tönt

Ska snart åka till tandläkaren. Usch känner mig som en tönt. Men eftersom jag inte varit hos en okänd tandläkare på länge så blir jag helt nervös...
Sedan är planen att jag ska till axessakuten efteråt och visa min fot. Men jag vill inte mesa, men jag har ju ont.. Äh får ringa mamma! Hon får hjälpa mig besluta hur jag ska göra...
I'm such a tönt! Men det bjuder jag på...

Kommentarer:
Postat av: Londonista

Jag ar livradd for tandlakaren... Har inte varit dar pa flera ar! Ett tips, aven om det later lojligt, ar att lagga handerna pa magen och andas lugnt :)

Postat av: Emma

jag har med tandläkarskräck eller det har blivit lindringare nu när jag varit tvungena tt gå själv. men går hos en tandläkaren som jagh haft sen jag var liten.

2006-05-29 @ 18:12:22
URL: http://emma86.blogg.se
Postat av: Emmaria

Londonista: Usch det låter jobbigt! Egentligen har jag nte tandläkarskräck. Det var bara det att besöket idag skulle avgöra om jag skulle operera bort en visdomstand eller itne.. Och det tyckte jag kändes läbbigt! Brukar använda ditt tips faktisk, händerna på magen, andas lugnt och blunda!

Emma: Det är skönt att gå till en tandläkare man känner. vanligtvis går jag till en som många i min familj går till, men idag var det en okänd, därav nervositeten.

2006-05-29 @ 20:44:41
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits