whitney eve

Whitney, som varit med i The Hills och from 29 december har sin egen serie The City, har släppt en kollektion som heter Whitney Eve. Den ljust gröna klänningen, som hör till vårkollektionen, har en riktigt snygg ryggringning. Jag föredrar att visa upp ryggen! Den rosa kjolen är också fin, väldigt härlig färg!


Kommentarer:
Postat av: Amanda

sött :D

Postat av: donnasandra

Fina plagg!!

2008-11-25 @ 20:48:35
URL: http://www.donnasandra.se
Postat av: Lightie

Vilken urläcker klänning! Whitney är lätt min favorit.. Men jag tycker nog ändå LC klär sig snyggare i "the hills". (Har inte hunnit kolla in "The City" än.)

2008-11-25 @ 21:27:47
URL: http://lightblogg.webblogg.se/
Postat av: G. Camilla

Det ska bli kul att se hennes nya serie och jag hoppas verkligen att den här bra och känns annorlunda från The Hills, börjar tröttna lite eller mycket på det så det vore kul med något nytt och fräscht.

2008-11-26 @ 00:20:57
URL: http://gladyscamilla.blogg.se/
Postat av: emma

Då kommer hon inte vara med något i The Hills eller? Ska bli roligt att se hennes egen tv show eller vad man ska säga. Känns som hon lyckas bättre med designa kläder än Lauren och Heidi.

2008-11-26 @ 07:45:10
URL: http://emma86.blogg.se/
Postat av: Emmaria

Amanda: visst är det!



doannasandra: Ja!



Lightie: Whitney är kul, gillar nog också Laurens klädstil bäst i The Hills. The CIty börjar om en månad, så du har inte missat något ännu :) Möjligtvis trailerna isf...



G.Camilla: ja det ska bli kul! Är också lite trött på The Hills och hoppas mycket på The City.



emma: Tror hon kommer vara med lite granna, de har spelat in en "hejdå"lunch med lauren och Whitney. Jag gillar iofs Laurens kläder, även om de är väldigt basic... Heidis är förskräckliga.

2008-11-26 @ 16:48:42
URL: http://emmaria.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits