Metropolitan

Häromdagen hölls The Costume Institute Benefit Gala på Metropolitan i New York. Många kändisar besökte galan och bjöd på vackra kreationer, andra bjöd på mindre vackra... Så mycket inspiration till balklänningar att jag önskar jag fick gå på bal!
18534-2199

Kate Moss i helsvart med skinnbyxor och smokingkavaj. Lindsay Lohan i ärmlös klänning, markerad midja, svart/vitt och lite spets. På fötterna har hon dessutom platåskor.. Ojoj, många trender i en smäll det!

Selma Blair i en fin vit klänning, Molly Sims i nedtonad grå silke med diskret make-up, Jessica Alba även hon i grått men lite mer matt material och Helena Christensson i en av mina absoluta favoriter. En ärmlös tyll-klänning med rosett i midjan, ljuvligt vacker!

Sienna stack ut i guld, kändes som att hon tagit inspiration av filmen hon spelade in om Andy Warhol, lite 70-tal.. Margaretha Missoni i blommigt, Thandie Newton i guldskimrande enkel klänning med drapering och Chloe Sevigny i svart/vitt ärmlös klänning.

Emmy Rossum tog av sig en uniformsliknande kavaj och visade en ursöt klänning, Amanda Peet hade även hon en söt klänning med urringad rygg. Lauren Bush i enkel aftonklänning och Ginnifer i söt volangklänning.

Karolina Kurkova, Mandy Moore och Ivana Trump hade mörka långa klänningar och Rosario Dawson(?) bar en enkel grå sidenklänning med en dekorativ rosett.

Det fanns även floppar på galan. Trump fanns inte på min favoritlista, men hennes stil brukar inte vara något särskilt. Förvånande nog tycker jag att självaste Diane von Furstenberg har en riktigt trist klänning. Storbritanniens flagga liksom... Sarah Jessica Parker var också en besvikelse. Klänningen hade varit så fin om hon bara inte hade haft det skottsrutiga tyget runt.. Tänker på det SATC-avsnittet där Charlotte har gjort en klänning av Trey's släkt-mönster. Och han drar sönder hennes klänning...

bilder gettyimages.com

Kommentarer:
Postat av: Minna

Ush ja håller med dig om flopparna!
De satt inte rätt någonstans...!
(Skulle ju gå igenom en webbkurs nu, inte surfa bloggar - ingen vidare karaktär med andra ord...:)

Postat av: Emmaria

Karaktär, vad är det? ;)
Fattar inte flopparna alls.. Kanske var det något tema? Vet inte..märkligt!

2006-05-03 @ 10:28:25
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: fredrika

måste bara påpeka... det var Anglomania-tema, därav mönstrena..

2006-09-03 @ 17:00:26

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits