hall

Världens snällaste pappa har nu målat hallen hemma hos mig. En bit vägg målas i en blå färg, ska vara lite som en fondvägg. Jag har ganska knasiga väggar i hallen så egentligen blir den här färgdelen som en passpartou (?!) runt spegeln, men jag tror det räcker för att ge lite kul effekt! Det blir ny lampa, den nedan, ny spegel och ny hatthylla. Åh! Jag ska se till att ha det rent och snyggt så det inte förfaller. Så kul att få lite nytt! Min lägenhet är inte så stor och ger därmed ganska få möbleringsvarianter och så som jag har det nu är nog det allra bästa faktiskt. När jag bodde hemma hos mamma och pappa möblerade jag om med jämna mellanrum. Får väl se till att plugga klart och skaffa jobb så jag kan flytta till större! Eller hitta någon att flytta ihop med *hint hint*
18534-6772
bild ikea.se

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Har sett att du har skrivit och lagt in bilder på många av skådespelarna från Gossip girl. Så med det antar jag att du har följt serien! Jag har läst böckerna innan och gillar dem och är nu sugen att se något avsnitt av serien vet du någon sida man kan se den gratis? Vilken använder du nu om du har följt serien? Jätte tacksam för svar!

2008-01-04 @ 22:00:15
Postat av: emma

den lampan är fin. Kan du inte visa en bild på din hall när den är klar? Det låter fint. Bor du i en etta eller två? Vad är det du läser till?


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits