ljuva söndag

Länge sen jag njöt så av en söndag. Känns det som just nu iallafall. Kursens alla inlämningar och redovisningar är klara, nu är det bara att vänta på resultat. Nästa vecka är det ingen skola, fast jag har en "borde"-sak.FÅr se, ska nog försöka fixa hemma som veckans borde! Njuta av lediga kvällar ska jag göra också!

Kvällen igår var trevlig även om jag blev pinsamt trött väldigt tidigt. En dålig sovvecka som igår innebar att jag gick upp klockan åtta och sedan lekte hela dagen, det sätter spår. Idag sov jag till halv tolv. Det förvånar mig att jag så lätt kan sova så länge, likt en klubbad säl. Tror kroppen behöver sömnen!
Nu ska jag fortsätta läsa boken mamma köpt via en bokklubb, väldigt bra! Tänkte även sätta fart på kroppen genom en sväng på träningscykeln. Styrka blev det igår med FIlip, idag blir det kondis. Just det ja, nästa vecka ska det köpas träningskort!  Den här Emman ska bli sund, fit och fräsch! Inte för att jag är dess motsvarighet i dagsläget, men jag mår bättre när jag tränar och har även lättare att sova då.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits