sömn!

Fasen, varför får jag inte sova ordentligt på nätterna?!?! Jag bara ligger och vrider och vänder på mig. Dessutom är jag så varm så jag ligger och svettas nätterna igenom. Det är ju inte ens extra varmt just nu så jag fattar faktiskt inte riktigt varför...
Hoppas det blir bättre snart. Det är så frustrerande.
Vad skönt att få lön imorgon. Eftersom jag betalade resan den här månaden har det inte sett superskoj ut på mitt saldo. Jag har "lånat" en del från sparkontot om man säger så. Dessutom vill jag ju kunna shoppa lite på fredag i Köpenhamn och även på plats i Mallorca.
Åh, shoppingen i Spanien var riktigt nice förra året. Dels affärer som Zara, Promod, Mango och mer riktiga namn, men även de små butikerna i gamla stan eller i den ort där vi ska bo. Det är där man hittar söta och billiga armband, halsband, väskor och skor.
Ikväll blir det kalas för mormor, då får jag nog träffa mitt nya kusinbarn. Hon är väl en dryg månad nu tror jag. Dessutom ska det bli kul att se hur magen växer på min svägerska. Pyret sparkar visst en hel del. Livlig liten krabat!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits