söndag

Vaknade till ett roligt sms idag, en av mina äldsta vänner har fått en son! Fantastiska nyheter! Just nu är en period då jag känner att jag lovat lite för mycket.. Jobbigt, men bara att bita ihop. Ser just nu fram emot onsdag, då är det lite lugnare igen. Nu läser jag lite för min kurs och väntar på bror+brorson. Trevlig söndag!


Kommentarer:
Postat av: Elin

Hej!

Jag såg att du har praoat på en reklambyrå för några år sen. Vilken var det? Vi ska nämnligen ha prao nu och jag tycker det verkar himla roligt! Eller kanske praoa på en eventbyrå. Har du några tips?

Kram

2009-10-05 @ 18:19:43
Postat av: Emmaria

Hej!Stämmer, jag praoade på en reklambyrå här i Gbg, tyvärr finns inte den kvar längre. Var även på något som kan kallas eventbyrå men inte heller den finns kvar idag, var ju trots allt några år sedan det begav sig :)Jag fick mina platser genom kontakter, men ring upp och säg att du är intresserad. Var inte kaxg men visa att du är seriös! Jag hade riktigt kul då jag hade mina paroperioder, lärde mig mycket och minns det fortfarande som en positiv period!Lycka till :)

Kram!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits