tal...

Om ett par veckor blir det ju bröllop för bruden vars möhippa jag var på i lördags. Det här är en vän som jag känt hela mitt liv. Jag har tänkt att jag ska säga något på bröllopet. Inget långrandigt eller så, men något symboliskt. Saken är bara den att jag inte vill behöva bli nervös... Nu har jag en liten grej jag tänker att jag ska säga, men jag vet inte. I värsta fall säger jag bara typ "Jag önskar er all lycka, skål", men något mer vore ju kul. Jaja, jag kommer nog kunna vela ett par tusen gånger innan det är dags!
18534-7591
En typisk Serena-bild tycker jag... Här fotat på inspelningarna av ny avsnitten. Undrar förresten varför kanal5 slutade visa Gossip Girl! So you think.....är väl inget direkt i jämförelse?!


Kommentarer:
Postat av: Camilla

Noo kommer dem inte att börja visa GG igen? :|

Postat av: Camilla

Noo kommer dem inte att börja visa GG igen? :|

2008-04-07 @ 18:17:10
URL: http://cellena.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag får för mig att Gossip girl var en av de serier som drabbades av producentstrejken för ett tag sedan så dom var tvugna att göra ett uppehåll. Men de kommer nog tillbaka till kanal 5, vi kan ju hoppas iaf! :)

2008-04-10 @ 14:16:37
URL: http://linalindhs.blogg.se
Postat av: Emmaria

Camilla: i maj verkar det enligt femmans hemsida.

Lina: De har inte kommit så långt i Sverige att de är berörda av strejken. USA visade 13 avsnitt innan det blev stopp. Tror de är tillbaka i maj på femman.

2008-04-10 @ 15:44:47
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits