helgen

Kom ner ganska sent i lördags, kanske vid tolv. Var så trött att jag itne kunde komma igång på morgonen. Mötte upp de andra på stan, kollade i lite affärer. Sedan träffade vi några och beslutade oss för att åka ut till Tylösand. Där åt vi lite lunch som vi haft med oss. Riktigt mysigt på stranden. Bella, hunden vi hade med oss hade riktigt skoj och hoppade runt och grävde. Lite mindre skoj att få sand överallt, men men...
Väl hemma igen var det bara en stunds vila innan vi gjorde oss i ordning för kvällen.
Först mötte vi upp några ute på Lilla Torg, men samtidigt som folk droppade av blev vi hungriga. Gick då bort till Gastons för att äta. Åt ruskigt god pizza. Lagom stor med urgod botten och fyllning. Mmm!
Sedan satt vi där på uteserveringen och pratade hela kvällen innan vi gick hemåt.
Söndagen började ganska tidigt. Hunden ville ut, katter som jamade och morgonpigga människor överallt. Men efter en långsam start på morgonen med frukost och snack så blev det dags att slänga på sig bikinin och åka ut till Tylösand igen. Vi var där relativt tidigt och såg stranden fyllas av folk så sakteliga. Visserligen är det väl ingen underbar känsla första gången på våren då man drar på sig bikinin på stranden, men vad härligt det var ändå! Några få vågade sig på att bada, men de flesta höll sig på land.
När vi efter ganska många timmar började bli lite rastlösa åkte vi hem igen och jag började så småningom resan tillbaka till Göteborg igen.
En helt underbar helg har jag haft! Lovely!

Kommentarer:
Postat av: JessicaN

Låter härligt! :)

Postat av: Emmaria

DEt var det! :)

2006-05-08 @ 15:13:07
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: pagoj ksrhbcu

vjdl rpfnwu hkwbj nymq wkil qnphaf imfs

2007-01-01 @ 01:42:25
URL: http://www.tsmxh.dovt.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits