fruktobsession

Sedan ett tag tillbaka så är jag helt fokuserad på frukt. Det började med grapefrukt och hallon eller blåbär smoothie. Nu äter jag gärna passionsfrukt och ananas. Himla gott och fräscht! Det är en av alla fördelar med våren och sommaren, ett stort och bättre fruktutbud! Nice.

bild från en blogg jag tyvärr inte minns (Sorry!)

med volanger

Himla söt bikini med bandeau-topp och volanger. Så fint! Jag har en rosa med volanger i trekantsmodell, riktigt söt från H&M från förra sommaren. Jag är väldigt nöjd med de två bikinisarna jag köpte förra året, men det har inte hindrat mig förr... Bikini är kul att köpra och kunna variera med.

bild shopbop.com

the J

Jag gillade avsnittet som jag såg fram emot. Nu ser jag dock ännu mer fram emot nästa, som kommer den 20:e april! Förstår inte varför de har så märkliga uppehåll i USA. Fast det har vi ju här också, här försvinner dock bara serien och man vet inte när det kommer tillbaka..

Favoriter från avsnittet är Blairs halsband, Jennys hela look och Blairs armband.

last one

Nästa vecka börjar säsong fem av The Hills. Med anledning av det besökte Lauren igår kanadensiska MTV för lite inför-snack. Klippet finns på mtv.com och det var lite små smakprov på vad som ska komma. Den här säsongen blir Laurens sista och personligen hoppas jag de låter serien sluta då. Jag är inte ett dugg intresserad av att följa några av de kvarvarande. Möjligtvis Lo i så fall, men INTE Heidi med sin läbbiga pojkvän.

Söta Lauren i The Hills.

tisdag

Tisdag, känns mer som onsdag eller torsdag i min kropp. Varför vet jag inte... Har lite huvudvärk och funderar på en massa saker idag. Saker som jag vill ska bli bra, helst igår. FÖrutom pluggande har jag hängt med en kompis idag. Jag har passat hennes lilla dotter då hon friserade sig. Dottern är så söt, vi gick omkring lite. Hon är bara tio månader så det blev inga djupa samtal, men hon är mysig. Kul att vara lite nära, de senaste gångerna jag träffat henne har hon fått gå och lägga sig nästan genast.

Mycket barn idag, pratade med min brorson som ville att jag skulle komma och flytta på tisdvisaren. Mitt hjärta värker efter honom när han säger att jag ska komma dit nu. Han är i fjällen nämligen.. Det är himla mysigt att kunna prata i telefon med honom! Ibland lägger han på, men när han inte gör det så :)

Soft tisdag.

GG

Ser nästan för mycket fram emot nya Gossip Girl-avsnittet. Har sett några teasers och det verkar lovande! Blair är allt mer en favorit. Både stilmässigt och karaktärmässigt. Gillar att hon är så pendlande, vet aldrig riktigt var man har henne. Det är underhållande! Dorota är också kul. Nästan alltid klockren.

really?

Whitney och Jay fotades tillsammans i New York. Ger de förhållandet en ny chans, är det pr-trick eller bara för serien? Jag vill inte vara cynisk och hoppas på det mer roliga/troliga/verkliga alternativet. Att det inte är något lur bakom alltså..

belle

Allt blir så mycket härligare när solen skiner och värmen kommer. Visst klagar jag när det är kallt och uschligt, men ibland funderar jag på om sommaren uppskattats på samma sätt utan årstiderna... Nåväl, nu närmar ju sig min favorit årstid vilket gör det lättare att var positiv!

Fina Camilla med volanger och solglasögon.

frans

Har börjat använda mina mockasiner med fransar nu. De är så fina och sköna. Perfekta vårskor. Skulle inte ha något emot en fransväska att matcha med. Fast tror inte jag skulle matcha iofs.. Den här blå är himla fin!

bild netaporter.com

dagen

Dagen var bra. Himlans trött bara. Att en liten timma kan göra så mycket! Hann med att spendera lite kosing och besöka biblioteket på Handels. Tänk att det kan börja pipa om en då man lånar böcker... Jag lånade böcker och höll på att inte släppas ut. Okej, jag överdriver! Men ändå. Fick med mig ett par bra böcker, nu är det främsta fokus på att plöja dem också. ar en nätt hög som ska bedömas och skrivas om. Idag var det inte lika fantastiskt väder, men det funkade. Känner att våren tar sina små steg..

måndag

Måndag morgon. Halvseg men inte supertrött iallafall. Dags att rusa mot jobbet för några timmars arbete. Det är grått ute fortfarande, men hoppas på sol längre fram. Trevlig måndag!

some shades

Den underbara vårsolen inspirerar mig till att prova nya solglasögon. Ett billigt par från en kedja får det isåfall bli. Inga dyrgripar här inte. Det får bli när jag köper nya solglasögon med styrka i... Tips på butik med bra utbud?

blusigt

På våren och sommaren älskar jag söta blusar med fina detaljer. Så fint och perfekt att matcha med bara jeans och ballerinas. Provade en söt topp/blus på Gina Tricot i veckan, men den passade inte mig... Lite synd. Den här är från See by Chloé. Härlig färg och fin modell!

bilder netaporter.com

this sunday

Vilken härligt soft söndag jag haft! Satt ute flera timmar och läste. Så himla härligt! Har inte haft ro att läsa en bok på hela året (!) faktiskt. Jag som alltid älskar att läsa. Idag var jag iallafall tillbaka. På med lite sololja, upp med ansiktet med solen och en bok på det. Det är grejer det. Har faktiskt fått lite färg idag. Inge extrema mängder, men man måste ju börja någonstans! Nu hoppas jag på att kunna somna för att orka upp till jobbet imorgon. Sedan ska jag till biblioteket och leta lite litteratur och hämta en bok jag beställt. Taggad för en ny vecka!

sui

Riktigt snygga sandaler från Anna Sui.

bilder netaporter.com

Kids choice

Igår hölls Kids Choice Awards i USA. Klädseln var väl inte direkt något att hurra för, men jag gillar Camerons prickiga topp. Klädseln är ju oftast mer casual på den här awardshowen. Fint hur Cameron matchar en söt topp till slitna jeans. En av de bättre matchningarna faktiskt!

sienna

Ett par veckor gamla bilder på Sienna. Gillar hennes stil här. Den lilla jackan är jättefin. Har en allt mer tydlig bild av hurdan liten kavaj/jacka jag vill ha. Gäller bara att finna den i butik också! Bootsen är coola och jag tycker om halsbandet som hänger på snedden. Kul detalj.

söndag

Den här helgen har jag verkligen bara njutit av att inte göra något alls. Känns himla skönt faktiskt! Vred fram klockan inatt. När några klockor är framvridna och några inte är det blir det lätt lite snurrigt. Dessutom är det ju en tid i kroppen men en annan i verkligheten... Lär bli en trött morgon imorgon. Nu lättare diset här och jag tänkte sätta mig i solen. Försöka få så mycket luft och sol som möjligt.

caroline hedaya

Ruskigt fin klänning från Caroline Hedaya.

mischa

Mischa spelar just nu in pilotavsnitt till en ny tv-serie. Hennes karriär drog ju aldrig riktigt igång efter OC. Visst har hon gjort många filmer, men de flesta har väl gått direkt till DVD tror jag.. Tv-serien produceras av Ashton Kutcher och Mischa spelar tydligen modell. Kul! Hoppas den är bra och då får gå upp med en hel säsong.

toppen

Den här rosa toppen köpte jag till min födelsedag förra året. Tror jag ska plocka fram den i veckan. Den är så himla fin! Färgen och modellen är precis min stil. Vad jag längtar efter sommar!

lördag

Vad ljuvligt med helg! Dock känns det här mest som en vilohelg snarare än något annat. Jag är helt slut och idag har jag världens huvudvärk. Lite migrän-aktig är den tyvärr... Solen har börjat skina efter en grå förmiddag så jag funderar på att sätta mig en liten stund i solen. Bara blunda och njuta. Så får det nog bli just nu.

Blakes fina cerise klänning! En bar axel och volanger. Finfint!

somrigt

Vanessa ser härligt somrig ut. Den fina toppen vore härlig att bära i sommar till shorts eller kjol. Solglasögonen och skorna är också riktigt fina. Fräscht!


pink

Har ganska länge velat ha ett par Converse. Förra våren tyckte jag inte det blev värt det till sist, men nu har jag slagit till! På ett par rosa! Superfina och jag längtar tills de kommer börja användas. Är det någon mer som upplever att de är stora i storlekarna? Jag fick gå ner från min vanliga...

bild via google.se

happy

Idag är en bra dag. Saker känns så mycket lättare och jag har verkligen slappnat av ordentligt. Så skönt! Lite funderingar kring hur tentorna gick, men försöker tänka bort det och hoppas på snälla rättare :)
Blir glad av att se Jessica Szohr, hon ser så glad ut och har härlig utstrålning!

bild people.com

två saker

När jag nu haft fullt schema på sistone så har jag bara läst bloggar lite snabbt och liksom sett på det på ett annat sätt. Två saker reflekterar jag över, det är inte nytt, men känns mer påtagligt nu.

1. Vad trist det är när för många bloggare skriver om exakt samma sak! Lite olika åsikter åtminstone hade ju varit underhållande.

2. Recensera ett plagg/en sak måste vara den fånigaste omskrivningen för "jag får plagg för att skriva om dem och länka så att ni handlar och jag får pengar"! Eller har jag fel?!

fredag!

Idag är det verkligen Friday för mig! Känns så härligt att kunna slappna av. Jättetrött, men också avslappnad. Firar med att baka bullar! Ja, jag är nog lite knasig men vad gör det.. Hade inte haft något emot solsken och picknick som Kirsten, men när jag vaknade var det vitt på marken. Argh. Fast nu är det nästan helt bortsmält. Tack o lov.
Nej nu är jäsningen klar, dags att arbeta ut degen. Ljuva fredag!

bild people.com

torsdag

ÄNTLIGEN! Tentan är över och nu är det uppsatsskrivande som gäller resten av terminen. Känner mig laddad att börja på riktigt nu, men också helt slut efter allt som varit de senaste veckorna. Ska ner på stan och jobba och sedan ska jag slänga mig i soffan. Om jag hinner köpa en sladd förstås, min gamla funkar inte i de nya kontakterna... Störande!
Nåväl, solen skiner, tentorna är gjorda och nu får jag tänka på annat i jobbet.

onsdag

Dagen började tidigt för att åka till skolan på tenta. Den gick sådär. Ämnet är inte min favorit och frågorna var konstiga! Får hoppas det gick vägen ändå. Ny tenta imorgon, bara att ladda om. Ska sätta mig i solen en stund nu och plugga. Sedan blir det ett pass tennis och kvällen ska ägnas åt... pluggande! Men sedan, sedan får jag ledigt till på måndag då uppsatsen börjar på riktigt! Scary men minst lika roligt..
Hoppas ni får njuta av solen idag! Det är ljuvligt att få den chansen.

a song

Jag såg aldrig Made in Sweden och har ingen direkt uppfattning om programmet. Hörde den här låten på radio och så var det visst en av de som var med där... Riktigt bra tycker jag, Janet med Let go.

källa

plaid dress

Söt klänning från Opening Ceremony. Lite picknick känsla, men mer positivt än dåligt!

bild lagarconne.com

dubbelt

Väskor, så många snygga modeller... Här är två fina!

bild netaporter.com, mytheresa.com

med ett leende

Olivia jobbar hårt på sin image efter att hon tycker hon framställts fel i The City. Här ler hon ikapp med pojkvännen, en tysk modell vid namn Johannes Huebl. Sött!

sandaler

Jag längtar efter att få ta fram sommarskorna! Ballerinas och sandaler ger härliga sommarkänslor. Ashleys sandaler är riktigt fina! Speciellt gillar jag matchningen med jeanslängden. Svag för den längden på jeans.. fast gärna lite kortare..

lauren

Lauren besökte Richie-Madden Foundation party där ävem, surprice, Joel och Nicole var. Gillar Laurens outfit. Den känns somrig och så gillar jag blusen. Lite svårburen ärm, men fin!

ads

Anja Rubik för Giuseppe Zanotti. Visst jag är inte först med den här direkt, men den är minst lika snygg ändå! Speciellt gillar jag den till vänster.

tisdag

Allt är lite lättare då solen skiner. Fast måste det vara kallt också? Men jag tar hellre lite svalare ute än snö som det ryktas om längre fram i veckan. Usch, då får jag panik! Idag blir det slutspurtspluggande.. Imorgon är det tenta OCH på torsdag. Roligare kan man ha det men för en gångs skull har jag tagit till mig en hel del under kursens gång. Dessutom är ena ämnet riktigt kul!

Nåväl, tisdag idag och solen skiner!

måndag

Jobbade på förmiddagen idag. Ganska lugnt inte så många jobbiga samtal som det varit de senaste gångerna jag jobbat... Nu har jag ätit lunch och städar här hemma. Det ser inte vackert ut och det ska komma el-människor och förbereda inför att de kommer ta bort min gas-spis. Strömmen ska stängas av och han mumlade om att de behövde tillgång till alla elkontakter och lampor (!?). Fattade inte riktigt, men försöker att plocka i ordning lite även om de antagligen inte bryr sig för fem öre...
Hoppas ni har en bra måndag. I'll be back.

Eh Eh (Nothing else I can say)

En ny favorit från Lady Gaga.

söndag

Gårdagen var trevlig, med roliga besked! Idag är jag trött men har redan hunnit med att spela tennis. Lika kul som vanligt. Vi var själva i hallen och det var skönt. Lite mer avslappnat. Sedan kom jag tillbaka och möttes av min brorson. Fick en go' kram och en blöt puss, Filip specialitet! Känner att jag blir tröttare och tröttare. Får nog trycka i mig något som ger energi. Grapefrukt lutar det åt.

lördag

Härligt med lördag. SOlen skiner ute och mitt humör är tillbaka. I like it. Ikväll är det party, men först ska jag plugga lite. Nu ska jag bege mig ut i solen för att plugga. Hoppas ni får njuta av den här vackra lördagen!

fresh

Den här looken gillar jag. Relax och fräscht. Tycker det blir fint med en blomma i jeanslinningen!

bild hm.com

confessions of a shopaholic

Igår var jag och såg Confessions of a Shopaholic. Hade ganska låga förväntningar eftersom den inte blivit så väl omskriven. Fast jag tyckte den var riktigt bra! Inte som Sex and the City, men har man läst boken vet man att det inte är den typen av historia. Det blev skratt, några tillfällen när vi gömde oss bakom halsdukarna och även söta tillfällen. Jag gillade den helt enkelt. En chick flick! Tänk inte på boken för mycket bara, vissa saker stämmer, medan andra inte gör det!


en look

Fint klädd tjej i en outfit som matchar mitt humör...

as Lily

Brittany Snow spelar en ung Lily van der Woodsen (Serenas mamma) i spinoff serien till Gossip Girl. I maj ska pilotavsnittet visas, har jag fattat det som. Lite galen outfit här, men jag gillar verkligen skinnjackan! Skorna är lite roliga de också. Ska bli kul att se vad de gör med serien.

har gått i moln..

Idag känns det som att jag gått i moln! Liksom solen ibland gör, gömmer jag mig idag bakom molnen.
Dessutom blev jag riktigt irriterad på en tjej i affären förut, hon gav mig ett hånleende! Jag var inte annat än trevlig. Grrr!


2*H&M

Två fina saker som kommer att komma in hos H&M. Halsbandet är himla coolt. Snyggt när man har lite färg till bara ett linne och jeansshorts. Klänningen med volangerna på axlarna är riktigt fin. Färgen är dock lite trist....

bilder nitroliscious.com

Port

Whitney gör så himla kul rynkning på näsan när hon skrattar. Ser sött ut. Här verkar hon trivas i sällskap av Robert Buckley. Robert var med i två avsnitt av Privileged men han var mycket sötare och hade en mer sympatisk roll i Lipstick Jungle. Den serien är förresten inte helt slut ännu. Hoppas den får leva kvar, är en av mina favoriter!


fredag

Äntligen fredag! Idag kunde jag sova lite, fast sov så oroligt så det känns inte alls som jag sovit inatt... Märker att min kropp inte riktigt gillar den stress den varit utsatt för under de senaste två-tre veckorna. Det är som om någon lagt tunga stenar på mina axlar... Inte ens solen hjälper för humöret. Nåväl, det är fredag och nästan helg. Förutom galet mycket plugg (två tentor nästa vecka) så ska jag ikväll på bio och imorgon på fest för en gamling. Haha, 30-årsfest är det!

vackert

Vilken vacker blus!

bild jakandjill.com

los vogue

Snygga Penelope pryder spanska versionen av Vogue. Jag gillar det. Har alltid varit svag för hattar i den stilen.

Gillar bilden till vänster mest! Rundhalsat till flickig kjol ger så fin konstrast.

sol

Åh vad härligt det är att få känna vår i luften. Sol och flera plusgrader känns som det var länge sedan och det är det ju efter en lång mörk vinter. Försöker njuta så mycket som möjligt och nu är solglasögonen med mig i väskan hela tiden. Har de senast två åren köpt billiga modeller från kedjor, har aldrig gjort det innan faktiskt. Det roliga är att jag har lite att variera med nu och inte är lika orolig för att de måste ligga säkert hela tiden.. Kul med färgade bågar!

a bump

Tyckte inte det syntes på Nicole att hon var gravid nr 2 men pang sa det och så putar det ordentligt. Fort kan det gå!

sött!

Vilket par! Ed och Jessica ser himla söta ut ihop. Hade gärna bytt outfit med Jessica idag...
Nu måste jag rusa!

sienna

Jag gillar Siennas stil här. Från lilla jackan till klänningen med vidd i kjolan och även bootsen i mocca med nitar.

torsdag

Var uppe i tid idag även om jag inte riktigt somnade så tidigt som planerat... Jag är hopplös på att komma i säng i tid! Känne rmig någorlunda pigg iallafall. Svårt att vara annat när den härliga solen skiner och det bjuds på blå himmel. Inget jag direkt kan njuta av utifrån, men härinne hjälper det ändå!
Nu är allt utskrivet som jag ska ta med mig, jag har läst igenom en sista gång och även läst det jag skrivit så jag vet vad de som kommer opponera på mig snackar om. Just nu äter jag lunch innan jag ska iväg.

Så himla snygg liten jacka på Freida Pinto.

getting ready

Nej, nu sitter jag i sängen med pyjamasen på. Dags att sova så jag är pigg imorgon. Tänker at jag försöker somna lite tidigare idag för att gå upp tidigt imorgon istället. Ska inte till skolan förrän på eftermiddagen... Vill bara att det närmsta dygnet ska gå. Sedan blir det tentaplugg men jag ser nästan fram emot det nu! Och helgen bjuder på mycket roligheter. Fokuserar på det positiva. Jag vet att jag kan, ibland trycks bara förnuftet undan... 

Väldigt likt
Blairs diadem i Gossip Girl, det hade passat mig perfekt :)

rachel

Rachel såg smashing ut på ett beauty event. Jag gillar modellen på klänningen, speciellt överdelen kring ringning och axlarna.

cool

Färg och jumpsuit, coolt på rätt person!

silly me

En sak som är lite knas med serier som The Hills och The City är att historien förklaras på ett sätt i serien och på nätet (i realtid) på ett annat sätt. Till exempel om Whitney och Jay. Enligt mtv ska de ha gjort slut i och med seriens avslutningsavsnitt (vilket var fashion week) men när Whitney fyllde år (efter det) var Jay allt med på ett hörn.
Dagens i-landsproblem jag vet! Men det stör mig att de liksom ändrar på ordningen i serien när de vet att de bevakas och att den bevakningen kan ge annan information.

Nej nu ska jag fortsätta med verkligheten igen. Opponering imorgon! På och av mig! Huu!!!

rolling stones

Leighton och Blake pryder Rolling Stones och inne i tidningen finns bilder på hela gänget. Gårdagens avsnitt var riktigt bra, tyckte några avsnitt var sådär innan uppehållet. Nu var det drama igen! Nästa vecka verkar också kul, såg en trailer förut.



lite vidd

Börjar tröttna på mina byxor, känns som jag använder samma hela tiden! På våren har jag ett bättre utbud. Snart ska jag dra på mig mina vidare sailor-aktiga jeans igen. De är lite tunnare och passar inte riktigt på vintern. Fast jag har haft dem någon gång till jobbet faktiskt...

a dose of sunshine

Dagens redovisning gick bra, även feedbacken från föreläsaren. Lite trist att jag inte kommer ha honom något mer nu, han har varit väldigt bra. Rolig, kunnig och skön på något vis. Det är inte alla föreläsare ska ni veta. Sedan jag kom hem har jag suttit ett par timmar i solen samtidigt som jag pluggat. Nu ska jag renskriva min text och sedan påbörja en annan uppgift som ska lämnas in imorgon. Är typ på börjad från ett annat arbete, men den ska trots allt göras.
Skola, skola, skola. Ja det är vad som tar allt fokus nu.


Lite solsken och det mesta känns lättare!

onsdag

"Bakom mina solglasögon..." Ja där stannar jag helst då det råder sol. Älskar att skärma av mig lite från omvärlden. Att kunna kisa, vara trött eller osminkad. I love it. Nu blir det skola och redovisning. Trevlig onsdag!

den andra..

Blått och rosa är mina färger just nu. Det är det som får mig att titta extra och det jag helst klär mig i. Två färger med mängder av nyanser!

fina färger

Jag gillar bildens blåa toner. Koftan, sjalen och jeansen känns vårigt och fräscht. Skorna är riktigt snygga som gör det lilla extra. De kan ju bättre än den trista reklamen som går på tv.

bild ginatricot.se

klump

Den här veckan har jag en klump i magen. Två presentationer varav en gör mig nervös. Förnuftet tycker det är strunt, men tyvärr lyssnar inte den andra delen på det. Imorgon är en redovisning, den minst nervös eftersom det är i grupp.
Strax dags att sova efter en skön dag med jobb (mycket knasiga människor!!), plugg ute i solen och häng med bror min. Godnatt!

diane o joshua

Söt duo som besökt New York Metropolitan häromdagen då det vankades fest. Diane i en klänning med vacker kjol i klarblått och ett liv i svart som jag inte var lika förtjust i.

prom

Varje serie som utspelar sig på high school bör innehålla ett prom-avsnitt. Jessica Stroup, Silver i 90210, verkar redo för sin series inspelning av balen. Fantastiskt prinsessig klänning som jag älskar, men det stannar nog mest i tankarna, i verkligheten hade jag velat vara lite mindre flickig!

"Men are like parking spots, the good ones are taken and the free ones are handicapped."
I heart quotes på Twitter levererar mer och mindre bra citat...


tisdag

Jobb idag också, sedan blir det skola för hela slanten i eftermiddag. Gav mig nog lite för mycket ledigt i helgen. Fast det behövdes! Blå himmel och sol ute idag. Härligt! Nu ska jag till jobbet.

kavaj

Snygg kavaj som skulle se smashing ut med jeans som slutar vid ankeln, ett par flats och ett linne under kavajen. Solglasägon på nästippen också, för i mina drömmar är det varmt och strålande blå himmel! Ett av två stämmer idag faktiskt..

bild netaporter.com

spoiler

Åh såg bilder från inspelningen av Gossip Girl. Tror det kommer bli en smaskig vår. Mycket drama lär det bli!
Klicka på bilden för själva inspelningen av den här scenen som Leighton och Ed övar på.

OBS! Klicka på bilden på egen risk! SPOILER!

PS, jag gillar Leightons väska.

las whitney

Whitney firade sin systers  Bachelorette party i Las Vegas. Med tight kjol och lös t--shirt med höga klackar var hon fin och fräsch. Gillar även färgen på hennes läppar. Inatt gick det sista The City-avsnittet för säsongen, ska bli kul att se även om det är trist att det är paus. Jorå, det ska visst bli en säsong 2! Fast det ryktas visst om att Jay och Whitney gjort slut ganska nyligen... Skvaller skvaller.

halle

Kolla in Halle Berrys väska. Riktigt schysst!

måndag

Idag gjorde jag mig i ordning på rekordkort tid. Snoozade lite för länge nämligen... Suck. Fördelen med att jobba timmar är iallafall att den kvart jag kom sent jobbade jag efter så tidsmässigt blev det samma.
Dagen var bra, känner mig aningens trött bara. Ska äta något nu och sedan beta av lite skolarbete. Måste göra en rårapport tills på torsdag. Den känns som prio ett just nu.

Grått ute idag, men ingen snö och flera plusgrader. Baby-steps åt rätt håll! Aningens störande är dock att tv:n inte fungerar! "Teknikerna jobbar på det" Yeah right.

söndagen

Spenderade hela dagen hos min bror. Busade, läste sagor och lekte i en grushög. Ja det var några av aktiviteterna som bjöds. Känns som det var länge sedan jag umgicks med min bror och det är alltid lika härligt att vara hos dem i deras hus. Blir ju på ett annat sätt när det bara är jag framför att mamma och pappa är med också. Lite av varje är ju alltid bästa mixen. Älskade brorsonen lämnade ett märke idag, han nöp mig lite. Fast han var mest söt!

Imorgon ska jag till jobbet. Skönt med lite annat än skola att tänka på. Fredagen är fortfarande med mig lite, men försöker trycka undan det... I veckan är det två redovisningar som ska klaras av. En av dem kommer jag vara supernervös över! Är nästan det redan... Fast en del som ska klaras av tills dess också.

Whitney i kavaj, ankellånga byxor och flats. Så snyggt och precis som jag ser (vill se) mig klädd i vår!

silk bow

En söt rosett i silke från MiuMiu. Vore perfekt att piffa till en t-shirt eller ett linne.

bilder netaporter.com

lite blommor

Förra våren var det blomexplosion, det blev lite uttjatat till slut... Fast lagom är bäst och det verkar passa Lauren. Tycker hon är riktigt söt i kort blommig kjol matchat med svart topp och kavaj.

Fearne

Två bilder på Fearne Cotton från brittiska Cosmopolitan. Jag gillar dem.

for Olivia?

När jag såg den kortärmade kavajen från Matthew Williamsson tänkte jag på Olivia Palermo. Den känns lite som hennes stil tycker jag! Jag följer förresten Olivia på Twitter. Lite coolt. Hon uppdaterar nästan aldrig men verkade missnöjd över hur hon framställdes i det senaste avsnittet...

Inte samma, men visst är det lite hennes stil?!

på plats

Vem är det som får de andra i Gossip Girl att verka lite på sin vakt. Förutom Blair då, som ler ett typiskt Blair-leende. Det roliga är att man ser att de måste ha markeringar på marken för att stå på rätt ställe...

for spring

Läste lite gamla inlägg och såg den här listan. I brist på annat...

Skor: Först vill jag använda mina fransmockasiner, sedan ballerinas och sandaler!
Väska: Stora när det är skola, men annars lite mindre och roliga. På jakt efter väska (eller i plural!)
Jacka: Snart kappa, sedan kavajer!
Jeans: Smala, lite slitna men inte trasiga!
Shorts: Det är mer sommarplagg...
Kjol: Korta och söta, inte fler till knäna.
Klänningar: Raka, gärna låg markering (tänk 20-talsklänning) och färger
Toppar: Randigt eller enfärgat!
Koftor: Till allt, i olika färger och former. Vill ha en cerise och en i ljusare blå ton.
Solbrillor: Rayban-kopior i blått eller mina pilot-aktiga
Smycken: Armband, kanske halsband, i vår blir det nog broscher.
Färger: Rosa, blått och jeans (ingen färg, jag vet...)
Typiska kännetecken: Färgglatt. 
Runt halsen: Sjal antagligen, använder jag jämnt
Runt armen: Klocka och ett gäng armband
Naglarna: Allt som oftast rosa, ibland korall/orange.
Håret: Lite uppklippt igen, för lite mer självfall.

Åh vad jag längtar!

lördag

Oj vilken sovmorgon jag tog. Det blev cirka tolv timmar sömn. Behövdes! En riktigt grå lördag men det är melodifestival ikväll. Tycker de borde ändra på det långvariga-konceptet, en final blir mycket roligare! Like in the old days.
Idag skulle jag gärna vilja besöka någon varmare stad nere i södra Europa. Barcelona har jag länge velat åka till. Eller Paris igen. Mina föräldrar har åkt till fjällen och det innebär för min del en bil att låna. Himla trevligt! När jag var med dem där för
några år sedan såg jag inte ens backarna... Var sjuk hela tiden istället, även på tåget hem.. Skidor är inte min grej, är lite för feg.

Freida Pinto turistar i Paris.

sandaler

RIktigt coola sandaler från Giuseppe Zanotti!

bild netaporter.com

i Converse

Precis som förra våren är jag sugen på ett par Converse.. De är ju ändå ett par klassiker. De ska vara höga, men frågan är ju vilken färg! Vitt är ju snyggast, men det är så jobbigt när det blir smutsigt, annars är jag lite inne på ett par rosa!

my blue!

Billie har på sig den blå klänning jag planerar ha på nästa helgs födelsedagsfest. Så himla fin färg och volangen, jag är så nöjd. Dock är min aningens stor, Måste testa vad jag ska ha under för ringningen i armhålan är avslöjande...
Billie har förresten precis börjat blogga på Glamour, kul!

Bild lånad här

digital

Det Leighton håller i är en Digital Bok. Tycker det verkar schysst! Jag är en sån som läser överallt. När jag äter, ska sova, på buss/tåg/spårvagn, stranden och när jag borstar tänderna. Hade varit nice med en platta bara. Smidigt!

Cool Leighton med fin väska

status

Har knappt rört mig sedan sist. Pinsamt men sant. Vill inte somna för då lär jag sova länge, lär nog somna i soffan någon gång under kvällen. Imorgon blir det girls-night. Ska bli trevligt.

Nu har jag på Mtv och Life of Ryan. Vanligtvis är han skate-killen Ryan riktigt söt mot sin lillebror. Känner igen mig en del i deras relation. Väldigt nära precis som med min egen storebror. När jag föddes blev min bror så glad så glad. Anyhow blir jag alltid så glad över fina syskonrelationer. Vill ju att andra ska ha samma fina bror som jag har! Fast inte min såklart! Säger ibland till honom att vi måste lova att hålla ihop även när vi är 50-60 år. Men det tror jag faktiskt vi kommer göra!

En knasig sak, när jag är trött på det här viset så blir jag alldeles rosig om kinderna...

lättnad

VIlken lättnad, nu är båda rapporterna inlämnade. Jag är svintrött och inte alls på bra humör. En incident i skolan fick mig att grina till ordentligt. Jag fattar faktiskt inte hur vissa fungerar ibland...

Nu ligger jag i soffan, en filt över benen och tv:n på. Riktigt slapp-Emma! Ett dygn får jag slappa, sedan blir det operation storstädning hemma och så mer plugg förstås... A never ending story.
Vad jag försökte skriva igår, men verkligen inte går att förstå om man inte är i mina tankar förstås. När min uppsats drar igång på allvar är det planering och framförhållning som gäller. Ska nog fixa lite lappar på speglar och kylskåp, som påminnelse!

Snön smälter förresten, men det kan inte gå fort nog ju..

fredag!

Nu ska jag till skolan. Det blir två inlämningar idag, sedan är det helg! Ljuvligt. LÄngtar efter soffan och att få sova riktigt länge. Och att blogga såklart!!! Nej, nu har jag lite brådis. Kram!

...

Nu ska jag försöka sova. Två arbeten att lämna in imorgon. Den här veckan har varit mardrömslik. Planera och framförhållning är två ord som ska upp i lägenheten inför uppsats-arbetet!

Godnatt!

hur fin?

Superfin randig tröja från TopShop. Snyggaste detaljen är ju fickorna på sidan. Den här vill jag verkligen ha.

torsdag

Idag känner jag mig mer utvilad och har inte alls samma klump i magen. Nu blir det lite jobb och sedan ska jag spela tennis i eftermiddag. Så himla kul! Såg solen när jag gick upp men nu verkar den ha gömt sig... Hoppas den skärper sig. Nej, nu blir det lite bråttom, både mascara och kläder ska tas på.
Trevlig torsdag på er!

biking around

Jessica Alba är ute och cyklar i Paris. Med en cykelokorg på styret att ha väskan i, precis som jag har på min cykel! Åh, ser fram emot att cykla ner på stan. Gör helst inte det när det är för kallt. Men snart kanske det går bra att göra det på dagen iallafall.

Cykla är riktigt sommarkänsla för mig!

en lång en

Orkesterjackan är nog en av de mer ombloggade just nu. Själv kommer jag inte bära det, skulle känna mig utspökad. Mischa har en lång variant. Den funkar på henne, men det ser lite väl uniforms-aktigt ut.

onsdag

Det är bara onsdag idag och jag har jobb och skola kvar den här veckan innan helgen. Den här veckan känns lång! Dåligt med sömn och stress gör mig inte på bästa humör. Idag har jag gett mig lite ledig tid, ska snart pula lite på en text dock.

Det härliga med den här dagen är att solen har lyst. Så fort den kommer fram drar jag på mig mina solbrillor och känner hopp om våren. Ljuva vår som startar härliga känslor och får knoppar att blomma. Vem kan låta bli att bli lite kär? Ja, bara så där i allmänhet..

Anja Rubik längst till höger i en himla snygg jacka.

likes pink

Whitney gillar också rosa, precis som jag. Fast lika modig och köra på rosa bågar är jag inte. De är lite coola men jag är lite tevksam ändå. Dock tycker jag att det är en av grejerna som är lite roliga med Whitney, hon vågar testa och mixa. Allt behöver ju inte vara extremt, eller i mörka toner för den delen, i modevärlden.

Tänk vilken hit om jag hade en sån här rosa väska när jag ska till tennisen!

Lite mer fixad Whtiney på väg för att gästa en talkshow.

fin kappa

Idag såg jag en vrålfin kappa. Svart, med dragkedja och lite överdimensionerad krage. Inte stor krage men aningens större än på en skjorta. Så snygg! Dessvärre var det inte i en butik utan på en tjej... Hon går i samma kurser som jag så jag får väl fråga henne en dag. Himla fin som sagt!

Hellång kappa är svårt och inget för mig...

G

Georgina är tillbaka i Gossip Girl-världen. Ja, inte ännu men hon syns på inspelningarna i New York nu i dagarna. Trots att jag inte gillade hennes karaktär blir det kul att se vad hon ska ställe till med den här gången... Framförallt gillar jag hennes kappa och väskan. Lovely!

tisdag

Nu ska jag ner till jobbet, återkommer senare i eftermiddag. Aningens stressad även idag!

kreativ

Den här dagen var bra. Föreläsningen var intressant, dock är jag lite för fokuserad på uppsatsarbetet för att kunna fokusera på mina andra kurs just nu. Fick tillfälle att utbyta några ord med min handledare och fick även veta att deadline var framflyttad. Well thank yo for telling me! Lite irriterande, men känns bra. Fick litet uppvaknande på hur jag vill disponera rapporten. Kommer berätta mer om mitt ämne längre fram, men det handlar ju om att hålla det lite för sig själv än så länge så tio andra inte skriver precis samma.

Stundtals har jag behövt paraply idag, tack och lov är det ingen snö hemma iallafall. Det var det däremot lite i skolstaden...

for reebok

Leighton promotar Reebok skor. Liknelsen med Mischa och Keds känns stor faktiskt. Fast det gör ju inget egentligen... Leighton är söt som alltid. Söt frisyr, fin klänning som tuffas till med skinnjacka och Reebok på fötterna. Hon kan få till det, trots att hon har sneakers på fötterna. Önskar jag kunde få till något liknande...


szohr

EN bild från Jessica i Lucky magazin. Riktigt fräsch!

måndag

Galet trött idag. Gästföreläsning i skolan idag, som råkar vara min handledare i uppsatsen. Ska bli intressant att se honom in action så att säga. Det ger ju en uppfattning om hur han är. Ska köra till skolan idag, strax ska jag gå. Om det änd hade varit sol ute... Hade blivit lite lättare att piggna till då. Förhoppningsvis kommer det i eftermiddag. Håller tummarna för det! Trevlig måndag på er.

söndag

Idag är det bara fokus på min rapport som ska in. Lär bli en sen kväll. Tankarna bara blockeras hela tiden. Mina krav på mig själv är skyhöga och det gör att jag låser mig. Stressigt med andra ord.

Återkommer lite senare!


en go' gubbe

Härligt linne från H&M med en stor jordgubbe. Vad glad jag hade varit en soft dag i sommar med det här linnet till en solbränd kropp. På väg från stranden med ett par shorts eller efter en lång soldag, nyduschad och härligt.

bild hm.com

på stan

Himla fint med stor kuvertäska, jeans och jacka med pälskrage. Lite casual som piffas till med lyxiga detaljer.

Den här jackan kan väl inte annat än vara Balmain, eller? Axelvaddar är det iallafall och jag tycker det är ok på andra, men det kommer inte att komma in i min garderob.

bilder style.com

lördag

En grå lördag vädermässigt, men humörmässigt är den mer färgglad. Dagen ska ägnas åt skola. Måste bli klar med en rapport och behöver lämna in den en dag tidigare än deadline eftersom jag inte har lust eller tid att åka fram och tillbaka till skolan för att lägga den i ett fack.. Det är lite fjantigt tycker jag, varför kan man inte maila in rapporter i större utsträckning? Eller ladda upp via det program vi har för kurserna. Jaja...
Jag har två ganska välfyllda veckor framför mig, skolmässigt alltså. Sedan är det däremot inte några föreläsningar resten av terminen. Känns helkonstigt! Nåväl, mycket att prestera innan dess, bara att fortsätta. Trevlig lördag!

Lite sol bara så hade dagen varit riktigt topp!

shake

Tennisen var grymt kul idag! Han kör lite med oss, men det är ju bara bra! Måste försöka komplettera tennisen med lite konditionsträning. Då blir jag nog ännu bättre för då orkar jag kämpa lite till! Jag som var trött redan innan är nu lite skakig i musklerna (fast det känns ju härligt!!) och kommer nog somna som en stock. Efter-tränings trötthet är så skön. Speciellt efter rolig träning!

Byt ut mönstret på den här tjejens jacka bara, men annars är det just det här jag längtar efter att klä mig i då våren landat över Göteborg. Men hörrni, pollensäsongen har redan dragit igång, wiho...

a studd

Riktigt snygga sandaler med rundade nitar på. Omöjliga för mig med min fot, men digga dem går ju att göra ändå.

bild asos.com

spets

Fick nyhetsbrev från TopShop där de visadet det här linnet. Riktigt snyggt! Lagom med spets i ryggen till ett i övrigt basic linne. I like it!

bild topshop.com

streetstyle(igt)

Snygga tjejer som hamnat på streetstylefoton. Den första som är välmatchad men på ett snyggt sätt. Söta Margeritha ser damig sekreteraraktig ut i under-knäet-lång pennkjol och glasögon. Nästa tjej behöver inga ord, bara snyggt! Sist en tjej i svart med snygg volang och veckad kjol, schyssta skor och en fin skinnjacka.

fredag

Lovely med fredag. Den här bjöd på sovmorgon, wiho! Det behövdes, sov dock lite längre än planerat... Nu är jag trött och ska försöka vila lite inför tennisen om en stund. Riktigt bra sätt att avsluta veckan inför helgen, spela tennis!
Var i en butik som säljer provskor förut. Tyvärr har jag 1/2-1 storlek för små skor, provade många fina till grymt bra pris. När jag nästan gett upp hittade jag ett par svarta kilklackar, för 140kronor! Okej, de är inte i skinn, men de är snygga och passade. Bär ju sällan klackar så de få jag har måste vara sköna och det är definitivt kilklackar!

dubbel

Känner mig så dubbel för tillfället, typisk tvilling kanske.. Stjärntecknet alltså.
Å ena sidan känner jag mig superinspirerad. Har haft två möten den här veckan som har gett mig riktigt mycket. Idag var riktigt bra och det bara brinner i mig, jag vill jobba på en sådan arbetsplats. I en sådan miljö skulle jag känna mig i toppform! Förutom att skor med klack som låter inte var någon hit (om blickar kunde döda...eller åtminstone få mig extremt obekväm!).
 Å andra sidan är jag stundtals så trött att det gör ont i kroppen, i lederna liksom. Jag blir skör och skulle kunna falla ihop av ingenting och endast orkar på ren viljestyrka. Fattar inte när sviterna av vinterkräksjukan ska försvinna. Ja, det låter kanske fånigt, men jag har inte så mycket reserver och blir påverkad riktigt länge av sådana här pärsar!
Sedan att jag känner mig superstressad för det skolarbete som ska vara klart nästa vecka, ja det är ju en annan sak... Eller inte.

Tack och lov fick jag lite hopp om våren idag. Det kändes härligt! Men nu ska jag sova. En dag imorgon också. Då ska jag spela tennis! Wiho! Godnatt.
PS
Det som är skönt dock är att jag märker vilken mycket starkare utgångspunkt jag har nu. Jag orkar kämpa, jobba och åka fram och tillbaka (pendlar ju trots allt dryga tolv mil när det är skola). Att jag orkar gör mig lite stolt över mig själv. Hade det varit för ett och ett halvt år sedan så hade jag begravt mig hemma. Det går att ta sig upp, det är inte lätt men skam den som ger sig!
DS

Jessica

Härligt! Leende är inne :)

...för annars vore det ju störtomöjligt!

fint.

Fina tjejer fotade av The Sartorialist.

bilder thesartorialist.blogspot.com

folder

Det står mitt namn på den här foldern! Plats för visitkort/kreditkort, penna och block. Så fin! Frågan är väl om jag ska köra klassiskt svart eller piffigt rosa. Vet inte om jag ska vara vuxen* eller välja efter känsla**? Tänk om jag kunde få hela Ordning & Redas sortiment!?! Vore härligt, tänk vad ordningsam jag skulle vara.. (Hoppas jag!)

*svart
**fuschia

torsdag

Idag är det jobb som gäller. Är så trött bara... Hoppas jag piggnar till snart. Mitt tålamod blir sådär när jag är trött.. Får hoppas det är mest trevliga personer som ringer! Efter jobbet ska jag på möte, hoppas det ger mig det jag hoppas på... Vet ju aldrig men jag tror det! Dags att ta tag i det vanliga dilemmat.. Klädsel för dagen! 

rosa+volang

Rosa och volang i linne från Elizabeth and James.

Godnatt!

bild shopbop.com

softish

Whitney besöker västkusten för att fira sin födelsedag. Här i ovanligt soft stil, lösa och slitna pojkvänsjeans med flats på fötterna. Längtar löjligt mycket tills jag får placera mina fötter i ett par flats! Pojkvännen Jay var sällskapet för kvällen, gillade honom från början, men han är inte direkt någon drömprins. Och stilen?! Okej, inte döma på utsidan, men man kan ju tro att Whit skulle få lite fason på stilen...

färgkaramell

Väskor! Fortfarande inne på väskor. På vintern är de min grej, på sommaren är det skor som gäller.
Pauric Sweeney+Marc by Marc Jacobs

bilder netaporter.com

ashley

Sol, bara ben och röda solglasögon. Ashley i triss.

hellånga ben

Taylor var den Gossip Girl som var flitigast på att besöka modeveckan i New York. Vid ett tillfälle bar hon en byxdress med hellånga ben. De har funnits med ett par säsonger nu, men jag är lite osäker på vad jag tycker... VelPelle!
Vad tycker ni?

Taylors är lik den här från Stella McCartney, fast det är ju inte den hon har...

solisar

På eftermiddagen tittade solen fram och jag anade våren i luften! Tror faktiskt att det kanske går att byta till kappa på dagtid nu. Åh vad härligt, då känner jag mig genast lite snyggare klädd.

Två fina damer i fina solisar!

Badgley Mischka

Carrie Underwood, Eva Longoria, Brooke Schields och Lauren Hutton i vackra klänningar. Det är en ny annons från Badgley Mischka.

På den andra bilden syns även Anjelica Huston tillsammans med designerna James Mischka och Mark Badgley.

onsdag

Skrev ett inlägg från biblioteket förut, men det han visst inte sparas innan uppkopplingen meckade sig...

Nåväl, handledningen gick jättebra! Han var sympatisk, trevlig och kom med förslag. Han vanade att han skulle vara kritisk, fast på ett snällt sätt eftersom han ville att det skulle bli bra. Känns riktigt bra! Puh vad skönt!

Har släpat omkring massor av böcker idag. Varit på två olika bibliotek samt köpt två engelska pocketböcker. Känner mig helt redo att börja på uppsatsen. Steg ett är att färdigställa den uppgift vi har i den här kursen. En hel del att göra, tills nästa vecka. Vet vad som kommer hända i helgen med andra ord...

bråttom

Ska iväg till Handels och möta min handledare. Lite nervös. Fånigt nog... Håller tummarna att allt går bra! Hörs senare.

förbereda

Imorgon ska jag göra något jag inte gillar. Jag har alltid haft svårt att liksom visa min svaghet i ett ämne, ja man brukar ju inte kunna så mycket från början. Klassikern är nog ändå när jag var yngre och inte ville börja en akvarellkurs för att jag "inte kunde måla så fint". Ehh... Snacka om att missa poängen! Nåväl, under uppsatsen kommer jag få göra en hel del jag inte är så förtjust i, bara att bita i det sura äpplet!
Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagens lilla utmaning. Kul men spännande! Godnatt!

som revor..

Promobilder för kommande avsnitt. Med en ledsen min har Blair min uppmärksamhet i sin klänning. Riktigt coolt med den svarta klänningen och vita "revor". Coolt!

Diane goes all in

Diane glänser ikapp med sin långklänning från Valentino. Inte riktigt min smak, men hon passar i den.

add colour

Att addera färg med en hälsduk är enkelt och fint. Jag älskar mina färggranna halsdukar, använder nästan inte någon i icke-färg. Tycker verkligen Serenas stil i serien blivit trist på sistone, Blair är mycket roligare!

somrig Vanessa

De är väldigt söta ihop Vanessa och hennes pojkvän Zac. Igår var de på biopremiär och Vanessa såg härligt somrig ut. Blommig klänning eller jumpsuit, tror mer på det sistnämnda, med matchande lila skor. Fint!


stam

Snyggt!

ep 11

Såg att The City-avsnittet fanns tillgängligt redan! Schysst. Tidigare gånger de inte funnits tillgängligt från början har de inte blivit tillgängliga förrän vid elva.. Men nu blir det först NCIS. Jag gillar den här serien! En bra fortsättning/spinoff på "På heder och samvete".

Jennifer

På den brittiska premiären av Marley&Me bar Jennifer en riktigt fin blågrå klänning och en söt liten kavaj till. Riktigt fint!

måndag

Sitter i skolan. Är helt slut! Jag har inte suttit upp såhär länge på en vecka... Så trött att jag skulle kunna bryta om någon knuffar typ... Känner mig stressad av alla runt mig som är så väl i fas med inlämningar. Den här vecken blir det superfokus till tusen! Fast idag orkar jag inte... Lite deppigt blev det, men känner mig låg och jag är inte den som fejkar i min text.

Gillar den här tjejen och framförallt hennes väska!

lila volang

Ursöt topp i lila med volanger. Det sistnämnda är verkligen något jag gillar. Speciellt som volanger kommer i så många varianter nu. Ryggen är också fin, syns inte här dock, lite åt brottarhållet, men inte riktigt. Fina grejer!

bilder shopbop.com

bara remmar

Jag har många snygga vinterskor, det ska jag inte påstå annat. Fast nu vill jag faktiskt blotta mina rosamålade tånaglar i ett par remsandaler! Vår, vår, ge mig vår!

bild netaporter.com

blair

Vad tror ni, försöker Blair skapa en ny trend eller försöker hon hålla värmen?! Jag tror på det sistnämnda. Det som inte syns på bildskärmen finns inte... :) Sådär gjorde jag när jag var liten, insisterade ju ofta på att få ha kjol/klänning och hade en mamma som var (eller är) frusen av sig. Då blev det mjukisbyxor på väg till/från vart vi nu skulle...

Lite mer sitt vanliga jag såg Blair ut då hon och Chuck smög sig bakom en limousin och verkade fota med mobilkameran, förser de Gossip Girl med skvaller kanske?!

for spring

Den här känns härligt vårig. Färg, lite ränder och lagom längd, dvs inte för kort. Till slitna jeans och flats!

bild mytheresa.com

Whit

Söta Whitney i snygga jeans som slutar på ankeln, min favorit!

la candy

Lauren har ju fått kontrakt på tre böcker. Den första ska väl komma nu framåt våren tror jag. Framsidan ser iallafall ut såhär. Löst baserad på hennes egen upplevelse av att flytta till LA, få jobb som en intern och vara med i en realityserie. Löst baserad alltså :) Vet inte riktigt om jag är rätt målgrupp, men skulle jag få tag i den till ett rimligt pris hade jag gärna läst den!

"[It tells] a behind-the scenes story of a young girl [named Jane Roberts] who moves to L.A. and unexpectedly becomes the star of a reality television show. The books will be loosely inspired by my own experience and are definitely influenced by my own life. Some of the characters may symbolize people in my life, but it is in no way calling anyone out... I've always loved books that I could lose myself in, ones that would transport me to another place, but had characters I could relate to. So, I'm so excited to have this opportunity to write books like that for other readers."

söndag

Söndag. Att jag en vecka senare fortfarande inte är helt hundra känns kass. Gillar inte den här mitt-i-mellan känslan. Frisk eller sjuk är bättre. Antingen eller. Nåväl, idag är det 1:a mars! Då är det dags för våren att komma. Fast såg väder igår om eventuell snö imorgon, buhu.
Imorgon är en annan dag, idag fyller världens bästa mamma år! HURRA!!!

Storskjorta, täckande strumpor och en snygg väska. Funkar och är riktigt fint.

not perfect

Bilden är inte perfekt, men jag gillar den här tjejens stil! Med den här bilden säger jag godnatt. Imorgon är det kalas och jag behöver en massa kraft som jag inte har... På måndag är det dessutom heldag i skolan och så måste jag förbereda starten av uppsatsen. Det där som kännt så stort och långt borta är verkligt nu! Scary men kul!

Godnatt!

hits