ur fas

De senaste kvällarna har jag varit i bra fas. Redo att lägga mig för att läsa vid den här tiden, cirka. Idag är jag inte i fas. Lång, intensiv dag har bidragit till extra lång relax-stund i soffan.
Idag jobbade jag med en grej på jobbet och det var så snurrigt så jag blev nipprig. Vissa hade gjort fel vilket snurrade till allt! Sedan fattade inte alla och ja, rena snurren! Då slutar min skalle att funka. Det är märkligt för vissa grejer får man utbildning i hur länge som helst men andra saker kastas folk in i. Har blivit mycket strul tidigare. SKönt att inte vara il bosso.
Tycker själv att jag varit sjukt effektiv i mina samtal idag. Tålamodet har varit noll och jag har inte riktigt tolererat långa utläggningar. Vissa dagar pallar jag inte avsluta ordentligt, men idag så... En man blev bara sjukare och sjukare ju längre samtalet gick. Typ för jag är förkyld, har bihååleinflammation, har lunginflammation och ska amputera tån. Inte riktigt, men han överdrev för varje gång jag sade att det var allt eller inget.

Imorgon blir det halvdags jobb, mindre intensivt jobb. Just det ja, ska leta fram tidrapport så jag kan skicka den imorgon! Ciao!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits