att klä sig

Vem klär ni er för? Män eller kvinnor?

I senaste Cosmopolitan finns en artikelt som handlar om hur olika män och kvinnor tycker om kläder. Vi av det kvinnliga könet väljer oftast om vi klär oss för att få uppmärksamheten från en man, eller om vi klär oss för att få uppskattaning från adnra kvinnor.
Män gillar ofta det lite sexiga och i öongfallande med urringat. De har svårt att förstå det lite tantiga modet som är idag och tycker inte att det är snyggast att se ut som Sarah Jessica Parker.
Kvinnor tittar på trender, sätt att matcha och stil.
Om du klär dig för att imponera på män ska du tänka Halle Berrys lediga stil, det säkra i Gucci, det sexiga från Valentino eller helt enkelt efterapa Eva Longoria.
Kvinnor tänker utifrån stilikoner och imponeras av copycats från Nicole Richie, Rachel Bilson, Sienna Miller (mest förra sommaren), Sarah Jessica Parker och Reese Witherspoon. (Obs detta är personer jag själv tagit som exempel)

Så hur klär jag mig?
Jag är inte så trendig i min stil utan mer klassisk, tycker jag själv iallafall. Men oftast uppskattar jag mer en kommentar om fin klädsel från en tjej än en kille. Kommer komplimangen från en kille som är intresserad av mode är kommentaren mycket värd, annars inte så väldigt.
Eftersom sexigt och urringat inte alls går ihop på mig så handlar det nog för min egen del mest om att klä mig för kvinnor.
Att klä sig för sig själv är inget ärligt svar enligt artikeln och visst har de rätt i att man allra oftast klär sig för att göra intryck på andra.

Vore kul att få andras perspektiv..

Kommentarer:
Postat av: Julia

Ja visst var det en intressant artikel!
Själv kör jag mest på urringat, det är mitt starka kort, det och utsläppt hår... Fast det har jag inte riktigt tänkt på förrän jag hade läst artikeln. Det är så bra när man kommer lite till insikt om vanor osv som man annars kanske inte riktigt tänker på. Fast visst, jag brukar ju känna mig finare med utsläppt hår än när jag har det uppsatt, som ett exempel.

Ska jag ut på stan så måst ejag klä upp mig lite, eller iallafall ta på mig någonting som jag känner mig bekväm i, men som även känns lite fint sådär. Man kan ju stöta på drömprinsen eller någon gammal klasskompis som man vill impa lite på (då menar jag en tjej)..

Jaja, intressant iallafall!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits