erkännandet

Så kom det då, det som var ganska väntat. Nicole Richie går i senaste Vanity Fair ut och säger:
Jag vet att jag är för smal. Jag tycker inte om tanken att unga flickor ser kort på mig och vill ha min kropp. Inte så oväntat, men skönt att hon verkar ha tagit tag i sitt problem. Det är svårt att erkänna det för sig själv, men det är ett steg på vägen.

18534-2235 18534-2234


bilder celebworld.org

Kommentarer:
Postat av: Joanna

Bra det. Ärligt också.. men jag tycker fortfarande att hon är vacker och har överklassat kollegan Hilton med många saker! Fast å andra sidan är hennes envisa melodi "Jag har alltid varit smal" sann! Har sett bilder på henne när hon var i 13-årsåldern och Nicole var faktiskt lika benig som hon är nu och sanningen ligger också i att hon gick upp på rehabilitering, eftersom livet där inte var speciellt aktivt kan jag tro.

Postat av: Anna

Ja men snälla nån! Flickan är snygg, rik och vacker, och förhoppningsvis smart, så hur fasen kan man säga att man inte har ätstörningar utan bara är "för smal" när man ser ut som ett "Bergen Belsen" offer (koncentrationsläger som nazisterna hade för er som inte vet)??

Ingen, och jag repeterar ingen, är så där smal om man inte svälter sig själv eller har svårartad glutenallergi (jo faktiskt).

Men rara Nicole har ju "inga problem" alls, förutom att hon är "så smal"?!

Läkare eller ingen läkare, hoppas hon får hjälp.

2006-05-05 @ 20:20:01
URL: http://lantligt.blogspot.com
Postat av: Anonym

Säger ingenting om Nicole Richie, men jag känner i alla fall två personer som är precis lika smala utan att ha varken någon ätstörning eller glutenallergi. Faktiskt.
Den ena har dessutom kämpat som sjutton för att bli tjockare men hon är liksom skapt sån, så det är inte så lätt. Man kan inte dricka hur mycket grädde som helst, rätt ohälsosamt det med!
Den andra tycker bara att folk ska skita i om han är för smal i deras ögon, och bara är som han är, utan att försöka uppfylla andras önskningar om att han ska kämpa för att äta upp sig.
Folk är olika. En del är smalare än andra! Fast de med viktproblem åt andra hållet kommer nog aldrig att riktigt acceptera att det är så... eller förstå att det kan vara så...

2006-05-06 @ 00:33:11
URL: http://www.shes-so-vain.blogspot.com/
Postat av: Exotica

Man KAN vara så där smal utan att ha ätstörningar, sjukdomar eller allergier. Jag om någon borde veta det. Det är så typiskt att alla tror det om en person som råkar vara smal. Men det är väl den klassiska sjukdomen "avundsjukan" som bråkar hos dom. Kan inte vara lätt att vara smittad utav den...

2006-05-07 @ 15:42:06
URL: http://exotica.blogg.se
Postat av: v

exotica: man behöver inte vara avundsjuk bara för att man säger att någon är sjukligt smal. puh-leeze.

annars; jag kan inte precis säga att jag är förvånad att hon erkänner. först lindsay, nu hon.

2006-05-07 @ 20:22:27
Postat av: Hanna

hon är så söt på bilderna! ;)

2006-05-08 @ 09:31:56
URL: http://lilyrose.webblogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits