lång dag

Trots att det på jobbet inte känns jobbigt så är jag törtt på kvällen efter att jobba 13-21. Jag har ju gått upp i tid vilket innebär att den aktiva dagen blir väldigt lång.
Vid sex krashade systemet för oss på jobbet. Väldigt segt eftersom vi har massor att göra och behöver ringa massa för att hinna i tid. Efter nästan en timmas häng och brainstorming fick vi gå hem. Fast vi gick inte hem utan ut. Efter en liten promenix hamnade vi på ett ställe i Vasastan och tog en cider/öl. Väldgit trevligt. Sånt hr är grejen med sommaren, det spontana som man faktiskt kan göra när det är ljust och fint. På vintern känns spontana grejer lite jobbigare, av någon anledning...

Imorgon ska jag upp tiiidigt. Pappa hämtar mig halv sju. Så nu ska jag sova tänkte jag. Efter frukostmöte är det hem i cirka två timmar innan jag ska iväg till jobbet för en fem-timmars dag. Jag fick välja när jag skulle jobba och då valde jag lite lagom. Ska förhoppningsvis jobba på lördag också så det blir massa jobb den här veckan. Vore skönt med en bra lön i juli!

Godnatt!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits