tooo cold

Det är inte bra när det blir kallt utomhus, för då blir det svinkallt inne i min lägenhet också! Jag har fyra ljus i köket och 15-20 ljus i stora rummet för att motverka det lite. Det blir visserligen väldigt mysigt, men jag kan leva utan kylan! Grejen är att så fort det blir vår kommer det vara svinvarmt alla soldagar. Solen lyser nämligen in i min lägenhet från tolv-ett tiden tills den går ner på kvällen. Härligt för balkongen, men varmt inomhus. Men helt seriöst så väljer jag värmen framför allt annat!
Gjorde sönder mina diskhandskar idag! :( Dumt. Blev alldeles blöt om fingret och det blev jobbigt helt enkelt. Tänkte aldrig ens tanken att jag kanske skurit mig..

Funderar på om jag ska åka iväg en långhelg snart för lite skidåkning. Vore ju skönt att komma bort ett tag, men att frivilligt åka till kylan låter ju nästan som ett skämt efter att man läst ovanstående text.
I don't know what to do!
Idag frågade jag på jobbet om det var lugnt och det var det. Får skriva för och emot lista...
Antingen åker jag bil upp och buss&tåg hem, eller tvärtom. Frågan är vad som är smidigast! Alla beslut jag måste ta... Trevliga sådana, men de måste ändå tas!

Baci!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits