inspiration

I bloggens värld läser och ser man massor med mode. Eller jag gör det åtminstone eftersom det är de bloggarna som intresserar mig. När tidningar som Elle och DV sedan kommer ut är det för lite saker som är nytt i dem. Det måste vara en enorm utmaning för tidningarna att möta bloggarna och kunna leverera nytt i sina tidningar. Eftersom många nu har ett helt annat intresse av att söka information och inspiration så når det konsumenterna snabbare. Man kan inte komma ifrån att tidningarna har deadlines som gör att de inte kan konkurrera med nätversioner av modetidningar. Sedan finns det självklart en massa roligt att läsa i tidningarna, men det ger inte samma aha-upplevelse som det gjorde förr. Hoppas ni förstår hur jag menar.

Kommentarer:
Postat av: jen

jag förstår dig precis. Även en annan kategori tidningar faller speciellt, rakt i genom. Dessa är skvaller tidningarna. exempelvis hänt bild m.m. Då man kikar i dessa finner man knappt något nytt. Men det hamnar nog snäppet längre åt webkonkurensen som inte bara tar form av bloggar. hur som helst. jag vill bara hålla med sig. (:

mvh jen

Postat av: Emmaria

Jag kollar alltid i tex Veckans nu eller danska tidningar som har utländsk inriktning (de kommer till jobbet) och håller helt med dig. Där finns samma bilder som gått att skåda på nätet redan tidigare.. Trist, men då kan man spara pengarna :) Skönt att höra att du förstår hur jag menar, lite svårt att få det på pränt ibland!

2006-05-03 @ 20:35:27
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits