spring looks

Bilden är från Shopbop.com. Hoppas inte jag haft med den innan, sorry isf. Snyggt tycker jag iallafall det är. Tre stilar att bära i vår. Det värker så mycket längtar jag! Men jag känner hopp också.

bild shopbop.com

i blått

That girl! Blått blått blått. Det är så fint till allt svart. Idag är jag riktigt såld på blått. Lite åt det klarblå hållet..

alexa

Trippel på Alexa. I samma outfit, bara olika bilder. Jag gillar't.

a bag!

Såg en väska idag. En superfin väska! Åhh.. Inte en sådan jag borde köpa, men en sådan jag nog allra helst VILL köpa. What to do.. Får se om den finns i stan också. Klämma lite mer... Men Åh så fin den var! Grå, med guldiga detaljer. Handtag och inte jätteliten, men ändå inte A4-block-stor. Sweet för en väsk-älskare som jag.

bild netaporter.com

del 4

Agnes glittrade som en discokula hela vägen till Globen. Jag har gillat Agnes sedan Idol-tiden, enda året som jag faktiskt följt serien. Hennes låt var glad och jag nynnar fortfarande på den. Grattis Agnes!

PS: Var det bara jag som tycker Piloternas låt var en rip-off på en annan låt, som jag tyvärr inte har namn på?!!?!

bild svt.se

fint

Snygg jacka, med aningens korta ärmar. En vit skjorta som skymtas under är snyggt och klassiskt, icke att förringa. Damen till höger har supercoola skor med guldiga nitar, snyggt med byxorna uppvikta till precis ovanför skorna. Kavajen/jackan är clean och snygg. Detaljer, detaljer, detaljer! Det är det som gör skillnad. 

bilder the sartorialist.

lördag

Vad dåligt jag bloggat den här veckan! Sämre än sämst, men jag har ju haft ganska giltligt skäl tycker jag!
Idag har jag varit nere på landet och hämtat en grej, sedan in i Kungmässan för lite ärenden. En viss mamma fyller nämligen år imorgon :) När jag var i affärerna kände jag att jag blev tröttare och tröttare. Hemma sedan kom det bara pang och jag blev så ledsen för en superfånig grej! Typiskt mig när jag inte mår bra. Det trista i hela grejen är att jag var ju inte tipptopp innan jag fick den här vinter-usch-sjukan och det kommer liksom tillbaka nu, som om det bara var på paus... BORING! Tycker lite synd om mig själv ikväll. Det får man göra ibland, men det får inte bli någon vana :)
Köpte iallafall en superfin blå klänning på Zara. Med volanger! I lite rak modell och aningen 20-talskänsla. Blir perfekt på fest längre fram i mars.

fredag

Härligt med fredag! Passar min brorson idag. Tur att jag och mamma kompar, annars hade det inte funkat. Helt slut! Och så kommer han och säger "bär mig" och då kan jag ju inte säga nej... Min stackars kropp! Inte helt återhämtad som sagt... Känner mig såååå sunkig idag. Blek och glåmig. Solarie någon!?! Nu sover iallafall charmtrollet och jag ska försöka göra samma sak. Hörs senare.

Inte piffig och fixad som Lauren...

it's rocky

Såg ett klipp från kommande avsnitt av The City. Tårfyllt var det... Fast av annat skvaller jag läst så lär det inte vara långvarigt. Tydligen har de förresten träffat varandras föräldrar! Whitneys mamma hade tydligen svårt att förstå Jay's dialekt, något även Whitney haft berättade hon...

torsdag

Klippning!! Tjiho. Ska bli skönt men jag känner inte alls för att sitta i klipp-stolen. Är det någon gång man känner sig glämig så är det i den fula kåpan med ljuset och blött hår med klämmor hitan och ditan... Tack o lov för smink!!
I övrigt måste jag verkligen börja äta, har bara ätit lite rostat bröd so far. Men det vrider sig i magen då jag tänker på mat... Usch. Måste-måste men pallar knappt.. Vilken pärs den här sabla sjukan är. Inget virus att leka med inte.

Nej, nu ska jag försöka pigga till mig inför klippningen. Se om jag hittar någon bild som kan förklara vad jag vill för idag lär mina kassa förklaringar vara på gränsen till omöjliga att förstå!

Hoppas jag inte känner som SJP efter min klippning :)

Efterlysning!

I Stockholmsbloggar snackas det mycket om Blueberry och smoothie-ställen. Det saknar jag här i Göteborg. Någon som har något smultrontips?! Efterlysningen gäller alltså smoothie ställe i centrala Göteborg.

bild blueberrylifestyle.se

blått

Blått är flott. Det stämmer verkligen här!

onsdag...

Alla dagar känns likadana just nu... Vila är det främsta. Idag har jag orkat mig ur sängen och bytt pyjamasen mot mjukisbyxor, wiho! Baby-steps. Fick ett besked idag som släppte en sten från mitt hjärta. Skönt! I övrigt är jag lite besviken på somliga som inte hör av sig när man själv brukar bry sig om dem...
Imorgon ska saxen i mitt hår och det längtar jag efter. Just nu är det väldigt kom-och-hjälp-mig över det. Och så kom det pengar på kontot idag! Härligt! Har ett par saker som nog kommer få flytta hem till mig, men när det blir tillfälle är dessvärre en annan sak.

Glädje behövs! LE!

Lauren

Jeans, flats och kavaj. Mer än så begär jag inte. Jo, att vädret ska tillåta det förstås... Men det var väl inte så mycket?!

cerise!

Tänk vad snyggt med cerise! Det är ju en färg som kommer allt mer de närmaste säsongerna. Inte mig emot! Jag är ett fan av cerise-rosa! Skulle vilja ha en topp i stil med Kates.

another runway

Tre fina damer fotade på stadens catwalk i New York.

Diane

Diane såg snygg ut i Aleander Wang klänning, har jag för mig det var iallafall... Snyggt!

oscar

Lite sent, men nu har jag spanat in lite fina klänningar som syntes under Oscar-galan i söndags. Ovanligt nog var nästan alla axelbandslösa, brukar inte vara mitt val.

Zac och Vanessa är alltid söta, kul att de även uppträdde under galan! Men allra sötast var ändå Jennifer och John!

bilder people.com

bass

Träningskläder i Chuck Bass stil - ett velourset! Haha, han har kul stil den killen. Ser fram emot nya avsnitt men det dröjer ytterligare tre veckor... Segt!

kungligt!

Åh vad kul att de kungjorde sin förlovning idag! Victoria såg så glad ut, på ett sätt som hon inte brukar synas i media. Härligt med kärlek och glädje! Bröllopet sker visserligen inte förrän nästa år, men vad gör det... Det kommer och då blir det kungligt för hela slanten! Finns inte så mycket mer att säga än Grattis.

bild via google.se

utslagen

Har fått vinterkräksjukan och är helt utslagen... Spenderar all tid i sängen men har faktiskt orka titta på tv och surfa idag. Woho! Återkommer kanske ikväll, annars när jag har mer energi och kan röra mig utan att ha ont överallt och påminna om min stela (och älskade!!) mormor.

Arriverderci!

Sienna

Med Sienna i schysst outfit säger jag godnatt.

Gillar hennes lilla jacka, väskan och skorna! Himlans fint.

LFW

London Fashion Week har nu startat precis efter motsvarande i New York. Tjejerna i den brittiska huvudstaden kan också klä sig. Här är två finingar.

leighton

Jag gillar Leightons väska från inspelningar av Gossip Girl. Är helsåld på alla sorters väskor just nu... Hur ska det sluta?!

tröttsamt

Har läst om det här "bloggbråket" som började med att Skugge kritiserade Ebba som i sin tur gav en snygg replik i Expressen. För det första så lever alla i olika verkligheter och när man inte har hela bilden så tycker jag man ska vara försiktig med att döma. För det andra blir jag lite fascinerad över att Skugge, som enligt egen utsago inte har någon tid över för att vara egoistisk utan bara fokuserar på sina barn, har tid att driva en blogg där hon tycker till och är lite ego. Hmm...
Att ifrågsätta Ebba som frontperson i 2,6-miljonersklubben blir ju också fel. Kärntruppen innehåller både mammor och icke-mammor, det är väl vettigt eftersom det är en blandad målgrupp de vänder sig till?!

Tröttsamt av Skugge att starta det här, men kred till Ebba som svarar snyggt.

Min verklighet är min och din verklighet är din! Vi är olika, är det inte det som är så härligt!?!

in spirit

Jessica Alba såg söt ut i ljusa pasteller på Spirit Awards. Söt frisyr hade hon också. Är lite sugen på den längden på håret faktiskt... Får se hur det blir. Inatt är det oscarsgalan förresten! Kul! Bryr mig mindre om själva priserna, det är ju klänningarna som är kul!

söndag

Blev lite av en bloggfri helg. Inte riktigt haft lust faktiskt.
Imorgon är det dags för redovisning, känner mig rätt redo, men brukar ändå få några fjärilar i magen inför sådant... Idag har det varit riktigt varmt ute, snön smälter snabbt bort och mig gör det absolut ingenting. Om en vecka är det mars och det hoppas jag innebär att våren snabbt kommer till oss!

lite av varje

Åh vad jag gillar alla streetstyle sidor som bara öser ut bilder just nu! Blir så inspirerad att det nästan blir stopp för att jag vill ta på mig allt på en gång. Och det går ju inte... Så då blir det knas och så tar jag bara första bästa istället... Knäppt men sant! Jaja, det är kul med inspirationen iallafall!

Längtar till jag kan använda mina frans-mockasiner igen!

isabel

Isabel Lucas i soft outfit. Fin men mysigt!

mira

Mira har en cool stil. Jag gillar när man kör sitt eget utan att det handlar om en alternativ stil. Ena dagen har hon päls, sjal över huvudet (som ett huckle) och knälång kjol med hög midja. Andra har hon en långärmad hoodie i modell längre som det står I <3 NY på med en kortärmad päls till. Jag gillar hennes stil riktigt mycket!


bags








Den här väskan hade gärna fått följa med till skolan idag. Den jag använder mest var sådär kvalitet och med snart ett år på nacken så börjar det bli tveksamt hur länge den håller... Kanske får bli väskjakt nästa vecka. Fast inget impuls, jag ska titta, fundera och sedan besluta.








kirsten

Kirsten har varit en stadig besökare under visningarna i veckan. Lite olika stil har hon bjudit på..

fredag

Ibland känns det som att man just somnade då klockan börjar ringa. Det var min känsla idag! Inte direkt på humör för skola idag. Känner mig lite off. Dessutom är det fortfarande snö ute..Kasst. Samma klädbekymmer som varje morgon. Står stilla och jag vill bara fortsätta köra på pyjamas. Mina blå-vitrandiga byxor med mörkblå siden snören är så fina! Nej, dags att skärpa sig!

sandaler!

Sandalväder, nu. Please!

bilder topshop.com

preppy olivia

Olivia såg väldigt damig ut i vit, preppig kavaj med mörka kanter. Lindex hade en liknande förra våren, mörkblå med ljusa kanter. Mamma köpte den, hon är superfin i den! Egentligen är Olivia lite väl damig för mig smak, men jag gillar känslan i hennes stil. Halsbandet är himla fint, och väskan också!

3 Girls

Triss i Gossip Girl-tjejer. Taylor och Jessica var på Anna Sui. Taylor, i vanlig ordning, i rockig look, medan Jessica var mer stilren i sin klänning. Leighton var på Proenza Schuler iklädd märkets pre-fall.

som mys

Den grå koftan ser supermysig ut att svepa om sig, fast då behövs en långärmad topp så det inte blir för kallt. På benen ett par mörka, tighta jeans och mockasinstövler i mocka med fransar på. Lite färg genom ett smalt rosa lackskärp och en snygg, svart kasse att lägga block, pennfack och kursböcker i! Jag är redo för skola imorgon. Typ...

Alla bilder netaporter.com

ljuvligt

Ljuvlig klänning i isblått från 3.1 Phillip Lim. Hade nog skippat skärpet, men färgen är riktigt härlig. Och volangerna såklart!

bild mytheresa.com

torsdag

Torsdag då, en grå dag med snö på marken. Booring. Inte lika jobbigt tryck idag, men bra är det inte.. Gick och solade förut, inte bra egentligen, men ack så skönt. Känner inte riktigt att jag utnyttjat dagen som jag ville, men några måsten är avklarade iallafall!

blåsvart

Alexa Chung bar en fin klänning på Brit Awards. Något som inte var lika fint var hennes skor. Inte med på bilden här, men de var svart skor som var slitna framtill. Hon har haft dem på sig förut, ingen hit då heller även om det inte var lika illa...

from russia

Den här tjejen är densamma som jag bloggade om här, här och här. Hittade fler bilder på henne och visst har hon härlig stil?! Så himla fint. Sjalen, kavajen, håret..det finns mycket att gilla!

bilder via google.se

en extra

Eftersom vi var förvånansvärt effektiva idag så blir det ingen skola imorgon. Skönt! Istället blir det att försöka fixa lite saker på to-do-listan. En del måsten att klara av! Är löjligt trött nu, så jag ska strax sova. Ikväll har jag njutit av en, dyr, semla. Det är en av alla saker jag gillar med att bo där jag bor. Det finns ett konditori med eget bageri bara två hus bort! Här finns verkligen det mesta, som en liten "stad" fast mitt i stan, bara sex minuter med vagnen så är jag mitt i smeten. Godnatt!

väskor

Jag är inne på väskor just nu. Finns så många fina. Lanvin, MiuMiu, Vanessa Bruno.

bilder netaporter.com, mytheresa.com, veckorevyn.se

smile!

Jag säger som Linn, att le verkar vara det nya svarta! Visst är det härligt. Det blir så mycket roligare med ett leende på läpparna. Nu snackar vi inte fake-leenden utan de som faktiskt når ögonen. Le på! Det krävs ju faktiskt färre muskler än att se sur/arg ut...

Blått och svart funkar faktiskt att kombinera, gillar både Kates väska och skor här, m.m.

cotton lace appliqué

Fantastiskt söt klänning från Rebecca Taylor. Perfekt studentklänning!

bild netAporter.com

väskan!

Den där röda lackväskan från Chanel vill bli min! Jag bara känner hur den vill följa med på föreläsningar, ner till landet och ut på stan. Snygg!

onsdag

Vet inte varför men jag har fått för mig att det är torsdag idag... Onsdag är det ju! Usch, mår inte ett dugg bra i mina luftrör, precis som i somras. Det är som att ha ett skärp åtdraget över bröstkorgen och en obehagskänsla som inte går att förklara. Huja! Undrar om man kan få en resa till värme på recept?! Skämt åsido :)
Idag var jag med om en knasig grej på morgonen, det blev bråk på en buss jag hade hoppats åka med, den var full och jag åkte med en annan.. Iallafall, fick höra sedan att en passagerare ville slänga en tom takeaway mugg och då hände något... Det tutades från busschauffören och händer togs till! Galet! Himla skönt att slippa hamna mitt i det där.

Hade nog behövt min päls idag! Hu vad kallt det är!

balmain

Coola sandaler från Balmain! Fransar, mocka och dragkedja!

DvF

Tror nog det är många modeintresserade tjejer som skulle vilja ha Whitneys jobb. Att jobba med PR för Diane von Furstenberg i New York låter inte helt dumt. När de hade visning häromdagen höll sig Whitney backstage för att hjälpa till och filma för sin serie The City. När det vankades fest däremot så deltog Whitney, självklart iklädd DvF-kläder.

Här tillsammans med Olivia Palermo, som också är med i MTV-serien. Whitneys kavaj var riktigt snygg. Breda ränder, dubbelknäppt och lite boxig modell! SNYGGT!


not really

Eftersom jag längtar efter vår och sommar så är jag inte särskilt intresserad av det mode som visas upp under modeveckorna nu. Det handlar ju om nästa höst och vinter, det är vääldigt långt borta! Fast så såg jag den här bilden på People och visst kan jag tycka hösten är okej om den är ceriserosa. Det här visades av Marc Jacobs och jag gillade det. Speciellt sjalen var härlig!

svepa in

Mischa är, som många andra, i New York just nu. Några moderelaterade tillställningar har hon redan hunnit med, här är hon dock på stan med lite kompisar. Hon har svept in sig i en päls och bär ett par ankelboots med speciell, konformad klack. Kylan som verkar trivas över Göteborg lockar till att använda min egen päls, men att ha den till skolan känns inte alls aktuellt, då måste jag ju släpa omkring på den hela tiden! Får väl hålla mig till Henry Lloyd parkasen, inte illa det heller men inte riktigt samma snyggskala...

tisdag...

Ganska låg idag. Vet inte om det är för att jag helt enkelt saknar ork, eller om det bara är en dålig period... Förra veckan gick min DVD-spelare sönder, idag videon. GRRrr! Irriterad. Jag som väl är en av få som använder vhs är rådigt irriterad. Får väl bli att köpa en inspelsningsbar DVD istället. Var ju på gång, men kanske inte redan nu... Jaja, nu sitter jag i soffan, kollar på tv. Ska även fixa lunchmat till morgondagens heldag i skolan. Hoppas det inte tar alltför lång tid... Det kommer jag nog inte orka.

Zoe Saldana.

all cute

Ett par klackar kan verkligen göra skillnaden för en enkel outfit som jeans och kofta. Borde verkligen försöka lite oftare... Min tvåtimmarstupplur tidigare ikväll gör sig nu påmind, men jag måste försöka somna! Godnatt!

camilla

Längtar tills jag slipper klämma in min kropp i tjock dunparkas och kan ha kappa utan att frysa ihjäl. Camilla Belle har en i fin modell, fast färgerna är väl sådär, hade nog hellre valt blått istället för brunt.. Ska boka klipptid i veckan, är lite sugen på att ta lite på längden och sedan låta det växa till sommaren igen. Trycker i mig en del Omega-3 och får för mig att det får mitt hår att växa lite extra. Fegar nog ur igen, men det är ju kul att leka med tanken!

Hilary

Hilary är i New York för att, liksom många andra kändisar, sitta front row under visningar på Fashion Week. Här bär Hilary en himla söt kappa med en vertikal volang längs ena sidan. Riktigt fint! Ser allt fler vertikala volanger, kul efter alla horisontella.. 

Bekväm i Uggs och mysbyxor, sedan uppklädd för att passa in i tälten kring Bryant Park.

måndag...

Oj vad segt det gick på jobbet idag. Inte så mycket tålamod. Speciellt inte på folk som säger emot sig själv, bara tycker att det är orättvist (förstår, men tycker nog också man får inse när man gjort fel!), anser att vi är hemska som gör det vi gör och de som agerar proffs och sedan har noll argument då man ger konkret underlag till varför det är som det är. Just another day at work! Feber och tungt i luftrören var ingen idealisk utgångspunkt... Lite kul, Engla fick ju kommentarer om att hon ofta skrev om att hon var sjuk, något hon inte höll med om. Jag håller nog med den som kommenterat, och är på samma gång enormt tacksam att ingen engagerar sig lika mycket i min hälsa. Detta är ju min dagbok och här kommer ofta den trista sanningen vad gäller hälsa, men långt ifrån allt bör väl erkännas!

Ett leende gör så mycket!

nya tag

Nej nu ska jag sova. Imorgon behöver jag alla krafter till jobbet. Hoppas det är trevligare personer som ringer in än det var förra gången jag jobbade! Något jag även hoppas är att jag ska må bättre och inte ha någon feber.. Godnatt!

det är väl vinter...

Februari är halvvägs gången och snart är det vår! Eller ja, vintern är ju inte slut än men jag lever på hoppet. Nu är det vitt på marken, inte så mycket snö, mer underkylt tror jag. Såg trailers inför kommande avsnittet av Gossip Girl idag, verkar lovande. Fast det dröjer, till 16:e mars!

underbart

De här bilderna ser så härliga ut! Känslan i dem får mig att längta efter miljöombyte. Bara något annat, lite nyare...

port

Whitney besökte Fashion Week-fest tillsammans med sina The City-vänner. Jag gillar deras look på röd mattan, Whitneys skinnkappa är jag mindre förtjust i! Erins klänning är riktigt söt!


LPD

Den lilla rosa ska inte underskattas. Kolla bara så snyggt Coleen matchar ceriserosa klänning med svarta!

sån pärla!

Jag gillar pärlor, allra helst i öronen. Den här ringen med en stoor pärla vore lite kul. Det var ett tag sedan jag använde ring dagligen. Jag är lite av en periodare..

to much bus

Shenae ser aningen orange ut i huden på inspelning av serien 90210. Lite överdosering av Brun utan sol?! Det är tricky.. Själv vill jag gärna vara brun men har svårt för BUS, det luktar och blir inget--> inget--> orange!

having fun

Kan ju nästan tro att de läste mitt inlägg igår :) Kul verkar de ha iallafall!

bild style.com

looking good

Den här tjejen har fångats tidigare av The Sartorialist. Gillar hennes stil. Riktigt snyggt! Att jeansklänning kunde vara så schysst...

Även Jak&Jil har fångat henne på bild, men här i form av detaljer i fokus. Kan kännas lite mycket, men jag gillar det. Snygg klocka och fina armband!

Uppdatering: Visst är det väl
den här tjejen?!

söndag

Inspirationen lyser med sin frånvaro den här gråa söndagen.. Status är ungefär som igår. Dock lite mer stressad. Har skolarbete att göra och imorgon ska jag jobba. Så imorgon blir det att preparera mig med tabletter så jag orkar. Tänk vad skönt när det är sommar och man är brun, då kan man, även då man är sjuk, slänga på sig något och känna sig okej. Å, jag längtar efter sommar! 

lagom spets

I lagom dos gillar jag fortfarande spets. Lilys klänning är ett bra exempel.

kissing booth

Alla Hjärtans Dag känns väldigt amerikanskt. På de flesta sätt, cheesy och överdrivet. I veckan har diverse kändisar ställt upp i Kissing Booths för välgörande ändamål vilket ju är en fin tanke. Jag tänker mest på amerikanska ungdomsfilmer eller serier. Speciellt OC där Seth ställde sig och utropade sin kärlek för Summer. Sött såklart!
Här är Lindsay och Jessica.


little miss

Sockersöt kofta i fin modell. Här måste man matcha med tuffa detaljer eftersom koftan är så söt i sig. Ett par snortighta klorblekta jeans, heels och ett löst linne under kanske... Himla fin är den iallafall och kommer från Schumacher och heter Little Miss Cardigan. Sött!

bild mytheresa.com

lock lips

En kväll som Alla Hjärtans Dag hade en läppformad väska varit en kul accessoar! I olika material beroende på stil och övrig klädsel. Jag hade nog valt den silvriga men den röda hade absolut varit kul! Snacka om isbrytare :)



Don't forget to:

tiden

Snygg och stilren klocka från Marc by March Jacobs.

det stora äpplet

Igår drog modeveckan igång igen. Och the Sartorialist är där för att fota de som rör sig på gatorna omkring Bryant Park.

alla ♥ (lör)dag

Så har jag blivit sjuk. Perfekt tajmat med en rolig fest inplanerad ikväll :( Känns som att jag ofta blir sjuk när det är roliga och efterlängtade saker som ska hända... It sucks!
Om jag var Filip 2,5 år hade jag sagt Dumma dej! eller Jag blir galen på dej! men jag är ju 26 år och vet att det hjälper föga... Jag som har en sån fin topp som väntar på att användas.. Någon som vill byta immunförsvar med mig?!


dubbelt upp

Marc by Marc Jacobs är märket på de här två kavaj/jackorna. Relativt olika stilar, men lika fina för det. Den randiga vore perfekt att dra över som jacka i vår. Den mörka passar över en klänning men allra bäst gillar jag den enkelt stylad som på bilden. Finfint! Skulle gärna hitta varianter på de två plaggen fast i mer budgetklass!

Taylor

Taylor fortsätter köra på sin rockchica stil. När hon stylar det på det här viset gillar jag det, men det funkar inte alla gånger... RIktigt snyggt med ceriserosa skor till helsvart och med det ljusa håret som ytterligare kontrast.

kommande premiär...

Åh, den 27:e februari har filmen Män som hatar Kvinnor premiär. Filmen som baseras på den första av Stieg Larssons triologi om Lisbeth och Michael. Fantastiskt bra böcker och jag ser fram emot filmatiseringen. Jag har inga problem med böcker som blir filmer, ser det som två skilda saker.. Noomi Rapace och Michael Nyqvist i huvudrollerna känns lovande. Spana in trailern.

källa


it's nice

Camilla Belle är en favorit för mig. Hon har ett klassiskt utseende och klär sig ofta fint. Här är en gammal bild på henne tillsammans med Maria Sharapova. Camillas klänning är vacker, kanske inspiration till en studentklänning?!

Ed+Helena

Ed och Helena har gjort ett kul fotojobb till senaste Harper's Bazaar. Det är svårt att inte tänka Chuck Bass när man ser Ed i den här stilen.. Han ÄR ju Chuck. Fin miljö har de fotat i och det är schysst styling.


fredag 13:e

Fredagen den trettonde idag. Lite skrockfull är jag, men inte när det kommer till just den här dagen faktiskt... Idag blir det tennislektion. Känner mig inte på topp, men hoppas det ska gå bra. Det är minusgrader och sol ute. Kallt med andra ord. I övrigt är det brist på inspiration idag med. Vad är det med den här tiden på året egentligen?!

i spets

Åh jag gillar Whitneys ljusa look. Ser lite ut som en dansare på väg från träning nertill. Tightsen som går ner i ballerinaskorna, så fint! Vintervitt är underskattat, om man kan bära det borde man absolut ha en kappa i det. Så fräscht mot allt mörkt. Jag som inte ens gillar vita strumpbyxor gillar de här. Vad svamligt det blev, summan är: Jag gillar det!


bus

Ikväll jag och pappa passat Filip. Den lille busen! Tanken var väl att han skulle somna, det gjorde han inte. Sjöng en vaggvisa för honom, så får han en lurig min och börjar säga Musse Pigg Musse Pigg. Ehh, visste inte om jag skulle skratta eller gråta... Trött blev jag av det iallafall. Sängdags med andra ord! Godnatt.

Superkallt ute så jag längtar ännu mer till sommaren!

clown collar

Söt blus från TopShop. Det här är min stil. Den typen av överdelar jag gillar att använda på våren och sommaren.

bilder topshop.com

lilla jackan

Zhang Ziyi var på ett event iklädd den här lilla jackan med små platta nitar. Riktigt coola stil! Och snyggt matchat med helsvart och enkla byxor. Jag gillar det!

krispigt

Vackers puderrosa från Christopher Kane. Lovely for Spring!

bilder netaporter.com

torsdag

Kyla och sol. Det är dagens väder. Själv mår jag sådär, tjock i mina luftrör och inte riktigt på topp. Hoppas det blir bättre snart. Tänkte svepa in mig i min dunjacka, en filt och uggs och sätta mig på balkongen en stund. Orkar inte promenera idag så det får bli det alternativet.. Hemma från en andra staden igen, seg förmiddag är slut...

inget bläck..

Hur ofta måste man byta bläck i en skrivare egentligen?! Okej, behållaren är miniliten men redan!?! Jaja, nu är det beställt iallafall. Tacka vet jag InkClub. De var supersnabba sist så jag hoppas på en repris.
Nu ska jag sova så jag orkar gå upp och gå på föreläsning imorgon. Blir lite sovmorgon eftersom det börjar 10. Gött!

Ps. The Hills börjar igen i april (har jag för mig det var!) Ds.

smile

Kan inte bli annat än glad av den här bilden! Den är från TopShop, på något vis... Trevlig fika med min gamla barndomskompis. Blir alltid glad när jag träffar henne. Såg en superfin kofta på Åhléns förresten. Ni som gillade H&M Trend-koftan med markerade axlar så har Åhléns en liknande som är lite nättare över axeln. Kan vara värt att kolla in, ett tips helt enkelt! Nu tittar jag på danska serie Sommer på ettan. Ja minsann på SVT, händer praktiskt taget aldrig.. Söt serie som får mig att längta till sommaren, danska serier är rätt bra faktiskt, Anna Pihl är ett annat exempel.

lily

Lily Allen är i New York och bar en härlig röd klänning. Himla fin och visst är det väl Acnes hypade modell?! Tycker faktiskt att klänningen och koftan blir en schysst matchning, men handskarna!! Nej, hon är lite väl mycket. Less is more borde hon gå efter!

från röda mattan till...

Vi inbitna SATC-fans minns nog avsnittet där Carrie får en rosa Oscar de la Renta drömklänning av sin älskare Aleksandr. När Carrie svimmar på väg till operan beger de sig istället till McDonalds. 
Igår var Blake och Penn på Berlins filmfestival och efter röda mattan gjorde de samma sak, det vill säga besökte McDonalds i sina finkläder. Läste just att Blakes klänning också var Oscar de la Renta! Likheterna fortsätter... Fast Penn känns inte riktigt som Aleksandr, eller?!

två från Elle Style

Brittiska Elle har en motsvarighet till svenska Elle-gala, den heter Elle Style Awards och hölls i London i måndags. Inga direkta hittar stilmässigt, men de här två damerna gillar jag. Alexa Chung, som jag vanligtvis inte är jätteimponerad av, var fin i en kort klänning matchat med t-slejf skor och diskret makeup.


Modellen Rosie Huntington Whiteley var vacker i en hellång klänning. Riktigt snyggt!

fint!

Streetstyle-sidor kan verkligen konsten att inspirera. De här bilderna är bara ett exempel!

Diane

I Berlin visade Diane var skåpet ska stå. En fantastiskt fin långklänning, blommor som dekorerade håret och röda läppar. Diane missar sällan, oftast får hon till det så bra, så bra.


onsdag

Onsdag och trist väder ute... Skönt att slippa gå upp tidigt och åka till jobbet eller skolan. Det sistnämnda ska jag till imorgon.. Tänkte ge mig ut på en promenad om en stund. Luft och att röra på sig är aldrig fel! Och det viktigaste då är musik i öronen. Har nästan alltid musik i öronen när jag är ute och går, har nog fyra olika alternativ. Mobil, bluetooth-spelaren, multimediaspelaren och min mp3. Teknik-nörd, jag?!

soffan

I dagens avsnitt av The City (nu är det uppe på hemsidan!) så uppmärksammade jag Whitneys soffa. Helt i min smak! Jag är ruskigt trött på min soffa, den är stor, men inte fluffig direkt... Så fort jag är klar med skolan och jobbar så ska det bli en investering!

brist på kraft

Jisses, idag var jag verkligen trött. Somnade sittandes förut. Ajaj i nacken! Idag fick jag fullt av griniga människor i telefon. De lyssnar inte, upprepar bara samma saker (efterom de inte lyssnar), kommer med fåniga hot... Det väcks mycket tankar och åsikter när jag är på jobbet men försöker att inte skriva för mycket om det eftersom branschen jag jobbar i är lite av det sekretess-klassade slaget... Otroligt lärorikt iallafall!
Imorgon ska jag ägna mig åt skolarbete hela dagen! VIll helst bli klar med en uppgift så jag slipper det i helgen.

två av Thandie

Jag gillar Thandie Newton, hon har fin stil och passar i det mesta. Här bär hon två olika typer av klänningar. Jag tycker hon passar i dem båda! Den korta är inte lika flådig, men en härlig färgklick. Den långa är riktigt gala-vacker.

på axeln

En svensk tjej som var på brittiska Elles Launch Party inför deras Style Awards. Gillar hennes modig markering av axlarna. Inget jag själv skulle bära (tror jag) men rätt coolt ändå.

wow

Underbart söta ballerinaskor mer rosett på! Skynda fynda, sista dagen med billig frakt idag. På skor är det ju extra dyr frakt. Själv vågar jag inte köpa skor via nätet, orkar inte hålla på och skicka fram och tillbaka heller... Latheten vinner!

bild asos.com

nicole

Nicole ser påklädd ut. Ännu ett par Hunter på fötterna, svarta den här gången. Själv hade jag varit glad för bara ett par! Nej, ut i ruskvädret var det!

måndag

Ovanligt pigg nu på morgonen, leder alltid till att jag blir supertrött på dagen. Fast idag kanske är ett undantag?! Hoppas det. Ute snöar det.. Skönt att jag håller mig inne då jag jobbar. Snart dags att rusa, ska bara klä på mig. Ingen inspiration och idag  blir det mysiga och mjuka kläder. Lite frusen...

Kolla in tån på Sarah Jessicas skor!

not available

På mtv:s hemsida står att ny avsnittet av The City är tillgänligt 090210, amerikansk tid... Bara att vänta med andra ord!

dags att sova

Har spenderat kvällen med datorn, tv:n, städandes och ätandes gapefrukt. Typ... Provat lite kläder också! Nu är det dags att krypa till sängs, utan någon MrBig dock.. Jobb imorgon också, hoppas på aningens gladare personer som ringer. Det underlättat liksom! Godnatt.

Nico

Har läst att det inte är helt klart att Lipstick Jungle är nerlagt. Tjoho! Jag gillar ju den serien! Tre alternativ verkar det finnas, dels att fortsätta på den kanal som de varit hittills, byta kanal eller (tyvärr) läggas ner. Vilket som av de två alternativen hoppas jag på.
I det avsnittet som, än så länge, är det sista visade så var Nico fantastiskt fin på partyt som hölls. Lite vågigt, ostyrigt hår och en klänning med en bar axel. Så himla vackert!

my kind

Det här är min typ av klänning. Fast hellre lite smalar i midjan, vilket man kan lösa med ett skärp. Finfint!

bild topshop.com

sporty

Sportigt värre, lite tennis stil kanske.. En bild jag fick i nyhetsbrev från TopShop i veckan. Jag gillar det. Förresten verkar det svårt att hitta träningskläder i tennisstil. Vill ju inte köra för vippigt, men inte tights och topp heller..

Snyggt att naglarna matchar klänningen!
bild topshop.com

måndag

Lite drygt en halv dag på jobbet idag. Ganska sega människor som ringde. Ibland måste man anstränga sig för att inte låta dryg eller otrevlig. Hoppas jag lyckades, i de flesta fall iallafall. Annars var det trevligt och den en och en halvtimma jag sov längre än vanligtvis (jag hade skrivit upp mig att börja lite senare) var guld värd!
Idag har jag lite kallt inne, fluffiga tofflor, värmande ljus och filt får göra tricket. Så härligt med ledig kväll, annars brukar jag jobba på måndagar. Lovely!

Snygg stil! Lugg är himlans fint faktiskt...

blue flower

Forever21 kommer få in den här supersöta blå koftan med blommönster på. Alldeles lagom och väldigt fin. Än så länge verkar den bara ha kommit in i grått, fast den ser inte lika fin ut...

bild forever21.com

helgen..

Helgen började rätt kasst igår, men kvällen vägde upp det hela och jag vaknade med mer energi idag. Familjedag i positiv anda var vad som behövdes. Imorgon blir det jobb på förmiddagen. Bara en föreläsning vilket innebär att jag måste ha en massa disciplin och plugga ändå. Ska skriva på ett grupparbete och måste skissa på uppsatsen. Känner mig aningens stressad över det så ska fokusera på den först, tror inte jag kan komma igång med det andra om inte uppsatsen är mer klar i mina tankar.
Nu, dags att sova! Godnatt.

jenniferdrewginnifer

Triss i damer på Marie Claire. Alla tre är aktuella i filmen He's just not that into you. Filmen bygger på boken med samma namn, som översattes till Dumpa Honom på svenska. Tycker den verkar lite kul och ser den gärna.

Påminner förresten om den här bilden som prydde Glamour i höstas.

When asked what the first thing they do after a breakup, here's how the cover girls responded:
Aniston: "I don't eat a lot. I go straight to my girlfriends, though."
Goodwin: "The first thing I do is call my little sister. She drops everything."
Barrymore: "Head straight for the carbs. Macaroni and cheese. Kraft. Deluxe. The kind with the cheese you squeeze out of a bag that takes at least a month to pass through your body."



seg i kroppen

När jag är med Filip måste jag vara riktigt seg i kroppen. Måste vara beredd på att lyfta honom, hålla i honom på väg uppför trappan, när han åker rutschkana osv. Ja, sedan att jag är lite nojig och orolig gör ju inte saken bättre... Vill aldrig att han ska slå sig eller ramla. Då gör det ont i faster också! Men han är bäst och mysigast, gör det mesta för den lilla killen. Smälter när han ler mot mig, kramar mig, pillar med mitt hår och ger mig en blöt puss. That's love!

Nicole och söta Harlow.

taylor

Taylor var på filmvisning i New York iklädd tights med pärltrådar på sidorna. En ny variant på de söndertrasade tightsen kanske?

söndag

Idag känner jag mig mer i form vilket känns skönt. Spenderade lördagkvällen hos en kompis och vi hade riktigt mysigt. Åt god middag (min kompis är bra på att laga god mat), såg Melodifestivalen (och dissade den) och avslutade kvällen med Sex and the City-filmen. Det roliga var att hennes version var Extended vilket innebar en del scener som inte var med i versionen som gick på bio! Riktigt kul, kan rekomendera det om ni har tillgång till att se den versionen.

Idag lyser solen och snart blir det bus med min brorson, en trevlig söndagstradition. Funderar på om jag ska åka och handla först... Trevlig söndag på er!

lewis

I Sverige har vi melodifestivalshelg och i USA är det Grammys.. (Själva grammys går av stapeln ikväll i USA) Lite skillnad! Leona är en av mina favoriter och här bär hon en svart Hervé Leger med lila detaljer! Fint.

katie för miumiu

Det här är den bild jag gillar från annonserna med Katie för MiuMiu. De andra är ingen direkt hit...

melodifestivalen.

Vilken flopp! Det mesta med gårdagens deltävling var riktigt dåligt! Reglerna, den konstiga juryn, duellerna, programledaren och mellanakten... Nej inte mycket positivt här inte. Fördelen är ju att det bara kan bli bättre, eller?!

Den låt jag gillade var Marie Serneholts, härligt nummer, jag blev glad och det var en trallvänlig låt.

Snygga Marie i vit klänning!

emmas läpp

Den här tröjan borde ju vara min, Emmas Lip Jumper heter den. Avsändare Marcus Lupfer, han som gjorde några tröjor för Topshop i höstas... Jaja, nu ska jag rusa. Hoppas på att humöret rycker upp sig. Ciao!

palermo

Olivia var på visning av filmen He's not that into you i New York. Hon såg lite tuff ut i svart med liten pälscape till.

luella

Caroline Winberg har på sig den här Luella-klänningen på framsidan av senaste svenska Elle. Det ser härligt vårigt och fräscht ut! Fick mig att gilla klänningen mer än när jag först såg den..


bilder netaporter.com

confessions

Isla Fischer på premiären av Confessions of a Shopahlic. Trots att modet inte verkar vara i klass med SATC, eller något att hänga i granen alls faktiskt, så skulle jag gärna se filmen. Snygg stil är egentligen inget jag förknippar med bokserien, mer att hon shoppar mycket än fint!

Isla själv har kanske inte heller den roligaste stilen, men det är ju faktiskt inte allt här i världen :)

bell(e)issima

Det har blivit mycket Camilla Belle på sistone, men kolla in klänningen, så vacker! Det här ger mig inspiration till en balklänning, om jag hade behövt någon... Färgen, modellen, detaljerna, ja allt faller mig i smaken!


fluff

Whitney och Allie iklädda päls på stan i New York. Snart är det modeveckor där, tänk om man hade en biljett som väntade... Många verkar ha svårt för Olivia, själv är det Allie jag har svårt för. Hon ser så butter ut stor del av tiden, ser inte riktigt modelldragen i henne.. Fast så är det ju ganska ofta, svårt att se modelldragen alltså, tycker jag.

Fin päls Allie har, Whitney ser mycket billigare ut, speciellt på grund av dragkedjan!

lördag

Helg och lördag. Idag är jag inte på topp. Huvudvärk, lite ont i kroppen och känner mig gråtfärdig... Inte bästa utgångspunkt alltså. Solen skiner dock ute så jag tänkte ta en promenad! Ska skicka tillbaka en bok också så det blir nog två flugor i en smäll. Hoppas er lördag är gladare än min!

frusen

Idag är jag riktigt frusen, sitter just nu med myskläder och en filt över benen. Kanske lika bra att det inte blev någon tennis. Vi kör på det nästa vecka istället. Tänkte träna lite själv imorgon istället. Den dåliga sömnen i veckan börjar göra sig påmind... Mysfredag helt enkelt.

bild mytheresa.com

chic

Nicole och Elin Kling verkar gilla ungefär samma stil. Lite hippie-indian chic. Nicole passar riktigt bra i det här tycker jag!

reklam eller lurendrejeri!?!

Försöker att hålla mig undan den där Blondinbella vad gäller artiklar och framförallt hennes blogg. Men jag är intresserad av marknadsföring vilket får mig att klicka på den här artikeln.
Jag tycker det är på gränsen över till att lura läsarna istället för reklam. Det är många som länkar till random företag. Oftast i samband med att de skrivit om en tjänst/produkt de "testar" eller fick hemskickad. Jag är trots allt några år äldre än den genomsnittliga läsaren av den här typen av bloggar och förstår bättre. Men hur gamla är de som läser Blondinbella blogg tror ni, kring 14-15 gissar jag! Och jag tror inte riktigt man tänker så när man är i den åldern. Det hade inte jag gjort, tror jag...
Vet inte vad som är knepigast, att företagen betalar för det eller att hon verkligen tycker det är okej....


finfint

Såg den här bilden på Veckorevyn.com för ett litet tag sedan. Himla snyggt tycker jag!

bild
veckorevyn.com

aprikos

Camilla Belle på Luckys aprikos-omslag. Jag gillar det. Aprikos är en smickrande färg när man har lite färg på kroppen. Känns somrigt med andra ord. Köpte faktiskt ett depend-lack i aprikos-aktig färg idag. Kan visa om det blev bra!


spring monki

Monki verkar ta in fler skor för varje säsong..  Eller så gillar jag det bättre den här säsongen bara. Här är några fina exemplar. De grå mockasinerna med fransar, remsandalerna elelr tygskorna. Allt är sådant som skulle passa in i min garderob.

bilder monki.se

gyllene

I tredje avsnittet på pågående säsongen av Gossip Girl var Blair superfin i en gul klänning. Den var draperad över ena axeln, bar på den andra och kjolen ser plisserad ut. Mycket detaljer men bara så att det blir fint!

fredag

Ruggigt väder idag! Alldeles vitt när jag kom till skolan, sedan blev det mest slask för att bli duggregn och dimma. Uschligt! Föreläsningen var okej, men det känns inte som någon nyhet vilket är lite trist att åka ganska långt för att höra. Nästa vecka har jag bara en föreläsning! Wiho. Den här perioden är det inte alls många föreläsningar. Bra, men det är ganska bra att ha lagom med föreläsningar.. Blidde ingen tennis idag heller... Synd! Kände verkligen för det.

sequal

Läste att det är bekräftat att det blir en Sex and the City 2! Hurra vad kul! Sommaren 2009 börjar inspelningarna och sommaren efter, 2010, är det premiär.


printat

Sådär, nu har jag printat åhörarkopior till morgondagens föreläsning och ett dokument till underlag för handledningen på morgonen. Dags att krypa ner i sängen. Tidigt upp imorgon! Godnatt.

skjorta

Den här skjortan från Monki inhandlade jag häromdagen. Nu ska jag låsa in mitt kort. Det handlar inte om mängden på pengarna jag gjort slut på på sistone, för det är inte så värst egentligen, snarare antalet gånger kortet fått arbeta...
Skjortan är fräsch och kanske lite väl somrig, men jag tycker den funkar redan nu!

bild monki.se (?)

långt

Både Whitney och Olivia har fint långt hår. Själv växlar jag mellan att vilja få längd mot att klippa ett par extra centimeter nu under vintern... Det är bara hår säger vissa, själv tycker jag det är ytterst viktigt att vara nöjd med sitt hår. Vilket i och för sig inte innebär att man gör avancerade klippningar/frisyrer/färgningar men att man trivs helt enkelt!

lite av varje

Den här torsdagen har handlat om lite av varje. Började med att få sova lite längre än halv sju vilket varit tiden som gällt tidigare under veckan. Kändes helt ljuvligt! Sedan gick jag över till en kompis från skolan för att brainstorma och, så smått, påbörja ett arbete vi ska skriva. Lite kul att jag ändå pendlar dryga sex mil till skolan (en väg) och lär känna någon som bor två minuter ifrån mig. Small world!

Sedan har jag även hunnit med FreePort med min kära mamma. Himla mysigt, var ett tag sedan vi hängde såhär mitt i veckan bara hon och jag. Gjorde en hel del fynd faktiskt! Ett par kostymbyxor från Filippa K för 200kr, en munktröja från Cottonfield för 240kr och söta behå-toppar för 37,50kr resp 25kr där jag betalade enligt 3-för-2 principen. Blev en hel del kassar, men inte så himla mycket pengar som flög ändå... Väldigt nöjd med mina köp!

the boy does nothing

Ny låt jag gillar. Alesha Dixon med The Boy Does Nothing.

ett tips

Vet inte hur det är med er men jag är ganska puffig kring ögonen på morgonen, speciellt de morgnar då jag sovit dåligt/går upp tidigt. Förr använde jag en ögongel med gurka som vänner till mina föräldrar köpt i England. Så tog den slut och tillgången liksom försvann. I somras letade jag med ljus och lykta efter något liknande och hittade guld!
Numera använder jag en variant från Anatomicals. Den kostar 40kr (!) via nätet och gör susen!

Det roliga är vad som står på tuben, nämligen följande:
wake up late. scream. look in the mirror. scream. look again. scream. wonder where your youthful good looks went. apply this soothing gel under the eye area. realise those looks were just hiding all along. we only want you for your body.

Ginnifer

Ginnifer Goodwin bytte snabbt frisyr. Ena kvällen, på premiären av "He's just not that into you" med längre lockar och bara några kvällar senare i en kort, glansig page. Hon passar bra i både, tycker dock hon ser lite elegantare (inte helt rätt ord jag söker, men åt det hållet..) ut i pagen! Klänningarna hon bär är inte särskilt dumma de heller. Den orange är i en fin nyans och söt modell. Klänningen med de vertikala volangerna är min favoritmodell. Volangerna är, som sagt, på längden precis som min nya topp.


balmain

Balmain är ju den mest hyllade kollektionen inför vår/sommaren 2009. Lite trist egetligen... Däremot gillar jag den här lilla jackan! Lite Chanel-stuk men mer markerade axlar. Skulle vara så snygg till ett linne eller en t-shirt, jeans och klackar eller flats. Fina grejer.

Bild mytheresa.com

ovanligt sött

Rihanna ser man oftast i svart, läder och tuffa outfits. Här ser hon mer söt och flckig ut i skjorta, pärlor och kort, vippig kjol! Jag gillar det. Kanske mest för att det är mer som min egen stil än det hon brukar bära. Bär sällan skjorta till kjol, känns så väldigt preppy, men det här var fint som sagt!

Sarah Jessica

Sarah Jessica ser glad ut på Harpers Bazaar's mars-cover. Jag gillar ju rosa och glädje, så det går hem hos mig. Bilderna inuti motsvarar dock inte riktigt den här bilden, gillar de svartvita så de får ni se här.

SJP on fashion: "I don't have the Carrie Bradshaw passion and devotion to it, but I would much prefer that life would allow for a beautiful shoe all day long. To stand in Mr. de la Renta's atelier and have him build a dress on you, that is amazing. And honestly, it's a great honour to be able to borrow something that weighs 40 pounds and requires three people to help you walk."

SJP on Carrie Bradshaw: "I got to wear such incredible things, and you make such mistakes and there's such hits and great triumphs and there's incredible wrong, wrong, wrong. But it's so much fun."

SJP on aging: "It's a real crucible because you feel daunted by your peers who somehow get younger and younger. People older than me have fewer lines than I do. And no, you're not supposed to talk about it; you're supposed to admire the fact that they look 22 even though they're 58."


be my V

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg. I år känns det inte lika hysteriskt, men det kan ju bli... Ska på fest den aktuella dagen, blir nog trevligt. Kanske jag skulle bära en outfit med hjärta på, bara för att?! Nej, topp har jag fixat, den jag visade förra veckan. Vad det blir till är en annan sak... Tar ni allvarligt på Alla Hjärtans Dag?

armband

Här är armbandet jag köpte igår. Fin lila färg, som inte framgår på bilden. Klippte av det på längden och ska be pappa göra ett eller två nya hål, då ska det nog sitta som jag vill! Gillar det mycket, trots allt.

(bilden är aningens arrangerad, det är som sagt lite stort!)

navy blue

Marint är tydligt en av vårens färger, såhär mycket mörkblått har jag inte sett på flera år. Trots att det borde vara en basfärg, fast handeln håller inte alltid med. Avsändare av de här två är Chloé.

bilder netaporter.com

pompelmo

Min grej just nu är grapefrukt! Äter det ofta och gärna. Gillar citrusfrukter men är lite känslig mot det, både i hud men också magen eftersom jag har sk stressmage (har ätit tabletter mot det i flera år faktiskt...). Just grapefrukt funkar faktiskt suveränt trots allt. Läste just att det tydligen finns något däri som faktiskt kan vara bra just om man ha magsår. Gott är det iallafall och det är ju viktigt!

bild via google.se

gråa remmar

Mina fötter vill lufta sig från strumpor, skippar gärna dem så länge som möjligt under sommarhalvåret. Strumporna alltså. De här remsandalerna är i en riktigt fin grå ton. Kan hoppas jag hittar någon snygg, motsvarande, variant tills sommaren når oss. Kul med något annat än det vanliga..har nog inga gråa skor faktiskt.

Märke: Chloé
bilder mytheresa.com

inte idag

Vanligtvis gillar jag att varva ner, kolla på sk ungdomsserier, lite softande bara.. Men just nu orkar jag inte med alla förvecklingar, "kärleksbekymmer" och annat tonårsmeck. Nej då lyssnar jag hellre på peppmusik. Klicka på bilden för en låt som var med i premiäravsnittet på 90210. På Naomis 16-års fest uppträde ett band och det var den här låten de sjöng, dels.

Tilly & the Wall - Pot Kettle Black

ränder=vår

Ränder är alltid vår för mig! Det tillsammans med ljusare jeans och ballerinas. Åhh, kan det bli bättre!? Den här i creme kommer från Charles Anastase. Idag har jag haft rosa ränder på vitt på mig, skönt och fint.

bild brownsfashion.com

snö.

Så tänker man februari, nästan vår (eller mycket närmare iallafall) och så börjar det snöa! Lär väl inte ligga kvar och så himla mycket var det inte, men ändå!

bild people.com

ineffektiv

Min mest ineffektiva tid måste vara typ två-sex, om jag inte jobbar... Nu har jag degat och halvsovit ett bra tag, hoppas piggna till lite snart så jag ska jag börja fixa lite. Längtar mycket till helgen. Vad härligt det ska bli! Få sova på morgonen, det är nog min största morot på vardagarna när jag ska upp i ottan.

Idag var det kö hela tiden på jobbet, tar inkommande telefoni i kundservice. Var alldeles för trött imorse. VÄldigt skönt att det inte finns någon direkt klädregel då! Kunde knappt äta, var så himla trött och mådde knas imorse... Resten av dagen ska jag plugga hemma och helst städa lite. Skrattar fortfarande lite åt en jag snackade med...vissa är knas!

onsdag

Trött. Sov typ tre timmar effektivt inatt, vaknade hela tiden.. nu blir det jobb! Trevlig onsdag.

känner obehag...

Föreläsningen jag var på var bra, inte så djup och inte så mycket nytt men det var kul att gå. För att vara lite ytlig (vilket ju jag får vara här...) så är det bra mycket mer fägring på skolan här i stan framför den jag går på... Får man ens säga så?! Känner mig lite låg såhär på kvällen. Och så kliar det, både i huden och förut även i halsen.. Inge kul då jag är nötallergiker och då får kli i halsen=känner igen känslan.. Nåväl, bättre nu, ska ta en tablett innan jag ska sova!
Imorgon blir det jobb på förmiddagen och sedan pluggande tror jag.

Just det ja, köpte ett fint armband förut. Från H&M Trend. Läder, lite flätat och riktigt fint. Så tar jag bort lappen och det är alldeles för stort! Så trist :( Ska se om  jag kan klippa och göra ett till hål, men det är lite segt att inte bara kunna köpa ett armband bara sådär. Tro mig, jag vet att det är ett "angenämt" problem... Fast inte alltid kul för det!

Godnatt!

Förresten, varför har de inte lagt upp senaste The City?! Grr.. After-showen är ju upplagd!

UPPDATE: Nu var det där! 23.56

jennifer

Jennifer Hudson sjöng på SuperBowl i söndags (eller måndag...), stor grej i USA. Det vet vi om inte annat på grund av "skandalen" då Justin och Janet uppträdde tillsammans. Jag gillar iallafall Jennifers jacka, lite orkesteraktig som vi (om vi läste Elin och Sofis bloggar) vet är moderna. Dock är jag inte så förtjust i när det går ner för mycket baktill.. Men den här var fin!


snyggt

Liten nätt jacka är snyggt vare sig det är i ylle, collegetyg, jeans eller skinn. Här är ett snyggt exempel på en i skinn! Finfint! Jag gillar lager-på-lager men tycker det är svårt att få det sådär nonchalant snyggt, fast det är nog svårt att se det själv inbillar jag mig.

bild från
http://stockholmstreetstyle.feber.se/

cuties

Ed och Jessica ser söta och kära ut. Gossip Girl verkar vara en kärleksfylld serie! Åtminstone off set, nu senast blev det mindre kärlek igen, men den här gången gjorde det mig faktiskt inte något..

kallt ute

Det är kallt ute idag, Har myst i mina "uggs", men nu ska jag på en föreläsning här i stan och tänkte ta mina stövlar istället. Ser snyggare ut. Bra föreläsning idag. Jag gillar ämnet rikigt bra! Gjorde ett litet fynd på stan förut. VIsar när jag kommer hem ikväll.

i skolan

Paus i skolan. Stressig morgon blev det... Bussen körde ifrån mig för att den hade bråttom till nästa hållplats! Dvs den körde för tidigt från min hållplats för att hinna till den efter. Ehh... Låter knas!
Verkar inte som att det var något The City igårkväll i USA. Eller så har de inte uppdaterat hemsidan ännu. Gossip Girl var det minsann iallafall.
Gillar det här ämnet och föreläsningarna känns väldigt relevanta, inte alltid de gör det...

Äldre bild på snygga Olivia!

tisdag

Dags att kura ihop i jackan och bege mig ut i kylan och skolan. Halvdag idag, hem och sedan en till föreläsning i eftermiddag. Den sista är dock frivillig! Trevlig tisdag på er!

med mask

Lauren firar sin födelsedag i Las Vegas med mask-tema. Det där vill jag göra! Fest med mask alltså. Kanske blir till den 30:e. Några år kvar men när en kompis nyligen fyllde det skrämmande talet kändes det genast närmare... Lauren blir dock bara 23 år.

kvällen

Trevligt på jobbet, kommer nog bli lite andra tider ett tag nu, men det det välkomnar jag! Skönt med fler lediga kvällar, eller de går ju ägnas åt studier. Känns alltid välkommet att jobba när andra jobbar i den mån det är möjligt. Har sagt det förr, jag har ett riktigt bra extrajobb! Nu ska jag sova, tidig dag imorgon också. Godnatt.

bild people.com

lite lila

Lily Allen i ett lila diadem. Jag är fortfarande lite kär i den här typen av diadem. Provade ett innan jul och ångrar lite att jag inte köpte det! Får väl se om det går att hitta det, eller ett liknande, igen..

matcha med kavaj

Hittade de här bilderna på koreanska Nylon. Snyggt och lite inspiration. Gillar kavajen till höger, fast ännu mer om den hade varit kortare baktill!


sol i bilden

Tänk vad så mycket piggare och gladare man blir när solen skiner. Jag känner mig uppfriskad och stunden på balkongen gjorde sitt. Nu ska jag äta lite och bege mig neråt stan, någon sväng i affärer och sedan jobba!

Tänk när det räcker att sätta fötterna i ett par ballerinas och bara rusa nerför trappan?! Härligt!!

it's blue

Blå himmel ute och jag är inne på mörkblått istället för en massa svarta detaljer. Här är ett gäng snygga väskor och skor. Helt enkelt fint. Väskan högst upp till vänster vore perfekt till skolan och den i det nedre, vänstra hörnet är lite finare och roligare. Ett par flats hade också gjort sig bra! Blue, blau, blå.

bilder netaporter.com

måndag

Solen skiner och det är svårt att inte bli glad då. Aningens kallt dock. Solglasögonen hängde på nästippen på väg hem igen och nu tänkte jag sätta mig på balkongen en stund. Ordentligt påbylsad med en bok. Känns som en bra sysselsättning! Sedan blir det jobb..

Förresten, alla kommenterar sedan december har försvunnit! Jag har alltså INTE tagit bort dem utan det är på grund av en uppdatering gjord av blogg.se.
Update: eller okej, de verkar synas på bloggen, men inte i arkivet..

everything to me

Avslutar med en låt. Har hittat till den via diverse hemsidor och nu senast genom Dejta eller Dumpa-bloggen på Veckorevyn. Jay från The City är (var?) med i ett band som heter Tamarama och var även tidigare tillsammans med Miranda Kerr, som är i videon... Riktigt soft låt tycker jag! Härlig video också, längtar efter sommar!!

slut på veckan

Nu ska jag sova. Upp tidigt imorgon för föreläsning. Den är inte i den roliga kursen och jag är sådär peppad, men det är lättare att komma in i ämnet när man går på föreläsningen.. Och det behöver jag! Godnatt bloggen.


meester

Leighton syns på omslaget av Seventeen. Hittade några bilder från inuti tidningen som jag gillade mer än den på utsidan... Kavajen hon har här är riktigt fin! Och hon ser så härligt glad ut!


Antingen eller... (klicka för större bild)

lek i solen

Skönt att det var fint väder eftersom det blev lek ute med Filip idag. Gunga, leka i sandlådan och promenera med skottkärra var några av sakerna vi gjorde. Han är för härlig den lilla killen! Förutom när han inte är så tillmötesgående... Fast så fort han ger mig en puss, kastar sig i min famn eller leker med mitt hår så smälter jag. Han har mitt hjärta!

rachel

Länge sedan jag såg en bild på Rachel, lite trist eftersom jag gillar henne! Tydligen rytkas det om att hon ska leda ett matprogram. Hmm, vad ska man tro om det. Aldrig läst något om att hon var så inne på matlagning... Men varför inte.

söndag

Solen skiner idag! Härligt. Ska försöka ta mig ut och få lite luft. Blir nog lek i sandlådan med Filip tror jag. Idag känner jag mig piggare och bättre till mods vilket känns skönt. Ska försöka njuta av dagen och samla energi inför den nya veckan!

made of honor

Igår såg jag Made of Honor med Patrick Dempsey och Michelle Monaghan. Jag gillade den! Är ju svag för söta romcom's med bra slut. Kräver inte mycket av tittaren, men jag gillar inte djupa, deppiga filmer så den här passar mig.

hits