satc

Ikväll saknar jag Satc sena kvällar på tv3. Det hade varit precis vad jag behöver, en timmas satc, girlie, slippa tankar och härliga kläder. Jag har ju boxen men den är hemma hos mig... Låter verkligen som värsta deppisen och det är jag inte, men den senaste tiden har jag verkligen blivit medveten om att livet är skört. Det är så lätt att säga det, men det är ju så! Mitt viktigaste nyårslöfte till 2009, även om jag inte direkt är för nyårslöften då det ofta är så krystat, är att se till att fånga dagen lite oftare! Carpe Diem helt enkelt!

Kommentarer:
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

men tack gumman vad söt du är! så roligt att en del gillar dom..medan en del verkligen tror att det är jag jag ritat..haha.



massa kram!

Postat av: G. Camilla

exakt det jag försöker tänka varje dag, njuta och koppla av, men jag blir så lätt uppfångad i stressen och ångestsen kryper fram över småsaker även om det är helt onödigt. Att njuta och ta vara på stunderna är så jäkla svårt. Så har du något bra knep för att komma en bit på vägen får du gärna hojta till. kram

2008-12-23 @ 01:44:20
URL: http://gladyscamilla.blogg.se/
Postat av: Emmaria

Anna: Kan tänka mig att vissa inte tycker de är lika kul för att de tar åt sig.. haha. Jag gillar dem iallafall riktigt mycket!

Kram!



G.Camilla: Det viktiga är nog ändå att vara medveten och kunna stanna till utan att bara stressa vidare. Kommer jag på något bra lovar jag att dela med mig :) Kram.

2008-12-23 @ 09:54:28
URL: http://emmaria.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits