landet

Nu blir det landet. Får se om jag åker hem imorgon eller på söndag. Just nu vete sjutton. KÄnner mig helt off och vet itne om jag vill vara där hela helgen. Vädret verkar ju sådär och då finns det nada att göra där.

Trevlig helg.

mobil

Ibland förbannar jag användandet av mobiler och dess tillgänglighet. Framförallt gillar jag inte dess tendens av att inte pipa när man vill att den ska göra det.
Är så trött på den att jag funderar på att lämna den i stan över helgen. Fast så blir det nog inte, även om jag vill!! (Lite i allafall.)

i like bags

Den här väskan är ett budget alternativ på väskan som jag bloggade om igår. Tyvärr är den lite väl liten, har redan en liknande väska, men jag gillar detaljerna på den här väskan, flätat band och tofsen. SEK268.29 kostar den på Asos.com.
18534-5450
bild asos.com

sötis

Vilken söt klänning! Liknar Sienna Millers. Söt modell, precis i min stil. 399kr kostar den i webshoppen glitzy.se.
image5449
bild glitzy.se

randig & färg

På BET Awards i veckan syntes en gammal TopModel-vinnare, Eva. Hennes klänning var härlig tycker jag. Starka färger, randiga och lång. Mycket bra på en gång. Snyggt som attan!

image5448

i'm sorry

Förlåt, försöker vara lite mer positiv i bloggen, men idag är en kass dag. En absolut K-A-S-S dag.
Första sommaren på hur länge som helst som jag i¨nte åker utomlands. Låter säkert inte så farligt i andras öron men jag behöver semester! Jag har mycket skit i mitt liv och att åka bort i en vecka ger oftast en chans att samla energi och orka med allt. Oh crap.

Ett litet tycka-synd om mig inlägg.

cocoo

Jag har länge velat ha ett armband i den här modellen. När Cocoo.se fick in modellen kunde jag inte stå emot. Det blev ett armband i modellen nedan, men i färgen turkos. Lovely! Dessvärre var det lite stort men det funkar att ha i det innersta hålet och så klippte jag av lite av bandet som blev över. Jag är riktigt nöjd och det var så smidigt att handla från cocoo.se. Lade in beställningen i söndags kväll och hade armbandet i tisdags. Det kallar jag snabb leverans!
18534-5447

improduktiv

Än så länge är jag väldigt icke produktiv. Har kanppt flyttat mig från datorn... Jo, jag öppnade balkongdörren eftersom det var så kvavt här inne.
Just nu irriterar mig följande saker:

-vädret
-själviska människor
-veliga människor
-vädret
-min egen oförmåga att aktivera mig!!!

detaljer

Igår pratade vi om gamla mode-trender. Om när man skulle ha tjafs, Fila-skor, Chevignon-jackor, adidas-byxor osv. Snackade också olika sneakers och vi med smala fötter diskuterade dilemmat över hur töntigt det ser ut att snöra ihop skorna och vad man då ska göra med de långa skosnörena... I mina Reebok kan man liksom gömma undan dem eftersom det är två små kardborreband ovanför snörningen. Eller så kan man helt enkelt göra som mannen Sartorialisten fotat. Roliga detalj.

hög midja

Den här tjejen fotade The Sartorialist i MIlano. Hon bär likadan kjol som Katie Holmes, fast den här är i svart. Det är snyggt att bära en sådan här kjol på enklaste sätt. Bara en t-shirt och pumps. Less is more!!
18534-5445
thesartorialist.blogspot.com

sol sen moln

Vaknade till sol men så tog det inte lång tid innan molnen drog in över stan.
Har inga direkta planer för dagen. Städade en del igår, ska fortsätta med det. Tanken är att jag ska fixa min lilla arbetsplats i köket så att den är helt redo då jag har fått igång den trådlösa routern.
Jag har såå mycket grejer och måste lära mig att släppa taget. Ska rensa lite bland tidningar idag. Och få ordning i mina hurtsar. Kanske ska skriva på dem vad som ska vara i respektive låda.. Då kanske jag faktiskt lägger grejerna i samma ordning om och om igen.
Friday it is!!

svart vitt

Nicky matchade sin svart-vita outfit med ett par randiga kilklackar. Coolt! Plockade fram mina vita espadrillo-kilklackar ur garderoben förut idag, de ska nog få komma till användning i sommar tror jag!
image5441

shorts

I like shorts. Fick faktiskt komplimanger för mina ben igår :) Då gäller det ju att se till att visa upp dem också! Jag trivs i bara ben, gärna med kort upptill. Kort klänning, kjol och/eller shorts passar mig utmärkt i sommartider!
18534-5444
bilder shopbop.com

all blue

Michael Moores senaste film har haft premiär i USA och Diane Kruger var en av dem som ville se filmvisningen. På röda mattan syntes hon i en söt blå klänning som var helt enkel.  Ett par silvriga flats och en röd väska piffade till det enkla i klänningen. Hennes söta pojkvän Joshua Jackson var också med. I like Pacey.
18534-5442

i shorts

Jag har nog olika saker jag fokuserar på periodvis. Just nu är jag inne på shorts. Såg de perfekta jeansshortsen på NK häromdagen, från Pepe Jeans. Tyvärr var de inte något kap direkt så de får hänga kvar i affären. Nicky har så många shorts att hon borde kunna dela med sig till mig! Här söt i en svart-vit outfit. Snyggt och enkelt som vanligt.
18534-544018534-5439

sommarklänning

Kate visar upp ytterligare en söt och fin somrig outfit. Här en skjortklänning som piffas upp med silverskärp och sandaler. Finfint. Ovanligt med en stjärna ute i solen utan brillor på näsan.
18534-543818534-5437

nicole does nylon

Nicole på omsladet av Nylon. Ser nästan lite trashigt ut på omslaget.. Njae, jag är inte helt såld. Finns snyggare och roligare omslag tycker jag.
18534-5436

bastväska

I födelsedags present fick jag den här bastväskan från Indiska. Det var så kul för jag har bara sett den på bild och i verkligheten är den ganska stor! Skämtade om att min brorson lätt får plats så brorsan får akta sig, han kanske hänger med hem till faster någon gång ;) Väskan är stor men funkar till landet över helgen eller till stranden. Jag har aldrig haft tillräckligt stor väska för allt som ska med till stranden bok, mp3, tidning, handduk, vatten, frukt osv.
18534-5435

clean o flum

Idag har jag städat här hemma. Det behövdes. GJorde något jag behövt ett tag också, blöttorkade i badrummet. Eller vad det nu kan kallas... Det var blött och rengöringsmedel iallafall.
I hallen ligger nu x antal påsar som hade legat i en massa gömmor. Måste ta hand om dem. Skorna har jag fixat med också. Tagit bort några som stod framme som inte riktigt känns som sommar.

På jobbet var det flum idag. Kände mig alldeles förkyld, lock för öronen och ofokuserad. EN tjej slutade också vilket var lite sorgligt. Men hon hänger säkert på någon after-work eller så i höst. Kan inte bestämma mig för hur jag vill jobba nästa vecka. Kan få jobba lite på dagtid också och det vore ju nice med cash. Fast blir det värme och sol då vete sjutton. Nästa vecka är ju min lediga vecka. En dag blir antagligen på Marstrand med brorsan under Matchracet iallafall.. Beror väl på vädret, men annars åker jag ändå till brodern och leker.

simple

Theory gör den här fina klänningen. Väldigt kort, men det kompenserar den mer klädda överdelen bra. Söt ärm!
image5434
bild shopbop.com

colour

Färggrann bikini i trekantsmodell som går att köpa hos Topshop. Förhoppningsvis åtminstone eftersom det känns som att ungefär hälften av allt på hemsidan inte verkar infinna sig i Göteborgs-butiken.
18534-5433
bild topshop.com

twenty8twelve

Finns det något bättre sätt att göra reklam för sina egendesignade kläder än att bära dem själv? Nej det är nog ett perfekt sätt att visa sina egna skapelser och ge en hint om hur det ska se ut. Sienna bär här kläder från sin och systern Savannah's klädkollektion twenty8twelve som ska komma ut i höst. Jag gillar verkligen den långa skjortan men skulle nog skippa skärpet...
18534-5431
bilder people.com

over-shoulder

Lovely väska som går att bära snett över kroppen. Ursnygg! Fint med flätat band, någorlunda liten modell men ändå tillräckligt stor för att få plats med saker i den. Väskan är av märket Lauren Merkin och hade jag haft $375 att lägga på väskan hade jag inte tvekat.
image5428image5430

bilder shopbop.com

pil

På promenad med sin hund ser Kate fräsch och somrig ut! En t-shirt med pilar, korta jeansshorts, solbrillor och sandaler. Det ser fint och snyggt ut. Längtar till värmen letar sig tillbaka hit igen!
18534-5425

enkelt eller med detalj

En enkel klänning blir lika fin med ett rött skärp om midjan. SNyggt att det inte är hårt åtdraget högt upp i midjan. Börjar bli lite trött på alla markering av midjan, nu kan det få sitta lite lägre ett tag!
18534-5424
bilder shopbop.com

en kopia, typ

Topshop har gjort en variant på sko med flera remmar på. Modellen liknar Chloés och Marc Jacobs. Själv hade jag nog valt Chloé varianten, men i annan färg!
18534-5422
18534-5423
bilder topshop.com o netaporter.com

trött

Idag är jag trött som attan. Gick upp tidigt och ska alldeles snart åka iväg och ta prover på Sahlgrenska. Nåldyna bara, men det räcker ju.

3 picks

Tre höstiga val slinker in emellan. En röd kappa är härligt att lysa upp den trista hösten med. MiuMiu kjolen är kort med en ficka framtill, superlätt att sy själv eller kopiera för kedjorna. Koftan föll mig direkt ismaken med knapparna, fickor och de stora ärmhålen. Finfint, men jag  kan inte säga det ofta nog, jag föredrar sommaren!! :)
18534-5421
bilder mytheresa.com

gladiator

Ashleys Olsen-tvillingens sandaler ger verkligen känslan av Gladiator-inspiration. Remmar som når ända upp till knäna. Jag föredrar nog när de når runt ankeln faktiskt. Vad tycker ni? Hiss eller diss?

busepojk

Eftermiddagen ledde också till oväntat besök. Brodern kom förbi med sin son. Urkul såklart!
Lekte med Filip och hade kul. Han har sån energi... Två gånger klättrade han upp för hela trappan. Inte illa. Fast när han försökte ta sig ner också var det svårare att få honom att förstå varför det inte var så lämpligt.
När han skrattar sitt ljuvliga skratt och visar sin små tänder, åhh underbart! Att träffa honom är som att ta lyckopiller. Man mår så bra! Tror absolut han är en bidragande orsak till mitt välbefinnande nu. Jag mår bättre och hanterar min situation bra mycket bättre än för ett år sedan. Det ger mig den styrka jag behöver!!

onsdagen

Min hellediga dag! Härligt. Hade många planer, men är lite förkylningsseg vilket dämpar lusten att aktivera mig. Sedan tänkte jag ju egentligen träna också, men det blir ju inte heller av med förkylningsbuggen i kroppen.
Nu är jag hur som helst ute hos föräldrarna. Hade tänkt åka tidigare på förmiddagen men jag fick oväntat besök.. Alltid trevligt :) Nu har jag degat en stund, gjort pannkakssmet och ska snart göra lunch/middag. Indra hur pannkakor gjorda på laktosfri mjölk smakar... Snart vet jag!
Projektet efter maten blir att sy upp min kjol. Den är på tok för lång och nu ska det göras något åt!

the heart

Söta tryck på t-shirtar är min melodi framför rockband och annat hårt. Den här söta med ett sprayat hjärta ser fin ut och passar fint till ett par jeansshorts och sandaler. Texten i ryggen på T-shirten lyder You make me smile with my heart.
image5417
bilder mytheresa.com

klänning



Gillar Evas klänning. Ser ut som en perfekt jag-drog-något-på-mig-en-varm-sommardag. Enkel men fina detaljer, sött.


gult är fint

Vilken fin gul klänning med broderi. Perfekt sommarbröllopsklänning! Går att piffa till med ett band/skärp i midjan, smycken samt heels. Lagom är bäst så kanske inte både sidenband och utmärkande smycken, men det är detaljer som gör skillnaden. EN kofta eller sjal måste nästan finnas med. En liten kuvertväska i svart eller kanske silvermetallic som rymmer det mest nödvändiga.
18534-5415
bild mytheresa.com

jobbkväll

Jobbet gick bra idag. Ringde själv på nya systemet och jag tyckte det gick rätt bra. Lite fick jag ju fråga, men inte mer än någon annan... Ska ringa på samma grej nu på torsdag och sen är det ju sommaruppehåll för mig. Fast jag frågade om nästa vecka, tänkte kanske jobba ltie då beroende på väder och aktiviteter. Så kanske blir det lite jobb i juli, den som lever får se. Jag hoppas ju den där värmen som eventuellt skulle komma hit från Sydeuropa faktiskt lägger sig över stan.
Nu ska jag dricka té, det gör nog gott för halsen hoppas jag!

stella s/s07

Tittade på Stella McCartneys sommarkollektion. Fräscha färger, fina material och härliga modeller(klädmodeller, inte personerna i kläderna..). Gillar den korta svarta kjolen, gröna klänningen, partyklänningen, matchingen av görnt och turkost och annat smått och gott.
bild style.com

enkelt

The Sartorialist är i Milano och fotar snygga människor. Svart klänning, röda skor och skinnväska. I like! Enkelt och stilrent, samt härlgit somrigt.
18534-5408
bild thesartorialist.blogspot.com

vädret

Tillåt mig at fascineras... Igår kunde man på kvällstidningarna läsa att sommarhettan som nu råder i Grekland kanske skulle ta sig till Sverige. Idag kan man läsa att regnovädret från Storbrittannien skulle ta sig hit.. Men snälla bestäm er! Regn, sol, moln.. Något av det blir det. Säljer tidningarna så mycket av att spekulera i det kommande vädret? Samma som den där gubben som flera månader i förväg ska berätta hur sommarens väder ska bli. Ehh... Eller uttryck som "en blöt xx dag ger solig xx månad". Töntigt! Jag vill ha sol, alltid!!!
image5407
bild via google.se

pinkie

Verkar som att Rachel inte vill släppa taget om OC och hänger här med seriens skapare Josh Schwartz. Där ser man, men kanske inte helt konstigt om man sett de två program som gått bakom-kulisserna på OC..
Jag gillar Rachels cerise rosa Miu Miu väska. Ceriserosa som detalj är superbt. Såg en tjej med riktigt cerise ballerinaskor igår och det gjorde mig sugen! Såg ett par på Zara, men den modellen passade inte mig. Tips?
18534-5405

rainy day

Idag är det regnigt väder och jag är på riktigt ligga-på-soffan humör. Dagen får spenderas i skönaste mysbyxorna och en skön t-shirt till det. Barfota fötter är det vanliga för mig och jag hoppas hålla fossingarna borta från strumpor länge till!
18534-5404
bilder shopbop.com

förkyld

Ja, jag vaknade såklart förkyld. Eller kallas man förkyld även om man inte har snuva? Jag har sticket i ögonen, tjock hals (inte av körtlarna utan på annat sätt, efter x antal halsflussar vet man skillnaden!), tungt huvud och seg känsla i kroppen. Crap!
Måste jobba, det bara är så. Jaja, bäst att ta mig ut till mitt lilla torg och bunkra upp med halstabletter, huvudvärkstabletter och kanske fräsch frukt. Ja, så får det bli.
Jag som skulle träna idag på förmiddagen.. Blev inget med det. Imorgon är jag helt ledig, funderar på att åka ut till huset och spendera dagen där. Kanske baka, göra paj/makaronliåda eller sy. Ja jag kan nog sysselsätta mig!

finfin

Nicky Hilton hade passat perfekt på en midsommarfest i den här outfitten. Istället spenderar hon tid på en fashion-show i Grekland. Klänningen är verkligen söt, fint att bryta av med ett svart sidenband ovanför midjan. Oftast ger det ett fint resultat att piffa till med ett sidenband, men idag så jag ett exmepel där det inte lyfte klädseln utan snarare tvärtom. Trist, för utan det misslyckade bandet hade det inte varit lika illa...
image5402image5403

typisk Emma-kofta

Den här koftan är precis i min smak. Söt modell, stora knappar och bara fin helt enkelt. Visserligen höstig, men en kofta kan lätt klä ner en somrig klänning om det skulle behövas...
18534-5401
bild shopbop.com

freshy

Mitt nya favoritnagellack. I like it! Och, ja... jag börjar nog bli tjatig.
18534-5400
bild aftonbladet.se

typiskt

Känns som att jag har en förkylning på G. Typiskt!
Har just sett sista avsnittet av säsong 3 som gick på femman tidigare idag, så bra och värt att se igen. Sorligt dock.
På jobber ärde jag mig nytt system. Det sköna med mitt jobb är att det inte bara är något slappt telemarketing jobb, det är ett callcenter jag sitter på. Kvalificerade uppgifter utförs. I´nte för att prata ner TM alltså, men jag har gjort det och det är inte så utvecklande...
Nu blir det sovdags. Hoppas jag sover bort förkylningen... Verkar inte så men jag hoppas!

i wish

Fick jag välja klädsel nu inför jobbet så skulel jag gärna dra på mig en skön klänning, som den här från Marc Jacobs. Skorna är söta med lite pärlor från TopShop. Nice! Ett armband och en kofta så är det klart.  Men i verkligheten blir dte nog nya Monki-kjolen, tights med linne och kofta.
image5399

rea

Sartorialisten har fångat ytterligare en somrig tjej i långklänning. SÅg en ursöt modell på TopShop, enklaste modellen, men det är nästan bäst tycker jag. En långklänning är så mycket i sig...
Rea på massa ställen. Försökte förresten shoppa via mobilen, inte lätt bör tilläggas. Mycket specifika önskemål från den kräsne shopparen i andra änden... Jaja, jag erbjöd mig så..
18534-5398

i form

image5397










Jessica SImpson hårdtränar med sin PT inför inspelningar av kommande filmen Major Movie Star. Hon har kommit i form rätt snabbt... Själv känner jag mig ur form, lagom till somamren och bkinisäsong så känner jag mig...ur form helt enkelt. Imorgon ska jag pallra mig till gymmet! Därmed basta.
















luca luca

Med storasystern i fängelse passar Nicky på att resa till Turkiet och en Luca Luca fest. På tillställningen bar Nicky en ursöt klänning som matchades med ett blingigt halsband. Lovely!
18534-5396

dubbelknäppt

God knows att jag inte längtar tills hösten. Det är ju sommaren som är "min" tid! Men den här söta kappan från Marc Jacobs kanske kunde göra det lättare när hösten, oundvikligt, är här. Om låång tid förstås.
18534-5394

salt

Det kommer vindar från havet, mitt hår blir alldeles meckigt. Var nere på stan och en sväng på UB (bibliotek) för att hämta en bok jag beställt. Lättare sagt än gjort, de bygger om och jag hittade knappt ingången...
Var på mammas jobb också, hade glömt att ge henne en sak så jag fick se hennes kontor, verkade trevligt.

Förlåt men jag blir galen på alla turister!! De är överallt och gör att vagnen tar onödigt lång tid osv. Gahh, man ska inte vara i stan på sommaren.

telesvar

Roliga telefonsvarar meddelanden är alltid lika skojiga. Fick två häromnatten.
Bästa som sades, inte in i telefonluren men av den som ringde(antar jag), Du vi är inte i Danmark... Ehhh? Undra vad som orsakade det yttrandet!!! I övrigt är det skoj att man kan spela in från telefonsvararen..tihi.

Nej, nu ska jag sova. Inte vända dygnet...


tyskungen

Läste Camilla Läckbergs senaste bok över helgen, Tyskungen. Grymt bra deckare, som alltid! Gillar hennes stil, sättet hon blandar mellan de olika karaktärerna och intressanta fall. Den här gången var jag även riktigt fascinerad av historie-delen, något som tidigare inte lockat mig så värst... En superbra bok att ha med sig i solstolen i sommar!
Ibland önskar jag att jag inte slukade böcker på det vis jag gör... De är ju så bra, men ibland vore det kul att ha kvar boken längre. Denhär boken läste jag ut på mindre än två dagar. Började sent i lördags och idag blev det sådär bra läst med Filip som behövde uppmärksamhet.
Fast jag är ju stolt över att jag lsäer så mycket. 69 böcker på ett sommarlov när jag var yngre.. Inte illa! :)

helgen

Helgen har varit underbar! Solsken och härligt väder. Satt i solstolen ungefär hela tiden. Njae, mest igår förresten. Idag har vi varit banrvakter till lillkillen. Då blir det fart. Han kryper, klättrar och leker. OCh ständigt ska man kolla honom eftersom det annars kan hända något. VÄldigt kul såklart, men skönt att man var tre som kunde bytas av. När han vid middagen orsakade en blöja av inte denna värld så var jag nöjd att hans pappa (min bror) var där, fast farföräldrarna hade nog fixat det också.
Känner i ansiktet att jag fått sol idag, fast det gör ju inget. Bara härligt! Tänkte ta en dusch och sedan byta lakan, alltid lika nice känsla!

hmm..

Dagens horoskop:

It's all or nothing -- or is it? Part of you says that if you're not in it to win it, you shouldn't play at all. The other part of you asks what's wrong with some lighthearted fun. Can you find the middle ground?

midsommardagen

Gårdagen var väldigt trevlig! ALltid kul med sånger, skratt och häng. Vädret vände visserligen inte, men det var ju varmt trots allt och vi satt inne så det funkade. Jag hade på mig det som visas på bilden nedan. Är glad att jag tog tighta stuprör till eftersom det var så många andra som hade tights till tunika, jag har aldrig gillat att se precis likadan ut som andra...
18534-5391
Lilla bilden visar mitt nya armband som jag fick i födelsedagspresent. Jättefint! Naglarna syns också, men färgn är lite olika olika ljus så... Men Freshy är ursnygg på mina naglar hur-som-helst.


Nu drar jag till landet! Så skönt. Ska slappa i en solstol, läsa Camilla Läckbergs senaste och njuta.

glad midsommar

Nu är det dags att lägga i en hög växel för att hinna i tid. Eh, någorlunda tid iallafall. Ha en härlig midsommar!
18534-5390

solgult

Lauren bar en ursöt gul topp på ett mobilevent i veckan. Kanske lite solgult skulel kunna locka fram solen... Fast just nu ser det illa ut. grått och regnigt, men kvalmigt så det är inte kallt iallafall. Nu börjar jag få ltie tidspress, men jag är lite seg och kommer nog få stressa innan jag kommer iväg. Äh, det löser sig.
18534-5389

rak blus

Det syns inte riktigt när de satt blusen i byxan på dehär bilderna, men på den lilla bilden ser man hur den ser ut bakifrån. Riktigt sött. Fräscht och svalt, kan det vara...
18534-5387
bilder shopbop.com

levande reklam

Mischa var i New York för ytterligare ett framträdande för Keds. Ojoj, undra hur många gånger hon promotat de där skorna nu. Måste vara en riktigt bra deal för henne... I övrigt ska hon tydligen spendera tid i Ryssland för att spela in en film.Busy schema, många filmer på gång nu för Mischa.
18534-5386

ballerina

En ballerina sko i dessa rätta bemärkelse. Jag har alltid varit svag för tå-spetsskor. De är ju så fina med sidenbanden knutna runt ankeln. Den här varianten kommer från Juicy Couture.
18534-5385
bild shopbop.com

konstig färg

18534-5384
Min nya favoritfärg är Freshy från Mavala. En cerise, fyllig rosa nyans. Enligt hemsidan ska det här motsvara Freshy, men det gör det INTE. Ska försöka fixa en ordentlig färg så snart jag målat naglarna då förstås.

whitey

Oberoenda av väder och vind så är sommar=vit, kort klänning. Det går bara inte att komma ifrån. Den somrigaste dagen är dessutom här och därför slår man ofta ihop dessa två tankar. Asos har den här fina vita klänningen med brodyr som skulle passa perfekt, om det inte var för vädret då förstås....
18534-5383

armband

Söta armband som gärna skulle få pryda min handled idag. Färscha färger att komplettera till en somrigt brunbränd arm. I like!
18534-5381
bild netaporter.com

grön

Mischa gillar Juicy Couture. Den här klänningen har hon också i vitt. Söt och fin modell. Hon tuffar till den söta klänningen med en hatt på huvudet, på fötterna sitter ett par enkla, snygga remsandaler!
18534-5380

midsommar

Vaknar till ett regnigt Göteborg. Det är en äkta svensk Midsommar det. Fast förra året var det sol minns jag, sol men blåsigt och kallt. Året innan det var underbart. Sååå varmt och skönt.
Nåväl, det är bara att acceptera fakta. Eftersom jag inte ska spendera dagen utomhus så löser det sig alltid. Tänkte ta klänning över ett par jeans, det blir lite tunika känsla helt enkelt. Då har jag lagom med kläder men känner mig inte för uppklädd. Man vet ju aldrig med de jag ska träffa nämligen...

Har varit och handlat, i två olika affärer. Ska snart börja fixa mig och måla naglarna! Min nya favoritfärg är Freshy från mavala. Ursnygg!

fancy

Finfina klänningar från Asos Luxe. Söta detaljer, fina modeller och smickrande visa-benen-korta. Den gröna är fin, men de två andra känns mer som min stil!
18534-5378
bilder asos.com

monkey business

Söt liten vit jumpsuit på Jennifer. Hon passar bra i det lite mer nertonade, enkelt och fint.
18534-5379

grå torsdag

Häromdagen kom vi in på en dialekt diskussion. Tänkte på det nu när jag skrev torsdag eftersom jag glömde r:et först. Mamma säger att jag uttalar stället där jag är uppväxtpå ett annat sätt än hon gör, hon är ju ditflyttad och jag born-and-raised. På jobbet diskuterade vi göteborgska mot skånska. Oftast pratar jag inte så stark göteborgska men jag har väl några uttryck. Jag sade "e la" istället för "är väl". Men det visade sig att andra (icke göteborgare) inte verkade första vad e la betyder, det är inget ord, det är bara slang. Änna är däremot ett ord som slängs in lite här och där utan betydelse...

Grått idag, mådde inte bra när jag vaknade så jag stannade hemma från jobbet. Efter lite mer sömn och en huvudvärkstablett känner jag mig mer som mig själv. Fast jag är inte helt på topp kan jag säga. 

puffigt

Hittade den här lilla jackan hos Asos. Ursöt modell som passar perfekt till ett ribbat linen och jeans. Den är finast till det mest enkla tycker jag. Perfekt under sommaren då man vill hanågot över axlarna men inte behöver en ordentlig jacka.
18534-5377
bild asos.com

flower

Inför midsommar är det många som tänker klänning, men, handen på hjärtat, hur ofta kan man faktiskt ha det på sig om det är traditionellt man firar?! När jag var liten har jag för mig att jag hade på mig skolavslutningskläderna på dagen, men p åkvällen satt vi oftast ute o grillade och då fick det bli varmare kläder. Föräldrarna gjorde nog en sport i att sitta ute så länge som möjligt, men det är ju faktiskt rätt mysigt även om dunjackor åkte fram några gånger. Ännu har jag inte riktigt bestämt planen för midsommar, men klänning och bara ben känns det inte riktigt som att det blir. Möjligtvis med leggings och kofta i sådana fall.

Här är tv klänningar från Forever 21 som jag föll för. Också en modell som jag gillar starkt. Nice!
18534-5376
bild forever21.com

sött

Härligt fin klänning i en modell jag gillar. Att visa axlar på det viset kan vara riktigt snyggt. Den här modellen är att föredra framför axelbandslöst tycker jag, men alla tycker ju olika.



bild style.com

1/2

Haha, lite kul t-shirt. När är man 50% singel? Jaja, det lär ju väcka uppmärksamhet om man bär en sådan tröja och det är väl det som är meningen antar jag...
18534-5374

lite gult

På något event bar Rachel en enkel vit topp, jeans och matchade med en gul kuvertväska. SNyggt och fräscht. Lilla Hermes-armbandet går ju inte av för hackor det heller...
18534-5373

inspiration

18534-5372







Den här bilden är från förra året och jag gillar fortfarande stilen! Korta shorts, en lös tunika och sandaler. Så snyggt, enkelt och fräscht. Ursnygg sommaroutfit helt enkelt.












bild style.com

ellos

Tittade in på ellos hemsida, inget som händer så ofta... Väskor är alltid kul och den här svarta var fin med kedje-handtag. I like! Klänningen med blommönster såg härligt färggrann ut och passar perfekt en sommardag.
18534-5371
bilder ellos.se

ännu en onsdag

Ännu en onsdag som närmar sig sitt slut. Ingen direkt spännande dag som kommer gå till historien.
Vet faktiskt inte vad jag säga om det mer, så då gör jag det helt sonika inte.

Solen har lyst vilket alltid är härligt, men det var lite blåsigt... Fast här på västkusten får man väl räkna med lite vind oftast.

massa jobb

Idag har varit en lång arbetsdag. Jobbade lite konstiga timmar så jag kunde aldrig ta lunch. Blev ganska långt men innebar att trots att jag började 1,5h senare så jobbade jag bara 45 min mindre. I like that!
Nu blir det sängen och lite läsning. Imorgon är det på:t igen.
Fick syssla med tre olika grejer på jobbet idag, kul för snart är jag "fulllärd" typ. Eller vi har tre olika grejer man lär sig och nu är jag inne på min tredje del. Skojigt!
Mycket jobb snack, men just nu känns det som att jag bara jobbar hela tiden. Det är kul, men jag blir väldigt fokuserad på ekonomi känns det som.

Det är klart ute, riktigt härligt!

gult o svart

Gult och svart är en schysst kombination. Den här klänningen i rak modell kan kombineras på olika sätt. Klä ner den med tygskor och en kofta, eller piffa till det lite med ett par sandaler alt heels och smycken samt en liten kuvertväska. Gillar verkligen den här klänninge, snyggt med ringningen på banden också, hela modellen är finfin!
18534-5370
bilder topshop.com

hon kommer med blommor

Midsommar och blommor hör ihop, ängsblommor, trädgårdsblommor och annat som känns hemma odlat. Kransar bind och pryder huvuden, midsommarstänger byggs och viras in med blommor. Men varför inte köra på en egen grej och ha en blomsterkrans som halsband a la Hawaii. Det gillar jag mer, kanske itne kliar lika mycket som kransar på huvudet brukar göra. 

stora lass

Åh, lovely. Skor i stor lass. Ja ett par i varje färg hade gärna fått vandra in i min hall där många andra par redan trängs. Ballerinas is lovely! Perfekt på sommaren.
18534-5368
bild shopbop.com

with a bow

18534-5367













Lauren är på väg hem efter en kväll på stan. Gillar hennes tubtopp med en rosett framtill. Hon matchade toppen med jeans, heels och en schysst väska. Även om tubtopp inte riktigt är min grej så tycker jag den här var söt, speciellt på henne.











bunch of dresses

Känns ju nästan som att man ser i syne, tre olika klänningar och alla i två olika färger/mönster. Två enkla från Rachel Pally respektive splendid. De mönstrade är lite festligare i 100% silke av märket Karen Zambos Vintage Couture. VIlken som skulöe nog passa ett midsommarfirande, allt beror ju på hur man firar och vad det är för väder.
18534-536618534-536518534-5364
bilder shopbop.com

sailor


PÅ sommaren krävs det inte många plagg för en enkel, söt och fin outfit. KLänningen som är härlgit sailorinspirerad hittar man hos Topshop. Den är fint blå-vit randig med ett rep i midjan. På fötterna får det bli tygskor, det enda rätta för båtliv, fast det sysslar jag sällan med. Jag älskar kusten och havet, men det är sällan jag befinner mig på havet!
18534-5363
bilder topshop.com

19/6

Okej, efter ett velande utan dess like så drog jag på mig en blå klänning. Rak modell med rynk ovanför bysten och små fickor på framtill samt en liten kort ärm. Den är relativt ny och egentligen var jag väl itne säker på om den skulle behållas, men så blev det alltså. Mycket varmare ute än jag trodde!


- mörkblå klänning, H&M

- svarta leggings, H&M

- svarta ballerinas

- nya väskan från Zara

- rosa sjal, Mango (fast den behövdes knappt?)


klädångest

Åhh, varför har man perioder då allt i ens garderob känns urtrist?! Jag kan verkligen inte få på mig något vettigt idag.... Gahhh!!!

Nåväl, snart får jag ta första bästa för att hinna med några ärenden innan tandläkaren och därefter bege mig till jobbet. Känner mig sådär rba idag, solen var inte lika skön som när man är 100%-ig, men lite sol fick jag nog hoppas jag. Kanske kan smygblogga lite på jobbet, dvs ta paus o surfa lite, rökarna tar ju paus jämnt så varför itne.. Annars är jag tillbaka ikväll.

sol

Sol ute, funderar på att ta med mig min brassestol och njuta lite i parken bakom huset mittemot mitt. Har en bra bok och jag vill ju gärna lapa lite sol. Börjar känna mig lite blek, så det vore härligt med ltie sol på fejset.
Blir lite frustrerande på två av mina vänner. Den ena är jätteduktig på att inte höra av sig alls, varken svara på mail eller telefon. Sånt blir lite frustrerande i längden.. Den andra är så svår att förstå. Oftast ska saker vara så svåra och meckiga, nu känner jag mig bara off. Usch, behöver verkligen inte det här när jag känner mig konstig i kroppen som det är, fast å andra sidan är det nog därför jag reagerar som jag gör...

Nej, nu ska jag nog sätta mig i solen tror jag. Önskar jag hade sol hela tiden runt min egen lägenhet!

lipstick


Kenneth Jay Lane har gjort det här läppstifts-halsbandet. Kul kanske, men jag föredrar nog lite finare smycken!



laktos

Idag upptäckte jag att man kunde få laktosfri mjölk i sin latte hos Espresso House. Höll på att frysa ända in i 18534-5361märgen på jobbet och behövde något värmande. Chansade på att de hade laktosfri mjölk hos närmsta take-away ställe, nämligen Espresso House. Till min lycka fanns det och min mage pallade kaffe bättre än på länge. SKa jag behöva hålla mig till laktosfira produkter så är det ju skönt att slippa känna sig alltför begränsad. En stjärna i kanten till Espresso House. Hoppas fler ställen följer samma exempel.

småkonstig

Känenr mig ltie småkonstigt. Har känt mig som att jag ska bli sjuk ända sedan i onsdags-torsdags. Ena stunden känns det som jag har feber medan jag känner mig tipp-topp i nästa. Samma med humöret, är i en berg-o-dalbana. Kom hem från jobbet och kände mig på topp. Det gick bra idag och jag hade kul med arbetskamraterna! Så skickade jag bara ett sms till en kompis som pratat om midsommar. Hennes ord var, bestäm inget, men det kommer en inbjudan. Nu lät det ungefär som, jo vi ska ha gest, du kan väl komma om du vill...  Nu är jag superkänslig men jag måste erkänna att det inte gör att jag känner mig jättesugen...

Hoppas återvända till mitt glada solkens-jag så snart som möjligt. Måste nog få den här lilla infektionen ur kroppen tror jag... Dags för lite c-vitamin och tårta!

kap

Vilka kap jag gjort. T-shirten är min första t-shirt med tryck. Hittade den på H&M barn. Alldeles perfekt modell, storlek och pris. Trycket gillar jag också, kollade lite andra varianter på BikBok, men texterna lockade mig inte där.
Skorna är rena kapet, köpte dem för 120kr i Göteborgs mest omtalade sko-affär just nu. Alla hör det av alla, riktigt kul! De är liksom svarta-silver-metallic. Mycket snyggare på såklart! Tygväskan är också från barnavdelningen, men den här gången hos Zara. Tygväskor har varit svårt att hitta tycker jag, men den här är söt och passar mig. Inte så stor, men lagom för den blir liksom inte ful om den inte är välfylld. Nackdelen är väl att den är sydd på enklaste sätt utan en bred botten. Men vad gör det, den var söt och fn!
18534-5360

18/6

Vilken klädångest förut. Bytte flera gånger. Vissa dagar ä inget bra liksom. Till sist blev det:

  • svarta korta byxor, H&M
  • vitt linne
  • grå t-shirt med trck "love makes pease" från H&M barn
  • guldballerinas

Känner mig superseg, håret är uschligt och jag vill helst sova. Konstigt att jag är så trött. Borde egentligen itne vara det. Är lite konstigt för jag är liksom öm i tänderna, tur att jag ska till tandläkaren imorgon... Då kan jag ju fråga om det.


damen

Jaha, om jag nu slutade noja mig över att 25 inte var så farligt ändå så känns det redan värre. En säljare kallade mig "damen" när han vilja få mig att lyssna på säljsamtal.. INte lyckat kan jag säga!

Sitter på jobbet nu och smygbloggar. Är seg idag, tror det är vädret. Hoppas på sol imorgon för då blir det en stund i parken innan jag ska till tandläkaren och sedna jobba.

back to work.

sleepy

Nu är det dags att sova. Ska lägga mig och läsa en bok som jag lånade hemma. De är med i någon bokklubb och senaste gången blev det massvis med bra böcker. Underbart! Vill gärna läsa Camilla Läckbergs senaste, men jag är ltie töntig och vill itne läsa för hemska böcker när jag är själv. Så Tyskungen får jag spara tills en helg på landet eller så.
Imorgon ska jag försöka åka till stan innan jpbbet och fixa lite ärenden. På tisdag hoppas jag hinna träna på morgonen, det behövs nämligen! Börjar känna mig mindre nice och det gillar jag inte...

Nu lockar sängen. Godnatt!

somrig


Åh, nu vill jag genast ha tillbaka förra veckans värmebölja. Det var ljuvligt och helt enkelt underbart. Då kunde man gå i korta shorts och litet linne och nästan svettas. Nicky går iklädd helvitt och ser somrig ut. Hoppas värmen återvänder till västkusten snarast!


summer essentials

image5358





Den här sommaren känns några saker återkommande tycker jag. Håret i en knut är snyggt, fräscht och praktiskt, funkar ju även en dålig hårdag. Solbrillor, såklart, alltid en solig sommardag! Kort klänning är fint, svalt och bra att visa upp sina ben i. På fötterna ska ett par enkla remsandaler sitta och tårna ska vara fint målade i en härlig färg.

























4 dresses

Klänningar i massor. Det finns så många härliga klänningar och nu när sommaren är här känns det så roligt att drömma om mönstrade, färgglada varianter. Men enklare modeller är såklart bra de också.
Den första är söt och mönstrad från Twinkle, nästa i härligt färgglatt mönster är av märket T-bags. Lite enklare modell från Splendid och en riktigt söt från C&C California.

bilder shopbop.com

dagen

Jaha, så närmar sig födelsedagen sitt slut. Härlig dag. Full fart och nu är jag helt slut.
Hade kalas där min lilla släkt slöt upp, kul att kusinen följde med också. Det är itne så stor släkt, men de är min släkt ändå. Ena sidan träffar vi ju typ aldrig, så det är kul att vi trots allt träffar de andra på kalas emellanåt.

Fick massvis med fina paket! Då jag väcktes av mamma och pappa fick  jag ovanligt mycket paket, roligt värre!
Bland paketen hittade jag ett par Cheap Monday-jeans, munkjacka, hörlurar till MP3:n, shorts, vas, handdukar, väska, kjol och en router. Routern har jag inte fått men jag blev lovade installering asap. Skönt att slippa den långa sladden...

Nu är jag alltså jättetrött, och vill helst krypa ner i sängen med täcket över huvudet. Känner mig lite low, men jag tror det är den senaste veckans höga tempo som slutligen kommer ikapp mig. Den här veckan blir det tre-dagars-vecka för mig. Skönt!

brett


Härligt brett armband. Snyggt som attan tycker jag. I sin enkelhet skulle det piffa till det mesta. Schysst mot fina bruna armar. Nice!
18534-5353
bild shopbop.com

25 år

Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!Hurra! Hurra!Hurra! Hurra!Hurra! Hurra!Hurra! Hurra!Hurra!
Idag fyller jag år. Jag blir ett kvarts sekel, två och ett halvt decennie eller kort och gott 25 år! Känns gammalt, men jag ska nog överleva den här åldern också hoppas jag. Vaknade hemma hos mina föräldrar, måste ju bli uppvaktad på morgonen... Fick massvis med paket! Skojigt värre. Lite senare blir det släktkalas och en stund innan det kommer min brorson, då blir det lite lekstund också. Blir nog en bra dag det här.

18534-5352
bild via google.se

lördag

Jaha så var det lördag. Ska jobba vilket känns lite konstigt. Tror itne jag jobbat på en helg sedan jag jobbade med kampanjen för fyra år sedan. DÅ jobbade man ju jämnt å andra sidan så det var inte lika konstigt.
Igår var vi på ett schysst ställe och tog en drink. Det blev väldigt lugnt eftersom vi var urtrötta bägge två och jag skulle jobba idag. Stället har cool inredning men är inte sådär preppy utan mer skönt. Kul med lite annat än alla Aveny-ställen där alla jämnt ska vara så himla mycket.

Ska klä på mig nu och sedan åka ner på stan, tänkte försöka hitta ett fint nagellack och en t-shirt. Nagellacket vill jag ha imorgon. ÄR ltie fånig men vill alltid vara fin på min födelsedag. T-shirten är likadan som jag köpte i början ac veckan, den var så fin och skön så jag msåte skaffa en till. Frågan är bara om jag ska ha en större storlek.. FÅr se.

inte snabb

Jisses vad segt tempo det blev under eftermiddagen. JAg jobbade inte i mitt vanliga snabba tempo. Hjärnan kändes som kola, segare än den farmor gjort på jularna. Har suttit i solen på balkongen sedan jag kom hem. Ca två timmar med andra ord. Oj, vad många gånger huvudet nickat till.
NU ska jag klä på nmig för att träffa en kompis på stan. Tanken var en drink, men frågan är om itne jag ska hålla mgi till cola, ska jobba imorgon också.

Frågan just nu: hur varmt är det nere på gatan där det itne är lika hett som på balkongen? OCh vad tusan ska jag ta på mig?! Jeans eller kjol?

simpel yet chic

Idag vill jag se ut som Mischa Barton eller någon annan kändis. Jag är trött och är lite svullen om magen (antagligen pga laktosintolerans). Så jag vill ha något luftigt, lätt och snygg idag. Helst jättebekvämt också eftersom jag är lite seg. Vet itne riktigt hur jag får det med lunch idag.. Ska jobba i fem timmar. Men tar med mig typ en snabbpizza, den kan jag ju äta på en kvart om inte annat (=vanlig rast).
18534-5351

datatjafs

Kom hem för nästna en timma sedan och möttes av ett icke fungerande bredband. En fråga, om jag säger att  jag inte kommer åt mitt bredband, betyder inte det att jag inte kommer åt Internet?
För mig betyder det så, men inte för teknik-killen i luren. Dessutom tycker jag det är märkligt att de kopplar bort mitt gamla modem bara för att de skickat ett nytt. Jag har ju annat att göra än att springa till affären och hämta paket... Hello! Nu fick han koppla tillbaka det gamla och så måste jag ringa, IGEN, för att få igång det nya sedan. My gosh!

early bird

Uppe före sex. Det var ingen munter syn kan jag säga... Ojoj, jag var trött!
Sedan var dte bara att kasta kallt vatten i ansiktet, försöka piffa till sig lite, dra på en
klänning och ut till pappa i bilen. På frukosten var det prisutdelning. TV4 var där och filmade, så man får väl kolla in lokaltv senare. Men det är så löjligt emd allt som ska vara så himla Politiskt Korrekt hela tiden. Till en viss grad funkar det ju, men går man över det så blir det inte naturligt. Nej, man måste våga vara lite inpolitiskt korrekt (hoppas forumleringen blev någorlunda tydlig).

lång dag

Trots att det på jobbet inte känns jobbigt så är jag törtt på kvällen efter att jobba 13-21. Jag har ju gått upp i tid vilket innebär att den aktiva dagen blir väldigt lång.
Vid sex krashade systemet för oss på jobbet. Väldigt segt eftersom vi har massor att göra och behöver ringa massa för att hinna i tid. Efter nästan en timmas häng och brainstorming fick vi gå hem. Fast vi gick inte hem utan ut. Efter en liten promenix hamnade vi på ett ställe i Vasastan och tog en cider/öl. Väldgit trevligt. Sånt hr är grejen med sommaren, det spontana som man faktiskt kan göra när det är ljust och fint. På vintern känns spontana grejer lite jobbigare, av någon anledning...

Imorgon ska jag upp tiiidigt. Pappa hämtar mig halv sju. Så nu ska jag sova tänkte jag. Efter frukostmöte är det hem i cirka två timmar innan jag ska iväg till jobbet för en fem-timmars dag. Jag fick välja när jag skulle jobba och då valde jag lite lagom. Ska förhoppningsvis jobba på lördag också så det blir massa jobb den här veckan. Vore skönt med en bra lön i juli!

Godnatt!

tasche

Snygg väska av märket Dautore Handbags. Schysst modell som jag länge varit förtjust i. Minns en väska osm var lik den här, den var från Benetton och kostade för mycket tyckte jag, men oj vad snygg jag tyckte den var.. Vissa grejer fastnar helt enkelt mer än andra.
18534-5350
bild shopbop.com

velvet

image5349

















Velvet har mycket fina plagg. Oftast tunikor i enfärgat, men här en i mönstart. Söt modell och fina färger, I like it!





bild shopbop.com

little spears

Lillasyrran Spears har definitivt utseendet för sig i jämförelse med storasystern som tappat på de senaste åren (läs sedan Federline..). Jamie Lynn var på premiär iklädd en orange jumpsuit som såg riktigt söt ut. Det finns undantag helt enkelt, men oftast gillar jag inte plagget...
image5348

love, love, love

Söt t-shirt från Luella, designern som gjorde Geek t-shirten. Den här t-shirten har ett fint budskap, hade varit perfekt om själva tröjan varit i någon roligare färg...
18534-5347
bilder netaporter.com o hjärtan via google.se

torsdag

Känner mig lite seg idag, som att jag är på väg att bli sjuk. Usch, vill absolut inte vara sjuk på min födelsedag, det vore ju crap. Men det är tre dagar kvar så det hinner nog vända innan dess!
Idag är det lite kallare och massa vind, vet knappt vad man ska ta på sig då. Tänk vad snabbt tankarna vänjer sig vid värme och fint väder.
Varje år tycker jag det känns som att midsommar kommer bara pang. Samma i år, men det verkar lösa sig med planer, i år också.
Snart dags att bege sig till jobbet, men ännu kan jag ta det lite lugnt. Fixa mat, bestämma vad jag ska klä på mig och kanske hinna plocka i ordning lite.

seek and thou shall find

På väg till stan på förmiddagen kom jag på att jag har en lång svart klänning i garderoben. Den är gammal som gatan, tio år faktiskt. Jag hade den på skolans bal som hölls då vi slutade nian.  Den är ett svart fodral utan ärmar med en liten halvpolo. Fast inte på ett fult sätt... Jag gillar den minst lika mycket nu som då.
Hoppas kunna använda den bara.

Frågan är, hur klär man bäst ner en långklänning för att kunna bära den till vardags utan att det ser för uppklätt ut? Själv tänker jag enkla, platta skor med en kofta över axlarna. Kanske ett skärp i midjan, en sjal om halsen eller bara clean utan smycken...

indiska


Var inne på Indiska sida. Hittade ett par söta små shorts och en randiga topp med fickor på utsidan. Den detaljen tycker jag om till skillnad från de dolda fickorna som varat ett bra tag. Gillar ltie av Indiskas utbud, tyvärr är det oftast så att deras minsta storlek är S. Men jag hoppas de och många andra börjar tänka på oss lite mindre snart.

bilder indiska.se

big no-no

Okej, vi tar det här en gång. Vita sockar är inte okej i sandaler elelr flipflops! Aldrig någonsin. Bär man sandaler/flipflops är det just för att slippa strumporna! Candace Bushnell som skrivit Sex and the City, Lipstick Djungle och Trading up matchade sina fliflops på en fest i New York. Yikes! Detta är ett Big No-no!!!
18534-5344
bild people.com

times 3

Söt bild på Lauren i CosmoGirl. Schysst hopsättning av de tre följdbilderna!
18534-5343

my year

Idag hade jag fått ett födelsedagskort från en gammal granne. Hon var så mycket mer än en granne, när jag var liten lekte jag ofta hemma hos henne och hennes man. Minns att hon hjälpte mig att göra en present till mamma, minns inte hur gammal hon blev, men det var kul. Vo gjorde en scrapbook. Efter att hon av tråkiga omständigtheter inte kunde bo kvar som vår granne har vi haft sporadisk kontakt. Jag skickar kort då och då och hon gör likaså. I somras ringde hon när jag hade namnsdag och hennes ord på min telefonsvarare fick mig tårögd. Ska försöka htta ett fint kort för att skicka som tack för gratulationen och den peng hon lade i kortet. Hon är supersnäll! En riktigt kratfgumma som tar tag i saker och agerar!
18534-5342

nice one

Jättehärlig dag idag! Har bara hängt med brorsan och lillkillen. Så kul att vara med Filip. Men man blir väldigt trött av att hänga med honom, han har ett rejält tempo. Hela tiden kryper han, klättrar, ställer sig, sätter sig eller sitter. Hela hela tiden. Så kul att se honom ta sig fram själ. Han har verkligen växt på de här dryga nio månaderna. Min älskade lilla Filip!

onsdag

Sov riktigt gott inatt! Skönt.
Vaknade till sol och nu ska jag strax åka ut till bror min. Ska bli kul. Kanske blir ett dopp i havet. Tydligen är det varmt därute och i havet också. Filip tycker värmen  är ltie jobbig, han 'är jättevarm av sig! Man märker direkt på honom om det blir för varmt. Då blir han inte glad... Tror bara han kan vara "för varm" när han sover utan att reagera nämnvärt på det.

Nåväl, dags att slänga på sig kläder och slänga ner lite blandad kompott i en väska så jag har kläder att matcha möjliga väderförändningar.

långklänning sökes

Jag är helsåld på långklänningar nu. Långklänningar, armband och sandaler är nog mina hangups just nu.. Skulle vilja hitta en snygg långklänning i budgetpris.
Tips mottages gärna!
De här fina klänningarna är från Ya-Ya.

18534-5341
bild shopbop.com

droppar

Det har kommit några regndroppar här ikväll. Det var väl ganska väntat med en dryg veckas ljuvligt väder... Hoppas solen är tillbaka jättesnart!
Pratade med en kvinna idag som jag blev så irriterad på, men man kan ju inte få utlopp för det... VIssa liksom biter sig fast, de flesta andra bara glider av.
Lång dag idag. Men effektiv såklart. Fått mycker gjort. Imorgon är jag helt ledig och ska åka till bror min. På kvällen kommer en kompis förbi.
Jepp, så imorgon är det Playdate som står på schemat. Jag och FIlip. Hänga lite med brorsan blir det också. En härligt dag emd andra ord, oberoende av vädret.

turkos

Den här färgklicken är från Topshop. Så fräscht med färg till en sommarbrun hud. Visserligen alltid fint med färgklickar, men effekten blir nästan bäst på sommaren. Tänker mig med ribbat linne och jeans eller shorts. Oh, nice! Undra om den finns i butiken här...
18534-5340
bild topshop.com

jessica

18534-5339
Oftast klär sig Jessica Alba väldigt enkelt och det räcker, hon ser alltid lika fräsch ut. Här i jeans och en topp med liten volang på axeln. Söt och fint. Det är enkelt, med lite detaljer och fint helt enkelt. Såg förresten Jessica hos Leno och hon verkade mysig.




















bild people.com

comfy

18534-5338





Jag har bloggat om den här toppen från C&C California i rosa tidigare. Nu såg jag den här i grått och tyckte den såg skön och comfy ut. Söt och skön vilket är bra ledord tycker jag!
























bild shopbop.com

bracelet

Mycket Shrek för Cameron. Hon åker runt lite överallt för att promota den tredje filmen om det gröna träsktrollet. Jag gillar de första två och hoppas den tredje är minst lika bra. De är söta, roliga och kul, trots att det är tecknat!
På en av premiärerna bar Cameron ett sött armband och jag är ju lite besatt av armband för tillfället så jag diggar det! Ett enkelt men utmärkande armband är alldeles lagom ibland.
18534-5337

två klänningar

Hittade två söta klänningar hos Topshop. Den korta är puffig och lite annorlunda. Alltid trevligt med något som inte är enkelt och rakt... Långklänningen är suverän just eftersom den är enkel och rak. Blåa toner, lång och fräsch!
image5336
bilder topshop.com

rachel

Rachel har inte synts ute i vimlet så mycket sedan OC slutade. Kanske har det tagit på henne att både förhållandet med Adam är helt slut och sedan inget mer av OC... Här är hon på ett välgörenhetsevent med sin lillasyster. Rachel är inte lika piffig som vanligt, men söt, det är hon alltid! En Chanelväska är ju itn18534-5334e dumt att piffa till en enkel outfit med. Om man ändå hade den möjligheten själv...
18534-5335

hängslen

Den här hängsletrenden som droppade in på slutet av förra sommaren är sådär tycker jag. I somras hittade man både shorts och kjolar med hängslen som sedan hängt med lite över vintern. Lauren bar korta shorts med hängslen och jag är inte helt såld. 
18534-5333

bandeau

Min favorit är nog bandeau som bikini överdel. Det är praktiskt, sitter på, är snyggt och ger inga ränder uppåt axlarna. Är det något som borde hamna på ALLA utelistor i sommar så är det vita sträck efter banden från bikini.
Jag har alltid gillat enhörningar så den till vänster känns söt och fin, men jag hade nog föredragit andra färger!
18534-533218534-5331

bild netaporter.com

jippie

Idag fick jag ytterligare två biobiljetter. De var för att jag låg bäst till i två grejer på jobbet. Superkul och det gör mig absolut mer motiverad. Tävlar med mig själv hela tiden! Nu har jag fyra biljetter som vill användas.
Hurra vad bra jag är! Osvenskt, men ibland måste man få säga så!

fint

Vad fin Ashley är här. Så snyggt med låga jeans, skjorta och raybans som ger lite coolare intryck. Ursnygg. Såhär vill jag se ut när det blir mindre varmt ute. Jag älskar värmen, men är också realist.
18534-5325

långvariant

Helt underbart! Den här bilden behöver inga ord egentligen. Fabulous!
18534-5326

sandaler

Länge har odret sandal kännst mossigt och endast passat gamla skolfröknar eller mossiga lärare som släpar fötterna efter sig, men nu känns det helrätt! Jag älskar sandaler. Mycket bättre än flipflops som inte sitter på fötterna och sandaler är mer klätt än flipflops som känns som strandskor.
18534-5330


bilder shopbop.com

snabbis

Hemma en snabbis eftersom skolan inte höll på så länge som jag trodde. Skönt att hinna hem, landa lite och sedan fortsätta vidare till jobbet.
Lite mindre hett idag, mer vind som tar bort lite värme. Men skönt ändå! Det här är väl lite mer som det brukar vara nu.. Har kjol idag, man få rju passa på att visa upp sina ben när man kan :)
Just nu äter jag flingor och laktosfri mjölk, ska testa om jag är lite känslig mot laktos ätnkte jag... Får nämligen ofta uppsvälld mage och ont, så det kan ju avra värt att testa. Svårt bara för nu tänker jag bara yoghurt, fil med jordgubbssmak osv. Haha, det blir väl så, det jag inte ska äta nu det lockar desto mer.

lååång dag

En mycket lång dag idag. kÄnns nästan som två dagar faktiskt.¨Skönt med jobbtimmarna. De behövs till nästa månad. Håller tummarna att det ger jobb åtminstone nästa vecka också.
Konstiga samtal har ringts till mig varje hel timma från åtta till fem, verkar riktigt mysko faktiskt. Undra vad konstigt ställe det är, jag har ju Nixat mig.
Hmlen har en ljuvlig färg nu, klar, blå och ren. Den känns verkligen ren på något vis! Så härligt att slippa ha tröja på hela dagen. Inte ens inne på kontoret där det brukar vara kallt...
Imorgon blir lika långt men på onsdag, då ska jag till brorsonen och leka! Jajemen, det 'är jag och Filip för en playdate. Fast lyser solen hoppas jag kunna vara ute! Såklart...

havet

Just det ja! Jag har badat!
Super härligt nere vid badbryggan. Mycket bra att den byggdes förra året.
21 grader hade det visst varit vid åtta på morgonen berättade en tant. Varmt är fel att säga, men dte var skönt att svalkande! Härligt. första dopper i havet är fixat! Inte för att jag nadar i sjöar, men ändå...

magnifico

Helgen har varit underbar! Paradiset på jorden, känns nästan så när man är på landet i sånt här fint väder.
I lördags var jag ute i närmare 12 timmar. Inte illa! Hur skönt som helst. Att bara sitta i hammocken på kvällen och bläddra i en tidning, det är underbart!
NU sitter jag hemma i bastun. Det är hur varmt som helst i min lägenhet. Solen ligger ju på och ger lagom hetta. Men jag klagar INTE! Jag älskar värmen. Har nästan 30 grader inne såg jag nu... Ojoj. Måste nog våga mig på att ha balkongdörren öppen inatt. När mamma och pappa skrattade åt mig för att jag inte vågade det (bor ju sex våningar upp...) så inser jag att jag nog kan fixa det! :) Balkongen och lite i köket behövs nog.

Imorgon blir en lång dag! Skola och massa jobb. Blir nog bra.

helg

Nu är det helg! Jag ska njuta med senaste Hennes, Anne Holt bok och iklädd bikini! Hoppas ni får det härligt.
Ses på söndag :)

Baci tutti!
image5324
(inte riktigt kanske men nästan...)
bild via google.se

så sött

Lånar en bild från Stureplan.se och deras releasefestsvimmel. Elsa Hosk ser supersöt och fin ut. Precis såhär vill jag se ut i sommar. Nu åker min svarta kjol fram, hade tänkt ha den igår, men ångrade mig... Så fint så!
18534-5323
bild stureplan.se

snart så..

Nu beger jag mig snart hemåt. Lämna kontoret för värmen utanför. Ska helt enkelt packa ihop mina grejer och se när skjutsen i form av mina föräldrar kommer. Helgen ska spenderas på landet. Inget fram och tillbaka åkande eftersom helgen ligger ganska planlös framför mig. Nu blir det ju mer jobb nästa vecka än jag trott så det är lika bra att passa på! Nästa helg hinns nog inte landet med dessutom...

dolcevita

Den senaste tiden kan man tro att jag blivit shoeaholic, men skenet kan ju bidra. Fast som sagt, på sistone så har sandaler, ballerinas och flats svämmat över här. Det finns så många fina, söta modeller som jag vills ätta på mina små nätta fötter. Silvriga, färgglada, svarta eller skinnprydda, allt går hem hos mig just nu!
Här är lite inspiration från
Dolce Vita.
18534-5322
bilder shopdolcevita.com

lager

Söt klänning i lager-på-lager från Topshop. Härlig korallfärg och fin modell. Skulel passa perfekt en dag som den här!
18534-5321
bilder topshop.com

lunchen

Efter några ärenden på stan satte jag mig vid kanalen för att njuta av solen då jag åt min lunch. Ljvuligt och härligt. VIlle ju inte gå in bara... Det är skönt att det finns lite ställen som man kan sätta sig trots att man jobbar mitt i smeten. Funderar på om det ska bli ett trädgårdskort i sommar igen. Kan vara skönt om jag ska jobba här i fem veckor.
18534-5320

little white dress

Hade jag tagit studenten i år hade jag aboslut velat ha den här vita klänningen från Kate Moss-kollektionen hos Topshop. Nackdelen är att många vet vilken klänning det är, var den kommer ifrån och man skulle nog inte vara ensam om den. Nåväl, snygg är den ändå!
18534-5319
bild topshop.com

tjiho

Härligt. Nästa vecka blir det en hel del jobb. Alltid trevligt. Ja, månaden efter är det förstås som mest trevligt!
Ska jobba lite dagtid på mitt kvällsjobb. Kul att få göra lite nya saker!

Jag är antagligen knäppast i stan eftersom jag blir glad när någon ringer och frågar om jag kan jobba. Men den bjuder jag på :)

7/6

Idag är jag svalt klädd, hoppas jag. Lite svårt att klä sig när man måste vara någorlunda korrekt kontorsklädd också. Varken för urringat eller för kortkort känns bra att använda här.
Är lite missmatchad idag med silversmycken och guldskor men so what!


high waist

Det här med hög midja... Igår på jobebt hade en tjej längre shorts med hög midja matchat med ett ribabt linne. Det var fint och coolt, modellen på bilden bär också upp det bra. Grejen är ju bara att det kan bli lite jobbigt med plagg som måste stylas så väldigt när man ska använda dem. Fint kan det vara iallafall, på vissa!
18534-5317
bilder hm.com

stripes

Den här klänningen från Lindex har min mamma köpt. Den är jättefin och hon passade suveränt i den. Bandet ska hon alternera med ett helsvart sidenband, kan nog bli bra tror jag. (Det var nämligen mitt förslag...) Supersöt klänning iallafall! Lindex har sin guldkorn...



sandaler

Ursöta sandaler från Lindex. Just nu tittar jag knappt på andra skor än sandaler. Det är verkligen sommarens sko för mig! Fast det måste vara modeller som sitter på foten, som de här, för då behöver man inte "knipa" för att ha dem på plats. Knipandet gör nämligen att jag går knasigt och får ont i foten. Inte kul.
Den här enkla sandalen hittar man på Lindex för 99:-, rena kapet med andra ord!
18534-5315
bild lindex.se

lovely

image5314





På samma tillställning som Kate Bosworth då hon bar sin fina orange klänning fanns även Sarah Michelle Gellar. Hennes klänning var underbart fin. Den enkla modellen och rosorna nere på kjolen som ger en liten puffig modell, vad sött!



















min sommar

Hittade en lista och täntke skriva vad som kommer bli min sommarstil. Dvs jag skriver om det jag gillar och kommer använda, inte enligt modetyckare.

Skor: sandaler är snyggt och skönt, ballerinas likaså. Till lite festligare kanske skor med lite klack.
Väska: Ungefär samma som annars, kanske lite mer i tyg nu under sommaren, gärna färger!
Jacka: nej helst inte, men om det ska behövas får det bli en kavaj.
Jeans: allra helst ett bar med längd till strax ovanför ankeln
Shorts: korta modeller, gärna i jeans.
Kjol: gärna korta kjolar, men några lite längre med mycket tyg och ficka som detalj
Klänning: blandad kompott, jeansklänning, förklädesvariant, t-shirtklänning osv
Toppar: a-linje eller vanliga ribbade linnen
Koftor: gärna v-ringad lite loose i modellen
Solbrillor: mina nya från H&M i pilotliknande modell
Smycken: armband är det som gäller! gärna missmatcha
Färger: klassiska färger som blått (både ljus och mörk), vitt, lite svart och lite roliga accenter som  cerise eller rött 
Typiska kännetecken: enkelt, stilrent med någon extra detalj

två läger

Nu när det är såhär varmt och härligt så delas det upp i två läger. Ena delen som älskar värmen och vill att det ska hålla i sig länge. Andra halvan som tycker det är pest och pina. Gissa vilken del jag sällar mig till :)

Nej det är nog inte så svårt. Vädret är ju absolutely underbart! Idag drar jag nog till landet för helgen. Ligga i solen känns som mitt största mål för helgen. Om det bara kunde vara lite mindre pollen ute. Hoppas verkligen inte att min spruta börjar ge med sig.

Idag har jag med mig sallad som ska intas vid kanalen i solen har jag tänkt. Får väl se om jag ska uppsöka skuggan... Det kanske inte är en dum idé med tanke på hur varmt det var redan klockan halv åtta.

sanslöst

När jag kom ut från jobbet lyste solen och det var såå varmt och härligt! Helt sanslöst ljuvligt. I have no words.
Nu tittar jag på Coyote Ugly, ska göra en sallad till morgondagens lunch och dona med lite annat.
Det var inget möte på jobbet idag, lite surt eftersom jag då kunant åka hem en sväng, men men jag får ju betalt för den tiden eftersom jag jobbade. Så ingen fara skedd.

fråga

Ovisshet eller riskera ett negativt svar?!


Just nu går jag och funderar, vill jag fortsätta vara i ovisshet eller är dte bättre att få ett rakt besked. Men det kanske inte är det svaret jag vill ha och då är det ju kass. Fast bra att få veta ändå... Men ska kanske itne stressa fram något, men en markering är ju aldrig dum. Äh jag vet verkligen inte.

Så vad säger ni
, vill man fortsätta i ovisshet eller riskera ett besked som inte är som man vill?!?!

kate b

Kate Bosworth ser inte längre skrämmande smal ut, men hon är ju fortfarande smal. Med lite mer än bara ksinn och ben på kroppen kan hon  nu bära upp sina kläder på ett helt annat sätt. En känsla som måste känans bättre än att bada i alla kläder. Jag vet...
Här är hon söt på stan i New York, shorts med linne och en söt liten kostärmad kofta till. Fräscht!
18534-5308

På kvällen var det dags för party och då drog hon på sig en härligt orange klänning. Klänningen matchades med ett lååångt halsband, armband och en liten kuvertväska. Hennes page är så söt, hon passar riktigt bra i den korta längden.
18534-530918534-5310

soligt

En ljuv sommardag som denna vill jag bara ha på mig en sval klänning, sandaler och ett par billor när jag är i stan. Allra helst skulle man ju ha bikini och ligga på en klippa eller i brassestolen... Men men.
18534-5313
allt är från topshop.com

wooden

Den här väskan tycker jag är lite kul. Lite fulsnygg liksom. Kan nog vara söt till en somrig outfit. Jag gillar trähandtagen och det stickade. Borde gå hem och rota bland gamla väskor, har nog något liknande när jag tänker efter....

18534-5312

bild topshop.com

alba

18534-5311






Jessica Alba var riktigt söt på TRL i New York. HOn  klädde ner en axelbandslös klänning med tights och ballerinas. Snyggt och fint.



















absolutely lovely!

Helt underbart väder. Sommar, sol, blå himmel! Kan det vara bättre?! Ja, jag hade kunnat vara ledig och legat i en solstol. Men det får jag göra i helgen istället!
Började arbetspasset med att flytta om i ett konferensrum. Flytta på tunga stolar, bära på bord och så vidare. Svettigt. Jag behöver ju inte träna, får gratis träning via jobbet och genom att leka med Filip.

Får se hur länge jag blir kvar här, men en stunds paus hoppas jag på innan nästa jobb. Planerar att köpa en burgare från McD och sätta mig nere vid kanalen. Åh, lovely!

det klipper

Det klipper i ögonen... Jag är jättetrött och ser fram emot en god natts sömn. Borde försöka byta täcke innan jag ska sova. Mitt "vinter"täcke är så varmt och det är garanterat sommarvärme ute.

Lång dag imorgon. Trist att inte kunna njuta så mycket av solen, men skönt att få tjäna lite pengar! Godnatt!

tunika

Finfin tunika. Härligt med färger och söt i modellen. Gillar jag. Har sett liknande på Zara tror jag.
18534-5307
bild shopbop.com

brorson

18534-5306












Beyonce tillsammans med sin brorson. Så sött. Hon är moster, nästan lika bra som att vara faster! Pappa har skrivit ut ett fint kort där jag håller Filip. Det ska jag sätta upp på min nya kyl. Fint värre!









red

18534-530518534-5304
Snygga solglasögon med röda bågar. Vitt känns sådär tycker jag, men rött, grönt eller blått tycker jag är coolt. Speciellt i pilotmodell.











You

Hon är inte min favorit av de två systrarna Olsen, men jag gillar de här bilderna. Mary-Kate pryder tidningen You's omslag. Bilderna i tidningen är ljusa och fina. Sött med den vida kjolen med hög midja, modellen som jag gillar extra mycket samt färgen som känns somrig och fin.

halvkort

18534-5298Den här längden på jeans älskar jag just nu. Funderar på att köpa ett par Monki elelr Cheap Monday jeans och sy upp dem i den här längden. I love it. Tänk med tygskor eller sandaler och en söt blus eller ribabt linne. Åh så härlgit somrigt och fint.





















6:e juni

Nationaldagen/pappas födelsedag har firats på bästa sätt. Nere på landet med nära och kära. Först kom bror, svägerska och brorson. Sedan kom farfar och farmor. Helt perfekt.
En skön dag med skratt, lek (ja med Filip då), liten promenix (för att söva lillisen), en del mat och allmänt trevligt.
Dessvärre trivdes inte mina ögon och även näsan i allt gräs. Usch tusan för gräspollen! men sånt får man ta...

Vi köpte en kaffekvarn till pappa. Han verkade gilla den. Jag hade köpt bönor som han skulle få att testa apparaten med. Var lite orolig för om det var bra sort, jag är ju inte direkt en kaffedrickare. Bror min uttryckte det bra, Vi är Latte-drickare.  Tror pappa gillade kaffet, nästa gång kan han ju välja själv, eller helt enkel ha ett annat att byta med.

Nu är jag helt slut. Allergin tar på kroppen, och humöret... Men det är också en trevlig trötthet som kommer av lek i solen.
Imorgon blir det full fart med fokus på jobb eftersom det är det jag kommer göra större delen av dagen, förutom förmiddagen som ägnas åt studier.

5-0

Helt sanslöst, det står ju 5-0! Kul att man fick chansen att se en rolig match. Gillar alltid när de vinner bäst :) Konstigt va?! Haha... Ibland kan det vara spännande om det är lika, men inte i fotboll.

Heja Sverige!!


Update: ZLatan inbytt, undra vad han sa om att inte få "sitt" vanliga nummer....

vilka?

Vilka är dessa två barnstjärnor? Idag välkända med karriärer inom skådespeleriet. En av dem är även musikalisk, de båda förknippas ofta med mode.
image5297

jag drar..

Till landet! När som helst kommer skjutsen. Bäst att bli helt klar. Dvs stänga av datorn. Oups, måste sätta videon kom jag på... Aja!
Trevlig nationaldag!!!

pink

Fint från C&C California. Ser lång ut, kanske funkar med bara ben. Annars är den riktigt fin till tights eller jeans.
image5295

bild shopbop.com

flower power

18534-5294





Tycker Nickys klänning var riktigt härlig. Söt modell och roligt mönster. Passade henne mycket bra. Roligt med den portföljaktiga väskan till.

















vitt

Ursöt skojrta, fint att den är avskuren vilket livar upp lite! Skjortklänningen är bara to-die-for. Hur snygg som helst. Fint med kort ärm, rak modell och suverän med bara ben och sandaler på fötterna. I love it!
18534-529318534-5292
bilder shopbop.com

cfda

Blandad kompott på CFDA Awards. En hel del långa klänningar. Gillar Ashleys uppklädda klänning, Helenas modell känns bekant, har för mig att hon haft en liknande i rosa... Kate var en besvikelse, lite för trist! Chloe fortsätter på raka, alinjeforminingar och Claire hade en fin blå klänning, men oj vad smal hon såg ut...

med prickar


Ursöt bikini. Nu har de fått åka fram flera gånger bikinisarna. Härligt!



gult som solen

Beyonce får besök av familjen under sin pågående Europa turné. Här i London ser Beyonce fräsch ut i härligt gul klänning. Modellen är söt och färgen passar henne riktigt bra.
18534-528418534-5283

men seriöst...

Nej nu får det väl vara nog. Ska de adoptera ett fjärde barn och därmed ha fem barn i familjen?!
Alltså, man måste ju kunna ta hand om sina barn tycker jag. Nej, det känns som att Angelinas "godhet" har gått lite överstyr.

storfrämmat

Har haft fint besök här på eftermiddagen. Det var min bror och brorson som tittade förbi. Kul som alltid.
Filip är bäst helt enkelt. Och min bror går inte heller av för hackor, även om han gick omkring misstänksamt och öppnade skåp och skakade på huvudet... Man ska inte kasta sten i glashus kanske... :)
Är kanske inte den mest ordningssamma, men jag har det inte smutsigt. Är begåvade med ltie öf rmycket grejer bara. Fast idag har kag pantat flarkos och burkar. Något jag känner mig mycket nöjd med.


Måste packa lite grejer för att åka till landet. Pappa fyller år imorgon och den fina traditionen ska följas, fira honom på landet. Mysigt värre. Äta bör jag kanske göra också.. Det har kommit lite i skymundan idag. Dagen har liksom gått i ett.

blank o fin

Nu har jag ny kyl/frys! Vit från electrolux. Känns väldigt fin och lyxig i jämförelse med min gamla variant som var gammal som gatan. Eller minst 10 år iallafall eftersom de hade försökt laga den om den var yngre.
Ska slänga in grejerna i kyldelen nu också så att jag sparar lite el, behöver ju inte ha igång två kylskåp samtidigt.

lång kvot

Den här klänningen från Matthew Williamsson får mer än gärna fylla min långklänningskvot. Tyvärr tror jag inte att den pallar för min budgetkvot.. Snygg och fin är den hur som helst. Märkligt att jag å ena sidan är helt fäst i korta klänningar, kjolar och shorts men nu gärna skulle se en långklänning bland utbudet. Det är nog variationen. Hoppas bara inte det kommer en långklännings/kjol sommar nästa år. Sååå kul tror jag inte jag tycker det är.
image5282
bild netaporter.com

summery

Haha.. kokade ihop ett eget ord som rubrik. Somrigt tänkte jag mig men försökte vara lite uppfinningsrik och voila.
Tillbaka hos min inspiration Shopbop. Första klänningen är så snygg, i sin enkelhet känns den klssisk och elegant. Jeans och topp är givet i sommar, snyggt, fräscht och bekvämt. Girlylicious-klänningar är alltid roligt och känns nu mer rätt än på länge. Sött och fint som blir lagom tufft med rätt accessoarer.
image5281
bilder shopbop.com

jobbkvällen

Lite segt på jobbet idag. Men snart är den här kampanjen slut. Skönt.
Många på jobbet idag, alltid trevligt. Fast flera av de jag gillar kommer inte vara där i sommar... Känns trist för det är ju trots allt arbetskamraterna som gör det lilla extra. Efter kick-offen känner jag att man blivit lite mer nära, eller att jag kunnat komma in i gruppen och det är kul! Trivs bra på jobbet. Ibland är dte ltie segt, men alla jobb är ju inte rena drömmen jämnt...

solbrills

De här supersnygga brillorna är av märket Dita. Jag är mer och mer nöjd med mina från H&M. Modellen är jag speciellt förtjust i. Lite stora men det löser sig... En kompis tyckte om dem, bättre än mina andra tyckte hon. Vet inte om jag vill ta till mi kritiken om de andra, för jag gillar ju dem också!
18534-5280
bilder shopbop.com

movie awards

Några långa och några korta, klänningarna på MTV Movie Awards 2007 det vill säga. Jag gillar Vanessa Hudgens klänning, den andra  i övre raden, riktigt snygg. Jessica Albas korta röda var riktigt fin, sött med puffig kjol.
Paris Hilton lurade pressen genom att delta i galan men smita under showens gång. Efter det åkte hon vidare till fängelse. Tittade på en intervju med henne på Aftonbladets webb-tv och det visade sig att hon hade chansen att betala sig fri från straffet men valde fängelse. Där ser man! Hon ville visa att hon inser sitt straff och ska ta konsekvensen. Säkerligen inlärt av PR-folket, men det var ju bra ändå...
18534-5279
18534-5278

shorts

I love this! Igår drog jag på mig mina blå-vitrandiga shorts för första gången den här såsongen. Ljuvligt! Mischa passar bra i sina LV-shorts med randig kofta till. Så fint och fräscht. Funderar på om jag vågar mig på bara ben till jobbet senare. Tror faktiskt att det ska bli så. Får ta en extra halsduk att vira om mig i värsta fall.
18534-5277

reality

Mitt favvo-reality-tv-gäng. Whitney, som är ruskigt lång, Audrina och Lauren på MTV Movie Awards.
18534-5276

silver

Söt liten silvrig väska från Jill Stuart. Finns på mytheresa.com på rea om någon kan slänga ut runt 800 euro. Det har inte jag, men drömma går alltid!
18534-5275
bild mytheresa.com

sjp

Oj, nästan så att man inte känner igen Sarah Jessica på de här bilderna. Tycker hon passar bra i rakt hår med lugg.
18534-5272 

sådan timing!

Vilken timing solen har. Nu lagom tills solen når min balkong väljer den att titta fram. I like that!
Nu blir det ett par timmar i solen innan jobbet. Funderade kort på att börja en halvtimma tidigare idag, vi kan börja halv fem eller fem, men nej jag gillar solen mer! Ska jobba på torsdag kväll och fredag dag dessutom så det blir en del jobbat den här veckan också.

Någon som verkar sitta på sin tuta, eller om det är ett billarm som går utanför.. Det får mig att tänka på en sak som hände igår.. Haha!

Jag+balkongen=sant!

svart

Kate ser fräsch ut på stan. Svart förklädesklänning matchat med silverskor. Jättefint. Hennes hår är dessutom riktigt snyggt, den längden passar henne utmärkt. 
18534-5271

gårdagen

Igår var jag på Liseberg. Riktigt sommarkänsla och massvis med turister. Jag och en kompis strövade omkring, njöt av vädret, kollade på folk, spelade på hjul och mindes hur mycket som hänt de senaste åren på Göteborgs stora Turistattraktion. Efter Liseberg satt vi hemma hos henne och snackade. Väldigt trevlig kväll/natt...på flera sätt! :)
image5270

alma

Eva Longoria var presentatör då ALMA Awards hölls i USA. Hon anlände till galan i en kort klänning med en stor rosett baktill. Framifrån var klänningen riktigt söt, men baksidan kändes lite väl mycket...
18534-5267



Under galan hann hon med måånga klädbyten! Många av klänningarna är riktigt fina, skulle gärna bytt plats med henne. MIn favorit är nog den laxrosa i mitten längst ner.
image5268image5269

vid gavel

Fatta att det är kvart i tio och jag har balkongdörren öppen på vid gavel. Det är ljust och varmt ute. Lovely. En typisk kväll då man borde åka ner till havet. Vet precis vem jag ska ringa om en sådan grej. Borde definitivt höra av mig till henne snarast. :)

lovely dag

Vaknade till blå himmel, sol och värme! Helt underbart. Packade in mig i bilen och siktade på landet. Där tog det inte lång tid innan bikinin var på och jag låg på en solstol. Helt underbart!
Härlig luft, och skönt att bara vara. Mina vana trogen blev det en tupplur i hammocken, den är riktigt skön att somna i! Nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Jag är en stadig användare av VHS så nu tittar jag på lite serier jag spelat in. Vem har sagt att man måste följa allt i real-tid?!
Gillar de lite somrigare serierna som finns, de ger rätt stämning nu när det faktiskt är sommar!!

hills 3

Säsong 3 av The HIlls ska nu vara färdiginspelad och bara vänta på att visas på MTV i USA. Kul! Det värsta är bara at tman inte lär slippa jobbiga-Spencer. Han är så äcklig och beräknande att det kryper i mig bara jag ser honom.
Däremot ska det bli kul att se Lauren med Audrina som roomie och få veta hur jobbsökandet gått för Whitney. Kul att man kan kolla via MTV:s hemsida...

nice

Nicole var på Disney party och klädde sig härligt somrigt. Gillar jeansshortsen med högre midja och, vad som ser ut att vara, en body med snygg urringning. I like it! Själv är jag på jakt efter jeansshorts, i kortare modell. Tänkte lägga till dem på min önskelista.
18534-5265

slow start

Långsam start såhär på lördagen. Igår fick jag äntligen, eller ja det tog inte lång tid men det kändes som äntligen, en lånekyl så att jag kan ha lite färskvaror hemma tills jag fått nytt/lagat kylen.
Försöker planera kvällen med en kompis, det vi nu kommit fram till blir nog kul, även om jag inte riktigt fattar vad vi ska göra där... Jaja, omväxling förnöjer!
Nu ha molnen skingrats och jag tänkte placera min kropp i en solstol och lapa lite sunshine. Gött.
Imorgon åker jag med största sannolikhet ner till landet. Kunde åkt idag, men nej jag orkar inte. Kanske att jag försöker sy lite. Har lite funderingar, men vet inte om jag har orken...

Bättre dag idag än igår. Träffade en kompis på fika och ibland vet jag itne hur jag ska tänka. Jag är sådan som ofta svarat med en gång på sms, men eftersom de jag skickar till sällan gör det har jag börjat tröttna och gör nu inte det på samma sätt. Då har hon reagerat och undrat om allt varit väl. Ehh.. Och själv kan hon ibland ta tre dagar på sig att svara, men jag måste svara på en gång för annars är något fel. Känns lite fel.
Nej nu skriker solstolen mitt namn Emmmma! Hör ni?! :)


favvisar

Har hittat flera ny blogg-favoriter. Alltid lika kul! Men en har jag tappat bort. Störande, minns inte alls namnet.
Roligt när man hittar nya förmågor. Jag är sådan att jag lätt fastnar i några bra, men det är ju flera av dem som är ganska lika och då är dte kul att vidga vyerna.

helgen


Känner mig superlåg. Humöret liksom bara sjunker för var minut. Ganska jobbigt, såhär har jag inte kännt mig på ganska länge nu. Försöker att fundera på varför, det är så jag kan lära mig hur jag fungerar och vad jag ska/inte ska göra. Än så länge vet jag inte....
Helgen ska bli fin sägs det. Planerar att dra på bikinin och slänga mig på solstolen. Nu baske mig ska Lipstick Djungle ta slut! Blir galen på den här långsamma takten....
Frågan är om jag ska dra till landet eller stanna i stan. Vet inte riktigt vad jag vill och känner för. Trevligt beslut, men det ska tas ändå...
image5262
bild via google.se

ingen sprinter

Tights är så skönt och allt som oftast har jag det på mig nuförtiden. De längre, som jag hade jättesvårt för när jag köpte dem förra våren är mina favoriter nu. Så sköna och bra med lite längd, då är man mer klädd. Den här outfitten, allt från Topshop, ser skön och lagom casual ut. Inget jag skulln kunna sitta i på det här jobbet, tror jag inte iallafall (eller kanske på sommaren, när det är dött...), men ändå skönt till skolan, på stan eller annat man gör.
Gillar det stora lite pösiga fickorna som är på sidan, de ger lite rolig känsla. Sjalen behövs för att piffa till lite och på fötterna är det ballerinas som gäller. Har spanat på ett par kilklackar, det absolut skönaste sättet att bära klackar på. Förresten, var inte det nästan utdömt, jag tycker det finns på allt fler ställen inför den här säsongen också. Eller det kanske bara är de värsta modeslavarna som håller sig ifrån kilklacken.
18534-5261
bilder topshop.com

kylskåpet

Helt sanslöst. Jag brukar inte känna mig dum,  jag tycker faktiskt jag har en hel del vett innanför pannbenet, därför har jag extra svårt när jag inte fattar/kan vissa saker.
Idag har jag anmält att min kyl är sönder och fått frågan: Vad är det för modell? Ehh.... Inte en susning. Vet inte vad det är för märke eller något. Fastighetsskötaren hävdar att den är inbyggd, men det tror jag inte. Inte med den betydelsen jag tänker mig iallafall.
Nu får jag hur som helst en liten lånegrej tills problemet är löst. Förhoppningsvis får jag en ny kyl/frys i nästa vecka. Men det beror på hur gammal den är, om det är värt att laga eller inte. Håller tummarna!

Appropå att känna sig dum och inte, har alltid haft svårt för de som skyller på hårfärgen. Har blonda vänner som kan säga typ Dum blondin, om sig själva! HELT GALET I MINA ÖGON.

Jag är inte dum och det sitter knappast i min hårfärg att göra den bedömningen.


my time

Juni är ju min månad. Hurra hurra. Nedräkningen har börjat. Det är lika kul med nedräkningen varje gång tycker jag, men själva wow-känslan på själva födelsedagen är inte lika utmärkande längre. Det är väl så när man börjar bli till åren... haha. Åldersnoja, nej inte jag inte.

Horoskopet den här min månad är som följer:


TVILLINGARNA
 
Du är maximalt flirtig och i farten. Har du en partner behöver ni odla gnistan mellan er. Juni passar finfint för lite fantasier och experiment, så mycket som passar just ert förhållande. Är du singel har du svårt att välja, du är egentligen mest sugen på själva flirten och behöver inte ha bråttom med att utveckla den till något annat. En fin månad för att njuta av kärleken utan att ta den på för stort allvar. Du både ger och får många komplimanger.
Bästa chansen: Kräfta, Lejon.
Bästa stället: På fest.
Bästa datumen: 13-14/6.

blått

När Beyonce var i Madrid i början av veckan slängde hon på sig en schysst slapp outfit. Ja jag tycker faktiskt att det mest sköna och slappa just nu är tights och tunika/klänning. jeans och t-shirt, släng dig i väggen :)
image5255

once fall

Rubriken kan anses inkorrekt grammatiskt, men betydelsen är att det finns en gång jag tycker dte är roligt med höstkläder. Det är när det fortfarande är sommar, värmt och härligt. Då kan jag lite tänka på mysiga tjocka koftor, tjocka ribbade strumpbyxor, kofotr och halsdukar. Men det är bara kul just då eftersom jag inte behöver använda det under sommaren. Annars gillar jag inte höstkläder, det är sommaren som gäller! H&M's höst ser schysst ut men jag tycker dte är en sak att se det på bild och en helt annan att se det i verkligheten.
18534-5260

problem

Okej, dagens problem so far. Var är ljusknappen?
Sitter här i grådis eftersom jag inte hittar någon ljusknapp. Störande. Men jag skrattar åt min egen ovisshet. Jag sitter i en reception uatn några direkta väggar. På ena sidan om en uppställd vägg är fåtöljerna för besökare och åt andra hållet är det ett litet förråd. Knapparna jag hittat går inte till "mina" lampor. Sicka bekymmer :)


Uppdatering: Okej, nu har jag fixat det. Men det tog 40 minuter att lista ut.... Det är lampor som hänger från taket med små snören i lampan som man drar i. Aha!

hits