Chanel Iman

Vackra Chanel Iman på GQ fest. Så himla fint när hon bär koftan på axlarna! Klänningen är så fin den med, rena drömmen!


S

Serena i en fin kappa.


fredag

Härligt med fredag. Har fått en del gjort idag. Sett föreläsning bland annat, jag gillar distanskurser! Känner mig lite tröttare idag än i går, tar det lugnt med andra ord. Sträckte nacken förut också, onödigt! Ikväll blir det soft för imorgon ska jag till Köpenhamn!! Wiho! Lär väl knappast vara ensam på Ströget, men jag gillar den stan.


Alexa for V

Snygga bilder på Alexa Chung för V Magazine.


3 from 1

Tre kvällar och tre Diane. Jag föredrar den vänstra, tycker den imitten är fin och förstår inte riktigt hur hon tänkte till höger.


GQ

GQ anordnade fest och Olivia med pojkvännen vid sin sida var där. Måste säga att Olivias jacka var himla cool! Mycket snygg!


cardigans

Koftor är min melodi. Har många modeller, färger och sorter. Har alltid tyckt koftor är så bra för man kan variera värmen enkelt och även att man slipper dra en tröja över huvudet. Här är två fina från H&M. Jag gillar speciellt den ljusa, med puffärmar och lite glitter (?).

Den här koftmodellen är jag löjligt förtjust i med tanke på att det inte direkt är praktiskt.. Snygg styling på bilden dock!

bilder hm.com


torsdag

Dagen har bestått av lite av varje. Dels var jag hos doktorn, tog en massa prover och gjorde ekg för första gången ever. Himla härligt med en läkare som faktiskt tar prover för att utesluta bara så att man vet liksom. Cred för det! Efter jag agerat nåldyna mm besökte jag en av mina äldsta vänner och fick äntligen träffa hennes lilla baby. En alldeles underbar litet liv var det! Trots att jag varit så trött på sistone så blev det faktiskt en promenad också. Känns ikväll som jag gjort för mycket idag, men ibland får jag väl vara lite oaktsam också.


onsdag

Känner mig väldigt tråkig just nu. Därför blir det dåligt med bloggande. Jag är helt slut. Sjukt trött faktiskt. Ska en sväng till doktorn imorgon, får se om han har någon fundering.. På lördag måste jag ha kraft, då händer nämligen något riktigt roligt! Dags att sova. Godnatt!


Lo

Lo fortsätter att spela in The Hills i ett soligt LA. Själv har jag inte sett ett avsnitt sedan Laurens sista. Läste att de tappat en del tittare. Inte så förvånande. Ibland borde beslut tas om att sluta medan det fortfarande är på topp.


I do

Donald Trumps dotter Ivanka har gift sig över helgen. Såg några bilder och det såg ju drömlikt ut. Så är ju hennes pappa ganska rik också. Med 500 gäster gifte de sig i New Jersey. Gillar hennes klänning som är avklädd fast påklädd, fint med hängande hår också. Gifter jag mig ska jag inte ha en helt uppsatt frisyr.


crap

Idag fick jag göra något jag verkligen inte gillar. Gå hem tidigare från jobbet. Det känns verkligen som att ge upp.. Fast jag kämpade idag, det bör sägas. Nu är jag vråltrött (what else is new) och har placerat mig i soffan sedan några timmar. Får se hur det blir imorgon...


snyggt!

Inspirationen är noll idag. Spanar därför in lite fina bilder. Det här vore inte dumt att välja på.


Diane

Diane såg snygg ut på filmfestival och hyllande av Quentin Tarantino.


måndag

Veckan har börjat bra, men jag är sjukt trött. Ska jobba hela dagen och jag förstår faktiskt inte hur jag ska palla... Ska äta strax innan det bär av mot jobbet. Trevlig måndag på er!



dröm

Tänk vad fantastiskt att kunna gå klädd som Kate! Bara ben och kortärmat med solglasögon på näsan. Åhhh!!
Ska nog gå och lägga mig snart, ska upp på en grej i morgon. Har svårt att bestämma mig för min klädsel.. Hoppas det blir något bra av det hela, grejen alltså! Godnatt!


kofta

Koftälskare som jag är gillar jag vanliga, enkla men även lite roligare koftor. En cerise eller mönstrad står på önskelistan. Annars gillar jag de som är lite glittriga. Den här är himla fin!


färg!

Har varken köpt nagellack eller målat naglarna på hur länge som helst. Lauren kör på olika färger, vad föredrar ni? Är i valet och kvalet om det ska bli frisk färg eller mer vädermässigt mörk.. Stora problem såhär på kvällskvisten :)


Rachel

Fina Rachel ute på stan. Jag gillar hennes stil! Tycker det är så kul att i USA där allt ska vara så hippt, där har de sådana där urgamla parkeringsmätare.


dressat

Jag är så trött på jeans hela tiden. Är mer inne på dressat nu. Thandie visar ett bra exempel. Dressat och snyggt utan att bli trist.


gt

Brukar ju sällan handla på Gina Tricot. Storlekarna brukar inte passa mig och så tycker jag det är lite trist när plaggen marknadsförs överallt. Föredrar vanliga plagg, som finns emellan helt enkelt.. De här två plaggen följde dock med i fredags då jag knappt förstår hur jag orkade stå på benen..

Kvaliteten är inget att hurra för i tröjan, men jag gillar modellen. Fin färg, favvo-modell och bra pris=undantag i kvalitetkriterier.


fluff

Vitt fluff på axlarna hos Camilla Belle. Vacker klänning!


purse

Vrålfin kuvertväska från Dolce & Gabbana Accessories.


Gwen

Inget stort fan av Gwen Stefani, men gillar det här. Dessutom visar det den snygga effekten ett ljust hår kan ha till svart.


fredag

Brutalt trött idag! Var uppe tidigt på frukostmöte. Intressant ämne, tycker dock det kunde presenterats lite bättre! Det blir lite trist när fokus är så tydligt "sälj". Lite kul dock att äta frukost och se hur insidan av Ullevi sakta lyser upp (det var dessvärre mörkt då jag kom dit vid sju). Tröstshoppade lite förut också. Tyckte jag var lite värd det med både sjukdom och allergichock de senaste veckorna. Handlade i en butik jag sällan shoppar i och framförallt brukar jag inte köpa de där plaggen som frontas på stan och i annonser..


Not my favourite, men jag gillar verkligen hennes kofta!


sjal

Kristen var på samma event som både Rachel och Lauren. Casual stil med kavaj som har markerade axlar, grå klänning och en himla fin sjal! Xoxo - Gossip girl.


H&M news

Hela bloggvärlden har skrivit något om nyheterna hos H&M idag. Jag är inte sämre, eller så har jag helt enkelt dåligt med inspiration... Tre fina plagg som kvalitetsmässigt aldrig skulle dyka in i min garderob (klarar inte ull) men utseendemässigt kvalificerar sig direkt.



Boleron är himla fin. Markerade axlar är absolut något jag gillar!


bilder hm.com


 


By Zoé

Hittade en ny sida med kläder och där fanns även ett, för mig, nytt märke. By Zoé heter det och har himla fina saker.



torsdag

Fortfarande helt slut. Jag har nog varit väldigt orolig över min allergichock även om jag tryckt undan det lite. Nu är huden bättre, halsen också. Känns bra att det vänt, men jag hade gärna varit utan de här senaste dagarna...

Har inte jobbat på hur länge som helst känns det som. Himla trist, jag gillar ju verkligen mitt jobb! Pratade med en vän till familjen som hjälper någon på andra sidan av min jobbtelefon och det blir alltid svårt med sådana diskussioner. Har tyvärr inte lika mycket sympatier längre, man blir lätt krass i den här branschen.


Leona

Söta Leona i fin klänning. Tröjklänningar är min favorit och den här i svart med indianpärle-mönster upptill är himla fin!

Hennes senaste låt Happy är så himla fin!


färgklick

Spana in de här fina ringarna från La Rose. Den längst till vänster är väldigt lik en jag köpte på Gina Tricot för cirka två år sedan. Tyvärr gick den sönder på julfesten samma år.. Den var lite för stor och föll av under ett uppträdande, jag satt alltså helt stilla då det skedde! Mycket irriterande!


Lauren

Lauren var på Fall 2009 Denim Tour with Lucky Magazine. På sig hade hon en himla söt kjol från Madewell

Jag gillar verkligen Laurens stil. Hon matchar den söta kjolen snyggt med kavaj och klackar.


myskofta

Mycket myskläder för mig den här veckan. Vill bara ha sköna kläder på mig när huden inte mår som den ska. Den här koftan från Marc by Marc Jacobs ser mysig ut.


bilder netaporter.com


Leighton

Just nu är det mycket djurmönster. Leighton hakar på med en sjal i leomönster!


onsdag

Idag bjuds det på sol, skönt för det gråa gör allt så mycket tristare! Skulle jobbat idag men kan inte pga allergichocken. Riktigt trist!! Ska ner till apoteket och hämta mer medicin. Måste "skrämma" bort det här. Lite bättre idag, men fortfarande lite kli i halsen (=oro för att svullna). Nåväl, solen lyser som sagt upp och gör en rätt trist osdag aningen ljusare. Sorry att jag är så trist, men ibland går det inte att fejka hur man mår!


Alexa

Alexa CHung var fin i blå axelbandslös klänning. Riktigt sött! Det tyckte nog hon också, för runt halsen har hon en liten döskalle, för att väga upp sötheten antagligen..


matt

Känner mig liksom matt. Går inte riktigt att förklara känslan, men allergi är ofta lika mycket psykisk reaktion som den aktuella reaktionen. NU är jag helt slut och hoppas kunna sova inatt. Får nog ta en förebyggande dos, så jag slipper oroa mig! Dags att sova, godnatt!


Snygga Nicky i klänning från H&M, tror jag åtminstone den är...


dear cashmere

Mysig tröja från Dear Cashmere! Nackdelen är att det är 100% cashmere, men fin är den.

bild mytheresa.com


tisdag

Har inte varit här sedan i fredags.. Helgen var riktigt bra! Var nere på landet, satt i solen och njöt i lördags. Sedan såg jag Coco - Avant Chanel. Himla bra! Efter det blev det drink på Tranquilo, himla schysst ställe! Söndagen var fullspäckad med tennis, promenad i solen vid havet, en sväng i stan och sedan åkte jag och mamma för att titta in hos mormor (hon bor på äldreboende) och sedan hjälpte vi farfar flytta in i samma boende. Nu har jag alla tre i samma hus fast på olika våningar. Kvällen avslutades med middag på pub i Linné.

Tyvärr började gårdagen mindre bra, jag fick en allergisk reaktion av penicillinet jag ätit för min sjukdom. Idag är jag helt slut! Det är väldigt jobbigt psykiskt, för jag var så rädd över hur det skulle utvecklas, samt medicinerna gör mig trött! Just another story in Emmas life...


soft friday

En outfit för en soft fredag. Cerise och mysig kofta, tighta leggings med minnetonkas på fötterna och en söt, glittrande rosettring på fingret.

bilder netaporter.com


conrad o bosworth

Bästisarna LC och Lo shoppar tillsammans. De twittrar även, tex:
LC: @
lobosworth just spit out her gum... In my car! Animal!
Lo: @LaurenConrad true sign of a lady: I have bad spitting aim. Hahaha


knas

Hmm, aningen annorlunda örhängen från Marc by Marc Jacobs. Nej, de kommer inte sitta i mina örsnibbar iallafall.

bild netaporter.com


mys

Idag är det mysväder. Så känns det i början när det är grått och regnigt, innan man inser hur länge det kommer vara så.. Blev inget godis idag, får bli imorgon. Nicole kör soft stil med UGGs på fötterna. Jag köpte ett par låga förra året, himla härliga även om det inte är det snyggaste plagget i stan!


Szohr

Jessica Szohr har ganska schysst stil. Hennes karaktär i Gossip Girl bjuder inte på det roligaste, men hon har en soft vardagsstil tycker jag! Den här kavajen har jag sett henne i några gånger, himla snygg till smala jeans!

Hennes kappa är jag lite småkär i! Har fina detaljer som gör den lite roligare!


do better

Tycker nog hon kan bättre, men gillar halsbandet Olivia bär.


mönstrade ben

Nu när bara ben endast kan finnas i tankarna blir det en värld av strumpbyxor istället. Mönstrade sådana gör det lite roligare att täcka benen. WWWD visar några exempel! Själv gillar jag de flesta, fast Agyness är inget för mig..


(klicka för större bild)
bild wwwd


wellies

Rachel har fina gummistövlar att använda då det är regnigt och trist. Dels vanliga Hunter men även de Hunter-stövlarna som gjorts ihop med Jimmy Choo. Gillar för övrigt även Rachels sjal, tror den är från Louis Vuitton.


fredag

Lika blå som himlen var igår, lika grå är den idag. Riktig inne-fredag helt enkelt. Jag är så himla sugen på lösgodis. Köper nästan aldrig det, men tror nog det får bli det idag faktiskt. Trevlig fredag på er! 


torsdag

Känner mig i form idag. Det är en skön känsla när man varit sjuk ett tag! Har bakat bröd idag, lite för lite salt men annars blev det bra. Bröd är gott men jag gör det sällan. Behöver öva på lite mer avancerade sorter! Varje gång jag bakar något undrar jag varför jag inte gör det oftare... Kan bara göra en sak och det är att ändra på det=baka oftare! Snart är helgen här. Trevligt, kanske spelar lite tennis, men måste fixa en uppgift inför nästa veckas skola iallafall. Dags att sova, godnatt!


penelope

Penelope Cruz är i New York. Jag som älskar volanger tycker hennes jacka ser himla fin ut!


detaljer

Bloggade om Lauren var på HollyWood Style Awards häromdagen. Hennes söta blommiga klänning kompenserades med nitar på skorna och en kul ring. Här är de close-up!


onsdag

Vilken höstdag det varit idag. Klarblå himmel och sol, kallt var det också men det väljer jag att inte fokusera på.. Jag och mamma gick en promenad i skogen, nere till bonden och åkrarna i solen. Himla härligt! Fast jag blev helt slut.. Lite trist med tanke på hur mycket bättre jag känner mig idag! Men det är ju bara lite i jämförelse med hur jag har mått.


Härlig bild och fin tröja. Jak&Jil blog


Agnes+Melrose

I senaste avsnittet av Melrose Place kan man höra Agnes Carlsson. Hennes låt Release Me var med i det sjätte avsnittet av den nya serien. Himla kul! Har ju läst under sommaren att hon satsar i USA. Release Me ligger bra till på Billboard och spelas tydligen flitigt. Grattis Agnes!


I samma avsnitt hör man även Titiyo och Kleerups Longing for Lullabies. Go Sverige!


Lauren

Lauren var på Hollywood Style häromdagen. Hennes klänning var himla fin, snyggt att markera midjan med ett smalt nitskärp.

Spana in hennes klackar med spetsar baktill. Lite tufft mot det mjuka. Gillar även hennes läppstift, försökte hitta ett rosa när jag skulle på bröllop förra året, svårt att hitta rätt färg dock.

Kvällen till ära hängde Lauren med sina gamla kompis Brody.


tisdag

Ännu en tisdag. Den här firar min farmor sin 89 årsdag! Inte illa, eller hur!? Själv vaknade jag med migrän (tror jag) och mår mycket märkligt. Tog en tablett och hoppas det kommer hjälpa snart. SOlen skiner ute iallafall. Hoppas ni får en fin dag.


streetstyle

Tittade in på style.com och bläddrade igenom ett gäng streetstyle bilder som tagits i samband med FashionWeeks. Nedan är ett urval jag gillar lite extra.

Koftjacka med paljetter på axlarna är himla fint!

Ränder, jeans, skinnjacka och sjal i en härlig kombo.

Grått kan vara fint.

Snygg jacka!

Prickiga ben och snygg ficka med paljetter.

Söt outfit och himla fin topp med rosett nertill.

Klassiskt med skjorta och jeans känns alltid rätt.

Helsvart kan vara himla fint, speciellt med Alexander Wang på armen.

samtliga bilder style.com


OP

Olivia i en nedtonat höstig oufit. Ovanligt lite färg för att vara Olivia, men jag gillar det ändå, på henne!


längden

Hittade bilden hos Jak&Jil, den där hårlängden är ju det jag ville ha när jag klippte mig sist! Fast det blev längre. Nästa gång jag klipper mig ska jag vara mer bestämd. Och kanske se till att vara frisk så jag orkar berätta vad jag vill. Sist var jag sjuk och orkade inte engagera mig riktigt...


Snyggt när paljettbehån syns, men extremt svårburet!


kristin

Snygg klänning med paljetter på axlarna. Enklaste knepet att piffa till en vanliga trikåtopp/klänning, sätt dit en brosch eller sy fast ett gäng paljetter.


måndag

Även om man har tid då man är sjuk finns inte alltid inspiration eller ork att blogga. Fortfarande småkrasslig, men främst väldigt trött. Trist men sant. En sak som händer när jag är sjuk är att jag får en himla massa inspiration. Det jag just nu vill försöka hitta är byxor. Känner att jag har överdelar så det räcker, fast ibland ramlar man ju över sådant man vill ha ändå. Men byxor alltså, och det är kass för det är det svåraste att hitta! Måste vara på riktigt bra humör för att shoppa byxor, det blir mycket provande..


fredag

Känns som en allt annat än glammig fredag, något Kate får kompensera! Är helt slut, mår kasst och känner mig låg. Imorgon (!) ska jag visa upp mitt öra. Hoppas det går bra. Nä, nu ska jag lägga mig på soffan! Trevlig fredag på er!


LV

Leighton flög över till Paris och gick på Louis Vuitton-visningen. Nästan lite Blair-look i hennes outfit...


glee

Hittade till en ny serie häromdagen. Glee heter den. Lite söt, även om den kanske är lite på gränsen till töntig. Behållningen är bland annat karaktären Emma (!), hon är lite speciell då hon verkar ha bacill-fobi, men hennes outfits är söta!


Lo

Lo på väg för att spela in The Hills. Hon ser nästan ut som Lauren i tights och chanel-väska!


Thandie

Fina Thandie på party för regnskogen. Gillar verkligen hennes stil här. Svart kavaj, randig & lite glittrig kofta undertill med lacktights till. Så fint!


Stella

En av de mindre roliga sakerna med Fashion Weeks är att så många bloggare ska recensera alla visningar. Man behöver inte läsa, det gör jag inte heller, men då jag prenumererar på dem genom Google måste jag bläddra förbi de inläggen för att läsa de jag är intresserad av att läsa.

Med det sagt så måste jag bara visa den finaste klänningen från Stella McCartneys visning. I love it!!


women in hollywood

Elle har fem kvinnor på omslag i November. Jag tycker Emily Blunt och Zoe Saldanas bilder var vackrast! De tre andra är Katie Holmes, Renee Zellweger och Julianne Moore.

bilder elle.com


torsdag

Var uppe tidigt idag. Ja tidigt för att vara sjuk. Åkte in till doktorn. Första "riktiga" besöket hos min nya doktor. Jag gillar honom! Han lyssnar, tar prover och bedömer. My kind of doc! Fast resultatet var väl sådär, en penicillin kur och vätska i örat.. Det sistnämnda har jag inte haft på flera år, kring 20 ungefär. Hoppas iallfall bli frisk snabbt med medicinens hjälp! I övrigt bjuder dagen inte på något spännande, alls.


GG goes fall

Leighton, Jessica och Blake ser höstiga ut i New York.


Charlotte

Charlotte Casiraghi på visning i Italien. Hon var snyggt klädd i kavaj, slitna svarta jeans och heels.


nitad axel

Fin kappa med nitade axlar, finns på H&M. Såg att den fanns i svart i butik också!

hm.com


Olivia

Bilder på Olivia från första avsnittet av The City. Väntar nu på att nästa avsnitt ska bli tillgängligt!
Update: Det var tillgängligt! Wiho!


glasses

Såhär ser mina nya glasögon ut. Tyvärr är bäraren sjuk och mår fruktansvärt kass, men jag gillar dem ändå! Från Bruuns Bazar.



tisdag

Sjuk :( Mår kasst. Orkade inte med skolan idag. Känns supertrist, men mår riktigt kasst. Usch och fy!


måndag

Puh, det var en intensiv måndag detta. Har haft himla kul idag. Jobbade på ett event som hållits idag här i stan. Fick göra en del saker, väldigt roligt! Nu mår jag dessvärre rätt kass, det sade bara *pom!* och så fick jag ont i kroppen och en känsla av att jag har feber. Men det får jag bara trycka undan/preparera med febernedsättande. Nu har mina glasögon kommit och jag hoppas kunna hämta dem imorgon! Ska bli spännande. Dags att sova, godnatt!


Fina fina Olivia i New York. Jag älskar den koftan!!


söndag

Vaknade till ett roligt sms idag, en av mina äldsta vänner har fått en son! Fantastiska nyheter! Just nu är en period då jag känner att jag lovat lite för mycket.. Jobbigt, men bara att bita ihop. Ser just nu fram emot onsdag, då är det lite lugnare igen. Nu läser jag lite för min kurs och väntar på bror+brorson. Trevlig söndag!


step up

Tillsammans med Chloés LA-butik var Nicky värd för Step Up Women's Network. Nicky bar en riktigt fin blus till smala jeans och klackar. Jag gillar det!


lördag

Spelade tennis igår, var väldigt kul! Fast det var hårt. Kämpade lite mer än vanligt gjorde vi allt :) Jag är så glad över att ha börjat spela tennis igen. Det är kul!! Idag blir det en sväng söderut, Varberg faktiskt. Får se om jag får in min önskan också, jag hoppas det! Med mig är skolböckerna. Svårt att läsa på när man inte riktigt förstår hur uppgiften ska genomföras sedan...


rachel b

Fina Rachel på väg till sin bil. Kavaj gör verkligen sitt till för att få det lite mer dressat. Snyggt vardagsfin!


glasögon

Väntar så på att få mina glasögon! På måndag kommer de men jag kommer antagligen inte kunna hämta dem då... Lite störande! Är fruktansvärt trött i ögonen nu. Måste nämligen läsa en lång avhandling som finns i datorn.


Mina nya glasögon är inte som Allys men roligare än mina gamla.


fredag

Startade dagen i tid idag. Har gjort något jag inte gjort så ofta innan. Jag körde en V70 med automatlåda! Fick lite panik först men det tog bara en sekund att bli av med den :) Sedan var det bara kul! I övrigt är det skola som gäller idag. Har en del att läsa..


shorts

Provade de här shortsen från Divided Exclusive. Himla fina är dem, både på bild och i verkligheten. Fast de är så höga i midjan och det gillar jag inte att bära. Så dem fick hänga kvar på galgen!


Olivia Palermo passar utmärkt i dem och verkar vara ett fan!


fint hm

Två fina bilder från H&M. Gillar båda topparna! Himla söta!

bild hm.com


the book

Är så himla nöjd över att jag fått tag i boken till min kurs. Redovisningen är på tisdag och mycket ska hända innan dessa. Förutom att läsa boken, en avhandling och förstå vad för sorts uppgift vi kan tänkas få att diskutera.. Lite busy med andra ord. Men jag tror och hoppas jag fixar det! Saknar faktiskt lite att gå ordentligt i skolan. Det är lite mysigt ändå.


blus+rosett

Den här blusen finns hos Weekday. Tror att den ingår i samarbetet med Minimarket. Tänker Olivia Palermo och lite Whitney när jag ser den. Inget för mig, men på rätt person så..


bild www.weekday.se


torsdag

Brr, kall dag. Är helt slut nu. Har farit fram och tillbaka, äntligen fått tag i min viktiga skolbok och även express-fikat med en stor & liten tjej. Min hud börjar må kass, tänk det kommer lite plötsligt varje höst... Jaja.. Nästa vecka har jag lite mer tid och ska då se till att rensa garderoben. Det är väldigt nödvändigt! Största problemet är dock att jag är så mesig, "tänk om" är vanlig tanke...


Tinsley

I samma veva som The Beautiful Life slopades kom ett meddelande om att samma kanal ska göra en reality-serie med socialistan Tinsley Mortimer. Precis som Olivia Palermo ses tydligen Tinsley lite som en verklighetens Gossip Girl-Blair. Även om jag gärna såg mer TBL så vore det kul att få en glimt av Tinsley. Klädstil har hon ju!


hits