Smink

Jag återkopplar till inlägget innan och tycker det vore kul att höra både sminktips, enkla saker såklart! Men även vad som är era viktigaste produkter. Vore kul att höra vad olika personer använder!

Själv håller jag hårt i rouge, mascara och ligloss.
Rankningen på dem är 1. Rouge, 2. LipGloss, 3. Mascara!

Jag tror att jag har det från min mamma att inte vara mer intresserad av smink, fast hon är nog mer noga än vad jag är. Hon är brunhårig och har mörka ögonfransar, men ändå är det viktigt för henne att måla dme och på sommaren färga dem. Jag som är väldigt blond har ljusar ögonfransar och orkar inte bry mig så mycket. Till sommaren har jag i och för sig planerat att testa med färgning av ögonfransarna! Mina ögonbryn är så ljusa, de syns knappt och elt ärligt är jag nöjd med det! Mina ögon markeras mer och ger mer effekt. Ett tag fyllde jag i ögonbrynen, men usch såhär i efterhand skäms jag! Det var inte jag liksom..

Kommentarer:
Postat av: Malin

Jag håller hårt i rouge och mascaran jag med och på senaste tiden har jag fastnat för ljusa lipgloss, det känns lite mera vårigt med ljusa färger. Jag sminkar inte heller mig mkt och eftersom jag har väldigt ljusa färger till skillnad från min mörka hår, använder jag mkt mascara.och ibland räcker bara det när man ska ut.

2006-03-10 @ 01:40:07
Postat av: malin

fransar istället för färger :)

2006-03-10 @ 01:41:52
Postat av: Emmaria

Jag är vår året om jag :)

Postat av: Julia

Viktigaste för mig ssom har nästintill osynliga ögonbryn är min ögonpenna. Utan ifyllda ögonbryn ser jag praktiskt taget inte levande ut, så det är min nr 1! Sen kommer rouget och sist mascaran. Läppglans har jag mängder utav, men användeer inte så ofta tyvärr, blir att jag har på försvarets hudsalva på läpparna istället nu när det är vinter. Men den ger iofs lite glans när man smetar på en del, så det är ju ett plus. :P Nu glömde jag iofs täckstiftet! och i vissa perioder är det nog mitt nr 2 på listan.. :P

ett tips som jag har är att använda lite gelé eller vax på ögonbrynen om de är lite ostyriga på morgonkvisten, då håller de sig hela dagen. Och om man har färg på brynen (tex penna) så håller det hela dagen det med.

Använder typ aldrig puder eller foundation. Känns som att ha en mask på sig tycker jag, har väl nte hittat "den rätta" än I guess, men jag är mycket finare utan.

2006-03-10 @ 09:32:29
URL: http://farbrorjulia.blogg.se/
Postat av: suratanten

1. Ögonbrynspenna 2. rouge 3. i.d. foundation. 4. mascara
I viktighetsordning.

2006-03-10 @ 11:52:21
URL: http://suratanten.blogs.se
Postat av: Matilda

1. Solpuder. Ja, även på vintern, det räcker med att man tar pytte,pytte lite och det ger lyster. Och jag är ändå blond. Men jag har typ olivfärgad/gul hy och har väldigt lätt för att bli brun..Så våga testa det på vintern ;)

2. Mascara. Köpte nya från max factor. Skulle min hy vara dålig är dream matte mousse en riktig räddare.

3. På läpparna funkar alltid läppglans, men jag brukar använda ren aloevera. Great!

2006-03-10 @ 14:05:25
Postat av: Galadriel

1. täckstift
2. eyeliner under övre fransraden
3. massa rouge
4. läppglans

(i appliceringsordning)

and i'm good to go!
(sedan kan man alltid tillfoga puder och LITE guldglitterskugga, men det är en annan femma.)

//G.

2006-03-10 @ 14:34:36
URL: http://galadriel.blogg.se
Postat av: Emmaria

Julia: Intressant, jag som också har nästintill osynliga ögonbryn föredrar dem som de är..

suratanten: Aha, där ser man!

Matilda: Solpuder använder jag faktiskt ibland om jag sovit dåligt och känner mig blek. Tar en stor borste och sveper över ansiktet. Håller med om att det faktiskt funkar på vintern också!
Aloevera, var köper du det? Och är det typ lotion, rinnande eller vad? Jag är fanatisk i nya grjer till läpparna och blev väldigt nyfiken!

Galadriel: Så du kör inte mascara? Där ser man :)

2006-03-11 @ 15:57:31
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Matilda

Aloevera säljs inte i vanliga affärer, utan det är endast enskilda försäljare som säljer det. Alltså jobbar med det.
På svenska mässan som var (under fest&bröllop) stod dock massa försäljare och sålde.

Märket jag använder heter är "Forever living products". Sök på det på internet så hittar du massa återförsäljare :)Det är 99% aloevera och är verkligen en gel man kan använda till allting. Jättebra för ansiktet, kroppen och speciellt läpparna... Det är en universalgel som har läkande effekt och är superbra! Hoppas du hittar. Kram!

2006-03-11 @ 18:13:46
Postat av: Hanna

håller mig med till det! ;)

2006-03-15 @ 09:52:56
URL: http://lilyrose.webblogg.se
Postat av: Galadriel

emmaria: nja egentligen skippar jag inte mascara alla dagar, men detta är min "naturliga" sminkning när den är som bäst. och den blir det ganska ofta. och puder kan man väl egentligen säga hör till de fyra första punkterna .. ambitionen vore väl att inte använda den för ett ännu naturligare resultat, men när jag tänker efter är det ofta den åker på .. typ jämt :)

//G.

2006-03-15 @ 11:33:58
URL: http://galadriel.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits