"7th On Sale Online" Gala

18534-854
Helena Christensson klär sig ofta i brunt, och hon gör det så bra! Gillar verkligen brunt, speciellt den färgen hon har på sig och i siden dessutom!
Söta Sophia Bush, färgen på hennes klänning är fin, släpet likaså. Men den är lite konstigt sydd rund bysten... Gemma Ward ser snygg ut och kör strikt modellpose framför fotograferna.
Scarlett är visserligen söt, men hennes klänning! Färgen är fel och även modellen. Nej den gillade jag inte.
18534-855
Dylan Lauren i underbart vacker klänning. Färgen och modellen är suverän!
Precis som Jennifer Lopez har ett ganska intetsägande ansiktsuttryck så känner jag verkligen ingenting när jag ser henne... Bara en fråga, varför?! Mark Anthony, ge tillbaka din fru hennes egen stil! För den du tvingar henne till är gräslig!!
Lauren Bush ser riktigt söt ut i guldskimrande klänning. Uringningen är riktigt vågad, men hon bär det utan att se något annat än söt ut!

bilder från Gettyimages

Kommentarer:
Postat av: Anna

Jennifer Lopez såg hemsk ut, hon brukar vara snyggare!

Postat av: Emmaria

Vad jag inte förstår är att Jennifer ser så bra ut i sig själv. Varför måste hon krångla till det med en massa konstiga frisyrer och överdrivna sminkningar?

2005-11-12 @ 13:24:41
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Martinja

Jag tycker Jennifer ser snygg ut, som hon alltid gör. Inget fel med att täcka lite mer hud. Innan var det vääääldigt avklätt. Nej, håller inte med er andra där faktiskt....

2005-11-13 @ 00:55:30
URL: http://martinja.blogg.se
Postat av: Emmaria

Martinja: självklart tycker jag inte att det skulle göra allt snyggare på J.Lo om hon bar mer urringat, men titta på hennes stilar sedan Marc.. Det är inte att jämföra med hur snyggt hon klädde sig innan!

2005-11-13 @ 11:29:32
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits