be my V

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg. I år känns det inte lika hysteriskt, men det kan ju bli... Ska på fest den aktuella dagen, blir nog trevligt. Kanske jag skulle bära en outfit med hjärta på, bara för att?! Nej, topp har jag fixat, den jag visade förra veckan. Vad det blir till är en annan sak... Tar ni allvarligt på Alla Hjärtans Dag?

Kommentarer:
Postat av: G. Camilla

Det beror val pa vad som menas med allvarligt:) Har jag sallskap sa delar jag sjalvklart garna dagen med personen i fraga men om jag skulle jobba ar inte det hela varlden heller.

Postat av: G. Camilla

Sjalv forresten? :)

2009-02-05 @ 12:30:50
URL: http://gladyscamilla.blogg.se/
Postat av: Emmaria

Låter som en sund inställning :) Vissa jag känner är så överdrivna!

ALltså jag älskar romantik, i teorin. I praktiken blir jag mest generad och tycker det är lite väl mycket. En fin gest uppskattas, men den tar jag nog hellre en vanlig dag. Kanske påverkas av att jag är singel, fast har inte tyckt annorlunda då jag varit i förhållande heller..

2009-02-05 @ 14:16:35
URL: http://emmaria.blogg.se/
Postat av: G. Camilla

Ja jag forstar vad du menar, kan ocksa bli valdigt generad och tycka att det ar mer jobbigt. Men ja nu blev det som jag skrev tidigare, att jobba pa alla hjartans dag men som sagt inte hela varlden alls. Hoppas du far det skoj pa festen! kram

2009-02-06 @ 10:53:09
URL: http://gladyscamilla.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits