigt trevligt. Var ett tag sedan vi fikade, har ju träffats men man snackar inte på samma sätt med massa annat folk omkring...

Nu klarnar det upp allt mer, tror det kan bli rätt skönt väder idag. Var inte så kallt när jag gick hemifrån, trodde det skulle vara mycket kallare.

2night with GG

Jag gillar verkligen kvällens Gossip Girl-avsnitt. Fast det som kommer nästa vecka är ännu bättre! Då är det bal med fina klänningar. Till Thanksgiving fick vi se lite sött ändå. Både Blair och Jenny var söta. Såg förresten säsongsavslutningen förut, som en paus i pluggandet, riktigt bra! Kanske inte det slut jag hoppades på, men bra ändå. Jag gillar Blair allt mer! Både stilen och karaktären, stilen har förstås funnits där hela tiden, det var karaktären som saknades!

sandal med S

Det här kan tänkas bli mina sandaler för sommaren. Första paret jag provat som faktiskt passar mig! Helt sanslöst. Det är i skinn dessutom vilket absolut måste ses som ett starkt plus. Tror de kan få bli födelsedagspresent faktiskt!

bild från sofismode/aftonbladet

worki perki

Kvällsjobb är ganska nice faktiskt. Jag trivs. Idag var jag väl inte direkt social under tiden, men jag kom in i bra speed och är relativt nöjd med mitt resultat! Sitter i soffan med datorn, vi är en vinnande kombination! :)
Tänk att jag fyller år om mindre än en månad... Tjiho! Försöker att endast se det positiva och inte tänka på siffran :)
Imorgon är det skola igen. Och antagligen en sväng på jobbet också... Samtidigt som jag måste bli klar med en skolgrej och gärna börja med en annan. Börjar bli lite stressad eftersom jag insett att det inte är början av maj längre utan mer nära slutet....

inte på topp

Mår konstigt idag, seg, trött i huvudet och konstig i kroppen. Om ett tag ska jag till jobbet, vill typ bara ha myskläder på mig och inte fixa alls... Får se vad det blir! Ser ni, precis som jag, fram emot premiären?! Det har börjat komma nu tycker jag, från premiären i London. Innan var det inte så verkligt... Läste att han, MIchael Patrick King, som producerar filmen vill att de som följt serien ska vara glada och nöjda. Det lugnar mig eftersom jag vill ha ett fairytale ending! :)

lite färg

Svart enkel kjol och ett linne med färg, mer än så behövs inte alltid. Jag gillar Rachels söta stil, enkel men fin. Lite tradigt (haha, tradigt använder jag praktiskt taget aldrig) kanske men jag tycker nästan alltid att enkelt är bäst! Vill också gå med bara ben... Inte riktigt läge idag. Visserligen kan jag stundtals sitta i bikini, men när molnen kommer blir det kallt som attan!

lite vidd

Mycket fräsh look på Lauren, vida jeans och ljusblå skjorta! Jag köpte ett par vida jeans på H&M i slutet av förra veckan. Fick en 20% rabatt grej också vilket gjorde priset ännu trevligare! Ska bara sy upp dem... Mamma hjälpte till med uppnålningen igår men jag var för trött igårkväll för att orka sy. Kvällens projekt efter jobbet kanske!?!
Trist att The Hills är slut för säsongen, vem ska nu hålla mig sällskap till tisdags-frukosten?! Inatt går även sista Gossip Girl för säsongen... Tur att man har något att se fram emot till augusti iallafall!

vagnen

Nicole och Joel (utanför bilden) är ute med lilla dottern Harlow. Vagnen de har är säkert trendig och dyr, men jag tycker den är ganska ful faktiskt! Det är bara en ställning egentligen... Nej, ingen hit.

sol men kallt

Solen skiner här idag, fast det är inte så varmt... Äh, solens strålar är ju lika starka ändå! Jag är helt seg idag, varit vaken ett tag men huvudet känns som kola.
Helgen har spenderats i frisk luft, välbehövligt men jag blir så himla trött av den lantliga luften! Annars har jag besökt en mini-tjej, shoppat på baby-avdelning och pluggat riktigt ordentligt. Ett axplock av helgens aktiviteter!

Veckan kommer ägnas åt skola och jobb. Sedan blir det även klippning också! Och läkarbesök... Som vanligt är det inte svårt att fylla dagarna med aktiviteter. Trevlig måndag och ny start på veckan!

helg!

Härligt med helg! Massa plugg, men jag känner mig rätt nöjd med det jag har att göra. Jag gillar det jag läser nu och det känns härligt! I höst blir det på heltid hela året och därför vill jag sluta den här terminen vid gott mod. Blommor som detalj istället för på kläder kanske kan inspirera mer än bara blom-mönster på tyget?! Här en bild från Nylon. Trevlig fredag på er!

Leighton

Det har varit mycket Gossip Girl den här veckan. Fester och besök på olika tv-shower. Bland annat var det fest för Leighton och Blakes Nylon-cover. Sedna var Leighton och Penn på MTV's Trl. Schystast stil tycker jag nog Leighton hade på bilden till vänster. Jeans och kavaj känns som vårens bästa hit. Sedan får det bli till shorts/kjol, men än så länge håller jag mig till jeans.


blått o gult








Gult och blått ihop känns väldigt svenska flaggan tycker jag, men i vissa kombinationer blir det riktigt fint! Laurens klänning vore utmärkt att bära på nationaldagsfirande, om man nu gör det, själv firar jag mest min pappa den dagen! Annars kanske klänningen kommer väl till pass när det är EM-dags, några kvällar kommer säkert börja med att titta på match innan man rör sig ut på stan. Visst, killarna tittar kanske konstigt på en, men man stödjer laget med färgerna iallafall! Gäller att väga upp det hela med smarta kommentarer om offside, straff eller passningar! Tro mig, sånt kan imponera...







a girl!

En av mina närmsta vänner har fått barn! En liten flicka. Så kul! Nu kan jag köpa massa söta tjejkläder, i dagsläget tittar jag mest en kortis på flickavdelningen innan jag går över till pojk-avdelningen för att hitta saker till Filip. Även om jag inte tycker det ska vara uteslutande rosa, flickigt, volanger och spets så är det ändå okej att köpa som vän i present eller på födelsedagar. Fast blir det bara flickigt kommer jag nog med bilar och grejer. Blått har jag en känsla av att det blir ändå.. :)

bilder hm.com och hatten lindex shop online

sprechen sie deutsch

Nästa anhalt för Sex and the City var Berlin. SJP var mer nyanserat klädd i puderrosa klänning, Cynthia fortsatte med långklänning i svart, Kim i en speciellt skuren orange sak och Kristin i grönt.

rachel

Snygg vardagslook på Rachel. Absolut något att inspireras av, i all sin enkelhet. Jeans, t-shirt och kavaj med ett par Wayfarers till! Väldigt fräscht.

en ny chans

De två serierna som väl mest "slogs om" tittarna i vinter på armeikansk tv var SATC look-a-like serierna Cashmere Mafia och Lipstick jungle. FÖrst gillade jag Cashmere Mafia bra, men så kom jag in i Lipstick jungle och den serien fick min röst! Nu är det beslutat att Cashmere Mafia läggs ner efter 7 avsnitt och Lipstick jungle kommer tillbaka i höst! Härligt.
Här är de tre kvinnliga huvudrollsinnehavarna, mannen är även han en viktig karaktär, en karaktär jag började gilla allt mer...

fredag!

Solen skiner men det är en del moln också.. Igår på jobbet snackade vi om när folk slutade skolan inför sommaren. Jag har min sista föreläsning absolut sist. Den 10:e juni. Veckan innan midsommar ju!! Jaja, sista inlämningen är samma dag. Fast den uppgiften ska jag försöka bli klar med tidigt, åtminstone i grova drag. Den går nämligen vidare på det vi gjorde i tisdags och då är det bra att göra den när man har det färskt i huvudet!

Hoppas ni har en fin fredag!

satc

Hela gänget är på omslaget av Entertainment Weekly. En riktig Sex and the City bild. Sarah Jessicas klänning ser riktigt fin ut! Känner att laddningen till filmen kulminerar nu. Speciellt efter två avsnitt av sista säsongen som visades på tv3 igår.

Den här bilden gillar jag också. Samma tidning, samma tjejer! Hittade förresten de tre olika sluten på hela serien. Ja, ni vet det spelades in tre olika slut och ingen visste vilket slut det skulle bli... Scenen på Caféet där de träffas alla fyra när Carrie kommit hem från Paris. Kolla in om du, som jag är lite SATC-nördig.
Ett, två , tre!

moss

Somrig bild på Kate Moss. Visst är det väl hennes TopShop-kollektion hon har på sig? Den klänningen alltså... Försökte hitta bild, men den fanns inte på deras hemsida... Söt klänning är det hur som helst.

Whitney

Enkelt och fint, kul att Whitneys örhängen matchar väskan.. Antagligen inte planerat, men lite kul. Ska äta fryst pizza nu, inte så illa som det låter för den är hemmagjord med egengjord tomatsås. Inte så sugen egentligen, men om jag ska orka jobba behöver jag ju äta!

Status nu: i solen på balkongen med skolböcker i knäet, mycket trevligt.

lite satc

Jennifer Hudson ska spela Carrie's assistent i Sex and the City-filmen. Det var tydlige ett väldigt taktiskt val...
Jennifer släpper en låt som tydligen ska vara med på soundtracket! All dressed in Love heter den.
Lyssna här.

bild via google.se

det funkar!

Äntligen! Nu har jag musik i telefonen!! Hurra.
Tur att jag har världens bästa storebror. Fast han tycker nog jag är lite hopplös... Det var nämligen väldigt enkelt! Jag har ju testat själv, men man skulle visst inte synkronisera in musiken, man skulle lägga in dem som filer direkt i minnet. How should I know?! Så stod det inte i instruktionen.

Nu kan jag lyssna på Rhianna, Britney och Sugababes på vagnen eller promenaden med telefonen. Ska lägga in lite mer såklart, men börjar med det här. Ska nog lägga in lite italienska också. Kan vara bra att lyssna på för att friska upp minnet.

bild via google.se

nästan helg

Torsdag innebär att det snart är helg. Skönt på något vis.
Sitter nu i min fåtölj med dator och skolböcker. Hur klarade jag mig innan min laptop? Kan säga att jag hängde mycket mer i köket iallafall! Har/hade datorbordet där. Det står fortfarande kvar men används mer sällan.
Det kliar i mitt armveck och jag vågar inte klia där. Lite rädd efter att jag kliat i armvecket efter att jag tagit blodprov... Läbbigt.

Sitter och funderar på vad jag ska hitta på till lunch... Har verkligen ingen inspiration just nu.

nästan slut...

Så var den här dagen snart slut. Har fått vettiga saker gjorda idag. Känns riktigt bra! Fick lånat böcker och är ganska säker på inriktningen. Gäller bara att skriva första meningen, den är svårast tycker jag!
Nu ikväll har jag städat, plockat med grejer, det såg verkligen ut som CRAP här. Nu är det bättre, inte riktigt bra, men bättre! Jag måste bli bättre på att slänga gamla tidningar, de är så tunga när de blir för många... Sådana i-landsproblem! Men det är skönt att ha sådana ibland tycker jag. Så länge man är medveten om en större bild av världen så...

Godnatt bloggen! Vi ses imorgon.

heldag med gg

Såh just på kanal5.se att de ska visa de åtta avsnitten, som de redan visat, igen på söndag. Från 9.55-17.05 visas avsnitt 1-8 på femman. Så om ni är lite bakis, söndagssega eller om det, gud förbjude, inte är bra väder på söndag så vet ni vad ni kan göra då!

kuvert modell större

Jag har länge tyckt om den turkosa, stora kuvertväskan som Lauren använder, den från Marc by Marc Jacobs. Monki har en variant som är ett riktigt kap, 100kr. Sedan de kom in i butik har jag klämt på dem flera gånger, men oftast varit inne på en rosa. Idag slog jag till, på en stor i turkost! Tror den blir perfekt i vår!

mitt-i-veckan

Onsdag då, idag måste jag verkligen komma igång med inlämningen. Fast först blir det lunch med en kompis. Sushi! Mmm... Gott! I sommar kan det nog bli en del sushi faktiskt, många av de jag kommer jobba med gillar sushi. Inte mig emot :)
Tänker fortfarande på gårdagens redovisning, kul att det gick bra. Det tråkiga med att terminen snart är slut är att kursen jag läser med min bror då är avklarad. Jag gillar verkligen att läsa en kurs med min bror! Det har ju aldrig hänt pga vår åldersskillnad...

Nej, dags att fixa mig så jag hinner göra mina ärenden innan lunchen. 

cover of vogue

Sarah Jessica är på Vogues framsida och inne i tidningen finns det en foto-serie med Sarah Jessica och Chris aka Mr Big. Jag gillar bilderna på dem tillsammans, de ser snygga ut ihop och avslappnade. Kläderna som SJP har på sig är riktigt fina, jag gillar speciellt den gröna klänningen där de ligger på soffan! Här skrev jag om då de fastnade på paparazzi-bilder under utomhusfotograferingen.






On how she is similar to Carrie: "We will both try anything. I will try anything for Carrie, and I will try anything for me. In real life I never dressed the way she dressed, nor would I. I grew up in a house of matching. You know, our hair ribbons matched our dress, and our pinafore matched our socks. You didn't clash colors. What I learned by being around Pat Field was there shouldn't be rules in fashion. Things shouldn't go together. And that's the thing that really changed in my own world and the way I choose to dress."

On being trendy: "Aren't we all supposed to be a little bit the victim of trends? I can look back at pictures of myself with the great assurance that I will be embarrassed by about 60 percent of them. This is the nature of fashion-admiring the wrong girl, you know, looking at the wrong picture, wishing you were somebody else. And that's the developmentally correct thing."

On Carrie's style: "I would wear anything as Carrie Bradshaw if I thought it would be good for the story. The bits and pieces, and the stuff people object to. And that's Carrie-hits and misses mean nothing to her."


skodille

Just nu har jag sko-dille. Mestadels suktar jag efter ett par snygga gladiator-sandaler.  De jag hittat än så länge har inte passat i storlek... Andra stunder suktar jag efter ballerinas i cerise-rosa eller liknande. Den tredje skodillen jag har är antingen enklaste tygskor eller några somriga skor med lite klack. Okej, det blev visst fyra... Sko-dille som sagt!

bild mytheresa.com Jil Sander

skodille

Just nu har jag sko-dille. Mestadels suktar jag efter ett par snygga gladiator-sandaler.  De jag hittat än så länge har inte passat i storlek... Andra stunder suktar jag efter ballerinas i cerise-rosa eller liknande. Den tredje skodillen jag har är antingen enklaste tygskor eller några somriga skor med lite klack. Okej, det blev visst fyra... Sko-dille som sagt!

bild mytheresa.com Jil Sander

kvällen

Redovisningen ikväll gick bra. Vi hade skrivit lite mycket, men innehållet verkade tas emot bra.
Jag är ganska trött nu så det får bli sängen nu. Imorgon ska jag upp i tid. Ska fixa en del grejer innan det blir lunch med en kompis. Trevligt! Imorgon måste jag hitta litteratur till min lilla inlämning som ska vara klar den här veckan.
Efter onsdag kommer helgen, så känns det nästan. Usch, har blivit lite för lugn när jag har ganska mycket att göra. Fast jag har gjort en tidsplan för mig själv så jag har något att arbeta mot.

Godnatt.

ryktena var inte bara rykten...

Nu har de fångats på bild tillsammans, Penn och Blake, som spelar Dan och Serena i Gossip Girl, verkar vara mer än bara vänner! Bilder säger mer än tusen ord... Äntligen GG:s Rachel och Adam. Från start har det ryktas om dem och nu är det alltså sant.


OMG

Okej, OMG för att använda ett amerikanskt uttryck. Senaste Gossip Girl avsnittet var verkligen sprängfyllt av händelser! Främst var Serena inblandad och en gästskådespelare... Har sett trailern till nästa avsnitt och jag hoppas, som jag tidigare sagt, att det inte blir ett cliff-hanger avslut. Verkar annars bli riktigt bra, det med. Måste säga att jag gillar Blair allt mer. Hennes karaktär har förändrats efter uppehållet, precis som Serenas har!

skola

Snart åker jag till skolan. Redovisningsdags och jag blir töntigt nervös. Eller bara lite... Verkar som vi skrivit för mycket.. Fast jag fattar inte hur de tänkt i sådana fall!

Ska fixa mig så jag för en gångs skulle är klar och redo när min skjuts kommer!

säsongsfinal

Både säsongsstart och säsongsslut firas med snygga fester för gänget i The Hills. Nu var det dags att visa avsnitt 28 på säsong 3. Det slutade lite hängande, men med en prewiev för säsong 4 som gör att man längtar! En sak kan jag säga, girls will be girls. Varför har tjejer så svårt att umgås flera stycken på ett sätt som inte verkar beröra killar? Märkligt.
Lauren och LO bar klänningar från Loauren COnrad Collection. Även Whitney bar något från sin kommande kollektion, men det var en kavaj och den hittade jag inte på bild...


tisdag

Tisdag och det innebär kvällskurs. Idag blir det redovisning... Inte så stor grupp, men jag måste skriva lite stödord så jag inte tappar bort mig. Sedan är det diskussion som man ska delta aktivt i. Tror det här kan bli märkligt. Beror ju helt på hur den andra gruppen har tolkat uppgiften!

Sol idag också, fast lite mer moln ser det ut som. Ska åka ner till stan om en stund, ska gå till biblioteket för lite litteratur i min kurs. Vet inte riktigt vad jag ska leta efter men har en känsla att det löser sig!

premiär!

Jag har hela tiden tyckte att det låtit väldigt märkligt, men nu har det alltså hänt. Premiären av Sex and the City-filmen har premiär i London. Vem hade unnat ana det? Premiär i London när New York är Carrie's love. Vad diggar ni Sarah Jessicas huvudbonad? Väldigt speciell...


nya plattformen

SÅdärja, nu är min blogg flyttad. Måste erkänna att jag tycker det var lite konstigt att det hände så sent. Trodde jag skulle tillhöra de som flyttade tidigt, har ju haft den sedan 2005 och har bloggat riktigt mycket med mycket bilder. Nåväl, jag är ju inte lika populär som andra...

Har jobbat ikväll, mycket trevligt! Beror helt på vem man jobbar med. Känns som att vi har två grupper, de "nya" och vi som jobbat ett tag!
Nu blir det en kopp té och lite soff-slappande med tv:n och datorn i knäet.

sailor-ish

Lauren söta linne med ett ankare på kännslite sailor-ish. Fint utan att bli för mycket.
Just nu är jag, min vana trogen den här tiden på året, jätteinne på randigt! Såg söta randiga t-shirtar när jag var en sväng på Kungsmässan i lördags och fattar inte varför jag inte köpte en.
18534-7784
Väskan var förresten blå-vit randig såg jag nu. Matchigt!

ämne valt

Nu tror jag att jag har valt ämne till den analys/arbete/uppgift jag ska skriva på 4-5 sidor. Det är en distanskurs om design jag läser och nu hoppas avklara innan sommaren. Har läst lite av litteraturen för inspiration och har nog kommit på rätt inriktning. Behöver bli en sväng till biblioteket imorgon, hoppas hitta någon litteratur så det inte blir jätteflummigt. Flum är inte min grej. Jag skriver hellre kort och vettigt!

Vilken roll tar ni i ett grupparbete? Jag är nog ofta en av de drivande... Gillar inte när oflk bara lallar omkring. Sån var jag inte när jag var yngre... Fast lalla omkring har jag inte gjort.

snyggt

Den här outfitten på Nicole gillar jag. Söt klänning från systrarna Olsens märke Elizabeth and James.
18534-7783

så söt

Minns inte om jag bloggat om den här innan... Klänningen i vitt med blått mönster är från Fröken söt! Jag tycker den är så söt!
18534-7782

potentiell strandväska

Hos Donnasandra läste jag för ett tag sedan att Lindex har gjort en applikation som är för oss bloggare. Det är en html-kod som man använder för att blogga om saker från LIndex. Coolt!
Den här färgglada väskan har jag kollat på i butik, absolut potentiell strandväska! Härliga färger och bra storlek. 199kr hos LIndex! 

Lindex Shop Online - Väska
Bild från Lindex Shop Online

sol o vind

Blå himmel och sol även idag! Härligt, men det blåser mer. Nåväl, vi har ju haft så fint väder väldigt länge nu och man kan inte klaga direkt. Pluggande och jobb står på schemat idag. Ska försöka välja ämne att skriva fem sidor om i en kurs jag läser. Löser sig nog.
Den här veckan är lite stressig, men förra var värre eftersom den slutade med en tenta. Skönt med inlämningar på det viset. Fast nu har jag några stycken att göra, så det får bli att bocka av en i taget!

Trevlig måndag på er!

sommarklädd

Sienna inspirerar i vit klänning och sandaler!
18534-7781

ljuvlig söndag

Fortfarande blå himmel och varmt! Underbart! GÄller att njuta för det finns risk att det inte håller i veckan...
Kom just från landet. Åkte dit efter skolan igår, spenderade natten där. Hade gärna stannat över dagen också men alla de andra skulle åka därifrån och jag ville inte vara kvar själv så då tog jag bilen och tuffade till det andra huset där jag brukar hänga. Känner mig lyckligt lottad, har tre ställen där jag känner mig som hemma!

Jag är ganska trött eftersom jag vaknade 7.21 av en, visserligen söt, men väldigt pigg kille. Han ville inte att jag skulle sova och dessutom fick jag sova på soffan inatt och han ville ju äta frukost där jag var... Jaja, han är värd de flesta uppoffringar!

Nu: ut i solen! Tänkte göra en smooothie att ta med, för äta något annat lockar mig inte.

lördag

nu är jag klar med tentan! härligt! bloggar med mobilen via skolans web. älskar min telefon! ska bara fatta hur jag får in rätt musik fiker också... nu ska jag hem och njuta av solen. det är fantastiskt härligt väder! trevlig lördag.

whitney

Whitney förekommer sällan här, det har bara med en sak att göra, man hittar sällan bilder på henne. Den här bilden fann jag dock för ett tatg sedan. Den där t-shirten är söt! Hon ser skönt comfy ut i tights och t-shirt. På måndag är det säsongsavslutning av säsong 3, men i augusti kommer de tillbaka med nya avsnitt, kul!
18534-7778

trött

Oj vad trött jag är. Pluggat mycket ute i solen idag. Det har verkligen varit hur varmt som helst. Dricker massvis med vatten, men det hjälper inte riktigt... Har ont i huvudet.
Snart ska jag hoppa in i duschen, skönt!

söt klänning

Den här klänningen klämde jag på hos TopShop. Jag gillar den jättemycket. Den är söt, härligt material och har fina detaljer. Däremot tycker jag inte den är prisvärd... Fast vad är 30£ förresten? Känns som att butikerna här i SVerige tar överpriser mot om man handlar från hemsidan...
18534-7777
bilder topshop.com

finfint

Nicole ser så fräsch ut nu, Hon ser ut att må bra och är inte sådär scary-skinny, fast smal är hon ju...
Den här looken gillar jag! Det är såna här matchningar som gör att jag saknar en skinnjacka. Men jag trivs inte i det när jag testar, bara att acceptera tror jag. Och jag behöver ju inte ha samma som så många andra...
18534-7779

underbar fredag

Klarblå himmel, jättevarmt och bara underbar fredag. Hade varit helt fantastiskt underbart om jag inte hade haft tenta imorgon... Jaja, det är bara att bita ihop.
Nu har jag landat hos föräldrarna och ska äta något och sedan plugga i solen.

Förresten, ni som läser, för ni är väl några iallafall?! Vore kul om ni ville kommentera något. Berätta om er eller tipsa om något. Det är alltid kul att få gensvar!

NJut av fredagen så hörs vi senare! Nu ska jag ut och njuta/plugga.

halvt om halvt

Jag gillar hälften av Mischas outfit. Korsett linnet med sött blommönster var riktigt fint! Tänk det som en klänning eller toppen matchad med en vippig kjol!?! Lovely. Byxorna däremot... Ojoj, klär henne inte alls! Modellen är svårburen. Vad tycker ni? Ok, fast i den här vinkeln funkar det bättre...
18534-7776

entourage

Entourage är en serie som jag inte följer. Brukar glömma när det går och så.. När jag väl ser det är det ok. Leighton Meester, från Gossip Girl, har haft en gästroll i Entourage och nu ska hon tydligen komma tillbaka en sväng. Här med Adrian Grenier på location i Hollywood.

18534-7775
bild people.com

kvällens status

Just nu sitter jag med datorn i knäet, tv:n är på. Jag äter på cocktail-tomater (såå gott!!) och har en svart och en guldig sandal på vardera foten. Fråga inte varför, har inget direkt svar...
Måste skriva en sak innan jag får sova. Har gjort grundarbetet, men måste bara få till en text. Blir nog inte så svårt.

Det är min kväll det!

strålande!

Nu är det diset borta, klarblå himmel och strålande sol! Vad tusan gör jag här?! NU blir det bikinin och solstolen med mina skolböcker. Boken jag läser nu väger 1648gram (vägde den igår) vilket innebär kramp i fingrarna emellanåt, men det funkar! Jag vägrar sitta inne och plugga i sånt här väder.
Hoppas ni får njuta av dagen!
18534-7774

Nicole i Harpers Bazaar

Nicole är på omslaget av senaste Harpers Bazaar. Härligt omslag med somriga färger. Jag har sagt det förr, jag gillar stilrena omslag framför de som är för mycket färger...
Inne i tidningen finns bilder på familjen Richie-Madden, morfar Lionel och självklart söta lilla Harlow. Sött som socker!
18534-7773


diet coke

Patricia Fields har designat de här flaskorna med Diet Coke. Själv är jag emot allt som är sk lätt-produkter. Inte för att jag gillar att slänga i mig massa onyttigheter utan för att light ofta innehåller sötningsmedel som är sämre för kroppen. Först när jag såg de här flaskorna tänkte jag Sex and the city. Fyra flaskor designade av deras huvudstylist... Men det sambandet verkar inte finnas, mer än att de kommer lämpligt i samma månad som den stora premiären! De är riktigt coola i alla fall och jag skulle nog kunna köpa dem som konst istället för att dricka upp dem.
18534-7765

ugly betty

Det ryktades om att Lindsay skulle gästspela i Ugly Betty. Nu verkar det bekräftat. Säsongen i USA slutar alldeles snart men Lindsay ska visst vara med i några avsnitt i nästa säsong också. Kul!
18534-7764

torsdag

Så var det torsdag! SItter och stirrar ut och vill att diset ska försvinna. Det såg bra ut en stund, men sen gick det tillbaka igen... Inte helt ovanligt att det är disigt på morgonen när man är nära havet.
Jag har en del att göra ändå så det går ingen direkt nöd på mig. Plugga, plugga plugga. Jag tror verkligen jag kommer ha att göra fram till början av juni! Bara man går in för det så är det lugnt. Och emellanåt så har jag jobbet som jag gillar. Great!
De har varit här och klippt gräset nu och jag vill inte gå ut (fast dte vill jag ju egentligen) för det är extra jobbigt för allergin när det liksom flyger omkring gräs i luften! Pollen sucks :(

the gladiator

Det vore att ljuga om jag sa att jag inte har sandaler och sommarskor, men ett par gladiator-sandaler har jag letat efter väldigt länge nu! Såg de på bilden på Din Sko's hemsida och tyckte om dem. Idag gick jag och provade innan bussen gick... Till min besvikelse var de för stora! Det känns som deja vu av förra våren då jag provade massvis med skor och sandaler där praktiskt taget alla var för stora. Så trist :( De kostar 349kr för er som är sugna!
Någon som har bra tips på gladiator-skor i lagom pris?!
18534-7763
bild dinsko.se

I'm yours

Det har tagit ett tag innan jag lärde mig vem det var som sjöng den här härliga låten. Jason Mraz heter han, inte det lättaste efternamnet direkt... Riktigt härligt soft och bra!

hurra!

En kortis bara innan jag ska åka och köpa mjölk. Måste ha laktosfri mjölk till mitt té. Behöver en macka innan jag blir helt skakig!!

Jag hittade bikinin på H&M!! Tjiho! Den är småblommig och jättesöt. Så nöjd och glad!

gossip?

Det har ryktats om Blake och Penn som ett par utanför Gossip Girl-världen. Vad säger ni, visst ser de söta ut ihop?! De gick tillsammans till Met-galan och skvallret säger att de inte vek från varandras sida... Hmm... Nya Rachel och Adam?! På tiden tycker jag! :)
18534-7757

rhianna-a-a

Coola Rhianna pryder amerikanska Elles framsida.
Gillar bilden med den grå klänningen. Även den rosa kjolen är söt!


On Chris Brown: "We've always been friends, but we're very close now."

On the rumors about Jay-Z: "Well, it's crazy that you ask me that. People know that it's not true. I think it's kinda a cliché question, and people know it's not true, so I don't even know why it's still addressed to this day. I get asked about it all the time and I'm like, You're asking, but you know the answer. I don't even like to address it anymore."

On her hair: "I kept telling my managers, I'm cutting my hair. I'm cutting my hair. And they're like, ?How short? Not too short. Cut it how short?' And I'm like, ?Up to here.' [Rihanna raises her hand up to her ear] They never believed me. So when it was time to do the album cover [for Good Girl], the night before I cut it, I dyed it black. We went straight to the photo shoot, and no one at the record label knew what I looked like. When we sent the pictures over, they saw the hair and they all loved it. They loved it."


season 4

Nu är det klubbat, The Hills kommer med säsong 4 med start 19 augusti, eller ja, något sådant. Det trista i sammanhanget är att säsong 3, del 2, är slut i och med avsnittet nästa vecka. Nåväl, det blir något att se fram emot sedan iallafall! Här är Lauren i en schysst somrig outfit, jeansshorts och ljus topp samt party-look med randig topp och lack-tights.
18534-775318534-7754

färgkarameller

Härligt färgstarka skor i söta modeller från Christian Louboutin. Vackert!
18534-7759

trouble is coming

Gossip Girls senaste avsnitt har verkligen blivit mer intensiva för varje avsnitt. Riktigt bra med massvis av drama! Slutscenen i senaste avsnittet indikerar på att kommande avsnitt lär bli ännu mer fullt av drama. Dessutom så hittade jag promon för nästa avsnitt. Ojoj! Kolla här om du vill se promon för avsnitt 17.
18534-7762
Somrig Leighton i randiga shorts och matchande väska och skor. Är itne säker, men tror snarare att det är en bild av henne i sina egna kläder snarare än Blairs. Men jag kan ju ha fel...
18534-7761
Såg den här bilden, alla skådisarna har en egen stol med sin karaktärsnamn.


sol!

Sol ute, härligt att vakna till blå himmel. Det blir nog bara varmare och varmare nu.. Jiho!
Fick leverans av Buzzador-paket förut. Proviva Female som ska öka järnupptagandet med 50%. Med tanke på hur dåligt järn-värde jag har så låter det suveränt! Smakade på ena smaken, Mango, och so far so good!
De gör om i lägenheten bredvid mig, inget trevligt ljud direkt. Men jag ska snart lämna lägenheten och åka ut från stan. Fokus: plugga! Önskeläge: i solen! I like it!

Frågan är ju vad man ska ta på sig...
18534-7760
Härligt färgglatt på Jessica Simpson!

la bicicletta

Vår, härligt väder och vind i håret. Såg en tjej som cyklade förbi på gatan nedanför i förmiddags. Såg riktigt härligt ut! I sommar tror jag faktiskt jag kan tänka mig att cykla en del till jobbet. Jag menar, det är ju inte reception den här gången och därmed ingen direkt klädpress. Kolla in den här cykeln, cool!
18534-7746

bild thesartorialist.blogspot.com

söta skor

Jag gillar Gwyneths skor. De är söta med liten ros på! Snyggt med matchade tår också. Idag konstaterade jag att mitt Essie-lack på tårna är riktigt snyggt och kommer bli en favorit i sommar!
18534-7745

glömde ju...

GLömde mitt favoritpar Diane och Joshua. Diane var riktigt fin i kort, metallicfärgade klänning. Hennes skor var söta, rosa och med en rosett på. Joshua såg snygg ut i vit kavaj, vilket är svårt att bära, men han lyckas.
Nu, lunch i solen på balkongen!
18534-7744

at the MET

Igår hölls den årliga galan The Metropolitan Museum Of Art Costume Institute Annual Gala. Många var kändisarna som kom dit. Några saknades, men de glöms snabbt bort pga alla de som faktiskt var där! Fast jag måste fråga, var var Sarah Jessica Parker?! Nedräkningen till SATC-premiären har börjat och Kristin var den enda som representerad... Eva Longoria vinner lätt bästa klänning enligt mig! Måste hålla med Elin på Veckorevyn, många av designer-männen, Armani, Lagerfeld och systrarna Olsens sällskap, verkar lite gubbsjuka. Funderar lite på hur det bestäms vem som ska gå med Lagerfeld på armen, Kate Bosworth, som kan så mycket bättre!
18534-7734
18534-7730



bikini

Igår kollade jag på bikinis lite grann. Såg en på H&M för ett tag sedan, men du som jag var tänkte jag att jag kunde vänta istället för att köpa då. Dumt, mycket dumt! Hittar massvis med fina bikinis och så tittar jag hur byxan ser ut, breda som bara den. Okej, egentligen inte, men jag vill ha knytbikini för det ger minst ränder.
Om man ville lägga massa kulor på lite tyg, så hade man kunnat strutta omkring i Stella McCartney i sommar. Nej, den får hålla sig i mina drömmar medan jag håller tummarna för att jag hittar den andra bikinin ändå! Skam den som ger sig.
18534-7729

tv-sida

Efterlyser sidor på nätet där man kan kolla på tv-serier. Någon som vet någon bra?! Jag hittade en som var bra, men vet att det finns andra, bättre! TIPSA PÅ, PLEASE.

För jag följer inte tillräckligt med serier som det är.... Nej men, mer så att man kan kolla om man missar eller så.. Ja, det vore iallafall kul att kunna namnen på några sådana sidor. Please :)

back off

Min lugg är inne i en period som jag inte gillar.. Eller okej, det började igår! HUr kommer det sig att luggen känns grymt bra när man inte bryr sig och sen när man ska till jobbet, då går den och blir alldeles omöjlig?!?! Konstigt fenomen. Ett fint diadem hade varit en räddare, men mina små knölar bakom öronen, alltså inget utstående utan bara det ställe där didadem "sitter", är ömma. Jag är så känslig... Tönt.
Såg The Hills förut, till frukost som sig bör en tisdagsmorgon! Alltså, jag gillar Lo, men hon framställs inte som den snällaste just nu... Och Heidi är ju bara så pinsam och jobbig likadant med SPencer. GAH!!!
18534-7728
bild people.com

på balkongen

Just nu sitter jag ute på balkongen. Det är visserligen skugga fortfarande, men det är skönt väder ute och inte alls kallt. Jag sitter här i myskläder med datorn i knäet. Har just renskrivit en sak jag skrev på landet men aldrig orkade renskriva då, eller jag, en annan sak var mer brådis med då och det är rätt jobbigt att skriva på dator i solljuset. Kanske borde bli kravet när jag ska byta upp mig från den här, skärm som funkar i solen!!
Fast jag planerar inte att byta snart. Jag älskar min dator. Nästan otäckt mycket! Funderar lite på om den ska få följa med mig på semester i sommaren. Inte så mycket för att jag tror de är WiFi därnere, men jag kan ju kolla på Gossip Girl och annat. Får se hur det blir. Kanske bra att ta en paus från varandra annars :)

Idag tänkte jag lyxa till det. Ska gå och köpa lyx-salladstillbehör som ska bli min lunch. Exakt vad det innebär har jag inte riktigt bestämt än. Men typ feta-ost, cocktailtomater, krispig sallad och soltorkade tomater. Ja det är det som det lutar åt just nu.


that Kate

Kate shoppar i snygg klädsel. Tights, t-shirt klänning och jeansjacka som matchas med låga converse och sjal i halsen. Finfint! Fast måste erkänna, låga Converse tycker jag inte är så snyggt... Basket-modellen är snyggare, eller enkla vita låga tygskor. But that's me!
18534-7727

Med Kate på ögonlocken säger jag godnatt!

färg&mönster

Färger gillar jag att bära året runt, men visst är det lite extra lockande under våren. Gärna i härlig mönster också. BLommönster är populärt i vår, men andra, oregelbundna mönster kan vara minst lika snyggt. Jag inspireras av färger och mönster från Milly, Tibi och DAY Birger et Mikkelsen.
18534-7723

bilder netaporter.com

miranda

Mirandas avslappnade stil då hon fotades på en flygplats gillar jag riktigt mycket. Byxorna är riktigt fina. Jag är löjlijgt förtjust i den längden, vrålsnyggt! Hela looken skulle jag när som helst vilja sno rakt av.
18534-7726

dressing Vanessa

I senaste amerikanska Glamour visar Vanessa Hudgens upp sex fina klänningar. Hon pratar också om sin stil och att hon gillar Christian Louboutin. Just nu spelar hon in tredje High School Musical-filmen där hon spelar mot pojkvännen Zac Efron. I juni ska hon visst släppa sin andra skiva, eller om det var singeln som släpptes då...

image7722

image7719

come spring

Med våren och tunna lager av kläder så blir min stil ännu mer basic. Helt otroligt, men det går faktiskt. Jag känner mig som snyggast, och mest bekväm, i det enkla. Kavajer känns helrätt den här våren och det tycker jag man bär bäst med en enkel topp och snäva byxor. Detaljer som halsband, brosch eller blomma ger det lilla extra och mer än så behöver det inte vara. Less is more people! Fast en bra stilinspiration kommer ju från donnan som spelar vårens mest aktuella krönikör på tv och snart även vita duken.
18534-7712

monet

18534-7711


TopShop levererar den ena fullträffen efter den andra. Nu i form av en kort, blommig kjol med sydda veck. Den här kjolen är i samma mönster som den klänning jag, och andra, bloggade om i förra veckan. Tänk bara ben, en t.shirt och ballerinas eller ett par gladiator-sandaler. Lovely!



bild topshop.com

ego :)

Okej, lite ego får man vara! En sak som jag gillar att höra är att jag ser brun ut, sorry för mig kommer det dröja innan porslinshy känns rätt! Speciellt gillar jag det med tanke på att jag ofta får kommentarer som "blir du ens brun?" bara för att jag har fräknar och ljust hår. Folk med sina fördomar!!
Det bästa är nog folk som ifrågasätter om jag blir brun, när jag är brun. Går inte ihop riktigt...

Jaja, dagens ego!

måndag kväll

Det känns som att det är sommar. Fint väder, helgen spenderades i bikini på landet. Mycket härligt! Fått mycket gjort med skolgrejer också och det känns bra! Idag har jag jobbat hela dagen och jag är hur trött som helst nu. Den senaste tiden har jag varit extra trött på kvällarna, tror det har med allergi att göra.
Imorgon är det skola, grupparbete. INte långt kvar tills det är seminarie-dags... Tror det fixar sig!
Livet rullar på. Idag fixade jag lite på balkongen. Förra sommaren köpte jag mattor att ha på balkongen men lade aldrig ut dem. Idag blev det dags. Riktigt färgchock, men skönt att kunna gå ut barfota! Min älsklings-stund på balkongen är sent på kvällen när jag går ut, borstar tänderna, lyssnar på staden och tittar på min utsikt. Ahh, rogivande.

Snart tandborst-dax faktiskt... :)

for the weekend

Lauren tar sin väska för en weekend i Miami med bästisen Lo. Flygplatsen intog hon iklädd somarklänning, flipflops och solglasögon. Själv åker jag till landet över helgen. Jag åker i skönaste Levi's jeansen, t-shirt och rosa hoodie med dragkedja.
18534-7710

Arriverderci!

film

Igår såg jag den här filmen. Alltså Pride and Prejudice. Jag har sett den förut och lånade den av min bror igår för att se den igen. Så himla bra! I den här typen av filmer är Keira i toppform! Det roliga är ju att det var i den här filmen hon träffade nuvarande killen Rupert Friend....
18534-7709

look sharp

Såg en kort videosnutt från när den här bilden togs. Alla såg glada ut och verkade ha schysst gemenskap, men en person såg inte helt bekväm ut... Gissa vem?
18534-7708
Taylor....

D&J

Diane och Joshua, sötare par får man leta efter! Här ute och åt brunch och såg så mysiga ut att det nästan blir jobbigt. Fint!
18534-7707

so lucky!

Sex and the City -gänget besökte Oprah för inspelning till hennes show. Nu kommer grejen, några väl utvalda SATC-fans har fått se filmen!!! Eller ja, åtminstone 3/4-delar av filmen. De fick inte se slutet... Och de ska ha fått lova att inte blogga om handlingen. Skryt gärna, men blogga inte ska Sarah Jessica ha sagt. I can't wait!!!
18534-7705

fredag

Fick tänka till lite, men visst är det fredag idag. Känns mer som lördag tycker jag! GIllar helger där man får extra lediga dagar. Trist bara att vi "missar" lite ledighet den här våren. Att 1:a maj och kristi himmelfärd sammanfaller är ju högst olyckligt!
Verkar som att det blir en helg på landet. Härligt värre! Frisk luft och inget annat att göra än att plugga. Det är bra för mina studier att inte ha massa som distraherar.
Just nu är det mycket som hänger över mig och det gör mig lite småstressad! Typ...

Leighton blommar

Inspelningarna av Gossip Girl verkar gå på högfart, eller åtminstone de som är utomhus i centrala delar av New York. Bröllops-scener har filmats där alla var uppklädda till tänderna. Här filmar Leighton i en härligt blommig klänning med en grön jacka, som ser sådär ut... Det är så kul när man ser scenerna i serien efter att man sett paparazzi-bilder. I senaste avsnittet såg man scener som jag sett på paparazzi-bilder och det tycker jag, som sagt, är kul!
18534-7702

lång dag

Det blidde en lång dag! Lång och mysig.
Filip sov och sov, då snackade vi och fikade. Sedan blev det högre tempo, middag och sedan mer lek. Gick ut en kortis i regnet också. Jag gör saker för den lillkillen som jag inte gör för andra! Jag har snabbt kommit över bajs-grejen, även om jag inte byter blöja själv, jag torkar bort hans snuva, han petar in fingrar i munnen på mig, jag leker i sanden (det gjorde jag knappt ens som liten) och jag går ut när det regnar! Ojoj, han är bra för mig tror jag! Haha :)

for the love of skirts

Lauren har uttryckt att hon gillar kjolar den här säsongen. Speciellt kjolen i den här modellen, från hennes egen kollektion! Vi har sett henne i vit och plommonfärgad tidigare. Ser härligt somrigt ut!
18534-7701

regn

Idag är det regnigt ute. Fast enligt smhi ska det vara avklarat tills imorgon. En dag mittemellan gör väl egentligen inget... Idag blir det en sväng till älskade brodern. Mår bättre idag vilket är skönt. Man behöver krafter om man ska orka hålla igång med Filip! :) Jag fattar knappt att jag orkar bära på honom som jag gör, han väger ju över 15 kilo!

Hoppas ni hade en trevlig Valborg! Nu är det vår! :)

hits