sleepy

Nu är jag trött och ska gå och lägga mig. Hoppas jag orkar läsa en bra bit till på min bok. Läser en bok som jag började läsa för ett tag sedan, slutade läsa av någon anledning och nu tycker är riktigt bra.
Funderar lite på klädsel inför morgondagen, har jag inte bestämt mig innan blir jag alltid sen till jobbet för att jag velar.. Fånigt kanske, men sant. Det är ju inte riktigt lika varmt längre, men det är ju fortfarande varmt och jag vill utnyttja värmen när den väl är här.
Baci!

Kommentarer:
Postat av: valeria

Hej, vet inte om du kommer ihåg, men jag frågade dig om ditt dietis besök förut...nu har i alla fall jag haft mitt. kände dock att mötet nästan va lite för kort, hade velat få veta lite mer fakta o kanske lite bra tips o tänka på men men :). föresten, va är de för bok du läser? sköt om dig. ciao

Postat av: Emmaria

Hej Valeria. Klart jag minns! Jag kände också att det var flör kort, men ska dit på uppföljning i slutet av juni för att få domen.. Har fått hemläxa att under två 5-dagars perioder skriva upp allt jag äter. Mindre kul kan jag säga. När jag var hos en dietist senast var hon väldigt kort och gav dåligt med tips faktiskt. Det handlar nog mycket om den personen. Sedan vågade jag vara ärligare nu eftersom jag gick dit själv. Sist, för ungefär 9 år sedan var pappa med och då berättade jag väl inte allt direkt... Hoppas du ändå fick någon nytta av ditt besök :)
Jag läser en Sidney Sheldon bok som heter Vid horisontens rand. Lite deckar-aktigt kan man säga, gillar att blanda sådana böcker med mer lättsamma författare som Marian Keyes, Jane Green, Denise Rudeberg mfl. Ta hand om dig! /Emma

2006-05-12 @ 14:50:26
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: valeria

Jaha va kul att du minns! Jo jag va där med min mamma den här gången, men ska tillbaks dit om en månad cirka. har också fått hemläxa. Men jag hoppas att nästa gång så kanske hon hinner berätta lite mer, den här första gången blev de så mycke introduktion typ..men vi får se :)! söker runt efter en bra nu, så ska kolla in dom kanske! ha så bra du också. ciao :)!

2006-05-12 @ 17:13:25
URL: http://valeriafashionvictim.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits