jeansjacka

Jeansjacka är ett plagg som har många upp-och-ner-turer i om jag gillar det eller inte. Nu är jag inne på det igen. Speciellt när det kan bli fräscht som Jessica bär det. Ljusblått/isblått är riktigt fint till solbränd hud och jeans.


torsdag

Känns som fredag idag eftersom jag är ledig, men det är ju bara torsdag vilket ger extra helg. Men det får vi ändå eftersom det är midsommarafton imorgon!
Har fått min soffa idag, så himla fint och det känns jättebra! Ska bara fundera på hur jag ska göra med kuddar. De jag har nu är superfina men mönstrade och jag tycker det passar sådär med nya soffan. Får se hur jag ska göra!


Rolig min! Härligt med färg på klänningen tycker jag :)


Kronprinsessparet

Bröllopet var så fint! Och Victoria var väldigt vacker. Lite förvånad över att hon hade en så avklädd klänning, men den klädde henne verkligen! Klassisk, stilren och vacker. Såg mycket mer av tv-sändningarna än jag trodde jag skulle göra. Hade lite svårt att slita mig.. :)


Olivia

Det är ganska lätt att komma underfund med vem som syns mest på den här bloggen.. Nämligen Olivia Palermo. Men så får det vara helt enkelt!


beige

Beige funkar på sommaren när man har lite färg. Gillar verkligen väskan från Marni.

bild netaporter.com


måndag

Helgen var härlig, spenderade den på landet. Såg självklart bröllopet på tv, såg faktiskt mer än jag trodde att jag skulle. Var kul ju! Inte som Nobelfesten direkt... Fick tårar i ögonen några gånger. Gillade alla tal som man fått se!
Idag har jag jobbat och tränat. Pilatesklassen var hur jobbig som helst. Fokuserade mycket på armar. Är glad om jag kan lyfta armarna imorgon :) Inte riktigt, men nästan.


Lite mis-matchade Whitney, missmatch är lätt på andra, supersvårt på en själv!


kungligt

Kan inte hjälpa det, men jag är ju lite förtjust i det här med kungligheter. Ett kronprinsessbröllop är därför trevligheter i mina öron. Speciellt med tanke på vackra klänningar som kan frossas i. De svenska kungligheterna behöver man inte skämmas över.

Vitoria vinner helt klart klänningsmatchen. Supervacker i nudefärgad klänning med vackert släp.

Madeleine som egentligen är min favoritprinsessa kommer inte långt efter, men storasysterna är snäppet före med sin glittrande utstrålning och den genuina glädje hon utrstrålar!

På dagen bar Victoria ett vackert hårsmycke som matchade hennes skräddade klänning.

Lånade bilderna från
http://www.detkungligabrollopet.nu/brollopsbloggen/


casual Olivia

Olivia är aningens med casual än vi är vana att se henne. Sneakers på fötterna, men kavaj upptill. Säger ju att det är kavaj som ska fokuseras på mitt 28:e år! =) I truly love her style!


nästan samma..

Två lika men ändå olika outfits. Kavaj it it helt enkelt!

bilder netaporter.com


fredag

Solig fredag och jag känner mig bättre än jag gjort på en vecka. Gjorde kanske susen att fylla år?! Idag står inte mycket på agendan men det känns himla skönt måste jag erkänna. nu tänkte jag ta med mig min bok ut på baksidan hos mamma o pappa.


Lite finfredag på Zoe Saldana.


Lo

Kavaj allstå, jag ska bli bättre på att använda det nu. Passar en 28-åring bättre än sneakers och luvtröja. Inte för att det är mina mest välanvända plagg, men känner att jag måste vara min ålder lite bättre än jag är/gör.


ett år äldre och visare..

Igår fyllde jag år! En himlans massa år känns det som =)
Hade en underbar dag med familjen. Lucnhade med mamma och pappa på en golfklubb i närheten av mammas jobb, sedan svängde jag och pappa in på IKEA innan det på kvällen blev lite kalas.

Fick en hushållsassistent, som man kan göra deg i fast inte baka brödet. Så himla glad blev jag! Fick lite annat kul också, supernöjd verkligen!

Nu är jag då ett år äldre, gråare och visare. Nämen, det kändes värre innan! Enda gråa molnet är sådana som man trodde skulle höra av sig men inte gjort det alls... Vet inte varför jag bryr mig när jag egentligen inte förväntar mig mer...

onsdag

Onsdag då, sol och blå himmel. Skulle jobbat idag men den himlans huvudvärken och influensa-aktiga saken biter sig kvar. Fick besök av fastighetsskötaren som äntligen slutförde ettjobb som har med ett arbete som utförts i hela huset. SKönt att slippa vara orolig att de ska komma in och fixa när som helst.
Läser en konstig bok just nu. Mina egna tog slut på Mallorca och de hade ett "bibliotek" med kvarlämnade böcker som man kunde låna/ta med sig om man inte hann läsa klart. Jag hann inte läsa klart och läser på den nu. Leif GW Persson är författaren... Det är lite meckigt när den pendlar i tid fast väldigt nära i tiden, typ två veckor och massa gubbar som konspirerar... Mest nyfiken på slutet, annars hade jag nog inte ens tagit med den till Sverige.


Lauren i en jumpsuit då hon visade sing Got Milk?-annons i USA.


gah...

Nej, det står still, vet verkligen inte vad jag ska ta på mig idag. Får bli något safe som skjorta kanske...


tisdag

Totalt oinspirerad tisdag med molnande huvudvärk och solsken ute. SNart blir det jobbet, innan jag rusar neråt stan ska jag äta lite och finna inspiration till dagens kläder.. Än så länge står det still på inspirationen...
Solen skiner, men jag tror det är kallare än det ser ut! Löser sig.. Hoppas jag :)


Kanske även Sienna har klädkris ibland?


the view

Min utsikt från solstolen förra veckan! Lovely! Önskar jag var där nu...


simpel

Det enkla och stilrena vinner oftast i längden tycker jag. En skönt slapp skjorta matchat med smala jeans, en oslagbar kombination!


bild netaporter.com


en lång en

Långklänning är så himla fint! Här på AnnaLynne. Älskar mönstret!


Lea *2

Lea Michele från tv-serien Glee har ofta snygg stil på events/röda mattan. Den övre bilden, med nude klänning är himla fin! Den nedre i gult passar henne, men är inget jag skulle härma...


bags

Två ruskigt snygga väskor! Lanvin om jag inte minns helt fel. Vore en lycklig lady om de fanns i min garderob. Men å andra sidan skadar det inte att ha lite att drömma om också!


bilder netaporter.com


Olivia in the mag

Scanningar av Olivia i brittiska Glamour och en annan tidning (minns ej vilken..). GIllar hennes loook på första bilden, med rosett och shorts samt den tredje bilden med orange topp och vida jeans. Lovely!


måndag

I'm back! Semstern var underbar! Sol, blå himmel, värme, poolhäng, bus med lillkillen, kvalitetshäng med familjen och allmänt soft! Tung ångest över att åka hem i lördags. Det har blivit värre ju äldre jag blivit.. Mycket märkligt egentligen! Nåväl, idag är det sjukdag. Mådde rätt kass nere på Mallorca och får ta en dag att vila bort det dumma. Hoppas orka jobba imorgon och onsdag för att sedan ha en härlig torsdag och ledig långhelg. Torsdag är en speciell dag nämligen. Eller ja, lite speciell, för mig!


Snygg kavaj Gwyneth!


Mallis

Nu är vi på Mallorca hela familjen, firar pappa! Köpte wi-fi för inte klarar jag mig utan internet i en vecka... Hopplös jag är:) Är helt slut efter att ha gått upp halv fyra inatt och sedan spenderat stor del av dagen i solen. Lovely!

vacation style

Två söta bikinis, lite annorlunda, men fina!

Tre fräscha stilar med shorts som grund. Det gillas!

bilder netaporter.com

. Hann inte uppdatera detta innan vi flög iväg..

traveling style

Något sånt här ser det ut nu. VÄskor packade och reda för resa!

hann inte uppdatera innan flyget imorse...

AnnaLynne

Vacker klänning på AnnaLynne!


mix of summer

Några saker är nästan identiska med vad som faktiskt ska med på resan... Andra är mer för inspirationen och känslan! Semester!


bilder hm.com


fredag

Idag har jag både packat och haft mysigt besök hemma. Packningen är klar, men jisses vad jobbigt det är. Är expert på att packa för mycket, typ 15 par strumpor till Italien när jag helst inte bär strumpor alls under sommaren... Ett väldigt "litet" exempel, men det förklarar nivån tydligt :)
Utöver packning har jag haft besök av en kompis med sin söta lilla son. Han är en riktig goding, så glad och fin!
Om några timmar går flyget, då åker jag till Spanien! Hurra vad härligt. Fast nu borde jag egentligen sova...


SJP

SATC2 hade premiär i Tokyo och Sarah Jessica vinkar till fansen. Jag gillar verkligen hennes klänning! Blommigt, volanger och volym. Såg filmen i lördags och jag gillade den! Bryr mig inte ett dugg om kritikerna, en man i medelåldern är ju inte direkt filmens målgrupp.


Förstår inte hur hon kan gå i den typen av klackar. Fast så är jag ju värdelös på att lägga till några extra centimeter på mina 1,60m...


torsdag

Sov lite längre idag och det kändes skönt. Måste verkligen skärpa mig gällande när jag släcker lampan på kvällen. Oftast erkänner jag inte ens till andra när jag lägger mig. Knas! Men om någon går och lägger sig halv elva-elva, då kan jag inte säga när jag lägger mig...

Cyklade ner till biblioteket förut. Åh vad härligt det är att cykla. MIna ben har blivcit starkare bara på mina cykelturer den här veckan. Känns skönt! Nu ska jag ut i solen och njuta. Det blåser ganska mycket, men solen skiner! Skriva listor ska jag göra också, packningslistor. Känner mig superstressad att jag ska glömma något!


miumiu

Den här tröjan från MiuMiu gillar jag, fast kanske ändå inte... Kan inte bestämma mig! På rätt person med rätt styling tror jag. Kanske.. :) Volang och enkelt i kombo borde ju vara bra. Äh, den funkar. Här.


bilder netaporter.com


Thandie

Thandie Newton bär ofta snygga och roliga klänningar vid event. Här är två klänningar hon burit nyligen.


onsdag

Nu har jag påbörjat mitt sommarschema på jobbet. Känns skönt att jobba, men det går an än så länge, snart blir det trångt på kontoret! Eller trängre ska jag nog säga...
Känner mig helt slutkörd, för mycket underliggande stress som stör. Men snart blir det semester! Wihooo!


Diane är riktigt tuff i sin byxdress! Fast ser nu att det nog är tvådelat... SNyggt hursomhelst!

Update: Ovan fina klänning gillar jag också!


hits